Zsófi! Hajrá-Hajrá! Ügyesek vagytok! Én bakker azért nem irigyellek...
A gondolattól is ki vagyok, ha belegondolok abba, hogy Tarek mellett lássak el egy újszülöttet.
Szerintetek gáz, hogy így érzek?
Zsófi te kb akkor estél teherbe, amikor Samu annyi volt, mint most Tarek. Hát én a legvadabb álmaimban sem tudom elképzelni, hogy újra babázzak az elkövetkező minimum 2 évben.
De tényleg!
Edis! Sajnálom, ami veletek történt. Pedig mi szeretjük a színes TESCO termékeket. Idáig nem volt még vele bajunk.
Gyógyuljatok!!!
Luca nagylány nagyon szép és ügyes! Gratula a négykézlábazáshoz!
Nelly! Ne is mondd (1 vagy 2 "d"?
)! Tarek ugyan még nem tesz egy lépést sem egyedül, de folyton járni akar. Eszetlen gyorsan szedi a csöpp kis lábait.
És nem engedi, hogy mi fogjuk a kezét vagy a hónalja alatt, hanem csakis ő foghatja az újjunkat!
Mert így ő irányít!
Én is ki vagyok purcanva!!!
3 átalvós éjjel után jött 3 nem átalvós. De szerencsére napközben továbbra is jól alszik és az a 20 amx 30 perc éjjel engem nem visel meg, mert azt leszámítva alszik rendesen. Kitartást neked!!! Küldök egy kis feles ++++ energiát!
Viki! Ne már, hogy Beni is hisztis???? El sem hiszem!!!!
Olyan kis békésnek tűnik minden fotón! A kis huncut!
Jó a GEKKO nagyon, de baromi drága. 30 000 Ft 8 alkalom! De mi másra nem vittük/visszük Tareket, így ezt megengedtük magunkak vagyis neki!
Játszózásban benne vagyok! Megint nincs meg a számod, mert elhagytam a telómat.
Elküldöd újra és egyeztessünk végre! OK?
Doren! Üdv közöttünk újra! Ha időd engedi, gyere majd!
Klári! Hajrá anyósmentes övezet!!!
Majd gyere te is, ha kicsit lazább napjaid lesznek.
Timi! Hogy vagy mostanság? Még mindig görcsöl a lábad?
Niki,
Teri,
Evu, Macarella, Ágik, Bogi! Merre vagytok?
Rólunk... Újra van apánk!!!
Olyan jóóóó! És lassan újra együtt leszünk apával egy szobában. Ma volt a festő nálunk. Remélem hamar végeznek a garanciális festésekkel, mert Tarek szobáját szeretnénk mihamarabb elkészíteni. Már kapott szép szőnyeget, falra képeket. Még veszünk neki vmi komód féleséget és szép is lesz a kis szobácskája! A mi hálónk meg végre újra HÁLÓ lesz!