Új privát üzeneted érkezett!

Hát akkor holnap reggel csinálok egyet azt hiszem.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska na mizu? Menszi? Remélem eddig elkerült.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Először visszabarnult és most már a wc papíron sincs semmi jele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Peti este hányt és azóta lázas, Eszti meg tiszta taknyos! :(
Voltunk orvosnál, torokgyulladás! :( kaptak gyógyszert, Peti még antibigyót is a láz miatt! :( Szóval mi most így vagyunk, remélem hamar meggyógyulunk, mert nagyon szar így látni Petit! Csak fekszik és sír! :(
És azt is remélem, hogy Eszti nem lesz lázas! :( Azért orrcseppet, meg Calcimuscot ő is kapott!
Én még mindig nem vagyok 100-as, lehet az egészet tőlem nyalták be szegénykék! :cry:

Bocs, hogy nem reagálok semmire! :oops:

Katalin baba képek gyönyörűek! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Csak gyorsan jovok, mert vendegek jonnek.

Vikinek irnam eszrevetelem.
Zolinal hetfon ejjel es nappal hoemelkedese volt, kedd reggelre meg 39,5 folotti laza.
Doktorno jott es megallapitotta, hogy tudogyulladas es fulgyulladas, bar a fule nem fajt. Persze meg az arcureggyulladas is van.
Na bepipultam es elkezdtem fejni. Zoli napi 2x100g tejet kap, amit lefejek, szerencsere izlik neki es jut is.
Fel nap utan szerda delutantol megszunt a laza, alig kohog es a nathaja es javult.
Termeszetesen ha te is beteg vagy, akkor ellenanyagot nem tudsz adni neki, csak ha meggyogyultal.
De javaslom a kiprobalast, mert nalunk nagyon bejott.

Magi
Vendég

Magika!

Köszönöm szépen, én is gondoltam erre, de sajnosén szinte semmit nem tudok fejni! :( Annyi tejem van, ami Esztinek elég, múltkor próbáltam, hogy rakjak el legalább egy kajára valót neki a fagyasztóba, de egy egész nap alatt fejtem összesen 30 milit és már vérzett a mellem a mellszívótól! :( Amikor Eszti eszik, akkor meg csak úgy folyik a szájába, én ezt nem értem! :(

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki, MAgika: Jobbulást nektek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

viki!
én cseppentettem az orrába anyatejet ha be volt dugulva az orra és mint akit elvágtak elmúlt 1 nap alatt.doktornőnk azt mondta megvédi még az arcureg gyulladástól is.

fejés miatt meg ne aggódj végül is annyi kell ami neki kell
nekem nagyon sok volt annó 5 litert tettem el fél éves koráig aztán megfőzögettem meg persze ő szopzina ha tehetné még most is.

végre növésnek indult a hasam a munkahelyemen a héten vették észre aki nem tudta.

gyógyulást a betegeknek.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

viki!
gyógytornász vagyok nem dokinéni
de a mozgásfejlődés a mi konpetenciánk.
hogy megy a lebegőültetés?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Nálam semmi extra! Nem vettem még másik tesztet mert ma nem jártam olyan helyen ugyhogy lappangoban van a dolog! :roll: :? De ami késik az nem mulik!!

Zsuzska! Nagyon remélem, hogy holnap jo hirekkel szolgálsz!! Nagyon várom a teszted eredményét! :D Én hiszek és bizok az eredményedért ugyhogy ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magika, Viki: Jobbulást nektek!!!! :D :wink: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Betti!

Igen, bocsi, azóta megnéztem a prifilodat :oops: :oops: :oops:
nem tudom, mi számít jónak, de ha fogom, és előredöntöm, ahogy írtad, visszajön hátra, úgy kell megtámasztanom a mellkasommal, nehogy hanyatt essen.

A fejecskéjét egész jól tartja már, ha tartom, stabilan megtartja amikor a vállamon böfiztetem, kilöki magát hátrafelé, és stabilan megtartja ott egész hosszan és nézelődik körbe-körbe. Vagy ha ülök a fotelben, és kicsit lejjebb csúszok, szépen kiemeli a fejét. Hason fektetésből nem igen megy még, de szerintem ez is haladás, meg az, hogy hason már nem ordít olyan sokat, egyre jobban viseli, ha úgy teszem le.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hát igyekszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Viki!
jó úton haladtok!
hasaltasd és 2 újjaddal közepes erővel húzogasd a gerince mellett az is kiváltja elvileg a törzs il.. fej emelést ill. ingerli a hátizmokat
Írd meg hogy sikerült!
Lebegő ültire úgy reagált ahogy kell!
egy kis hypotónia lehet csak és gyakorolni.gyakorolni!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

A lábával együtt emeli fel akkor a fejét, az baj? Mármint úgy, hogy egyszerre emelkedik a feje és a lába felfelé, és a hasán fekszik, olyan, mint egy kis kosárka. :roll: Viszont így jobban emelte a fejét,mint eddig bármikor, most ezt fogom tesztelni, köszi! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Zsuzska!
Hogy allsz?
Teszt?

Nocika!
Tessek tesztet venni.

Mar olyan kivancsi vagyok, hogy Zsuzska es veled mi van teszt ugyileg.

Viki!
Szerintem azert nem jon a tej, mert mig Eszti total kitudja szivni a mellszivo nem. Nekem Kati egy mellembol 90g-ot is megeszik, a mellszivo 60g-nal nem tud tobbet kiszivni, akar hogy maszirozom meg gyurom kozben. :shock: :shock: :shock: :shock:

Gabi!
+++++++++++++++++++++++++++++++

Dodo!
Veled mi van?

Moni!
Ti holnap indultok!
Jo utat es remelm nem lesz annyira hosszu.

Betti!
Te hogy vagy?

En megint keszitettem kepeket.
Remelem nem baj, hogy igy bombazlak titeket.

Eloszor Zolirol egy par db.
Kép

Kép

Kép

Kép

Katalinrol!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezt nem tudtam kihagyni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnos nyarra mar kicsi lesz. :cry: :cry: :cry: :cry:
Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!
Magika! Hát vennék én tesztet, de a párocskám igencsak megmakacsolta magát és nem szertné, ha már most megnézném. Tehát nem veszek. De azért fáj a cickom és ami a legfuribb, hogy mindenap kivánom a sexet. Eddig is szerettem mindennap, de most valahogy napjában 3x is kevés! :oops: :roll: :wink: Nem értem de nekem jó csak a párom ugy érzi, hogy ki akarom facsarni mint egy citromot! A képek a gyerekekről mesések! Föleg Katalin abban az édes kis ruciban meg nagyon ari a kis fülbevaloja! Még a korházban vagy otthon furattátok ki a kis fülét?? De nagyon aranyos és nagyon jól áll neki!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Olyan pipa vagyok egy regényt írtam az előbb és eltűnt :oops: :oops: :evil: kezdem újra!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Nocika!
En Zolinal nagyon kivantam a sexet, de most Katival nem.
Talan azert sem, mert nagyon rosszul voltam mindig, es alul totalisan be voltam dagadva a viszerek miatt.
Ezek szerencsere elmultak, egy er menten van egy ket veralafutas, ami megmaradt es szerintem az nem is fog elmulni.

Koszi a kepdicsereteket!

A fulet a korhazban szurtak ki, hazajovetel elott.

Magi
Vendég

Bocsika,hogy eltűnten,de rossz volt a gépünk!!Köszönöm aki hiányolt aranyosak vagytok!!

Magika!
Nagyon helyes gyerekeid vannak.Kata a káticás képpel nagyon tündéri. :D :D

Kata!
Szép nagy pocid van már!!N :D emrég még a pozitív tesztednek örültünk :D :D

Zsuzska!
Teszteltél?Mizu?Remélem mencsi még ekerült mindíg.Drukk++++++

nóci!
Drukk neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Nagyon szorítok,hogy a tea hatásos legyen!!

Vera!
Rég voltál,hogy vagy?Ha olvasod írd meg légyszi az egészségház pontos címét,köszi.

dodó!
A vasalásra maradt még energiád?

edóci???????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Vagyok, csak ma vendégeink voltak.... de egy szupi napunk volt... napsütés volt, és meleg, és a vendégeink is nagyon aranyosak voltak.... sokat sétáltunk, beszélgettünk!

Magika!
NAgyon aranyosak a gyerekek a képen.... Katalinról a katicás tetszik a legjobban, Zoliról meg mikor szorongatja azt a nagy Fülest!

a.ibici!
Hát muszáj hogy majd maradjon a vasalásra energiám....tegnap csak elkezdtem, de csak keveset vasaltam! Na de majd szép apránként meglesz minden. :)

d.dodó

Jó reggelt Mindenkinek!

Viszonylag jól telt az éjszakánk, sőt :D Peti egyszer sem ébredt és nem volt láza sem (hurrá :D ) Eszti meg a szokásos 2x kelést produkálta, viszont tiszta takony volt :( Ma már jobban vagyunk szerintem, Peti láztalanul is ébredt :D remélem már legalább a lázas időszaknak vége van. Eszti még mindig nagyon taknyos, viszont szépen megeszi a calcimuscot is, és az orrcsepp sem jelent akkora gondot,mint Petinél!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Ma reggelem is nagyon tök jól indult! :D Párom keltett édesen, :lol: volt aztán minden aminek lennie kellett! :wink: :wink: :wink: Aztán most már majdnem kész vagyok az ebéddel a mosás nagy részén is tul vagyok ugyhogy mivel jönnek ma anyosomék ebédre igy föztem jó kis zöldborsó levest meg sertés pörit! Majd késöbb fözök ki hozzá tésztát mert azt nem lehet olyan jól uto melegiteni ugyhogy azt majd ha itt lesznek akkor fözök! Lesz egy kis csokis piskota is.

Viki! Remélem, hogy mostmár szépen és persze minnél hamarabb meggyogyulnak a gyerekek! :D :D :D :D

Ibici! Nagyon köszi a drukkot!!! Remélem most ez a hónap már igen csak meghozza gyümölcsét és a mi angyalkánk is végre megtalál minket!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

MAgi: NAgyon jók a képek!!!!!

Nóci: Hát kitartást neked!!!!!! Azért lehet ám titokban is tesztelni :wink: :lol: 8)

Viki: Örülök, hogy jobban vagytok :wink: :D

Éntegnap megemeltem magamat, amitől eléggé fájt a bal fészkem és estére véreztem is egy kicsit. Regelre szerencsére még barnám sem volt, viszont a hőm lement :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska! Ne emelgess! Bizd inkább a cipelést apácskára!! És bizakodj! Ha még mindig nincs Piri akkor még lehet reménykedni! Én nagyon drukkolok neked!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nóci!
Nálunk is borsó leves volt,utánna meg rántott máj,krumpli püré,ubi salival. :D :D Drukk az angyalkádnak,hogy rád találjon :wink: :wink:

Zsuzska!
A cipekedést tényleg hagyd másra :wink: Drukk+++++++++++++,hogy piri elkerüljön.

dodó!
Itt tegnap nagyon rossz idő volt,de ma már szépen sütött a napocska és szerencsére holnapra is ilyen szép időt mond.
Megyek is Vikivel biciklizni.

Többiek merre vagytok??????????

Kép
Kép
a.ibici

tegnap esti fetrengés :)
Kép

egy mosoly

Kép

már tudok fogni(egy kicsi :wink: )

Kép

szeretem Esztit

Kép

ezt meg csak úgy:

Kép

és végül így tudok rajzolni

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

és egy beteg vagyok

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1208702385.4652.jpg[/img

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

na még 1x

és egy beteg vagyok

Kép

v

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki! Nagyon kis aranyos a beteg kisfiad!! Olyan kis bágyatka! :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Ibica!Már hiányoztál ám :wink: Vettél Lh tesztet?

Minden kis betegnek jobbulást!!!!

Viki,Magika!Nagyon édesek a képek!!!Nagyon szépek a gyerekek. :lol:

Magika!Hogy csináltad a fekete háteret?

Nócika!Megy a drukk a sok összebújás hozza meg a gyümölcsét 8)

Zsuzsa!mikor tesztelsz?

Én voltam dokinál mert már megöritenek a kórházba folyton azzal zaklatnak,hogy idösebb a baba :evil: De a dokival megegyeztünk,hogy nem foglalkozok velük mert az össze mérete jó és annak felel meg amit megbeszéltünk.Bekukantottunk és éppen itta a drágám a magzat vizet :lol: :lol: Nagyon aktiv a pici jobban mint Zsófi volt.A neme még rejtély a doki azt mondta nem tippel mert h azt mondja fiú és beleélem magam vagy fordítva de egy hónap múlva már tudni fogom :lol: :lol: :lol: Tippek várok :wink: :wink: Zsófi mindenkit fel világosí anya pocijában baba van de mondjuk ez már látszik is :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Köszi a hiányolást! :D Kicsit zsúfolt volt a múlt hetem és a hétvégém. :roll:

Kata
Örülök hogy minden rendben van veletek! :D Tipp:nem is tudom :oops:

Viki
aranyosak a képek!jobbulást nektek!

Magi
Szépek a képek!Nektek is jobbulást!Remélem már jobban vagytok!

Ibici
Tényleg,veszel lh tesztet?Kibicikliztétek magatokat? :lol:

Dodó
Hogy vagy?

Gabi?

Zsuzsa
Mi újság?

edoci

Sziasztok

Itt vagyok én is nem vesztem el, csak most már beindult a pakolás, rámolás, hétvégén szereltük a fürdőszoba szekrényt, lassan takarítani is kezdeni kell. Nem unatkozom.

Engem kikészít ez az időjárás, 3 napja fáj a fejem, ma is azzal keltem. Hol szél, hol meleg, hol eső.
Szombaton Földvárra mentünk, egsz úton ömlött az eső, mikor megérkeztünk, elállt, kisütött a nap, és tök meleg volt. Tegnap is nagyon jó idő volt, kint bográcsoltunk az új háznál, itthon összekszítettünk mindent, kint meg megcsináltuk. Nagyon jó volt. Lassan ott tartok hogy nem akarok már ide haza jönni, már nagyon várom hogy oda költözzünk.

Kép

gabi1

Sziasztok!!

Kata! Én fiúcskára tippelek neked! Ha már ilyen jól látszik a pocid arra szerintem mindannyian kivik vagyunk ugyhogy hozzál minnél hamarabb pociképet! Gyere sürübban!

Gabi! Eggyütt érzek veled a sok fejfájás miatt! Ez nyomi idő az oka mindennek ez tény!!!! Én is imádtam mikor már készültünk beköltözni elsö közös otthonunkba. Nagyon jo érzés volt eltölteni ott minden percet mikor még csak csinálgattuk a beköltözésre! Ugyhogy én tudom mit érzel!! Mennyi idő kell még nektek a beköltözésre??

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok!

Hát Kata kislányra tippelek bár kívánom az legyen amit szeretnétek

Dódónak tartom a kisfiút!

móninak is kisfiút érzek.

Már csak 2 hetet dolgozom és vége már nagyon várom!

viki!
csinálj egy hasonfekvős képet csupaszon megnézném a fejemelést.
Ill. Ha akarod jönne a köv. feladatotok!A többi mellé persze!

Legó!
Dorka nevet így anyakönyvezik?
hogy vagytok?

magi!
ti hogy vagytok?

gabi!
szurkolok a babásodáshoz

és a többiknek is gólyahírek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

De irigyellek Betti!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Betti!

Megpróbálom majd holnap, mikor férjem is itthon lesz lefotózni fürdés előtt a kiscsajt! És köszi, persze hogy jöhetnek még a gyakorlatok, mindent meg akarok tenni,amit még lehet, hogy rendben legyünk!

Csajok, én most mindenkinek kisfiút érzek :lol: :lol: de komolyan, ugye Dodónak már írtam korábban is, hogy ő lesz az első, aki ebben a topikban fiút szül, de szerintem ezzel beindul a sor :wink: eddig úgyis csak lányok vannak a topikban!

Betti! ezeket a neveket lehet most anyakönyveztetni külön engedélyeztetés nélkül:

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

Neked kivételes helyzeted van, Neked csak és kizárólag kiscsajod lehet, de ezt már korábban megdumáltuk! :wink: A jelenlegi babások közül Te fogsz legkésőbb szülni, majd Te visszaállítod a csajos sort, oksi :wink: :D Hogy vagy mostanában? Régen nem írtál, de az is lehet én vagyok figyelmetlen mostanság! :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Vagyok én is, bár valószínű, kevesebbet leszek, mert gondok vannak odabent és nem akarom, hogy kolléganőm még ebben is szekáljon, ahogy mostanában mindenben :cry: :cry: :cry: :cry:

Betegeknek jobbulást kívánok!

Gyerkőcök gyönyörűek!!!!!!

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok

nócika hát az az igazság hogy ha minden jól megy és semmi nem jön közbe akkor jövőhéten hétvégén költözünk. Remélem készen lesz minden. Az emelete a héten készre festenek mindent, és szombaton vagy hétfőn lerakják a parkettát.
Jövőhéten pedig a földszintet festik készre, a beltéri ajtókat is ha megérkeznek jövőhéten, akkor be is rakják. Kíülről még ne lesz készen, mert a szigetelés hiányzik, azt majd szintén május elején kezdik el. És akkor még a kert van hátra de azt majd szépen apránként.

Ma karnist és lámpákat megyünk venni, de legalább is kinézni. Mert hétvégén már a lámpákat és konektorokat is szerelik fel. A konyhám csak 5- e környékén lesz meg. Meg a lépcsőnek a fabeborítása is ugyan akkor, de attól már oda tudunk költözni. Már alig várom.

Más: Olyan pozitív lh tesztem van mint ahogy a könyvben megvan írva, ilyen nem igen szokott lenni nekem, pláne nem a 10.napon. Csütörtökön elmegyek uh-ra.

Kép

gabi1

Sziasztok!!
Vagyok én is! Csak nekem is mindig akad tennivaló....meg azért pihennem is kell :)
Tegnap is ugy fájt délután a hasam, mint mikor meg akar jönni!! De amugy jól vagyok! Ma betöltöttem a 29. hetet... :) Nagyon rohan az idő! Már mosom a babaruhákat...most is épp mennem kéne vasalni!
Az idő mostanában nagyon jó errefelé...sokat süt a nap!
Remélem hétvégére is ilyen marad, mert szombaton mennénk Göteborgba egy kis városnézésre, és vasárnapra meg grillpartyt szervezünk! Jövő héten meg lesz a 4 napos magyar találkozó! Akkor is remélem jó idő lesz, hogy ne csak a házba legyünk beszorítva!

Gabi!
Ha ennyire + a lh teszt, akkor ma apára fel! :wink:

Vera!
Mikor mész legközelebb uh-ra? Kiváncsi vagyok, hogy mikor fog kiderülni a babód neme!

Amugy nekem szerintem tényleg fiam lesz!! :) Bár ha lány, azt sem bánom!! Csak egészséges legyen!!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Vagyok en is, csak kicsit elhavazva... Ahogy a lanyok mondjak, nem unatkozom en sem... :roll:
Tegnap megerkeztunk Angliaba, az utazas is izgalmakkal teli volt, probalunk magunkhoz terni... New Yorkban a repteren kozoltek velunk, h kenytelenek leszunk visszamenni Bukarestbe, mert oda-vissza jegyunk volt londoni valtassal es nem lehet az utolso reszt lemondani... :shock: Ezt a ferjem mar tobbszor csinalta es sosem volt gond. Hajthatatlanok voltak, a csomagokat feltettek Bukarestbe, mivel nem voltunk hajlandok meg egy meregdraga jegyet venni egy masik idopontra. :x Meg az sem hatotta meg oket, h ott van Zsolti, v h masnap a ferjem kell tanitson es minden anyag a borondokben van. Meg az is felmerult, h en Zsoltival; elmegyek Bukarestbe, aztan a fgerjem utanunkkuld jegyet es visszamegyunk... Aztan ugy dontottunk, h mi megyunk londonba, a csomagok Bukarestbe (ujra a mar ismert helyzet: cuccok nelkul maradunk :x ) aztan valahogy elintezzuk, h valaki vegye ki... de nagyon benne volt, h siman elveszhet, meg nem adjak ki... Aztan londonban csak ugy megprobaltuk es egesz konnyen visszakaptuk oket, persze nem volt kellemes Zsoltival futkarozni es varakozni egy 7 oras repuloutb utan, de 1000szer konnyebb volt, mint a tobbi variacio. :lol: Szoval most minden rendben, Zsolti folyamatosan alszik :lol: 8)
Bocs, h hosszu voltam...

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Magi!
Nagyon jo kata abban a katicas takaroban! :D

Gabi!
Jo munkalkodast es apara fel! :lol: nagyon sok beszamolot hallunk arrol, h a nagy elfoglaltsagban, amikor az ember semmi egyebre nem tud gondolni, osszejon a babo! :wink:

Ibici!
nekem is hianyoztal, mintha emlitettel valamit kivizsgalasrol... :roll:
Vikinek mikortol lett sajat biciklije? Rendes ketkereku?

Kata!
Jol latszik a pocid, bar szerintem nekem is ekkora :roll: Az a gondom, h neha nagyon latom-erzem, neha meg nem. Mert ugye alapbol is pocakos voltam az utobbi idoben, a terhesnadragot is csak par hettel az ujabb terhessegem elott tettem le olyan kenyelmes volt... :oops: Erdekes, nekem Zsolti kulonosebben nem veszi a lapot :roll: mondogattam neki egy parszor, de ugy tunik nem erti, pedig nagyon ertelmes okelme :P (na, nem csak mert az en fiam :wink: )
En ugy emlekeztem, h te irtad, h kellett kupot hasznalj, most meg akkor megsem? Azt lehet nem emlitettem, h a folyas sargas-zoldes...

Betti!
De jo, emlekszem amikor fajo szivvel kellett visszamenni dolgozni, annyira aggodtal, h hogyan lesz majd... mostmeg ujra johet a jol megerdemelt pihi! :wink:

Dodo!
Ugy gondolod, h majd kesobb is fogod vasalgatni a ruhacskakat? :wink:

Nocika!
Szerintem is lehet dugiban tesztelni, csak teherbeesni nem! :wink: 8) :lol:

Zsuzsa!
meg mindig+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
Eszter egy tunemeny, peti ugyszinten! Es igen, meg betegecsken is olyan edes tud lenni! :) Azert orulok, h jobban vagytok!

Vera!
Ti is koltoztok? Ez valahogy eddig nekem kimaradt :roll: Hova?

Lanyok, akkor ajanlom, h a jelenlegi babasoknak, akik meg nem tudjak milyen nemu babajuk lesz tippeljunk! :wink:
Dodo: fiu
kata: fiu
Vera: lany :lol:
En: :?: :?: :?:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Bangham! Már elhatároztam, hogy csak május 3.-án fogok tesztelni mert akkor leszünk Egerben céges bulin 2 napig! na majd ott meglátjuk mi lesz! Persze, ha nem jön meg 2.-án! 8) :? :? :wink: Ami persze remélem, hogy nem fog megjönni!!

Vera! Szerintem csak ovatosan a sok mászkálással!! Amilyen sokat lehet olyan sokat csak pihikézzél! Én azt hiszem, hogy most igazán rád fér!!!

Zsuzska! Gyere amikor csak tudsz!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzsa!Megjött? :cry: Bocsi de lemaradtam :cry:

Dodó!Hogy repül az idö de nagyon jól csinálod nekem is kb ennyi idösen már készült a baba szoba meg mostam a ruhákat.Nálad olyan izgi,hogy csak mikor már kint van a baba akkor derül ki :lol:

Móni!Az utazásokat,hogy viseled?Nekem gombám volt arra akaptam Canesten használtam és a babának semmi baja.Nálatok milyen nevek vannak tarsolyba?

Vera!Nagyon szorítok,hogy tényleg kislány legyen a pociba.Nálatok vannak már nevek??

Nócika!Megy a drukk,hogy Egerbe derüljön ki 3-an vagytok :wink: :wink:

Köszi Csajok a tippeket jaj nekem olyan mindegy persze most még kavargo érzések néha nagyon lányt szeretenék néha nagyon fiút de a lényeg,hogy egészséges legyen :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Móni!Közöttünk pont egy hét van?Ebből még simán lehet együtt szülés :wink: :wink: :wink: :wink: Tippem:lány :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Nóci!
Jövök, ahogy tudok, legalábbis itthonról tuti!!!!
Drukk neked nagyon+++++++++++++++++++++

KAta!
Igen, sajna megjött....ez van :roll:

Vera!

Pihizz, nehogy megerőltesd magadat!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

viki!
már én megszakítom a fiús sort :(

PHPBB kód: