Sziasztok!
Én már megfőztem ebédre finom lencsefőzeléket kolbásszal!
Holnapra is lesz bőven. Elmosogattam,a gép mos,hajat mostam,s most van kis időm itt lenni. Gabika pihen,majd 12kor eszik ebédet!
Hétfőn megrendeltem a babakocsit,s holnap már itt is lesz!!!
Apjuk ma elaludt reggel. 5:50kor én keltettem,aztán ekkor már bent kellett volna lennie!
Szerencsére nem volt gond belőle,mert nem szokott sosem elaludni,csak szerintem fáradt lehetett,s lenyomta az ébresztőt.
Nika én úgy emlékeztem,hogy 12-13 körül van a szülinapod,azért nem írtam előbb! BOCSI!!!
Kia Levi baba szépen növekszik,s olyan szép kis formás! Még mindig csak anyatejes gondolom!
Akkor
Helga ha jól értem kupon nélkül nem és semmit a 15%,csak úgy?! Olyan rossz,hogy az itteni DM-ben ilyen nincs,mert a túloldalra nem nagyon járok!
Gani várjuk a sok képet a konfirmálásról!
Ez csak a fiúknál van? Mert én is vallásos vagyok,de a keresztelés,elsőáldozás és bármáláson kivül ilyenre nem emlékszem!
Meg kellene kérdeznem a nagybátyám,mert ő püspök!
Csajok képzeljétek mivel 10.000 felett vásároltunk az AUCHAN-ban kapott apjuk egy SIMkártyát(DOMINO)amin 1 évig havi szinten 10 percet beszélhetsz el ingyen!
Jó mi?
És végre lett egy szuper felmosom,nem olyan gatyi,mint a többi! Ezzel álom a felmosás!
Mondjuk az ára is olyan volt,mert a nyél+vödör,több mint 6000 volt!