Új privát üzeneted érkezett!

Benó! Sorbanállás, bemegy ,kap poharat, produkáll, megnézik mikroszkóp alatt, megszámolják mennyi ficorog, mennyi döglött van, megnézik mikor folyosódik el a levegőn , és várnak majd mégegyszer megnézik-megszámolják mennyi élte túl!
Aztán gatya le, herevizit,és kész! Kap egy papírt amire mindent ráirnak!
Sajnos fejőgép nincs mertr az csak 20 liternél kapcsol ki!! :D :D
Asszisztens sincs ! A doki csinálja, aki persze lehet nő é s ronda!

Kép
muzsuzska

Sajna semilyen progi nincs a gépen, amivel át tudnám méretezni a képeket.
Amint tudom, emilben küldöm nektek...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jól hangzik az esküvői program! :D :D :D :D :D :D :D :D Nagyon örülök, hogy szép és nyugodalmas volt! :D :D :D :D :D :D Akkor most már megnyugodtál, gondolom, egy kő esett le a szívedről, hogy ez is rendben van, ezen is túlvagy. :wink: (fancsali kacsintás)

KépKép
benó

Begyorsultatok!!!!! :D :D :D :D
Zsuzsi, gratula a laptetőhöz! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ha peches, akkor a doki pasi és szintén ronda.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó, oké, nem annyira gáz ez a herés sztori. :wink:

KépKép
benó

Benó ne hagyd kellni egész nap a tésztát!

Kép
muzsuzska

Zsuzska

Egyre sürübben vagy laptetős....!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Hát, inkább legyen peches vagy nem is tudom, mit is kívánjak neki. :wink: :wink: :wink:

KépKép
benó

Oké, nem hagyom kelni. Köszi. És jó még a 20-án lejárt vagy dobjam ki a francba, végül is csak 30 Ft-ba kerül?

KépKép
benó

Benó

Egyébként meg szerintem ahhoz képest, hogy pl egy beültetésnél mennyi mindent ki kell állnia egy nőnek, hogy gyereke lehessen, egy doki álltali kis megmogyorózás igazán nem nagy tortúra egy pasinak....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ha nem mozog az élesztő és nem zöld és nem porladt el akkor semmi baja nincs!

Kép
muzsuzska

Na én azt hiszem lassan indulok vásárolni.

Majd jöv9k....

Sziasztok..:)

Juujjjjjj......nem is mondtam.
Ma vagyunk 21 hetesek!!!!!!!!!

Benó:kérjük majd szépen a heti tudnivalókat..... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Nyugi Benó! Királyfi se fogja meguszni, de nem is ellenkezik! A heresimi neki se tetszik!

Kép
muzsuzska

Gratula a 21.héthez!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó, mindkét dolog (mogyorózás, élesztő) rendben. Értettem.
Tegnap azért nem jöttem, mert mosogattam :twisted: , meg átmentünk Tárnokra Gy. egy íjásztársához, vesszőkért, utána meg osztálytalit szervezett, és rátapadt a gépre. Így én már nem fértem oda. :twisted:

KépKép
benó

Eltüntek a vonalzók!!!!!
Csinálok egy kekszes-kókuszos tekercset! Éhezem sütire!

Kép
muzsuzska

Bocsánat, Tancsu és Buckalakó, olyan gyorsan megy az idő..... Azt hittem, még odébb van. :oops: Természetesen rövidesen küldöm.

KépKép
benó

Kép

21. hét
27,5 cm és 450 g. Külső nemi szervei most már elég fejlettek ahhoz, hogy ultrahanggal meg lehessen látni (persze, csak ha a baba nem takarja el!).

Vöröses "repedések" jelenhetnek meg a bőrödön a nyúlástól, általában a hasfalon, a melleken, a csípőn, a combon. Ezek kihalványodnak szülés után, de ha zsíros krémmel bekened néha a bőröd, az segíthet.

KépKép
benó

Még szerzek infót.
Nagyon szép lehetsz már, kis drága Buckalakó! :D :D :D

KépKép
benó

Ugye, már Edelényben vagy, Tancsu?

KépKép
benó

Flóra írja: "Azt is el tudom képzelni,hogy mikor legközelebb kell menned, addigra már megállapítják a vérből a terhességet. Figyeld meg,hogy végüligazam lesz,én ám boszi vagyok, éjfélkor születtem."

Én ezt csak most olvastam! :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon szíven ütött! Biztos bőgnék egy hétig egyhuzamban (örömömben persze)! :o :o :o :o :o :o :o :o :o

KépKép
benó

És mi is bőgnénk örömünkben!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kész a keksztekercs! Hűtőbe téve! A kekszes része nem akart egybemaradni, szanaszét repedt!
A kókuszkrém kicsit folyóssabb lett de a hidegben majd megköt!Viszont isteni finom!
Megyek krumplit pucolni és mindent bedugok a sütőbe, sülhet a brassói!

Kép
muzsuzska

Most olvastam rendesen vissza.
Flóra, hihetetlen lehetett ez a hülye szerelés! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És ma még folytatódik! :twisted: :twisted: Kitartás hozzá! :twisted: :twisted:
Zsuzsi, ugye, nem fáj már a fejed? :( Tehát te már voltál átjárhatósági vizsgálaton. Szegényke, te már tényleg mindenen keresztülmentél, amin csak egy ember keresztülmehet. :( :( :( Remélem, most már felfelé ível a sorsod. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Elmúlt a fejfájásom! Gyógyszer nélkül!

Kép
muzsuzska

ha ez a hülye hormonzavar nem lenne én lennék a világ legboldogabb embere!

Kép
muzsuzska

Ügyes szakács vagy te is, látom! Még csak 10 óra és neked mindjárt kész a kaja:D :D :D :D

KépKép
benó

Örülök, hogy nem fáj már a fejed, ráadásul gyógyszer nélkül, az tényleg nagyon jó, én tudom értékelni, tudod. :wink:
Örülök, hogy van neked a Királyfi, hogy végre rátaláltál, és kikerültél abból a sz.ból, ami előtte volt a te életedben.

KépKép
benó

21. hét

Tancsu:

Különféle néphiedelmek alapján biztos mindenki megjósolja, a baba fiú lesz-e vagy lány. Van, aki ezen jó szórakozik, míg másokat idegesíthet. Ezek a mítoszok érdekesek lehetnek, de nem mindig pontosak. Eldöntötte már, hogy tudni akarja-e a baba nemét? Ezzel kapcsolatban sok mindent meg kell gondolni, és az sem biztos, hogy a baba együttműködőnek fog bizonyulni.

Buckalakó:

A kicsi Buckalakó még mindig szabadon mozoghat a magzatvízben. Ennek a trimeszternek a végén megállapodik, befordul, általában fejjel lefelé. (Vannak azonban babák, akik csak a harmadik harmad végére veszik fel ezt a helyzetet.) A babák mintegy 3-4 százalék farfekvéses marad.

Buckalakó súlya most körülbelül 369 gramm.
folyt. köv.

KépKép
benó

Buckalakó már nagyjából 27 centi hosszú és 35 deka súlyú. Eddigi gyors növekedése mostantól kicsit lassabb tempóban folytatódik. Szervei és idegrendszere folyamatosan fejlődnek, belei összehúzódnak és elernyednek, érésükben segít a baba által lenyelt magzatvíz is. Mostanában ütemes mozgásra lehetsz figyelmes a méhedben: ne lepődj meg azon, hogy Buckalakó csuklik. Ez teljesen ártalmatlan, viszont igen szórakoztató jelenség.

Tancsu, lehet, hogy a bokád vagy a lábad bedagad a nap végére, különösen, ha meleg van, vagy ha sokat álltál egy helyben. Próbálj minél több folyadékot inni, leülni a járműveken (most már képes vagy a hasadat előretolva helyet szerezni!) és felpolcolni a lábad, amikor csak lehet. Ha ülőmunkát végzel, figyelj arra, hogy egyenesen ülj, a lábad legyen magasabban a padlónál, és járj egyet minden órában. Az ebéd előtti vagy utáni negyedórás séta is sokat segít. (www.velvet.hu)

Most olvastam, hogy jövő héten megnő a szex iránti igényed.

KépKép
benó

21-24. hét (www.apafej.hu)

Buckalakó

Ebben az időszakban alakul ki az egy életen át jellemző ujjlenyomat. Ha most születne, tüdeje még nem lenne elég érett a kinti élethez. A hangokra, a fényre ficánkolással reagál. Fehér, zsíros faggyúszerű bevonat keletkezik a bőrén, ez a magzatmáz. Később ez segíti ki a szülőcsatornán. Hossza kb. 30 cm, és a súlya kb. 500 g.

Tancsu

Igen gyorsan gyarapszik a súlya, itt kell még jobban vigyázni arra, hogy ne kettő helyett egyen. Előfordulhat, hogy a hasa bekeményedik, ezt a növekvő méh izomzata okozza. Pihenjen sokat még akkor is, hogyha nem érzi magát fáradtnak. Ha lehet, akkor ezt felpolcolt lábbakkal tegye.

Mit tegyen az apa?

Egyre többször kell odafigyelned arra, hogy párod ne erőltesse túl magát. Sok anya ilyenkor akar bizonyítani, és van, aki elvárja a komolyabb segítséget. Mindegy, hogy melyik kategóriába tartozik, neked kímélned kell gyermeked anyját. Tisztában kell lenned azzal, hogy milyen ételeket, italokat kell kerülnie, és az a legegyszerűbb, ha szolidarizász vele, nem eszel súlyosabb kajákat, mérsékled az ő jelenlétében űzött károsnak mondott szenvedélyeket, így neki sem jelent majd akkora kihívást lemondani ezekről. A lemondás persze nem kérdés nála, de miért nehezítenéd meg a dolgát?
Meglepheted pár kismamaruhával, amiket egyre növő hasára is fel tud húzni, és csinosnak érezheti magát.

KépKép
benó

A baba a túlságosan hangos, dübörgős zenére ijedt rúgkapálással válaszol. Arra is képes, hogy megkülönböztesse a keserűt az édestől. Súlya háromszázharmincöt gramm.
Most már kívülről is érezhetők a magzatmozgások.

KépKép
benó

KépKép
benó

Koraszülötteknél is regisztráltak már mosolyt, ultrahangos megfigyelés alapján az első intrauterin mosolylelet pedig az 5. hónapból származik.

KépKép
benó

Befejeztem az oktatásotokat. :D

KépKép
benó

A nem várandósoknak írom, hogy:
- ne használjatok síkosítót (már írtam, tudom)
- szeretkezés után simogassátok meg a pocit, és mondjátok azt, hogy "gyere, kicsim, gyere, várlak" :D

KépKép
benó

Lehet, hogy mosolyog ránk Buckalakó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hangossan kell mondogatni???????? :D
És akkkkkkkkkor jön a második menet!!!! :D :D :D :D ha félreértenek! Nem csodálom ha buckalakó mosolyog!!

Kép
muzsuzska

Kaja a sütőben!
Péntek-szombat szabadnap! Remélem piri addig elmúlik!!

Kép
muzsuzska

Királyfi most cseréli ki a repedt csövet,néha egy káromkodás hallatszik a fűrdőből! Tegnap sikerült végre kapnunk olyant ami jó is! De van kettő ami nem jó! Valamire jó lesz! vagy nem!

Kép
muzsuzska

Igen, hangosan! :D :D :D Egyébként meg mit tudom én! :D :D :D
Reméljük, elmúlik a piri a szabadnapokra! :D

KépKép
benó

Hú, ez nagyon gáz, hogy minden franchoz értenie kell az embernek, nem?

KépKép
benó

Tancsu, kaptál már postát? 8) 8) 8)

KépKép
benó

Jelentem a csőcsere késszen!!!!!!! Természetben fogok fizetni!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Tancsu azt írta bevásárolni megy!!!!!

Kép
muzsuzska

Rendben.

KépKép
benó

Ne dolgozzatok már, gyertek dumálni! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

kész a saláta is, már csak pirulnia kell a brassóinak és ehetünk! Fürdés és irány dolgozni! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Szívem szerint kaja után bebújnék az ágyba és aludnék egy nagyot! Tancsu tedd meg helyettem!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?