Új privát üzeneted érkezett!

Dita!

Volt idő, amikor féltem a fogorvostól és a közelébe sem mentem. Aztán mikor kb. 9 éve átéltem életem első igazán durva fogfájását és gyökérkezelését (ezt a fogat húzták ki most), megfogadtam, hogy szigorúan évente egyszer fogorvos. Sőt, a páromnak is jó példát kell mutatni: nélkülem nem is hajlandó fogorvoshoz menni. :lol:

Viki!

A tojásfehérjéről nem tudok nyilatkozni. :) Ez nem azt jelenti hogy nincs, lehet, hogy csak én nem érzékelem a különbséget... :)

Évi!

Remélem, hasznosan telt a hétvégétek. :wink:

Nemone, Denika!

Fel a fejjel! Ha lombik, hát lombik! Nem tudom, a lombik nekem azért sokkal "tudományosabbnak" tűnik, az inszeminációnál sokkal több minden múlik a véletlenen. :)

Kép
akszinya
 
 


Csibus!
Figyu! Lassan most már tényleg sárga leszek az irigységtől!

Kép

Nincs egy nagyméretű bőröndötök? !!!! :wink:

dita75
 
 


Évi!
Örülök, hogyj ót romantikáztatok Apjukkal!

Czinki!

Egészségetekre a hosszú nászutat!
20150601134430
 
 

 
 

Évi!
Akkor ez ilyen romantikus hétvége volt mindenki számára?
Mi is kézenfogva sétáltunk, és az volt a furi, hogy apa fogta meg először a kezem, pedig nem szokott igazán semmiben kezdeményezni. :shock:

dita75
 
 


Sziasztok!
Kicsit hosszú leszek.
Tehát voltam UH-n. A tüszőm megrepedt, holnap inszem - kicsit gyanakszom, hogy késő lesz, de lesz@rom. Tegnap úgyis volt eksön. De az is mindegy...

Tavaly a 3. inszem után vette észre a doki, hogy a jobb petefészkemben van egy elmeszesedett/bevérzett tüsző, kb 1x1 cm-es. Ez azóta sem tűnt el, ott virított most is a monitoron. Bejött egy másik doki is, ránéz, azt mondja: "Ez tipikus endometriózis" :shock: Majdnem elájultam...Mivel a szeptemberi laparon nem talált a dokim semmit!!! Mondjuk ez a valami csak a 3. inszem után bukkant fel...Miközben én felöltöztem a másik doki azt ecsetelte az enyémnek, hogy ez akár daganat is lehet :shock: nem kell mondanom, hogy majdnem bőgtem...Aztán a dokim uh után behívott magához, hogy elmondja mi van. Azt mondta, több, mint valószínű, hogy jóindulatú dologról van szó, de kell csinálni egy vérvételt (CA 125 tumormarkerre), és az majd megmondja. Ha emelkedett a szintje, akkor műtét. De ő nem tudja bevállalni, mert itt fél év míg rámkerül a sor, el kell mennem egy másik városba egy másik dokihoz...De próbált megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj.
El is mentem a vérvételre, 1 hét múlva lesz eredmény. Majd 3. napira is kell mennem megint emiatt a köv. ciklusban.
Nagyon ki vagyok akadva, már bőgtem egy kiadósat, de szerintem még fogok.
A baj az, hogy ha kiderül, hogy endometriózis és megműtenek, akkor sem vigasztalhatom magam, hogy majd azután sikerülni fog a baba, mert már azelőtt is volt 3 inszem meg 2 év próbálkozás mögöttem, hogy felbukkant volna ez a valami a jobb petefészekben. Meg ugye a szeptemberi laparnál sem találtak semmit.
Az élet sz@r.
Bocs, hogy kibuktam és köszi, hogy meghallgattatok...

Szezso
szezso
 
 


Dita: bocsi! :oops:
ez a kézenfogás tuti ,,békülésfélét ,, jelent! és szoktassad hozzá!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Szezsoka,

nagyon sajnálom! :cry:
Drukkolok, hogy a vérvétel jó legyen és ne kelljen a műtét!
Annyira durva, hogy csak most kezdtek gyanakodni.
Megértem, hogy sírhatnékod van emiatt, én sem tudnám ezt feldolgozni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szezso!
Hogy elmegy az orvos a búbánatos fenébe!

Normális az ilyen? Hogy így közöl dolgokat a beteggel? Mármint, aki az endom és daganatos részt illeti.

Először is nyugi! Nem lesz semmi baj! Vszínű, hogy csak az az ott ragadt sima tüszőt látták.
20150601134430
 
 


Szezso: :shock: szegényke!! hogy lehet, h nem vették észre eddig? :shock: de nyugodj meg! ne gondolj rögtön a legrosszabbra (bagoly mondja verébnek! :oops: ) , de tényleg ! próbálj relaxálni, és jóra gondolni!! megy a drukk és a poz csííííííííí!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Drága!
Akkor meg lesz holnap az inszem? Mert akkor nem értem tisztán, hogy 3. napi vv-re kell menned. Mert ha babás maradnál, akkor már műteni sem lehetne.
20150601134430
 
 


Szezsoka!
Nem irigyellek drága szivem. Fel a fejjel, ezután csak jobb lehet. Remélem egy hét múlva kiderül, hogy csak egy ártatlan izébizé van ott.
Extra buksisimi és nagy ölelés megy neked.
Kép

dita75
 
 


Jaj, Szezso! Nagyon sajnálom! :( Érthető, hogy kiborultál, de várd meg, mi a végső diagnózis, ne hagyd magad megijeszteni!

Kép
akszinya
 
 


Remélem a pech-sorozatot megtöri végre valaki!

Kata mikor lesz? Csak du?
Lassan meg kéne jönnie a zöldlöttyének.
Nagyon kiváncsi vagyok az izére.

dita75
 
 


Szezso!

Hú, nagyon sajnálom! Szerintem én megmutatnám magam másik dokinak is műtét előtt... Olyan nagy gubanc nem lehet, ha a laparnál nem derült ki semmi, nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Köszi Lányok, édesek vagytok! Jólesik, hogy vigasztaltok.

Viki: ha valami csoda folytán babás lennék most, akkor nem kell 3. napi vérvétel, meg műtét sem, valószínűleg. Megkérdeztem, terhességnél nem okozna gondot az a valami ott a petefészekben.

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Akszinya: a fogad sajnálom! de amint tudod, lehet, pótoltasd! én éveket hagytam ki miután a jobb felső 5sömet kihúzták. a 4-em meg tömve volt. sajna a 4es és 6os fogaim összéb csúsztak és a tömött 4ből letört a fele, mert máshogy esett rá a terhelés. :roll: állítólag pótolni kellett volna mihamarabb az 5öst és nem lett volna semmi baj. :roll: most meg már nem fért be egy pótfog, olyan kicsi lett a hely, híddal oldották meg a dolgot.
amit muszály azt sajna muszály!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Szezso!

Nagyon sajnálom! :cry: Szegénykém, akkor most nagyon nehéz lesz a következő 1 hét az eredményhirdetésig...

Képzeljétek, a BMC-s fórumban egy lánynak csak 2 petét tudtak leszívni (nagyon maga alatt volt miatta), de mindkettő megtermékenyült, és a mai vérvételnél kiderült, hogy sikerült nekik. És olyan magas a hcg-je, hogy valószínűleg mindkét embrió megtapadt (az majd jövő héten derül ki). Ja, és nagyon súlyos endometriózisa van...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Évi: már látta másik doki is az enyémen kívül. A vérvétel majd megmondja, hogy kell-e vele foglalkozni. Én is abban bízom, hogy nem lehet nagy baj, mert a lapar óta nem telt el sok idő...

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezsoka!
Akkor drukk drukk a babásodáshoz!!!
20150601134430
 
 


Szezso!
nagyon sajnálom!
Szerintem használd ezeket:
Mezei zsurló tea + ülőfürdő!
És tőzegáfonya!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Még egy sárkányfűárus! ;)
20150601134430
 
 


Némóka!
Csodának sok-sok páciense van, de előbb vagy utóbb hozzánk is elér majd.

:wink:

Repülök vásárolni, semmi kaja otthon, de jó volt két napig kiszolgáltak. A párom azt mondta a reggelinél, hogy el tudná képzelni ezt a fajta életet. Szívemből beszélt. :lol: :lol: :lol:

Kép a holnapi viszontlátásig!

dita75
 
 


Ditus!
További szép napot! ;)
20150601134430
 
 


Szia Dita!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Ma 0.nap. + azt hiszem én is összeszedtem egy kis hüvelygombát. :( De most rohanok is a gyógyszerárbe, hogy vegyek rá canestent, hogy hasson, mielőtt még rendesen megjön.
Viszont elmúlt minden eddigi nyavajám, és teljesen feltöltődtem energiával :)

Viki: Szurim maradt az előző hónapról 2 adag, így én is el tudom kezdeni magam szúrni, de holnap a meddőségi rendelésük előtt megpróbálok beszélni Csillával :) Így a magánrendelést tuti kihagyom.

A keresztfiam szülinapja jól sikerült. Már amikor értük mentem kint görkorizott az udvaron, ezt kapta az Anyukájától, aztán a legóját kellett megcsodálnom, amit a Tesómtól kapott. Az általam vett ördöglakatok az úton kötötték le Anyukámék felé a kocsiban (megjegyzem nem csak őt) A szüleimtől meg egy teljes foci felszerelést kapott sípcsontvédőstől, mezestől, így teljes volt az öröme :)

hofeherke
 
 


Dita: Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok :)

Nemoka: Sajnálom, hogy neked sem sikerült. Még ezt is sikerült egyszerre csinálnunk!

Szezso: Drukk a vérvételhez!

Cinki: Nekem mind a két eljegyzésemen megvolt már a gyűrűm. Pedig az elsőre egyedit csináltattunk, amit én talááltam ki. Nem hozott szerencsét. A másodikat 3 héttel az esküvő előtt vettük meg, az eljegyzés hetében:) Na az viszont szerencsés választás volt! A férjem nálunk sem hordhatja. Munkavédelmi előírás :( De egyébként ha megyünk valahová mindíg felveszi. :) Itthon viszont egyikőnk sem hordja. Ésdekes, mert zavar is, viszont, ha elmegyek és nincs rajtam, akkor meg az zavar.

Gépírás: Én a programozás vizsgámra készülve tanultam meg gépelni! :)

Évi: Remélem útban van a köv bébi! :)

Bocs, ha valakit kihagytam, de tényleg rohanok, és már megint annyit írtatok, hogy az elejét elfelejtettem, mire visszaolvastam... :oops:

CSók mindenkinek!

hofeherke
 
 


Sziasztok csajok,

Most olvastalak vissza benneteket, voltak történések. Most jöttem haza a dokitól, már sajna szarabbul lettem fáj a torkom nagyon és köhögök. Lázam már nincs. Kis öröm is öröm.


Dita! Örültem nektek, hajrá. Én is néztem a vacsoracsatát, érdekes volt hogy Ábel Anita én is csak kamilláztam. Főleg azért is mert nekem borász/bor marketinges a szakmám és szerves része az életemnek a bor. De azt vélem terhesen nem kéne vedelni.

Szezso! Nagyon sajnálom amit irtál. Nekem most egyik kolleganőm kezelik hasonló tünetekkel a Sotén. Kitartás, várjuk a pozitiv fejleményeket.

Évi! Már nagyon elvoltál tűnve, kezdtem aggódni.


Hófehérke! Mizu veled? Nagy a hallgatás!


További szép napot csajok


Zsuzska
pgsuska
 
 


Hófehérke!


Egyszerre írtunk, látom megvagy. Hüvelygomba nem pozitiv, Canesten majd rendbe rak!

Kitartás


Üdv

Zsuzska
pgsuska
 
 


Mara!
Hívd Csillát reggel, neki mindig van bónuszba aláírt receptje, csak rányomtatja az adataidat és a szurikat. ;)
20150601134430
 
 


a Spektrumon volt egy érdekes műsor a hétvégén. a címe a rejtélyes diagnózis volt. 3 beteg esetét mutatták be: 1, 4 éves kislány, aki abba kortizol betegségben szenvedett újszülött kora óta, 2, egy 22 éves srácot, aki köszvényes volt és 3, egy 40 éves nőt, akinél rákot állapítottak meg. mind3 pacienst félrekezelték, és csak 4-5 év után állapították meg a tényleges betegséget!! :shock:
a kislánynál volt egy csomó vizsgálat, de nem jöttek rá, h mi a baj, végül egy endokrinológus csinált kortizol vizsg-t és kivették a mellveséjét, azóta rendben van!
a 22 éves srácnál nem gondolták, h köszvénye van, mert fiatal és nem 40 éves, elhízott! :shock:
a 40 éves nőnél is egy lelkiismeretes orvos jött rá, h hol van a rákos rész! :shock:

a lényege és a fő mondanivalója a műsornak az volt, h a betegeknek kitartóknak , rámenősnek kell lenniük és maguknak is kell kutatniuk a betegségüket és annak okát! ez persze sokunk számára ismertős, de fura volt ezt a tv-ben látni hallani , pláne a dokiktól! :shock:
a 40 éves rákos nő dokija pl azt mondta, h ő Manhettanban lakik és ha patadobodást hall, akkor tudja, h az csakis ló lehet és nem zebra, de a mostani esete óta tudja, h az bizony zebra is lehet! :o
nagyon érdekes volt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki: én is hol látom a vonalzód, hol nem! :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


most megint látom, tök nem értem!! :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Már vissza is értem!

Viki: Már tapasztalatból tudom, hogy Csilla egy kész gyógyszertáros. A gyógyszereimet én eddig még szinte mind tőle kaptam, mert volt visszavitt :)

Zsuzska: Azért jó, hogy lázad már nincs. Nekem a megfázás mindíg szerencsét hozott eddig. Bármilyen vizsgám, vagy megmérettetésem volt, ha beteg voltam mindíg nagyon jó sikerült. :) A pedagógia szigorlatom előtt végighánytam az éjjszakát. Úgy vitt be az akkori párom kocsival, majd kikönyörögtem, hogy elsőre vizsgázhassak, le, adják ki az indexem, és már mentem is haza feküdni, mert alig álltam a lábamon. Aznap állítólag csak 3-an kaptunk 5-öst :)
Hátha neked is szerencsét hoz! És most legalább tudsz pihenni is :)

hofeherke
 
 


Mara!
Igen Csilla mindent elintéz, bár én kaptam már el eléggé hisztis napján is. Akkor viszont használhatatlan és kezelhetetlen......
20150601134430
 
 


Csajok!
Visszarohantam a "cuccbugival"

www.vicissanoral.com

az a neve hogy: PRE-SEED

Még én sem néztem meg, most mindjárt meg is teszem.

dita75
 
 


Dita!
Cuccbugi?
Kép
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Szeszo,
nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokat mondtak a dokik. Ne izgulj, amíg nincs meg a vv eredménye! Bár én is kilennék, ha nekem ezt mondják :cry:

Némóka,
sajnálom, hogy megint megjött!

Dita,
pont ma hívott a Pokrivtsák Mónika ( :!: ), hogy mehetek a löttyökért. Amikor bemutatkozott, elkezdtem gondolokdni, hogy milyen játékba telefonáltam, de rájöttem, hogy semmilyenbe :oops: Vele találkoztam és tőle vettem át a porpkat. Nagyon kedves csajszi. Meg is kóstoltam, és olyan az íze, mint egy ízesítés nélküli zöldteának. Szerintem nem rossz.

Voltunk apával dokinál és jól ráijesztett a doki, mert az uh-os doki állítólag azt írta a papírjára, hogy enyhe viszértágulat van, és ezért az andrológus a műtétet javasolta. Mi úgy mentünk oda, hogy biztos kap valami gyógyszert, erre műtét... :roll: :cry: Mondta, hogy beszéljük meg. Ha állami kórházban csinálják 50.000Ft ( :?: ), ha magánklinikán, akkor 90.000Ft.
i.kata
 
 


i.kata írta:
Dita,
pont ma hívott a Pokrivtsák Mónika ( :!: ), hogy mehetek a löttyökért. Amikor bemutatkozott, elkezdtem gondolokdni, hogy milyen játékba telefonáltam, de rájöttem, hogy semmilyenbe :oops:


Ezen AranyAnyám nagyon jót röhögtem! Az uram is ;)
20150601134430
 
 


Kata!
Sztem az állami kórházban ezt ingyé TB alapon megcsinálják.

Apjukod nagyon elkenődött? Ez a műtét növelné a kiskatonák számát?

Sok sok buksi puszi Nektek!

Kép
20150601134430
 
 


Viki,
örülök, hogy tetszett :lol: De tényleg ezen kezdtem gondolkodni a neve hallatán. :oops:

Amúgy a nőgyógyászom még mindig ki van kapcsolva, és felhívtam ezt a homeopátiás, akupunktúrás dokit és nagy nehen sikerült egy időpontot kicsikarnom május 21-re. :roll:

Annyira szar ez a nap! Legalábbis nekünk, meg a Szeszoéknak is. :cry:
i.kata
 
 


Viki,
én sem értem, mi az az 50.000?
A doki nem is nagyon részletezte, ezt kb 4 perc alatt sikerült neki mondani, mert annál többet tuti nem volt bent a párom. Még azt sem mondta, meddig nem próbálkozhatunk, aztán visszahívtuk és azt mondta 3 hónapig még mintát venni sem érdemes... Szóval konkrétat nem volt képes mondani.
i.kata
 
 


Nem mondott konkrétat a pénzetekért???????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Menjen a búsba!
20150601134430
 
 


Kata: tényleg maga Pokrivtsák Mónikával találkoztál személyesen! :shock: remélem bejön a zöld lötyi!
párodat sajnálom! az enyémnek is volt ilyen műtétje. a combhajlatban csináltak a vágást és a viszért ott húzták ki vagyis kiegyenesítették az eret. máshogy nem tudom mondani , remélem érted. a műtét nem fájt, és elég gyorsan rendbe is jött. már nem emlészem mennyit lábadozott, de megkérdezem.
fura, h államiba 50e :shock: ezért fizetjük azt a qva sok tb???? :twisted: én ezen teljesen fel vagyok háborodva!!! :twisted:
remélem minden rendben lesz veletek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata!
Nem semmi!
Ismerem a csajszit, egy pasira hajtott a barátnőm és ő.
NEm tudom ki győzött szerintem mindkettő! :wink:

Szegény apud, ezt nem értem igazán, mert az én páromnak is van viszértágulata, de a mi dokink azt mondta, hogy nem gáz. :shock:

Most már mentem.

Ja a cuccbugi 7550+pk. :shock:
Mire végre megterhesedem valamitől ingem gatyám rámegy. :?

dita75
 
 


Annyit mondott, hogy az államiban 3 napot bent kell maradni, magánkórházban meg aznap este hazaengedik. És még annyit, hogy utána 1 hétig lábadozni fog. Már sajnálom, hogy nem mentem be, mert párom szerintem annyira megijedt, hogy azt sem tudta, mit kérdezzen. Amikor kijött, láttam hogy tiszta ideg.
Legszívesebben bőgnék. Erre most annyira nem számítottunk.
i.kata
 
 


Mara,

nagyon sajnálom, hogy meg fog jönni :cry:

Zsuzska,

neked továbbra is jobbulást.

Kata,

egyszerűen nem hiszem el, hogy neked is rossz híreid vannak. És biztos, hogy meg kell műteni? Nem kéritek ki másik orvos szakvéleményét? :cry:
Május 21. jó soká van, de még mindig előbb, mint a mi máj 29-i Kaáli időpontunk.
Idd a P. Mónika féle lötyit, szerintem ártani nem árthat.

Viki,

a vonalzód érdekes, hogy egyik percben van aztán meg nincs.
Lehet, hogy nézted hétvégén az Uri Gellert? :wink: [/i]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Uri menjen a f....ba mert nem tudta apusomat leszoktatni a cigiről :shock:

dita75
 
 


Monic,
még nem tudom, mit fogunk csinálni. A kocsiban még volt kb 10 percünk erről beszélni, de majd este jól átbeszéljük.
i.kata
 
 


Most már tényleg repülök haza, mert még semmi kaját nem csináltam.

Kép

dita75
 
 


Kata,

ha tényleg muszáj akkor bele kell vágni, mert akkor hamarabb túl lesztek rajta és jöhet a várva várt baba. De mindkettőtöknek nehéz lehet ez lelkileg. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: