Új privát üzeneted érkezett!

Timcike, hugimnál is volt hasonló, de ő - mint később rájöttünk- azért sírt keservesen, mert egyszer amikor engedtük a vizét a zuhannyal, kifordult és szembe fröcskölte. Na onnantól üvöltés volt minden fürdés jó ideig. A pelenkázós dolog nálunk akkor volt hasonló Bercinek, amikor azt a nyűves katona-féle gyerekkínzó tornát csináltuk vele. Mivel az úgy kezdődött, h letettük a pelenkázóra a hátára, így már csak ha pelusozni akartam, attól is ordított. Próbálj meg vissza gondolni, h nem történt e vmi, ami miatt fél, vagy ami eszébe jut.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Timci: Örülök, hogy a fürdős sztori megoldódott! Nálunk is volt Daninál ilyen, mi is elökörködtük, és azóta semmi gond. Pedig akkor még Bence is bent volt vele a vízben.
Pelenkázás! Hát Ennn-el értek egyet, mert valószínűleg vmitől megijedhetett.
Nálunk akkor van gond a pelenkázásnál, ha fáradt. Amúgy én adok neki vmit a kezébe, és akkor tök jól elvan!
Vendég
 


Lányok!

Ez a pelenkázós ordítós eset nálunk is van. Nem ijedt meg semmitől, csak ő egyszerűen nagyon uuuuuuutál pelenkázódni meg öltözködni. Nálunk ez a legnagyobb "kínszenvedés". Épp tegnap mondtam, hogy ha öltöztetni nem kéne, olyan jól ellennénk. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kaja-téma.
Egy pár napja adom Bálintnak a banánt villával összetörve, pici tejpépet keverek hozzá. Tegnap megevett így egy egész banánt. :-) Neeeeeeem bélpoklos ám!!! :-D :-D :-D
Főzni nem szoktam neki külön, leginkább bébiételt kap. Meg tejpépet. Az nagy kedvenc.
A vizet még forralom. Van egy külön kancsója, abba átöntöm, lefedem, abban szépen kihűl addigra, mire dolgozni kell vele.

Még ma délután 5-ig szóljatok itt, ha kell valakinek valami a Brendonból!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

 
 

Én 7 hós kora óta nem forralom a vizet Sárának,semmi baja nem lett tőle...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Falevél!

Boldog 8. hónapot Sárának!

Ennn!

Boldog 7. hónapot Bercikének!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Hááát,csajok,nem is tudom.Atticy sem ijedt meg semmitől a pelekázón.Szerintem úgy van vele,h.hagyjanak neki békét,mert tele van a hócipője a pellsutól,h.mindig becsomagolom a fütykösét.Mikor leveszem a pelllust,rögtön hozzányúl,húzogatja és kacag neki. :lol: Imád pucérkodni.Mindig adok neki valamit a kezébe,de annyira ideges,h.eldobja őket.De ez inkáb locsi után fordul elő.Napközben nyugisabb,sokkal.Már alig várja szerintem,h.cicizhessen és lefeküdjön. :roll:

falevél-Sok boldog hó.fordulót Sára babának!!!! :wink:

ennn-azért köszönöm szépen a tippet.És neked is nagbri! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát én forralom a vízet még avizforraloval felforr és egész nap jó csak rá kell melegiteni!

Hát a fürcsinél most nállunk is van mikor odaadom az apjának és valamiért elhúzza a száját de nem sir csak nem tetszik neki és én is bolondoztam vele utánna nem volt gond!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Szép jó délelőttöt mindenkinek!

Ti mit csináltok ebben az időben??? Borzalmas, pedig a fiúk ma úgy tervezték, hogy füvet vágnak!
Na nekem mondjuk nem fog a vasalásba bezavarni, az tuti!!!

Timci: Nincs mit!
Vendég
 


Sziasztok!

Nagbri: miért, rossz idő van Nálatok? Itt jó, de mi bent vagyunk, Aziz kínlódik, én meg a web site-unkat próbálom csinálni. :roll:
Kicsit vasalni nekem sem ártana...

Timcike: nálunk ez a pelenkázós szenvedés kb. 2 hónapja kezdődött, addig semmi baja nem volt, azóta viszont, fordul ki a kezeim közül, sivít, elmászik. Amikor kaki van, van, hogy az apja fogja le, mert mindent összekenne. :shock: Egyébként Mandula anno azt mondta, hogy náluk ugyanez van, és sógornőmnél is mindkét gyereknél. Szóval úgy tűnik ez megint egy életkori sajátosság... :roll: A fürdésnél biztos a zuhanytól ilyedt meg, azért próbálj mindig pici vizet szórni a fejére, hogy később ne féljen tőle, és ne zavarja a szemét a víz.

Falevél: Boldog hófordulót Sárának!

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Igen, itt szakad az eső! Szóval abszolút nincs jó idő! És még sötét is van mellé!
Vendég
 


Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Na, mi ma jól eláztunk... Boltba mentünk, de visszafelé elkezdett zuhogni az eső... Sára nagyon élvezte, mert rászereltük valahogy az esernyőt a babakocsira, így ő nem ázott és még új játéka is volt... :lol: Én viszont bugyiig átáztam... úgyhogy nekem annyira nem tetszett a dolog... :shock:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Timcike: vannak-e a környéketeken romák?? Ajánlottam bátyáméknak, és ettől tartanak picit... :? Van-e garázs, vagy valami melléképület?

K.

Lilypie Maternity tickers


Bocsi, még annyit, hogy ezek sorházak? Összeérnek valahogy a házak? Az egyik képen úgy tűnik.

K.

Lilypie Maternity tickers


Szia Kriszti!
Nállatok milyen idő van!

Itt ha nem esik akkor fúj a szél mint az állat!

De el van ültetve az akácos!800 db fa meg még valamennyi kézzel holnap!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Szia Mogyó! Itt gyönyörű idő van, bár mi nem mentünk még ki. De az erkélyről jónak látszik! :D
Micsoda? Ez Nálatok van? 800 db akácfa? :shock: Méhezéshez, vagy miért???

K.

Lilypie Maternity tickers


hát nem csak ne legyen üres a föld!
Anyuéknál már tavaly ültettük és már fajin nagyok!
Hát ez arra is jó ,hogy ha nem akarsz kertészkedni!
Bár nállunk anyuék fizették az egészet!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, honnan szereztetek akácot??? És mennyiért ha meg szabad kérdezni???? Nálunk itt 2 éve a hüle munkások a lakóparkok közti erdősávot kiirtották. ez szinte tisztán akácból volt. De most egy nagy területen hiányzik, pont a házunk végében. Így is alig van a környéken fa és amikor mi kiköltöztünk, pont az erdősáv volt a legszebb. De eddig sehol nem találtunk akácfát. Kellene pár db, h legalább mutatóba legyen ott vmi, amíg magától be nem sűrűsödik. Az akác meg tényleg jól nő. Már páran kiszúrták, h ez a terület milyen jó parkolónak. HÁT NEM :evil:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Apu vette , azt hiszem tán cegléd 8 ft /darab.

Kép


Kép
mogyoland
 
 


És mekkorák????? Nem tudsz vmi pontos címet esetleg?????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok közétek? Párnapja olvasgatlak titeket.
Pelenkázás témához szólnék hozzá: Brigittám anno ügyesen tűrte a dolgot, Nagyfiú viszont tekeregne, és szökne. Néha hagyom kicsit, olykor pisi szőnyegen az eredmény. Legtöbb esetben, akkor jut eszébe, hogy szomjas :) teázik, s közben könnyebben megy a „csere-bere” :)
„víz forralós” témához hozzászólva, ill. kérdezve: Az ásványvizet is forralni kéne? Lassan elfogy a tejcsink a fagyóból, és a reggeli tápszert néha Szentkir. ásványvízzel csinálom. Azt én nem szoktam forralni. Kellene?
Sajnos a tejcsi 5 hós korában apadni kezdett, annyira, hogy már egyáltalán nincs. Iszogattam én a laktoherb teát, de sok hasznát nem vettem. Bár lehet, nem ittam eleget. Dobozra 4-5 pohár/nap van írva. De, nekem még ízesítve is ihatatlan ízű volt, csak napi 2-2,5 bögrényit bírtam meginni. Egy hét után, már a szagát sem bírtam.
Van, akinek használt?

Jó éjt mindenkinek!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Kérdeznék még valamit: Kislányom, folyamatosan beszél, több szavas mondatokat mond. Verseket, dalokat tud… de nagyon nem tisztán. Sok betűt nem ejt ki rendesen. Mivel tudnám ezt elősegíteni, fejleszteni? Beszéltetem sokat, (ez nem nehéz) nem igazán érzem eredményét. Én, és a család, aki naponta hallja, mindent megértünk abból, amit mond, de idegennek, illetve aki ritkán hallja, annak „fordítanom” kell.
Ártok, vagy használ, ha beszélgetéskor, kijavítom a hibásan ejtett szavakat? Amikor beszélni „tanult” akkor azt olvastam, valahol, hogy nem szabad kijavítani. Vajon ebben a korban sem?

Köszönöm, ha reagáltok, véleményezitek.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


kriszti-mondjad csak ki nyugodtan,h.cigányok,mi is utáljuk őket,ugyhogy,gondolhatod,nem költöztünk volna ide,ha ez igy van.Mi is hallotuk ám hirüket,mikor jöttünk háznézőbe,de nem kell izgulni,a telepük kb 5 km-re van tölünk. :wink:

Igen,ez sorház.Összeérnek a házak,de hidd el,mi amióta it lakunk még egy porszivózást vagy hangos szót sem hallottam a szomszédból.Garázst lehet külön venni vagy bérelni,de a mi kocsink itt áll az ablakunk edlöt.Van rendes kocsibeálló. :wink: Ugyhogy nyugodtan megnézhetik.Szerintem tetszeni fog nekik is. :wink:



Erika-Isten hozott közénk!Huuu,még egy kétgyerekes anyuci,akire fölnézhetek :wink: .Én fölforralom még az ásványvizet is.De ha nem forralod,szerintem az sem baj.Én egy éves koráig fogom forralni,utána szerintem már nem annyira vészes.Ha valami baja lenne,az már rég kijött volna rajta,szerintem...ugyhogy nem kell aggodni a forralás miadt.Egyébként én a cumikat meg a cumisüvegeket sem főzöm ám ki.Max.egy hó-ban egyszer,kétszer.
A szomszédom issza a laktoherbet,neki bevált.Én nem ittam soha semmi kütyüt,csak alkoholmentes sőrt,az mindig van.És nekem attól van még ami napig jó sok tejcsim.Hála. :wink:

Puszi nektek és jó éjt!


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Szia Erika! Üdv a csapatban! Sajnos a beszédtémához nem tudok hozzászólni, mert még csak 8 hónapos babám van és ilyen helyzetben még nem voltam... Mások miért nem értik a beszédét? Pösze? Lehet érdemes lenne megmutatni logopédusnak...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Az anyatej nem tudom mitől függ, mert én nem iszok semmi szaporító teát vagy sört és még mindig van tejem bőven, szerencsére... A Laktoherb szerintem is iszonyú... én se bírom még a szagát se...

Kép

Kép
falevel2
 
 


szia Erika!

Üdv közöttünk!

Hát ebben ém sem tudok segiteni de talán Nagbri!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mogyó: nem semmi szép erdőtök lesz! És tök jó áron is adták!

Timcike: köszi, átküldtem nekik az adatokat, de közben azt mondták, hogy inkább Hetényben nézelődnek most, az közelebb van.

Erika: üdv. itt köztünk! szerintem a tej ha el akar apadni akkor az el is fog, a laktoherb sem csodaszer! :? iszogattam én is, főleg az elején, úgyis sok folyadék kellett, és mivel hittem benne, úgy érzem talán picit több is lett. Mondjuk nekem izlett is, még a férjemnek is. :) A nagylányoddal szerintem logopédushoz kellene fordulni, nekünk is volt egy ismerősünk, kisfiú, és őt sem lehetett érteni, tolmács kellett hozzá. :) Aztán a logopádus és az óvoda segített valamennyire. Mondjuk ott szerintem a szülők hibája, nem engedték soha tv-t nézni, és nem is beszélgettek vele, elég érdekees család... A kisfiú a mai napig fél a Vuktól. :shock: Most kb. 5 éves.

Na, most ennyi, mennem kell, az előbb elszállt, amit írtam, remélem most nem fog. :roll: Többiek merre?

K.

Lilypie Maternity tickers


Hát 50 centi körüliek a csemeték és szép gyökerük is volt de mi visszavágtuk őket!
Majd apát megkérdezem!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Egy pár kép!

Nem engedtem meg
Kép



Engem nézel!
Kép



Kompozok!
Kép


Kép

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mi ma nagyokat sétáltunk ebben a gyönyörű időben... :D

Teszek fel néhány mai képet Sáráról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyó: mekkorát nőtt a haja, nagyon édes! :)

Falevél: nagyon kis csini volt ma Sára! Táncsak nem, hogy fagyit evett? Úgy látom ízlett neki! :)

Nekünk meg meglettek az oroszlános képek, úgyhogy most megmutatom Nektek!

Kép Kép

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszti: Hihetetlenül jók ezek a képek!!! Nagyon édes Aziz és a kis oroszlán!

Erika: Jár Brigi oviba? Én nem gondolnám, hogy komolyabb gond lenne, de az az igazság, én se voltam ilyen helyzetben, mert nálunk Bence folyékonyan beszél másfél éves kora óta.
Én úgy gondolom, ha verset, stb mond, nem lehet gond. De megnyugtatásképp beszélj a gyerekorvosotokkal, és ha úgy látja, biztos továbbküld titeket.

Nóri: Látom nálatok is nyár van! :lol:


Mogyo: Tényleg mekkorát nőtt a haja Ágikának!!! Látom neki is tetszik a komp!

Képzeljétek, mi ma paintball-ozni voltunk! Eszméletlen jó volt, kúszni mászni a fűben, és kilőni a festéket! Bence is velünk volt, a sok felnőtt férfi szünetekben vele foglalkozott, és engedte lőni őt is! Ne tudjátok meg mennyire tetszett neki! Egész nap pörgött!
A tulajjal közölte: Miért vannak szabályok? Én utálom a szabályokat! És csípőre vágta a kezét! Úgy röhögött mindenki!!! :lol:
Hát remélem eljutunk majd még máskor is, mert Andrisnak és nekem is nagyon tetszett, és hát a Törpike is jól szórakozott!
Dana addig a mamánál volt!
Most este meg kivittem őt is levegőzni! VAgy egy órát kint voltunk, és olyan szép idő volt! Én se öltöztetem, csak egy réteg pluszba mint én!
Vendég
 


És akkor a képek a paintball-ról!!!

Kép A nagyok között

Kép Lövés
Kép És megmagyarázom!
Vendég
 


Brigi: hűha, nem semmi napotok lehetett! :D és Te is részt vettél? Vagy csak nézőként? Úgy hallottam, hogy elég erős, mikor elkap egy ilyen festékbomba, nem? :)

K.

Lilypie Maternity tickers


mogyo,falevél-hát ezek a lányok. :lol: Nagyon szépek és nagyon aranyosak.Mostmár végkép megjött a kedvem egy kiscsaj csinálásához. :lol: De majd.Még tegyetek gyakrabban képeket,imádom nézni őket.

nagbri-nem semmi,h. a nagyfiad már lövöldözik is.

:wink:


Lenne egy kérdésem.Nem-e tudja valaki közületek,h.meddig van nyitva holnap az Alföldi áruházban az első emeleten a játékosztájos?Ugyanis a Top Rider nevezetű babakocsint beadta a kulcsot,pedig csak fél éves.Kettétört. :evil: Megvan a garancialevél,meg a blokja is,ugyhogy viszem vissza.Ilyenkor szerintetek mi van?Kicserélik,vagy visszaadják a pénzt? :roll: Én annak örülnék ha visszaadnák az árát.Mert szerintem pont ilyen szinű babakocsijuk nem lesz,nekem meg csak narancs kel. :evil:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszta: Képzeld, az egyik srác elment, és otthagyott nekem vagy kétszáz töltényt! És így én is részt vettem benne! Nagyon-nagyon élveztem, hihetetlen volt! Szerencsére egy találatot se kaptam, de Andris kettőt is! Két ruhán keresztül is belilult neki! :lol: De szerintem egyáltalán nem bánja, ki lehet bírni! :wink: Ez még belefér! A fejet meg a lányoknál a mellkast meg amúgy is védik! Majd ha lesz jobb képem, akkor teszek fel olyat is! Engem is lefotóztak, csak nem a mi gépünkkel, és arra még várni kell!
Vendég
 


Timci: Nem hiszem, hogy visszaadják, az a legvégső eset! Inkább megpróbálják kicserélni!
Vendég
 


timcike. este 6-ig vannak nyitva!
hát szerintem nem adják vissza apénzt!Inkább megnézetik!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Csajok nagyon jók a fotok!
Brigi biztos jó buli volt!

Kriszti: apának az oroszlán is tetszik!!!! :wink:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Igen, az volt, nagyon-nagyon jó buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Vendég
 


Na látom mindenki nagyon élvezte a jó időt!

Kriszta: nagyon jók az oroszlános képek! És számomra olyan egzotikus is... :D Sára fagyit nem kapott csak tölcsért, de röpködött a boldogságtól,félórán keresztül sikongatott és ugrált az apja ölében az örömtől... Persze jó maszatos volt utána...

Brigi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Bence nem csodálom, hogy odavolt, nagy élmény lehetett! 8)

Timci: 9-18-ig van nyitva az Alföld. Szerintem pénzt nem adnak vissza, valószínűleg kicserélik vagy le kell vásárolni...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: Köszi, nagyon aranyos vagy! Tényleg nagy élmény volt neki, meg élvezte, hogy sokan foglalkoztak vele!
Vendég
 


Köszönöm csajok,nem vigasztaltatok meg.... :cry: Hát ezen sajna nincs mit nézni,meg javitani,mert ami műanyagból készült,az mind eltörött.Hát ha kicserélik,akkor pont ijenre cseréljék,és ha sikerül,akkor eladom.És veszek egy sokkal stabilabat.

Jó éjt! :wink:



KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nem dobsz róla képet Timi? El se tudom képzelni, hogy tudott eltörni?
Vendég
 


Húúúúúúúúú,sajnos nem tudok,már útra kész van szerencsétlen.Bent van a csomagtartóba. :? Van az alsó váz,és ami a kereket összeköti a vázzal,ott műanyaggal fogatták össze.És az a műanyag tört ketté.Meg az egyik oldalt a lábtartója is.

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek ezek a gyerekek. Sára, nagyon bájos azzal a sapival, a babakocsiban.

Brigitta oviba jár. Nagyon jól érzi ott magát. Kiscsoportos. Középső csoportban „szűrik” őket, és ha „problémás”, akkor tovább irányítják, a megfelelő helyre.
Beszéd közben „elharapja” a szavak végét, néhány betűt nem mond ki, egyszerűen kihagyja a szavakból.
Oviba, én nagyon ritkán megyek, amikor meg megyek, elfelejtek rákérdezni az ovónénire, hogy neki, mi az álláspontja erről a témáról. Vajon tényleg olyan rosszul beszél, vagy csak én csinálok belőle ügyet. Apa hozza-viszi a nagylányt az oviba.

Nekem nem tűnt fel a beszédhibája, megszoktam, (félszavakból is megértem, amit akar) csak az utóbbi párnap, többet voltunk, baráti társaságban, és az tűnt fel, hogy gyakran visszakérdeztek, az elhangzottakra, vagy kérdően néztek rám, hogy vajon én értettem-e, amit a kislány mondott.

Gondoltam, majd elmegyek könyves bolba, és biztosan van olyan foglalkoztató füzet, ami ezzel a témával foglalkozik, ami a segítségemre lehet. Ha találok valamit, akkor majd megosztom veletek.

Nagbri: jó lehetett ez a lövöldözés. nagyon jó időtök volt.

Olyan szép idő volt ma. Egésznap levegőn voltunk. Délután játszótereztünk, rendesen elfáradtunk. Már mindenki alszik, csak én pötyögök ide.

Mindenkinek köszönöm segítő válaszát. Majd még jelentkezem, de csak holnap. Most megyek én is aludni.
Jó éjt.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Jelentem megjöttünk Pestről!!! És Briginek és Timcinek hoztam a megrendelt árnyékolót!!! :-)))

Csodás, klassz és fárasztó nap volt. Bálint nagyon jól bírta! Voltunk a Westendben a C&A-ban, ott kaptam két fölsőt, meg persze, Bálint két bodyt meg két napozót. Csak később lesznek jók. Jó nagy méretet vettem, h nyárra legyen jó. Ott van baba-mama szoba, megetettük, még bóklásztunk a Westendben, aztán vissza a kocsihoz, útközben vettünk egy nagyon jó napszemcsit nekem /VÉGRE!/, aztán ki Buy-Way-be, vagyis először az ott lévő Kikába, ott vettünk a lakásba képet, meg egy cuki vázát, Bálintnak egy jó nagy hálózsákot. Ez is csak később lesz jó. Ott is etettünk. Végül a Brendonba mentünk, ahol volt egy nagyon klassz akciós utazóágy és el is hoztuk. Hirtelen ötlet volt, de elég jó ágy, biztos beválik. Majd küldök róla képet. Meg onnan hoztunk még néhány apróságot. Reggel 3/4 9-kor indultunk, 6-ra értünk haza. Egy barátnőm is jött velünk, aki pesten lakik, igaz, csak a Westendig, de nagyon jó volt látni. Kaptam Tőle nagyon szép virágot meg egy klassz táskát!!! Nagyon tetszik!
Estére persze, halál fáradtak voltunk. Bálint jól tűrte, meg aludt is napközben, nem volt annyira nyűgös, nagyon ügyes baba volt. De azért persze, Ő is fáradt volt. Korábban is fürdettük.

Kérdés:
Az Uram már le is cserélte a járókát az utazóágyra. Szóval, ebben lesz majd egyszer-kétszer napközben. Szerintetek, ha utazunk valahová és este ebbe teszem le ugye aludni, akkor tud majd benne? Mármint, h előtte meg sokat játszik benne. Nem "keveri" össze a funkciókat? Vagy este úgyis olyan fáradt, hogy "mindegy", hogy mibe teszem aludni. Vagy hülye vagyok? :-))) Kíváncsi lennék mit gondoltok.

Erika!
üdv közöttünk! Sztem mindenképpen beszélj az óvónővel, ha más nem telefonon, és a gyerekorvossal is. Nekik kell, h feltűnjön a dolog, rajtad kívül, ha van egyáltalán baj.

Mogyo és Falevél!
Csodálatosak a lányok!!!

Kriszti!
Ti is tündériek vagytok, szokás szerint!

Brigi!
Klassz lehetett a tegnapi nap! El tudom képzelni, h Bencének hogy tetszett!!! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Norri és Manó!

Ugye, Ti is úgy értelmezitek, hogy holnap lesz foglalkozás a Frankenbergerben?! Nem jött sms...

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Az előző oldal utsó hsz a beszámolóm!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a névnapi köszöntést! Nagyon jól esett! :lol:

Megjártam pénteken Helvéciát, nagyon rossz, hogy ilyen körülmények között kellett először odamennem. Hát én emberekben még ekkorát nem csalódtam, mint most. A kolléganőm férjének volt a temetése, s azok akikkel évtizedeken át együtt dolgozott ki sem jöttek. Nagyon gáz!

Noémi
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a pesti út! Majd várjuk a képeket az új rucikról!

Timci
Nem semmi ez a babakocsi sztori! Szerintem próbáld meg visszakérni a pénzt, szerintem ebben az esetben vissza kell, hogy adják. Bár nem tudom, hogy a hat hónap miatt lehet, hogy nem. Nem tudom. Azért szorítok, hogy jól sikerüljön.

Brigi
Szupi lehetett a lövöldözés!

Erika
Üdv itt. Én úgy tudom, hogy öt éves korukig logopédus nem foglalkozik velük. A kisfiam két és fél éves, s ő is egyedi módon beszél. A legújabb, hogy adidas helyett idadas-t mond. Én is úgy olvastam, hogy nem lehet kijavítani, de én úgy értelmeztem, hogy dorgálva nem. Mi mindig mondjuk neki helyesen, s egy idő múlva ő is úgy mondja. Nagyon sokáig a boci, butata volt neki. Nem tudom miért, de már jól mondja. Szerintem mondjátok utána helyesen, s majd rendbe jön. Képeket tegyél légyszi a gyerkőcökről! :lol: Kíváncsi fajta vagyok. :oops:

Kriszta
tündéri Aziz az oroszlánnal.

Most menem kell.

Sziasztok

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


nóémi-elöször is,köszönöm a napellenzőt. :wink: Majd hivlak,mikor ott vagyunk.Másodszorra,meg ne aggodj,mert nem fogja összekeverni.Ugyanis a nővérem kislánya anyuméknál mindig abba játszodt és nem volt probléma az ellatatásával.Még mai napig imádja az ágyat,mindig bekérezkedik,ott játszik,aztán délután csicsikál benne. :wink: Ugyhogy ne aggodj.Okosak ezek a gyerekek.

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?