Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nitácska!

jól vagyunk,köszi :D
sokat nőtt már a kisasszony,de pontos méretet sajnos nem tudok két hete volt 4kg,azóta nem sikerült megmérni...
na majd pénteken a tanácsadáson :)

Ti elköltöztetek már? bocsi,ha már írtad :oops:

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Velünk minden rendben, csak nehezen jutok el a számítógépig. Ez az első nap egyedül a gyerekekkel, most éppen alszik mind a kettő, mindjárt követem én is őket.

Petrácska este 10 órától reggel 3/4 6-ig aludt (ma 3 hetes) :D :D :D :D . Tartsa meg jó szokását!

A szopizással van némi gondunk, mert a kisasszony imád a cicin aludni, utána pedig reklamál, hogy éhes. De dolgozunk a probléma megoldásán.

Teszek fel pár képet.

Nutella

Kép Királylány 1.

Kép Az első séta: én toltam a legkevesebbet a babakocsit

Kép Királylány 2.

Kép Így fürdünk mi

Kép

Kép
nutella

mesi nem költöztünk el és ugy néz ki nem is fogunk mert nincs önerőnk és anélkűl lehetetlen! :(

nutella gyönyörű a kis Petra!Jó neked ,hogy kevesebet tolod a babakocsit :lol: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ezer meg egy éve jártunk erre! Bár látom, a jó idő mindenkit kicsalt a szabadba!

Judit, örülök, hogy halad az építkezés. Megengedsz egy kérdést? Láttam a blogodban a képeket a gyerkőcökről. Tündériek, és tök jó az a sapi, amit nem tudtál eldönteni, hogy melyiküké legyen. Azt hol vetted? Egy bartánőm keres olyat a kisfiának! (Csendben jegyzem meg, én sem tudtam dönteni, mert Dancának és Szonjának is nagyon jól állt!)

Finike, gratulálok, nagyon ügyes voltál! :D (Bízom benne, hogy nem kiabálom el!) Nekem nincs merszem nekiindulni a vizsgának, ezzel csak az a baj, hogy napról-napra felejtek... :(
Egyre közelebb jön a nagy nap! Mennyi is még? Irigyellek a pihenésért, a leírásból is érzik mennyire jó volt!

Dóri, sikerült beköltözni? Jártam a házban és lestelek is benneteket! :D Remélem azért nem írsz régóta, mert a pakolással vagytok elfoglalva! Várom a híreket, hogy miújs!

Adri, azt a sétát összehozhatnánk valamikor!

Szami, Poci, és mindenki aki rég jelentkezett! Merre vagytok? Mindenki jól van?

Nálunk annyi, (és ezért nem is írtam sokáig) hogy Hannus beteg lett. Elég ijesztő volt, lázas lett, bágyadt és étvágytalan. (Ez utóbbi nála elég látványos, mert a pocija elég nagy "hajtóerő"!)
Ja, és mindezt péntek este. Szombat reggel dettó, irány a Heim Pál ügyelet. Torokgyulladás. Most már "csak" az orra folyik, tehát naponta többször megy a közelharc a szívásért.
Egyébként egyre akarnokabb kis hisztincs, közlekedik a lakásban, folyton a nyomában kell lennem. Ma pl. a száradó ruhák alól húztam elő. :D

Eldugulok, sok voltam! Bocsánat azoktók, akiknek személy szerint nem írtam!
Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Kép Így ébredek reggel Kép
Kép de hol a cipőm párja? nem láttad?
Kép Ezzel aképpel anyukám benevezett egy babaszépségversenyre! Köszöm, hogy szavazol rám!

Néhány kép, nem tudtam ellenállni a kísértésnek! Bocsi!

Pusszantás

KépKép
hexina

nem is csodálom hogy nem tudsz ellenállni ezeknek a képeknek amiken gy gyönyörű bab van!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hexina,

Hanna tényleg nagyon szép:)
A sapit a H&M-ben vettem.
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Hexina! gyönyörű Hanna Sára!!! már közlekedik? akkor vége a nyuginak. Betegségek ijesztőek tudnak lenni, főleg ilyen piciknél. Én Johannánál minden betegségnél legalább 5 évet öregedtem. Nagyon féltem még a náthától is:(

Dóriék beköltöztek. Gondolom nincs még net vagy idő vagy mindkettő :D

Judit! írtam privit, megkaptad?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

most nézem mit írtam tegnap már írni se tudok :oops: :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Judit, köszönöm szépen!!!!

