Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, egyszerre írtunk! :D

Nelly

Kép
breeki

na, menj már.... most is!

Nelly

Kép
breeki

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek! Emmus nagyon cuki lehetett, ahogy feszített a bringán! Büszkék lehettek rá! Annyira kis belevaló, virgonc, imádnivaló kiscsaj! :D

Mi ma nagyot séltáltunk, játszótereztünk, Apával közben jókat beszélgettünk, és élveztük ezt a gyönyörű időt!

Képzeljétek Szonja ma kitipegett a lépcsőházba, és elkezdett lépcsőzni! :shock: Őrület, ez a gyerek! No félelemérzet, elenged mindent, és nekiindul a nappali közepének. Egyre több lépést tud megtenni egyedül!

Nelly

Kép
breeki

és még uazt is!! :lol:
Bocs lányok, abbahagyjuk! :oops: :wink:

Zsu
svs

Akkor nektek is jó napotok volt! Tök jó!
Nem tudtok videót csinálni és megmutizni nekünk járó Szonját?
Lépcsőzés.... lehet, h vádlira gyúr a kisasszony? :wink:

Zsu
svs

Van már videónk, mindjárt lementem, és megnézem hogy lehet felrakni.

Nelly

Kép
breeki

Hello Csajok!

Sajna nem tudok visszaolvasni, úgyhogy most csak ömlesztve :oops: :
Hófordulós babákat Isten Éltesse! Az új tudományosakat annál inkább! :lol: :lol: :lol:

Mi sajna csütörtök óta apátlanok vagyunk. Anyukám volt fent kedd óta. Ma mentek el. :( Pedig már nagyon hozzá szoktunk a sok kényeztetéshez! :) Jó volt anyummal ellenni. Voltunk a városban csavarogni. És képzeljétek vettem turiban a Keletinél tök sok mindent Tareknak. 2 kis ing (farmer + kockás), 1 rövidnaci, 1 nyári hosszú naci, 1 póló, amire az van írva, hogy "MY DAD ROCKS"!! :lol: És mindez 3000 Ft. Asszem én is rászokok a turizásra! :)

Ma viszont már nagyon hiányzott nekünk apa! :oops: :oops: Olyan szép idő volt... De azért jót szórakoztunk Tarekkal. :) Voltunk délelőtt az Árkádban a DM-ben, aztán játszóztunk. Délután uzsi után megint játszóztunk 1 órát. Tarek imádja a gyerekeket! Sikongat nekik és a kis mutató újjával incselkedik. :) Hintáztunk (ilyenkor azt mondja ta-ta-ta-ta :arrow: hinta, palinta...) és még a homokozó szélére is leült anyósom Tarekkal. De azért még nem engedem bele, mert sztem még hideg a homok, ő meg még nem tud egyedül állni. Na de hamarosan... Ugyanis az úrfi az elmúlt napokban már nem csak állni akar, hanem folyton menni. Fogja az újjunkat és megy...megy....megy. :lol: :lol: :lol: Ezenkívül kibújt a bal felső fogacskánk is és sztem a napokban kint lesz a jobb is.
Az elmúlt 2 éjjelt nem aludta át. Éhes volt, így adtam neki. :) Valahogy többet kéne ennie napközben. De ha nem, hát nem. Majd újra átalussza, ha akarja! :) És hát tényleg nem tudom mi van a levegőben, mert képzeljétek Tarek is nagyon bújós lett. Tök sokszor jön oda hozzám és kapaszkodik belém. Aztán kapok jó kis nyálas, harapós puszit. :lol: IMÁDOM!!!!

elküldöm...

fatima

folyt....

Zsu! Örülök, hogy ilyen jól telt a napotok! Emmus nagyon cuki lehet. Hol lehet ilyen triciklit kapni, nem tudod?

Nelly! KÉRÜNK SZONJA VIDEÓÓÓÓÓT! :)

Timi! Bala aranyköpései nagyon királyak! Van egy vicces sztirm... Mivel Tarek császárral született, mondtam a férjemnek, hogy legalább nem kell majd magyarázkodnunk, hogy hogyan született, mert csak azt mondjuk majd, hogy a doktorbácsi kiszedte anya hasából. Ezt nagy büszkén mesélem a barátnőmnek, aki így felet: "Hééékáááás! És ha azt kérdi, hogy hogy került be a hasadba???" Erre én: "Bakker!!! Erre nem is gondoltam"! :oops: :oops: :oops:

Viki! Ugye Beni 24-én lesz 1 éves???, :roll:

Niki! Hogy megy a cicizés ritkítása??? Nagyon drukkolok! :)

Zsófi! Ügyik vagytok. Csak így tovább! Szólj, ha bármiben tudunk segíteni!

fatima

Fatima, akkor már Tarek is jön megy segítséggel? Wow!
Nyumul a lelkem :lol:

Alakulunk, napi egy cici + az esti, na meg éjszaka, az kicsit sűrűn, dehát evvan. :wink:

Kép
niki30

Na még röviden a GEKKO-ról, mert többen kérdeztétek.
Mi nagyon jól érezzük magunkat minden alkalommal. Az a jó benne, hogy nem csak azoknak a babáknak ajánlott, akik mindent időben és helyesen csinálnak, hanem azoknak is, akik ügyesedni akarnak. :) Olyan játékok vannak, amik kifejezetten készségfejlesztők. Fakirakók, amiket ki kell szedniük az alapból, majd visszarakni a helyükre. Játékokat "rejtenek" el, amiket meg kell "találniuk". Egyensúly javító/fejlesztő labda, rugós vmi, amire rá kell állniuk és rugózniuk. Nagy "űrhajó szerű tölcsér", amiben ide-oda "hintáznak" stb stb stb. Tarek szeret ott lenni. Most azonban már ott is raplizik, ha vége egy feladatnak és el akarja rakni a konduktor a játékot. Ő még ugye játszana azzal. :) Szóval most kifejezetten jónak tartom, hogy megyünk, mert rendhez szokik. Nem az van, amit ő akar. Ezt fontosnak tartom majd a bölcsihez is, mert ott időhöz vannak kötve a dolgok. Akkor kell enni,a mikor evés idő van, akkor kell aludni, amikor alvás idő és akkor játszanak és addig, amíg játék idő. Szóval ez amolyan előkészítője a közösségbe való belépésnek.

fatima

Nem baj Niki! Majd csak alakultok. Ne erőltesd! Ha nem lesztek itthon, akkor úgysem lesz cici! Tényleg simán lehet, hogy nem is fogja hiányolni! :) Már annyira szeretném látni Emmát. Mikor talizunk?

fatima

Gekkóhoz... szóval nem csak azoknak ajánlott,a kik késnek bizonyos dolgokkal, hanemazoknak is, akik mindent időben csinálnak...

fatima

Fatima: ez reklám szövegnek is jó lenne!

Sajna nem tudm felrakni a videót, mert túl nagy, és ide max 250 kb.-ot lehet felrakni. :(

Gratula Tareknak a lépegetéshez, és a bújáshoz!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Zsófi!
Nagyon ügyik vagytok a napirenddel! Csak tudjátok tartani! Bár téged egyáltalán nem féltelek ezen a téren! Samuval is mindig olyan jó napirndeztetek. És téynleg ez kell nekeik, a rendszer. Különben mi buggyanunk meg. Főleg ha már két gyerkőc van.
Kitartás az apanélküli időkre!

Hági!
huhhhh... eza 24 és 48 órázás nem hangzik jól :? . Én is kilennék. Nagyik? Nagynénik?
A bokadagadásnra nincs ötletem :(
Terhesen is vizesedtél?

Zsu!
Köszönjük Bala dícséretét, no meg a tornyokét!
Érdekesen vezettem befele, de kénytelen voltam megoldani a cél érdekében. Jobbra valamiért tudtam forgatni a fejem, így azt használtam ki minden helyzetben.
A nyakam nem kékült be, de még mindig fáj ám rendesen.

Nelly!
Lépcsőzős Szonjának gratula!
Hát már Te sem pihenhetsz egy percet sem Szonja mellett! :wink:
Hááááááááát... Videót még én sem tettem fel ide, de talán ha a youtube-ra teszed fel (csak azt ne kérdezd hogyan kell :oops: ) és azt linkeled be ide, akkor láthatjuk Szonját. Remélem sikerül :)

Fatima!
Nektek is kitartás az apanélküli időszakhoz!
Köszönjük a gekkos infokat!
Én sem hittem, hogy ilyen hamar elkövetkezik a gólyamese témája :) :shock:

További szép estét nektek!

Timi

Kép

Kép
timtom

Fatima, ez nagyon jól hangzik. Tök jó lehet.
És tényleg milyen fontos, h. rendhez szokjanak. Még bele sem gondolunk, h. böliben/oviban valóban ebédidőben kell ebédelni, alvásidőben aludni, amit nekik biztos nehéz lesz megszokni.

Kép
niki30

Sziasztok!

Zsófi,
Nagyon ügyesek vagytok, fog ez menni :wink:
Samu igazán jó nagytesó, büszke lehetsz rá!
Nem lehet könnyű segítség nélkül az első napokban :( Ilyenkor jár öt nap szabi az apának is, azt sem tudja egyszerre kivenni Csaba?

Ha az ilyen problémákra gondolok, mindig eszembe jut, hogy ha még élek, amikor az unokáim megszületnek, akár esik, akár fúj, tutira ott fogok vigyázzban állni a lányaim mellett. Akár tetszik nekik, akár nem :wink:

Fatima,
Apa-mentes időszakhoz kitartást! Ha belegondolok, hogy már akkor ki vagyok készülve, ha a párom egy évben egyszer elmegy két napra csapatot építeni :oops: Köszi a Gekkó leírást, jó lehet!

Timi,
Bala nagyon édes lehet! A császárnak én is annyi hasznát láttam, hogy meg tudtam mutatni Csengének, hol bújt ki ő is meg a kistesó is. Csak nehogy az rögzüljön benne, hogy ez a természetes... Nálunk a hogy ment be kérdéskör nem merült fel :wink:

Viszont volt egy érdekes eset: amíg pocis voltam, gyakran játszotuk, hogy ő is pocibaba. Ez úgy nézett ki, hogy bebújt a felsőm alá, a pocakomhoz és hirtelen lerántotta a fejéről és összenevettünk. Egyszer aztán a játék végén azt mondta: "De én tudom, hogy anya pocijában sötét van. Aztán hirtelen nagyon világos lett és én megijedtem" Nem mondom, hogy nem állt meg bennünk az ütő, a párommal mindketten arra gondoltunk, hogy emlékezne a császármetszésre?

Jut eszembe, rendszerre nevelés: a bölcsiben ügyesen megoldják a dolgot, bár kétségtelenül nagy segítség, ha a gyerek arra van szokatva, hogy kb. délben evés és utána alvás. De hihetetlenül gyorsan alkalmazkodnak ehhez - meg ahhoz is, hogy csak akkor esznek és azt, amit és amikor adnak. Csenge a kelkáposzta-főzeléket is simán megeszi a bölcsiben, bezzeg itthon úgy válogat, hogy ihaj. Nekem az volt a furcsa, hogy nem ihatnak bármikor, szerintem a gyerekek is ezt szokják meg a legnehezebben.

KépKép
KépKép
nyuszi04

sziasztok lányok, továbbra is csak "write only" üzemmódban létezem, remélem nem haragszotok.
nyuszi: csaba amíg a kórházban voltam kivett 2 napot, és most h-sz újabb 2 nap (a hivatalos mhén a suliban h-sz-p en dolgozik, amúgy k-cs vállalkozik) de sajnos kell csinálnia a saját dolgát h-k-sz tehát kb kivett szabit, h dolgozhasson. nagyon szarul jött ki, hát most evvan.

ma reggel voltam varratszedésen, azóta sokkal jobb. a bal oldalam még mindig eléggé fáj, azon nem is nagyon tudok aludni, de azért jobb mint volt.
éjszaka nem volt rossz: 2kor kelt, majd f6kor de 6-f8ig visszaaludtam én (ő 9ig) és akkor mentem be a kórházba.

holnap bölcsibe megy samu, ami pihi nap lenne nekem, csak pont holnap jön a doki+védőnő+barátnőm, így a 3 alvós periódus nagyjából le lesz fedve. remélem azért vmennyit tudok majd aludni.

délelőtt voltunk játszón, jónás a babakocsiban aludt, samu homokozott. tesókocsi eddig bevált, samu is szereti. estefelé jön anyukám, az majd egy kicsit egyszerűsíti a helyzetet.

HÓFORDULÓSOKNAK, SZÜLINAPOSOKNAK NAGYON SOK BOLDOGOT!!!!!!!!!!!

járó, forgó, ügyesedő babáknak GRATULA!!!!!!!!!!!!

amúgy a ma du-i alvás sajnos el lett cseszve, mert jónás nem aludt el f2-ig (akkor is mellettem az ágyban szopira) samu viszont 2-kor kelt grrr :twisted: :twisted:

mindegy, majd lesz ez ügyesebb, jobb is. így is nagyon büszke vagyok magunkra, jónás ügyi, samu nagyon jó tesó, én meg igyekszem helyt állni. rend van a lakásban, főztem, ma még nem bőgtem hehehe.

most az egy gyerek nevetségesen egyszerű "feladatnak" tűnik a kettőhöz képest. az egy hawaii, pihenés. :)
kerekpocak

na tessék most avygok erre sehol senki :(
kerekpocak

Szia Zsófi!

Még nem is gartuláltam Nektek "személyesen", így utólag is nagyon gratulálok Jónáshoz, tündéri és nagyon hasonlít az anyukájára!

Nagyon ügyes vagy, hogy már főztél is...nálunk nem is mondom micsoda felfordulás van. Luc 2 napja nyűgös eléggé, a bal fölsőnél az ínye szétszakadt, de fogat nem érzek...érdekes.

Képzeljétek tegnap mi történt, iszonyat volt . :cry:
Ettünk apuval TESCO-s mogyorót, nem földit, hanem a másikat (nem is tudom mi a neve, bokormogyoró talán). Nekem 10 perc múlva elkezdett a hasam zuborogni, éreztem, hogy hasmarsom lesz. Estig ez ment, de nem távozott belőlem semmi. Majd kétszer is alig értem el a wc-t (bocsánat, hogy ennyire részletes).

Reggel amikor megnéztem a telómat, anyum írt, hogy este majdnem megfulladt. Ette a mogyorót, elkezdett fulladni, bedagadt az arca, lába. Eddig SOHA nem volt ételallergiája, el is múlt egy kálciumos pezsgőtablettától, hála Istennek!!!!!!!!!!!!!!! Képzeljétek nem kapott levegőt, asztmásan fulladt. :shock:

Aztán anyu is mondta, hogy ment ma reggel a hasa. Mondtam anyunak, hogy kérdezzük már meg aput is. Kiderült, hogy tegnap este 4-szer ment a hasa. NAGYON DURVA! Tuti, hogy nem vírus, mert nem hinném, hogy hirtelen estére mind a 3-an elkaptuk, amikor sehol nem voltunk.

Szóval, NE vegyetek tesco-s terméket, tuti valamivel bevolt vegyszerezve.

Holnap apu megy az ANTSZ-hez. Ezt nem lehet annyiban hagyni. A hasmenés még hagyján, de anyukám majdnem megfulladt. Ha rágondolok még most is sírnom kell.

Edis

Kép
ediske

Kép Kép Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!!

Zsófi szívesen, ha bármiben segíthetünk csak szólj!! :wink:
Nagyon ügyik vagytok, látod, nem lesz semmi gáz!! Biztos lesznek jobb meg nehezebb napok, de ez gyerek nélkül, 1 gyerekkel, 2 gyerekkel is így van - tehát ezen ne aggódj!!

Edis ez nagyon durva!!! Mogyoró amúgy is veszélyes (a férjem rendszeresen kiütést kap, de ez tényleg szörnyű.

na lépek, ma Julinélkül vagyok, de bár ne így lenne.

Ja, és így bytheway: Úgy döntöttünk, hogy elköltözünk, úgyhogy 7 év házasság után nálunk ez a nagy változás!!! Most remélhetőleg anyósmentes 7 év jön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Részleteket később, most szakácskönyvezek tovább. Este röpi, megint szétütöm a labdát :twisted: :lol: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

Zsófi jól alakultok, tényleg menni fog ez nektek! :D

Én is úgy gondolom, hogy egy gyerekkel, istenem, semmi probléma nem volt. Mostmár.
Aztán volt aki tapasztalatból azt mondta, hogy nagyobb "trauma" egyről kétgyerekesnek lenni, mint kettőről háromra. Hááát én most ezzel nem igazán értek egyet, háromnak már komoly logisztika összehozni a napját :D De megyünk előre!

Nyuszi, nekem is az szokott mostanában eszembe jutni, hogy én is sokat szeretnék segíteni az unokák körül :wink:

Fatima, a gekko-ról én is jókat hallottam, mi itt helyben csiri-biri tornára járunk Virággal, és azt hiszem van ilyen tölcséres vmi amit leírtál, de Virág még nem merészkedett még bele.

Szép napot,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

hú de durva edis a sztori!!!! nagyon kemény! mi járunk így mekis sajtburgerrel... hánytunk mint a lakodalmas kutya...

drága lucababa nagyon édes! mi lett a gyereksebésszel? megnézte vki lucát?

klári hajrá! éljen az anyósmentes övezet! és hova?? van már terv? maradtok a környéken?

segítségfelajánlásokat MINDENKINEK NAGYON KÖSZI!!!! sikítok, ha majd megőszülök :) :)

most jónás az ágyunkban alszik, így mi samuval az ő szobájában netezünk. samu az asztalon ül :)
kerekpocak

persze hogy emlékszem doren rád! viccesen taliztunk! köszi a köszöntést és remélem m0ostanában leszel sokszor! kellenek a sokgyerkőcös anyukák, h okosítsanak :) :wink: :wink:
3 gyerek huh egyelőre belegondolni se merek. mondjuk csak úgy vállalnám be, h a 2 nagyobb már ovis.
kerekpocak

Edis ez tényleg brutál! Járjatok csak utána! Szegény anyud!

Kép
niki30

Klári költöztök? :shock: :D Gyere majd a részletekkel mindenképp!!!

Zsófi, kitartást, mindenhez hozzá lehet szokni :lol:

Kép
niki30

Sziasztok!

Ezt muszáj megmutatnom!!!!! :)

Kép

Edis

Kép
ediske

EMMÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!
Kép
Zsófi: Jónás gyönyörű!!! Imádnivaló! Köszi a képeket. Ügyesek vagytok, tényleg fura lehet 2 gyerekes anyukának lenni hirtelen. Samu azóta is csak imádatát fejezte ki? És tényleg szólj ha szükséged van valamire, itt egy csomó ráérős anyuka, segítünk! :lol: :lol:

Fatima: Basszus Beni totál ugyanúgy viselkedik mint Tarek! Mintha a mi vasárnapunkat írtad volna le szóról szóra. Én félek picit hogy túl energikus és esetleg erőszakos lesz majd a többi gyerekkel, mert olyan élénk és ő akar mindent irányítani. Ilyen a habitusa, ezért is csinált mindent olyanhamar. Lehet jó lenne nekünk is elmenni Gekkoba, mert tanulnia kell a szabályokat. Kiváncsi lennék egymással mit kezdenének. Nem jöttök el valamikor az Ilosvai játszóra?

Edis: Luca gyönyörű!! Szuperek a babakocsis képek!
Gratula az ügyes négykézlábazáshoz!

Timi: Bala nagyon ügyesen épít!! Ha tehetné biztos az új házra is építene egy ilyen nagy tornyot!! És az az elégedett arckifejezés hozzá csúcsfazon a kiskrapek! Kinezes eset nagyon érdekes, tök jó hogy jól sikerült! Masszőr nagy szerencse, én két hétig szenvedtem mire magától elmúlt, legközelebb azt hiszem én is rohanok, majd elkérem az elérhetőségét ha kell.

Kép
viky30

Kriszti: Köszi de még 3 nap a szülinapig, már számolunk vissza nagyon! Milyen volt a férjed útja és hogy-hogy Japánba ment? Mivel foglalkozik?

Zsu: Mi is játszózni voltunk, annyira szuper ez a jó idő végre! Rátok is vonatkozik az Ilosvai játszós kérdés! Meg aki Zugló felé jár!!

Sajnálom hogy egyre kevesebb az időm netezni, de azért próbálok lépést tartani. Bocs ha valakit kihagyok. Jó lenne egy tali és élőben összeengedni a gyerkőcöket!! Már senkinek nincs kedve babatalihoz?

Kép
viky30

Zsófi: milyen ügyesek vagytok! Nem lesz gond, ne aggódj! Tényleg szólj, ha segítség kell!

Ediske: nagyon szép Lucus! Kis ügyes, gratulálok!

Bocsi a többieknek, most nincs erőm a többire gratulálni.

Teljesen ki vagyok pukkanva. Gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy Szonja elindult! Egész nap csak megy, ill. menne, mert azért még nem áll olyan biztosan a lábán, de ettől függetlenül mindent elenged, és lépeget. :shock: Egyedül, sokat, és egész nap. Engem meg a szívbaj kerülget, mert sosem tudom, hogy hogy fog földet érni?! Nagyon kis ügyes, mert nem ütötte meg magát, egyszer sem, pedig én sikongattam ma egy párszor, ő meg utánozta. :roll: Sokszor inkább begyorsítja a lépteit, és belekapaszkodik valamibe. Mindezt úgy, hogy éjszaka többször ébred, és korán kel. Remélem hamarossan rendeződik az alvásunk, mert nem fogom sokáig bírni ezt! Sajna videót nem fogok tudni nektek mutatni, mert a youtube-ra nem szeretném felrakni, ide meg nem tudom. :(

Nelly

Kép
breeki

Zsófi! Hajrá-Hajrá! Ügyesek vagytok! Én bakker azért nem irigyellek... :oops: A gondolattól is ki vagyok, ha belegondolok abba, hogy Tarek mellett lássak el egy újszülöttet. :( :oops: :( Szerintetek gáz, hogy így érzek? Zsófi te kb akkor estél teherbe, amikor Samu annyi volt, mint most Tarek. Hát én a legvadabb álmaimban sem tudom elképzelni, hogy újra babázzak az elkövetkező minimum 2 évben. :) De tényleg!

Edis! Sajnálom, ami veletek történt. Pedig mi szeretjük a színes TESCO termékeket. Idáig nem volt még vele bajunk. :roll: Gyógyuljatok!!!
Luca nagylány nagyon szép és ügyes! Gratula a négykézlábazáshoz! :)

Nelly! Ne is mondd (1 vagy 2 "d"? :oops: :oops: :oops: )! Tarek ugyan még nem tesz egy lépést sem egyedül, de folyton járni akar. Eszetlen gyorsan szedi a csöpp kis lábait. :) És nem engedi, hogy mi fogjuk a kezét vagy a hónalja alatt, hanem csakis ő foghatja az újjunkat! :shock: Mert így ő irányít! :lol: :lol: Én is ki vagyok purcanva!!! :) 3 átalvós éjjel után jött 3 nem átalvós. De szerencsére napközben továbbra is jól alszik és az a 20 amx 30 perc éjjel engem nem visel meg, mert azt leszámítva alszik rendesen. Kitartást neked!!! Küldök egy kis feles ++++ energiát! :)

Viki! Ne már, hogy Beni is hisztis???? El sem hiszem!!!! :shock: Olyan kis békésnek tűnik minden fotón! A kis huncut! :) Jó a GEKKO nagyon, de baromi drága. 30 000 Ft 8 alkalom! De mi másra nem vittük/visszük Tareket, így ezt megengedtük magunkak vagyis neki! :)
Játszózásban benne vagyok! Megint nincs meg a számod, mert elhagytam a telómat. :( Elküldöd újra és egyeztessünk végre! OK?

Doren! Üdv közöttünk újra! Ha időd engedi, gyere majd! :)

Klári! Hajrá anyósmentes övezet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Majd gyere te is, ha kicsit lazább napjaid lesznek. :roll: :wink:

Timi! Hogy vagy mostanság? Még mindig görcsöl a lábad?

Niki, Teri, Evu, Macarella, Ágik, Bogi! Merre vagytok? :roll:

Rólunk... Újra van apánk!!! :) Olyan jóóóó! És lassan újra együtt leszünk apával egy szobában. Ma volt a festő nálunk. Remélem hamar végeznek a garanciális festésekkel, mert Tarek szobáját szeretnénk mihamarabb elkészíteni. Már kapott szép szőnyeget, falra képeket. Még veszünk neki vmi komód féleséget és szép is lesz a kis szobácskája! A mi hálónk meg végre újra HÁLÓ lesz! :wink:

fatima

na abszolváltuk az első3asban napot. samu 5ösre vizsgázott, jónás 3asra ( a délelőtti játszózást végigaludta, a délutánit végigsírta) én pedig elégségesre :) lesz ez még jobb is. :) mindenesetre nagyon nagyon régen nem voltam ilyen fáradt. :)
de nem vagyok elkeseredve, mert csomó szép volt a napban!

fatima: hát igen... samu 11 hónapos volt, amikor teherbe estem :)

MINDENKINEK KÖSZI A LELKI TÁMOGATÁST!!!
kerekpocak

Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Csak bekukk mert a vihartól forgolódik és fel-fel sír Beni és őrzöm az álmát.

Hihetetlen milyen kis picurfalat Jónás! Cuki ahogy összegömbölyödve csicsikál és ahogy Samu cirógatja. El sem tudom képzelni hogy ilyen picike volt egy éve Beni. Fatimával ellentétben én már tudnék újra babázni, főleg ezeket a képeket nézegetve most kedvet kaptam nagyon de azért nem fogok! Én sem alszom 1 éve....

Jóéjt mindenkinek! Minden anyukának kívánom hogy a picurok aludják át az egész éjszakát!!!

Kép
viky30

Sziasztok!
Végre nekünk is van apánk,így sokkal egyszerübb lesz ezentúl nekünk is az életünk.
Edis-Luca baba nagyon aranyos,olyan kis megennivaló pofija van.És a négykézlábasa sem semmi.Hamarosan te is szaladgálhatsz utána.

Viki-bocsi a köszöntésért,a vonalzót néztem és én hülye rosszul számoltam.Apa gyógyszerész,és rokonlátogatáson volt kint.Az unokatesójának volt ott esküvője és ha már ott volt maradt egy kicsit még körülnézni.
:oops: Mivel készültök a nagy napra?lehet ha mát írtad,de szita agyam van mostanában. :D
Zsófi-gratulálok neked,milyen ügyesen össze tudod hangolni a dolgokat.Még főzni és takarítani is van időd,hát nem semmi csaj vagy.Honnan ennyi energy?azért csak óvatosan ,nehogy felszakadjon a sebed.

Nelly-milyen ügyes Szonja!!Gratulálok a járáshoz,meg az új fogacskákhoz.El tudom képzelni hogy aprít a kis tappancsaival,és sikongat közben.Kár,hogy nem tudtad feltenni a videót,megnéztem volna a kiscsajt.

Klári-akkor nektek ez tényleg a változások éve lesz.Jó,hogy rávettétek magatokat a költözésre. 7 év az szép idő,és csak most jön a java.

Niki-hogy megy a szopileszoktatás?

Fatima-majd mutizz képet Tarek szobájáról,kíváncsi vagyok milyen lessz.

Balázs továbbra is jó kisfiú,semmi gondom nincs vele de komolyan.Mostanában nagyon folyik a nyála,meg tömködi az öklét a szájába de szerintetek nem jöhet még a foga nem?Kapott apától csinci kis japán kimonót vagy micsodát,olyan kis aranybogár benne.Majd holnap teszek fel képet .

Most megyek egy kicsit apázni,jó éjszakát és alvós babákat mindenkinek.[/b]

macarella

Jajj Zsófi milyen megható a Samuval közös fotó.Annyira édesek.Hát mit ne mondjak akár mikor szülnék még egyet ,de azért most még elég durva lenne :D :D

macarella

Ediske, Luca baba nagyon-nagyon édes! És milyen ügyes! Gratula neki.
Ez a mogyoró-dolog tényleg nagyon durva! Bár azt már én is megfigyeltem, hogy mekis kaja után sűrűbben látogatom a wc-t.

Klári, jó buli egy költözködés :D Mi egy párszor megcsináltuk, a legdurvább az volt, mikor úgy költöztünk, hogy Virág hathetes volt, utána mikor hathónapos.
Anyóstól olyan messzire menjetek, hogy ne legyen papucstávolságra, és akkor minden oké :wink:

Nelly, nagyon ügyes Szonja, gratula neki is! Nagyon hamar elindult. A következő megpróbáltatás számodra a lépcsőzés lesz :D

Zsófi, :D Nagyon édesek a fiúk. Nekem is annyira tetszik amikor még így alszanak, hogy a lábacskáikat teljesen maguk alá húzzák. A közös kép szuper!
Le a kalappal előtted, hát nem semmi amit szülés után ilyen hamar művelsz egy nap alatt! Napi két játszózás????? ááááá Nálunk az a baj, hogy Anikó se a babakocsit, se a hordozót nem bírja. Ordít. Egyenlőre csak az ágyikójában hajlandó aludni...

Kriszti, Anikó is kb háromhós kora óta mindkét öklét a szájába nyomja, folyik a nyála, és ha a pelust is megkaparintja, akkor az is megy a szájába, volt már hogy szinte öklendezett, mert elég nagy részét belenyomkodta a szájába. Biztos hogy már viszket nekik, és valami kezdődik. Mondjuk az én gyerekeimnek viszonlag korán, öthósan jöttek az első fogaik.

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Köszi, megvagyunk, megvagyunk, csak mostanában sokat levegőzünk:)

Puszi Mindenkinek!

Jónás egy csoda! Cukik együtt Samuval! Gondolom imádja Samu!

Kép
niki30

Kriszti: Nem sértődtünk meg hogy korábban köszöntötted Benit. :lol: Kedves hogy így figyelsz!!
Vicces lenne ha a férjed a kollégám lenne, én ugyan nem vagyok gyógyszerész de gyógyszergyártó cégnél dolgozom, de mondjuk van belőlük bőven. Pont kérdezni akartam, hogy hozott-e valami ajándékot Balázsnak Japánból. :wink: Tetszik nagyon amit kapott, nagyon kiváncsi vagyok a kimonós fotóra!!
Nyálzásról annyit, hogy Beninek is sokszor szinte ömlött a nyála, már 3 hónaposan is, később is hullámokban, szinte kis tócsákat gyártott :-) mindig azt hittük jön a foga, de azóta sincs egy sem :shock: Szóval erősen megkérdőjelezem a fogzás és a nyálzás közti összefüggést.

Doren: Szia itt az anyukás topikban! Gyere gyakrabban és erősítsd a többgyermekesek táborát! Most ha jól utána gondolok a szintén új visszatérő Nyuszin kívül és természetesen Zsófin kívül nincs is más. Teszel fel nagyban is képeket a kis lurkócsapatról?

Nelly: A videot nekem sem engedte apa hogy feltegyem YouTube-ra. Nem értem miért ha a babnetet fotókat engedi :roll: Mondjuk pont akkor akartam amikor volt az a buta XI. kerületis gyerekrablós körlevél, de miután kiderült hogy kacsa azután sem változott a véleménye. Na mindegy majd élőben megmutatod mit tud szépséges kis Szonja!!! Bár a talira senki nem reagált...

Fatima: Igen Beni is hisztis, de persze egy kis bikánál ez várható volt. Egyik percben vigyorok aztán nem sikerül valami pl. elakad a teherautó tologatásával és elkezd kiabálni. Hát nem tom sikerül -e átszoktatni majd hogy ha tud beszélni, hogy ilyenkor szóljon hogy Anya segítesz vagy akkor is mérgelődni fog :roll: Gekkora meg gyűjtögetek, bár Peti és anyukám szerint nem szükséges én ki szeretném próbálni! Szerintük ráér később. Meglátom, most úgysem fér bele a költségvetésbe.

Klári: Gratula a döntéshez! Szerintem is jó ha messzebb laktok, ha gond van anyóssal. Amellett hogy fárasztó szerintem izgalmas is új lakást/házat nézegetni, én imádtam keresgélni, bár ma már másképp választanék. Amit azt hiszem Marcsi kérdezett engem is érdekelne: tényleg nem ízlenének a régi recept szerint elkészített kaják? És meg is főzöd őket vagy csak szerkesztesz??

Kép
viky30

Edis:
NAGYON BOLDOG 7. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK LUCA BABÁNAK!
Kép

Kép
viky30

sziasztok lanyok

ne haragudjatok ram,hogy nem irtam par napig,de lebetegedtem,laz,köhöges,orrfolyas=natha :cry:
mar jobb valamennyire,de most a köhögesi fazis a legerösebb,mar ugy utalom :evil:

szoval a 7en meg gyed-et kell inteznem,pajzsmirigy uh-ra kell mennem(drukkoljatok majd csüt.delutan..),ma jön az uj vedönö..bla bla

Zsófi,hat szepseges a kisfiad(mind2!),nagyon edes,szinte erzem a baba illatot :D remelem jol beall a napirendetek,nagyon ügyes vagy,termeszetesen en is felajanlom a segitsegemet,ha barmit be kellene szerezni stb :wink: te egy nagy power-lady vagy amugy,csodalom az erödet es minden anyukanak az erejet,akinek több gyermeke van!

Ediske,sok sok hofordulos puszika Lucanak!!! :D
mi soha nem veszünk mogyorot,nem is fogunk :evil:

kineziologus storykat erdeklödve olvastam,kivancsi vagyok a folyt.köv.-re,asszem nekem is lenne nehany lufim,amit fel kellene fujnom es elengednem..

Viky,en benne vagyok a taliban,naná :!: csak gyogyuljak meg :wink:

most hiv a gyermekem,aki egesz nap forgolodik es sikongat :wink:

majustol jarunk uszni,megis a rubinba,meg oda is be kell iratkozni,jaj mennyi elinteznivalo :shock: 8)

bocsanat,hogy csak ennyit irok most,de itt gözölög a team es Vani is sikonyal mar :shock: bocsanat azoktol,akiknek nem reagalok most

igyekszem felvenni a fonalat

nagyon szepseges napot mindenkinek!!!

pusszancs

KépKép
evu

Sziasztok!

Zsófi! Jónás gyönyörű, formás kis legényke! Annyira jó, h Samu így imádja! Honnan van benned most is ennyi energia? Én most jól irigykedek...

Nelly! Olyan cuki lehet Szonja ahogy járkál és ahogy bújik! Annyira édesek ilyenkor!

Timi! Nagyon érdekes ez a kineziológusos dolog. Lehet, nekem is el kéne menni... Bala építész lesz? Már most nagyon ügyesen építkezik.

Klári! Hajrá anyós mentes övezet!!! Merre szeretnétek költözni? Bár már mi is ott tartanánk!!!

Viki! Tali részünkről ok, Beni úgyis tarozik egy hajhúzással :wink:

Petra is próbálkozik a menéssel, de még csak kapaszkodva megy neki.
Mi szombaton voltunk Békéscsabán vásárolgatni :oops: Petra kapott egy szandált. Olyan szép idő volt amíg oda nem értünk, de ott jól elkapott a vihar
:roll: Aztán be kellett menni anyósékhoz
:twisted: Képzeljétek el, teljesen iagza volt a jósnőnek! Sógornőm nem volt otthon és anyós annyira aranyos, kedves volt. h csak néztem. Aztán megkérdeztem Zolitól, h akkor a húga uszítja ellenem az anyját? A válasz: nem uszítja, csak a húga idegbeteg, és ha az anyja vele van, akkor ő is idegbeteg lesz. Az a bajuk h a húgának nincs senkije, és aki volt neki, abba szerelmes és nem érti h a fiúnak miért nem kell...
Kép Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Teri, Petra igazi kis hölgy lett! Menniyt változott! Nagyon aranyos!

Zsófi: én is kedvet kaptam a képek láttán a kistesóhoz, de azért még egy picit várunk vele.

Lucusnak boldog 7. hófordulót!

Köszi a gratulációkat mindenkinek!

Fogzásról: szerintem sokkal inkább az étvágyukkal van kapcsolatban. Szonja 2,5 hónapos volt amikor az első fogacskája kibújt, és kb. 2 hónapos korától nem volt hajlandó szopizni. Így utólag, valószínű azért mert fájt az ínye. Most jön újabb 3 fogunk, napközben sokkal kevesebbet eszik, ezért éjszaka felébred hogy éhes.

Ma jó éjszakánk volt, csak 1x ébredt, és kb. 1 perc alatt vissza is aludt! :)

Evu: jobbulást! Aztán gyere sűrűbben. :wink:

Nelly

Kép
breeki

Fatima: a triciklit a barátaink a Hervisben vették, de pl. a Brendon honlapján is láttam! Turiztál? Ügyi vagy!
Apátok merre csavargott? Koncertezett? :roll:
Mikor lesz kész Tarek szobája? Majd mutizol képeket is?

Andi: ez hihetetlen, amit Csenge mondott!! :shock: Bevallom én nem nagyon hittem, h vmennyire emlékeznek a babak a születésükre, de ezek után már elhiszem! Vajon Emmus hogyan élte meg? A sima szülésnél vajon finomabban érzékelik a fényt? :roll:

Edis: durva ez a Tescos sztori! :shock: Mi szerejük a mogyorót, Tescosat még nem ettünk, de ezek után nem is fogunk! De jó, h nem lett nagyobb baj!
Boldog hetediket Lucának! És gratula a 4kézlábazáshoz! Milyen ügyes nagylány már ő is!! :D

Klári: mi is költözünk. A Nagymamámék fölötti tetőtérbe. Anyumék a mellettük levő házban laknak, szal nagyon közel leszünk. Félek is, mint a fene, h túl közel leszünk :? , de elég bonyesz a szitu és megfelelő lakást sem találtunk sajna. Van sok előnye és hátránya a dolognak, remélem az előnyök jobban fognak majd érvényesülni. Pl., hogy lesz Emmusnak külön szobája, és nekünk is hálónk! :)
Ti merre költözök? Nagyobba gondolom! Mesélj!

Viki, talizhatunk, bár még mindig nem tudom, h melyik az Ilosvay játszó! :roll: Ezek szerint nem felénk van, sebaj, majd megyünk kocsival!

Nelly: itt is gratula Szoninak (szabad így hívni?) a járáshoz! :D

Pici Jónást meg magzabálom! Nekem a tesós kép a kedvencem! :D

Evu
jobbulást! Miért kell UH-ra menned?

Teri: Emmus is uezt csinálja, körbe- körbe szaladgál a bútoroknál és az asztalnál! De ha fogjuk a kezét, akkor lecsücsül. Persze nem akarjuk erőltetni a járást, csak néha kíváncsiságból próbáljuk ki!
Kíváncsi vagyok Petra mikor indul meg! Mlyen vagány a sapis képe! :wink:

Zsu
svs

na volt a vedönö,nagyon kedves,majdnem mindenben egy hullamhosszon vagyunk,ennek nagyon örülök :wink:

sok hasznos tippet kaptam pl a hozzataplalassal kapcsolatban :D

Zsu,azert kell mennem uh-ra,mert sajnos a terhesseg elöt(joval elötte)volt 2 hideg göböm,de nem ienyelt gyogyszeres kezelest.aztan jartam akkupunkturara es attol elmult :shock: :!: most viszont a terhessegböl maradt 10 kg-m nagyon szeret rajtam lenni,sajnos egy grammot nem tudok fogyni :arrow: ki kell zarnom a pajzsmirigy alulmüködest,ezert kell a kontroll uh
remelem jo lesz az eredmeny,onnantol nincs kifogas,csak kökemeny edzes es dieta(amig nincs uh,pl. tiltott a dieta-nehogy al ellenkezöjet erjem el vele stb)-na ezert drukkoljatok,please :wink:

Nelly,jövök :wink: Szonjanak ilyen hamar kibujt az 1.fogacskaja? :lol: egyem meg,Vaninak meg fogatlan,hehe
kepzeld,Jakab lattan en is azonnal teherbe akartam esni,hihi.viccet felreteve,mi most arra varunk,hogy Vani 1 eves legyen-aztan mar nagyon szeretnek tenyleg pocakos lenni :D

Teri,Petrus nagyon edes,ahogy kapaszkodik..hat ennivalo :!: eljen a költözködes!

megyek soskamartast gyartani(magunknak)

leanyzo az erkelyen szunyal :D

pusszancs

KépKép
evu

nagyon siettem-latszik,tele van hibaval a hozzaszolasom,sorry :shock:

KépKép
evu

[color=darkred]Lucának nagyon boldog 7.-et!!![/color]

Edis! Jó, h mondtad ezt a tescos dolgot! Nálunk a chips volt olyan h ment a hasunk. Azóta semmi ilyesmi nyalánkságot nem merek tescosat venni.

Teri

KépKépKép
pruci

where is everybody? :cry:

KépKép
evu

Ja, én is csak lesek, de sehol senki. :(
Evu, visszajelöltelek! :wink: Nagyon szépek vagytok!

Nelly

Kép
breeki

Zsu: persze hogy szabad Szoninak hívni!

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?