Új privát üzeneted érkezett!

szeder!

Szerintem is meghatarozo a nev. Ezert ragaszkodom a Bencehez, nekem a Botond nem jon be, de eddig meg senkinek nem tetszett akit megkerdeztem (bocsi ha valaki pont ezt szeretne adni a babojanak)

Tenyleg nagyon vagany a fiad. Neztem... :D

KépKép
druska

sarkantyúka!
Persze :)
Már régóta agyaltam, hogy hogyan kellene felöltözni...
és ki is találtam.. már
több kismamafelsőt vettem, olyan kis színes virágmintásat..de nem azt a fajtát, ami a pocaknál bővül..hanem pamutot és szűk fazonban..ez jobban kiemeli a pocit.. :) és nem erősít annyira- engem-, mint a hasban bővített harangalakú.
Felsőkből többet.
Vettem farmernacit -kismamafazon
-"- fekete alkalmi nacit - szintén kismamafazon

Amit tervezek venni: 1 lenvászon nadrágot -hosszút ebből fehéret, mert az megy a szép színes felsőköz.. és nyári szín...visszaveri a nap fényét..
2 halásznadrágot valamilyen "fagyi" színben.. szintén lenvászonból..
egészruhát 1-2 db-ot, ami hosszú, de szellős..
megyünk májusban esküvőre.. úgyhogy kénytelen leszek valami nagyon szép alkalmi kismamaruhát is beszerezni..akkor már a 6. hónapban leszek :)
itthonra meg valami bő egyszerű rövid- halász gatyókat tervezek..
meghát meglátom, hogy mire lehet még szükség..
JJJaaa!
Melltartó... hát azt már most kell nagyobbat vennem... :) Gyanítom, hogy többször válltozik addig a méretem.. :)
Nem tudom, hogy tudtam-e segíteni, remélem igen..

szeder74

sarkantyúka!
Egy biztos... én nem megyek nyilvános strandra.. gondolhatod :shock: már most zuhanyoznom szabad csak... szerinted mehetek én medencébe???
kétlem!!!
Úgyhogy az idei nyár az elég érdekes lesz..
bár nekünk -kertes házban lakunk- van medencénk, talán oda bemerészkedem.. habár.. ahogy magam ismerem, nem sok esélyét látom.. a kádba nem merek fürdeni, mert eltiltott a dokim, csak zuhanyzom... :)
DEE kibírom.. a lényeg, hogy már közelegjen az a nap, hogy a kezemben tartsam a babám :)

szeder74

Sziasztok!

Szeder: szép a kicsi lány neve :) Ruhák a babának: na ezzel én is godnban voltam/vagyok. Merthogy szeptember közepe vége felé ugye a hőmérséklet valahol 10 és 30 fok között lesz. Úgyhogy mi mindenből szereztünk eddig vékonyabb és vastagabb dolgokat is, plusz vettünk egy levegőztető zsákot, ami 0-3 hóig jó, úgyhogy ha csak novemberben kerül rá sor, akkor sincs semmi :)

Druska: Neked is gratula a határozott mozgáshoz!

Sarkantyúka: én még bandázst hordok, de beszereztem már egy vékony 3/4-es kismama nacit, meg egy kismama szoknyát, és 3 felsőt. Illetve ma megyek anyumhoz körbe tudkálni nála is van néhány kismama cucc :) Kismama fürdőrucit szerintem nem veszek, az ára eléggé elrettentő erőként működik :D

Kép
kistiggrincs

Én úgy gondolom a régi bikinim is jó lesz. Ha a fenekemen nem reped szét. De egyelőre még nem!
Kismamafürdőruhára biztos nem költök. Nem is tetszenek.
Vendég

Nekem a kismamafurdoruhakrol egy dolog jut eszembe:

fokabebi :D :D

Nem szeretnek fokabebinek latszani a strandon.

A napon ugysem fogjuk birni szerintem nyaron a nagy hasunkkal, a vizbe a fertozesek miatt nem szeretnek belemereszkedni (pedig gondolhatjatok a Balcsi mellett lakom) kocsival 10 perc a strand.

En biztos nem veszek kismama furdoruhat. Az ararol nem is beszelve....

KépKép
druska

Szeder!
Nagyon szép az Adél név! Olyan jó, hogy Te már a nevén szólíthatod a babádat. Én még pár menetet küzdenék apával, hogy ne Anikó legyen már...! :lol: Addig pedig nem akarnám így szólítani (meg hát nem is jön a számra... olyan mintha magamhoz beszélnék :roll: )
Melltartó-probléma: ismerős. Már 2x kellett melltartót vennem az elmúlt pár hónapban és megint készülök, mert már ez is szorít. Hová fognak ezek nőni?????

Fürdőruha? Egyelőre nem is gondolok ilyesmire. A hízásom miatt pánikolok. (Főleg a korábbi hsz-ekben olvasott 1-2 kg-k után :shock: ) Ha így haladok, akkor még egy kismama fürdőruci sem jön rám.. :cry: Olyan bajban vagyok. Én állandóan ennék, rágcsálnék valamit. Az akaraterőm meg háááát....
Úgyhogy Druska nekem nem a fókabébi jut eszembe távlatokban, hanem bálnamami :oops:

Kép
Kép
konan

Konan!

örülök,hogy a te babád is rudos már erőteljesen :lol:
Nyugi én most 6 kg-nál tartok... :( kicsit elszaladt a ló,pedig 16.hétig 1,5 kg-ot híztam.
Én sem veszek fürdőrucit,mert nem hinném, hogy megyünk fürdőzni a nyáron.. :( bár elmegyünk valahova nyaralni. :D

Jajjjj! ma fogtam egy 1 hónapos pici lánykát... :D :D :D Olyan kis édes volt é milyen pici...pedig 4 kg körül van. nagyon jó érzés volt.
A múlt héten 2 barátnőmröl is kiderült, hogy babát várnak. Aze gyik 13 a másik 6 hetes terhes :D :D :D HURRÁ!!!

Kép
Kép
a.m.

Judit!

Ne haragudj, elkerülte a figyelmem,hogy már kérdezted.
http://gportal.hu/gindex.php?gid=628852&pg=2703294
ezen az oldalon nézd meg. 64.000- Ft szemben a Babycenteres 80.000-Ft-al Ez is három funkciós. Én még nem rendeltem meg,nem akarom elkapkodni. De valószínű, hogy ez lesz a befutónk.

Kép
Kép
a.m.

konan!
Ó te szegény.. :) nem könnyű az apukákkal megbírkózni a nevekkel.. bár mi nem bírkoztunk a párommal, de bizony nehezen választott nevet..

a.m.:
én kisfiút fogtam pár napja 9 hetes volt akkor, de bizony nagyon nem állt a kezemre.. de tudom, hogy a születéssel egyidőben megszüljük az ösztöneinket is :) bár nekem már ugye vannak gyermekeim, de mégis rég voltak már kicsik, úgyhogy újból bele kell majd jönnöm.. neked is így lesz!!!

szeder74

A.m.!
Jaj! Nagyon jó érzés végre határozottan érezni a picúrkámat. Annyira, hogy szombaton mikor kettesben maradtunk már beszélgettem is vele (vagyis beszéltem hozzá hangosan). Bolond vagyok mi?
Aranyos vagy, köszi! :) Bár én nyertem: +8kg. :shock: Igaz, ez valahol várható volt, mert tavaly hirtelen fogytam 17 kg-t és még így 20 hetesen sem tartok a régi súlyomnál szerencsére. Meg hát cigiztem is előtte... Mindenesetre nem is a 8 kg a rémisztő, hanem az étvágyam. És hogy mi lesz az elkövetkező 20 hétben? Ráadásul itt a munkahelyen is ellátnak állandóan valami finomsággal. Ha nem hozok magammal, akkor is van! :? Azért eldöntöttem, hogy próbálok magamon uralkodni, mert ha nagyon sokat hízok, akkor az a babának sem jó! Érte pedig bármit megtennék! :D

Kép
Kép
konan

Szeder!
Igazából még ritkán téma ez nálunk és próbáltam magamnak is időt adni, hátha megbarátkozom a gondolattal, hogy folytatva a családi hagyományt ha kislányunk lesz, akkor Anikó lesz. (Mert hát ugye anyukám is Anikó) De nem nagyon megy a barátkozás... :lol: Azt hiszem majd a 4D-s UH után fogunk visszatérni a témára, hátha valamit nem jól láttak a 2D-n és feleslegesen próbálkozunk kislánynevet találni. Még érhetnek meglepetések. :wink: Ha pedig biztosan kislány, akkor is megegyezünk, biztos vagyok benne! :D

Kép
Kép
konan

sziasztok láányok!!! :)

köszi a mai drukkokat, minden rendben ment a dokinál. bár az apja rendelt, mert ő épp szült :D ne aggódjatok, az apja a dokimnak is szakmabeli, nem csak úgy beugrott :D:D az lenne csak a széép-
szóval nem döbbentem le, mert 3 unokatesóm is nála született, meg ő vett fel engem, amikor bementem simivel szülni. nagyon jófej, kedves ő is. megnyugtatott, hogy ő elfogadja a kolléga leletét, de látja hoyg én meg ezen agyalok, így ő azt mondja hoyg beszéljem meg a dokimmal, de a köv (30 hetes) uh-ra majd oda menjek, ahol ezt külön tudják nézni. szóval ez remek. ja, de hozzátette, hoyg ha ki is derülne hoyg baj van, akkor sem tudnának semmit csinálni..... azért ez szomorú-- de én bízom benne nagyon hoyg nincs is semmi gond, akkor csak elküldött volna az uh-s is. neem?? :roll: 8)
hallgattunk szívhangot is, alig találta meg, mondta is ohyg nagyon fürge a bébi :D

na majd este olvasok, most hulla vagyok, még melőhelyen.
csókok

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!
Biztosan nincsen semmi gond, mert akkor ahogy írtad küldtek volna tovább. Valószínűleg a multkori UH-n valamit rosszul látott a doki, vagy az UH gép rakoncátlankodott egy kicsit. Ha valami komolyat látott volna biztos elküld máshová! Ne izgulj!

Kép
Kép
konan

Konan!
a 4d-n nekünk a baba szeméremajkait mutatta a doki :) ott már nincs nagy tévedés..
igen, talán azt már biztosra vehetitek, ha ott is azt mondják, hogy kislány.
Pedig az Anikó szép név, bár megértelek, hogy nem szeretnéd ezt a nevet a picinek, én sem adnám az enyémet.. nálunk is több generáción keresztül ment a név már... és én úúúgy unom a nevemet :)

bagzerka!
Én nem tudom, hogy mi is volt valójában a gond nálatok múltkor..pedig biztosan említetted már..olyan szita a fejem.

szeder74

Hahó!

Bagzerka :)
örülök, hogy minden rendben :) sztem is mondta volna, ha komoly lenne probléma, hogy mihamarabb nézesd meg mással.

ruhák: én is vettem magamnak 1-2 göncöt, most pl az Auchanban találtam olyan térdnadrágot, ami simán jó kismama nacinak is. 3 rövidnacit és egy miniszoknyát (amik egyébként is szükek voltak derékban) átalakitottam kismamisra, és felsöt is vettem 2 hosszú ujjút . Délután mégis bajban voltam, mert holnap megyek szinházba a barátnömmel és kb 1 órán keresztül álltam a tükör elött, hogy mi az, ami elegáns is, de ne is öltözzek túl. Május végén mi is megyünk esküvöre, oda már megvan a szoknya + felsö (a szoknya nagyon jó szbaású, késöbb is lehet majd használni nem kismamás) De nyárra sztem nagypocakkal a rövidgatyák és lenge ruhák lesznek igazán hasznosak.
kismama fürdöruhát én épp most vettem, sajnos a bikinim nem jó, felpróbáltam és a bugyi része nagyon szorit, igaz, nem is csipö fazon.

babaruhák: sztem inkább már a melegebb ruhácskákat kell nekik nézni, adni, mert a piciknek még nem túl jó a höháztartása.

na, megpróbálom behozni Nándit, bár gyanitom, még maradna, de olyan csúnya felhök jönnek :(

Kép
Kép
Kép
minyu

Szeder!

Szép név az Adél, nekem is tetszik! És minden szavaddal egyetértek, amit az uh.-ról írtál! Örülök, hogy minden rendben, de biztos is voltam benne! :lol:

Sarkantyúka!

Most fáj néha egy picit, mert Bercinek most jönnek a szemfogai és hát elég hegyesek, meg rágcsál velük! Ettől függetlenül azért nem vészes, meg tudom, hogy átmeneti dologról van szó!

Babaruhák: 2 júliusi és 1 októberi babám van! Azt hiszem, ruhatárban mindenre fel vagyunk készülve, persze, ha netán véletlen kislányunk lesz, akkor be kell szerezni néhány rózsaszín és csajos holmit! :lol:

Kismamaruhák: Lányok, többnyire nyári ruhákra készüljetek + 1 kardigánra vagy poncsóra! A kismamáknak a vége felé mindig melegük van, az utóbbi időben pedig elég melegek a szeptemberi napok!
Nekem van kismama fürdőrucim, szerintem nagyon csini, tankini, úgyhogy még divatos is, eddig mindenki dícsérte, amikor az előző terhességem alatt strandon voltam (ugye a meglévő apróságaimat vinni kellett fürdeni), ráadásul asszem a Cora-ban vettem, 3.000.- 4.000.--ért, amikor baba-mama hetek voltak! Szóval ki lehet fogni!
Ja, és természetes vizekben nyugodtan lehet fürdeni ( a dokim mondta, amikor Agárdra mentünk nyaralni), a strandokkal viszont tényleg vigyázni kell!

Evés-hízás: én is folyamatosan ennék, de megálljt parancsol a szénhidrát-diéta és a belgyógyász dr.nő, így kénytelen vagyok visszafogni magam, most 58-59 kg-nál járok, de sokszor úúúúúgy ennék! Pont a terhesség középső harmadára jellemző ez az állandó ehetnék! A legtöbb, amit terhesség alatt híztam, 13 kg volt, de akkor szinte minden nap ettem csokis jégkrémet, nagyon kívántam! És akkor ugye még nem kellett diétázni!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok lányok!

Üdv itt Dan!

Szeder, nagyon jó a névválasztás!!

Nálunk még nincs szó nevekről. Eddig még nem mutatkozott, talán majd pénteken! Már nagyon izgatott vagyok!

Én nem tudok hanyatt feküdni. Nagyon hamar elszédülök, és hihetetlen, de légszomjam van tőle.

A ruhákon még nem gondolkdtam, nem is merek. Februárban vettem magamnak egy 2! számmal nagyobb ruhát, már a kismamaság idejére. Mellben totálisan kihíztam, egyszer sem volt rajtam. Elkeserítő. Én attól is félek, hogy a szülés után mibe tudom majd belepréselni magam.

Lányok én teljesen kétségbeeve olvasom a hízás adatokat. Én a.m., és Konan táborába tartozom, mert már 7-nél tartok.... :cry: (néha úgy érzem, hogy ebből minimum 2 kg a cicik miatt van) Most próbálok diétázni, remélem menni fog.

Kép
blúmi

tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Szép jó estét! :D

Hízás??Ne is mondjátok!!!!Majd le estem ma a mérlegről, mikor közölte velem a védőnő, hány kiló vagyok!!!!Én is "hízásra hajlamosabb táborba tartozom sajna. 6 kilónál tartok már most. :oops:

Konan Örülök, hogy rendbe jött a fogad!!!Az egyik legkellemetlenebb része az embernek, ha fáj! Igen, tudom, hogy meg kellene csináltatnom, csak lelkileg fel kell rá készülnöm.... :shock:
Jaj, nagyon örülök, hogy végre érzed a babád mozgását! Én is szoktam hozzá beszélni, főleg mikor erőteljesebben eltalál.... :shock: De nagyon élvezem! A névvel még mi is hadilábon állunk!Ja és a nasival hasonlóképpen vagyok...állandóan azt keresem, hogy mit ehetek!!!!!:shock: :shock: Belenézek a hűtőbe....stb.

Bagzerka! :D De örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!!!Szerintem nyugodj meg, nem hinném, hogyha látott volna valamit, akkor szólt volna. Sajnos az én dokim is ilyen, akihez CSNK-ba járok.

Szeder! Szép a név, amit választottatok!!!

Alíz

KépKép
roni0422

El is felejtettem!
Ma voltam a 18.heti 2. szűrővizsgálaton. Nekem is hasonló élményem volt, mint bagzerkának.....De sajnos az én dokim ilyen.
A lényeg, hogy minden rendben van a babával. Hasonlóan a többiekhez, az kismanóm is úgy mozgott, hogy alig bírta "utolérni" :lol:
Persze most is kevés adatot írt fel. BPD 48 mm, OFD 58mm. Kóros magzati eltérés nem észlelhető, jó magzatmozgás (miért nem azt írják, hogy fürge....) és szívműködés. Magzatvíz mennyisége normális, placenta tapadása mellsőfalon. Röviden ennyi. Annyi haladás volt, hogy odafordította a monitort és megmutogatta, hogy milyen hol van. Már amit láttam rajta...
(Azt már meg sem merem említeni, hogy 19.hetesnek mondott.) De mindegy.
Majd jövőhéten vagy utána megyek 4D-re.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok! Annyira aranyosak vagytok, hogy mind ilyen kedvesen fogadtatok! Mindenkinek NAGYON KÖSZI!!! Ami igaz, az igaz ez a terhesség számomra azért más talán, mint az előző, mert én is halálra aggódom magamat! Amikor az ember fiatalabb, egy csomó dolog fel sem merül, hogy probléma lehet. Most mindentől megijedek és ez a kilenc hónap számomra sok szorongással és félelemmel teli, hogy a babácskánk, aki nekünk a Mazsola biztos jól van- e és egészséges- e.
Igyekszem optimista lenni és ha nem haragszotok Belőletek (is)erőt meríteni! Szóval tényleg mindenkinek köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok!
A mai témához, hogy fürdőruha vagy sem, én idén nyárra csak a csadoron gondolkozom... :D
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
dan6

Jó reggelt, kismamik! :lol:

Szeder, örülök, hogy minden oké!
Te már igazán fellélegezhetsz!
Adél gyönyörű név!Egyik kolléganőm kislányát hívják így, ( Ő nagyon szereti Adyt :wink: ), és most született a másik kolléganőmnek is pici lány, Ő is Adél lett! :lol:

Bagzerka, jó, hogy kicsit megnyugtatott a doki.Nem értem, miért kell a kismamikat folyton izgatni valamivel...Biztos minden rendben van!

Nézegettem a táblát, eddig 6:5 a fiúk javára! :lol:

Olyan sokan vannak, akikről nem tudunk semmit!Mi lehet Velük???

Gondolom, akik dolgoznak, örülnek, ha munka után pihenhetnek, és azért nem jönnek, reméljük, nincs semmi gond!

Dan, a vonalzóid miért nem látszanak??? :roll:

Én is észrevettem, hogy a Babycenterben a legdrágább a babkocsi!!!Amit ott 50.000 Ft-ért láttam, azt a neten 42. 000 Ft-ért.És a kiegészítők is olcsóbbak máshol.
Az egész babakocsihoz 10. 000 Ft-tal olcsóbban tudunk hozzájutni, ha máshol vesszük.

Nekem még 2 hét tömény izgalom!Nem tudom, hogy fogom kibírni...
Május 8-án megyek 4D-re, ha minden jól megy.
Vendég

Sziasztok!

Szeder! Nagyon szép az Adél név!
Nekünk, ha fiú biztosan Gábor lesz, ha lány akkor több variáció is van: Hanna, Róza, Krisztina.

Én is vettem már kismamanadrágot is, meg szoknyát is, felsőkre még szükségem van. Nyári ruhákat majd varratni fogok, főleg, hogy mi is megyünk júniusban lagziba.

Remélem jövő héten nekem is kiderül , hogy fiú e vagy lány, már szeretném tudni.

Én nem tudom mennyit híztam, csak a védőnőnél szoktam mérekezni, ott meg még ebben a hónapban nem voltam.
Reggel vicces volt: vette egy kismamafarmert, ami még egy kicsit lecsúszik rólam, de gondoltam, hogy majd a övemet felteszem, és nem fog lecsúszni, de sajna az övem már nem ért össze!!!!!! :) Vicces volt.

Kép
Kép
petra1980

Szép jó napot mindenkinek!

Köszönöm a ruhás-fürdőruhás tippeket.

Én körfogattól függetlenül lehetőleg szeretnék strandra menni, mert a kétévesem hónapok óta lelkesedik, hogy "majd úszunk a Bajatonban". Én a dokit még nem kérdeztem - félek, úgysem fürödhetek, - de térdig gondolom be lehet menni a vízbe. A védőnőm egyébként azt mondta, hogy a természetes vizekben lehet fürdeni, ha minden ok (zárt méhszáj, stb.)

Akkor azt hiszem, mindenképp kell nyárra:
- lenvászon nadrág (mivel főleg játszótérre járok, nálam a homokszín lesz a nyerő)
- rövidgatyik
- rövid szoknyák
- lenge nyári ruha

Szeder! a szűk póló nekem is megfordult a fejemben, de ahogy meghuzigálom őket a boltban, hogy hogy bírják a tágulást, kilátszik a fehér elasztikus szál belőlük. Lehet, hogy csak rossz felé keresgélek. Most még ilyeneket hordok, de sajnálom a régi klassz pólóimat kitágítani...

Amúgy szerintem mindenki hagyja abba a fókabébizést-bálnamamizást! Lehet, hogy korábbi önmagunkhoz képest azok vagyunk, de azért biztos így is nagyon csinik! És a jó része a plusznak tényleg a mellekre megy ;) Szerintem inkább ez a gond a régi fürdőrucikkal, nem? Nem tartanak annyira mellben (legalábbis a háromszög-fazon).

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!

Blúmi!
2 kg a cicik, akkor csak 6 kg-t híztam! :wink: Vagy inkább egyenként? Na, jót poénkodom itt rajta, pedig tényleg most már elég súlyos darabok lettek. :lol: A szülés után hogy lehet ezeket megtartani? De úgy ám, hogy máshonnan viszont fogyok! :mrgreen:

Roni!
Nagyon klassz dolog ez a mocorgás! :D Egyre többször érzem, persze mikor apa otthon van és próbálom neki is megmutatni, akkor nem mozdul a kis sza..os! :wink: Imádom, ahogy fickándozik a pocimban! :D

Dan!
Csador.... :mrgreen: Hol is lehet kapni?

Luca!
Ne izgulj! Eljön az is! Mi is a jövő hónapra tervezzük a 4D-t. Addig még a dokibácsimhoz is el kell menni hónap elején a beutalókért (vérvétel, vizelet, stb.). Úgyhogy még két hétig biztosan nem történik semmi (legalábbis remélem!).

Petra!
Nekem nem az övvel volt ilyen élményem ma, hanem az utolsó régi darab nadrágommal. Azt is el lehet csomagolni egy időre. Nálam most már csak a kismamarucik jöhetnek szóba. :)

Sarkantyúka!
A strandolást én sem szeretném kihagyni. Főleg, hogy a nyár nagy részét mi is a Balaton mellett töltjük. Hogy milyen fürdőruciban azt még nem tudom. De a kismama fürdőrucikat én borzasztóan drágállom. A régibe pedig ahogy írtad a cicik nem fognak beleférni szerintem. Pedig nem háromszög fazon. :lol:

Minyu!
Elfelejtettem írni! :oops: : Örülök, hogy a férjeddel minden rendben van! És köszönöm a rózsaszín csíkot!

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Luca: el fog jönni a május 8. És nagyon drukkolok addig is!

Konan: ezen a cici kérdésen én is gondolkodtam, megtartanám őket jelenlegi állapotukban, de állítólag sajnos nem maradnak így.

Ma 1-re megyek genetikai UHra, némi drukkokat kérek szépen, kezdek izgulni.

Kép
kistiggrincs

Roni!

Boldog szülinapot kívánok!!! :D :D :D
A legjobb barátnőm is ma ünnepli a szülinapját :D

Kistigrincs!

Megy a drukk 1000-el!!

Kép
Kép
a.m.

Drukk! :wink:

KépKép
druska

Kisstigrincs, szorítok Neked!
Nekem van kismama-bikinim, a barátnőmtől kaptam kölcsön.Hát...kicsit idegenkedem tőle.
Nekem régebben azt mondta a dokim, hogy természetes vízben lehet fürödni, ha nem túl meleg, és nem túl hideg, és zárt a méhszáj.
Tehát a hőfokot kell figyelni nagyon.Pisimeleg Balatonban nem szabad, pedig de jó is az!
Imádom a Balatont!

Én eddig vettem egy kismama-farmert, tök kényelmes!És vettem hozzá 4-5 darab felsőt, az nem kimondottan kismama, csak olyan a szabása, ujjatlan vagy rövidújjú, nyári, most veszek alá egy sztrecs felsőt, így jó meleg.
Nyáron meg anélkül lesz jó.

A lányaim megunt rugalmas pólóit szétvágtam az ujja alatt, így lesz 5-6 bandázsom, különböző színekben, tehát a régi nadrágok is jók lesznek egy darabig.

Majd lenge nyári ruhákat veszek még, meg halászgatyót.

Most cipőt hajtok, lapos talpú, kényelmeset szeretnék.Ami jó farmerhoz is, szoknyához is, meg mindenhez...
De eddig még nem találtam sajnos.

Hát, nekem egy fikarcnyit sem nőttek a melleim!Vagy ha igen, nem igazán látszik...Pedig eddig is olyan picik voltak, azok is maradtak.Pedig még mindig fájnak egy kicsit....
Talán majd szülés után nagyobbak lesznek...a csajokkal úgy volt.
Vendég

Luca!
írtam privit.

KISTIGRNINCS! SZORÍTOK! DE MINDEN OKSIKA LESZ MEGLÁTOD!!!

GWINI!!!
Merre vagy????

szeder74

Monee??????????????
Vendég

Roni!

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
petra1980

Roni!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! :P

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Majd visszaolvasok és jegyzetelek, de párom itthon van betegen - valószínű hogy tegnap rossz helyen ebédelt... :roll: :?:

Roni, boldog születésnapot!!!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok! Szép napot!
Luca, nem tudom miért nem látszik :( . Lehet, hogy csak simán bénán csináltam valamit :D ...Hogyan kell???
Konan, csak vicceltem :D :D :D . De fürdőruhába nem nagyon fogom belepaszírozni magamat idén, de ezt nem érzem nagy lemondásnak :D !!!
Én vettem egy kismama gatyát és két szoknyát, de nem annyira a hasam miatt, mint a popsim mérete miatt... De nem bánom, majd lefogyok! A cicimet viszont így megtartanám én is! Egy számmal már nagyobbak :D !!!
Roni, boldog szülinapot!
Kistiggrincs, drukkolok nagyon. Én csütörtökön megyek a kórházba genetikai UH- ra.

Kép
dan6

Roni, folytatom a sort a jó kívánságokkal! :D

Lányok, lehet hogy az elején azt gondoltam, hogy milyen jó is azoknak, akik hánynak, mert jól lefogynak. Hát a tegnapi nap után inkább már örülök. Vasárnap este utolért a hányós-hasmenéses vírus. Borzasztó éjszakám volt. A végén már nem jött semmi, csak epe, de még mindig jött az inger. Tegnap olyan voltam egész nap - már bocs a kifejezésért - mint a mosott sz.. Gyorsan el is mentem reggel a nőgyógyóhoz, hogy csak kukkantsuk meg a babát, hogy minden rendben (bár tudom, hogy nem hat rá már az ilyen, de mégis). Megnyugtatott, hogy mocorog és renden van. Viszont mire hazaértem, a lázam is felment. Úgyhogy Algopyrin be.
Mára meg sehol semmi, de azért még ma sem eszem túl sokat.

Ami a hízást illeti, nekem az első pár hétben felugrott +4 kiló, azóta nagyon vigyázok, hogy azt tartsam, és az utolsó márciusi védőnős mérés óta +1 kg. Úgyhogy, a.m. és konan, nem vagytok egyedül. De azért jó lenne, ha nem túl sok jönne most már fel. Nagyon vigyázok, de az édesség nekem is a gyengém

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok! :D :D

Köszönöm szépen a köszöntést, nagyon édesek vagytok, nagyon jól esik!!! :D :D (anyooka, konan, petra, am.) :D :D

Luca! :D Örülök, hogy minden okés veletek! Szép a kisbabád! Én is imádom a Balatont!!!Alig várom már, hogy lehessen menni!Van egy ici pici kis nyaralónk, rozzant, de nem az a lényeg, hanem hogy ott lehessünk. A pisimeleg balcsi tényleg nem jó!
Hova szoktatok menni? Én is lapos talpú, pontosabban kissarkú cipőt vettem. Az tényleg kényelmes.

Kistiggrincs! Drukk holnapra!

Alíz

KépKép
roni0422

Csibe, Dan6! KÖSZÖNÖM!!!!! :D Aranyosak vagytok!

Alíz

KépKép
roni0422

Csibe!Gyógyulj meg!Vigyázz magatokra!

Alíz

KépKép
roni0422

Konan!
Tegnap elfelejtettem! Mi az, hogy bolond vagy, mert beszélsz a Babácskádhoz??? Ez így jó szerintem!!! Én minden reggel, amikor a sulitól jövök vissza a nagyfiam leszállítása után, a kocsiban végig beszélek a Mazsolához. Majd szoktam itthon is délelőttönként! Na jó, este amikor a fiam és a férjem itthon van csak ritkán, mert lehet, hogy bolondnak tartanának tényleg (férfiak...):D !

Kép
dan6

köszi lányok :)

Luca!!!
nyugi, most már csak a jó jöhet!!!!!!!!!! ez szörnyú hogy ennyit kell várni.....

Szeder!!!
nagyon szép az Adél!!!!!

ja, és én +5nél tartok.....hmmmm most 71 :O :O :O hát ez van..... csak ne legyen megint 22 a vége...:D

ja, most kezd kiderültni hoyg a legtöbb jó kis kismama cucc, amit kaptam jóó kicsi rám :( majd nem fogok szeerzni külön kismama fürdôruhát, az tuti. max valami hatalmas bikinit, hadd ámuljanak a tömegek óóriási hasamon :D
ja képzeljétek, féloldalas vagyok!! jobb oldalt fekszik babó, így húz is a pocim jobbra, ez persze nem derülne ki, de nekem van ott némi ismertetô ábrácskám, és az most elkezdett oválisan és nem köz-szerûen nyúlni :D simivel tök szimmetrikus volt, hátha most is majd visszanyeri ezt. végülis mindegy.

ééés tegnap beszélgettem babóval!!!! hihetetlen volt! simivel mindig érintéses móka volt, nem éreztem hoyg tudnék a hasamnak bszélni, de így is jól elvoltunk, kopogtan neki kettôt, és álmából is odabökött, csak hoyg megnyugtasson :) most meg feküftem a fotelben, és derékszögben volt a nyakam kb :) és így oda tudtam beszélni, és válaszolt!!!!!!!!!!!! marcim nem hiszi el, mert egész nap hallja a beszédem a pici, és akkor ez miért más, de én tudom hoyg arra reagált!!! tök édes volt, fülelt, majd jelzett!!! és ez ment kb 20 percig!!! annyira jó volt!!!! marcim még nem kapott bökést, de talán már nem kell sokat várnia.....

ja úszásról én is úgy tudom hoyg uszoda meg medence ne, de szabad vízben meg lehet fürdeni, úszkálni!!!

póló tágítás sztem jóó!!! simivel is ez volt. vettem pár jó nagy, xles szûk pólót és azokat hordhattam végig. mondjuk nyáron tuti nem ez lesz, nekem atlálta kell, mert megfulladok :D és akkor szellôztethetem majd a nagy sonka karjaimat :D

tényleg a terheléses cukor vizsgálat mikor kell??? 24 hét körül??? mert már megvan a papírom, már csak körzetizni kell hoyg adjon beutalót is rá. csak mikor menjek?? :)

kistiggrincs!!!!
mennek a drukkok, ne izgulj, minden oké lesz!!!!

RONI!!!!!
boldog szülinapooot!!!!!!!!!!!

anyooka, jobbulást nektek!!

na rohanok ebédelni meg melózni :S
páááá, jó napot mindenkinek

KépKép

KépKép
bagzerka

Haliho!

Csak egy gyors bekoszones megint tolem :cry:

Roni: nagyon boldog suzlinapot neked !!!

Luca: en is 9-en megyek, hihetetlenul soka van, es nekem az utolso uh-m marcius 13-an volt. Elkepeszto, es most mar azert latom, hogy az 2 kozott eltelt 8 het nagyon hosszu. :roll:

A sulyban en nagyon jo vagyok, koszonhetoen termeszetesen roka komanak, no meg az etvagytalansagnak: -2 az indulashoz kepest ... hat igen, legalabb ezert nem kell aggodnbom, bar eleve tulsullyal indulok en is.

KépKép
Kép
humanka

Roni - Boldog szulinapot!

KépKép
druska

Csibe! :(
Remélem, hogy ennyi volt és túl vagy rajta!

Dan!
ÁÁÁ! A fiúk előtt nem tennék ilyet. Még a fiam csak-csak megértené, hogy a tesóhoz beszélek, de a páromnak ezt magyarázhatnám...! :wink:

Bagzerka!
Kismamacuccot eddig én is csak kaptam, bár már csak ezeket tudom hordani, sőt ma először kezdem úgy érezni, hogy a két kismamagatyóból az egyik (amelyik rajtam van) a varrásnál kezd szorítani (mert hát a többivel együtt a hátsó felem is nő), ülni nem valami kényelmes benne. Főleg, hogy a babám eleve nem szereti, ha ülök, ha sokat ülök, azt pedig végképp nem. Leginkább olyankor mocorog, gondolom összenyomom a rendelkezésére álló teret. :lol:

Kép
Kép
konan

Először is köszönöm a drukkokat, baba rendben van, méretei alapján 18+6 hetes, 262g :) Meg van mindene, és úgyis néz ki mindene, ahogy kell. Ez a doki is azt mondta, 100%, hogy fiú.

Roni: Boldog Születésnapot!

Csibe: mihamarabbi jobbulást!

Anyoooka: párodnak jobbulást!

Terheléses cukor: nekem 28. hét körült mondotta dokim.

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Húúú, nem voltam 5 napig és alig bírok visszaolvasni. Elnézést is, ha valakire nem reagálnék...

üdv köztünk dan6!! :D

luca,
nekem is többnyire fekve keményedik a hasam, vagy ülve. De nem az egész ám. Csak alul egy kb 5-8 cm-es sávban végig a hasam alján. Az a furi, hogy tegnap szülinapi shoppingolást tartottunk anyuval Bécsben. Reggel 7-től este fél 10-ig folyamatosan meneteltünk. És semmi keményedés!
Ma meg már 2x volt itt bent a munkahelyemen. :shock: Nem értem én ezt...

humanka,
a babakocsi ABC Design. Van honlapjuk is - német. De eddig ha jól tudom csak a Brendon forgalmazza itthon. (de neten lehet rendelni Németo.-ból )

non,
cuki a kéééép! Már olyan babás!!! :D

márta,
köszi a dícséretet - ami az esküvői képeket illeti. :oops: :) De szerintem minden menyasszony gyönyörű!

bagzerka,
a diki a 4D-vel nézett tényleg egy idióta lehetett. Nem tűnt fel neki, hogy a 290 gr-os gyerekre 14 cm-t mond, akkor az nagyjából egy kis golyónak felelne meg?! :? De a frászt jól rádhozta

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ami a vásárlást illeti....
tegnap Bécsben voltam anyuval. Anyám nem kicsit borult el a babarucik és egyébb cuccok láttán.... már úgy szedtem ki a kezéből a dolgokat, mert halálra vásárolta magát. :D
Hiába, 1. unoka.... :D
Egyébkén 1 euroért olyan plüss rugikat vettünk, hogy megszólalnak!!! Egy a tuti, gyereknek fél éves koráig már ruhát nem kell vennünk.
Halál gáz, de esküszöm még mindig megéri kint vásárolni.... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

bocs, hogy megint én vagyok.... :D de annyi minden történt velem 5 nap alatt. :D :lol:
El is felejtettem újságolni, hogy ma reggel kaptam egy autót a páromtól szülinapomra. :D :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

hát örülnék, ha ilyen gáláns párom lenne :D

Kép
Kép
csibe21

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?