Új privát üzeneted érkezett!

Hová tűnt mindenki?

Kép
németh
 
 


Kinga: nem fényképezed le a teszteket egymás mellett és rakod fel ide? hátha ki tudnk belőle silabizálni valami okosságot :)
nem mindenkinek egyforma erősségű ám, mikor pozitív.
Vendég
 


De majd csinálok képet este hátha a mai már erősebb lesz. Ez a kettő tuti, hogy teljesen nega, mert alig látszódik. De lehet, hogy még korai a pozitív. Végül is a múlt ciklusban a 11. cn-on volt elvileg a pé.

Kép
németh
 
 

 
 

ok.

az enyém tegnap pozitív volt. remélem ma már negatív lesz:)
Vendég
 


Hát, az enyém ma is pozitív. Legalábbis annak tűnik.
Vendég
 


Nekem meg még negatívabb mint volt. :roll:
Holnapra neked tuti jó lesz! Mármint nega. Úgyhogy ma apára fel! :D
Lyndee: te hogy vagy? Merre jársz?
Tabati: :?:

Kép
németh
 
 


Milyen jó lehet most Amy-nek.

Kép
németh
 
 


Sziasztok csajok!

Bocs hogy nem voltam,de nagyon rosszul voltam tegnap és ma reggel még hánytam is.Viszont mától még dolgozom egy hétig ha ki birom húzni ezt a hetet.

Drukkolok neketek csajok!Ügyesek legyetek!

KépKép
lyndee
 
 


hát nem is tudom. mintha halványabb lenne mint a tegnapi. azt hiszem este még csinálok egyet.
Vendég
 


Sziasztok!
Szeretnék ajánlani nektek egy forradalmian új, és nagyon jó termékcsoportot, a mikroalgákat.
Jelenleg por, és energiaital koncentrátum formájában kapható.
Leírom, hogy eddig mik a tapasztalatok, miben segít:
-magas vérnyomás, vércukor szint normalizálás
- allergiák, ekcéma
- idegrendszeri problémák
- szív és érrendszeri problémák
- fejfájás, migrén
- bőr,köröm, haj problémák
- gyomorfekély és más gyomor, bél,-és emésztési problémák
- máj és vese problémák
- rákos megbetegedések
- ízületi, reumás problémák
- csontritkulás, érelmeszesedés
- teherbeesési gondok, nőgyógyászati problémák.
Ezenkívűl, ha foglalkozol a dologgal heti 2-3 órát, jelentős jövedelemre is szert tehetsz.
Bővebben a http://gyogyalga.gportal.hu címen tudtok olvasni róla, érdemes kipróbálni!!
nyusszancs
 
 


Sziasztok Lányok!

Lyndee:
Sajnálom a rosszulléteket, de a végeredmény a fontos! :D Mi van a munkaügyi bírósággal?

Amy:
Ha tudnád, hogy mennyire irigylünk most téged... :lol: :lol:

Lányok, homályosítsatok már fel, hogy az LH tesztnél az a jó, ha pozitív, vagy az,hogy negatív? Mert elvesztettem a fonalat :oops:

Kép
anda81
 
 


Anda: ez van az LH-tesztről a babatervezőknél.

Az LH-teszt arra jó, hogy 1-2 nappal elöre tudjuk, mikor lesz a tüszörepedésünk. Az ovulációsteszt és a hüvelyi nyálka együtt nagyon jó indikátorok az elörejelzésben. Ezzel ellentétben a megemelkedett ébredési hömérséklet azt mondja csak meg nekünk, hogy mikor VOLT a tüszörepedés és nem azt, mikor LESZ.

Egy 28 napos ciklusnál érdemes a 10-12. napon elkezdeni a tesztelést. 1-2 nappal a tüszörepedés elött a szervezet hirtelen és rövid ideig nagy mennyiséget termel ebböl a hormonból, amit az ovulációsteszt kimutat. A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell.
* Arra is érdemes figyelni, hogy az ovutesztet minden nap ugyanabban az időben csináld, és ez lehetőleg késő délutánra vagy kora estére essen. Szintén fontos, hogy ne felkelés után tesztelj

Az elsö pozitív napon nem szabad abbahagyni a tesztelést, mert elöfordulhat, hogy a teszt a második napon is pozitív, és így a tüszörepedés egy nappal eltolódik. A további tesztelés zavarokra is fényt deríthet (lásd késöbb).

