Sziasztok!
Tesóka!
Mennyi ideig kellett az mr-ben feküdnöd? Olyan parás, még nem voltam hál istennek, de nem is nagyon szeretném kipróbálni. Nem bírom a szűk dolgokat. Viszont inkább ez mint egy gyomor vagy béltükrözés
Remélem jó híreket kapsz!!!!!!
Fiú vagy lány? Hmm, hát jelenleg tök mindegy. Bár azért most jobban szeretnék még egy kisfiút. Mindig kislányt akartam, most meg el sem tudnám képzelni hogy kislányom legyen. De majd meglátjuk
Szisz!
Remélem jobban vagy és a szomszédotok meg lelőtte magát!
Neked is fel kéne cipelned a dolgait a tárolóból
Tuti tippem nincs
, c-vitamin dögivel, negro és kitartás
Barbi!
Jó utat és érezzétek magatokat nagyon jól!
Niki!
Naaaaaa mit kaptál párodtól?
végül sikerült kiderítened vagy meglepi lett?
Párodnak is sok boldogságot! (bocsi de már nem emlékszem hogy mikor és milye van
)
Timci!
Lehet megilyedt Atticy a zuhanytól. Türelem és újra élvezni fogja.
Próbáld ki a kiskádban újra, lehet ott nagyobb biztonságban érezné magát. És add oda neki a zuhanyt, játszon vele így nem lesz az mumus. Esetleg velefürödni néhányszor...
Nincs több ötletem, nekünk olyan volt hogy nem akart beleülni a Ricsi a kádba, állt. Azt végül úgy sikerült megoldanom hogy üres kádba ültettem és úgy kezdtem el feltölteni vízzel, ez már tetszett neki, azóta meg nincs vele probléma.
Jajj, majdnem elfelejtettem, írtam már de nagyon szívesen leírom mégegyszer
Nagyon örült neki
Mondta is már a Ricsinek, mikor ballagtam mögöttük a lépcsőn lemaradva, hogy ott jön anya meg a kistesó
Gabó!
Flóra tépi a hajatokat?
Szerintem nem kell ezen aggódnod, általában a legtöbb gyerek átesik ezen. Nekünk volt harapás, csípkedés, hajtépés és most rugdosás is van. Az első kettőről pikk-pakk leszoktattam a Ricsit, a hajtépés keményebb dió, de már egyre rittkább. Lehet hogy drasztikusnak fog tűnni, de én vissza csíptem, haraptam és jól meghúzom a haját, úgy hogy fájjon neki és rögtön elmagyarázom hogy ez fáj anyának is és nem szabad ilyent csinálni. Eddig mindig megértette a Ricsi, volt egy pici sírás mert fájt neki, de ahogy megbeszéltük hogy nem szabad, jól megszeretgettem és már nem is volt semmi gond viszont nem durvult tovább. Persze visszarúgni nem fogom, ennél már mást csinálok de az is hatásos
Nekünk a sima elmagyarázom egyáltalán nem vált be
Ha most beirattad Flórát a bölcsibe, az mit jelent, mikortól fog járni bölcsibe?
Bilizéssel hogy áltok?
Én még elő sem vettem a bilit, de úgy néz ki a wc nagyon bejön a Ricsinek. Mindig segít wc-ni
felnyitja lecsukja a deszkát, meglesi a produkciót, segít lehúzni
Lehet wc-s bácsi lesz
Csilla!
Naaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????????????????
Otthon vagytok mind a négyen?????????????
Remélem csupa-csupa jó híreket fogsz majd írni!
Zsuzsa!
Köszi, de azért te se parázz
Tényleg, így, hogy már harmadjára mész majd szülni, vannak parák ez ügyben? Vagy már tudom mi lesz, jajj de várom effektus van?