Új privát üzeneted érkezett!

Luca!

Ne félj!!! :D

tjuca

juca mire is kell tippelni? :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hali!
Hát igen a hőm nem azt produkálja, ahogy én akarom. De majd jövö hoba hátha jobb lesz. Megnéztem a mult havit az ilyenkor 36,6-37 közt volt.

Mi tavaly nov-ben költöztünk, hitelt vettünk fel szocpollal. De annyival volt gyors minden, hogy mindenütt volt ismerös. Sajna a mai világban ez erről szol. Ha nincs protko még mindig várnánk. A földhiv.-ban 1 honap helyett 1 nap lett.
encike 2

tippelni:

hogyan hívják a fényképen szereplő lényt?

Kép

tjuca

Juca! Elolvastam, de nem tudom meghallgatni, mert a párom jáccik, a fülhallgatóval meg gond van... De megcsináltatom vele, csak nyomja végig ezt a pályát!!!
kislibus

nyuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus!

Ilyenkor kiderül mennyivel is fiatalabbak vagytok. :shock:

Kérdezd meg tőle, hátha neki beugrik a poén. 8)

tjuca

Hát protekcióne az nincs, marad a kényszerű várakozás.....
kislibus

Holnap beírom a megfejtést, addig lehet tippelni. Nem nyuszi, és nem rokkant nyuszi. :twisted:

tjuca

Egyébkét a szóban forgo rockoperát imádom :) Kocsiba is az szól, ha én vezetek!!!
kislibus

mit szoltok hozzá?holnap tényleg lesz hülye bkv sztrájk :? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Várható volt!!! Soha vissza Budapestre nem költözök az fix!!!!
kislibus

Libus!

Lebukunk!!! :lol: :lol: :lol:

tjuca

De félek...
Először is attól, hogy meg kell ismételni.És akkor olyan sokára derül ki, hogy mi van!
Ha meg nem kell, azon izgulok, hogy minden oké legyen!

Tudom, az uh sokmindent kimutat, de mindent nem.
Sajnos van előttem negatív példa, nem is egy. :cry: Az amnio tutibb.
Nekem vérvétel sem volt...se tripla teszt, se afp...semmi.Mert nem lehetett.
Csoda, ha be vagyok tojva?

A másik baba beteg volt, mi van, ha egypetéjűek?Akkor ez is az lehet...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem is rontom itt a hangulatot...
Vendég

Érthető hogy félsz Luca, de próbáld terelni magad!!! Annak a babának szüksége van rád, bíz benne, hogy nincs semmi baja!!! Egy vagy két lepény volt??? Mert ha kettő, akkor biztos nem egypetéjűek! De biztos én is félnék a helyedben!!! És nyugodtan gyere, van, hogy jobb, ha kiírod ami féj és amitől félsz, meg legalább itt tudunk lelkesíteni! Jol mondom csajok???
kislibus

luca nem lesz semmi baj.ez a baba makk egészséges!!!!!!nyugi ne idegeskedj mert az ne tesz jót se neked se a babának!!!!!próbálj megnyugodni!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én most elköszönök, bevágom vacsit, ha már az ebéd kimaradt!
kislibus

jóétvágyat! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.

babával nem lesz semmi gond luca.

Telefontéma: mikor engem hívnak és a monológja végén benyögöm hogy upc-m van le is teszik. Na én ekkor szoktam röhögni

Hát úgy néz ki hogy mi jövőre eladjuk amit most megveszünk mert erre nem vehetem fel a félszocpolt és így felveszünk teljes hitelt amennyi kell és azt átvisszük a másik lakásra. De így akkor ha isten is akarja a jövő karácsonyt már a kertes házunkba fogjuk tölteni.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera ugye Halásztelekre költöztök??????????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!

Csak ismételni tudom magam. Ha ezzel a babával is baj lett volna, nem kerteltek volna, pláne hogy Pesten is voltatok, és nem semmi amin keresztülmentetek, és a másik babánál már hamar kiderült, hogy mi van, és ahogyan írtad teljesen látható jelei voltak. :cry:

Biztos vagyok benne, hogy az a baba egészséges. Gyere majd uh után, és mesélj! :D

tjuca

luca jucának igaza van!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
azzal, hogy egy ciklus anovulációs te nem nagyon tudsz mit csinálni. Hormonvizsgálatot már csak a vetélés miatt is célszerű csináltatni ciklus 3. napján. Amúgy nem tudom hány éves vagy, de ahogy a nő öregszik egy évben egyre több anovulációs ciklusa van. Mikor mind olyan, akkor kerül a klimax korszakába. Nekem eddig mindig volt peteérés, lehet, hogy ez volt az évben az az egy, amikor nem. Ha nincs peteérés, akkor nincs terhesség.
Progeszteron szintet a 21. napon szoktak nézni. Tüszőrepedés után visszamaradt sárgatest termeli. Na ez lehet elégtelen, kevés...
Ilyenkor látszik ugyan hőemelkedés peteérés után, de nem túl magasra megy fel, csak mondjuk 2 tizedet, de azt egyértelműen. Ha nincs gond, akár 0,5-0,7 tizedet is felmegy.
Kislibus majd kijavít, ha hülyeséget mondtam, de valahogy így van.
Neked mikor volt a vetélés? (Bocs, nem mindenkijére emlékszem...), mert ha nem rég, lehet még attól is, hogy nem állt helyre a hormonháztartás.

Képzeljétek, bejelentettem a főnökömnek a mesterségest, és tök pozitívan állt hozzá, a vizsgálatok napján dolgozhatok itthonról!!!

Lyndee,
van valami fejlemény? Hétfőnél előbb nem nagyon érdemes ránéznem, mert ha rá is teszik a vonalra, előbb nem nagyon. Egyébként mondd meg a férjednek, hogy nem valószínű, hogy hülyeséget csináltál, meg kellene nézni az ajánlatot, lehet, hogy tényleg jobbak a mobil percdíjak, csak hát macerás két helyre fizetni, még ha pár forinttal kevesebb is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kislibus, nem tudom a lepényt, 12. héten még nem írtak róla.De külön burokban vannak.De azt mondták, az semmit nem jelent, mert szétosztódhattak előtte is.
Egy valamiben bízom:mindkét petefészekben volt tüsző!És kaptam tüszőrepit, megrepedhettek egyszerre, akkor kétpetéjűek.
Mindegy, ez már úgyis eldőlt ott fent, hiába is izgulok.
Majd kiderül.

Kislibus, Te hallottál már olyant, hogy amnion kétszer kellett szúrni, mert elsőre nem találták el?Mennyire gyakori ez?Mert eléggé kitolás, hogy így dupla kockázat a vetélésre, nem?
Vendég

Lina!
Febr.20.-án volt vetélés, szoval nemrég. Aug.-ban leszek 30 éves. Hogy mennyi gond merül fel ilyenkor mikor akarja az ember, de tuti, ha nem akkor minden rendben lenne.
Hormont vérből néznek és pár napon erdemény van, igaz?
Ugy beszéltük meg a dokival, hogy a ciklus felénél megyek rákszürésre, azaz máj. elején. Akkor hormont csak az azutáni ciklusban tud nézni. Szeretnék már kismami lenni!!!!
Lincska! Köszönöm az eddigi kedvességed!
encike 2

jóéjt szép álmokat! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
nem tudsz elmenni előbb a dokidhoz, vagy egy bármilyen nőgyógyászhoz vagy belgyógyászhoz, hogy írjanak fel neked hormonvizsgálatot? A beutaló a lényeg. 3. napon elmész, megcsináltatod, másnapra van eredmény, és a rákszűrésre már viheted azt is.
Amúgy képzeld, lehet, hogy nekem nincs is semmi baj a ciklusommal, csak elromlott a hőmérő. Ma konkrétan reggel lázasan ébredtem, fülhőmérő 37.9, a rendes meg előbb 35.1-et, majd 34.8-at mért, és ki-be kapcsolta magát.
Amúgy ilyen "öregen" símán előfordulhat egy-egy anovulációs ciklus. Én 31 leszek júniusban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Enci! Ha nem is mész hormonvizsgálatra ebben a hónapban, akkor amikor mész a dokihoz kérd meg, hogy nézze meg uh-val a petefészket, mert középidőben szépen kellene látszódnia a peteérésnek. Ha nem lát semmit, akkor az a ciklus is anovus és akkor még mindig meg lehet csinálni a hormonokat. Ha van szép tüsző, akkor csak ez a hónap sikerült így, ami sajnos időnként előfordulhat.

Nekem nem csináltak a mai napig hormonvizsgálatot csak uh-val mutatták ki, hogy nincs is pé-m. Aztán jött a Closti.... :lol:

Luca! Elhiszem, hogy félsz, és félni is fogsz, bármit is írunk. Úgyhogy csak annyit, hogy mi tényleg hiszünk a babád egészségében, ez nem csak szöveg, és nagyon szorítunk, hogy az uh-n minden rendben legyen.

Judit! Nálatok elég csak egy hónapot várni? Meddig próbálkoztok majd spontán babával?

Kislibus! Nem irigyellek én sem a házvásárlás miatt. Nálunk is nangyon zűrös volt.

Juca! Írtam privit!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

linácska:nincs semmi fejlemény,ma írunk egy levelet amit elfaxolunk és majd meglátjuk mi lesz.a csaj azt mondta a telefonba hogy jövő7 csütörtökre teszik rá a vonalra a szolgáltatást.
Tök jó egyébként hogy ilyen dolgokat mint az inszem,meg tudsz beszélni a főnököddel.nagyon szerencsés vagy hogy ilyen munkahelyed lehet :wink:

Luca:Teljesen megértem amit érzel,minden anyuka így érezne a helyzetedben.csak reménykedni lehet hogy minden rendben van a másik babával,hiszen ahogy a csajok is mondták,észrevették volna ha mindkettővel bibi van.
Egyébként én nem mennék a helyedben egy másik amino-ra,mi van ha azt sem tudják normálisan megcsinálni?

Libus:talán éppen kapóra jön ez az egész herce hurca,és észre sem veszed hogy babás vagy! :lol:

Juca:Én sem tudom mi lehet az! :roll:

KépKép
lyndee

Lyndee,
amúgy ha a fax ellenére mégis felteszik a szolgáltatást, akkor még mindig kérheted a beszélgetés visszahallgatását. Feltéve, ha rögzített volt, és ott akkor egyértelműen kiderül, hogy T-Com nevében mutatkoztak be.
Amúgy ha tényleg rákerül, azt onnan is észre fogod venni, hogy a T-Comtól kapsz egy levelet, hogy látják, hogy átszerződtél, de ha nem vagy elégedett minden hívás előtt tárcsázhatod a 1515-öt feloldva ezzel a más szolgáltatóhoz való irányítást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziaztoklányok
Montana:igen az orvos szerint elég egy honapot várjak és ujra probálhatjuk.

Szeretném megkérdezni nektek kellete viszamenni kontrol vizsgálatra vetélés után.
Ha igen menyi idő után kellet menni és milyen vizsgálatokat csináltak.
Szerintetek használhatok ujra tampont vagy inkább ne?
És képzeljétek megjöt ma reggel egy kicsit örülök mert eszembe jut hogy nem sokára lehet ujra babám örülök nagyon csak egy kicsit fáj a szivem ha belegondolok hogy nemsokára szülhetem volna na mindegy nem adom fel általatok erös leszek és csak ellöre nézek.
Bocsi hogy már megint hülyeséget irok.

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Juca, hát nem igazán értem ezt a nyúlra való tippelést...h jön ez ide? Mi vaaan???

talajtvesztett rágcsáló? :shock:

Luca, biztos én is paráznék, de azért próbáj meg ne nagyon... :oops: Remélem megnyugtatnak az UH-on!

Kép
zmimi

Megyek a védőnőhöz...

A nyúl neve: Deák Bill Nyula.
Bocs. :twisted:

Később jövök.

tjuca

Montana:ha elöröl kezdem a kislányunkall 3év proba után fordultam dokihoz és beültetéssel sikerült rá két évre miután a dokihoz mentem szoval 5év után sikerült cinti.
Cinti után egyév proba után mentem visza és a kisfiam két év után gyogyszerrel maradtam terhes.
most megint egy év proba után mentem dokihoz és a petevezeték átfujás után spontán maradtam terhes.
Szoval sokat szenvetünk a gyerekekért de megérte.

Kép
v.e.judit

csajok azt hiszem kezdődik!Olyan émelygésem volt/van hogy ha kajára gondolok kiráz még a hideg is.... :oops:

linácska:köszönöm a sok infót és segítséget,nagyon aranyos vagy! :D

Juca: :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ez tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Lyndee,
megnéztem, még nincs rajta semmi a vonalon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

köszi Linácska,az az igazság nem is használjuk mobil hívásra.Anyósomékat hívjuk meg rokonokat,de ez mind vezetékes.

KépKép
lyndee

Judit!

Nekem nem kellett vetélés után kivizsgálásra mennem, csak 3 hónapot várni a műtét után. (műszeres befejezés volt.) Viszont nagyon rendszertelen lett a mensim, egy évig vártam én is, majd visszamentem a dokihoz és az uh-n kiderült, hogy nem volt peteérésem. Valószínű, hogy már akkor régóta. Kaptam rá Clostit és a második hónapban megfogant Marcell. :lol:

Szóval most is egy évet adsz a spontán teherbeesésre? Fiatal vagy még, bőven belefér. Az a lényeg, hogy a lelkierő kitartson addig. De arra itt vagyunk mi. :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Encike,
neked is megnéztem Nagyhegyest, igazából rendes teljes címre tudnék keresni, de az elérhetőségi listában tényleg nincs felsorolva.
Se ADSL, se Kábelnet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Montana:nekem visza kellet menem 3hétel a vetélés után de nem csinált semmit és még fogamzásgátlotis akart felirni én meg nem engetem még soha nem szetem olyat.
Másnap felhivtam a dokit aki mütött és azt monta csak addig várjak még ujra megjön és mehet a probálgatás .
Igen egyévet biztos várunk és ha nem sikerül megint kezjük elöröl.

Kép
v.e.judit

juditt biztos sikerűlni fog hamar!drukkolok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska. köszönöm szépen bizunk benne miis és leginkább én

Kép
v.e.judit

lányok már 3 napja 36.7 a hőm.reménykedhetek? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok pozitív a tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Fúha!

De ugye nem Maria romed? DEJÓÓÓÓÓÓ!

tjuca

nem ezt a verától kaptam és 10-es erősségű!!!!!!!!!!elég erős a második csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hanyadik napon vagy? ikrek lesznek? :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

32.nap.már 3 napja meg kellet volna jönnie.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na hát akkor gratula! és remélem most minden rendben lesz.

Azért dobj egy képet, hadd gyönyörködjünk!

Kép

tjuca

elküldöd az emailed és akkor te kiteszed nekem a képet
mert én béna vagyok!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: