Sziasztok!
Hexina,
Nem csodálom, hogy anyukád benevezte a kisasszonyt, egyszerűen gyögyörű!!!!És azok a fotók....
Nutella,
Annyira látszika képeken, hogy Ő még csak három hetes. Olyan pirinkó! Mekkora szemei vannak, eszméletlen!!! Remélem megoldódik a szopi problémátok!
Nálunk fél 9-től délután 3-ig nem volt áram, nagyon untuk magunkat. Kinn esett, Szörnyű volt! Olyan tehetetlen így az ember, őrület!
Képzeljétek, Vicus már annyi szót mond,és most már megérti amit mondunk neki. Olyan furi, és egyben jó is, hogy reagál arra amit mondunk neki, (ha kedve van hozzá). Sok szót mond már pl. várjál már
, köszi, szia, cica, vau-vau (ez nem túl értelmes, de ez a kutya
), anya, apa, add ide, mama, olyat, azt. Olyan jól megérteti magát. Sokat fejlődött!! Ezeket néha szórja el, ezért sasoljuk, hogy mikor mondja.
Most sajnos jönnek a szemfogak egy már kinn van, de úgy megy tőle a hasa, teljesen ki van sebesedve. Már mindent próbáltam, de semmi. Csak kijönnek már azok a fránya fogak és akkor nem lesz ilyen hasmenése (remélem). Nagyon csúnyán néz ki a popsija. A doktornéni felírt egy másik popsikrémet, holnap megyek a receptért. Most non-stop répa- banán evés van, na meg persze étcsoki (amire nem ellenkezik
).
Húú most ahogy így átgondoltam és hogy egyre közeledik a nagy nap még annyi minden apróság van, amit el kell intézni.
Ma voltunk az anyakönyvvezetőnél, nagyon szimpatikus, amíg én töltöttem a papírokat addig ő hajtogatott a Vikinek papírból egy kishajót!
Annyira aranyos, ez már egy jó jel!
Csajok!
Nagy bajban vagyok! Nem találok italnagykert, ahol magánszemélyként vásárolhatok számlára és vissza is vihetem ami megmarad. Kezdek kétségbeesni. Ismerőseim között sincs senki aki tudna ilyet. Ti nem ismertek ilyet? Akár ismerős ismerőse, csak valaki tudjon nekem egy címet mondani. Ez most a legfőbb gondunk.
Na most már befejezem, mert adnom kell a kutyusoknak enni!
Jó éjt!