Új privát üzeneted érkezett!

most visszaolvasok, hogy jól kipanaszkodtam magam....sorry..
Vendég
 


Nono, sajnálom hogy a tenyésztés pozitív lett. :( Most akkor igazából még az lenne jó ha egy hétig maradna bent a baba? (Ja, olvasom, még írtad is hogy igen.) Nem is tudom mihez drukkoljak most neked jobban.... Leginkább hogy minden rendben legyen, még ha picit nagyobb is a picur de legyen egészséges!!!!

Kitartást, reméljk mostmár hamar itt az időtök!

Kép Kép
szõlõ
 
 


no visszaolvastam....olyan sok szép baba fotónk van már! Az ilyenek jöhetnek mert mindig jobb lesz a kedvem!!! :D

Klarka! sokat gondolok rátok és szorítok nektek nagyon!...én meg itt nyavajgok holott az én nyomorom semmi a tiétekhez képest, ilyenkor mindig nagyon elszégyellem magam...

celesztina! nagyon klassz pólók...kár h nem előbb bukkantál rájuk, biztos vadásztam volna 1-2t, de így a végén már nem veszek terhes rucit.

mannogab! sztem semmit nem jelent h milyen a méhszáj, van aki hetekig rohangál kinyílt méhszájjal, másnál meg csak a szülés reggelén kezd kinyílni...és nem biztos h rövidebb lesz a vajúdás még akkor sem ha már egy kicsit kinyílt. Ezen ne aggódj!
Vendég
 

 
 

Szösz! Köszönöm a választ! Igen azt hiszem az agyban sokminden eldől. Akarni kell, és akkor hegyeket tud az ember megmozgatni!!

mannogab! tényleg jó súlyban van a babád, ahhoz képest, hogy 38. hét. A külső méhszájad kezd nyílni kicsit + nyakcsatornád megrövidült. Ez ilyenkor már tökre normális! Talán könnyebben is fogsz tágulni, mint aki 3000-es méhszájjal megy be mert pl. elfolyt a víze.

nono! Én tökre megértelek! ez a kettős érzésem nekem is van. Jó lenne szülni, de nagyon félek is.... Ráadásul neked még pluszban ezek a 2 hete tartó fájások, ott van Szonja is, na meg engem is mindig aggaszt, hogy ne legyen túl nagy a baba.... csak nem húzod 42. hétig ilyen fájásokkal! :shock:

Kép
gabo001
 
 


szőlő! Köszi de azért sem tom h mit is akarok, mert a baba mindenképp kap antibiot és akkor meg akár ki is jöhetne...ráadásul a sok pozitív eredmény miatt esélyes a szülés beindulása a magzatvíz elfolyásával és ha el is megy és nincsenek fájások akkor még biztosabb h megfertőződik....ezért meg szeretnék túllenni rajta mert egy tuti ha kinnt van többet tudnak érte tenni mint amíg bennt. És Szo-t ellátni úgy h ilyen fájásaim vannak rendszeresn sem könnyű. :cry:
Vendég
 


gabo! már nem tudom mi a helyzet....mi lenne a jobb...könnyű azt mondanom h majd a sors és a természet eldönti..ilyenkor meg is nyugszom 1-2órára de az agyam aztán újra indul....és már fizikai erőm sincs h elkolbászoljak erre-arra h legalább ne agyaljak. Köszi a megértést.
Vendég
 


nono: elég érdekes,hogy ilyen kemény jóslófájások ellenére,még nem nyílik a méhszájad...no meg ez az antibiotikum... :( Sajnálom!!Próbálj kitartani valahogy még a hátralévő időre és hidd el nem lesz semmi gond!! :) A baba majd mindent feledtet! :wink: De hisz ezt már te is tapasztaltad Szonjánál! :wink: Fel a fejjel!! :)

téjé: én is úgy tudom mint atizka,hogy szülés után már nem kell diétázni,méghozzá azért nem hogy ne befolyásold a kontroll vérvétel eredményét/mert gondolom az is lesz neked is nem?/.És bizony én nem is diétázom.Jó dőzsölni se dőzsölök,mondjuk inkább úgy hogy próbálok odafigyelni.De sajnos mivel van itthon vércukormérőnk így alkalmanként méregetem,és nem túl bíztató értékeket szoktam mérni... :( Igazából azt látom hogy hol ilyen,hol olyan.Hol magas,hol alacsony,tehát ingadozó...Mindenesetre én nem sok jóra számítok amikor visszamegyek kontrollra... :? :( e van,nem tehetek róla...muszáj valahogy elfogadjam ha megmaradt a cukorbetegségem... :?

Kerekeséknek mennek a drukkjaim!!! Én babám meg akkor volt lázas amikor kibújt,utána rögtön,de hála istennek nálunk semmi komolyról nem volt szó,még aznap elmúlt.

Mosoly... :) Az nálunk is van!!! :wink: Úgyhogy Blanka is elégedett/ma nem annyira mert ma reggel 6 óta nálunk is megy az üvöltés,nyűglődés kisebb-nagyobb szünetekkel :? /baba.Ő már a 2.napos is sokat vigyorgott. :D Olyankor én is meg bírnám őt zabálni.Már várom hogy tudatos legyen nála ez a vigyor,mert már most is nagyon édes. :wink: Tegnap úgy vigyorgott hogy még hangot is adott hozzá,mint aki kacag. :D :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


Hírek Pumipról aztán már itt sem vagyok...