Edina, neked meg az infót köszi! Hála égnek, örülök Dóriéknak!

Nitácska, semmi baj, kihámoztam a lényeget! :D

A nap híre: Hanna egyedül felült! Olyan boldog vagyok! :D :D

Talival még nyaralás előtt lesz valami? Mi benne vagyunk!!!

Pusszantás

KépKép
hexina

Sziasztok!

Szandra! Nagyon aranyosak a lányaid és - szerintem - nagyon hasonlítanak egymásra! Gondolom a rendrakás több időbe került mint fél óra.. :)

Eszti, Nutella, Hexina! Jók a képek mást nem is lehet írni! Meg kell állapítanom amit Eszti szokott, hogy szépek a mi gyerekeink! :D

Judit, én is kiváncsi lettem a sapira ennyi infóból.... :oops:

Adra, Sidney köszi a tippeket a nyaralóhelyre!

Adra! Egyenlőre még tápot kap Nándi reggel és este, bár anyukám már nagyon "nyúz" hogy adjak neki mást estére. Nem tudom mi lenne az (akár szilárd étel) amivel helyettesíteni lehetne majd három deci folyadékot.
Igy is korán kel mostanában, általában hatkor kukorékol és ha esetleg éhes lesz akkor előbb fog ébredeni? Láttam a Milupa Junior italát, ez is por formában van, lehet hogy ezzel kellene próbálkozni. De a reggeli tápcsi akár két éves koráig is maradhat.

Nutella! Petra gyönyörű és hogy így átalussza az éjszakát, az külön öröm.

Mesi! Üdv újra köztünk! Gondolom most kipihent vagy! :)

Hexina! Gratulálok Hanna Sára felállásához. Csak ámulok és csodálom hogy a lányok mennyivel előbb kezdenek el mindent. Fél éves és már feláll! Nagyon ügyi!!

Finike! Szóval jól telt a hétvége a leendő esküvő helyszínén :) !
Ha jól belegondolok akkor annyira nem is fizettetek sokat a tortákért - mert mi anno rendeltünk 10 darab tortát (különböző ízzel) és volt egy három emelet 60 szeletes menyasszonyi torta és ehhez jött még 10 kiló sós masni és 10 kiló pogácsa és még 5 kiló sós rúd és 85 ezer forintot fizettünk. Apró sütit mi háznál süttetünk egy nénivel aki házi sütiket csinált és még külön azért fizettünk 30 ezer forintot. Szóval szerintem egyáltalán nem volt drága amit kifogtok fizetni.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Jal, és persze hozzá kell tennem, hogy azért rendeltünk ennyi sósat és édes aprósütetményt, mert mi mindenáron szerettünk volna csomagolni a vendégeknek is sütiket. De így éppen elfogyott a 25 kiló sós süti is....

mazsuzs

Kép
mazsuzs

hexina örülök,hogy sikerűlt kibogóznod amit írtam :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

edina,

nem kaptam privit :(

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Hexina,
Nem csodálom, hogy anyukád benevezte a kisasszonyt, egyszerűen gyögyörű!!!!És azok a fotók....

Nutella,
Annyira látszika képeken, hogy Ő még csak három hetes. Olyan pirinkó! Mekkora szemei vannak, eszméletlen!!! Remélem megoldódik a szopi problémátok!

Nálunk fél 9-től délután 3-ig nem volt áram, nagyon untuk magunkat. Kinn esett, Szörnyű volt! Olyan tehetetlen így az ember, őrület!

Képzeljétek, Vicus már annyi szót mond,és most már megérti amit mondunk neki. Olyan furi, és egyben jó is, hogy reagál arra amit mondunk neki, (ha kedve van hozzá). Sok szót mond már pl. várjál már :shock: , köszi, szia, cica, vau-vau (ez nem túl értelmes, de ez a kutya :wink: 8) :lol: ), anya, apa, add ide, mama, olyat, azt. Olyan jól megérteti magát. Sokat fejlődött!! Ezeket néha szórja el, ezért sasoljuk, hogy mikor mondja.
Most sajnos jönnek a szemfogak egy már kinn van, de úgy megy tőle a hasa, teljesen ki van sebesedve. Már mindent próbáltam, de semmi. Csak kijönnek már azok a fránya fogak és akkor nem lesz ilyen hasmenése (remélem). Nagyon csúnyán néz ki a popsija. A doktornéni felírt egy másik popsikrémet, holnap megyek a receptért. Most non-stop répa- banán evés van, na meg persze étcsoki (amire nem ellenkezik :wink: 8) ).

Húú most ahogy így átgondoltam és hogy egyre közeledik a nagy nap még annyi minden apróság van, amit el kell intézni.
Ma voltunk az anyakönyvvezetőnél, nagyon szimpatikus, amíg én töltöttem a papírokat addig ő hajtogatott a Vikinek papírból egy kishajót! :lol: Annyira aranyos, ez már egy jó jel! :lol:

Csajok!
Nagy bajban vagyok! Nem találok italnagykert, ahol magánszemélyként vásárolhatok számlára és vissza is vihetem ami megmarad. Kezdek kétségbeesni. Ismerőseim között sincs senki aki tudna ilyet. Ti nem ismertek ilyet? Akár ismerős ismerőse, csak valaki tudjon nekem egy címet mondani. Ez most a legfőbb gondunk.
Na most már befejezem, mert adnom kell a kutyusoknak enni!

Jó éjt!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerekek a képeken. Ennyi gyönyörű baba. :D

Mi még mindig kicsit betegen. Levi főleg. Egyszerűen nem tud kijönni ebből a köhögésből. Már ezerféle gyógyszert kipróbáltunk, de semmi. Ha van vkinek vmi jó homeopátiás tippje, akkor légy szíves írja már meg, mert azt még nem próbáltuk. Köszönöm!

Azt szeretném kérdezni, hogy Levi 11 hós lesz mindjárt, és nekem még nem jött meg. Gergőnél már 7 hónapos korában megjött, most nem. Nem mintha hiányozna, de ez nem baj ugye? Májusban mindenképp megyek dokihoz rákszűrésre, csak az még messze van. Pedig Levi már csak éjjel szopizik, napközben már nem.

Sajna nincs több időm. Levi felkelt, délután meg Gergőt viszem a Gekkoba. Kis fejlesztésre

Jucus

jucus1

Finike!
Mi a kajcsizós helyen vettük a piát, egy italkeretet határoztunk meg és annak megfelelően szolgáltak fel a pincérek. Húúú tényleg nemsoká itt a nagy nap. Vicuska és a Te ruhád akkor már totál kész vagy még mentek próbálni? Tehetnél fel akkor képet ha mentek!!!

Jucus!
Nekem a héten jött meg, 17 hónapos múlt az Edó. Csak 2x kap cicit, de már az is csak immel-ámmal cici az alvás előtt. Szerintem nem gáz, hogy még semmi. Taminál 1 hónap után jött meg.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra!
Nagyon édesek a lánykáid a képeken!

Nutella!
Szép a kis Petrácska! A fürcsis kép nagyon aranyos!
Hátha tényleg ilyen jó alvókája marad. :wink:

Hexina!
A kis Hanna nagyon tündéri egy kiscsaj! :D És az a nyaklánc!!!! :D
Gratulálok neki a produkcióhoz!

Finike!
Gratula a vizsgádhoz! Ügyes vagy!

Jucus!
Nekem Jázminkám után több mint két év után jött meg, Flóra utá pedig hat hétre. Úgyhogy változó.

Nálunk sajnos tegnap óta megint betegség van. Mind a ketten csúnyán köhögnek,Jázminkám lázas is. :cry:
Amúgy sokat vagyunk a kertben,gyorsan eltelnek a napjaink.

Most teszek fel pár szülinapi képet végre.

Flórám és a tortája
Kép

a babatorta
Kép

Jázminkám a tortájával
Kép

a macitorta
Kép

Jázminka
Kép

a csajok
Kép

Flórácska
Kép

huncuuut!
Kép

Remélem nem lett túl sok. :oops: De olyan nehéz választani. :oops:

Szép estét!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Nitácska!

Most látom hogy...... :D
Gratulálok neked és szorítok hogy minden rendben legyen! :lol:

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Dalma,

Megint csak gratulálni tudok a gyönyörű tortákhoz! és persze a még sokkal szebb csajokhoz!

Én is teszek fel néhány képet.

Tali?

Jó éjszakát!

Judit
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
karpijudit

SziasztoK!

Húú Dalma,
Gyönyörűek a torták, és a csajok is! A baba egy játszóbaba és köré formáztad a tortád? Hogy csináltad? Nagyon kretív ötlet, nekem eszembe sem jutott volna, bár én nem is tudtam volna megcsinálni. :oops: Nagyon ügyi vagy gratulálok!
Milyen huncut Flóra baba az utolsó képen! :lol: Nagyon édes, ahogy szugerálja a tortáját! Nagyon feni rá a fogát! De szerintem őt a baba érdekelte. Azt ugye megkapta ajándékba? :lol: :D

Nitácska!
Nem is tudom ilyenkor mit illik mondani, de a babonák miatt még nem mondok semmit, csak... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mikor lehet gr....álni? 12. hét után? Kívánom, hogy minden renben legyen!

Na megyek el teszem magam holnapra, korán kelünk, mert megyünk babaúszásra, ahhoz képest még mindig itt ülök a gép előtt, pedig már majd lefordulok a székről, de annyira csuklok, hogy felkelteném vele a páromat, így meg kell várjam amíg eláll. :? :shock:

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Már csak 50 nap... :lol:

Kép
Kép
finike

Szia Judit!

Látom van még egy éjszakai bagoly...
Annyira édes Szonján az a sapka. Hol veszed ezeket???
Tényleg elaludt abban a játékban??? Szenzációs! Viki soha nem tudna elaludni ilyen helyeken ilyen pózban. Zabálni való!!!
Éljen elmúlt a csuklásom mehetek végre aludni! :lol:

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Dalmácska! Leesett az állam.... azért jól feladod magadnak a leckét :D . Köszi a dícséretet.

Judit! Engem a piros sapka fellelési helye érdekelni :oops: , már láttam a másik oldalon is :oops: . Nagyon aranyosak a gyerekeid. Ja, még egy kérdés: Dancának a bicajt hol vettétek? És mióta tudja használni? Andris még motorozik, de gondolkodunk rajta, hogy gyereknapra ilyet kapjon tőlünk és a nagyszülőktől összevontan.

Finike! A szemfogak nálunk is nagy galibát okoztak (szinte csak ezek), a kiütéses fenékre nekünk a Sudocrem jött be (DM-ben kapható), nagyon drága, de mindig segített.

Csak egy kép: Andris olyan szépen nézi a kishugát, hogy majd elolvadok a gyönyörűségtől.

Kép

Kellemes hétvégét mindenkienk!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

huhh Csajok nagyon édesek a gyerkőcök!

Hexina!
Hanna hihetetlenül bájos,

Dalma!
Flóra és Jázmin nagyon cuki és a torták is Isteniek. csak lestem :shock:

Nutella!
annyira jó nézni a gyerekeidet,Andris tényleg nagyon aranyosan nézi a hugit :lol:

Nitácska!
itt is szorítok értetek :wink:

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

teszek fel én is néhány képet :wink:

Kép
az oroszlánt nézem

Kép kukucs

Kép elgondolkodva

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Adra!
merre vagy? hogy vagytok??

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

lányok gyönyörűek a gyerekek!!!!!!!!!!!jó volna ha már nekem is kettő lenne a kezembe!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok,

A H&M-ben vettem a sapit. Ez az én bajom, hogy sapka mániás vagyok (meg cipő, meg ruha..... :D )

Nutella,

Mi Csillaghegyen, a Mátyás király úton vettük a bicajt. Hauser márkájú, szerintem, máshol is lehet kapni. Még tavaly tavasszal kapta, de csak ősszel jött rá, hogy is kell tekerni. A férjem már teljesen készen volt. Egyszerűen nem tudta elképzelni, hogyan nem lehet a tekerést mikéntjére...Két háztömböt kellett úgy tekernünk, hhogy én mögötte mentem és a lehajolva kézzel tekertem a pedált a lábával együtt... nem sok derekam maradt a végére... Viszont imádja...

Judit

Kép

Kép
karpijudit

sziasztok sajna nem jók a hírek.a doki lát petezyákot meg szikhólyagot is de össze esve meg be van vérezve a petezsák,szerdán megyek vissza hátha!de valószinű ezt a babát is elvetélem :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!
Szorítok, hogy a doki jó hírekkel szolgáljon neked! Reméljük, hogy nem jól látta amit nem jól látott.

Judit!
Úgy látszik akkor a kórházban fertőződtünk meg valami vásárlási vírussal? Én is benyaltam azt a vírnyákot de rendesen! :wink: :lol:

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

CSak gyorsan!

Beköltöztünk, hihetelen:)

Nutella!
Gratulálok!

Hexina!

elsők voltunk a lépcsőházban:)
Hol jártál, melyik épületben?
Ha erre sétáltok az a mi erkélyünk, ahol mindig baromi sok ruha szárad a 2. emeleten :)

Most sietek!

Dóri
Vendég

szandrakiss köszi,aranyos vagy!
ezt írta a doki a paírra:
UH ut atm 40 mm benne 14mm nykh-felső polusan egy 5x3mm haematoma,also polisan egy szakadozott szélű petezsák szerű képlet benne összeesett szikhólyag selythető.a bal oldali ov vetületében egy 11x11 cystikus képlet jobb oldali ov norm szerkes nagyságú douglasban folyadék nincs.hát ennyi a lényeg.
szerdán megyek vissza a dokihoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Szült valaki Dr. Páczai Anitánál? köszönöm
000kata

Sziasztok!

Judit, köszönöm a segítséget! Érdemes volt benéznem, balettcipőt vettem a lánykámnak. Az általad írt vírussal én is fertőzött vagyok... A C & A-ban meg rucit vettem neki. Kell nekem elmenni egy ilyen bevásárlóközpontba... De olyan cuki!!!!! :D
Danca és Szonja valami csuda helyesek! És az az alvós kép! Meg kell őket enni!

Dalma, megint nem semmi tortákat alkottál! Nagyon jók! A képekből nem csodálom, hogy nemtudtál választani, annyira szépek a csajok! Bizotsan jól sikerült a szülinap!

Dóri, örülök, hogy jelentkeztél! Majd lesem a száradó ruhákat! :D Azt hiszem én az A épületben jártam, de nem igazodom ki "nálatok"!

Finike, egyre közeledik a nagy nap! Már csak 47! :D :D Sajnos nem tudok italosban segíteni, de kérdezgetem az ismerősöket, hátha.
Nagyon kíváncsi vagyok Vicus ruhájára! A bókot köszönjük, remélem sok szavazatot kapunk a versenyen. :oops:

Mazsuzs, Hanna felült, nem felállt. Azért az kicsit sok lenne! Bár így sem egyszerű, mert elcsúszik-mászik mindenhova a szobában. Legutóbb a szárító alól húztam elő!

Mesi, Lara baba tünemény!

Nutella, Petra tündéri! A tesók a kiságyban kép pedig szenzációs!

A mai hír, hogy voltunk méretkezni, Hanna 7550 gr és 67 cm. Annak ellenére, hogy beteg volt, azért meghízta a havi 45 dkg-t. Hála Istennek!

Adra, poci, Szami rég jelentkeztetek! Minden rendben?

Kívánok mindenkinek szép estét! Finikének csuklásmentes éjszakát!!! :D :D :D :D :D

Pusszantás
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

jóéjt lányok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagy a pangás a topikon!

Dóri!
Megszámoltátok már a szobák sarkait? :lol: Gratulálok az új fészketekhez. Legyen benne sok örömötök és sok egészséget hozzá!

Mazsuzs,
Szánom-bánom bűnömet, még régebben kérdezted, hogy a Vicus etetőszéke milyen. Hát, Vicuskám már rájött hogyan tud kibújni az öv alól, de amíg éhes ülve marad, de amint jól lakott feláll benne, akkor én kiveszem. Így be sem övezem. Szóval szerintem nincs semmi biztos védelem, le kell foglalni őket amíg esznek utána kivenni egyből. Még egyszer ne haragudj, csak annyi minden történik mostanában, hogy sok minden felett elsiklok. Bocsánat! :oops:

Ma voltunk a 18 hónapos oltáson, a kiscsaj egy mukkot nem adott ki, sőt még nevetett is. Komolyan. HIHETETLEN! Olyan büszke vagyok rá. A combijába kapta és meg se kottyant neki eszméletlen. :D

Egyre közeledik a nagy nap. :lol: Képzeljétek találtam Gyálon egy Italnagykert, ahol vissza is veszik a megmaradt italt. Tök jó. Tegnap még melltartót is találtam a ruhám alá, szóval egész jól állunk. Még kell egy fehér olcsó kényelmes cipő a menyecskeruhához, meg még egy pár apróság, amiket a vőfély írt.
A meghívók ki vannak osztva. Sokan alszanak ott, aminek nagyon örülünk, mert így nem rohannak haza, és így már nem mennek el 2-kor. Viszek majd sok fájdalomcsillapítót. 8)

Kép
Kép
finike

Finike!
Gratulálok Vicusnak! most látom csak,hogy elmúlt 1,5 éves :lol: tiszta Nagylány :D és milyen ügyesen viseli a szurit... :wink:

Dóri!
Gratula az új lakáshoz!!!

