Új privát üzeneted érkezett!

szőlő! menő nagyon a baba szekér! Klassz h végre így s célegyenesben még összehozták! Ideje volt!
Vendég
 


Szőlő mehetsz szülni de Pumpókáról is várjuk a híreket!Tehát aki bemegy az szüljön me má tűkön ülök.Főleg h mással is eljátszák ezt h szüljél vazze.Ha akarsz.
Siki ne aggódj ezek a mérések nem pontosak sőt az orvas se tuja kétszer ugyanazt a méretet mérni.Nekem ezt mindig elmondják.És nem egyszer beigazolódott.A másik h én a 32.héten votam uh-n és már nem is megyek.Azt mondta a védőnő h ez az utsó.Tehát ne parázz biztos minden ok.
Vendég
 


Nono ettél helyettem is?Me akkor a depidnek télleg annyi,az meg a másik h én nem tudok ilyen helyekre menni (itt nincs) így csak te maradsz( h helyettem egyél).
Vendég
 

 
 

Húúúúú most látom utsó kocka! :D :D :D :D :D :D :D
Innentől mennyi a szülés? :D :D :D :D
Vendég
 


gitka,sajnálom, h így jártál :)

gratulálok az új babákhoz és mindenkinek drukkolok h kibírja szülésig!

szőlő nagyon szép a kocsid :)
Kíváncsi vagaok h fiú lesz v. lány!!!!!!!!!!!

nono megy neked a drukk!

Kép
kritta
 
 


Gitka sajnálom a dokinál történteket. komolyan olyan bunkók tudnak lenni az emberek. bár én befogom, mert mostanában még a helyet is átadják. de többnyire sajnos nők. a férfiaknak fogalmuk sincs. mert tudok én állni, nem is szoktam csúnyán nézni, hogy kelljen már fel, de pl tök félek a fékezésektől meg, hogy megütnek.

Nono, én is úgy érzem nincs sok hátra, de hogy mire alapozom a hatalmas tapasztalatommal? nincs egy szem gyerekem sem:)fájdogálok, de inkább úgy, hogy mintha meg akarna jönni. de nekem olyan gázos a menstruációm, hogy szerintem fel sem tűnik, hogy fáj és ez folymaatos, nem csak percekig tart. és közben fáj a derekam. ez normális?

Szőlő, tök jó, hogy végre ok a hordozó. ideje volt. elnézést kértek legalább?

lolka_zs
 
 


Nono,
remélem! :roll: :D

Gitka,
innentől már elvileg 4 heted van még! :lol:
Egyébként az ok, h ezek a mérések nem pontosak, meg minden, csak attól ijedtem meg, hogy eddig mindig az időpont körül volt, most meg ekkora eltérés lett. Pont a végén paráztat még ez a fránya uh is, pedig már a szülés miatt is parázok. :? De biztos minden rendben!
sirkici
 
 


Sirki én csak azt mondom h visszafelé nem fejlődik,tehát csak az marad h a súlyt mérték el.Biztos jól érzi magát!
Kritta mi van veled?Te is ritkán jársz.
Lolka az egy dolog h ilyenek a rendelőben de látnád őket az utcán.Megállok a kocsival a zebra előtt h a gyerekek átmenjenek.Kijönnek elém erre megáll az egész csoport.Nem tom h a járdán állóval beszélgetnek v meggondolják magukat.Közbe a szembejövö is azt várja h most mi lesz mennek vagy sem.Kanyarodok be,nagyon lassan (ha lassaban mennék lefulladna az autó)erre a nem magyarok szétrebbennek és kettő direkt elém tolja a bringát.Én meg nem tudok hova menni már. :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Velem van tele az oldal,nem gond szoktam magamban beszélni. :D
Szőlő örülök h sikerült elintézni.Ez felér most egy Nobel díjas megoldással. :D Ki hinné h az egyszerű dolgok a legnehezebbek.
Vendég
 


Gitka te hol laksz? miért ilyenek az emberek?

lolka_zs
 
 


Lolka, hát ja, de azért előtte odabökte a pali hogy ez egy félreértés volt a részünkről (!!) hogy ez a hordozót a vázra lehet rögzíteni...... Amit nem is értek mert 1. így árulják, 2. ahogy azt a mellékelt kép is mutatja LÉTEZIK olyan hordozó amit rá lehet csatolni a vázra. Szóval megpróbálta úgy beállítani hogy mi vagyunk a hülyék de aztán elmagyaráztam neki hogy nem :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 17:14-kor.
Vendég
 


Én Bp.-től 70km-re Tápiószelén.Cegléd mellett van.Nem is a távolság de 2008van! :shock: Engem ezért lep meg.Ráadásul csak 1-1,5éve költöztem ide azelőtt a kistarcsai kórházba mentem ha gondom volt és hát ég és föld.Még nem tudom megszokni h nem az a normális amit 25évig megszoktam hanem van egy másik világ és van aki így nőtt fel.Nekem ehhez idő kell még bár nem tudok belenyugodni h ez van ezt kell szeretni.Én ammondó vagyok h nem vagyok köteles ilyeneket elviselni.Alkalmazkodjanak ők!Amúgy nem mehetek vissza mert apuval még nehezebb vagyis cseberből vederbe.De majd ha felnövök nekem is lesz házam! :?
Vendég
 


Szőlő, végre! :D Nagggyon komolyan néz ki! :D

Elméletileg holnap délben derül ki, lesznek-e végre babóim hétfőn, de szvsz ez még változhat simán, mert nem kell bemennem egy nappal előtte, hanem aznap hajnalban csak...gondolom, majd éjjel jön az sms :oops: (Azért csak nem csinálják meg ezt velem :shock: ) Köszönöm az együttérzést! :D

Kép
babyteve2
 
 


Nono, értem én, én sem úgy gondoltam, hogy ma. sem rád sem magamra. de aztán lehet, hogy akkora jósnők vagyunk, hogy még hetekig itt figyelünk terhesen:)
igaz én jobban ráérek, mint te. csak hétfőn töltöm be a 37. hetem. Úgyhogy maradhatna még.

Gitka, sajnálom:( rossz lehet így élni.

Szőlő, ez a pasi tuti nem normális. jó, hogy nem mentem el. nagyon filóztam, csak ugye messze volt:) már nem lenne meszze, mert a munkahelytől nincs messze:)
na hív a férjem jön haza, azt hsizem meg kell etetni szegénykét.

lolka_zs
 
 


Babyteve, melyik kórház ez? Azért ilyet már csak nem csinálnak hogy éjjel szólnak hogy mi lesz másnap..... Kissé nevetséges lenne........ Attól függetlenül simán el tdom képzelni :?

Kép Kép
szõlõ
 
 


János kórház...ctg alatt beszélgettek mellettem a dokik, (azt nem tudom, mennyi idő alatt), de 3 doki ment el a kórházból, az ügyeleti rendre is panaszkodtak emiatt, és a végén meg jött az altatódokis duma, háááát, szép kilátások :( Ma tuti volt anesztes, csak amíg kint vártam, 3 csajszit toltak be a műtőbe, és 2 altatóorvos is járkált arrafelé (legalábbis, volt kulcsuk az anesztesek szobájához :D ) A csüggedést azért nem adom fel! :D Babókkal is meg van beszélve ahétfő, úgyhogy akkor szülünkl! :D

Kép
babyteve2
 
 


miért nem bírok vonalzót csinálni? segítsetek légyszi, mert béna vagyok

lolka_zs
 
 


Rákattintasz arra a típusú vonalzóra, amelyik tetszik, aztán a kódját bemásolod a "profil"-ban található aláírásba, és "igen"-eled a mindig engedélyezze a ....aláírást, html-t meg a többi ilyesmit...ha jól emlékszem :D

Kép
babyteve2
 
 


Kép Bianka

Zsuzsa hírei: Inkubátorban van,láza nincs gyógyszert kap.Hétfőig ot lesz, naponta 2x lehet felmenni hozzá.

Holnap hozok új híreket.

Kép
téjé
 
 


bocs, lemaradt egy t "ott". Felmenni= koraszülött osztályt értjük rajta.

Kép
téjé
 
 


Köszi sikerült:)

jajj nagyon édes Bianaka, remélem minden rendben lesz vele.

lolka_zs
 
 


sziasztok.

bocs hogy belekotyogok.

csak előrébb olvastam hogy az üveget ha fertőtlenítitek akkor vizköves lessz.

na én ezt úgy oldottam meg hogy forraltam még egy lábosban vizet és abban mostam el az üveget.így a vizkő is lejött és steril is maradt.merthogy forró vizben mostam el utánna is kefével.

a kukiról meg annyit hogy én mindig felhuzom fiam kukiját fürdésnél.csak egy picit.páromnak anyós nem húzta és be gyullad 1 hónap alatt úgy hogy minden pisinél ordított.

meg a mi doki nénink akárhányszor voltunk mikor még pici volt mindig fel huzta megnézni.szóval szerintem ártani nem ártotok vele.mert mikor pisilnek akkor úgy pisilnek hogy a bőr rajt van tehát a pisi benn marad valamennyire a bőr alatt.lényegében azt "mosod"ki mikor fel huzod.

és tényleg bocs nem kioktatni akartam,meg nem okoskodgni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sirkici! Szerintem se aggódj az uh miatt. Nálunk a 4d-s uh-on mondták, hogy ahányszor mérnek, annyi féle erdmény jöhet ki és ezt a saját szemünkkel láttuk is.
Ráadásul a 34 hetes uh-on minket is megijesztett a doki, hogy a baba teste a fejéhez és a lábához képest kisebb. Addig mindig minden rendben volt. 2 hét múlva a kórházi gép már teljesen normális, arányos adatokat mutatott.

Gitka! Sajnálom a sok kellemetlenséget a bunkó emberek miatt.:(

Szőlő! Végre megoldódott a hordozó. Már ideje volt.

Nagyon aranyos a pici Bianka. :D Mennek a drukkok, hogy hamar rendbejöjjön és egész nap együtt lehessen a mamájával.
Téjé! Köszi a képet. Tehetsz a te fiadról is néhányat.:)

Ettike! Köszi az infókat. Fiús anyuka leszek, nekem biztos jól jön minden tanács.:)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Én már ott tartok, hogy ha vízszintesbe kerülök, pár perc és elalszom. Ma is 3-szor fordult elő velem. :oops: :lol: Már tévét sem tudok nézni, csak ülve. Ettől függetlenül már álmos vagyok, így elteszem magam holnapra.

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!

Csak most jöttem olvasni meg írni nektek. Hősiesen bevallom, hogy borzasztóan kimerült vagyok.

Kisscica! Őt most tényleg sűrűbben kell etetnem, valószínűleg ezért vagyok kimerült. Alapvetően igény szerint, de két óránál tovább nem szabad hagynom és ébreszteni kell. Éjszaka lehet egyszer 3 óránként - de ő eddig többször kért. Ez azért is van így, mert még kicsi a gyomra és nem tud egyszerre olyan sokat enni. Sajnálo, hogy a te babádat éheztették az elején.

Én ilyen szempontból a Péterfyvel nagyon elégedett vagyok. Nagyon sokat segítettek a szoptatásnál, úgyhogy a műtét másnapján már volt rendes tej. Műtét után is 1-2 órával már hozták szoptatni: tulajdonképpen csak azt várták, hogy én jobban legyek. A cukros vizet egyébként csak arra használták, hogy a baba kedvét meghozzák a mellbimbóhoz: arra csepegtettünk egy kicsit belőle, úgy adtuk neki oda, ha nem akart enni.

Azért ennek megvan az eredménye: ma a kontrollon kiderült, hogy már hízott is a születési súlyhoz képest. (Még nincs mérlegünk). Viszont most találtak nála valami szívzörejt, úgyhogy el kell vinnem kardiológiai kivizsgálásra. Remélem, nem komoly.


Emi, örülök, hogy ilyen szépen gyarapszik a babád és jól vagytok.

Zsuzsának gratulálok Biankához! Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!

Lituka, most néztem a táblát. Sajnios császár volt, nem sima. Még mindig medencevégű volt. De az orvos azt mondta, ha megfordult volna, akkor is megfontolás tárgya lett volna a császár, mivel a korszülöttek még nagyon sérülékenyek.

Klarka, gondolok rátok, hogy minden rendben legyen!

Mannogab! A méhszájad szerintem teljesen jó. Kinyílt méhszájjak pedig tényleg sokáig el lehet lenni ( itt vagyok én), ha nem is rohangálni. Egyébként ha elfolyok a magzatvíz, hirtelen is ki lehet tágulni, ez történt velem. Mire beértünk a kórházba, pedig nem volt 20 perc sem, már négy centi volt. Fél óra múlva öt. Épp időben kezdték a császárt...

Nono! Drukkolok neked, hogy már ne kelljen sokáig húznotok. A "fájásokhoz" nem tudok hozzászólni. Nekem az öt centi még nem fájt, csak "keményedések" voltak.

Babyteve! Most látom, hogy ti még egyben! Jó sokáig kitartottatok! Mostmár igazán nem sok van hátra, már csak egy kicsit kell bírnod.

1Bambi! Nagyon szép a babátok, jók ezek a képek!


Jó éjt mindenkinek, majd reagálok még, most ennyire tellett tőlem...
Vendég
 


Azért még egy képet beteszek, amin Gertrúd egyben látszik:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Jó hírt hoztam,látom még nem írta senki! :wink:

"Nagyon friss az élmény, alighogy születtem, anyukám, apukám írjatok helyettem. Nem sokat csak annyit eggyel több a létszám, ha szeretni kell számítsatok énrám. (Súlyom 3240 g, 52 cm, 3.15-kor jöttem a világra) Kern Anna Liza"


Zsu,itt is Gratulálok nektek!!!!!

Szép napot kívánok mindenkinek!

Timi
timiban
 
 


Jó Reggelt!

Kicsit mostanában elvesztettem a fonalat....

Gratulálok minden újdonsült anyukának és babának!
Gyönyörűek a babák!!!

Klarka, Zsuzsa! Nektek drukkolok, hogy minden rendben legyen a csöppségekkel!!!

Velünk minden rendben, nem tudok semmi újat mondani.
Talán most kezdem érezni, hogy kevesebbet mocorog a Picurkám, biztos kevés már a helye.

Ja és Pumpókának is mennek a drukkok!!!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Sziasztok!
Pumpóka friss üzenete: 8-kor burkot repesztenek, tegnap este 11 óta 10 percesekkel nyüglődök. Remélem hamar meglesz, mert rohadtul fáj.

Kép
arvaerika
 
 


GRATULÁLOK ANNA LIZÁHOZ ZSU!!! SOK SOK TEJCIT NEKTEK!!!

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 17:15-kor.
Vendég
 


pumpókának szurkolok he ne szenvedjen már sokat!
Vendég
 


Pumpóka, szegény, nagyon drukkolok. Várom a híreket.
Vendég
 


Zsuzsónak hatalmas gratula Anna Lizához!!!

Virág!!
Nagyon örülök, hogy benéztél!!! Sokat gondolok rátok. Örülök, hogy sikerült a kis Gertrúdnak híznia!!! Nagyon szorítok hogy a kardiológiai kivizsgáláson ne legyen semmilyen probléma!

Szöszke!
Nagyon köszi a jó tanácsot. Szerencsére az esténk már nyugodtan telt. Már rájöttem, hogy akkor fordul elő ilyen, ha megzavarjuk a babát. Amikor a védőnő meglátogat, mindig fel kell kelteni szegényt, na utána aztán semmit nem lehet vele csinálni, kegyetrlenül sír, öklendezik és hány. Többet nem keltem fel az tuti!!! Mindenesetre a szopi közbeni büfiztetést többször fogom alkalmazni.

Magika,
hihetetlenül édes a hajas babád!! És milyen ki csini már most. Arik a rucik!!

Pumpóka, nagyon szorítok neked is!!

Kerekes Zsuzsa
Nagyon édes a babád! Örülök, hogy már nem lázas és sajnálom, hogy nem lehet veled! Kitartás!!! Szorítok érte is!!

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Mindenkit szeretnék értesíteni, hogy ma hajnalban 3 óra 15 perckor 1 órás vajúdást követően világrajöttem!
Azt mondták hogy 3240 gramm, és 52 centire sikerültem.Én elhittem nekik.
Anya, és apa sokat izgult miattam, hogy beérnek-e a Bajcsiba, de siettek, még épp időben! 2 óra 24-kor vette anya észre hogy dörömbölök bentről mert lassan-lassan kijönnék!
Apa hipp-hopp odaröpített minket a kórházba, ahol mondta hogy már nincs idő bejelentkezni sehová, mert Anna kipottyan!És így is lett, cirka 15-20 perc múlva.
Anya és én jól vagyunk csak fáradtak. Úgy bebugyoláltak, hogy apa alíg bírt 1-2 jó fotót csinálni rólam, pedig igyekeztem a legjobb formámat hozni!

Mindenkit üdvözlök itt a babaneten: Kern Anna Liza

Ui:ha apa megtanul végre képet feltölteni ide, akkor megmutatom magam!

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jajjj lánykám tiszta nyűg,már tegnap óta... :?

De babahírekre kiéhezve jöttem most gyorsan fel ide,és nagyon örülök!!! :D :D :D

ZSU GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET,ÉS SOK SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

pumpókának pedig mennek a drukkok,kívánom hogy ne szenvedjen sokat!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Gratula Zsunak! Nagyon hamar ment! :shock:

Gitka! Nagyon gáz a házidokid! Csodálom, hogy az ilyennek hogyan adnak diplomát!!!!

Pumpinak szorítok!!!

Kép
gabo001
 
 


Kern Anna Liza nagyon nagyon aranyos vagy! :wink: Nekem tetszik nagyon ahogy érkezésedről tudósítottál minket! :wink: 8) Mi is üdvözlünk téged itt a babaneten! :) És érezd jól magad a nagy világban! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Anya végre elmondta apának hogy kell egy képet feltölteni ide.
Apa el is szégyelte magát kicsit.
Kép Kern Anna Liza

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

1 óraaa???? Azta Zsu, hát én most irigy dög vagyok.... 1 óra.... Nagyon komoly! :D

Gratulálok a kislányhoz, nagyon sok boldogságot nektek!!!!!! :) :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


És látom közben jött egy fotó is, köszi apu! :) Tündéri a kis Anna Liza!!!! :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok, jó reggelt!
Hú, mióta fórumozom ennyit még sosem hagytam ki, de tegnap este már nem volt időm visszaolvasni az nst után -sokáig húzódott, nem tudom, mi volt a városban, de közlekedhetetlen volt :( így nekem kellett elvezetnem az nst-re és sokáig filóztunk, mi a fontosabb: az nst vagy hogy ne kelljen egyedül vezetnem. De jól voltma, így mentem és párom is beért így visszafele már nem vezettem egyedül.

Klarkáéknak és Zsuzsáéknak nagy drukkok mennek!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nono: azta, ez nem semmi! Sajnálom, hogy ilyen erős fájásaid vannak "csak úgy" . Tegnap én is voltam nst-n, de nekem a 20 volt a max, igaz, meg se éreztem persze, de azért sejtem, hogy a 60-80 nem sétagalopp. A pólókat akkor sjanálom, bár én külföldről nem mernék netesen rendelni, de voltak ott bébirugik is :wink:

Mannogab: jó, hogy írtad, mekkorák a bébi méretei, mi hétfőnmegyunk uhu-ra, szintén 38. hét, kivi leszek, mekkora (a feje 2 hete 88,3 mm volt, talán nálunk is lehet már 90 -akkor ez nagy?)

Pumpókának is drukkolok!!!

Zsuzsófi: nem lehet, jó, hogy prod annyira nem megértő, de lehet, hogy csak tartani akarja benned a lelket, nem? Hó, klassz a fiú-szoba is -olyan emeletes ágyat én is szeretnek!!! (mármint Launak, mert asszem én már kinőttem) -hát, már ez idejétmúlt, így
Nagy gratula Anna Lizához -sok-sok boldogságot Nektek!!!!

Kép

Felsoa / Andi: sajnálom Beni sérvét, ijesztő, hogy bármikor kijöhet... drukkolok, hogy csak később kelljen műteni, ha már muszáj... Kitartás Nektek, sok +++++++++++++++++++

Mango: "ne ültessed a hasadra"??? Jófejek. A cigizés tényleg undorító, párom is néha elszív egy-egy szálat, de mióta Lau megszületett ezt még nyáron is kesztyűben teszi, hogy még a keze se legyen véletlenül se füstszagú (és persze az utcán szív, ált úgyis akkor ha vár buszra)

Bambi: a bébiszűrésekre még Lauval neküönk is ilyen gázosan adtak időt: volt, amit 6. héten vagy hogy kellett volna elintéztetni és a doki szólt is, hogy vagy egy hónappal előbb kérjünk időpontot!!! Dani baba nagyon aranyos!!!!!!!

Virág: Gertrúd nagyon édes :D :D :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Zsuzsófi: szedtél valami homeos bogyót vagy ittál málnalevelet????? Hú, de kivi vagyok :oops: :D
Gyönyörű Anna Liza -köszönjük a fotót :D Milyen édes, egyáltlaán nem tűnik megviseltnek, pedig én azt hinném 1 órás vajúdás után az lehetne, de nagyon édesen békésen szundizik :D

Kérdés: lejár a személyim (pont jókor, mi?) és megkérdeztem telefonon, hogy mennyi idő amíg megkapom az újat. 2-2,5 hét (azt hittem, ha előbb intézem, mint lejárna gyorsabb) és hogy ez alatt az új típusú jogsival tudom igazolni magam (azt hittem kapok egy ideiglenes-igazolót) és nem tudtak abban segíteni, ha addig szülnék, akkor így tudják-e anyakönyvezni a kicsit :? :roll: :?: tud erről vki vmit??? Vagy valahogy nem lehet sürgetni őket (pl többet fizetek?)

Kép Kép
celesztina
 
 


celesztina! Amikor készül az új személyi kapsz egy A4 es papírt amivel igazolhatod magad és az útlevél is jó az igazolásra! Sürgetni nem nagyon tod, mert nekem úgy rémlik h a Belügyminisztérium intézi.....vagy v.melyik minisztérium és annak van átfutása...de nem bizti csak ez rémlik
Vendég
 


celesztina nekem 1,5hét alatt jött meg az új szemig. addig amit adnak papírt mindenhova jó. anyakönyvezéshez nekem nem kértek szem.ig. igazolni tudod magad útlevél, jogsi is.

Atizka
o szörnyű napom volt. A babánk nem gyarapodik, és tegnap alig pisilt. Ettől totál kivoltam, úgyhogy nemhogy nem pihentem, egész délután sírtam. Nappal 2 óránként etetni kell,de a kicsikém éhes is volt, és éjjel is 2 óránként ébredt. Úgyhogy az eddig átaludt éjszakáknak vége, mostantól kezdődik a robot. Remélem nem kell tápszereznem, nem akarom.hétfőn eldől, addig fejni kell és itatni, és jegyzetelni.

Mezsó Diéta még 6 hétig kell, csak nem olyan szigorúan betartva. utána normális étkezés 3 nap és aztán lesz 75gr glűkóz terhelés. Ez lesz máj 13-án.
Hu ez nem túl jó, hogy ingadozol. Rosszul nem szoktál lenni? Viszont ha megmarad a cukorbetegséged, akkor csak kell majd diétázni, meg gyógyszert is kapsz. Gondolom. erről még beszélünk.

Gumimaci,
biztos lesz mosolya. Tegnap, hogy sírtam és ránéztem az elégedett fejére, annyira édes volt. Pedig valószínű a pocakba nem kerül elég kaja.
Ok teszek képet, ha engedi.

Felsoa
:( megértem az aggódalmad. biztos nem lesz baj

Szösz
köszi a meghívót, sajnos még nem jutottam oda. Sőt az enyém is várat magára.

Mindenkinek drukk!

üdv Anna Lizának.

Bocs, hogy ilyen kurtán, de iszonyú fáradt vagyok.

Kép
téjé
 
 


Mindjárt visszaolvasok mert látom van jó hír :D

Pumpi reggel 8 elött irt:

este 11 óta 10 percesekkel szenvedek ezért reggel 8kor burkot repesztenek..Remélem hamar meglesz mert már rohadtul fáj...
Üzenek ha megszülettünk...Puszi

jajj szegényem...csoda ha még marad ereje megszülni Zsófit...nagyon várom már hogy ujra irjon..remélem bármelyik percben...
Vendég
 


Lituka!

Jaj, ne haragudj, látom már te is kapcsolatban vagy Pumpit illetően. Akkor már átadom a hírvivő szerepét. :D Remélem, nem sokára jönnek a jó hírek.
Erika

Kép
arvaerika
 
 


jól van látom Erika megelőzött..csak nekem nem volt itthon a gépem apa elvitte éccakásba igy megkelett várnom mig hazaért..

alig várom már irjon hogy Zsófi is felsírt végre...

megvárom vele a táblit is :)

Virág:javítok :)

Anna Liza: nagyon szép kicsilány vagy és nagyon szép a nevecskéd is...köszöntelek itten nálunk :)
Vendég
 


Erika semmi gond :D te tudtál írni rögtön :) látod nekem másfél órába telt :)
Várom énis nagyon a jó hírt...:)
Vendég
 


Gratulálok Zsuzsófi!
Pumpi, kitartás, már nincs sok hátra!

Mi is tegnap voltunk a dokinál, azt mondta, hogy akár hajnalban is meglehet a babó, de egy kis keményedésen kívül semmi nem volt. A méhszáj 2100, sürgősségivel elzavart laborba, belgyógyászhoz, ma megyünk az aneszteziológushoz du.
már tuti, hogy csaszi lesz.. :( nem fordult meg...

De van jó hír is: negatív a tenyésztés!
Szóval lehet, hogy 25 előtt megleszünk! :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?