Új privát üzeneted érkezett!

Szőlő,

irígykedek a hordozó miatt, nálunk még mindig semmi :evil: :twisted:

Apa beszaladt a melóhelyre, remélem nem most kell indulni. Annyira izgi már!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

[b]Gratulálok Zsuzsófinak! Nagyon szép kisbaba.[/b]

Én ma voltam az első CTG-n. Szívhang rendben volt. Az orvos levette a Strepto szűréshez a kenetet, és megvizsgált. 1 ujjnyira nyitva vagyok. Azt mondta, hogy mégse hagyjam abba a magnéziumot, hogy 1 hetet még benn maradjon a baba. Szerinte bármikor megindulhat, mondta is, hogy mivel negyedik, ne várjak otthon, ha elkezd fájni, azonnal induljunk. Egyébként a BKV sztrájk nagyon jól jött, a vérvételen senki nem volt, az utakon alig volt autó. Olyan volt, mintha éjszaka közlekednék, annyira gyér volt a forgalom. 1/4 10-re már itthon is voltam.
emma2008
 
 


Nono!
Neked nyitva van a méhszájad? Azért kérdezem, mert te írtad, hogy milyen sokat keményedsz, és én is így vagyok vele pár napja, aminek ugye meg is van az eredménye.
emma2008
 
 

 
 

emma! Sajnos az én méhszájam nagyon tartja magát és olyan zárt mint egy széf. Egy picit fel van puhulva de ez a sok kemény fájás nem hatotta meg...Bár Szonjánál is így volt, csak akkor mindössze egy hétig fájt ennyire de nem nyílt ki. Még zárt volt mikor 5 percesekkel a kórházba értünk és 10 óra kellett h kinyíljon....most viszont 3 hete fáj de nagyon és mégsem nyílik. Ragaszkodik a baba az albérlethez pedig a kobakja is beilleszkedett 3 hete már.....
Úhogy én vagyok a másik véglet. Bika-babát szeretnék, még 2 nap plusz a mai. Aztán anya tervez baba végez. Doki szerint hirtelen fog elindulni a dolog......
De könyörgöm honnan tudjam h mi az igazi mikor most is néha csillagokat látok és levegőrét kapkodok 2 fájás között....???
Szval v elfolyik a víz ill. találkozom a nyákdugóval v nem hiszem el h szülök....mert 60 as-fájás sem semmi de a gép mutatta a 80asat is és akkor már kapaszkodtam a székbe rendesen..aztán elmúlt....
És soxor itthon is érzem h nagyon durván fáj és csak pislogok...tart fél óráig és elmúlik....
Szval nem vagyok mérvadó...az én szervezetem olyan mint az olimpiai sportolóké...egy évig készül egy pár órás megmérettetésre...
Vendég
 


Nono!

Hát ez tényleg nem lehet kellemes. Egyébként, amikor az orvos azt mondta, hogy rögtön induljak, amint érzem, hogy kezdődik, én is rögtön azt kérdeztem,hogy 10 perces, vagy 5 perces fájásoknál? Olyan régen szültem, hogy már én is bizonytalan vagyok. Erre azt mondta,hogy ne méregessem, amint elkezd fájni, induljunk. Szóval egy kicsit én is tanácstalan vagyok. Te már túl vagy a 37. héten, neked már biztos nem fog koraszülöttnek számítani a babád. Nekem kell még egy hét.
emma2008
 
 


Lányok!

Először is nagyon szépen köszönöm a drukkokat és a kedves megnyugtató szavakat! Aranyosak vagytok. Már én is jobban érzem magam. :D

Hatalmas gratula Zsuzsófinak Anna Lizához! Nagyon gyors volt! Ügyes vagy! És gyönyörű a baba! Nem úgy néz ki, mint aki most született. LÁtszik, hogy nem szenvedett.

Virág,
nagyon édi Gertrúd!

Nono,
Neked kitartás. Nem semmi, hogy ilyen fájásaid vannak. Szerintem neked is gyorsan meglesz a baba, ha egyszer beindul. A nyákdugóról annyit, hogy én egyiknél sem találkoztam vele. Te Szonjánál igen?

Pumpókának hatalmas drukk! Remélem nem kell sokat szenvednie!!!
++++++++++++++++++++

Magi,
Tündéri Kati baba!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Jó reggelt! :oops: :D

Látom jó hírekre ébredtem. :D

Zsunak és a kis Anna Lizának sok boldogságot és jó egészséget! Gratulálok a kispapának is!

Kép
Nagyon aranyos kislány! Köszönjük a képet.

Virág! Gertrúd Baba nagyon édes! :D De jó, hogy ilyen szépen gyarapszik. Drukkolok, hogy a kis szívével ne legyen semmi baj.

Pumpókának mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++
Akkor ma már babázni fog. Remélem már hamarosan.

Téjé! Várom a képeket.:)

Kisfruzsi! Örülök, hogy negatív lett az eredmény, és sajnálom, hogy nem fordult meg a baba. Legalább tudod, hogy mikor fog érkezni.

Nono! Sajnos ma sem tudok okosabbat írni, minthogy kitartást! Nem könnyű most neked.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Kisfruzsi :o ez nagyon izgi! :) Lehet hogy te leszel Pumpi után a következő? A császárt sajnálom, de látod itt többen is írták hogy nem tragédia az sem :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


felsoa! mindent meg lehet szokni! Még az ilyen fájásokat is! Kitartok! Mi mást is tehetnék? :wink: Csak akkor rossz nagyon ha figyelem, de ha le tudom kötni magam v.mivel akkor okés minden és elviselhetőbb...sajna akkor sem elfelejthető de ez van.
Szo-nál találkoztam a nyák-al. Nem lehetett nem észre venni, de azt mondják h szakaszokban is távozhat és akkor tényleg nem lehet látni. Mióta így fájdogálok nagyon résen vagyok hátha ismét összehoz vele a szerencsém... Remélem most is találkozom vele ismét mert onnan azt hiszem nekem rövid az út.

emma! Sztem nincs az a nő aki ilyenkor ne azt figyelné hogy mikor van itt az idő. Végülis itt már a nagy többség a célegyenesben van! És felismerni nem is olyan egyszerű. Mi van ha nem fáj annyira? Mi van ha nagyon fáj de mégsem az aminek tűnik? Ha elment a víz az tuti de a többi??? 36 hetes babának már ténylge semmi baja nem lehet ha kijön, úhogy ezen nem kell aggódnod.! Persze minél tovább marad bennt annál jobb de a 36. hét már aztán nagyon is vízválasztó.
Mind1. Baba bennt, repülő fennt még nem maradt! :wink:
Vendég
 


Jah...és azt hiszem az h az én jósló fájásaim bár nagyon is fájások még mindig semmi ahhoz képest amin mások keresztül mennek mert a babával nincs minden rendben. Szval inkább fájjak, csak egészséges legyen a csöppség (ill, ha igaz h már 3700, akkor nem is csöppség).
Lehet h elefántbébi lesz?
Vendég
 


Nono!
Köszi! Én is ezzel nyugtatom magam, hogy a 36. betöltött hét után már nagy baj nem lehet. A 34. heti UH 2550 g -ra saccolta a súlyát, tehát elvileg az is rendben van. Akkor kitartást mindenkinek, az azért jó, hogy már látjuk a végét.
emma2008
 
 


Azért mert szerettek jöttem e világra,s lettem új fény,csillag szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel,a kincsetek vagyok pici kincs de Ember!
Örömmel értesítünk hogy a mai napon 10:30 perckor megérkezett kicsi lányunk Szabó Zsófia Petra, 3200 g és 53 cm

Zoli és Ági
Vendég
 


Kisfruzsi,
ez nagyon izgi! Sajnálom, hogy nem fordult be, de ezek szerint így kellett lennie. Drukkolok Neked!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Igazad van! Az ember addig nem is értékeli annyira, hogy minden rendben, amíg nem történik vmi baj. Pláne egy kisbabánál a legkisebb probléma is nagy aggódást vált ki, hiszen olyan picik még.
emma2008
 
 


Pumpóka! Nagy gratula a kis Zsófihoz. Ahhoz képest, hogy 8-kor repesztettek burkot, hamar megszületett.
emma2008
 
 


Na végre! Pumpóka, gratulálok! :D

Kép
babyteve2
 
 


Pumpó,

Ügyi voltál, megszenvedtél a kis drágáért!!!

Gumimaci,

nem tudom mikor jön, mert nem indított lesz, hanem amikor úgy gondolja, hogy jönne, akkor megyünk a kórházba mi is.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Egy óra múlva hívom a dokit az ítélet miatt....kíváncsi vagyok rettenetesen! :twisted:

Kép
babyteve2
 
 


Babyteve,

ez nagyon izgalmas!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sok szeretettel gratulálok Pumpókáéknak a kis Zsófihoz! Jó egészséget, sok boldogságot!
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Fruzsi! Azt hittem, hogy ha császár, akkor azt megbeszélt időpontban fogják végezni. Hát akkor csak azt fogod tudni, hogy miután megindult a szülés, néhány perc és láthatod a picurt.

Babyteve! Remélem jó hírt kapsz.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Zsuzsófinak és Pumpókának hatalmas gratula!

Lányok,
mindenkinek nagyon köszönöm a reagálásokat, egy kicsit megnyugodtam! :)

Nagyon aranyosak a babák!
sirkici
 
 


Nagyon-nagy gratula Zsuzsófinak Anna Lizához és Pumpókának Zsófihoz! :D :D :D

Azt már le se írom, hogy mi még mindig egyben, mert ez már nagyon uncsi... :(

40+3

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Pumpóka,
szívből gratulálok Zsófi babához! sok boldogságot Nektek!!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Babyteve,
jelentkezz ám, ha tudsz vmit!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Húúúú mennyi szuper hír :)

Gratulálok Zsunak és a kis Anna LIzának - tündéri a baba!!! És az az 1 óra .. hát Szőlő ... drukkolok, hogy ti is így nyomjátok :D :D

Pumpókának és a kis Zsófinak is hatalmas gatula - VÉGRE :)

Sok tejcit és egészséget az új anyukáknak, kisbabáknak!!

Kép
szösszenet
 
 


Pumpókának szívből gratulálok!
Kép

Üdv.

Timi
timiban
 
 


Hű, micsoda hírek!!

Gratula Pumpókának Zsófi babához!!!

Zorróné,
most már aztán tényleg te jössz!!

Kép
emi29
 
 


Kép Kép

a egyik tábla már betöltött egy oldalt..igy ujat kelett kezdenem..még majd hozzá kell igazítanom a másikhoz ezért elnézést a girbegurbaságért...
Vendég
 


Gratulálok a megszületett babákhoz!
(micsoda babaeső van itt .. :D )

Emi, miért kell felébresztened a babát, ha a védőnő jön? (lehet, hogy lemaradtam valamiről). Nálunk nagyon vigyázott, nehogy felébredjen (kétszer is akkor jött, mikor aludt). Még a köldökcsonkon tisztítani is segített úgy, hogy közben nem ébredt fel.

Szöszi, én is olvastam a tanácsodat a büfiztetésről, már alkalmazom is.
Vendég
 


Én is gratulálok Pumpókának!!Sok boldogságot,jó egészséget,és mégtöbb tejcsit kívánok nekik!! :D :D

Csajok mi már 2.napja olyan nyűgösek vagyunk,hogy tisztára ki vagyok!!!Szerintem hasfájós a lelkem,mert semmi sem segít!Pedig használjuk az Espumisant,Infacolt mikor melyiket,már kaki is volt,eszik is rendesen,és csak sír sír sír...kézben meg tök nyugodt.Vááááá....remélem nektek nincs ilyen gondotok!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Zsuzsófinak óriási gratuláció a kis Anna Lizához! Nem semmi az az 1 óra! Nagyon szép picilány!

Pumpókának is nagyon gratulálok Zsófia Petrához! Örülök, hogy vége a szenvedéseinek!

Babyteve: Drukkolok, hogy hétfőn meglegyenek a babák!

Szőlő: Örülök, hogy megoldódott a hordozó-problémád. Nem semmi, hogy még titeket akartak beállítani bűnbaknak, ahelyett, hogy elismerték volna a hibájukat!

Köszi Téjé! Drukkolok Biankának, nagyon édes!

Gabo: Igaz, hogy tegnap kérdezted. Nekem még nincs semmi fájásom, csak a csípőcsontom és szeméremcsontom fáj, de a hasam egyáltalán nem. Vagyis csak akkor, ha a baba úgy mozdul. Pl. tegnap este csillagokat láttam, úgy nekinyomta a fejecskéjét a hasfalamnak, azt hittem, ott akar kibújni. Keményedéseim nekem is vannak, de azok inkább a méhem alsó részén vannak, a teteje puha marad.
Remélem, minden rendben ment az NST-n!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Babyteve!
Neked ki az orvosod a Jánosban?
emma2008
 
 


Zorroné: Drukkolok, hogy mihamarabb meglegyen a baba, tényleg idegfeszítő lehet már ez az állapot. Van egy olyan érzésem, hogy mivel nekem is mindig hosszabbak voltak a ciklusaim, én is túl fogom hordani a csöppségemet! Bárcsak ne így lenne!

Lituka: Köszi a táblázatot! :)

Jujj, én olyan jót szundikáltam ma délelőtt, régen volt ilyen jó, pihentető alvásom. Igaz, még 11-kor nagyban beszélgettünk párommal, így végülis rámfért. :wink: :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Rettentő éhes lettem, megyek is ebédelni! Mindenkinek, aki hasonlóan tesz, jó étvágyat! :P

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Zsu, Pumpóka, gartulálok a lányokhoz! Sok boldogságot kívánok Nektek!
Kép

Szőlő, hogy telt az éjszakád? Nagyon jó, hogy végre megoldódott a babakocsi téma, minimum adniuk kellett volna már valami vigaszdíjat :) De klassz a járgány :)

Zorróné, drukkolok értetek, remélem már nem sokáig lesztek egyben :)

Kisfruzsi, sajnálom, hogy nem fordult be a babód, és csaszi lesz, de a legfontosabb, hogy egészségesek legyetek :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Tudom, hogy a legjobbat akarják az orvosok, tehát meg kell fogadni amit mondanak. Csak kicsit csalódott vagyok, hogy nem szülhetek rendesen. De majd legközelebb!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok,

GRATULÁLOK ZSUZSÓFINAK ÉS PUMPÓKÁNAK A LÁNYOKHOZ!!!

A két kilakoltatós mama végül egy napon szült :) :) Nem semmi, h. Zsuzsófi egy óra alatt megszülte ezt a kis gyönyörűséget, de ő alkalmazott vm. praktikákat, nem?

Zorróné... ne is mondd... nekem még van 6 napom, nem tudom mi lesz, ha túlhordom.... Így is napról napra türelmetlenebb vagyok, ugyanakkor néha megszáll valami beletörődés (mint annak idején Magikát) hogy így maradunk :) :) Ráadásul megint kezdek félni a szüléstől... :(

Lolka, én mostanában rengeteg fagyit megettem!!! Most is meg tudnék enni pár gombóccal :) A héten már eltűntettem egy 1 literes dobozzal (2 nap alatt) + még rendes cukrászdás fagyit is ettem... Az előbb mákos gubát ettem, kb. 3 személyes adagot.. nem baj, ha már nem leszek terhes, rá se fogok tudni nézni az édességre...

Kisfruzsi, sajnálom,h. így alakult! Én se örülnék, ha most még kiderülne,h. csaszi kell! Pedig tudom,h. megint nem egy kellemes délutáni séta (vagy ahogy anyám mondaná fáklyás menet) lesz a szülés...

Babyteve, azért neked se lehet egyszerű ebben a bizonytalanságban..

Nono, tök ijesztő, amit írsz.. Én mindig abban a hitben voltam,h. ha megindul a szülés, azt észreveszi az ember... Azt hiszem nekem már csak a magzatvíz elfolyása lesz elég egyértelmű... vagy az se, mert abból is lehet kevés :roll: :roll:

Szofi jöhetne ikres képekkel.... jut eszembe.. Kamilláról tudtok valamit???

Kép
Kép
mango.
 
 


Mezsó, csak a szokásosat tudom mondani: a frontok a piciket is megviselik.. Csenge tegnap délután 3,5 órát aludt a szokásos 2 helyett.. Amúgy amikor ő pici volt sokáig csak kézben volt nyugodt és napközben szinte nem is aludt, iszonyatosan kimerültem az első pár hónapban... Ezért is remélem,h. most egy igazi kis lustácska, kényelmes kisfiam lesz :) :) Volt,h. elaludt napközben, betettem a kiságyba és amint kimentem a szobából üvöltött, visszamentem, elaludt.. szóval keményen sakkban tartott...

Virág, Gertrúd nagyon kis falat. Tényleg kis Törpilla!! Hogy becézitek? A tábla szerint császárral szültél, tényleg???

ENGEM NAGYON FESZÉLYEZ EZ A "LEHET,H. MA SZÜLETEK" FELIRAT A VONALZÓMON!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Minden oké, hétfőn reggel 8-ra kell mennünk, elméletileg 10-kor műtét! :D Jesszus, 3 nap múlva babázunk! :D

Emma, Dr. Szuromi András a dokim. Neked ki?

Kép
babyteve2
 
 


Babyteve ez izgalmasan hangzik!!!! És a költözéssel hogy álltok? A párod meg a nagyfiad biztos átcuccolnak meglepiből!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Párom azt mondja, oda visz majd haza a kórházból...háááát, meglátjuk :D 4 nap a császár után, kétlem, hogy el tudja intézni, a pakolást is...de hát, már bebizonyította, mennyire Superman, szóval lehet, hogy tényleg megoldja ezt is! :D :D :D

Kép
babyteve2
 
 


Ja, és még egy pozitívum: úgy néz ki, a keresztanyám tud majd segíteni 1-2 hétig (szabadságot vesz ki, döbbentem rendesen...anyum tesója), szóval, egyre nagyobb az esély a túlélésre! :D

Kép
babyteve2
 
 


az jó hír! Szerintem a párod is mindent meg fog tenni értetek!

Kép
Kép
mango.
 
 


Zsuzsófinak és Pumpókának gratulálok!

ANDREÁK /druszáim/ nagyon boldog névnapot nektek!

Kérhetnék privibe valakitől én is telszámot??

KépKépKép
bambika
 
 


Bambika én küldenék, de majdnem egy napra vagyunk kiírva :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Emi, Bolygó, Nici, Mango: köszönöm a bíztató szavakat!


Amúgy én is olyan hullámzó hangulatban vagyok: egyik pillanatban mindent megtennék, hogy történjen már végre valami, aztán meg beletörődök, hogy ez van! :(
Csak most már az a vicces, hogy még az egy héttel kitolt szülési időpontommal is én következnék a tábla szerint... :roll:
Bár azt is tudom, hogy az én nyomorom semmi Klarkáékhoz, Zsuzsékhoz, Andiékhoz vagy Nonohoz képest!

Én is akartam kérdezni, hogy Kamilla kinek fog jelezni? Ha valakinek megvan az ő telkószáma elküldené nekem, mert nekem egyszer elküldte priviben, csak ez a nagyszerű babanet mindig kitörli az üziket és meg ezt mindig elfelejtem...

Babyteve: örülök, hogy megoldodótt és hétfőn tuti szülsz! Jó lehet ezt így biztosan tudni, mert én ettől a bizonytalanságtól vagyok készen...

Ja, még akartam írni, hogy tegnap találkoztunk Mamackával! Vettünk tőle hordozót! Nagyon klassz! Malackát már bele is próbáltam az este, járkáltam vele föl-alá, tök kényelmes! Amúgy jól vannak Mamackáék, már nekik sincs sok hátra! Mondta, hogy azért szokta olvasgatni ezt a topicot is, csak írni nem ír! Ja, és remélem nem haragszik, mert írtam róla ide...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Gratulálok Zsuzsófinak és Pumpókának!!!

Csajok!

Én még nem voltam nst-n???
Lehet, hogy hétfőn lesz, de szerintem nálunk nincs... :roll:

Szőlő!

Az jó, hogy nyíltál a fájásokkal.
Nekem is pont aznap voltak fájásaim, mint neked...remélem én is nyíltam...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem, nst-nek a 36. héttől kezdve kell lenni.. szerintem kérdezz rá a dokidnál! meg a streptora is!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Végre ismét babahírek!

Zsuzsónak és Pumpókának gyartulálok a babákhoz. Sok-sok boldogságot kívánok nekek! (Remélem Pumi gerince is hamar rendbe fog jönni.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?