Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Már megint milyen idő van :( :( :( Kép

Niki
Nagyon jó az a bögre, meg a matrica is!
Bosszantó lehet, hogy mindig hozzátok csengetnek be! :evil: :evil:

Gabó
De jó lehetett a hastánc!!! Régebben én is ki szerettem volna próbálni, de egyedül sose mertem elmenni :)

Csilla
Gratula Dávidnak a fogacskákhoz!
Kitartás Nektek! Minden rendben lesz ám!!! :wink:
és már szerda van...

Barbi
Nagyon ügyes Vince, hogy forog! :) Látod, hogy nem kell aggódni?! :)

Zsuzsa
Remélem minden ok veletek! Pihenj, amennyit csak tudsz! Reméljük megfordul a kis lurkó!!!

Móni
Jajj, köszönjünk a sztárfotót :)
Szerintem máris rád hasonlít :lol:

Na, most megyek, nyomok egy tejeskávét...

szisszka

Jó reggelt!!

Móni, gratula :D Szuper a kép :D Hova jársz dokihoz?

Csilla, kitartás!!!!!!!!!! Tudom, hogy nehéz :cry:

Megyek, mert nyüszi van :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Rohanok a vonathoz, de eszembe jutott, hogy a pocakos és pocakosodó anyukáktól megkérdezem, hogy nem kérik-e a maradék tejserkentő teámat?

Móni!
Mostanában nem sokat vagyok itthon, de ha rendeződik kicsit a helyzetünk igérem öszeszedem a kölcsönkapott újságokat és könyveket! :oops: :oops:
rnecsi

Móni!

Szerintem első ránézésre Inkább rád hasonlít! :lol:

Lányok!
Várok ma mindenkit sok szeretettel 1-től!
Sajnos a rend nem jellemző mostanában nálunk, így kérlek titeket legyetek elnézőek! :oops: 8) :?

Megyek Flóra álmos!

Csilla!
Gratulálok, hogy ilyen nagy a kitartásod!!!!

Kép
gabriel79

Momcsi-nem hiszem el. :shock: Huuuuuuuuuuuu,ez igen.Jó hamar beválaljátok a következő babát.Én nem vagyok ilyen bátor ám. :oops: GRATULA!!!!!!!!!!!!!!És nem irtad továb,mit szolt hozzá a párod,h.ujra apa lesz? :roll:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelt!

De jó, hogy azért mindenki ad hírt magáról!!! ;)

Csilla! Tényleg, már mindjárt vége ennek a kálváriának is!!

Gabó! Jöttek a manók! ;)

Timci! De azért még nektek is jön egy baba, nem? :roll: :lol:

Szisz! Igen...ronda egy idő van.. ha nem csilllapodik a szél, akkor nem sétálunk ma... :( Jöttök talira?????? :D

TEsóka! Várjuk apátok véleményét ;)

Barbi! Mászik már Vince? ;)

Niki! Remélem megoldjuk, vagy megoldjátok, hogy gyertek talira.... :roll: Jó lenne!!!!

Na, megyek, nálunk is nyekergés van.... :shock:

Kép
Kép
encu

Encu, még nem mászik, de egy kicsit már halad a kúszásban, mondjuk fél centit :wink: :lol: De kezdi szétszedni a habtapit, legfőképpen eszi...
Gabó, mi megyünk, és ne törődj a kupival, nálunk is mindig ez van, egyszerűen nem győzök elpakolni :oops:

Vince most aludt el, úgyhogy ma kihagyjuk a babaúszást, úgyis egész hétvégén pancsizhatunk :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Niki!

Boldog születésnapot!!!!!

Na felkelt a Ricsi, megyek megpróbálom visszaaltatni azt jövök :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Jajj benéztem még csak holnap lesz :oops: frankón azt hittem ma van csütörtök, bocsi Niki :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni!
Tök jó a sztárfotó!!!!!!!!! :lol: Édes kicsi babó!!!! :D
És köszi, de holnap lesz a szülinapom!!!!!!! :D :D

Gabó!
1-től????? Nem kettőtől szokott lenni? :shock:
Hát izé... nem tom tudunk-e menni, egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy nem! :( Apa bizti nem ér haza, de még értem jönni sem érne haza. Encu most nem tud levinni. Gyalog meg megint kizárt, az idő miatt is, meg a babakocsi levitele miatt is. :?
De még kitalálok valamit, lehet megkérem majd apósom, hogy vigyem le, vagy nem tom... ha persze nem dolgoznak!

Barbi!
Majd kérünk sok-sok képet!!! :wink:

Kép
niki+baba

Encu-ha minden igaz,lesz,de majd 3,4 év mulva. :wink:
Atticy már 72 cm,és még mindig nem érte el a 9 kg. :lol: De 3oo Gr-ot hizott.
Most rohanok,mert be kell menünk Kecskemétre.

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Encu
Nem megyünk, mert meg vagyok fázva. (pedig azt hittem, h csak álmodtam azt, h fáj a torkom)
Egyre rosszabbul érzem magam... :? bújok is vissza az ágyikóba!

szisszka

Szisz, de kár, olyan kiváncsi lettem volna rátok :(

Egyáltalán jön valaki? :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Végre elaludt megint a Ricsi! 8) Nem bírtam már vele :oops:

Mindenkinek köszi :D Ja, rám hasonlít, olyan kerek mint én :lol:
A kerekségről jut eszembe, fogytam 3 kilót. Nem esik jól enni :shock:

Bocsánat hogy ömlesztve írok, de összefolyt hogy ki mit írt :oops: Még nem állok a helyzet magaslatán, de legalább már nem vagyok zombi :)

Mi nem tudunk menni a talira. Ismét taknyos a Ricsi :cry: Hétfőn pulcsiban indultunk el itthonról, megfázott :( :oops:

Ugyanahhoz a dokihoz járok, aki a Ricsit segítette a világra :D
ÁEK - dr.Szabó György :wink:

Timci!

Hát pedig elhiheted! :wink: :D Egyik kicsi-másik pici, erre vágytam és remélem sikerült :D Aztán a szüléstől függően még 1 agy 2 babát szeretnék! 8)

Csilla!

Jajj, dehogy gáz, van most millió fontosabb dolgod is ennél! :wink:
Majd ha újra itthon lesztek és tényleg lesz egy kis időd, majd akkor visszatérünk rá. :wink:

Lassan vége a hétnek, még két nap és remélem jó hírekkel jösz!

Barbi!

Gratula a forgáshoz!
Jót nevettem a függönyön :lol: édes lehetett Vince :D

Szisz!

Jobbulást! :wink:

Niki!

Bocsi :oops: :lol: :lol: Majd holnap visszatérünk rá :wink:
Ünnepeltek majd?

Hú, tényleg baromi idegesítő lehet hogy mindig hozzátok csengetnek be! :shock: De miért pont hozzátok? :shock: :evil:

Tesóka!

Megérdemelted az első helyezést, még ha csak burkoltan is :wink: Nélküled nem jött volna létre! Az eredmény, persze :wink: :lol:

Hogy mit szolt hozzá apánk? Háááááááááát, szerintetek???
Fülig ért a szája :D (bár telefonáltunk akkor, de hallottam hogy fülig ér :lol: )

Zsuzsa!

Tudsz azért pihizni egy kicsit?

Tegnap elkapott a hányinger, pont mikor mentünk tízóraizni a Ricsivel. Baromi jól esett enni a joghurtjából, majdnem lehánytam :oops: :lol: viszont azóta nincs semmilyen terhes tünetem, kicsit parás is lettem :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok!
Senki nem jön???????????? :roll: :cry:

Kép
gabriel79

Szisz

már akartam irni marcinak olyan szép szemei vannak , uhhhhhhhh
mi lesz 15 év mulva
anha

Móni
Köszi!

Zsuzsa
Köszönjük szépen!
Na, múlóban van a pocakfájás?

Huh, rég éreztem magam ennyire cudarul... :?
Megyek mindjárt vissza ágyikóba, megnézzük Marcival a Bűbájt :P

szisszka

Sziasztok! :)

Tesóka! REmélem is, hogy maga az eredmény nem az én érdemem ;)
Jó megint terhesnek lenni? Vigyázz ám magadra!!! Ne emelj túl sokat!!

Szisz!! Jobbulást! Remélem hamar rendbe jössz!!

Csilla! Nagyon várunk haza!!!!!!

Gabó! Köszönjük a vendéglátást és ugye sikerült eltakarítani a romokat? ;)

Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Tesóka, eddig jó volt terhesnek lenni. :wink: De ma nem érzek semmit :shock: :( Nincs hányingerem, nem fájnak a melleim, csak olyanok mintha jó sok tejcsi lenne bennük, nem vagyok hulla fárad, meg ilyenek...semmit sem érzek, úgyhogy most para ezerrel hogy lehet ennyi volt :( :oops: A Ricsivel tök más volt, mondjuk nem emlékszem hogy mikor kezdődött anno :roll:

na megyek dr.-t nézni, jó éjt!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki
Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!!!
:D
Kép

szisszka

Niki!

Boldog Szülinapot!!!
:D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mi akkorát aludtunk, hogy szinte hihetetlen!!! :shock: :D :D :D

Az oltásos vonalzóm nem is az oltást mutatja hanem a Niki szülinapját :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó reggeltet!

Egy hajszálnyival jobban vagyok...

Na, milyen volt a tali? Meséljetek!!!

Móni
Sztem ne parázz, h nincsenek tünetek. Nekem sztem az egyetlen tünetem az volt, h feszültek a cickók, meg valamivel látványosabbak lettek (de én tök lapos voltam előtte :oops: :lol: )

Most direkt megnéztem Neked, és nekem pont egy évvel ezelőtt volt az első uh-m :D ekkor azt írták a papírra, h kb. a 6-7 hétben vagyok, és nekem sztem ezután kb egy héttel jött a reggeli hányinger meg az aluszékonyság.

Amúgy meg tegnap éjjel, meg ma éjjel is "rólatok" álmodtam, és mindkétszer azt álmodtam, hogy kislányotok született :lol:

szisszka

Óóóó, pedig hogy rohantam... :roll: :lol:

NIKI!!! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!
Teljesüljön minden vágyad ;) !!!

Tesóka, te meg ne is gondolj ilyen butaságokra!!! Ha már nem lenne ott, ami OTT VAN, akkor azt bizti észrevetted volna! Szóval nyugi, és koncentrálj arra, hogy a kicsi jól érezze magát odabent! Emlékszel, Zsuzsa is ilyen parás volt, és tessék, nemsoká szül :) !!

Szisz! Hogy aludtatok?

Niki! Ti?

Barbit nem kérdezem, mert Vince a mintababa ;)

MEgyek lassan készülődni..ma megyek szív MR-re... :roll: Remélem nem ilyesztenek meg ;)

Pedig ma bizti szép idő lesz és mehetnénk sétálni, de nem... Majd anyum nagyanyámmal eltologatja Karcsikát ;)

Kép
Kép
encu

Szisz, micsoda álom!! ;) :D

Tesóka, télleg! Fiút szeretnétek vagy lányt? :D Tudom-tudom, mindegy, csak egészséges legyen (az lesz!!!!), nade mégis... ? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Moni Encunak igaza van ne paráz ez az én reszortom :oops: :lol:
anha

Niki-sok boldog születésnapot!

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Niki, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!

Móni, ne parázz, és vigyázz magatokra :)

Gabó, köszönjük a vendéglátást, és nem is volt kupi :wink: Csak egy kicsit utánunk...

Encu, jól aludtunk, bár Vince hajnali 2kor megéhezett, de szopi után visszaaludt reggel 6ig, ellenben velem, én kb másfél órát forgolódtam... Tényleg a szupi járókátokról nem raksz fel képet?

Csilla, holnap jöhetnek haza a fiúk, gondolom alig várod :)

Kép

Kép
sbarbi

momcsi-vagy én vagyok vak,vagy te elfelejtetted leirni,h.mit is mondott a párod,h.ujra apa lesz?Annyira kiváncsi vagyok.Boldog nagyon? :roll:

Lefényképeztem Atticy csinytvéseit ma reggel.Mindig rajta kell legyen a szemem. :lol: Mindent lehúz,mindenhova fölcsimpaszkodik,és mindent a szájába tesz. :lol
:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timi

jok a képek nagyon
anha

Sziasztok!

Én is örültem, hogy jöttetek és hamar eltakarítottam a romokat, bár az semmi volt ahhoz képest, amit apa csinált egy óra alatt! :wink:

Szóval megkérdeztem a volt óvim pszichológusát, hogy Flóra miért csinálja ezt és azt mondta nem agresszióból, hanem szeretetből csinálja.
Azt mondta nyilván annak érinti, majd húzza meg a haját akivel szimpatizál.
Azt mondta ne tiltsam (saját hajamon!!!), hanem hagyjam, hogy minél többet hozzáérjen, de amint húzza eréjesen szóljak rá és hagyni kell, hogy újból hozzáérjen, egy idő után már érdektelen lesz számára a haj!

Nos remélem így lesz, de azért ide a babanetre is írtam hátha másnak meg más a véleménye!

Ma voltunk bölcsibe és beírattam Flórát!Remélem nem lesz a beszoktatása olyan szörnyű!

NIKI!!!
Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gabriel79

anha-nagyon szépen köszönöm! :wink:
KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Niki

Boldog szülinapot
anha

Sziasztok!

Jóóóóóóóólvanna :lol: Nem para, sőt fő az optimizmus, úgyhogy csináltam egy vonalzót is :D

Timci!

Édes Atticy, milyen nagyra nőt :shock: :D :D :D :D Gazfickó lesz ő is, látom szereti a szekrényajtót meg a távirányítót :lol: :wink:

Óh, addig molyoltam a vonalzóval míg felkelt a Ricsi. Majd jövök ám :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timci, látom igazi kis csibész lett a kisfiadból :D

Encu, mit mondott az orvos a szivedre?

Holnap nem tudom még mikor indulunk Debrecenbe, mert bkv sztrájk lesz, ki tudja merre fogunk menni...kiborító :( :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Jövőhéten lesz me az eredmény, de nem akarok még egyszer MR gépbe ülni... nem egy nagy élmény... :roll: :lol:

Majd még jövök, csak rá vagyok feszülve a fagyira... :P

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu
Mi volt a dokinál????
Jól aludtunk, Marci aludt estétől fél 6-ig kb. aztán meg még visszaaludtunk. Én meg hajnal 4kor arra ébredtem, h valaki dumál a lépcsőházban :shock:

Napközben Marci szinte semmit nem aludt ma. Amikor elszenderedett, a ... (itt most nem írok jelzőket, mert akkor az nagyon hosszú és csúnya lenne) szomszéd megint nekiállt fúrni :evil:

A másik kedves szomszéd meg kirakta a kukatárólóból a kiságyunk dobozát, és iderakta az ajtónk elé. Basszus semmi mást nem tettem oda ki, neki meg oda van pakolva a fél lakása :evil: annyira... de annyira.... ááááá :shock: :shock: :shock:

Móni
Tényleg, öcsikét vagy hugicát? :P
Jó az új vonalzód!!!! :wink:
Kép

Timci
Ééédes Atticy!
Milyen ügyesen áll már!!! :shock:

Barbi
Hány körül szeretnétek indulni???

Hááát én nem vagyok jobban :( már köhögök is :(
Iszom a forró mézes citromos teát, meg nyomom a c-vitamint...
Nincs valakinek valami tuti tippje??? Jó lenne mielőbb meggyógyulni...

szisszka

Sziasztok!

Nagyon-nagyok köszike mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Gabó!
Csatlakozom a többiekhez, köszönjük a vendéglátást, és bocsi a ropiért, meg a teáért. :? :roll: :oops:

Móni!
Ne aggódj már, mi lesz akkor később???? Nem lesz semmi gond, felesleges aggódnod. Nem minden terhesség egyforma. :wink:

Barbi!
Hétvégére mentek csak ugye?
Érezzétek nagyon jól magatokat, jó pihit nektek!!!!!!!!!!!!! :wink:

Timci!
Nagyon édes Atticy! Nonó is hasonló rosszaságokat csinál! :lol:

Encu!
Milyen az az MR gép??????
Nagyon rossz volt??? :(

Kép
niki+baba

Uhhhhh-köszönjük szépen a sok dicséretet.Hehe,nagyon aranyosak vagytok.Most,h.nő fent a fogicája,olyanokat csinál,h.ahogy elkezdek távolódni tőlle,sir és mászik utánam,belekapaszkodik a gatyomba,és feláll,nyujtja a kis kezét,h.vegyem föl.Nem akar elmozdulni melőlem és fojton rajtam csüngene.És 3 napja sir a fűrdőkádban.Egyszer megmostam a zuhanyal a buksiját,azóta csinálja.Most hogyan továb?Hogy nyugtassam meg,vagy mit csináljak,h.ujra imádjon locsizni?Jol elkurtam,vagy még van rá eséj? :roll:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Tesóka!

Mennyi ideig kellett az mr-ben feküdnöd? Olyan parás, még nem voltam hál istennek, de nem is nagyon szeretném kipróbálni. Nem bírom a szűk dolgokat. Viszont inkább ez mint egy gyomor vagy béltükrözés :P
Remélem jó híreket kapsz!!!!!!

Fiú vagy lány? Hmm, hát jelenleg tök mindegy. Bár azért most jobban szeretnék még egy kisfiút. Mindig kislányt akartam, most meg el sem tudnám képzelni hogy kislányom legyen. De majd meglátjuk :wink:

Szisz!

Remélem jobban vagy és a szomszédotok meg lelőtte magát! :wink:
Neked is fel kéne cipelned a dolgait a tárolóból :wink: :twisted:
Tuti tippem nincs :( , c-vitamin dögivel, negro és kitartás :wink:

Barbi!

Jó utat és érezzétek magatokat nagyon jól! :wink: :D :D

Niki!

Naaaaaa mit kaptál párodtól? :roll:
végül sikerült kiderítened vagy meglepi lett? :D

Párodnak is sok boldogságot! (bocsi de már nem emlékszem hogy mikor és milye van :oops: )

Timci!

Lehet megilyedt Atticy a zuhanytól. Türelem és újra élvezni fogja. :wink: Próbáld ki a kiskádban újra, lehet ott nagyobb biztonságban érezné magát. És add oda neki a zuhanyt, játszon vele így nem lesz az mumus. Esetleg velefürödni néhányszor...
Nincs több ötletem, nekünk olyan volt hogy nem akart beleülni a Ricsi a kádba, állt. Azt végül úgy sikerült megoldanom hogy üres kádba ültettem és úgy kezdtem el feltölteni vízzel, ez már tetszett neki, azóta meg nincs vele probléma.

Jajj, majdnem elfelejtettem, írtam már de nagyon szívesen leírom mégegyszer :wink: Nagyon örült neki :D :D Mondta is már a Ricsinek, mikor ballagtam mögöttük a lépcsőn lemaradva, hogy ott jön anya meg a kistesó :lol: :lol:

Gabó!

Flóra tépi a hajatokat? :roll:
Szerintem nem kell ezen aggódnod, általában a legtöbb gyerek átesik ezen. Nekünk volt harapás, csípkedés, hajtépés és most rugdosás is van. Az első kettőről pikk-pakk leszoktattam a Ricsit, a hajtépés keményebb dió, de már egyre rittkább. Lehet hogy drasztikusnak fog tűnni, de én vissza csíptem, haraptam és jól meghúzom a haját, úgy hogy fájjon neki és rögtön elmagyarázom hogy ez fáj anyának is és nem szabad ilyent csinálni. Eddig mindig megértette a Ricsi, volt egy pici sírás mert fájt neki, de ahogy megbeszéltük hogy nem szabad, jól megszeretgettem és már nem is volt semmi gond viszont nem durvult tovább. Persze visszarúgni nem fogom, ennél már mást csinálok de az is hatásos :D Nekünk a sima elmagyarázom egyáltalán nem vált be :?

Ha most beirattad Flórát a bölcsibe, az mit jelent, mikortól fog járni bölcsibe? :roll:

Bilizéssel hogy áltok?
Én még elő sem vettem a bilit, de úgy néz ki a wc nagyon bejön a Ricsinek. Mindig segít wc-ni :lol: felnyitja lecsukja a deszkát, meglesi a produkciót, segít lehúzni :lol: Lehet wc-s bácsi lesz :roll:

Csilla!

Naaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????????????????
Otthon vagytok mind a négyen?????????????
Remélem csupa-csupa jó híreket fogsz majd írni! :wink:

Zsuzsa!

Köszi, de azért te se parázz :wink: :lol:
Tényleg, így, hogy már harmadjára mész majd szülni, vannak parák ez ügyben? Vagy már tudom mi lesz, jajj de várom effektus van? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hol vagytok?????? :shock:
Mi lesz itt hétvégén ha már ma nem ír senki :shock: :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Moni

Hát én nagyon fosok mert a Livit inditoták mert tulvoltam az idön és igy kaptam kértem félydalom csilapitot igy nem éreztem semmit még akkor se mikor kellet volna igy szakadtam volt 24 varatom az fályt csak a

Zoé ö ügye elfolyt a magzatviz és 17 perc alat meglet nála nagyon fályt de ügye nem volt hosszu idö

na szoval ezt nem lehet tulszárnyalni az idöt most félek hogy sokáig fogok szenvedni mert azt nagyon tudok ja és a császártol retegek hisztis vagyok az ilyenekre :oops:
anha

most gondolkodtam

szoktam néha
de fogalmam sincs mit kell vennem vagy mi kéne
ugy csinálok mint aki sose csinálta
anha

Ez nagyon tedszik milyen igaz

Gondoljatok csak bele, 1990 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban,sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk,hogy a gyerekágyak
festékében akadt bőven ólom.A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak
voltak,nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem.Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk
és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy
mobil.Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham.Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű, egyenes ági rokona.Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy
csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért.Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy
MCdonaldson edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíroskenyérre,a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt,a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban,a pre Domestos korban.
Ezek voltunk mi.
Hősök?
Talán.
Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Azért, mert akartok, jövök a világra,
S leszek új fény, csillag szüleim boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel,
A kincsetek leszek, pici kincs, egy Kisember!

Ezt meg csak ugy

:cry: tedszik
anha

Hát téleg nagy a pangás
anha

Móni!

Igen sajnos tépi a hajat a Flóra.
Már volt egy ilyen korszaka, de leszoktattam és pár hete újból kezdte.Sajnos nemcsak az enyémet, hanem másét is!
Én is visszahúztam neki, sőt rá is csaptam a kezére és nálunk is sírás, majd ölelés következik.
Csak azt nem tudom, hogy akkor miért folytatja, hiszen már mindent megért??????? :oops: :? :shock:
Ma egy ismerős mesélte, hogy az ő lány viszont harapott és egy idő után elhagyta.
Nemtudom, de remélem, hogy abbahagyja, mert tegnap elbőgtem magam anyámnak, hogy mit rontottam el, hiszen foglalkozom vele, szeretjük, de mégis hagyjuk, hogy fejlődjön a kis önállósága és mégis...
Szóval egy kicsit elvagyok keseredve, mert láttam, hogy a lányok is elképedtek Flóra ezen viselkedésén!
Ezúton is szeretnék Nikitől bocsánatot kérni és Encutól, hogy Flóra meghúzta a hajatokat!
Egyébként azt mondták, hogy a gyerekek 90%-a csinál ilyesmit ennyi idősen. :?

Bölcsi!
Szeptembertől vinném, mert ma voltam Óviban és valószínűleg felvesznek a százszorszép óviba augusztustól!
Nagyon örülnék neki, mert anyagilag is jól jönne na meg megoldódna az állásprobléma!
Nálunk sem jön be a bili, így WC szűkítőt vettünk és jövőhéttől nappal no pelus csak bugyi lesz rajta! :shock: :roll:

Kép
gabriel79

Zsuzsa!
Akartam írni, hogy ismerem ezt amit írtál és milyen igaz, elsem tudom képzelni, hogyan nőttünk fel! :lol:
Vajon megfordult a fiad???

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!
Nem kell tőlünk bocsánatot kérned!!!!!
Ugyan mááááááááár!!!!!!!!!!!
Ne legyél ennyire elkeseredve, nagyon jóóóóóóóó anyar vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink:

Móni!
Múlthéten kinéztem magamnak a campiba egy nagyon szép gyűrűt, de nagyon drágának találtam, és megbeszéltük apával, hogy inkább elmegyünk vásárolni nekem rucikat és azt kapom szülinapomra! Ami meg is történt. Tortát nem kértem, de kaptam pár szelet dobostortát, amin 25 szál rózsaszín gyertya volt amin meglepődtem, mert nem számítottam rá egyáltalán! De amin a legjobban meglepődtem, hogy a torta szeletek között ott volt a gyűrű!!!!!!!!!! Hihetetlenül boldog voltam, vagyok!!!!!!!!!!!! :D :lol:

Kép
niki+baba

momcsi-ma mikor beletettem a kádba,elkezdett sirni.De átöleltem,és szorosan fogtam és közben simiztem a hátiját a vizzel.Nagyon fogott a kicsi moszat,aztán lassan elengedtem,persze énekeltem neki,meg mutogattam dolgokat,és igy megnyugodot majd lassan levettem a zuhanyt,és játszodtam vele.Elején mikor meglátta akart sirni,de én elhülyéskedtem a dolgot. :wink: Aztán kivette a kezemből és kiszáláskor el sem akarta engedni. :lol: Remélem,holnap már nem fog sirni a beülésnél. :roll: Mégcsak azt nem értem,h.minden egyes pelenkázásnál,mikor fölteszem a pelenkzó asztalra,miért bömböl,ugy mintha meg akarnám nyúzni... :roll: Ha ezt a problémát is le tudnánk közdeni,nagyon örülnék neki.

encu-ha az Isten megsegit anyáék jönnek 29-én. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: