Új privát üzeneted érkezett!

Ditke!:P
te kis kukkoló :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky: doki egyelőre nem akar lapart, de ha konrét lesz a dolog megkérdezem, hogy nem lehetne 2in1. h már lapar, akkor meg tudják nézni az átjárhatóságot is, nem???

köszi Mindenkienk a kedve szavakat, igyekszem nem feladni.

apánál a pia nem jött be, amúltkor ptóbáltam, de egyből levette, hogy valamit akakrok :oops: :oops: :oops: :oops:
de majd megpróbálom...remélem nem alszik el tőle :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

ha minden jól alalkul, akkor majd vigyázok, majd nem futok, hanem sokat!gyorsan gyalogolok :D
bár most kezdtem belejönni a futásba :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Lányok, aki meg akar találni meg fogja találni a módját!!!!! :wink:
Vendég

Nati!
Válasz ment!!! :wink:

Ditke!
Nem gondolod meg magad??? :cry: :cry:
Most látom,hogy terhes vagy!!!!!!!! Csudi jó! :lol: 8) 8) 8) :lol:
susy75

Fenci, Gröni: ha olvassátok mint Gynevac tudósok...

holnap akartam beadatni a Gynevacot, de a tüszőrepi elbizonytalanított. szerintetek így is beadathatom? :shock:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Hát, jó, ha ezt akarjátok... :lol:

Én már akkor éreztem mocorgást, amikor ketten voltak még...de azt mondták, az nem lehet.Pedig szerintem az volt.
Aztán pár hete újra, de csak annyira, hogy akár a beleim is lehettek...
De pár napja határozottan mocorog, sőt, a lányom tenyerébe belerúgott.Nem túl gyakran, naponta csak 1-2-szer érzem, de határozott mocorgás!

Krisz, jobbulást!

Szia Ditke! :D

aneetha, azt én is utáltam!Talán a palástfű egy fokkal jobb...de nem sokkal.
Vendég

akarjuk!!:D :D :D

tök jó, hogy már érzed a mocorgás! apjukod mit szólt hozzá?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Sütöttem pizzát. Életemben először! Majdnem beletört az uram foga, de megette! :lol:

Luca!
De jó, hogy már mocorog! És még a lányod is érezte! :lol:

Ditke!
Én szeretlek! :lol:

Krisz!
Remélem most már meglesz a műtét! Drukk. :lol: És most már gyógyulj meg!

Gizi!
Nem akarlak elkeseríteni, de a vérrel teli ciszta általában csoki. És az endó. De lehet dermoid ciszta is. Az viszont ritka. Nem értem miért hsg-t csinál a dokid. Azon az endó nem látszik. nekem volt hsg-m és nem látszott az endó, pedig az egész bal oldalamat érintette. Csak laparral lehet kimutatni és szövettannal. És azt sem értem miért mondta a dokid, hogy most az endóval nem foglalkozik, hiszen az meddősséget okoz. Nem tud megtermékenyülni a pete. Szóval én nem hagynám a helyedben annyiban és utána járnék!!!!
Sok erőt!!!+++++++++++++++++
Gynevacot bármikor be lehet adatni, nem befolásolja másik szuri.

Susy!
Még jó, hogy kiderült, hogy nem jó a szurid! :roll: Bökésért még mindig nem irigyellek.

Vicus!
De jó, hogy megjött! :lol: Azt olvastam a pri honlapján, hogy már júliusra adják a lombik időpontot. :roll:

KépKép
zsófikukac

Szia Zsófi! :lol:
De rendes az embered, hoyg még a kemény pizzát is megeszi, ha te készíted. :lol: :lol:

Vicky!
Amúgy a körzeti doki írta fel a szurit, nem az a doki aki a terápiát elöírta. Mivel ö messze van, gyógyszerekkel a házidoki és nögyógyász lát el. :? Sajna nem volt egyértelmü,hogy milyen heparin is kell pontosan, és a házidoki rosszat írt. Szegény nem örült mikor ma közöltem vele! :(
susy75

Susy!
Az íze nem volt rossz! :lol: Csak túl vékonyra csináltam, mert az uram úgy szereti. :roll: De majd a következő! :lol:

KépKép
zsófikukac

Vicky: a hsg-t az inszem előttre mondta. az endora azt mondta, hogy kicsi, hagyjuk egyelőre, ebbe a ciklusban ne bántsuk, ha nem jön össze most, akkor a köv ciklusban megnézzük uh-n, hogy változott-e , és akkor megbeszéljük.
én tutira nem hagyom annyiban :wink: :wink: :wink:
inkább arra akarom rávenni, hogy laparral váltsuk ki a hsg-t.

köszi a gynevacot infót is, az egyik ismerősöm beadja holnap a gynevacot, ha ki tudom váltani :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Bocsi, Kukac természetesen Neked írtam, köszi :oops: :oops: :oops: :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

amúgy mit csinál az endo? miért nem tud miatta megrermékenyülni?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
Én Zsófi vagyok, nem Viki! :lol: Lapar tényleg jó ötlet, ott látszik mi a helyzet oda bent, ha máshol is van endó, akkor ki tudja venni. :roll: De inkább ne legyen, de a lapar akkor is megmutatja a tutit.
Mi is beadatjuk most újra a Gynevacot.

KépKép
zsófikukac

Hát ezt a dokik sem tudják pontosan. De az tény, hogy meddősséget okoz. Van egy jó honlap, ott olvashatsz róla. www.endometriozis.hu

KépKép
zsófikukac

igen, amint leírtam észrevettem, bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

De ne legyen endód, mert szemét egy dög! Biztos csak félrenézte a dokid! :wink:

KépKép
zsófikukac

Semmi baj, már este van.

Megyek is, hajat kell még mosnom. Jó éjt mindenkinek! :D

KépKép
zsófikukac

köszi, átböngészem :D

Te jól vagy? bírod a szurikúrát?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Hát muszáj bírnom. Néha hőhullámom van, de inkább csak este, és nem alszom túl jól. :roll: De ha végig csak ennyi lesz, akkor az már jó.

Na lépek, mert bealszom majd a zuhany alatt. :lol:

KépKép
zsófikukac

az a baj, hgy az uh-s doki látta, meg is mutatta, sőt kaptam is képet róla :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kitehetem az unokaöcséim uh képe mellé :cry: :cry: :cry:
egy szürke paca :evil: :evil: :evil:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

jó éjszakát, köszi a segítséget, infókat :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Jó reggelt lányok! :D

Csak ezt az oldalt futottam át. Ma szabin vagyok, kocsim szervízbe megy (már megint :evil: ), meg a hülye BKV-sok is sztrájkolnak, így ma a nagy gyaloglások híve leszek! :lol: Ezer dolgom van, ezért is vettem ki szabit, erre jól ki...sznak velem. :evil: Ha én megtenném, hogy sztrájkolok, már nem lenne munkám, vazz! :evil: Érdekes módon a versenyszférában ritkán látni sztrájkot.... na mindegy. múlt héten is jól kimorogtam magam... :evil:

Gizus drágám :D Jaj istenem, nekem is ez a rémálmom, hogy a pco mellé még endot is találnak.... :( Nagyon bízom a hónapodban, szerintem is mehet repi és gynevac egyben. Mennek a drukkok. Ha meg netán nem jön össze ez a hónap, verd ki a dokidból a lapart, ne szarozzon. Mondd meg neki, épp elég időt vett el a pco, ne húzza az időt, bizonyosodjatok meg róla mihamarabb. De remélem nem lesz igaza!!!! Pusszantlak és fel a fejjel! :wink:

Kukac :D Én is még csak 1x csináltam pizzát, az olyan közepes lett, de ember megette! :lol:

Nati :D Szia, rég láttalak! :wink:

Luca :D Rigi-rugi-boxmeccs! :wink: Juhéééj! :wink:

Ditke :D Te most eltűűűűnsz???? :shock: :roll: Ne mááááááááááááááááá!!!!!

Na lépek reggelizni, aztán visszük a kocsit.
fenci

Reggelt!

Fenci, Suzy!!!!

Kép

Hol vagy Luca???? Reggel te szoktál nyitni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fenci!
Uram kocsija is szervízben. Hülye kő felpattant még a télen é végigrepedt a szélvédő vízszintesen. eddig nem akarta elvinni, mert akkor biztos újra felpattan és megreped. :lol: De most elhajtottam, mert szerintem Romániába így nem lehet kimenni és az övével megyünk. :roll: :lol: Tiednek mi baja?

KépKép
zsófikukac

sziasztok :D ma itthon vagyok én is a sztrájk miatt :evil:

Zsófi, Fenci! Nekem isteni finom pizza receptem van, ha gondoljátok, elküldöm :D

Nati, mizujs nálatok? Gyerkőcök?

Kép
vickybabe

Drága Csajszik!!!

Luca Uh-ra ment,azért nem jött reggel!!Szorítsatok neki,hogy minden rendben legyen velük!!!De rendben lesz,tudom!!!

Gizi!
Sajnálom,hogy ilyen rossz híreket kaptál... :cry: :cry: :cry: Remélem most sikerülni fog és akkor minden rendben lesz!!!

Vicky!
Mindjárt mentek konzira!!Szorítok nektek!!

Sajnos én sem jó híreket fogok most írni nektek!!

Tudjátok,hogy nagyon sokat segítettetek,szerettetek engem...de most én is ritkábban fogok jönni!Már céloztam rá,hogy szüneteltetem a babatémát(erről ne haragudjatok,de nem írnék),ezért ritkábban fogok jönni!Olvasgatok,figyelem a történéseket!Remélem nem haragszotok,megértitek a döntésemet!Köszönöm a barátságotokat,tanácsokat,szereteteteket!!remélem én is tudtam nektek segíteni,erőt adni!!Mindenkinek kitartást,sok erőt,1000000megadrukkot küldök továbbra is!!!

KÖSZÖNÖK MINDENT!!!
littike

Littike :cry: :cry: :cry: remélem, a magánéletedben minden rendben és nem ezért szüneteltetitek a babát...és azért tessék néha benézni, nagyon hiányoztál a múltkor is, mikor sokáig nem voltál :cry:
Köszönöm a drukkot, most már végképp eldöntöttük, hogy ha nem találnak semmi egyéb problémát, akkor amint lehet, kezdjük a lombikot! Párom is megbarátkozott már az ikrek gondolatával :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Vicky!!

Benézek majd,ígérem!!!Szorítok nektek!!!

Párommal köztünk minden rendben,nem ez a baj!!!Tudom,hogy hiányoltatok,jól is esett!!!

Puszi mindenkinek!!!
littike

Sziasztok!!!

Köszi a bókokat a fotónknak.Imádom ezeket a képeket.Szeretek magunkra nézni és azt is szeretem ha mások is látják milyen jók vagyunk együtt. :D Amúgy a fotók szépítenek minket mert fotogének vagyunk...az életben sokkal randább vagyok...a párom nem. :lol:

Voltam dokinál mert még mindig nem vagyok az igazi.Belenézett a torkomba messziről majd felírt még egy adag antibiotikumot.Ez a doki még mindig hülye.Na mindegy, kivettem...de a gyógyszertárosnővel megtárgyaltuk, hogy mi minden mást próbáltam már (szirup, szopogatós)és most adott homeopátiás szirupot (Stodal) meg kis bogyókat (ascillococcinum) influenzás tünetek kezelésére.Ha ezek se hoznak rendbe...én nem tudom mivan...megint 4000 ft-om bánta.Kész csőd. :(

Ma reggel jó kis hasmenésem volt...de magamnak köszönhetem mert ittam reggel kávét, vagy egy óra múlva rá citromos vizet(fogyni kéne), utána almát...na utána hányingerem lett.Erre ettem rá egy midi croissant-ot.Alig értem haza a dokitól...spriccolt. :oops:

Nemrég ettem pirított grízt mivel az hasfogó, hogy be tudjam venni a gyógyimat. Hát itt tartok.
Na meg apa se gyógyult még fel. :(

Littike
Gondolunk majd rád...és lehet, hogy pont a szünet hozza meg a várva várt babát ..csak úgy véletlenül. :D Várunk vissza!

Fency, Vicky
Gondolom nagyon elegetek van már a sztrájkból...hát tönkre tszi sok ember napját...nemigaz, hogy nem tudnak megegyezni. :twisted:

Nati
:D

Zsófi
Kitartás!!!Neked indul a lombik a szurik után?Pontosan hogy?

Puszi mindenkinek!!!
vizkriszisback

Szebb napot csajszik

Mert nekem nagyon pocsék :cry: :cry: :cry:
Ma "megint megjött" elegem van, én már ezt nem bírom :evil: :evil:
Nekem mért nem sikerül???

Lányom meg éhségsztájkba kezdett, nem eszik az oviba, semmi!!!
Csak ül a kaja felett!! Most is úgy hoztam őt haza, hogy tegnap este óta semmit nem evett :shock: és nem is ivott csak itthon egy kicsit reggel.
Nem tudom mért csinálja? Mi lesz vele ha nem fog enni, éhen fog halni!!!!

Fejem is fáj, hasam is fáj na meg a derekam.
Ja, és hívtam a dokimat, hogy csak a 4. cn tudok menni a 3.cn-i hormonvérvételre. Mivel ma jött meg, csak hétfőn tudok menni. Meg ,ost a 4.cn kezdem majd el a clostit. Az utolsót ez lesz a 6. hónap.

Elegem van, nagyon padlón vagyok, nem tudom fel-e tudok ismét állni!! Mért vagyok ilyen selejt??? Ha egyszer már sikerült, akkor mért nem sikerül másodjára is????????

bocsi, hogy csak magamról irtam, de le kellett vhová irnom.

Páromnak mondom, hogy megjött.
Mi volt a válasza: Mit csináljak vele, ennyi :cry: :cry: :cry:
Nem tudom, lehet csak én akarok kistesót, a férjem nem is :roll:
Vagy igen, csak nem mutatja ki, azt a szomorúságot, kudarcot, hisztit mint én amikor megjön :roll: Itt bőgök, ez van :cry:

Kép

Kép
edinka

Krisz!!!

Kép

De a te szmájlid miért is örül?? :oops: :oops: :oops:

Viki!!
Fiúk köszi jól vannak, a nagyok dolgoznak, a kicsi meg igyekszik visszamászni oda, ahonnan 13 hónapja örültem hogy kijötttt!!!
Állandóan a se....be lóg :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edinka :cry: :cry: :cry: Nagyon átérzem a sz*r kedvedet, én is hányszor átéltem ezt...mintha én írtam volna 1 évvel ezelőtt...Nem tudok mit írni vigasztalásnak...legyél sokat a gyönyörű kislányoddal és örülj neki, hogy Ő van neked! Tudod, meg kell tanulni vágyakozni azután, ami már a mienk. Sokszor elfelejtjük ezt, mindig valami másra, valami újra, többre, jobbra, szebbre vágyunk és közben észre sem vesszük, hogy mennyi mindenünk van már! Ne add fel, én a helyedben szerintem keresnék egy másik dokit, aki rendbeteszi a hormonjaidat, aztán hidd el, minden rendeződik majd a maga idejében! Egyszer már sikerült, akkor másodjára is fog (sőt ki tudja, még hányszor :wink: )
A pasik meg már csak ilyenek, nem mutatják az érzelmeiket, ez is ismerős :?

Nati, örülök, hogy nálatok okés minden! Pároddal még mindig dúl a szerelem? :wink:

Littike! OK várunk! :D

Krisz, hát igen, elég felháborító! Aki kevesli a fizetését, az keressen más munkahelyet, szerintem az a megoldás...de egyébként állítólag tök üres a város, mert mindenki otthon maradt...jobbulást Nektek!

Kép
vickybabe

Sziasztok csajszik! :lol:

Littike!
sajnálom, hiányozni fogsz :( , de remélem majd eccer visszajössz közénk 8) , mint kismama :wink:

Gizi!
remélem elkapjátok azt a hónapot és akkor az endonak is annyi 8)
ha meg nem, akkor szerintem is sürgesd meg a laprt, hogy ha mégiscsak endo, minél korábban elkezdjétek a pusztitását :evil:

Edinka!
RMPPB! :twisted:
lányod mér sztrájkol? :roll:
fel a fejjel, a gödörből mindig ki kell mászni, apjukod is biztos akarja, csak a pasik ezt nem tudják kimutatni(tapasztalatból mondom.... :? )

Susy!
remélem az új heparin meghozza hatását 8)

Vicky!
összecsomagoltál már? :D

Kukac!
te kis pizzasütő fenomén :wink:
nem sürgős a lombik.....legalább el tudunk menni előtte nyaralni :P
őszintén szólva kicsit félek ettől az egésztől.... :shock:

Nati!
mi zújs? :lol:

Krisz!
remélem a homeós bogyeszek segítenek :roll: :P

hát mindenki nagyon dícséri az uj hosszú hajamat, most olyan szépnek gondolom magam :oops: :lol:
Vendég

Edinka
Sajnálom Pirit.Lehet, hogy lányod is érzi rajtad a feszültséget azért nyugatalan, viselkedik furán....próbálj meg vele sok időt tölteni...te is kikapcsolod az agyad egy picit.

Nati
Mosolygós smiley? :shock: Hát tudod én a mosolyt szívesen osztogatom...(sokak mondták, hogy szeretnek velem összefutni mert mindig olyan szépen mosolygok rájuk) nem tudtam bölcset írni neked ...de egy mosolyt úgy éreztem megérdemelsz. :D

Tanítottam egyet...de a torkom nehezen viselte...próbáltam minél kevesebbet beszélni.Mostmár pihi, szerintem alszom is.Itt van a laptop, könyv, távirányító. A gyomrom elvan, most küldtem rá háztartási kekszet teával.A teába tettem normaflore-t is.
Nem kéne már tanítanom a hétvégén...tudom...a francba...de már annyiba vannak a gyógyik és az óráim nagy része azért elmaradt... :?
vizkriszisback

Vicuska :D még nem, elég sokat utazom és mindig az utsó pillanatban csomagolok. :lol: és persze mindig itthon marad valami :lol:
Hová mentek nyaralni és mikor?
Ne félj a lombiktól, én már alig várom, ha lehetne, holnap kezdenék!
A hajaddal ne csigázz tovább, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kép
vickybabe

Krisz!
Nem tudom. A kontrol lapartól függ. Ha maradt az endó akkor tuti a lombik. :roll: De ez majd csak júliusban derül ki. 5. szuri után kell visszamennem. Aszem, ha lombik, akkor ráépíti a szurira, mintha fogigátlót szednék, de nem tudom pontosan. Az biztos, hogy dokim nem akarja, hogy sokat pirizzek.

Vicus!
Majd fogjuk egymás kezét Tapolcán! :lol: Én már várom a lombikot, zudom, hogy az sikerülni fog!!!! :lol: Neked is!!!

Én is a sztréjk miatt nem mentem ma suliba.

Délután horgásztunk. Fogtam egy nagy keszeget. Majd felteszem a képet, csak az ura mobilján van. :roll: :wink:

Edinka!
Sajnálom. :cry:

KépKép
zsófikukac

Gyugyi, Mami, Zsu?????????????

ti is elhagytok minket??????? :roll: :( :( :(
Vendég

Kukac!
okés :wink:
Vendég

Krisz köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luca???????????????????????????????????
Vendég

Sajnálom hogy így eltűnt mindenki!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Pörgős napom volt. Kocsit szervízbe vittük - 120.000 km-es, meg néha nem indul. Oh, vazz... most telcsiztek hogy mehetünk érte.

Futok, nemsoká jövök és írok, mert már visszaolvastam. :wink:

Puszi mindenkinek! :wink:
fenci

Ditke!
azért mégiscsak jössz!szerencsére :wink: :lol:

Fenci!
várunk 8)

estére egy kis testmozgás :oops: :P

Kép

már nincs kivel koccintanom sem :shock: :( :( :(
Vendég

Vicus

Tudod nagyon jól hogy nem egyszerű ám innen csak úgy "lelépni"! :shock:
1,5 évig írogattam ide! :( :roll:

Grönivel is mi van? Összevarrták már?
Gyugyi sem jön! :( Nati is nagyon ritkán írogat! :( Csipcsab sem!
Krisz, Mofly, Babcsi néha jön! :wink: Zsu, Mami is eltűntek! :shock: :roll: Littike is pihizik!Gondolom nem önszántából, csak így alakult! :(

Lucáról tudtok valamit hogy mi volt az UH-n?

És nem akarom ragozni!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: De hozzám közel álló személyek sem írnak már!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Suzy :D

Elküdtem e-mailben, ha kérdésed van, írj nyugodtan. Igen együtt fogjuk szedni a gyógyit. :D

Luca :D

Nagyon köszönöm a drukkot, s remélem igazad lesz és ikres kismami leszek. :lol: Nagyon örülök, hogy már érzed a mocorgást. :lol: De tényleg!

Mofly :D

Én megpróbálnám a fagyibabás beültit. :D Hallottam sikeres történeteket. De látom, úgy döntöttetek belevágtok. Felébred a kis pocok, s hamarosan kismami leszel. :lol:

Vicuska :D

Hurrá Tapolca! Vagyok én, csak a sztrájk mellett dolgoznom kellett menni. Nem volt eccerű. :roll:

Megyek aludni, Jó éjt mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Ditke :D

Szia! Én itt vagyok, nem tűntem még el. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
Megkaptam köszi, még nem néztem meg, de ha kínom van szólok. :lol:

Csak jövöhéten tudok vele foglalkozni,mert most anyósoméknál vagyunk és van porgram böven. Holnap ünnepeljük párocskám szülinapját :wink: , jönnek a haverjai. Készülödünk, fözök stb.

Ha tudok írok azért a hétvégén,de nem igérem.

Csóközön!!!! 8) :lol:
susy75

Sziasztok, jó reggelt!

Ultrahangon minden oké volt.Kérdeztem a dokit, hogy lát-e valamit,ami miatt túl sötét a magzatvíz, de nem látott semit.Azt mondta, biztos a pesti beavatkozástól volt, hogy sötétebb.
Nem győzött meg, de nem tudok mit csinálni!Lényeg, hogy a baba jól van.
Azért még sokat pihenek, nehogy én toljam el a dolgokat...

Susy, jó bulizást, férjednek sok boldogságot!Kérünk majd képeket!Ha lehet, udvarit...

Krisz, jobbulást!

Ditke, ne menj el, engem érdekel, hogy mi van Veled!

Zsófi, várjuk a keszeget!

Vicky, mindjárt utaztok, de jó Neked!
Már én is kinéztem, jövőre hova megyünk! :wink:

Edinka, sajnálom pirit! :cry:
Nem is tudok mit írni, tudom, mennyire csalódott vagy!
Végülis a pco-ra nem kaptál semmit?Az inzulint nem nézték meg alaposabban?
Vendég

Jó reggelt!

Luca!
végre megint te kezded a napot! :lol:
örülök hogy minden okés a babával. :P
próbálj nem aggódni 8)

Zsu!
tök jó az új vonalzód! :P

Ditke!
szia :D ,mindjárt tesztelsz :wink:

Susy!
Isten éltesse a párodat!jó bulizást :P :P bele ne essetek részegen a halastóba :roll: :oops: :lol:

Krisz!
remélem gyógyulgatsz :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?