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Az elmúlt lassan egy hét míg nem voltam - képtermésére mit is lehetne mondani? Egytől-egyig gyönyörű! Olyan jó nézni a picuka babákat.
Szívesen dajkálnék én is egyet, de a három hónapos hasfájós időszakra valahogy nem vágyom. Azt kihagyhatnánk! :D

Hexina! Bocsi, hogy így félreolvastam! Nem is tudom, hogy hová tettem a szemem....Bár, ha ilyen ütemben halad Hanna.... :wink: akkor nincs messze az a bizonyos felállás sem.

Dóri! Örülök, hogy beköltöztetek. Ha rendeződik a helyzet, remélem újabb képeket láthatunk a manócskáidról!

Finike!
Aranyos vagy, hogy válaszoltál az etetőszékes kérdésemre! Jó régen volt már...csak nem visszaolvastál ennyit? Egyébként még mindig nem késtél el a válasszal mert nem vettünk még meg. Mindig másra kellett inkább a pénz. Azért nem gondoltam volna, hogy ki lehet bújni az öve alól. Éppen azért szerettem volna ilyet mert ha esetleg kiszaladok valahová a konyhából akkor se kelljen Nándiért izgulni, míg nem látom és ő ül a székébe (az elképzelésem szerint..)

Dalmacska! Ezek a torták megint a te remekműveid?
Nem tudom mi a foglalkozásod, de pályát tévesztettél.....ha nem cukrász vagy.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs,
Nem olvastam vissza, de megjegyeztem, hogy kérdeztél tőlem, csak sosem akkor jutott eszembe amikor ide írtam, hanem utána, és furdalt a lelkiismike is, ezért akartam mindenképp válaszolni. SZerintem semiképp ne hagyd az etetőszékben egyedül mégha be is van övezve. Én ha kimegyek akkor inkább viszem magammal, vagy kiveszem. Van 5 pontos övvel ellátott etetőszék -a mienk "csak" hárompontos- az lehet, hogy segíthet neked ebben a problémában. Nekünk még az autós ülésnek az öve alól is ki bír bújni hiába húzom meg úgy , hogy már az én kezem is alig fér be alá, ő mégis valahogy kihúzza, utána vissza is rakja, de aztán megint kihúzza, ezzel szórakozik, csak valahogy én nem tudok ezen nevetni. :?

Nitácska,
Hogy vagy? Mi a helyzet? Mi volt az orvosnál?

Sidney, Szandra, Pocilo, Szamikám, Eszti és a többiek hol vagytok???

Mesi, Nutella
Meséljetek már milyen babázni (újra-Nutella)? Hogy megy a szoptatás? Mekkorák a babák? Éjszakák???

Evisan,
Mizújs veletek??? Rég írtál! Remélem minden oké! Ha van egy kis időd jelentkezz!

Na megyek átadom apának a gépet!
Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
finike

Mazsuzs,

Mondhatok pár szót az etetőszékkel kapcsolatban? Amikor Danival még a kórházban voltam, a férjem valamilyen okból járt az ikeában. Vett egy ikeás etetőszéket, kb. 3 ezer forintért. Úgy gondolta, hogy legrosszabb esetben valamelyik nagyszülőnél fogja végezni. De nem így lett. Most már Szonja használja. Az igaz, hogy nem dönthető, nem párnázott, de a célnak tökéletesen megfelel. Van hozzá egy egyszerű biztonsági öv, amit az ülőfelület alatt egyszerűen a kellő hosszúságúra csomózok. Amikor már rövidnek bizonyul, hosszabbra engedem. Régebben én is azt terveztem, hogy majd veszek egy komolyabbat, de nem igazán tartottam indokoltnak, hogy lecseréljem. És még valami: sokkal kisebb, mint a drágább típusúak. A barátnőméknél a fél étkezőt elfoglalja az etetőszék.

Bocsánat a kéretlen tanácsért...

Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Helló Csajok!

Bocsi, hogy ilyen régen voltam, de úgy röpülnek a napot!!!
Az jó időt kihasználva igyekszünk sokat sétálni, de miután csak segítséggel tudunk, így délelőtt főznöm kell, plusz a múlt héten pedig már muszály volt egy nagyobb takarítást is beiktatnom, így szinte alig tudtam a gép elé ülni!

A csöppek egyszerűen gyönyörűek!

Nutella!
Az a kép tényleg nagyon megható, ahol Andris a kistesóját nézi!

Judit!
Szonja nem semmi ahogy elaludt! Danca, pedig olyan igazi kispasi!

Mesi!
Lara egy kis tündér!

Hexina!
Hanna Sára gyönyörű! Gratulálok a felüléshez, nagyon ügyes kiscsajszi!
A sétát valamikor tényleg összehozzuk! Nem felejtettem el! Csak a héten megyünk kullancs elleni oltásra, plusz én is megyek kozmetikushoz, meg lencsét vásárolni.

Dalma!
A csajok nagyon édik, és már megint remekeltél a tortákkal!
Jobbulást a csajsziknak!

Dóri!
Szupi, hogy beköltöztetek! Majd mesélj, milyen ott lakni! Van elég tér a csajoknak? REmélem jól fogjátok magatokat érezni és végre tudunk majd többet is találkozni, egy-egy közös sétát tenni!

Szandra, Judit!
Szerintem ez a "vírus" engem is megfertőzött, állandóan vásárolok nekik, és a turi mellett sem tudok úgy elmenni, hogy be ne nézzek!!! :D

Mazsuzs!
Ikeás etetőszékkel kapcsolatban osztom Judit véleményét, nekünk is ez van és szerintem nagyon jó. Tényleg nagyon egyszerű, de ha kényelmesebbé szeretnéd tenni, még felfújható betétet is kapsz bele kb. 1.000.- Ft-ért.
Remélem sikerül megoldanod a tápi helyettesítését a vacsoránál. Még annyit jegyeznék meg, hogy nekünk a védőnő azt mondta, hogy vacsira is főzeléket adjak, de a törpik nem nagyon eszik meg vacsira, így jutottunk el különböző pépekhez.

Csajok!
A május tali időpontjára kinek milyen javaslata van? Judit jelezte, hogy ne szerda legyen, tehát erre legyünk figyelemmel!

Most már mennem kell...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra!
végre előkerültél :lol: örülök,hogy jól vagytok :D ha lesz egy kis időd dobsz fel néhány képet a törpikről??

Finike!
nagyon jó babázni :lol: jól szopizik,pénteken mérték 4550g és 58cm most. 2900g,49cm volt a születési adat....szóval belehúzott rendesen :wink: az éjszakák Isteniek(kop-kop-kop) újabban azzal jutalmaz minket,hogy este 10-kor elalszik egyedül!! és reggel 8-kor ébred,kipihenten és persze kissé éhesen :) de éjszaka ritkán kel fel enni... egyre többet mosolyog,gőgicsél és veszekszik a játszószőnyeg oroszlánjára,ha nem mozog :lol:

na most már lépek,mert ezer a dolog :?

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

sziasztok.azt mondta a doki,hogy mintha nőtt volna a petezwák,most 6 mm-es minden normálisnak mondható,de a bevérzés még mindíg megvan :(
jövőhét szerdán megyek vissza addig kiderűl hogy fejlődik e vagy mge kell szakítani a terhességet.!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Az etetőszék témával kapcsolatban annyit, hogy nekünk olyan fajta van ami kis asztallá és székké alakítható, fából. Nos, szerintem egy nagy kaki mert már a Taminál is kellett ragasztanom a háttámla huzatát és most meg már totál szét van szakadva, de Edó még nem nagyon éri fel székről az asztalt így kénytelen vagyok abban etetni. Már nagyon várom, hogy mikro dobhatom ki de újat már nem akarok venni. Mellesleg nem is lehet rendesen használni kisasztalnak mert a széket nem lehet betolni egy kicsit sem alá így elég messze van az asztal a széktől, amikor meg már jó lenne a távolság addigra meg már nincs értelme mert elég nagy a nagyobb asztalhoz. Nem ajánlom az ilyen modellt.

Nitacska!
Látod mondtam, hogy nem jól látta! Akkor szorítunk továbbra is!!!

Tali nekünk jó májusban, bár már kételkedem benne, hogy nem pszicho alapon van e a Taminál a betegeskedés mikor mennénk valahova :wink: :) . Szegénykém tegnap mentek volna az ovival Abonyba, busszal állatkertes, lovaskocsis kirándulásra erre szombat éjjel-vasárnap hajnalban 2 órát töltött a wc-n, hányt és ment a hasa. Mindez még vasárnap is folytatódott (akkor is inkább éjszaka), szegénykém ülve aludt a wc-n. Na mindegy, így kedden nem engedtem el a kirándulásra de már semmi baja, csak azért busszal menni mikor lehet, hogy neki kell klotyózni.
Erre tegnap mikor bohóckodtak az Edóval sikeresen lefejelte a Tami a radiátort, mondtam jól van gyere és simogattam a buksiját, éreztem rendesen megizzadt a nagy fejbeverődéstől mire szembesültem vele, hogy tiszta vér a kezem és folyik rá a pólójára is :shock: , totál beszarva hívtam a védőnő barátnőmet aki miattunk felkeltette a kislányát és átjöttek de semmit nem láttunk a fején mert úgy összeállt a vértől a haja :cry: , szuper !!! De mire ideértek (ami tök hamar volt) addigra el is állt a vér! Este vízzel lemostam a haját, hát nem túl szép, de a haja mindent eltakar. Fájni fáj neki de azért emiatt nem viszem dokihoz mert nem tudnának semmit csinálni vele.

Szóval zajlik az élet, holnap már viszem oviba mert ott nincs ekkora veszélynek kitéve :wink: :) . Edó kicsit hisztisebb a kelleténél ma meg tegnap, jön egy rágó és két szemfoga egyszerre. Tami közölte: Hmmm anya, nekem már kezd elegem lenni az Edó hisztijéből :) .....

Mesi!
Jó sokat nőtt már Lara!

Megyek mert fennnnnforgás van!!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Mesi, Lara baba nem semmi! :D Az étvágyára akkor nem panaszkodhatsz! :D

Adra, de jó, hogy írtál. A sétában benne vagyok, remélem Hanna is. (Ma pl. végig üvöltötte az utcát. Igaz már hazafelé...)
Megbeszéljük az időpontot akkorra, amikor neked jó. Ma egyébként mi is oltást kaptunk. Egész hősiesen tűrte, csak egészen pici sírás volt!
Egyébként egyetértek Mesivel, rég tettél képeket a manókról! Kérünk!!!

Judit és aki még írt, köszönöm szépen az etetőszékes hozzászólásokat. Ugyan nem nekünk szólt, de sokat okultam belőle! Lassan nálunk is aktuális lesz a téma, legalább tapasztalatokkal felszerelve indulok vásárolni!

Szandra, millió gyógypuszit küldünk Taminak! Nem tudom melyikünk nem esett volna pánikba hasonló helyzetben! Jó, hogy nem komoly a baj!

Tali nekünk bármikor jó, mi alkalmazkodunk!

Eszti, Poci, Szami nagyon rég írtatok!

Finike, már nagyon rövid az a bizonyos centi! :D

Mindenkinek szép estét!
Hexina és Hanna Sára

Dóri, remélem hamarosan beszámolsz az új lakásról! Ma nem láttam száradó ruhákat! :D

KépKép
hexina

szandrakiss akor drukkolj,hogy jövőhét szerdára nőjőn a pocilakóm!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Sziasztok Lányok!

Egy körkérdésem lenne. Homokozót keresünk, de olyat aminek le lehet zárni a tetejét, hogy éjszaka a macskák nem menjenek bele. Nem tudtok ilyet valahol? Én nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz normális homokozót venni. Mi fából szeretnénk, mert csináltunk a kislánynak fából mászókát, kisházat, vettünk csúszdát, hintát, már csak a homokozó hiányzik a játszóterünkből. Ha van valakinek jó tippje, azt szívesen vennénk! Előre is köszike!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Csak bekukk, mert Hanna üvölt, az idegeim meg lassan felmondják a szolgálatot.
Finike, nézdd meg kérlek ezt a linket:
www.arzuhanas.com
ott a nyár és víz, homokozó játék, tarka fa homokozó tetővel.
Remélem tudtam segteni!

Most vagy abbahagyja Hanna vagy kiugrom a harmadikról. :cry: :oops: Bár egyszer aludhatnék végre! :cry:

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

hexina ne ugorj ki a 3.ról!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak