Új privát üzeneted érkezett!

Pihenj sokat,még semmit nem lehet tudni!!!!!!!

KépKép
lyndee

Nitácska: Ne add fel még ott lehet csak pici és nem látja rendessen tudom könyü mondani énis tudom hogy borzaszto nehéz csak pihiz és ott lesz szerdán meglátod.
Vigyázz magadra.

Kép
v.e.judit

Nita, még azért ne tégy le róla!!! Bízni kell!!!

Luca, nagyon édi a baba! :D Örülök, h minden ok!

Lina, ez a lovagló-póz a lányodnál... :lol: :lol: :lol:

Napsugár, ez nagyon jó hír, h a méhed tudja a dolgát, szarv ide v. oda! :wink:

Juca, nagyon csinos vagy! Kinga is rendkívül éber benyomást kelt... :D (de te tényleg csinos vagy!)

Nekünk mozgalmas, kimerítő, de nagyon klassz hétvégénk volt.
Most kicsit mosogatórongy vagyok...

Kép
zmimi

Nita,
az előző vetélésed után csináltak valami vizsgálatot?

Nekünk is mozgalmas napunk volt, fociztam!!!!!!!!!!! Hát elég fáradt vagyok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Nita! pIhenj jo sokat, most a házimunka ráér. Igyál/egyél palástfű teát vagy tinkturát. Ez segit a beágyazodásban és véd a vetélés ellen.
Én is ezt iszom most.
encike 2

Sziasztok!

Encike, jobban van a kislányod?

Juca, nagyon helyesek vagytok Kingával!
Igazán szép kismami vagy!Öröm Rád nézni!
És Kinga...nagyon szép kislány!

Mimi, szuper, hogy jól telt a hétvégéd!Azért pihenj is!

Nita, sajnálom...azért még ne add fel!
Vendég

Megint van egy kis extra szabadságom. Lilinek éjszaka 40 fokos láza volt. Most megyünk nemsokára a doktor bácsihoz. Azért tudja a kiscsaj, hogy mikor kell betegnek lenni...6 napos munkahét van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca!
Köszönöm jobban van, akkor az 1-szer hányt, de d.u. viszem dokihoz. Olyan furin szedi a levegőt, lehet allergiás lesz ő is. Este Spiropentet adtam, hogy meg ne fulladjon szegénykém.

Lina!
Nektek is jobbulást kivánok!

Nita:???????
encike 2

sziasztok itt vagyok már.de nem sok kedvem van akármihez is!!!!!csak a sírás van rajtam,hogy megint nem sikerűlt!!! :cry: :cry: úgy szeretem volna ezt a babát.ráadásul anyós ki akar minket rakni inenn!!!!!!!!elegem van,minek éljek ilyen szar világba,minek????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: úgyérzem,hogy bedilizek teljesen!!!!!!!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita Mi van? Megjött???

tjuca

nem jött meg.
ezt írta a doki a paírra:
UH ut atm 40 mm benne 14mm nykh-felső polusan egy 5x3mm haematoma,also polisan egy szakadozott szélű petezsák szerű képlet benne összeesett szikhólyag selythető.a bal oldali ov vetületében egy 11x11 cystikus képlet jobb oldali ov norm szerkes nagyságú douglasban folyadék nincs.hát ennyi a lényeg.
szerdán megyek vissza a dokihoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Ne igyunk előre a medve bőrére. Mi van, ha a hematóma nem is az? És a többi is... sejthető. Nagyon korán mentél még ilyenkor nem is biztos, hogy korrekt eredményt tud adni az orvos.

Szerdára nagyon drukkolok!

Az albin meg gondolkodjatok el, lehet többet fizetnétek, de nem lenne ez az elmebaj.

tjuca

gondolkodunk albérleten de nagyon drágák,most nézegetek önkormányzati lakásokat is amit részletre lehet megvenni!ha tud valaki valami jót csepel erzsébet vagy soroksáron segítsen!!!!!!
köszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Szoptatsz még?

tjuca

már nagyon rég nem szoptatok.kb 2 éve!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor az sem kavarhat be. Ne add fel, bízzál!

tjuca

köszi juca,próbálok de nagyon nehéz!ezt átérzi ugye aki már vesztett el töb vagy egy babát is! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen átérzem. :cry: Talán azért is reálisabb az én számból, hogy csak akkor van vége, amikor már tényleg vége van, és ezt megerősítik. A sejthető, lehet stb. nálam még nem a vége. Tudom milyen rágni a körmöt, meg úgy tenni, mintha nem lenne baj, és nem izgulnád halálra Magad, de bízzál. Nagyon szorítok szerdára, bízom benne, hogy nem folytatódik a rossz sorozat.

tjuca

Nita! Mindenképp csináltass HCG szint mérést vérből, két egymás utáni napon. az Uh. tévedhet, a dokitól is függ, a labor nem téved!!! Én nem is engedtem volna annak idején, hogy megcsinálják a műtétet, ha nem csinálnak HCG-t! Annak emelkednie kell! És azért reménykedj kérlek!!!!

Csajok! Olvastam egy cikket, miszerint az ima akkor is segít a betegeken, ha a betegek nem tudnak róla, hogy imádkoznak értük. Mit szólnátok, ha imakört nyitnánk??? Csak akinek kedve van....

Luca! Örülök, hogy UH rendben volt!!! Eredményekre meddig kell várni??

Lilik, Ábelek és Kingák édik :D Juca! Csini vagy!!!

Lina! Sajna ezekhez az értékekhez nem értek, de ha a progi jó, akkor azt nem értem, hogy miért nem emelkedett a hőd...Dehát csinél furi dolgokat a szervezet időnként... Nem iszol-eszel most valami tát, egyebet ami beleszólhat???

Képzeljétek! Szombaton megyünk adásvételi szerződést aláírni! H ilyen szuperszónikus sebességgel haladunk 3 év múlva be is költözhetünk...... :twisted: És persze párom anyukája (az átépítések tervezője) mondta, hogy szerinte még ne mondjak fel.... :twisted: Tényleg megkapjátok azt a képet!!!!
Láttam a hétvégén a Balatont, a Bakonyt, voltunk Veszprémben a várban!!!! Minden hétvégét igy kéne tölteni!!!
kislibus

kislibus csináltak beta hcg.most is meg szerdán is fog a doki!
köszi juca hogy megértesz!!!!!!!!!!valahol reménykedm én is legbelűl,de inkább nem élem bele magam! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Akkor jó. Most szerdáig lesz nehéz, mert addig bizonytalan az ember. Csepelen körbekérdek albi ügyben, de ez önk. lakást az önk.-nál kell megkérdezni!!! Anyosodnak nem mondtátok még a dolgot ugye???
kislibus

Csinéltam vonalzót

Kép
kislibus

No megyek, elrángatom kedves férjemet a játékgép elől, mert még odaragad!!! :lol:
Megaztán a vihar is jön, azt meg jobb ölbebújósan átvészelni! :wink:

Puszi mindenkinek, jó éjt!

Kép
kislibus

köszi kislibus!jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kedves Nita.
Nagyon sajnálom, hogy nem túl jó híreket kaptál, nem tudomi tt voltál e már akkor amikor ezzel a terhességemmel engem is ugyanígy szivatott a dokim.
Nekem még vérzésem is volt, hetente mentem hozzá, hetente mondta, hogy ebből nem lesz semmi szerinte ki kell venni, már szívhang is volt akkor is úgy engedett haza hogy egy hétig még várunk, de utána ki kell venni, ezzel a kifejezéssel élve.
Ne tudd meg milyen heteket éltem át, csoda hogy az idegtől el nem vetéltem, aztán átmentem egy másik dokihoz aki semmi kórosat nem látott, és azóta is velem eggyütt örül, Juca tudja hogy ez a doki ha nyitott szájjal mosolyog az nagy szó, pedig mostmár így is fogad, örül velem minden betöltött hétnek.szóval a másik elvett volna tőlem egy teljesen egészséges babát.
Én remélemn nálad is csak ilyen ijesztgetések ezek és holnap kiderül hogy minden rendben.Nagyon szorítok.

Kép

Kép
napsugár035

Csajok, én még mindig sokat vagyok rosszul, hányni már annyira nem hányok, de néha még(bocsi) tele szalad a szám sajna, és akkor futok, de ennyi.
Már nem is hiszem hogy valaha ez megváltozik.
Mindehhez társult még a torokégető gyomorégés, néha nem is tudom mit érzek. :evil:
Mostanában nem érzem annyit a mocorgást, viszont ha érzek valamit az kifejezetten bökés kettőt hármat egymás után.

Nem tudom jól gondolom e hogy már hallhat esetleg azt tudom hogy hétvégén anyóséknál nagy hangzavarra mozgott, később a fiam kiáltott eggyet akkor is éreztem, és este zenére, de nagyon ciki, apja mondta neki hogy fiam úgy látom sz@r izlésed lesz, a Péli Barna azért mégsem olyan nagy szám hogy ráznod kelljen rá

Kép

Kép
napsugár035

DREIKA DREIKA DREIKA DREIKA HOOOOOOOLLLLLL VVVAAAAGGGGYYYY??????????????????

Kép

Kép
napsugár035

Nita!
Nagyon-nagyon sajnálom ami veled történik!

Anyosod miért akar kirakni titeket? Mondtad neki, hogy mi történt?
encike 2

napsugár nem tudtam hogy veled ilyet akart művelni a doki.Nekem semmi olyan tünetem nincs ami bajra utalna,se nem vérzek se nem görcsölök,nagyon jól érzem magam kis hányingerrel társulva,meg nem kívánom a kajákat.
DE uh-on bevérzést látott! :(
legbelűl reménykedem picit,de nem éltetem magam!
De annak örülök,hogy ti jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

encike:anyós aszt mondta a páromnak azért akarja,hogy elmenjünk mert ővé a haszonélvezet és ezt ki akarja élvezni,meg nem kiváncsi ránk!!!!!!!!!!!
Nem mondtam neki,hogy mi van velem mert semmi köze annak a hülye köcsögnek hozzá!
Kívánom,hogy dögöljön meg mihamarabb!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi!

H. doki szokott mosolyogni? Megleptél...

Nita!

Ez a baba a vonalzódon hasonlít Rád. :roll: :lol:
Holnap mikor mész? Várom a híreket.

Többiek?

tjuca

juca lehet én vagyok azon a képen?!
holnap reggel fél 8-ra megyek!
a lyndeenek megvan a száma majd neki megírom mi van és ő továbbítja nektek!
de ha gondolod neked is megírhatom majd!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!

Nagyon-nagyon sajnálom azt,m ami veled történik!!!!!! Azért reméljük szerdára a legjobbakat Neked!!!!!!
Anyósoddal meg ne foglalkozzál, meg van most éppen Neked is a magad gondja! Nekem szintén ugyan ilyen az anyósom (Ő összeférhetetlen), mondjuk ott nem minket :shock: , hanem a sógornőméket rakták ki. De sógornőmék egyáltalán nem is tartják anyósomékkal a kapcsolatot. Mondjuk ami azt illeti Én sem nagyon szeretek az anyósomékhoz menni.
Vendég

Sziasztok!

Nita, kitartás!

Végre befejeztem a patchwork-takarót, amit Zsombor-babának kezdtem varrni! :D

Nagyon büszke vok magamra, sztem szééép lett... :oops:

Teszek képet róla + a minimalista baba-részről, a nagyfiam szobájában.
(az első időkben velünk egy szobában alszik majd, csak később kerül átpaterolásra... :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
zmimi

zmimi nagyon szép a takaró!gratula hozzá!

köszi ppetik,legbelűl reménykedem de igazából már csak a rosszra tudok gondolni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, szorítok holnap!

Mimi, szuper lett a takaró!!! :lol:

Aliz, jól vagytok?

Lina, Lili jobban van már??
Vendég

luca köszönöm! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
sok szerencsét holnapra!!! Próbáljatok anyóstól függetlenedni, mert tuti ez sem tesz jót.

Luca,
köszi jobban van, csak "végre" nagyon csúnyán köhög. Jobb tudni, hogy mi a baj, mint hogy volt 40 fokos láza, de nem találtak semmit.

Csajok,
szeretnék ötleteket kérni, hogy tudnám Lilit megtanítani orrot fújni. A tubus miatt nem lehet szívni az orrát, nagyon fáj neki, és nem is javasolja a doktornő.
Most szegény beteg, nagyon köhög, és ugye még orrot sem tudunk szívni, már mindennel próbálkoztam, de csak a száján köpköd...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska valószinű,hoy miatta is nem marad meg a baba mert sokat stresszelek,idegeskedek,sírok miatta!és ez nagyon közrejátszik!
MOst keresünk önkormányzati lakást mert aszt még tudnánk törleszteni havonat!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Te vagy rajta? :shock:
Drukkolok!

Mimi!

Szuper a takaró! Nekünk nem varrsz egyet? :-)

Alíz!

Voltatok a Margitban?

Luca!

Megnyugodtál már?

tjuca

Lina!

Ötletem sincs. :roll:

tjuca

juca nem én vagyok rajta! :oops: de cuki a baba az tuti! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: én ugy tanitottam meg a kisfiamnak az orrfujást hogy sünisset játszotunk és amikor megtudta csinálni akkor már a zsepibeis süniztünk egy kicsit furivolt de bevált sok sikert.

Kép
v.e.judit

mimi:nagyon szép a takaro gratulálok ehhez kell a türelem és a nyugodság hát ténylég csoda szép énis szeretnék ilyet csinálni de csak a gondolatig jutok el.
Nitácska: holnap szoritok neked és gondolokrád biztos meglesz az aproság. Csak bizz benne.

Kép
v.e.judit

köszi judit próbálok bízni!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!

csak gyorsan benéztem.
Nagyon rosszul vagyok,reggel beköszönt az első vuk és most is elég közel állok hozzá.Enni nem tudok.

Nitácska:Sajna nem jó ötlet ha nekem írsz mert még a héten dolgozom és csak este tudok jönni megírni a csajoknak mi van veled. :oops:

majd máskor többet írok,de most nem megy :cry:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a hiányolást, nagyon jól esik. :)
Szégyellem magam, de nem igazán tudtalak követni Benneteket az elmúlt hetekben, semmi erőm nem maradt a fiam és a rosszullétek mellett. Semmi türelmem nem volt gép elé jönni. :oops:

Csucsu,
borzasztóan sajnálom, ami Veled történt, nagyon-nagyon sok erőt kívánok Nektek!!!!

Nita,
Neked nagyon drukkolok minden téren!!!

Luca,
Téged is megkukucskáltalak több helyen, hogy a babával minden rendben van-e és nagyon örülök, hogy igen!

Sugi,
Rád is sokat gondolok!

Zsuzsu,
remélem nem bántódtál meg, hogy a múltkor elfelejtettem jelentkezni, remélem ha legközelebb erre jársz, összejön a tali.

Rólunk: múlt hetet nem itthon töltöttük, kicsit pihiztem a fiammal Balatonon. Talán kicsit jobban vagyok már, éjjeli rosszullétek kezdenek elmúlni szerencsére, nappal meg hol jobb, hol rosszabb. Pénteken megyek a kombinált tesztre.

Akiknek nem írtam külön, nekik is minden jót és drukk és kitartást!!!

KépKép
dreika

dreika jó lehetett a balcsin,rám is rámférne a kikapcsolódás!
lyndee akkor nem írok neked,de akkor kinek? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judit,
áruld el nekem légyszi, hogy hogy kell süniset játszani??????????
Itt ülök a gép előtt és képtelen vagyok rájönni :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Tök egyszerü az orrodal szuszogjatok egymás nyakához sok picit és nálunk ez a sünis játék nagyon gyorsan eltanulta és igy gyorsan megtanulta kifujni az orrát remélem igy jobban érted de ha nem irj megprobálom máshogy elmondani.

Kép
v.e.judit

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?