Felhívtam...semmi új..várnak vele..amig meg nem indul magától...
elég ramatyul van szegény...:(
bennvan vele Zolija meg Anyuja...
ugyh nem sokat beszéltünk..puszil mindenkit és értesít ha van vmi...
Vendég
 


Sziasztok :)

Köszönöm szépen a szobadicsiket :)

Lituka, mindjárt fotózok neked fiúszobát is :) Jó?

Nono, elhiszem hogy eleged van, nekem is az van :) De sztem azt az 1 hetet bírd ki, hogy ne lázasodjon be a babád, ha kibújik....

Drukkolok hogy a jövő hét végére babázhass :)

Mannogab! Én is 38 hetesen voltam Uh-n, akkor a mi bpd-nk 94 volt, de a lába (combja) 78 mm. És 3738g-ra becsülték.

Nekem ma továbbra is síri hangulatom van....legszívesebben befeküdnék az ágyikómba, és nyalogatnám sebeimet... csak sajna a párom nem partner ebben, nem képes vígasztalni, mert szerinte hülye vagyok....jah, hordaná ő ezt a pocakot (és akkor még nem szóltam a rengeteg +kilókról) csak 1 -2 napig, megértené ő, mi a bajom :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szóval Lituka, szerintem egy fiús szobát is meg lehet jól csinálni, én pl a Bencéébe egyenesen szerelmes vagyok :) Annyira jó hangulata van :)

Itt van két kép, a két végéről fotózva :)

Kép

Kép


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, ez az ágy szuper!!!! :D Tényleg jó hangulatú a szoba, de nálam akkor is az ágy viszi a pálmát! 8)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagy nagy gratula Zsuzsának és Ágnesnek a babákhoz! Zsuzsának drukkolok, hogy minden rendben legyen a picivel! Remélem semmi komoly!

Visszaolvasni nem tudtam, majd próbálkozok.

Sajnos nálunk is gond van. :( :( :( Már az első vizsgálatkor mondták a kórházban, hogy Beninek egyelőre nincs meg a jobb heréje, de ne aggódjak, mert még leszállhat. Mikor hazajöttünk a mi doktornőnk már tudta tapintani, tehát elindult lefelé. AZtán tegnap újra megnézte és azóta sajna semmit nem haladt, úgyhogy mennünk is kellett a gyereksebészetre. Ott megállapították, hogy veleszületett lágyéksérve van,( attól nem tud leszállni a heréje), amire nagyon kell figyelnünk, mert bármikor kizáródhat és akkor azonnal kórház és műtét. Szóval egy időzített bomba. Én meg sík ideg vagyok. :cry:
Két hét múlva kell kontrollra mennünk. A gyereksebész mondjuk nagyon rendes és jó szakember. A sérv azonban, he nem is okoz problémát magától nem valószínű, hogy elmúlik, így pár hónapos korában szinte biztos, hogy meg kell műteni. :cry: :cry:
SZóval én most kivagyok, igaz tudom, hogy ez klarkáékhoz képest semmiség, de ez most nem vigasztal.

Litu,
mikor jöttök Győrbe?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Andi - Sajnálom! Tudom, nem vígasztal .. de ez már rutinműtét. Sajnos előfordul. De ahogy írod, a gyermekorvos jó szakember, így jó kezekben lesz a kisfiad!!! :) És hamar túllesztek ezen :)
Ne aggódj :)

Kép
szösszenet
 
 


jaj Andi, sajnálom hogy nálatok is gond van :( Azért szorítok hogy mégse kelljen megműteni Benit.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok,

Ágnes, Zsuzsa gratulálok a picúrokhoz!!!


Nono, hát nem semmi, amit írsz! Én a kis 60-as fájásoktól forgatom a szemem... De ebben tényleg az a durva, hogy nem is tágulsz.. akkor meg mire jó ez a sok fájás......... Sajnállak, megmondom őszintén. A gyerek után futkosást meg megértem.. Múltkor nekem is fel kellett emelnem vmiért Csengét a játszótéren, erre a sok okos anyuka a homokozóban rögtön rákezdett,h. "ne ültessem a hasamra" Nem ültettem a hasamra, de örülök, hogy okot adhattam a beszólásra...
Én ma töltöm a 39. hetet... azt hittem,h. már rég 2 nadrágot hordunk, nem egyet ilyenkor... Most kezdem úgy érezni,h. beállok a túlhordó többedszer szülők táborába. Pedig 16 napja már csak fél cm volt a méhnyak és a méhszáj is nyitva volt :(

Klarka, annyira édes a kis Attila, remélem minden rendben lesz veletek!

Felsoa, sajnálom,h. nálatok is ilyen gond adódott. Nagy fájdalom, ha beteg az ember gyereke, még akkor is, ha csak egy kis megfázásról vagy bármi kis betegségről van szó..

Kiscica, ha előkerül a fikusz, sztem a kézi orrszippantóval próbáld meg kicsalogatni, porszívóssal ilyenkor még ne riogasd szegény Maszatot. Én legalábbis így fogom csinálni. Egyiknek sem örülnek a gyerekek, de valahogy muszáj kipucolni...

Kép
Kép
mango.
 
 


Celesztina, megmondom őszintén én is dohányoztam régen (jó kis egyetemista évek :) :) ) de eszem ágába nem jutott volna cigiszagúan gyerekek közelébe menni. Sokszor látok anyukákat, akik tolják a babakocsit vagy a kenguruban lóg a gyerek és cigizik. Hát undorító.

Szőlő, Xsara Boldog hétfordulót! Azt hiszem ez lesz az utolsó közös most már tényleg....

Kép
Kép
mango.
 
 


Na jellemző, megint egyedül vagyok...

Zsu, tök jók a szobák, a két csajszi együtt lesz az elejétől fogva?

Alig vagyunk már áprilisi kismamák.....

Kép
Kép
mango.
 
 


És csak most látom,h. a vonalzóm kiírta,h. "LEHET, HOGY MA SZÜLETEK?" na neee

Kép
Kép
mango.
 
 


zsuzsófi! ha kijön a baba mindenképp kell neki antibiotikum, akkor is ha én szedek mert az nem védi meg őt teljesen. Ha intravénásan kapnám egy fokkal jobb lenne, de annyi mindenre pozitív lett a tenyésztés h semmiképp nem ússzuk meg h kapjon antibiotikumot...kivéve ha császár lenne és úgy lenne csaszi ha nem folyt el a magzatvíz. De pozitív baci eredmények nem ok a csaszira. Állati jó a fiad ágya, én is gondokoztam Szo-nak ilyenen, de akkor én nem tudtam volna vele aludni, így nekünk sajna maradt a kihúzhatós.

mango! én is a hasamra ültetem Szo-t ha felemelem.Olyan félsódérosan.....nem mintha a babát ez mélyen érintené....még mindig egyben vagyok és ha korábban is jönne akkor sem e miatt sztem, hanem azért mert folyamatosan 2 héttel idősebbre saccolja az uhu a kölköt. Fogalmam sincs miért fájok de nem tágulok. A nagykönyvek szerint a jóslók nem arra vannak h táguljak, hanem h a baba beilleszkedjen....

felsoa! u.ezt írtam én is az én nyomoromra...mi ez klarkáékhoz képest! De neked csak azt tudom mondani mindenki a sajátjáért aggódik és ez így van jól. Szo-t egy ambuláns kis szemműtétre vitték el 1 évesen és kb 10 percet volt a műtőben és kézbe kaptam visza kissé félkómásan de maga volt a pokol az a 10 perc...pedig tudtam h nem lehet baja...de majd megőrültem a várakozástól. Szörnyű ha a gyerek beteg....ennél rosszabb nincs...nagyon megvisel még egy kis takonykór is ha Szo-ról van szó. Folyton figyelek és aggódok. Kitartás neked is!

Ha felkel Szo elmenek McD-ba és hülyére eszem magam ....hátha segít a nyomoromon......pedig van itthon kaja....
Vendég
 


Nono, úgy értettem,h. kár ezért a sok fájásért, ha nem tágulsz.. Tegnap szült a sógornőm, 41+1-re, természetes úton 4400 grammos kislányt :shock: :shock: Nekünk 3000 gramm körüli babót jósoltak, remélem úgy is lesz! De régen voltam mekiben.. egyél fagyit is!!!!! nekem mostanában az csúszik a legjobban.. na meg a balaton szeletek hármasával... fő az egészség!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok Mamik!

Csak gyors bekukk, aztán menek, mert eszünk, aztán készülünk az első sétánkra!!!

Zsuzsának és Ágnesnek Hatalmas Gratula,!És remélem, h nem lesz semmi baj babóval Zsuzsáéknak!!
Szorítok Nekik nagyon!!!!!!

Mango
Fikusz nem került elő, dokinéni szerint akkor biztos lenyelte.. :roll: !
Neked meg kitartás, és NE ÜLTESSED A CSENGÉT A HASADRA!!! :wink:

Nono
Nektek is kitartás!!! Nekem kimaradt az utsó két hét nyűglődése, de már előtte is hisztis voltam!!!

Hú, most másra nem tok reagálni!

Ja, és dokinénink most ment el, és azt mondta Maszatra, h kis erőszakos baba lesz! Pedig olyan jónak mutatja magát!!
Azt mondta, h most persze, h jó, mert nincs baja, de majd nézzük meg betegen.... :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


mango! nálam a milka egész mogyorós a menő.... :oops: napi egy tábla simán ha bekattanok...de általában "csak" fél tábla... :oops: ...egészség....ugyanmá...örülök ha Szo-t ki tom szolgálni...soxor nincs időm h leüljek enni és azon kapom magam h upsz már megint csoki volt a reggeli mert azt futtában is be lehet nyomni....főzni 2 hete szinte soha mert nincs energiám...v főzök v Szo-val vagyok...így neki is mirelitet adok v apa hoz v.mit v nagyiknál tápol...szval az övét még megoldom de a sajátomat soxor simán elfelejtem...ráadásul a rendelt kaja annyira undorító h egy hét után feladtuk mert ment a szemétbe...

McD, én is rég voltam és nem is szeretem...nem is tom miért jött ez most rám...fagyi kéne de a torkom nem az igazi és nem merem nehogy pont a kölök érkezésére fájduljon meg....
Vendég
 


Most olyan fáradt vagyok, hogy röviden írok, amennyire tudok.
Reagálások, amennyire emlékszem:
Először is

Gratulálok Ágnesnek Miklós Bencéhez és Zsuzsának Biankához! Sok egészséget, boldogságot nekik!!!

Celesztina: Viccesek a pólók! Jó, hogy lefordítottad, mert én németes voltam. :)

Felsoa: Sajnálom, hogy nálatok is gond van, de minden rendben lesz!+++++++++++++++++++++++++++

Klarka Atijának és Pumpókának: +++++++++++++++++++++++++

Mangó, Szőlő, Xsara, Gumimaci: Boldog hétfordulót! Kitartást itt a végén!

Nono: Neked is kitartást, nem semmik lehetnek ezek a 60-80-as fájások!

Zsuzsófi: Szép a kislány és a kisfiú szoba is, nekem is külön tetszik Bence kiságya, nagyon csúcs! :)

Magika: Már megint édes képek a szépséges Kati-babáról! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Még annyit, hogy ma voltunk CTG-n, minden rendben, a csöppöm folyamatosan mozgott, ezért UH is volt. Sztárfotót is kaptam, ami elég jól sikerült, nagyon szép baba! Mindene kerek, pisze orr, pufók arcocska, teljesen el vagyok olvadva tőle! :D A lepényi és köldökzsinórkeringés rendben, fájásaim még nincsenek, de nem is mérték. Baba súlyát sajnos nem saccolták, pedig kíváncsi lettem volna, de elfelejtettem megkérdezni, annyira el voltam varázsolva az arcocskájától.

Most ledőlök, mert hulla vagyok!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok egy bőgési perióduson :) Egyszerűen nagyon magam alatt vagyok:(


Andi, tényleg rutinműtét, a hugom kislányát is műteni kellett, neki kétoldali volt, tán 1 hónapos volt?? Itt műtötték a Hempiben, reggel bementek, du jöttek haza. Arra figyelj hogy ne hagyd sírni a kicsit, mert attól könnyen kizáródhat...

Köszi az ágydicséreteket, én is szeretem, csak azt bánom hogy félmagasat vettünk :( Csak 83 cm alatt a hely, tényleg csak tárolásra jó :(

Mango, sztem elférnél rajta a kicsivel, 90 széles az ágy. Apjuk rendszeresen be szokott bújni a Bence mellé aludni :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Én is voltam ma ctg-n (már rettenetesen unom, ez volt az 5., holnapután ismét lesz egy..grrrrrrrrr...nem tudom, nálam eddig mindig ébren volt mindkét babó, sosem kellett ébresztgetni őket...sőt, ma olyan ramazuri volt, le is rúgták a tappancsokat...fájások végig 60 felett, de ez is szokásos.)

Viszont: dokim közölte, hívjam holnap délben és akkor beszélünk a hétfőről. Kérdeztem, elkezdjem-e szedni a homeó-bogyókat, mondta, hogy ma még ne, mert nem biztos, hogy lesz szülés hétfőn, ugyanis nincs anesztes.... :shock: :twisted: De ne aggódjak....köszi, végre belenyugodtam acsászárba, abba, hogy a betöltött 38. héten lesz, minden leszervezve, gyerek, Apa munkahelye, barátnő, stb., erre ez van...vagy lesz...egy cseppet elszomorító... :( Még jó, hogy kb 3 hete le lett beszélve, beírt a műtéti rendbe, stb...és az is, hogy már megy a visszaszámlálás...és akkor mi van, ha beindul? Elküldenek máshová szülni? Tudom, hogy van olyan kórház, ahol pl. éjjel nincs eda, de ez hétköznap.... :twisted: (Már sírni sincs kedvem....)

Kép
babyteve2
 
 


Zsuzsának és Ágnesnek gratulálunk, reméljük a felmerült gondokon hamar túl lesznek.
Sajnálom, hogy felsoa-éknál is jöttek elő előre nem látott gondok. Rájuk is Klarkáékra is sokat gondolok!
Azt hiszem ezek után a mi kis problémáink apróságok, bár lekopoogom, 3 napja nincs esti bömbölés, napközben kéri a szórakoztatást, ami által jól lefárad estére (meg én is,bár a párom azt hiszem jobban kiveszi e "munkából" a rsézét, mint én...hihetetlen türelmes, én meg sajnos nem annyira.)

csípőszűrés, UH
2 napig tartott mire kegyeskedtek felvenni a telefont időpont kérésre. Nem úgy van ám, hogy: "Anyuka, mikor jönnének?", hanem mindenhol adtak 1-1 időpontot, aztán akkor kell ott állni haptákban. Tök durva. Ráadásul egyik időpont sem pont akkora szól, amikor elvileg megkellene jelenni. Szóval időben kérjetek időpontot, mert itt felénk nagyon sokára kap csak az ember időpontot.

Szülés,
Elvileg nekem holnap kellene szülnöm. Most már örülök, hogy így alakult, mert azt hiszem totál idegbaj lennék az izgalomtól és a félelemtől. Most már van egy 3,03 kg-os és több, mint 2 hetes Danink, akit egyre jobban kezdünk kiismerni és talán mondhatjuk is rá, hogy egyáltalán nem rossz kisbaba.
(Amúgy a napi azonos időpontban jelentkező sírás-rívásról azt olvastam, hogy a nem teljesen kifejlett idegrendszerük okozhatja, ami max. 3 hónapos korukig tarthat.)

nono,
Sajnálom, tényleg nagyon szorítok, hogy alakuljanak úgy a dolgok ahogy Te szeretnéd és a kedved egy kicsit mozduljon el pozítiv írányban, mert nagy negatívságot érzek ki a hozzászólásaidból.

zsuzsófi,
jók a gyerekszobák.

1Bambi

Kép
1bambi
 
 


Babyteve,
Minden elismerésem, hogy ilyen sokáig bent vannak a gyerköcők.
Kitartás!
Lassan itt lesznek. Megoldodnak majd a nagy kérdőjelek!!!

Kép
1bambi
 
 


Nem friss képek, de...

Kép

Kép

Kép

Kép


Ja, a kórházban rengeteget nézegettem a fülét, hogy milyen kanyarok vannak benne és belemagyaráztam mindenféle figurát (asztalnál ülő ember, ugró macska, stb.). erre itthon kiderült közös fotókat nézegetve, hogy bizony anyja füle. 33 évesen sikerült meglátnom, hogy milyen a fülem :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi
 
 


bolygó! örülök, hogy minden rendben volt CTG-n! Az tök jó, hogy uh is volt! Ezek szerint az is "baj" ha sokat mozog a babó? (mert akkor szoktak uh -ot csinálni, ha keveset) Na, ezeknek a dokiknak semmi sem jó! :wink: :D
Kíváncsi vagyok melyikünk szül előbb? Még nekem sincsenek fájások, csak keményedések néha, meg alul fájdogál. Neked semmi abszolút?
Én meg holnap reggel megyek NST-re!

Babyteve! Elhiszem, hogy kiakadtál, egyidős terhesek vagyunk, de neked dupla súly! Minden elsimerésem, és már tényleg csak picit tarts ki!!!

Kép
gabo001
 
 


bambi! Tök édi Dani!! Formás gyerkőc!! :P

Kép
gabo001
 
 


Nono, sajnálom...én maximálisan megértelek, pedig gyerek sincs, csak költözés és meló.
nekem lent van a gyerek beilleszkedve zárt méhszájjal és jóslókkal

Celesztina, szuperek a póók, kár tényleg, hogy már nem érdemes venni.

Zsu, Bence szobája zseniális, főleg az ágy tetszik nekem is.

Mangó,a csokifagyi a mekiből a kedvencem mostanában

Andi sajálom, biztos nem elsz semmi baj.

lolka_zs
 
 


[quote="magika"]C írta:magikasopke!
Orulok, hogy segithettem.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Neked milyen szinu a bolcso?


magika, kék-sárga-fehér csíkos, ilyen :)

Kép

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


kerekes Biankájának drukk! Reméljük hamar kiderül hogy mitől lázasodott be a pici!

felsoa, sajnálom a lágyérsérvet, reméljük nem lesz szükség műtétre!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Bambi
Mi pont ma kértünk mind a két helyre időpontot!
De nekünk sikerült elsőre! Az ortopédiára két hónap múlva kell menni, hasi-kopnya uh-ra meg május elején!
Ti melyik kórházba mentek??
Mi Heim Pál és a Dél-Pesti..

MA megvolt az első sétánk! Jó volt, csak fújt a szél, és emiatt nem tudtuk sokat lennt lenni. Maszat most ki is van dőlve...

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Nono! Sajnálom a pozitív tenyésztés-eredményeket. :( Drukkolok, hogy legalább 1 hétig még maradjon benn a babád és hogy addig is minél kevesebbet szenvedj.

Sajnálom, hogy Pumpóka is még mindig szenved. Azt hittem, hogy miután bement a kórházba, hamarosan babázhat. :(

Andi! Sajnálom, hogy ez a kilátásban lévő műtét így megkeseríti az első boldog napokat. :( Kitartást! Minden rendben lesz.

Ennyi rossz hír... :( Remélem minden jóra fordul.

Zsu! Nagyon jól néz ki a fiad szobája is. :D Nekem is az ágy jön be a legjobban. Biztos imád ott lenni Bence. :D

Bolygó! A sztárfotót én is megnézném. :wink:

Babyteve! Sajnálom, hogy felborulhat a hétfői program. Kitartást!

Bambi! Örülök, hogy Dani már nem sírja végig az estéket. Képekkel mikor örvendeztetsz meg minket? :)

És minden Anyukának! Ne kíméljetek minket, szívesen nézegetünk babafotókat! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Bambi! Mire elküldtem a hsz-t, már itt is voltak a képek. :D Nagyon aranyos Dani Baba! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Ma én is ettem fagyit. Úgy megkívántam a citromosat és a málnást.:D

Egyébbként olyan 3 hete, majd megbolondulok az édességért. Jobban mondva inkább a kakaós dolgokért. Csoki, kakaó, csokis gabonapehely, ... Függő lettem. :roll: :oops: :lol: Pedig az első 5 hónapban az édesség látványától is rosszul voltam, nemhogy megettem volna 1 kocka csokit. :roll: :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Zsuzsának gratula Biankához. Szorítok, hogy minél hamarabb felépüljön!!!

Áginak is nagy gratula Miklós Bencéhez!

Bambi,
nagyon édes Dani baba!

Gabo,
Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de azért csak leírom, hogy a baba hihetetlen erőket képes megmozgatni bennünk. Engem 5-kor császároztak és másnap 7-kor kaptam meg Lilit. Ő is - mint Szöszkénél Alíz - egész nap velem volt az éjszakák kivételével. Az első napon fájt nagyon a vágás, de amikor a kiscsaj mellettem volt, valahogy nem éreztem semmit, csak hihetetlen boldogságot....

Nono,
Nagyon sajnálom a pozitív tenyésztést. Kitartás!!!

Klarka,
++++++++++++++++
Kitartás!

Andi,
Nagyon sajnálom! A szomszédunk kisfiát is ezzel műtötték pár hónapos korában és teljesen jól van. Persze tudom, hogy most ez sem vigasztal :(

Zsuzsó,
Mindkét szoba nagyon szép!

Csajok segítsetek!!
Lili mostanában elég komoly mennyiségeket bukik. Ma pl. kétszer jött ki belőle kb. 30-40 gramm tejcsi. Először félig megemésztett állapotban, másodszor pedig rögtön evés után. Szerintetek ez normális??? A védőnő nem igazán foglalkozott vele, annyit mondott, hogy emeljem egy kicsit meg a matracát a fejénél. Tény, hogy sokat eszik, most már van rá példa, hogy 110 grammot benyom.

Kép
emi29
 
 


Emi - Nálunk már 4-5 nappal ezelőtt jelentkezett ez a probléma .. úgyhogy én már szakértője lettem a dolognak :D
Az van, hogy mohók nagyon, sok levegőt nyelnek, és többet is esznek, mint a gyomruk elbír .. sajnos a 40 gramm az már nem bukás, hanem hányás :(
Úgy kell szoptatni, hogy megszakítgatod az evést, és büfizteted. Főleg az elején fontos, mert akkor nyelnek a legtöbb levegőt, ill. akkor eszik a tejci javarészét ..
Én 30-40 kortyot számolok és büfiztetek .. óriásikat büfizik olyankor. Aztán visszakapja a cickót .. és ezt egy szopi alatt 3-4-szer megcsinálom .. máshogy sajnos előfordult, hogy kijött belőle minden, amit evett.
Nekem ezt amúgy Anyu barátnője (aki gyerekorvos) ajánlotta. Ill. 1-2 gyakorló Anyuka is írta anno priviben :) (pl. Mamacka is hasonlót ajánlott). És nekem bevált .. próbáljátok ki :)

Kép
szösszenet
 
 


Szoptatós csajok,
Nektek is "könnyebb" és "puhább" már a melletek?
Én ma úgy érzem, mintha kevesebb lenne a tejem, azt hiszem ezt a hülye méricskélést abba fogom hagyni.
Ma nem evett gigamennyiséget én meg rögtön arra gondolok, hogy kevesebb a tejem. Mert hát már nem is feszülnek úgy a ciciim, mint eddig.
Aztán lehet, hogy elcsesztem, hogy ráálltam egyik szopi egyik mell, másik szopi másik mell. Most visszállok a mindkét mell egy szopi mutatványra. Csak olyan rossz szopi közben a "tapadókorongot" óvatosan leszedni magamról...Meg nem is mindig egyszerű.

Kiscica,
Mi a XIII. ker-be lakunk, ahol annyi új lakás van, annyi szoc.pol-os fiatallal, hogy itt igazi baby-boom van, mindenhol sorba kell állni...Rengeteg gyerek van. Biztos ezért van az, hogy kap az ember egy időpontot valamikor aztán örüljön neki...

Kép
1bambi
 
 


emi,
én nem tudok hozzászólni ehhez, mert nálunk nem volt még bukás.
a tesóm gyereke az viszont mindgi bukott. ők állandóan böfiztették, mást nem tudtak csinálni...
amit szöszi ír, elég logikus, csak hát türelem kell hozzá. és ügyesség, hogy a "tapadókorongot" fájdalom nélkül leszed!

Kép
1bambi
 
 


[quote="1bambi"]t írta:1bambiürelem kell hozzá. és ügyesség, hogy a "tapadókorongot" fájdalom nélkül leszed!

Gyorsan meg lehet szokni .. és a baba érdeke elsősorban :)
Mert hát a bukás/hányás neki sem jó...
Amúgy a kisujj-bedugás a szájba jó módszer .. nekem simán megy a leválasztás :D

Az én mellem is puhább, könnyebb .. de szerintem ez normális.
Éjjel viszont megtelnek nagyon :) Akkor többet alszik Alíz .. és én is pihenek .. (mert hát a pihenés tejserkentő :D)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Bukás ismerős, nekem mindkettő refluxos volt :) A sugárban 1,5 métert okádni mutatvány mindennapos volt... most sincsenek illúzióim... pl ezért nem altattam sose hanyatt őket..

Én már nagyon várom, hogy legyen egy kis lehányogatós tapadókorongom :) Nagyon jó lenne :) Most mosom a hintájának a huzatát, mert az kiment a fejemből :) De utána már tényleg nincs mit csinálnom....

Vannak fájásaim amúgy :) Óránként 1 db.... ezzel egy hét múlva megszülök :)

Ma elsütötték a bölcsiben: Szerintem napokon belül szülni fogsz :) Jah, micsoda rizikós megállapítás így a 40. héten :)

Tényleg olyan ez a dolog, mint ahogy vki írta a márciusiaknál:

Ez a várakozás olyan, mintha egy bombán ülnék, amiről tudom hogy fel fog robbanni, csak azt nem, hogy mikor :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok Mamik!

Bambi
Nekünk eddig 1x bukott, tegnap, egy jelentősebb mennyiséget, de biztos azért, mert túlette magát. Nekem Maszat büfizni sem nagyon hajlandó, de ma dokinéni mondta, h nem eszik "hangosan", így lehet nem is nyel sok levegőt..
De a büfi a tuti megoldás, mert a kaja közben lenyelt levegő tolja ki a ráevett kajcit..
Leválasztásra meg amit Szösz is írt. Ujjad be a cici és a szája közé, és akkor elengedi!! Nálunk is bevált.

Emi
Még régebben kérdezted a tetkót.
Igen, azt a kis nyomit akartam titkolni, de mondanom sem kell, h bennt nekem úgy nem jutott eszembe, ahogy van. Pedig a bokámon is van egy, de azt le se írom, h mi. És szobatársam nem tett róla említést...

Didkók:
Éjszakára nekem is borzasztóan meg bírnak telni. Én már úgy fekszem, h a párnám alatt ott van a melltartóbetét, és szopi alatt beteszem, mert volt, h szegény Maszatot "eláztattam"..
Napközben meg mind a kettő rendszeresen le van szívva, mert én visszaálltam a két cicis szopira. Nem bírtam az egy cici egy szoptatást.
Azért kiv. leszek, h ez mikorra fog beállni, mert az éjszakák elég gázosak emiatt.

Kaja: Nektek is két hét után kezdtek el babók többet enni??
Maszat tegnap este is kétszer vacsizott, és ma is simán kieszi mind a két didkómat egy szopira.. :shock:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


huuuu..rövide leszek mert baromi fári vagyok..

megjártuk a brendont,kikát,tescot,plazat,otp,bolt,patika....és rájöttem hogy már nem megy ez nekem..és a vásárlás sem okoz már örömet..
DE.mindent megvettem..semmi de semmi nem hiányzik..:D picinek is nekem is..szobának is megvan mindene :D

ugyh a jövőhéten puccba vágom a szobát..aztán nyugisan várok..

Nono: jajj hát mostmár Te sokkal rosszabbul vagyol mint Én...
nálunk csak 38. héten van NST ugyh engem még nem is tudnak paráztatni hálaégnek..meg nekem napközben csak leszakad a pocim..a görcsök..(összefüggő akár 2 órán át is mensiszerű) csak reggel...
ugyh Te bizti elöbb túl leszel a dolgokon mint én...de drukkolok is..még antibiotikumot kivárja és sztem bizti ki is bújik és megkönnyebbülsz majd meglásd...
Fel a fejjel....

Klarkáéknak Zsuzsáknak Andiéknak Pumpinak is megy a DRUKK...mindenkinél legyen minden rendben..tiszta szívemből kívánom...

Andi: ma voltunk de itthon hagytam a telóm és nem tudtalak hívni..(szokásom elhagyni a telóm) aztán apa meg nem akart már futkozni igy megvettük a DM-ben a olajat...igy most nekünk is majd megmarad egy csomó :( de még ma elakarjuk kezdeni...
de azért köszönöm szépen hogy felajánlottad..

Zsu: szép a fiúszoba is..megmondom őszintén azért irtam ám mert nagyon szerettem volna ha kislányom lesz..a szoba berendezés tudom lehet fiúnál is nagyon szép...de tudod...nagy álmom volt egy kislány..(ráadásul nekem apa nem akar több babát és elég komolyan is gondolja nekem pedig minden vágyam egy kislány is)

bocs ha kihagytam vkit vagy vmit de tényleg fáradt vagyok...
jó éjt ...én ilyen korán zuhanok is az ágyba...
Vendég
 


Lányok,
ma voltam a dokinál uh-n, és először megijesztett, mert azt mondta, hogy mintha nem stimmelne valami, de utána azt mondta, hogy az a valami amit lát a baba hólyagja, és nagyon tele van (ami furcsa volt neki), tehát végül is nincs semmi baj, de akkor is most nem tudom ez mi volt. Eddig mindig minden rendben volt, most meg az uh gép is 8 nappal kisebbre becsülte a babát, pedig eddig mindig a kiirt dátum körül volt, max 1 nap eltéréssel, sőt mindig inkább nagyobb volt. Sajnos bpd, stb. nem tudok, mert a dokim nem irta rá a papiromra, a monitort meg nem láttam, igy csak a súlyát tudom, az 3014 g. Valaki tud erről valamit? Légyszi, ha tudtok valamit, irjátok le, mert a legközelebbi uh 3 hét múlva lesz, és addig ki fogom idegelni magam! Előre is köszönöm!
sirkici
 
 


Sziasztok!
Szorítok a beteg babókért!
Áginak gratulálok!
Bambi édes a fiad,kis mosolygós!
Zsuzsó jók a babaszobák mind a kettő.
Aki szülni akar azt én elengedem menjetek nyugodtan! :D
Én ma voltam házidokinál tp papírért.Jól felhúztam magam mert elég bunkók itt az emberek de mindig én szívom meg.Mikor sorra kerültem volna vagy 6-an betódultak előttem.Egyik célozgat h ő csak a megírt receptekért jött csak.Mondom én meg csak tp papírért.Az előttem lévőknél nem ért el semmit így elém tolakodott pedig rászólt egy nő h én meg kismama vagyok nem jöjjön be elém.Aztán (én voltam a 19-es s.szám)megjelent a 7-s.számú (kisebbségi)pedig már a 18-as volt benn.Ő kihúzta a számát azt lelépett me nem volt türelme várni.Ő is elém vágódott.Meg egy nő a fiával(ő csinálta az adóbevallásom).Nem tom volt-e időpontja de bevágódott ő is.A kintiek meg csodálkoztak minek megy be ennyi ember egy orvoshoz.Én meg jó hangosan:k...a jó h én ki tudom várni a soromat ők meg nem.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Erre kijön a nő (az adókészítő)és még vigyorogva kérdi hogy vagyok mennyi van még hátra.Mintha nem tudná:én rólam megy a pletyi a faluban,persze ő is benne van.Már majdnem összeestem erre megjelenik két kb.össz 35éves csaj gyógyszerreklámmal és szépen bevonultak,pedig ekkor már az ajtó mellé álltam.Semmi elnézést vagy ilyenek.
Na kijön 7-eske a lányával(nem kicsi gyerek volt)h bemehet a 19-es(ez volnék én)Na neki is odaszóltam:k...a jó.Elég éles hangsúllyal.Remélem rájött:nehogymá még én örüljek h bemehetek!
Benn a két kiscsaj nagyba lefoglalja az orvost és a betegeknek fenntartott széket.Én meg a két asszisztenssel intézem ami kell.Mire az egyik:üljek nyugodtan az ágyra(ami közvetlen-kb.15-20cm-re van a doki háta mögött)és onnan beszélek a nővel.A két csaj nem kapcsol simán elmondták amit akartak.Persze a dokinő megmondta mit akar-mit nem de azért még erőltetik neki ahelyett h átadnák nekem a helyet.
Na nagynehezen sikerült a dokinővel beszélni:fél füllel hallotta a bajom meg megnézte a vérvétel eredményét.Közli h vashiányom van,meg vérszegény vagyok és túl nagy a baba már ezért elvonja a fejemből a vért ezért vagyok rosszul reggelente.Ja és h szte hamar meglesz 2-3 héten belül.
Aztán elkezdett telefonálgatni és a másik asszisztensnek mondja h mérje meg a vényomást,meg a vércukrot.
Vérnyom:100/60,cukor:4,2.Tehát ha kell feküdjek.Mondom 1 hónap van még addig feküdjek?ÁÁÁÁ megles az hamar szte lent van a hasam nemsoká szülök.
Mondom a máik doki még látni akar máj elején.Ő azt mondta nem jön a baba hamarabb.(Ja meg sztem nincs lejjebb a hasam,a párommal minden nap ellenőrizzük)
Hát ne haragudjatok de úgy felhúztak h ennek ki kellett jönni.
Vendég
 


Sziasztok!

Bambi, Dani nagyon édes!!!! :)

Sirkici, sajnos és ennyire nem vagyok képben UH terén ,meg úgy általában sem.... :oops:

Babyteve, énb azt hiszem kiborultam volna teljesen ezena híren.... :? És ez mikor fog kiderülni?? Legalább hétfőn?

Mi is megjártuk a dokit, a tegnapi fájásoktól elkezdett nyílni az eddig full zárt méhszájam. :D Azt mondta hogy azért még kell ennek nyílni bőven, na meg a fejének is lejjebb kell még mennie, de jó úton haladunk 8) Honap reggel CTG, azért a ma estére még kíváncsi vagyok, nekem mindig az esték a neccesek fájások szempontjából.

ÉÉÉÉÉÉS végre kicserélte a Babyfun azt a nyamvadt hordozót egy jóra!!! Kisfruzsi! Képzeld nekünk kiderült hogy amit kaptunk, hiába kaptuk meg rá az adaptert, valóban sz.rt se ért, mert az alapból olyan hordozó volt amit külön árulnak, nem a babakocsihoz (ezek szerinte ilyen is van...? TÖKUGYANÚYG néznek ki). Szóval nem is adapterrel megy rá a vázra, hanem egybe van öntve azzal a résszel amivel csatlakoztatni lehet... Mindegy, mosmtár megvan a jó, végre, 2 és fél hónap elteltével...

Kép

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 17:14-kor.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?