Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lego! A vasárnap reggelem nem igazán ugy alakult ahogy igazából terveztem, de az estém????!!!!!!!!!..................+++++++++++++++++++++++++++ :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :D :D :D :D :D :D Szóval izé!!! Az fantasztikus volt! Na mondjuk a szombat estéről sem panaszkodom!! Azthiszem ezzel sokmindent elmondtam!!!!!!!! :D :D :D :P :P :P

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot, meg mindent!! De már azthiszem, hogy kezdek megtanulni nem nagyon erre koncentrálni! Legalábbis azthiszem! :roll: :roll: :wink:

Dodo! Nagyon jók a pocis képek!!

Zsuzska! Nagyon szurkolok a jóslathoz!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ibici! Nagyon sajnálom a történteket meg pirikét is!! Minden jobbra fordul csak egy kis idő és türelem kellhozzá!!!!! :wink: :wink: :wink:

Gabi! Óriási gratula a táncversenyhez! Szép helyezés a 7.-is!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

edoci!
Igen, sikerlt ma vásárolnom is!!! Védőnőnél mikor végeztem pont jó idő lett igy kisétáltam a Lidl-hez.
Ja, védőnőnél cukrot néztek (itt nincs terheléses...csak épp amit akkor szúr - de mikor mentem, akkor előtte ette levest, fahéjas csigát, és egy tejeskávét 3 cukorral) az lett 6.4-es. Vérnyomás 110/60. Baba szívhang 158 (épp ébren volt). Meg le kellett vennie neki valami tenyésztést, merthogy az elmult 3 évben feküdtem kórházban több mint 24 órát.... valami MRS A tenyésztés. Vett orrváladékot, torokváladékot (majdnem odahánytam mikor azzal a pálcikával lenyúlt) és még a gáttéjékról kenetet (érdekes hogy nem kimondottan a hüvelyből). Meg megkaptam az eddigi labor papírjaimat amit majd szüléskor is kell magammel vinnem.

Akkor ime a kengururól és az kis "egészségügyi készletről" egy kép! A készletben az első (balról) egy gyógyszeradagoló - cseppentős... a második egy orrszívó, majd egy körömcsipesz, egy szintén gyógyszeradagoló (csak kanalas) és egy vízálló digi lázmérő).

Kép kenguru

Kép kenguru

Kép készlet

d.dodó

KAkukkos jó reggelt mindenkinek!

Nóci: Látom, jó kis vasárnapod lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodo: Ez a készlet nagyon tetszik.... főleg a vízálló digi hőmérő a csúcs....

Így alakult a mi hőm. Hát a holnapi np sokmindent eldönk azt hiszem.... ebből még bármi lehet

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 17600_.png
:roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska az lehet beágyazódásos esés is. Meg y adrukk neked nagyon.

Én ma elkezdtem a clostyt, fáj is a fejem rendesen. Menszim iszonyat erős, szokásos. Iszom a cickafarkfüvet s, hát ha előrébb hozza a peteérést egy kicsit.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: Nagyon drukkolok Neked, hogy hasson a cicka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is a beágyazódásban bízom :roll: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna egyszer már ittam októberben, akkor hatásos volt:)

Kép

gabi1

Gabi: Hát akkor most is biztosan hatni fog :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sokan dícsérik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Dodo!
Nagyon jok lettek a pocakos kepek es nagyon jo kis dolgokat vettel a Lidl-ben.
Te leszel a kovetkezo aki szulni fog. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Megy a drukk neked erre a honapra.
+++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska!
A hod biztato!
Mikor tesztelsz?
++++++++++++++++++++++++++++++++

Nocika!
Megy a drukk neked is.
Remelem most sikerrel jarsz!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tobbiek ?????
:?: :?: :?: :?: :?:

Lanyok!
En tokre elkeseredtem most.
Zoli megint beteg.
alig, hogy meggyogyult, ismet beteg lett.
Ejjel 39.5 volt a laza (meg jo, hogy neki konnyu levinni). :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ami a legrosszabb, hogy Zoli a szobajaban vergodik, hogy rosszul van, a kicsi meg sir, hogy ehes a masik szobaban.
Egyedul vagyok itthon es azt sem tudom melyikhez szaladjak.
Meg jo, hogy Zoli turelmes, Kati meg gyorsan megeszik.
Na meg az is, hogy sok a tejem es jut Zolinak is.
Igy most azert fejek, hogy Zoli is tudjon inni. Meg jo, hogy izlik is neki.
Szoval teljesen kivagyok, hogy nem hiszem el, hogy nem tud meggyogyulni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hogy ne lombozzak le senkit, dobok egy par kepet.

Kép

Kép

Ezt apatol kaptam, 50 szal tulipan.
Kép

Ezt meg Zolitol.
Kép

Indulas setalni.
Kép

Szopi utan is jo maszatos tud lenni.
Kép

Magi
Vendég

Szia MAgi!

Nem lehet egyszerű két gyerekkel egyedül otthon, szerencse,hogy mindketten jó gyerekek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ahogy néztem Katalint, olyan, mint egy kis angyal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Milyen babakocsitok van? Olyan jó a színe :wink:
Igazából nem tudom, hogy mikor teszteljek..... elvileg most csütörtökön akartam, mert akkor már kell, hogy jele legyen pirinek.... ha nem jön meg és most ágyazódott be, akkor meg túlkorai, mert szerintem még nem mutatna semmit a teszt..... szóval valószínű, hogy várok jövő hétig mindenképpen. LEgalábbis megpróbálok :roll: :roll: :roll:

Szerintetek mikor fog mutatni a teszt valamit???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska ha most van a beágyazódásos esés akkor hétvége felé szombat vasárnap már szerintem mutathatja a teszt

Magi jobbulást Zolinak, neked meg kitartást.
Katalin pedig gyönyörű. Én is akarok ilyen kisbabát:)

Kép

gabi1

Gabi!

Koszonom!
Lesz neked is ilyen, sot meg szebb, mert ugye az ember, mindig a sajat gyereket latja a legszebbnek.
Szoval fel a fejjel, mert var meg rad egy lelek odafont az egben, csak a megfelelo idore var, hogy lejojjon hozzatok.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Neked is koszonom!
Kivancsian varom en is a teszted eredmenyet.
+++++++++++++++++++++++++++++++

A babakocsink peg perego culla talan.
A kepeken a szobai allvanyon van a mozes, amugy negy nagykereku a vaza.
Amugy szuper a kocsi is es a mozes meg szupi.
Legonak is ilyen van, csak neki kicsi kereku kocsihoz Navetta mozes. A navetta kicsit kisebb, mint ez.
Amugy kocsiba is kotheto, ki is probaltuk es szuper.

Kép

Kép

Kép
Vendég

Gabi: Akkor tutira elhalasztom a tesztelést hétfőig.... már ha kibírom addig :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nemvagyok egy türelmes alkat :oops: :oops: :oops:

MAgi: NAgyon szép színe van a kocsinak. Már én is annyifélét néztem. Nekem a háromkerekűek tetszenek nagyon, de a négy sem rossz, csak a lényeg, hogy nagy kerekei legyenek neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi Bergont néztünk még tavaly egy boltban.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!!!!

Zsuzska! Hát nem panaszkodom az tény!! De már várom, hogy beszabaduilhassak a fürdöbe majd az ágyba++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Magika! Gyönyörü a lánykád :D :D :D !!! És tudom, hogy ez fog neked eröt adni Zolihoz és Katalinhoz!!! Mikor van idöd propálj meg pihenni mig csak lehet!!!!!!! És nagyon gyönyörüek a tulipánjaid!!! :D :D :D :D

Csajok! Ma beszolt délelött az egyik kolléganöm, hogy ugy megyek mint aki terhes!! Erre én mondom neki, hogy nem bánnám de még mondom korai lenne erröl beszélni :wink: :roll: :wink: :roll: :wink: :wink: Aztán kökiig mig kiérek a 98-as buszal megyek mindig és mikor felszáltam átadták a helyet mert babás vagyok!! Na ez tuti jol esett mert mások hatalmas pocival nem kapnak helyet nekem meg baba nélkül! Na leültem, mert jól esett leülni, de jot nevettem a velem levö kolléganömmel!! :P :P :P :wink: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci!

Hát ez aranyos nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy legyen :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kakukkos szép napot mindenkinek!

Nézzétek meg a hőmet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintetek?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska ez nagyon szupi hő, remélem így is marad, pár nap és tesztelhetsz:)

Nóci hát ez tényleg nagyon aranyos. De hogy én se maradjak ki a sorból, Betti ofője tudja hogy elvetéltem, ő is nagyon drukkol hogy sikerüljön a baby erre tegnap mikor megyek a lányomért, rá néz a hasamra, és azt kérdezi hogy csak nem? Hát mondom sajna nem:) Épp menstruálok. Úgy hogy úgy látszik ez egy ilyen nap volt.

Kép

gabi1

Hát lányok képzeljétek el, délelőtt még iszonyat megvolt, aztán elkezdtem inni a cickafarkfüvet, és délutánra már alig volt, ma eddig még semmi, elég lenne egy kisebb betét is. Azt hiszem tényleg jó hatása van, legalább is én annak tudom be. Múlthónapban a málnalevélteát ittam, és akkor még a 4. napon is elöntött. Úgyhgy ezt fogom továbbra is inni, hátha rendeződik egy kicsit a ciklusom.

Kép

gabi1

Jogszigorlat:

Két diák elmegy vizsgázni. Az utolsó dobásuk a jogszigorlaton. A prof
lakásán van a vizsga. Felmennek. Bemegy az első.
Prof: - Húzzon tételt!

Srác kihúzza. Nem tud semmit, hebeg-habog össze vissza.
Prof: - Hát kolléga, maga nem lesz kolléga.
Diák - 1: Nézze professzor úr a családunkban nagy szégyen volna, ha nem
sikerülne a vizsgám. Adjon még egy lehetőséget. Felteszek magának három
kérdést, ha tud rá válaszolni, rúgjon ki, ha nem, akkor beírja a jelest.
Prof: - Ilyen még nem fordult elő a praxisomban, de maga annyira pofátlan,
legyen!
Diák - 1: Nos professzor úr, mi az ami törvényes, de nem jogos, nem
törvényes, de jogos és mi az ami se nem törvényes se nem jogos.
Prof gondolkozik, gondolkozik, pörögnek a lexikonok, jogszabályok az
agyában, majd azt mondja: - Tessék itt a jeles, de takarodjon, nem is
akarom látni magát!

Megy ki marha büszkén. Mutatja a másiknak, hogy ötöst kapott. Az forr
magában, hogy ez hogyan lehet, amikor sokkal hülyébb, mint ő.
Belép.

Prof: - Tudja mit, ne is húzzon tételt, felteszek magának három kérdést, ha
tud rá válaszolni, beírom a jelest, ha nem, ki van rúgva. Ugyanúgy
elmondja, mi az ami törvényes, de nem jogos, nem törvényes, de jogos és mi
az ami se nem törvényes se nem jogos.
Srác gondolkozik:

Diák - 2: - Nézze professzor úr, az, hogy ön 80 éves és van egy 20 éves
felesége, ez ugye törvényes, de lássuk be, nem jogos. Az, hogy az ön 20
éves feleségét egy 20 éves fiatalember rendszeresen kefélgeti, ez ugye nem
törvényes, de lássuk be, jogos. Az viszont, hogy ez a fiatalember az előbb
ezért magánál jelest kapott, na ez se nem törvényes se nem jogos...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A tanárnõ megkérdezi az osztályt : "Ha öt madár ül egy kerítésen és az egyiket lelövöd, hány madár marad a kerítésen?"
Pistike jelentkezik. "Egy sem, az összes elrepül a lövés dörrenésekor."
A tanárnõ bólint: "A helyes válasz 4, de tetszik a gondolkodásod."
Erre Pistike: "Tanárnõ, én is szeretnék valamit kérdezni. Három nõ ül egy padon, egy-egy fagyit esznek. Az egyik finoman oldalról nyalogatja a háromgombócos fagyit. A második fentrõl az egészet bekapva a tölcsér peremét szopogatja. A harmadik a fagyi legtetejét harapdálja le. Melyik nõ van férjnél?"

A tanárnõ tetõtõl talpig erõsen elpirul, de válaszol: "Nos, hát gondolom a második, aki föntrõl az egészet bekapva a tölcsért szopogatja."
Pistike: "A helyes válasz: amelyiknek karikagyûrû van az ujján, de tetszik a Tanárnõ gondolkodása."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Zsuzska! Marha jó ez a jogos nem jogos vicc! Ez kész !

Gabi! Igen valóban ugy látszik ez tényleg egy ilyen nap!! De jo lenne, ha valoban azt mondhatnánk már, hog " Igen valoban! Ennyire már látszik?????? :D :D

Csajok! Én vettem ma egy ovulácios tesztet! A neve PG/53 Ismeri valaki?? Mert én most a patikában jöttem arra rá, hogy az ovu és az lh teszt nem ugyanaz!! Nagyon szégyellem, hogy nem tudom mi a külömbség a kettö között :oops: :oops: :oops: De ez van!!! Valaki segitene rajtam?? :oops: :oops: Világositsatok fel légyszíves!! :oops: Tényleg hülyén érzem magam, de ez van :!: :!: :oops: :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika az lh szint az ovulációt közelségét jelenti. Amikor az lh teszt pozitív tehát ugyan olyan erősségű mint a kontroll vagy még erősebb akkor azt jelenti hogy kb 24-36 óramúlva lesz az ovuláció vagyis amikor a tüszőmegreped és a petesejt kiszabadul belőle. Ekkor termékenyíthető meg. Utál a petesejt elhal.
Ilyenkor a nyálka is megváltozik ekkor lesz ilyen csúszós legalább 10-20 cm-re nyújtható tojásfehérjéhez hasonló. Ekkor ha ezt a nyálkát megnézed a mikroszkóppal és hagyod rajta megszáradni akkor ilyen páfrány szerű rajzolatot fogsz látni, amikor pedig nincs a közelben ovuláció akkor ilyen karikákat lehet látni.

Tehát maga az ovulátió tüszőrepedést jelent. Az lh pedig az a hormon ami ilyenkor emelkedik és amikor az lh csúcs van akkor a tüsző szépen megreped, majd újra lecsökken az lh és helyette a progeszteron fog emelkedni hogy azesetleges terhesség bekövetkezhessen.

Na remélem valamennyire tudtam segíteni.

Kép

gabi1

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Gabi!!
Köszönöm a kis biologia órát. valamelyest értem, de kell egy kis idő mire eljut a tudatomig!! De megbirkozom vele, azt hiszem!! 8) :oops: :wink: :roll: Most már kész is vagyok az első teszteléssel! Hát mind a ketten nézegettünk a párommal ő ugy látta, hogy a fogamzó képesbe tartozom, de mozog! Én is ugy láttam, hogy az de elég ritka volt de nekem nem mozgott. Legalábbis én nem láttam mozogni! Hát nem tudom! Mindenesetre majd meglátjuk, hogy a ciklusom végén lesz e vége vagy a terhességem kezdete van! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Merre vagytok?

Gabi!
A cickafarkat ittam en is, mikor Katalin osszejott. Na meg palastfuvet. Szoval megy a drukk, hogy sikeruljon.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nocika!
Gabi jol leirta!
Megy neked is a drukk!

Zsuzska!
A hod biztato!
Kivancsi vagyok a tesztedre.
A jogszigorlatos vicc nekem is nagyon tetszett.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked is megy a drukk!

Lanyok!
Hoztam megint kepeket, ha nem baj.

Kép

Kép

Kép

Ez a hajkorona!
Kép

Magi
Vendég

Nóci: Én sajna nem ismerem ezt a tesztet.

MAgi: Katalin egy tündérbogár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Milyen teát ittál és hogy kell inni őket???? Sajna reggel óta még lejjebb zuhant a hőm, úgyhogy most már 1000%, hogy napok kérdése és jön piri is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabi: A próféta szóljon az emberekből, akik babásnak néztek :wink: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Azert meg nincs semmi veszve, amig nincs piri.

A ciklus elso feleben cickafark teat ittam pe-ig, majd a pe napjatol meg palastfuvet.
Mikor ezeket ittam jott ossze Katalin.

A teat ugy ittam, hogy egy fel-egy liter vizhez egy ket evokanalnyi fuveg leforrazol, fedo alatt allni hagyod 5-10 percet es utana leszurod.

En siman cukorral es citrommal izesitettem.
Bar sokan azt mondjak, hogy akkor mar nincs az a hatasa.
Nekem megvolt a hatasa.

Magi
Vendég

MAgi: Köszi a tippet :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok lanyok!

Vegre egy kicsit tudok lenni! :)
Az utobbi 3 nap New yorkban voltunk, olvastalak, de nem tudtam irni. Lassan elkezdodott a visszaszamlalas, vasarnap indulunk vissza Angliaba... egyre inkabb kezdett foglalkoztatni a baba, a rosszulleteim nagyjabol elmultak, nem igazan erzek semmit es foleg nem tudok semmit :? Az elso utam a vedonohoz visz majd, csak az a gond, h ott csak a 20 het kornyeken van ujabb Uh. :shock: valahogy meg kell gyozzem oket, h hozzak elorebb, mert megorulok :shock:
Meg egy dolog: nekem is van bovebb folyasom, mint szokott, igazabol mar a terhesseg kezdete ota, a dokinomnek is emlitettem, aztan valahogy a vizsgalat vegere elfelejtodott a dolog... Most meg ezen izgulok, h lehet-e vmi baj emiatt, mert az biztos, h Angliaban majd csak legyint ra a vedono :? vennem azt a canesten kupot, de nem tudom lehet-e ott kapni, ill mi a neve :roll:
Szerintetek?
Most epp azert van idom, mert faj nagyon a torkom es itthon maradtam, Zsolti bolcsiben van, ferjemuram setal. 8) Ja, es Zsolti kozben betoltotte new Yorkban a 2 evet! 8)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Zsuzsa!

hatha meg nincs semmi veszve :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magika!
katabol sosem eleg! :wink: Meg mindig jo kislany?
Mi van Zolival :?: En is rengeteget idegeskedtem, idegeskedek Zsolti miatt, mert gyakran elkapja a legcsogyulladas es mar majdnem hivatalos, h asztmas... Igaz mar reg nem volt es szerintem nem az, de tagadni sem akarok... :roll: szoval remenykedek :wink:

Dodo!

hatalmas lett a pocakod! :lol: Bizony, te vagy a kovetkezo! 8)

Kata!
Azert irjal ide is! nem mondtal semmit a tippemre :roll:

Ibici!
Nagyon egyutterzek veled es nagyon drukkolok!

Gabi!
Jo, h sikerult visszafogni azt a mensit! :roll: A cickafark tenyleg jo erre, bar azt hiszem mindenkinek mas jon be es nem tudom mennyire veletlenszeru a dolog :roll: nekem a malnalevel-palastfu volt a soron, de nem attol estem teherbe :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!Boldog szülinapot Zsoltinak!!!!Bocsi el is felejtettem nem tetszik a név most már letetünk hogy Zs betüs legyen :? Nekem fiúba nagyon tetszett a Zsombor hát nem minden házi állat körülötem az :evil: A folyás tök természetes dolog nekem azt mondta a doki ezze védekezik a szervezetem ha baj lenne és ahogy halad a terheség annál nagyobb a folyás de ez nem baj.Néha engem is elkap az ideg,hogy már jobba vagyok de vajon a baba én azza nyugtatom magam ha baj lenne azt a szervezet jelezné.NYUGI Zsófid jól van :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Bangham: Nyugi, tuti nem lesz semmi baj!!!!!! Köszi a drukkot,majd meglátjuk! Boldog szülinapot Zsoltinak!!!!!

Most vettem palástfüvet és gyorsan csináltam is egy adagot... szerintem ártani nem árthatok vele, hátha még használ is valamit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata: Hogy repül az idő!!!!! Hogy vagytok???? Zsófi szokja a gondolatot, hogy kistesója lesz?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa!Nekem is le esett a hőm és még is terhes vagyok :wink: :wink: Még ne add fel lehet már most pici van a pocidba.Te használsz LH tesztet?Remélem bejön a jóslat :lol: :lol: Köszönöm jól vagyok.Zsófi teljesen pozítivan ál a tesó kérdéshez szokta simogatni és puszilgatni olyan édes :lol: Most azt kérte legyen a húgy ha az lesz Rozi vagy Lujza legyen :lol: Anyum szerint pedig fiú lesz én nem kell lány néven agyalni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibica.Edoci!Nagyon el vagytok veszve :cry: :cry: :cry: :cry: Tesék jelentkezni!!!!!!!!!!!!

Magika!Tündéri Kata és szerintem most Rád hasonlít pedi az uh képeken inkább Zoliés apukája volt :D Ezt a Peg perego mózest lehet kocsiba is használni???Lehet csak a mózest kapni?

Lego!Gyönyörüek a Csajok!Jaj ilyenkor én is lányra vagyom máskor meg vegyes párosra :oops: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

KAta: Hát most éppen arról álmodozom, hogy azért van két olyan nagy csúcsom,mert ikreim lesznek (PERSZE KIZÁRT, CSALÁDBAN NINCS). És sajna a progim alacsony (15) és csak azért volt a kis pöttyike. És mivel most ittam palástfüvet, az is elmúlik és hipp hopp bab/babák teremnek pocimba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nálam van ujság egy kevés! Ma rettentöen sokat jártam pisilni. ezek után a kolléganöim kérdezték mivel mondtam bizti fel fáztam, hogy csíp e mikor pisilek erre én-nem ök: piros amit pisilek?-én: nem!! Na akkor teszteljek mert tuti babás vagyok! Na erre én legyintettem és mondtam, hogy de tuti nem mutatná ki a teszt mivel még félidöben járok!! És mivel nem birtam ki ezért csináltam egy tesztet! :roll: Hát nem tom! :wink: Szoval ugy tünik látok ott egy halvány csikot, de szerintem vastagabb a csík mint a kontroll csík! :roll: Na most ilyenkor mivan?? Egyébként ezu egy elléggé gagyí teszt mert a Rossman-ban vettem 2darabot egy 1000-Ft-ért! Lili a teszt neve! Ismeri valaki?? Tapasztalat?? :roll: :roll: :wink: 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

Magika! Gyönyörü a lánykád!! Ez tagathatatlan!!

Zsuzska! Ne add fel a reményt!! Szerintem még ne temesd ezt a hónapot!! :wink: :wink: Én nagyon drukkolok!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bangham! Isten éltesse Zsoltit!! Nekem még mindig csak az irigykedés jutott töletek!! Én is világot akarok látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!! Hogy vagy??? Pocis kép????

Ibici? Edoci? Tényleg el vagytok tünve!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika a lilyvel vigyázni kell, mert nekem is átlátszódott a teszt vonal, pedig nem voltam terhes:( inkább vegyél gabrielt

Kép

gabi1

Ok! Holnap veszek másikat! Ezért érdeklöttem!!!!! Köszi az infot!!! :cry: :wink: :cry: :cry: 8) :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Ragt fel a tesztet?Próbáld ki a Gabrielt vagy a Dm-van egy nagyon érzékeny teszt!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Egy pocis kép 14+0napos Kép
Kép És Zsófi cofja :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

nócika de ha feltudod tenni ide a tesztet, akkor szivesen megnézzük.

Kép

gabi1

Kata: Nagyonédi pocid van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na és a copf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!
szivesen felraknám a tesztet ha tudnám, de nem tudom mivel lefotozni. Mondjuk a telommal letudnám csak nincs hozzá kábelem, a webcamom meg most dobta be az unalmast! Ujra kell telepitenem de mejd jön egy ismerös és megcsinálja mert én nem értem a témát!! :oops: :oops: :oops: Ugyhogy sorry :wink: :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika értem, akkor nem marad más hátra minthogy csinálj egy másik félét is, és akkor biztos lehetsz benne. Én minden esetre nagyon drukkolok neked.

Kép

gabi1

Kata nagyon édes pocid van, és alánykád is gyönyörű azzala cofjával:)

Magi nagyon szép lánykád van.

Többiek merre vagytok?

Móni boldog szülinapot Zsoltinak. Én eddig a málnalevelet ittam, de nagyon véreztem, és rájöttem hogy annak van méhösszehúzóhatása, ezért volt annyi mennyiségű a menszim.
Így a cickafarknál maradtam, és eddig úgy néz ki hogy hatásos mert a menszim is sokkal nyugodtabb volt, 1 nap volt olyan hogy sűrűn kellett cserélgetnem, de ahogy el kezdtem inni a teát, úgy csökkent a mennyiség, annyira hogy ma már szinte semmi nem volt, talán egy icipici csepp.

Kép

gabi1

Sziasztok!!
Bejelentkezek én is, mert ezer éve nem voltam! :)
Megvagyok...mostanában tele energiával!! :) Tegnap pl 6 gépnyi ruhát mostam ki (köztük babaruhát is). Most már csak vasalni kell!! Hú, tényleg én vagyok a következő?? Olyan hihetetlen...... nemrég még csak a + tesztet hoztam nektek mutogatni!! :)
Amugy szerencsére itt is kezd szép idő lenni...minden nap arra kelek, hogy süt a nap... bár még közel sincs meleg sajna!
30-án megyünk egy 4 napos pihire. Svédországi magyarok ifjusági találkozójára..... mert ugye 1-jén nem kell dolgozni, és itt le sem kell hétvégén dolgozni az ünnepet (mint otthon kellett a páromnak). Sőt, megmondtaák nekik, hogy másodikán, pénteken se menjenek ám be!! :) Szóval tök jó.... ugyis valószínű ez az utolsó ilyen "hosszabb" kiruccanás a baba érkezése előtt!!

Kata!
Csini a pocid! És Zsófi nagyon édes!

Moni!
Utólag is boldog szülinapot a fiadnak!! Amugy hogy repül az idő... már te is betöltötted a "kritikus" 12. hetet!!

Magika!
Nagyon nagyon édes Kata!! Tetszenek a képek!!

Gabi!
Költözéssel hogy álltok?? Sikerült a gyerekeknek butort választani??? Kérünk ám majd képeket az uj házról!! :lol:

Edoci!
Merre vagy??

Zsuzsa!
megy a drukk!!

Nócika!
Nem elkeseríteni akarlak, de a lilly az amit még egyszer nem vennék...nekem is volt hogy +-at jelzett.... :( De bízzunk benne hogy neked tényleg +!!! De vegyél inkább a patikában Gabrielt vagy GRAVI HCG -t (ez mind a kettő ilyen csepegtetős).

d.dodó

Sziasztok!

Nekem sajna jó kis vérpacám volt reggel, a hőm hiába megint 37.0 :roll: :shock: Szóval tuti nem lesz baba.... ha csak valami csoda folytán csak ez erőlködéstől volt (ugyanis elég nehezen tudok wc-zni az utóbbi hét óta) :shock: És fogja magát és esetleg csak ilyenkis paca marad az alacsony progim miatt és ott a kis babóm.... úgyis elvileg a 3. napom kedden lenne és mennem kellene prlactinos kontrollra, és hátha azt mondja doki, hogy ott a babó.... szép álom, de csak álom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska nem kell szedned peteérés után semmit?

Dodó költözés? Nagyon közeledik 1-i hétvégén ha minden nagyon jól megy, illetve jól megy, csak az ajtók jöjjenek meg addig, a beltérik, az lehet csúszni fog.

Gyerekek bútorai mind megvannak rendelve, az is kb akkor fog megérkezni amikor költözünk, és a fürdőszobai szekrény is.

A konyhát 5-én kezdik el szerelni, de az 2 nap. Na ná hogy lesz kép. Akarok olyat amikor még üres de már készen van minden.

Én majd olyat is amikor be van rendezve, már alig várom.

Kép

gabi1

Zsuzska székrekedés is terhességi tünet:) Hátha még is baba van, nem csinálsz még is tesztet hétvégén? Én tuti nem bírnám ki.

Kép

gabi1

Gabi: Gondoltam már rá, de a pecsét miatt vér kerülne a vizeletbe és ez akkor is pozitívvá tenné a tesztet, ha nincs ott a babó..... Bromo-t szedek a prolactinomra, de az alacsonyabb progim csak pár hete derült ki és egyenlőre nem kaptam semmit sem rá. A dokim azt mondta, hogy a Bromo is rendbe hozhatja :shock: Szóval nemtudom, hogy mit csináljak. Kedden úgyis megyek vérvételre reggel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska de ez délután gy is kiderül hogy megjön e, és ha holnap reggelig nincs semmi, akkor nyugodtan csinálhatsz egyet.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?