Kandi: Tényleg Te is Andi vagy
Basszus, hihi... Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!
Pogi: Köszönjük az eddigi rengeteg munkát a táblával!!! Szívesen átvenném, de hát én nem vagyok egy összeszedett emberke még a saját dolgaimmal sem, nem hogy másokéval....
Engem is nagyon érdekelne, hogy mi van veletek, sajnálom, hogy nem akarsz magadról is írni
kellemes utazást és jó pihit (remélem azért mész
)
Kincs: Köszi, én is arra gondoltam, hogy valamit esetleg elsaccolt, de azért mondjuk 10%-nál többet tévedni egy szakavatott UH-snak
Szóval a 2200gr lehet, bár még talán az is sok egy picit. Mondtam emberemnek, hogy ha 4kg feletti lesz a gyerkő, akkor ő szüli meg
Egyébként jól vagytok? Hogy bírod a strapát így közeledve a kiírt időponthoz?
Gina: Csak így tovább! Szépen növögettek és ez a lényeg. Csak lassan, de biztosan
Ilyen szerető, gondoskodó szülők mellett hamar megnő és fejlődik az a csöpp gyermek
K.ir: Örülök, hogy anyud jobban van. Biztosan a kitartó, szerető áplás segített neki
Koriági, Monácska: Jobb éjszakát már, mint amiben tegnap volt részetek... Ezek a frontok tuti nem tesznek jót a babáknak sem
Kavics: Trükközünk?
A szülésfelkészítőn is mondták nekünk leendő anyuciknak, hogy egy kicsivel a fürdetés előtt lehet adni a piciknek egy kevés kajcsit és fürcsi után pedig lehet rendesen etetni. Remélem ez az összhang sokáig fog tartani és tényleg ilyen jó kisfiú lesz Szilveszter még sokáig
Okr: Én is emelem képzeletbeli kalapom előtted! Jól nyomod... Hihetetlen sok energia kell mindehhez, komolyan nem értem, hogy csinálod
Ja, közben beugrott, hogy nem Lara volt, akit beparáztattak, hanem asszem Lecso...
LECSO: Mi van veletek? Hogy vagytok?
Kérdés: Mikortól érdemes inni a málnalevélteát? Gátmasszázst mikor érdemes elkezdeni? Tudom, hogy van néhány homeós bogyó, amit szintén érdemes beszerezni. Nekem erről van egy jó pár tételes listám, de nincs feltüntetve, hogy melyiket és mikortól kellene szedni... Tud valaki segíteni nekem ezügyben? Nagyon megköszönném
Akár priviben is jöhet...
Ja, és a kocsis észrevételeket, ötleteket is köszi
Mára elteszem magam, holnap jövök, hacsak nem lesz akkora felhajtás, hogy égne a pofámról a bőr, hogy én a gép előtt ülök, míg a fiúk dolgoznak
Na, cupp nektek!