Az pozitív ovulációsteszt után két nappal is lehet a tüszörepedés, de csak abban az esetben, ha közvetlenül az elsö után még egy második pete is kiszabadul. Így jönnen létre a kétpetéjü ikrek. A ciklus második felében viszont a progeszteron minden további pete kiszabadulását meg fogja akadályozni.

Ha spórolni akarsz az ovulációsteszttel, akkor elég elkezdened a tesztelést, ha már tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkád van (vagy ha az soha sincsen, akkor ha már krémes a nyálka). A tüszörepedés soha sem elözi meg a legjobb minöségü nyálka termelödését, így nem fogsz lemaradni semmiröl.

Elöfordulhat, hogy a teszt ugyan pozitív, de az ébredési hömérséklet a következö 5 napban nem emelkedik legalább 0,2 fokot és hüvelyi kiszáradás sem történik. Ebben az esetben a szervezet csak próbálkozott, de végül nem volt képes a petesejt kieresztésére, azaz nem történt tüszörepedés.
Vendég
 


Lyndee: sajnálom a rókakomát most nagyon nehéz lesz a munka, főleg,hogy utálod őket. De majd csak eltelik ez az egy hét!
Szilvi: milyen lett a mai teszted?
Anda: látom neked meg hamarosan lehet ezerrel drukkolni!

Kép
németh
 
 


Szilvi
de jó hogy ezt leírtad. én ebben a hónapban szántam rá az lh-tesztelésre. tegnap csináltam egyet du. de tök nega lett. igaz még csak a 12-napon voltam. és nekem hosszúak a ciklusaim. 33-35 nap, sőt a múlt hóban 39!!!!! :twisted: volt. talán a 15-napon érdemes elkezdenem tesztelni???!!! én korábban a nyákot figyeltem, ami utóljára januárban szépen jelentkezett is. viszont februárban-márciusban nem tapasztaltam, vagy csak nagyon gyengén, a korábbi hónapokhoz képest. Most látom a vonalzódon, hogy neked kb. mostanság lehet az esedékes nap! hajrá! :D

N.Kinga
te hogy állsz? írtad, hogy te is tesztelni fogsz ebben a hónapban!?

Kép

Kép
syrynx
 
 


sziasztok
Lyndee:folytattam tovább az lh tesztelést és már a 18.napja csinálom, és még mindig 2 csíkos. Hihetetlen már a 4. dobozzal vettem meg, azt hiszem többet nem veszek feladom abban reménykedem, hogy mivel majdnem minden nap együtt voltunk a férjemmel kiv.2 napot talán csak összejön.
addig is legyetek jók és majd írok ha van valami fejlemény de olvasni mindenképp olvasgatlak titeket
sziasztok
kriszlany
 
 


kriszlany: ha folyamatosan pozitív (tehát a két csik ugyanolyan erősségű) a teszt, sz nem biztos hogy jó. szerintem menjél el egy dokihoz és beszélj vele.

amúhy a www.babatervezok.otthona.net honlapon, a shop menüpontban sokkal olcsóbban tudtok venni lh tesztet. darabja azt hiszem 167,- ft.
Vendég
 


syrynx: a vonalzóm szerint ma van, de tegnap volt. a nyákom és az lh teszt szerint is. tegnap délután ugyan még pozitív volt a teszt, bár halványult, de estére már teljesen negatív lett. de azért ma is csinálok még egy utolsót a biztonság kedvéért.
Vendég
 


Jelentem nekem meg ma még negatívabb az előzőeknél is a tesztem. :evil: És már csak 3 db van. És nem is nagyon lesz pénzem másikakat venni, mert 25 ezres kocsijavítás bejátszik így hónap végén. :evil: Azért még a maradékot ellövöm, hátha.
Kriszlány: nem lehet, hogy a 2 csíkosat is pozitívnak gondolod? Csak azért kérdezem, mert én is így jártam a legelején és utána jöttem rá, hogy csak az a pozitív, ami ugyanolyan erős, mint a tesztcsík.

Kép
németh
 
 


Szilvi: akkor most jó eséllyel indultok! Drukk!
Syry: szerintem akkor még ráérsz a teszteléssel. Bár reménykedjünk benne, hogy a 39 nap csak kivételes eset volt.

Kép
németh
 
 


Képzeljétek megmértem magam és 1 kg-ot fogytam egy hét alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
németh
 
 


kinga: csak így tovább :)

lyndee:??
Vendég
 


Hali!

Szilvi!
Köszönöm! Most már nem érzem magam olyan butának! :oops:

Kriszlany:
Ne add fel! Sikerülni fog!

Kinga:
:D :D :D Reménykedem, hogy nem hiába fogtok drukkolni! (Bár az az igazság, hogy minden hónapban ezt gondolom! :lol: :lol: )
Gratula az egy kilóhoz!!!

Lyndee:
Veled mizu???
:roll:

Kép
anda81
 
 


Anda: hát igen, ezzel én is így vagyok. Néha annyira bizakodó tudok lenni, máskor meg teljesen reménytelen...

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Kicsit elűntem, meg el is fogok, de ha megjavítják a gépünket (ki tudja mikor) akkor majd leszek rendszeresen ám. Most visszaolvastam, drukk mindenkinek, Lyndee neked meg kitartás és nem panaszkodni ám :lol: , mert én úgggy, de úggy irigylem a te rosszulléteidet! :wink: Na jó, azért reméljük hamar elmúlnak (hussss rosszullét) és akkor jön a boldog gondtalan babavárás!! :wink:

Tényleg munkaügyben mi a helyzet, ez engem is érdekel!! :?:

Kép
Kép
tabati
 
 


Olvastátok? :)

Megszavazták: ősszel jön a kismamabérlet

A BKV Zrt. közleménye szerint a kisgyerekes bérlet a tanuló- és nyugdíjas bérlettel megegyező utazási kedvezményt nyújtja majd a BKV járatain, Budapest közigazgatási határain belül, ára pedig 3250 Ft lesz. A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén 62 igen szavazattal, egy tartózkodás mellett hagyta jóvá Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes előterjesztését.

A szelvény a BKV Zrt. valamennyi közösségi közlekedési járművén használható lesz Budapest közigazgatási határán belül, és korlátlan számú utazásra érvényes, a többi budapesti havi bérlet érvényességével megegyezően. Használatához külön bérletigazolvány kiváltása szükséges, amelyet a bemutatott igazolásoknak megfelelően állítanak majd ki, érvényességét pedig évente meg kell újítani. Az igazolvány kiváltására budapesti, GYES-en vagy GYET-en levő, gyermeket nevelő szülő lesz jogosult
Vendég
 


Szivi: na ez jó hír. Nem tudtam róla.
Tabati: gyorsan javítsák a gépeteket!!!!
Lyndee: hogy vagy? Remélem nem idegesítenek a mhelyen!

Nekem ma még mindig nega a tesztem, bár már sokkal erősebb nega. Úgyhogy pont akkorra fog elfogyni, amikor kellene :evil: Túl korán kezdtem a tesztelést.

Kép
németh
 
 


kinga: a babtervezőknél darabra lehet venni, így sokkal olcsóbb még a postaköltséggel is. darabja 167. hamar megjön.
de van itt a babaneten is egy topic ahol valaki lh teszteket árul. azt hiszem az is hasonló árban van és mintha pesti lenne az illető.
Vendég
 


Igen, a babanetről rendeltem ezeket is.
Ha meg másfajtával folytatom a tesztelést az hülyeség nem?

Kép
németh
 
 


nem, teljesen mindegy milyennel folytatod, mert ezeknek egyformáknak kell lenniük. ezek tudtommal nem léteznek különböző érzékenységű változatban. egyformák.
Vendég
 


Köszi! Szilvi te egy igazi kincs vagy!

Kép
németh
 
 


jaj már, dehogy! még belepirulok :oops: :D szívesen segítek ha tudok :D
Vendég
 


sziasztok
szilvi2 köszi de úgy döntöttem nem veszek több lh tesztet ,lesz ami lesz.Van itthon pg 53 is az az egyik napon páfrányokat mutatott az lh teszt akkor negatívat.szerintem nekem jobban bejön a pg 53 legalábbis majd kiderűl. 3.-án 4.-én kellene megjönnie remélem nem fog.
Amúgy leónak is elküldtem a babatervezok.otthona.netre és azt mondta a tesztek szerint addig negatív de van akinek nem mindig mutatja erősebbnek a teszt csíkot.Marad a reménykedés.Mensi óta majdnem minden nap együtt voltunk a férjemmel kiv.2 napot 19.ét és 22.-ét ebből már csak kisűl valaki:)
Dokinál voltam az annyit mondott próbálkozzunk ,próbálkozzunk miután februárban kb.5 hetes lehettem (4 pozitív teszt) után egy baba valószínű elment azt mondta csak sikerűlni fog.De nem vagyok csalódott hiszen van már egy gyönyörű kisfiam ő is összejött!!Ő lenne Kép Kép Kép Kép
köszi mindenkinek majd jelentkezem.sziasztok
kriszlany
 
 


Szilvi: :D

Nem mindenkinek erősebb a teszcsíknál?! Akkor lehet, hogy tegnap nekem pozitív volt.
Mindenesetre ma vettem még 5 db-ot, aztán mostmár remélem elég lesz.

Lyndee: hogy vagy? Jövőhéten már itthon leszel?

Kép
németh
 
 


kinga: igen, eltérőek lehetnek a csíkerősségek. ez egyéntől függő. az alaphelyzet, az, amit még anno valahol fentebb bemásoltam.
de pont ezért érdemes egyszer szinte az egész ciklust végig lh-zni, hogy folyamatában lássad hogyan változik a csík.
Vendég
 


kriszlany: nagyon aranyos a kisfiad :D

szorítok, hogy mihamarabb legyen egy kistestvére :D :wink:
Vendég
 


lyndee:??
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszlany:
Nagyon szép kisfiad van, gratulálok! :D Kívánom,hogy mihamarabb jöjjön a kistesó! :D :D

Lyndee:
Hogy vagy? Mi újság?
:roll: :roll: :roll:

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Teljesen új vagyok a babaneten, bár már régóta olvasom az üzijeiteket. Hasonló cipőben járok mint ti. Tavaly júniusban házasodtunk össze a férjemmel. Akkor hagytam abba a gyógyszer szedését és november óta próbálkozunk a babával. Sajnos eddig nem sikerült bár szerintem én türelmetlen vagyok. Nehezíti a helyzetet, hogy építkezünk. Sajnos nyolc évnyi gyógyszerszedés után gondoltam, hogy nem lesz egyszerű a babavárás. Eleinte teljesen normális volt a ciklusom 32-37 napok. Viszont decemberben volt két hónap amég semmi nem volt. Ekkor mentem orvoshoz és elküldött hormonvizsgálatra és vérvételre. Kiderült hogy teljesen kusza a hormonháztartásom, ami ugye a gyógyszernek köszönhető. Írt fel Closti-t amit be is szedtem és jövő héten kellene majd megjönnie, de remélem, hogy nem fog :D Sajnos én is produkáltam már hányinger, mellfeszülős tüneteket ezelőtt, természetesen baba sehol sem volt. Ha az ember nagyon akarja, akkor valóban képes minden tünetet produkálni. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy 15-ik naptól elég e ha csak két naponta vagyok együtt a férjemmel? Sajnos ha dolgozik akkor ő csak éjszaka jön haza, így van amikor már nincs erő arra hogy összebújjunk :( A doki szerint a gyógyszer hatására sikerülnie kellene a babának, majd kiderül.
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett az üzim :D
csige-bige
 
 


Sziasztok csajok!

Élek még egyenlőre úgy néz ki. :lol:
Hááát szerintem ne irigyeljétek az én rosszullétemet mert beindult rendesen.Minden reggel hányok és szerintem lassan eljön az idő amikor napközben is.Folyamatosan hányingerem van egész nap.

kívánom hogy mielőbb babásak legyetek,csak kicsit szerencsésebb kivitelben. :wink:
Tök rendesek a munkahelyen,még nem tudják hogy terhes vagyok.jövő héten kell mennem a dokihoz és ha lesz szívhang akkor kapok igazolást.

Jövő héten már itthon leszek.De akkor sem garatálom hogy többet tudok jönni az iszonyatos rosszullét miatt....

Ha tudok jövök.......


Addig is drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: kitartás! én nagyon irígylem azokat a rosszulléteket :) :wink:
Vendég
 


csucsuról tudtok valamit???
Vendég
 


Lyndee: kitartás! Szerintem ha otthon leszel azért jobb lesz.
Szilvi: Csucsuról annyit tudok, hogy beköltöztek, de még nem szabad nagyon emelnie.
Csige-bige: neked is mielőbbi babásodást! Szerintem elég, főleg ha a férjednél minden ok.

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Csucsu: Nagyon várunk vissza!

Csige-bige:
Üdv. közöttünk! Legyen pocaklakód mielőbb!

Kép
anda81
 
 


Lyndee biztos hogy nem kellemes, de vigasztaljon az, hogy neked van már egy kis pocaklakód:-)
csige-bige
 
 


Lyndee:
Bocs, hogy előbb kifelejtettelek! Kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


csucsu: nagyon várunk!!!
Vendég
 


Ma már nega lett a tesztem. De a hőm meg nem ment fel.

Kép
németh
 
 



Szia Vera!!!! :D

Hogy vagy, mi újság veled? Olyan rég voltál! Nagyon hiányoztál! :D :D

Kép
anda81
 
 


Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: