Új privát üzeneted érkezett!

Drágáim! :D

Na megint jöttem! :wink:

Mit csináltok? Ejnye,ne veszekedjetek! Ne rosszalkodjatok (csak másképpen! :oops: )(akinek lehet, mert a múltkor olvastam, hogy többeteknek kextilalom van :cry: )

A lényeg, hogy ne veszekedjetek, mert az ilyenfajta izgalom nem tesz jót se a babásoknak, se a reménybeli babásoknak!

Figyu, ez amúgy is egy babás oldal. Minden terhességet az utolsó menzitől számítanak!

Szóval hajrá babák!

Gyugyika! Rakj rendet a topicban!
Megpróbállak megkeresni a lefogyott képen! Bosszantó ez a hülye piri.

Edinka! Ezt a remek női egyenjogúságot sikerült kivívni magunknak! melózhatunk, + otthoni műszak. Ha jól emlékszem nálatok még azon is izgulni kell, hogy apa otthon legyen pé-kor. Hát ez nem könnyű, mindent összehozni, de talán bejön amit Luca mond, hogy kevesebb időd lesz a babára gondolni és ez bejön!

Luca! Nem rossz, hogy nem hízol. A sóska rágás persze nem kifejezetten hízlaló. Jó neked, hogy ilyen az ízlésed. Meg a babának, gyerekeidnek is jó, hogy ilyen egészséges ételekhez szoktatod őket. Ja láttam rólad egy képet, nagyon csini vagy, fele annyinak nézel ki, mint amennyi vagy. + a kert is gyönyörű! Gratula és pihenj!

Fencike! Ez jó project, ez az építkezés. Biztos szép lesz!

Vicus! Csak nem vérzel el! Nekem is ilyen néha, aztán másnap snitt és annyi, barna pöttyök még egy jó darabig. Anyukám szerint (mértékadó!) ez így jó. (A barnákra kaptam clostit.)

Pusszantás nektek, most csak ennyit tudtam.
epreske

Jaj, még akartam valamit!

Susy!
Nagyon király ez a gyógyi poén! Rám fér!

És Susy, tegyél fel egy jó erős pozitív tesztet! Én úgy imádom nézni!
epreske

Na, nem tudom abbahagyni.

Még annyi, hogy ezek szerint az LH-zás tök fölösleges szerintetetek (is). Mert én sem látom túl sok értelmét. Lehet hogy néha pont azért nem sikerült "jókor jó helyen lenni" , mert azt vártam, hogy legyen igazán erősen pozitív az LH teszt. Amúgy a dokim sem hisz benne.

Hát akkor megpróbálom én is elfelejteni és a "szabad szerelemben" bízni!
epreske

Sziasztok, jó reggelt! :wink:
Vendég

Szia Luca!! :lol: :lol: :lol:

Hogy vagy,drága????

Holnap már megint lesz BKv-sztrájk!! :twisted: :twisted: A múltkorit is egy szabim bánta!!A mostaninál is ez lesz,szerintem!! :twisted: :twisted:
littike

Luca!

Privi ment!!
littike

Szia Littike!
Jött! :wink:
Kösz, jól vagyok!
Vendég

Littike, Nati, Gyugyi!

Írtam nektek az iwiwre! Na harapjátok le a fejem! :oops:

Szeretek mindenkit!
gröni

Jó Reggelt!

Mami :)
Itt is van lehetőség kifizetni 100 ezeret, és akkor nem számít bele a lombikba. Ezt most nem szeretnénk igénybe venni. Idáig most 15 ezer Ft-nál tartunk, inkább takarékoskodunk egy következő nagy lombikra, ha szükség lesz rá.

Vicky :)
Ne aggódj a szurik miatt. Nekem long protokolom volt, azért kellett kb. 60 injekciót adnom. Ha neked rövid lesz, az sokkal kevesebb.
Most csak napi egy Merionalt adok, 11 napja.
Jó kis utazás lesz! Ha mennék Amerikába, én is ezekre a részekre mennék. Majd kérünk fotókat!

Fenci :)
Akkor jövőre mozgalmas évetek lesz. Biztos ami biztos, két gyerekszobát tervezzetek bele! :)

Susy :)
Szegénykém, a hatóanyagtól fáj a pocid? Egy kicsit én is érzem, de aztán elmúlik.

Vicus :)
Megszenvedtél a szépségért, de legalább megérte! :)
Drukkolok Tapolcához!

Tüncsi, Tünde, Bogáncs :)
Én örülök, hogy jelentkeztetek! :)
Továbbra is érdekel mi van veletek.
Tüncsi, gondolok majd rád hétfőn!

Gröni :)
Légyszí' gyere te is!

Most lesz holnap sztrájk? Jó lenne tudni mi lesz, holnap délelőtt kell mennem dokihoz, utána meg dolgozni. Hogy fogok így menni? :shock:

Köszönöm Mindenkinek a hozzászólását! Úgy döntöttünk apjukkal, belevágunk. Így is-úgy is szúrnom kellett, nincs veszíteni valónk. Elvileg kicsi az esélye, hogy egy szem fagyis felébredjen, de én úgy veszem, hogy 50-50%. Vagy fölébred, vagy nem, de inkább igen! :)
Kicsit nyomasztana lelkileg, ha ott hagynám a fagyasztóban, mégis csak a mi gyerkőcünk.

Kép
mofly

Mofly :P

Szia :wink:
Jól döntöttetek , fel fog ébredni!! +++++++++++++++++

Gröni :P

Jöjjél vissza :wink: , vagy írjál nekem is :wink:

Bogáncs

Kép
bogáncs

Sziasztok!

Mofly

Kívánom hogy felébredjen a kicsike, és hamarosan pocakos legyél!!!! :D

Littike

Jó hogy újra itt vagy!!!!!

Vicuska

Most nagyon örülök piridnek :wink: , de aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni!!!! :(
Majd mutizd meg a hajad! :wink:

Luca

Jól vagy? :wink: :D Vigyázz magatokra és hidd el minden rendben lesz!!!!! Továbbra is sokat fogok rád gondolni és nagyon drukkolok!!!!!

Vicky

Mindjárt itt az indulás napja! :D

Fenci

Jól fog sikerülni a fagyasztás és jöhet a baba!!!! :wink: :D

Susy

Azt hittem napról napra jobb lesz majd a szuri, de szomorúan olvasom hogy nem így van! :( Drukk a jövő pénteki UH-hoz! :D :D :D

Gröni, Nati, Gyugyi, Zsófi (remélem nincs sértődés a sorrenden!!)

Nagyon szeretlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba

Ha olvasod téged megkereslek iwiwen!!!!!! :wink: :D Nem menekülsz előlem!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mami vagyok

Neked is minden jót kívánok és akár hogy is döntessz a kicsikről biztos hogy a lehető legjobb döntést hozzátok!!!!! :D :D :D

Tünde

Fici még mindig egy tünemény, vigyázz magatokra és a kis pocaklakóra is!!!!!

Gizi

Neked is hasonló jókat kívánok!!!!!! :wink: :D És minél hamarabb babásodj!!!!!

Most viszont ne haragudjatok meg hogy nem fogok írni, de úgy érzem most ez a légkör már nem az, amihez én anno csatlakoztam!!!! :( :roll: Ezért is írtam elég ritkán, de ált. nyomon követtem az eseményeket!!! :shock: :roll:

Vigyázzatok, mert ez után is fogok olvasni, és aki eddig is érdekelt engem annak privit fogok írni!!!!! :wink: :D

Minden szépet és jót kívánok nektek!!!! :D :D :D
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kedves üdvözlést. Nagyon aranyosak vagytok.

Igyekszem a jövő héten elmenni a dokihoz, hogy mihamarabb elkezdhessük a vizgálatokat.
Kilenc évvel ezelött a rendszertelen ciklusom miatt nézték a hormonokat nálam mikor váratlanul megfogant a kisfiam.
Plusz még volt egy mandulaműtétem is mert nem tudtuk, hogy úton van a babó.

Gizi: én nagyon drukkolok Neked. Minden rendben lesz!

Luca: Örülök, hogy jól vagy. Csak pihizz sokat. A várakozás az nagyon rossz, de értékelhető és jó lesz minden.
Az AFP-re vettek már tőled vért. Bocs de nem emlékszem, hogy olvastam volna.

Mindenkinek szép napot!
kolibri28

Lányok! Ne csináljátok ezt! Legalább mi őstopikosok tartsunk össze! Annyi mindent átéültünk, túléltünk már együtt. Nem mondjátok komolyan, hogy egy két hónapja regisztrált lány által kirobbantott vita miatt szétesik a topik???
Szerintem most már lezárult ez a téma. Felejtsük el. Menjen minden tovább a régiben!
Tessék Mindenkinek jönni! Kép

Kép
mofly

Sziasztok!
Engedtem a nyomásnak(nem volt nehéz :wink: )és csináltam ma reggel tesztet. Igaz második pisis,mert reggel volt egy kis izgalom és elfeljetettem.
Szép erös!!
Kép
susy75

Susy

Nagyon szépen látszik most már a csik!!!!! :wink: :D :D :D

Edinka, Melus

Benneteket az előbb kifelejtettelek, bocsánat érte!!!! :oops: :oops: :oops:

Edinka

A sok együttlét remélem most meghozza gyümölcsét és nem kell visszamenni dolgoznod!!!!! Vigyázz Viktóriára!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Melus

Amikor eltűntél egy időre, kérdeztem Vicust hogy mi van veled és hogy írj magadról pár szót!!!!! :D Aztán amikor babás lettél úgy örültem mintha nekem lett volna kétcsíkos tesztem!!!! :D :D :D
Nektek is minden szépet és jót kívánok!!!!! :D
Vendég

Epreske!
Látom gyakrabban jössz, jól teszed! :wink:

Ditke!
Te se menekülsz ám elölünk,szóval nem ér eltünni!!!!!!!!!! :oops: :cry: Èn is azt hittem,hogy jobb lesz ,de sajna nem.

Vicuska!
megnézted az üzijeidet?

Mofly!
Jól döntöttetek, adni kell esély ,hogy felébredjen a drága. Biztos meghálálja majd!!!! :lol: Nem tudom mitöl fáj,de érdekes mert a bal oldalon szinte alig érzem,viszont ha a jobb oldalra adja a párom nagyon szenvedek. Gyönyörü kis lila foltjaim vannak. :? :cry:

Na és amiért izgalom volt ma. Hétfön küldtünk emailt a dokinönek,aki ezt az egész terápiát javasolta, de mivel messze van már nem járunk hozzá csak telefonon vagy emailen értekezünk. ìrtuk neki,hogy sikerült, és hogy az injekciót, gyógyszert elkezdtem, rendben van e így. Ja és leírtuk milyen Heparint szúrok. Ma reggel hívja a dokinö férjemet,hogy a Heparin nem jó ,másfajta kell. :roll: :roll: :roll: Aztán hívott engem a párom, hogy menjek azonnal a körzeti dokihoz új receptért, mert így is csak délutánra lesz itt a szuri és ugye nekem ma is be kell adni. 4 napig rosszat szúrtunk! :evil: Klassz mi!
Sajna a papírunkon,amin a terápia is szerepel nincs leírva pontosan milyen fajta heparin készítmény kell nekem, csak az hogy frakcionális vagy alacsonymolekulájú. A körzeti dokim is nehezen tudta eldönteni melyik lenne a jó! Na mindegy, legalább kiderült,mert ha nem írunk mélt ,akkor nem tudom mi van!!!
susy75

Susy !

Nagyon szép erős az a csík.

Gratulálok!

Jövő hét szerdán lesz UH?
kolibri28

Tényleg Edinka teszteltél azóta? :?: :?:
susy75

Kolibri!
Üdv köztünk,még nem is üdvözöltelek! :oops: :oops: :lol:
Köszönöm! :wink: Jövöhét pénteken lesz uh. :P
susy75

Susy!

Köszönöm.
Igen. Már viszzaolvastam. Bocsi.
Olyan izgalmas. Annyira tudok örülni mintha már velem történne.
kolibri28

Nati!
Mi van veled? Rég nem írtál már! :roll: :roll:

Gröni!
Hogy vagy? Jól emlékszem, hogy ma mész dokihoz? Majd írj mi volt!!! :lol: 8)

Kolibri!
Èn is így voltam vele. És remélem hamarosan tényleg veled történik. :P :wink:
susy75

Hol van mindenki??????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
susy75

Szia Susy !

Én vagyok, csak dolgozom is. Már nem vagy egyedül.

Remélem, hogy velem is és a többiekkel is hamarosan megtörténik a csoda.

kolibri
kolibri28

Kolibri!
Pedig már azt hittem nincs itt senki! :cry: :cry:
Biztos vagyok benne, hogy megfog történni!!! :lol: :wink: Csak sajnos ki kell várni.
Most megyek a gyógyszertárba az új szurimért! :?
susy75

Susy !

Mit kell szúrnod a heparin helyett?
kolibri28

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mi lett a topiccal?????????? :roll: :roll: :shock: :shock: :? :?

igaza van Ditkének, ez már tényleg nem az hetek óta , mint volt :( :( :(
régen úgy örültem belépni ide és olvasni titeket és leírni mi történt velem :oops:
most meg csomó ember akit megszerettem eltűnt illetve el akar tűnni :shock: :(

nagyon szomrú, hogy ez történt...nem lehetne valahogy visszacsinálni?

nekem az a véleményem, hogy ha ilyen hirtelen szét tud menni a topic, akkor itt nem is volt szó igazi barátságról.... :(

azért én még írok egy darabig, majd meglátom, mi lesz... :roll:

Susy!
gyönyörű a teszted 8)
nem semmi a heparinos sztori :shock:

Ditke!
jó a babás vonalzód!sosem irsz magadról :(
vagy most már tényleg egyáltalán nem akarsz írni? :roll:

Littike, Epreske!
jó újra hallani felőletek :P

Luca!
remélem jól vagy és no para :lol:

Gizi!
ma mész tüszőkukucsra, majd mesélj :D

Kolibri!
szabad szerelem-ez teccett :wink:

Mofly!
nagyon örülök, hogy belevágtok a fagyikának!milliónyi drukk nektek :lol:

Többiek jelentkezzetek! :!:
Vendég

Vicuska!
Nagy édi a vonalzód! :lol:
Teljesen igazad van a topikkal kapcsolatban, ha tényleg ilyen könnyen itthagynak minket,akkor talán nem is volt olyan nagy az összetartás. :cry: :cry: :roll:

Kolibri!
Most is Heparint szúrok,csak másfajtát. :shock:

GYugyi!
Te is rég írtál már!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :(
susy75

Akarom mondani nagyon édi. :oops:
susy75

hali,

megjöttem :D

újabb kórságot fedeztek fe nálam :cry: :cry: :cry:

Doki: "tud valami rendellenességről a petefészkével kapcsolatban"
én: "igen PCO-s"
doki: "egyebet?"
én "bal rossz helyen van, uh-n nem mindig látható (már nyomorgatott előtte is)
doki: "endometriózist nem mondát még?"
én: "ezt még nem"
:cry: :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

szóval úgy néz ki endo-m is van, bár a doki azt mondta egyelőre nem foglalkozunk vele/nem műtjük.

azért van jó hír is:
van jobb oldalt 1 db 16 mm-es tüsző, a méhnyálkahártya 7 mm (ma van cn 12)

kaptam tüszőrepit receptre, szombat délben kell beadatni. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ha nem jön össze akkor köv hónapra megbeszéljük a hsg-t. és az az utániban inszem.

Mindenki: sajnálnám, ha szétmenne a topic, hiszen annak idején pont a hangulat, az összetartás miatt jöttem ide.
azért csatlakozom Vicuskához és maradok :wink:

Mami: ahogy nézegettem a képeket a váróban eszembejutottál. volt egy csomó 3as-iker :D :D :D

Susy: nagyon szuper a teszt, szépen erősödik. szteroid mellé egyél sok kefírt, joghurtot, mert kigyilkolja a gyomrod!

Mofly: drukk a fagyibabához!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Szia mindenki!!! :D

Én őslakos vagyok itt...hol jövök hol megyek. :D Sajna nem vagyok minden nap..tlán mert nincs project....így csak olvasok hetente kb 2x és írom mizu.

Tegnap belázasodtam egyik percről a másikra...38,1 lettem :shock: bevettem flectort mert csak az vol és írány az ágy, aztán du. még bevettem egy paracetamolt és azóta jól vagyok. :D kopp kopp kopp
Ja...Debibe kedden megkaptam a 4. szurit, a műtétet pedig elnapoltuk jövő hét keddre.

Nem jönnek ma a tanítványaim, az egyik lemondta, a másikról semmit sem tudok :? .K kéne menni levegőre...de már mindjárt sötét van. :(

Mofly
Hajrá fagyibaba!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Susy
Gratula neked!!!Kellemes babavárást!!! Jó, hogy írtatok mailt. :D Azért jó, hogy mi topiclakók apró kis nőgyógyik vagyunk már. :lol:

Nagyon jó az a gyógyi. :lol: Bár szerencsére nekem a munkahelyemmel semmi gond...

Vicuska
Képet!Képet! :lol:

CSipcsab
Almadiéta??? Az alma jót tesz a beleknek...most olvostam :lol: . Egyél több fajtát...akkor hátha nem olyan uncsi.

Gyugyi
Te el fogsz fogyni :shock: :lol: Nagyon ügyi vagy...nekem is kéne fogyni...de nekem csak a szám jár. Igaz...mostanában, hogy beteg vagyok alig eszem...de tornázni sem tornázom. :?

Kolibri 28
Üdv itt!!!Mihamarabbi babásodást!!!!

EDinka
Fel a fejjel!!! Nega teszt monnyon le!!!! :twisted:

CSajok!!!
Nyertem a lottón! Van egy kettesem!!! :lol: Még sose nyertem...igaz nem is vettem lottót. De a múltkoriban annyit jártam a postára csekkeket feladni, hogy gondoltam veszek egy lottót is már.5 számmal játszok 5 hétig...és most a 3. héten nyertem....visszanyertem a lottó árát.

Na pusszantás mindenkinek!!!És csak pozitívan!!!
vizkriszisback

Kisgizi
Hát az endo tuti nem hiányzik már neked!!! :? Remélem nem az.Mondott róla vmit, hogy miből gondolja???
vizkriszisback

ma voltam hüvelyi uh-n, és ott látott egy 14x13 mm-es endonak látszó valalmit.

ezt írta a leletemre, TE - sajnos - talán tudod értelmezni:

j. ov. 14x13 mm sűrű bennékű terime, mko, PCO.

a jobb oldalt és a PCO-t értem. a többi kínai. mit jelenthe?

jobbulást Neked!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kép

Talán írtam már, hogy olyan szívás , hogy annyit járunk Debibe és sosincs időnk szétnézni.Sokszor tervbe vettük mostanában, hogy visszafelé Nyíregynek megyünk meg Tokajnak...de sose volt rá idő...amikor lett volna egy kicsi...akkor meg rossz idő volt vagy mi voltunk rosszul.Kedden minden fent említett dolog ellenünk volt...már az eső is elkezdett cseperegni, úgyhogy csak egy képre jutotta az egyetem előtt. :D
vizkriszisback

Gizi
Hát :shock: ...a sűrű bennékű jelenti azt, hogy valószínűleg vérrel teli ciszta, azaz csokiciszta, azaz endo.A többit nem tom sajna.
vizkriszisback

köszi, erre voltam kiváncsi, mert el nem tudtam képzelni mi lehetett :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

remélem legközelebb szebb időtök lesz.

ha tudtok kiránduljatok vasárnap, állítólag nagyon szép idő lesz :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicuska, köszi, jól vagyok!

Gizi, endo szar ügy...sajnos...bár én annyira nem értek hozzá, de amit itt írtak a csajok...
De a szép tüsző jó hír!

Krisz, mint mindig, most is hihetetlenül szépek vagytok!
Vendég

mkor kijöttem sírhatnékom volt. pedig nem vagyok az a bőgős fajta, de ez már sok.
még szerencse, hogy összefutotam a múltkori - hasonló cipőben járó lánnyal, és megismerkedtem, még eggyel. hárman jól eldumcsiztunk, a kedvem is jó lett.

de azéert el vagyok kicsit keseredve.
az első gondolatom az volt, hogy most tényleg feladom.
ha valami ennyire nem akar sikerülni, akkor azt nem szabad erőltetni.

msot nem tudom...

szombaton beadatoma repiszurit, de ha apa besztrájkol akkor feladom. sok ez nekem.

PCO, diéta,sport, grammozni, hogy mit ehetek, állandóan a kaján agyalni, hogy mit egyek, mit ehetek, szedek egy csomó gyógyszert és még ez is. :cry: :cry: :cry:

most depizek. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Luca drága, hogy vagy? minden ok? Tesóbaba mocorog?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi, igen, mocorog!(Szabad leírni? :oops: )

Elhiszem, hogy lelkileg szarul vagy.Sok ez már.De ne add fel!
Most elkeseredtél, de nem vagy Te gyenge, van még erőd küzdeni!
Vendég

Na hali csajok!!!!

Olvasóban vagyok!!!!
Suzy! Imádlak!!!!

Mofly, jó lenne ha vége lenne de ez a japán liba priviben is zaklat! De úgyis olvas minket, ugyhogy itt is leirom egy BUTA LIBÁNAK TARTALAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giz! Az a tüsző tök jó!!!!! Abból baba is lehet!!!

Minedenkinek szép jó estét!
Vendég

Luca: naná. hogy szabad! sőt! különben nem hiszem el, hogy sikerülhet! tessékcsak jó példával előljárni és motiválni! :wink: :wink: :D :D :D :D

Nati: hogy állsz a fittnesszel?
tegnap mi nagyon megszívtuk. áramszünet volt és nemnyílt a biztonsági ajtaja a teremnek.
én meg melegítőben mentem. úgy keleltt besurrannm az irodába és a wc-ben átöltözni. :D

ma reggel azért bepótoltuk :wink:
de tagnap hiányzott.

és ma végre lejejbb ment 1 kg-val a súlyom :D :D :D

már 2 hete meg sem moccant, kezdtem elkedvetlenedni :D de most legalább ez ok :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

tényleg, szerintetek pé után merjek futni? szabad?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Luca: én bunkó el is felejtettem, köszi a kedves szavakat :D :D :D :D Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Krisz!
Szépségesek vagytok pároddal! :lol: Jó lenne, ha már a jövöheti mütét nem maradna el. Drukkolok!!!++++++

Gizi!
Sajnálom, hogy rossz hírt kaptál. :cry: Nem elég a PCO,még endoval is meggyanúsítanak. :cry: :cry: Azért a tüszöcskéd kis ügyes, megkapod a repit és bebabásodsz. Okés? :lol: :wink: Ès nem feladni! Soha!

Nati!
Èn is!!!! :P :P Gyönyörüek a fiaid! :wink: Ès gyere sürübben!!!
Kép
susy75

sziasztok,

Ditke :( várunk vissza, én szeretnék tudni rólad ezután is!!!

Vicuska, szupi lehet az új hajad! Iwiw-en fönn van? Mingyá' megkukkollak! :wink:

Giz :( :( :( :( :( Drukkolok nagyon, hogy mégse az legyen...Nem akarok okoskodni, de endó gyanújánál nem lapart lenne érdemes csinálni hsg helyett? Futás: én amikor voltam Avivázni, akkor azt mondták, hogy a megtermékenyített petesejt egy erősebb mozdulattól (pl. ugrás) simán lehet, hogy nem tud beágyazódni. Séta vagy kocogás nem hiszem, hogy árthat, de azért ne vidd túlzásba...

Luca drága, mikor érezted először, hogy mocorog? Gondolom ez azért megnyugtató és szuper érzés :lol:

Krisz, pihenj sokat, hogy keddre már tutira elmúljon a kórság rólad!

Susy, ez gáz, hogy rossz szurit írtak először :evil: még jó, hogy rájöttek...

Kép
vickybabe

Vicuska, megnéztelek, de nincs kép az új hajadról :(

Gizi, így van, nagyon szép a tüszőcskéd, úgyhogy hajrá ez a hónap, bebabásodsz és kész!!!!!!!!!!!! :D Apát meg ne hagyd menekülni hétvégén!!!!!!!!!! :wink:

Túléltem a mai vérvételt, őgyhogy ezennel vége a vizsgálatoknak és már nagyon várom a szerdát :D meg persze aztán a hétfőt 8)

Kép
vickybabe

SUZY!
pÜ MENT!

Giz! tegnap voltam, de még mindig 12 kilónál járok!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Susy, Vicus, Vicky

Mondtam hogy olvasok ám!!!!!! :lol: :lol: :lol: :D
Kép

Gizi

Még lehet hogy veled összefutok a klinikán!!!! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Csak benéztem mi'zújs.
Velem semmi külcsi. Iszom azt az iszonyat cickafarkfű teát. Pfúújjj!!! Utálom a teát!! :x

Susy
Nagyon szép zebra :D

Krisz
Aranyosak vagytok! Jobbulást neked!

Puszika mindenkinek!

U.i.: Ne marakodjatok már!
aneetha

Nati!
szija :lol:
hogy vagytok? :D

Luca!
fantasztikus hogy mocorog!mióta? :roll: :P

Vicky!
grat az uccsó vércsapoláshoz 8) mindjárt utaztok :wink:

Krisz!
még mindíg szép párocska vagytok 8)

Gizi!
na nehogy már endod is legyen :evil:
ne add fel lécci :shock:
apának ne mondd meg hogy most van péd :oops: :lol:
csak vesd rá magad, vagy egy kicsit itasd le előtte és akkor ellazul :P
tapasztalatból mondom... :oops: 8)
bár mostanában nekem kell az ellazulás, mert mióta megműtöttek, nincs kedvem.... :? :shock:

hajamról még nincs kép, apácska elhagyta a gépet.... :twisted: de meglesz :wink:
kicsit türelem jányok :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?