Új privát üzeneted érkezett!

Medina, nagyon tetszik a babaszoba, ez a narancs-sárga gyönyörű :)

A fáni meg jaaaj, imádom az elefántokat :D

A pocak is nagyon szép! :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 17:25-kor.
Vendég
 


Köszi! A mennyezet is sárga lett. Még egy pár kép, ha nem zavarok senkit vele! Kép A szoba

Kép Ágyikó (még hiányzik a zenélő forgó)

Kép Rem. látszik. Olyan jópofa a minta...

Edina


Kép
medina83
 
 

 
 

Igen, én is néztem már a vonalzómat! Anyának már nagy pocakja van!
Olyan furcsa, hogy már idáig eljutottam. Hamar elrepül az a 9 hónap.

Szőlő: Én is nagyon szeretem a fánikat! Egy polc szinte csak velük van teli!

Edina


Kép
medina83
 
 


Nono, második babánál biztos nekem is lesznek már "elvárásaim" pl hogy ellenkező nemű legyen vagy valami. :) Többen is mondtátok hogy többedik babát várni picit másabb már. Az elsőnek minden kis mozzanatát teljesen csodaként éli meg az ember (legalábbis én...), az első bugyborékoláson is képes voltam napokat pörögni :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Medina, nekem van egy sárga elefántpárnám, azon megy itthon állandóan a vita, mert férjem folyton "megöli". :lol: meg pofozgatja meg ilyenek, nemtom valamiért utálja. :lol: Én meg állandóan "védem". Nem vagyunk amúgy egyáltalán infantilisek, szegény Mazsi :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


lehat h buta kérdés, de a málna-tea amiről sxor írtatok tuti nem indítja be a szülést ugye??? Mert mától én is innám, de az antibiotikum kúra még szerda estig tart és nem szeretném ha előbb jönne mint szerda, nehogy v.mit elkapjon.

szőlő! igen, én is emléxem h Szo-val minden maga volt a csoda, még azon is annyira odáig voltam h terhes rucit vehetek fel és már látszik egy dudor...az első mozgás meg bugyogás meg aztán napokig lázban tartott!
Akkor csak Szo volt. És senki mást nem szerettem ennyire...nem aggódtam h hogy viseli a tesót aztán meg azon h szegény tesóra nem jut időm Szo miatt..stb.

Várom nagyon a végét...nagyon. Szeretném már kézbe fogni és megismerni mert így h belül van anniyra nem jutott rá időm és megérdemli ő is.
Vendég
 


Nekem sárga óriás plüss elefánim van. Nálunk a viták szintén a kispárnákon mennek!
A páromnak van vagy öt, nekem meg csak egy. Mi mindig azon vitázunk, hogy az egyik párnája állandóan a hátam alatt van reggelre. :)
És akkor még azt mondja, hogy azért mert én ellopom tőlem az éjszaka. :D

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok Mamik!

Én is csak gyors bekukk!!!

Klarkának drukk!!!!
Remélem minden rendben lesz velük!!

Pumpóka, Zsuzsófi
Gratula Nektek a babókhoz!!

Zorróné
Drukk Nektek is!!! Remélem ma már Beni ott lehet a kezedben!!!

Pocis Mamik!
Kitartás Nektek!! Már senkinek sincs sok hátra!!!
És azért én is picit irígy vagyok ám rátok!! Nekem néha úgy hiányzik a pocim! Apa is néha jön simizni, én meg mondom, h már nincs lakó.. :roll: , ott szuszog az ágyban!! :wink:

Rólunk:
MA éjjel, igaz teli pisis pelussal és ruciban kaja előtt, pont 4 kg volt MAszat. Nagyon megindúlt az étvágya, simán bevágta tegnap is a 140 g-ot.. :shock: , igaz az pecázás után volt. MErt Ő már tegnap pecázni is volt velünk a Kis-Dunánál Soroksáron..

És a végére hoztam pár képet!
Kép Unokahugival

Kép Duna-parton

Kép Esti pancsi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Anetto: pelenkázó táskáról én is akartam írni: én táska-mániás vagyok, volt egy rakat, de mióta bébim van azóta a pelustáskákból próbáltam ki egy rakatot –kezdve a Samsonite Sammies 20ezresétől egészen a 2ezres no-name-ig és egyáltalán nem az ára számít szerintem.
Persze a legfontosabb, hogy a saját életviteledhez, pontosabban sétáitokhoz megfelelő legyen, de igaza van Medinának, hogy egy sima válltáska vagy hátizsák is megteszi.
Nekünk most ugyan 2 van: egy amit a babakocsinkhoz adtak, színben passzol, aminek örülök, meg így lent tudom hagyni a tárolóban, nem fog kelleni mindig felcipelni, de van egy másik is, az hátizsákos pelenkázó, ez már 2 év tapasztalata alapján lett kiválasztva –ugyan ez pelenkázós háti, mivel nekem nagyon bejön (praktikus) hogy van egy alsó cipzáras része (mint az aventes hátinak) ahova a pelenkázáshoz szükséges dolgokat tudom rakni, meg nekünk elkél a hőtartós rekesz is (amikor nyáron játszózunk akkor kicsi Lau nem hajlandó persze langyos vizet inni, no meg azt én sem csípem, de nekem van kulacsom, ő még olyanból nem tud inni és nem várná meg amíg áttöltöm babapohárba.. :lol: )
Szóval a tippem, hogy kezdd vmi sima tatyóval, vagy nem túl drága pelusozóval és aztán meglátod, bejön-e, ha nem, miért, mi hiányzik belőle és akkor érdemes "komolyabbat" venni, ha kell -ilyesmit úgyis gyorsan lehet venni és az is jó, ha bébiholmit vehet az ember a szülás után (és az nem pelenka :wink: ) úgy tud hiányozni az ilyen vásárlás...


Atizka: az árkádi bababoltokban elég sok babaruha volt legutóbb (kb 1-1,5 hete) akkor néztem, sok kiskabi is, nagyon édesek

Medina: szép a szoba színe meg jó nagy már a pocid, a kiságy is jól néz ki és ügyes vagy, klassz az elefánt :D

Nono: ugyan már, másodszorra sztem nem aggódik annyira az ember, legalábbis én sokkal nyugisabb és bevállalósabb vagyok, tudom, hogy egészséges lesz, a csillagjegyén én is aggódtam, de nekem a bika nem szimpi… :oops: persze egy kos lány mellett jobb egy nyugisabb bébi tesónak, hogy is bírnék el két kossal?!? :roll: :lol: Ugyanakkor azon is parázom (és persze lelkiismeretfurim is van, hogy parázom) hogy azért hasonlítson Lau-ra, mert olyan fura lesz, ha nem, és mivel Laut annyira szeretem nehéz elképzelni, hogy ugyanennyire tudom tesót, ha teljesen másmilyen lesz. De persze biztos akkor is szeretni fogom nagyon, ha Lau ellentetje lesz, csak most még fura belegondolni, hogy lehet olyan gyerekem, aki nem olyan, mint Lau –no, nem tudom, ez érthető-e…
Amúgy meg Szőlőnek igaza van: amikor Julinka mozgott először még csak fel sem írtam, melyik nap! Pedig azt, hogy Lau mocorgását mikor éreztem először fejből tudom :oops: :roll:


Medina, Szőlő: jópofák vagytok a párna”viták” kapcsán :lol:
Nálunk pingvin-uralom van, azt gyűjtöm, a nappali szekrény tetején vannak, bár a legtöbbtől már megváltam

Kép Kép

Kiscica: nagyon édi Maszat, :D :D látszik, milyen jót aludhatott a friss levegőn (elnézve a képet szeretnék én is baba lenni és ilyen jókat szunyálni)

Kép Kép
celesztina
 
 


Tök jó fejek ezek a pingvinek is!!! :)

Edina


Kép
medina83
 
 


kisscica: Csodaszép a kis maszatka!!! Szerintem tök jó, hogy már ilyen hamar el viszitek magatokkal pecázni.
Mi is úgy tervezzük, hogy hurcibálni fogjuk mindenhová magunkkal.
Szerintem ők is élvezik a közös progikat.

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok!

Na lányok erre mondják, hogy nincs túl sok szerencsém.
Szegény Danim SKARLÁTOS lett. Szenved nagyon, mert viszket neki. :evil:
Elvileg rám és a babyre nincs már hatása...
csak addigra húzodjon vissza, mire hazaérünk a kórházból.
Olyan kis édes, úgy aggódott Jázmin miatt, hogy mi lesz vele.... :cry:

Még jöhetne vmi, mert nem teljes még az életem... :cry:
Szegénykém.....

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Hírt hoztam Ollemtől (Marytől):

"Folydogál a vizem. Elindultunk a kórházba. Kicsit fájogatok. Kakilni kell érzésem van. Imádkozzatok! Puszi, Mary"


Xsara - Remélem már más nem jön .. csak jó dolgok!
Jobbulást Daninak!

Kiscica - Édes a kisfiad :) (ismerős a babakocsi :D)

Kép
szösszenet
 
 


Xsara: Sajnálom nagyon, hogy igy összejött minden! :(
Drukkolok, hogy Dani meggyógyuljon!
Nem lehet könnyű most neked!!!

Ollem: Mennek a drukkok!!!

Edina


Kép
medina83
 
 


b]Klarka,
Nagyon nagyon szorítok értetek!!!!! ++++++++++++++++
[/b]

Zsuzsa,
remélem Biankával minden rendben!

Mary,
Hatalmas drukk!!!!!! Ügyes légy!

Xsara,
jobbulást Daninak!! Neked pedig minden jót szerdára!!!!

Kiscica,
nagyon édi maszat!

Zorróné,
mennek a drukkok, remélem hamarosan már babázol Te is!

Medina,
szép lett a babasarok!

Szőlő,
drukk Nektek is.! Ezek szerint már nagyon készülődik Mazsi! :D

Nono,
szerintem tuti nem indítja be a szülést, különben nem lehetne a 36. héttől inni. Sőt, a Bába válaszol című könyvben már a 34. héttől ajánlják!

andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


celesztina! nálam már elmúlt ez az érzés h tudom e u.úgy szeretni mint Szo-t. Sokáig aggódtam ezen, de ahogy közeledik a vége már tudom h szeretni fogom. Nem lenne jó ha 2 egyforma gyerekem lenne. Szo iszonyat vadóc, aktív és nagyon nehéz lekötni mert korához képest nagyon fejlett a mozgása ezért sokmindent, amit a nagyok meg tudnak ő is szeretné de a játékok meg nem az ő mini méretéhez vannak igazítva. Szo 2 hós volt mikor megfordult és 3 hósan már minden irányba pörgött mint akit felhúztak. 6 hósan stabilan állt és 8 hósan ment, 9 hósan már szaladt.......nem volt egyszerű. Soha nem esett a fejére ha el is esett mert az első pillnattól kezdve feltartotta, ami ugye nem sok gyerkőcre jellemző. Ha hanyatt esett sem koppant e feje. Most olyan dolgokat csinál h agyam dobom el, pl úgy mozgatja a csípőjét mint egy kis gogo-girl de csak a csípője mozog...de pl. táncra nem tom vinni mert 3 éves kor alatt nem vállalják sehol.
Szemben a pocaklakó sokat alszik kezdettől fogva és nagyon békés babának érzem. Szo a hasamban is nagyon aktívkodott. Szval én örülök h békésebb babám lesz. Ugyanannyira de biztos másképp fogom szeretni őket, mert mindengyikben más a szeretni való. nem tudom ez érthető e.....és arra gondolotam soxor h attól h Szo van nem szeretm apát kevésbé...sőt!

Mary! Hajrá!!!
Vendég
 


Mary-nek mennek a drukkok! Szőlő, Ti nem egy napra vagytok kiírva? :wink:

Xsara, jobbulást Daninak!

Medina: nagyon szép a babasarok! Tetszik ez a narancssárga!

Kiscica: Gyönyörű Maszat-baba!

Ati-babának is mennek a drukkok!!

Nálam meg kezd állandósulni a gyomorideg... :roll: :roll: Mintha egy elefánt ülne a pocakomon... Asszem tudatosult bennem, hogy pénteken találkozom a kisbabámmal... Addig szerintem meg is zakkanok... :lol: Nagyon-nagyon várom, de ugyanakkor... nem is udom... félek? vagy mi... a férjem tök optimista, én meg full pesszimista... (vagy én vagyok a realista?) májusban el kell utaznia valószínű többször is, én meg már most félek, hogy mi lesz velem egyedül a Tücsökkel... :oops: tudom, más is megoldotta, de nekem tényleg nincs itt SENKI, akihez fordulhatnék, aki átjöhetne hozzám... na jó. nem sajnáltatom magam! :wink: :lol:

ercsi_3
 
 


Ercsi - Ne izgulj :) Szuper lesz látni Csipetkét!!!! :) :)
És gyorsan fel fogsz épülni!!!

Amúgy én most hétvégén péntek du.tól vasárnap hajnalig egyedül voltam Alízzal, mert Párom elutazott... és jövő héten is így lesz ..
Nem mondom, kemény .. de nem megoldhatatlan ... ki kel használni, amikor a Pici alszik, mert mikor ténylegesen fáradt az ember, addigra ő tuti teljesen éber .. :)

De ne félj semmitől - minden adja magát :)

Kép
szösszenet
 
 


celesztina! Sz-nál én is tudtam mikor mozdult meg előszőr...de most már a 13. héten tudtam h az a fura érzés nem a gyomrom...persze nem voltam benne tutira bizti hisz a 13.hét még nagyon korai de ahogy egyre erősödött a mozgása úgy éreztem h igen ez az és jól éreztem már a 13. héten is csak akkor nagyon gyengén. De h milyen napra esett??? :roll: nem tom már...és már nem is tartottam fontosnak.

felsoa! köszi
Vendég
 


ercsi! ha kileszel májusban akkor jössz és megvígasztalunk...ha más nincs is de a fórumosok itt lesznek...látod én is mennyit nyomorgok és mégsem küld el senki melegebb éghajlatra, pedig nem a sok pozitívumot hozom ide! :wink:
És hogy pénteken itt a nagy nap???? Nagyon furcsa lehet...már szösszenetnek is írtam akkoriban h nagyon furi h tudod mikor van itt a nagy nap...de hidd el, van aki irigyel érte...pl én veszettül! Én nagyon szeretnék programozva szülni....bár rám alapvetően jellemző a rendzsretet.....már 20 évreelőre is vannak konkrét terveim. Ne izgulj! És apának van igaza! egy kicsit pesszimista vagy és nem realista! Ne aggódj! Olyan klassz lesz! Kezedben lesz a baba!! Ahogy elnézem meg a csaszi után mindenki nagyon gyorsan felépült.....tom tom nekem csak vakbelemet vették ki...de már másnap kolbászoltam fel s alá! Minden okés lesz!
Vendég
 


Köszi csajok! :D Komolyan, máris jobb! Nem vagyok ám ilyen amúgy, söt, semmi bajom sincs az egész babavárással sem, nem fáj, nem szúr, nem nyom, szóval tényleg minden tök jó. Csak néha Levi akaszt ki, mert valahogy el sem tudja képzelni, hogy esetleg Tücsöknek vmi nyűgje lesz, pocifájás, ilyesmi... Szerinte csak eszik-alszik-kakil. :) Legyen igaza! :wink:
Olyan jó, hogy ennyi pozitív példa van előttem! Mindenki olyan gyorsan felépült császár után! ez már szinte kihívás! :) Én se maradhatok le! :D

ercsi_3
 
 


Sziasztok!

nono: Én a 36.héttől iszom a málnalevél teát és nem indította el a szülést. Én csak bíztatni tudlak, hogy nyugodtan idd,nem lesz gond.
Ráadásul én már a homeós bogyókat is elkeztem 1 hete.

Remélem tényleg segíteni fog!

Senki nem tud semmit a kis Atról és a Biankáról?

Ollemnek mennek a drukkok!!!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem hétvégére, tele voltunk programmal :)

Most jöttem meg a dokitól, kivül belül totál zárt vagyok, és azt mondta a doki, még magasan úszkál... de akkor mitől van lent a pocakom? :)
Nst-n ismét ugyanazt produkáltam, mint a múltkor, méhaktivitás nulla, bár még rá is ér vele májusig :)
Egyszer úgy lerugta a tappancsot, meg elmászott, hogy meg is kellett Őt keresni :)
Kép

Szőlő, én tök sokat izgultam érted, éjszaka elég keveseket alszom, ez nem volt máshogy tegnap/ma is, és akárhányszor felébredtem mindig azon gondolkodtam, hogy vajon mi lehet veled, és lestem a telefont :) Aztán láttam reggel még indulás előtt, hogy bejelntkeztél még este, de én azt már nem olvastam :)

Ez a terhesség megélése első illetve második gyereknél nálam másshogy van! Én ezt a terhességet is igazi csodának élem meg, hiába átéltem már, újként fogadok mindent, és imádom az egész helyezetet :)

Mary, mennek a drukkok, ügyesek legyetek!

Szössz, Alízzal nem lehet betelni, olyan édes, jöhetenek ám a képek mindig :)
Kiscia, Maszat is nagyon helyes :)
Emi, Lili tényleg sokat változott, szebb mint valaha :)

Medina, a szoba is tök jó, nálunk is narancsos a fal, szeretem a meleg, mediterrán színeket :)

Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Ja, és Nono, a málnalevél tea elvileg lazít, és méregtelenít, így nem hiszem, hogy beindítaná a szülést idő előtt!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Ollem/Mary! Drukkolok nagyon! Pont reggel gondoltam rá, hogy igen eltűnt.... :P

Klarkának is nagyon szorítok, már reggel ők is eszembe jutottak, hogy ma van a műtét.

Szombaton én is fájdogáltam, meg keményedtem, de vasárnap meg ma is eddig tök jó. Szóval gondolom én is jósolgatok közben!

Zorroné! Drukk!!! Híreket várunk!

Ez a kézzel tágítás dolog nagyon kemény lehet.... :roll: Én ezt nem akarom!!!!!! tök brutál....

pelenkázótáska: én is sima vállra akaszthatós sportos tasit vettem. Színre még kicsit passzol is a kocsihoz, megpróbáltam olyat választani. Hát én sem vennék 15-20 ezerért! Nagyon drágák a kimondottan pelenkázós táskák, de szerintem tök felesleges is.

Kép
gabo001
 
 


Babytevééknek gratulálok a törpökhöz, sok boldogságot, és jó egészséget kívánok :)
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


És Zorrónénak is mennek a drukkok, kiváncsian várom a híreket :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


klarka miatt jöttem, nagyon sokat gondolok ma rájuk +++++++++++++++++++

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Klarka, értetek is nagyon szorítok, remélem minden a legnagyobb rendben zajlik!!!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Ercsi,
minden rendben lesz, ne aggódj! Olyan jó lesz végre a kezedben tartani a picit! :D
Mikor Dani született, én is sokat voltam egyedül, nem mondom, hogy nem voltak nehéz pillanatok, de megoldottuk és Te is meg fogod! És mi is itt vagyunk Neked! :D

Gabo,
Neked sincs már sok hátra! :D

Nici,
tök jó, hogy ilyen fitt vagy és ilyen jól éled meg a babavárást! Nekem vaajúdás közben is szinte 0 volt a méhtevékenység a gép szerint. (Szerintem nem :roll: )

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


ollemnek pedig mennek a drukkok!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Andi, köszi :) Néha a családom szerint már túlzásba is esem :) Még mindig bejárogatok dolgozni (mennyi utolsó napom volt már?! :roll: :lol: ), vezetek, és jövök megyek állandóan, nem bírok ülni a fenekemen, bár az is igaz, hogy több alvást is igényelek egy-két hete, mióta az éjszakáim elég ramatyok, de álatlában délután sikerül aludnom egy keveset :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Ercsi, dede, mi egy napra vagyun kiírva Maryvel. :) Nagyon drukkolok nekik!!!! ++++

Klarkáékra gondolok sokat ma, már túl van a műtéten elvileg, ugye?

Kép Kép
szõlõ
 
 


szőlő, azt írta klarka, hogy 8 körül kezdik, és leghamarabb 2-kor tudnak nekik mondani bármit is a dokik...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Hű, de sok baba fog születni a héten!!!

Ollem, imádkozom, hogy gyorsan túl legyél rajta, és hamar kezedben tarthasd Bogit!!!


Celesztina! Neked is köszi az Árkádos ajánlatot, nekem az elég messze van, de a Momban megnézem, gondolom, itt is haszonló az árukészlet. (C&A)

Nemrég ment el védőnéni, sok újat nem tudott már mondani, komolyan mondom, a "babavárós ismereteim" 99%-át itt a fórumon szereztem. Úgyhogy köszi mindenkinek! Szerintem a szülés után is tőletek kérek inkább tanácsot, kinek mik a tapasztalatai, elvégre is vannak itt már szép számmal gyakorló anyukák :)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Nem tudom Ti,hogy vagytok vagy voltatok vele, de lehet,hogy én itt a végén kezdek depis lenni?

Sírhatnékom van és olyan nem tudom milyen érzés fogott el.

Olyan rossz!!!

Remélem holnapra elmúlik!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Kiscica-a fürdős kép a kedvencem :D :D Annyira aranyos

Medina-szép a szoba.nekem is nagyon tetszik ez a narancs szín.És a fáni is jól sikerült.

Xara-jobbulást a nagyfiúnak.Remélem hamar túllesz rajta

Ollem -mennek a drukkok,csak ügyesen

Nici-én is még mindig pörgök,és vezetek,és megyek mindenfelé.Egyszerűen nem tudok itthon ülni a fenekemen.6 ökörrel nem lehetne visszatrtani.Majd csücsülök itthon,ha meglesz a babóca,ameddig muszáj,de aztán majd megyünk mindenfelé.Sohasem voltam otthonülő tipus :D :D
(persze férjecske kiakad,meg el akarja vinni az autót,de tudja,hogy autó nélkül is elindulnék,ha mehetnékem lenne :D :D )

És a babasarok: Kép Kép

Kép
szibi
 
 


mannogab én tegnap voltam így délelőtt, aztán picit matattam a babacuccok között és azonnal jó kedvem lett. :) Próbáld ki.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Marynek drukkolok!!!!

Nono: no, kicsit irigykedem, Lau is vadóc, de neki meg nem vmi fejlett a mozgása, 14 hósan kezdett járni és nagyon sokat esik a mai napig (elvileg mert lazább) és ezért kell nagyon félteni... Elvileg a bikák lassúak, megfontoltak és ha vmit egyszer megtanulnak, akkor azt nagyon tudják -hát, remélem! Ja, és Lau manapság azt csinálja, hogy előre megy, de hátra néz és úgy nekimegy dolgoknak, hogy csak koppan, hiába figyelmeztetjük...

Atizka: nagyon szívesen, sok sikert a momos c&a-hoz! :)

Mannogab: fel a fejjel! Nem tudom, mi lehet, talán csak a hormonok, ingadozhatnak vagy mi és az okozhat kedély-változást (bár így leírva furán hangzik, de mintha ilyesmit olvastam volna) Tegnap én is majdnem bőgtem a játszótéren (Lau "bandázott") ma meg aggódom, mert jól érzem magam... :roll: és én is nagyon remélem, hogy ez csak olyan várandós dolog

Szibi: nagyon jó a babasarok :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Nici: Én is olyan vagyok mint te! Állandóan csak teszek-veszek-rendezkedek, bevásárolok, vezetek, stb.
Ha egy kicsit lefekszek már pihenni, egyből el kezd fájni mindenem és babóka is jobban rugdos, hogy hol van a ringatás. :)
Nekem is több alvásra van igényem, de valahogy nem megy, mert reggel 7 után már úgy fáj mindenem fekvés közben, hogy muszáj fel kelnem.
A férjem meg állandóan vitatkozik velem, hogy állitsam már le magam és értsem meg, hogy már a 9.hónapban vagyok.
De mit csináljak ha ilyen vagyok. :D

mannogab: Szerintem mindenkinek szokott néha siros hangulata lenni, amikor nincs kedved senkihez és semmihez. Ez is egy terhességi tünet. És persze hogy ilyen az ember lánya, ha folyton kérdések milliói cikáznak a fejében...
Fel a fejjel!!!

Edina


Kép
medina83
 
 


Szőlő, a tábliban Mary ápr. 30-ra van kiírva, akkor rosszul? De a vonalzótok tényleg egy napra jelez Titeket!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szibi, nagyon jó a babasarok :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szibi: Nagyon szép a babasarok. Hangulatosak a szinek. Biztosan jól fogja érezni magát ott a babóka.

Na én megyek! El kell mennem a TP-s papiromért, el kell intéznem a házassági anyakönyvi kivonat megújitását (ezt a hülyeséget, hogy legyen 30 napnál frisebb :evil: ) és még be is kell vásárolnom, mert mire megjön az uram főznöm is kéne valamit.

Délután még benézek majd!

Edina


Kép
medina83
 
 


Nici, Marynak a dokija folymamatosan változtatgatta a szülés dátumát, de alapból május 1-re volt kiírva. :)

Szibi nagyon szép a babasarok!!! :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sms Marytől:

"NST-n vagyok. Oxitocin folyik. Fájások vannak. Ja már szülőszobán. Eddig jól bírom. Tágulás i ujjnyi volt. Nemsokára megint megnéznek..Puszi"

Kép
szösszenet
 
 


Bocs, hogy ma semmire nem reagálok szinte ... de hulla vagyok ..

Kép
szösszenet
 
 


Vajon hogy van Atika?
Képzeljétek, most hívott egy ismerős-barátosnő... szerdán szült, ikrek... és az egyik babánál szívproblémák léptek fel. Őt is felvitték oda, ahol Atika van. Nála is ugyanaz a gond, fel vannak cserélődve az erek-vénák. :( Állítólag legalább 6 pici baba van ott ugyanezzel a problémával. Hihetetlen :( :(

Remélem már túl vannak klarkáék a műtéten, és minden oké lesz mostmár!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Geni, én nem hiszem, hogy ezzel mérgezném. Én nem keverem semmivel, csak így simán kapja kiskanállal. Banános édes íze van, én is vettem be belőle, mert amikor hazajöttem, nagyon szenvedtem, és nekem is jó volt. Van akinek nem használ az espuzi, van ismerősöm, akinek nem jött be. Ez is gyereke válogatja. Én örülök, hogy jó nálunk.Egy gonddal kevesebb.
A köménymagos teára a védőnőm azt mondta én igyam. De aztán volt aki, rögtön itatta a babájával és neki az jött be. Hát ez egy ilyen próbálkozós szakma. :-)

Mary hajrá!

Babuciknak szorítunk! Jó lenne tudni róluk...

Kép
téjé
 
 


celesztina! ne irigyelj, nem volt ám egyszerű egy rohanó 9 hónapossal! Nem ült meg a szekerében....kész kataszzrófa volt minden kimozdulásunk!

nici! engem sem nagyon lehet itthon tartani. Ez sajnos csak a hasfájásomnak sikerül..ha nagyon nagyon fáj akkor nem megyek sehova mert élni is nehéz és ez a legrosszabb mert a gondolataim is nagyon meggyötörnek...de ha elterelhetem a sok hülyeségről a figyelmem akkor semmi gond.
Ha meglesz a pici én azonnal viszem mindenhova mihelyt mozgás és életképes leszek. Nem is tehetnék mást. Szo-t nem zárhatom be hetekre de még 3 hétre sem. Ha jó idő lesz akkor irány a játszótér és a többi. Nekem már elég a 15 fok és viszem ha fúj ha süt.

Mary! ++++++++

Klarka! vajon minden okés már? remélem!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?