Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Persze, igazad van. De mindent elfojtani se lehet, akkor meg később bosszulja meg magát sztem.
És ilyenkor persze, csak még jobban fáj a családom, főként Édesanyám hiánya. A szülinapok, évfordulók egyébként is rosszak ilyen szempontból. Ezt Brigi is tanúsíthatja.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Nóémi-nagyon szomorú,amit irtál anyossal kapcsolatosan.Nem kell szivre venni,tudom,h.nehéz,mert én is pont igy reagálnám le,de probálj meg erős lenni,és elereszteni afüled mellett ezeket,vagy a másik megoldás az lenne,ha elmondanád a párodnak,azokat adolgokat,amik bántanak téged és Ő beszéljen az anyujával,h.fejezze be,emrt abszolut nem vicces a számodra,amiket mond. :wink: Vagy te ülsz le vele,mármint anyóssal,és mindent kitálalsz,mert ha nem tudja meg,h.téged sokmindennel megbánt,akkor ezután sem fog arra vigyázni,h.miket mond.Öntesetek tiszta vizet a pohárba.És ne sirj,meg ne izgasd föl magad ilyeneken,hisz tényleg a picikéd érzi és akkor Ő is nyügi lesz.

Andi-nagyon aranyosak a babáid.Én minden 2 gyerekes anyukát tisztlek és felnézek rájuk.Sok egészséget és erőt nektek! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike, Drága!

Tündér vagy! Sajna, nem ilyen egyszerű a helyzet, ahogy Skype-on is mondtam. Sajnos, nyelnem kell. De a gyerekemet nem hagyom bántani. Az apját eleget bántották már. /Ahhoz képest, hogy MINDENT megcsinál nekik, egy szavukra ugrik!/

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

 
 

És tündéri a vonalzód!!! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Noémi: sajnálom, hogy így elcseszték a szülinapod! Nem semmi az anyósod!!! Nálunk is volt sok beszólás, korábban már írtam róla, és az én férjem sem értette meg, mért bosszant, de nálunk az a megoldás, hogy 800 km-re laknak. Nálatok egy városban, így nehéz.... :(

Timcike: megérte várni a vonalzóra, szuper lett!!! Annyira jók a színek együtt. Mindent Nektek kellett kiválasztani, vagy csak a képet küldtétek?

Andi: nagyon édesek a gyerkőcök!

Nagbri: a mélyhűtött is nagyon finom, mi is csináltunk már otthon! Itt semmi ilyesmi nincsen! Ők nem is esznek édeset főételként. Még a gyerekek sem. Múltkor csináltam Mahmoud uinokahugainak palacsintát reggelire, megkóstolták, de inkább áttértek az erjedt, sós sajtra. :shock:

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta!

Egy városban és 5 percre egymástól...

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: tudom, hogy ez nagyon rossz! De tényleg az lenne a legjobb, ha Gonzóval megbeszélnéd, és aztán nyugodtan leülnél anyósoddal, és elmondanád neki! Nem hiszem, hogy rosszindulat vezérli, csak nem tudja, hogy ezzel megbánt téged. Viszont a kettőtök viszonyának nagyon jót tenne szerintem, ha leülnél vele, és elmondanád neki!

Timcike: Na ugye, hogy meglett! :wink:
Vendég
 


Noémi: akkor gondolom jó sűrűn találkoztok... és még így is megijed Bálint tőle? Azért ez elárul valamit... :roll: Kedves nő lehet... :shock:

Falevél: gratulálok a szakdolgozathoz!! Miről írtad? Emlékszem nekem is milyen hatalmas öröm volt, mikor kész lett... :wink:

Andi: most néztem, hogy tényleg milyen ügyesen ül Dorka! :D Nagyon édesek az asztalnál! :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Erjedt sajt? brrr...
a vonalzónál mi csak a képet és a szöveget küldük, a hátteret a szerkesztő választja ki hozzá! Legalábbis nálunk így volt, gondolom Timiéknél is!
Vendég
 


Nóri: Én is szívből gratulálok neked, borzasztóan ügyi vagy! :D
És Krisztának igaza van, olyan jó érzés, amikor kész van, és amikor bekötve látod magad előd, az meg még szupibb. Utána pedig amikor elfogadják, és jónak értékelik! :wink:
Vendég
 


Brigi!
Aranyos vagy. Balázs tud a problémámról. Igazándiból megérti, de természetesen Ő sem tud változtatni rajta. Voltak ám itt cifra dolgok akár az esküvő körül is...
Anyós nem az a fajta, akivel bármit is meg lehet beszélni. Még a pozitív érzelmeit sem mutatja ki. Pl én azt hittem, hogy nem is érdekli a hasamban növekvő kisbaba. Aztán a végén egy véletlen folyamán derült ki, h igenis ő is izgult végig velünk. De ezt miért nem lehet vállalni? Emberi dolog, nem?
Na, mindegy. Egy ennyi idős nő már úgysem változik.

Kriszta!
Kb hetente találkoznak.

Azért köszönöm a biztató szavakat. Már túl vagyok az egészen, csak jó volt elmondani. Köszönöm, hogy meghallgattatok. :-) :oops:

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


na, most meg süt a nap. Az előbb olyan feketeség volt, azt hittem, vagy két napig nem látjuk a napot! Ki érti ezt? :-))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: szerintem ne éld bele magad a jó időbe, mert pocsék időt mond végig, és bármikor zuhoghat az eső! Sajna! :?
Itt fúj a szél, és továbbra is be van borulva!

Értem, de ha gondod van, gyere és mondd el máskor is nyugodtan.

Honey-ról tudsz vmit???
Vendég
 


nem tudok róla nagyon semmit. Múltkor hívtam, de nem is vette fel. :-( Azt tudom, h házat néznek. Többet nem. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


és persze, majd írom, ha esetleg gond adódik. Ezért is vagyunk itt egymásnak mindannyian! :-) Többek között. :-)))))))))))))
Köszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: NIncs mit!

Igen, tudom, hogy házat néznek, voltak itt is, azért kérdeztem, mert azóta én se beszéltem vele.
Vendég
 


Brigi: tényleg nagyon aranyosakat csinálnak, lehet én is küldök majd egy képet, ha találok valami szépet. Jaja, itt imádják az öreg sajtot, ami már elindult az erjedésben. De, hogy még a gyerekek is? :shock:

Noémi: írd csak ki nyugodtan! :) Tényleg nagyon furcsa lehet ez a nő...

Aziz meg táncol a tanuló kutyusnak. Ez abból áll, hogy ül, és emelgeti a fenekét amikor az dalol. Olyan édi. Meg a Duna tv visszatérő dallamainak is ezt csinálja, pl. híradó, reklám. :D :D :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: KÉPET!!!!!!!!!!!
Nagyon édi lehet Aziz!
Szerintem nyugodtan küldj nekik, bizti megcsinálják neked is! Ezek szerint megnézted a többit is! :lol:
Vendég
 


Húha!
Na most van élet!

Nem győztem olvasni!

noémi: hát ha ilyen anyós akkor sajnos nem sok mindent tudtok tenni elene!
Ez meg azért gáz ,hogy nem mutatja ki az érzelmeit pedig milyen jól esne ha tudná az ember ,hogy szeretik vagy nem! :?
hát nállunk apósom ilyen ,hogy nem mutatja ki a dolgokat de a lány nagyon szereti de nekem annyiból szerencsém van ,hogy vannak szüleim és tudok hozzájuk fordulni!
Aránylag átérzem a helyzeteted a barátnőm árva és kivették a szülei márminta fogaddot szülei és nagyon szerette őket de mint kiderült útolag csak a pénzért és egy idő után már nem is ugy bántak vele!

Nem bántották ,de kihasználták!

Kriszti. éppen mondom apának ,hogy intézek nektek vizslát de meg hozzál nekem egy szfinx cicát! :lol: :lol: :lol:
Az 10 kiló alatt van!
Aziz aranyos lehet!De meg dögönyözném már én is!Kis vasgyúró!

Honey: tényleg nagyon el vagy tünve!

Andi: dorka de szépen ül magától nagyon kis ügyike!

Manó: apa időben hazaért?

Brigi: srácok jól vannak!

Nóra: nagyon ügyes voltál ezzel a vásárlással! :wink:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Andi bocsi Dorka=dorka

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Noémi! Nem volt a telómon nem fogadott hívás Tőled! :shock: Nem lehet, hogy a régi számon kerestél?

Brigi! klasszak az új vonalzók! :D
Úgy néz ki nem leszünk szomszédok. Elég sok mindent kéne ott még csinálni, és annyi hitel felvétele után nem lenne miből. :?
Gyerkőcök még mindig betegek? :cry: Jobbulást nekik!

Múlt héten mi is vtunk doktornéninél, Patrik beleütött a szemébe, csúnyán bevérzett. Írt fel szemcseppet, de szerencsére nem gyulladt be, így nem kellett használnunk. :D

Vtunk ortopédián is, minden rendben a csípőjével. Rákérdeztem az etetőszékre, azt mondta, hogy ilyen pici babának még csak hordozót lehet használni, a dönthető székek is tönkreteszik a gerincét (négy gyereke van, így hiszek neki). Így sajna egyenlőre marad az eddig bevált módszer, csak lassan az én derekam nem bírja.

Kriszta!
A kis vizsit nagyon nézzétek meg, hogy kitől szeretnétek! Magyar vizslát szeretne a férjed? Sok baj van ezzel a fajtával, csak nagyon megbízható tenyésztőt javasolnék! És utastérben vigyétek, a csomagtérben volt már több baleset! :cry:

Timcike! Szupi az új ágy! :D Nekünk is van egy Graco utazóágyunk, de Patrik annyira nem szereti. De később biztos jól jön, ha nem otthon alszunk. A kajáztatással kapcsolatban egyetértek Veled, én sem adok neki sok húst. Amíg tudom, próbálom befolyásolni az étkezését, ne egyen annyi toxint! Darabosat pedig sztem addig nem kell adni, amíg nincs rágófog, olvastam, hogy anélkül csak rágatlanul nyelni tanul meg, ami nem túl egészséges. Védőnő azt mondta, hogy addig tilos, amíg 6-8 foga nincs!

Mogyo! Helvéciára is megyünk majd házat nézni! :lol: Ti szerettek ott lakni? Van minden? Bolt, ovi, stb? Rendesek az emberek? Na jó, utóbbi hülye kérdés, gondolom van ilyen is-olyan is.

Kép
honey78
 
 


Srácok nincsenek jól! Bence nem fogad szót, Dana nem eszik, helyette üvölt! És még mindig köhög!
Totálisan kész vagyok!
Pedig ma jön az új tűzhelyem, és ezzel indult a nap! Ehhez képest azóta csak rossz történik! :(
Vendég
 


Nagbri: sajnálom, hogy kivagy, majdcsak jobban lesz Dana!

Honey: nekünk van etetőszékünk, de én meg nem használom. Biztos hülyeség, de mi a szőnyegen ülünk egymás mellett, és úgy etetem. Igen, magyar vizslát szeretne a férjem, de folyamatosan próbálom lebeszélni, nem lenne túl jó, ha összerágná a több-százezer ft-os búvárfelszereléseket. Meg szerintem szökne is. A hotelben meg nincs kerítés...

Mogyó: nem láttam még itt ilyen cicát, csak csúnya utcamacskákat, meg 1-2 sziámit. De mint ahogy Honeynak is írtam, azért én is várnék még a vizslával. Most a beagle-t nézegetem még, ami kisebb lenne. De biztos az is összerágna mindent. :roll:
Ágika miket csinál? Nem is írtad mostanában, hogy milyen újdonságok vannak. :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Honey: hát van minden!
Hát én itt nőttem fel szeretek itt lakni de persze sok az új ember!
Merre néztek házat?

Kriszti: Ágika kutyázik ezerrel, sikoltózik ha sikitasz neki akkor ő mégjobban sikit annyira édes!
Cumizik de azt irtam nem tudom de én nagyon örülök neki!

Beagle is nagyon pörgös !
Nekem kb. olyan mint a foxi!


Brigi: hát sajnálom de csak jobban lesznek már a fiúk is!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Noémi, sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a szülinap... :( És gyere bártan írd ki, ha jól esik a szívednek és megkönnyebbülsz... Sajnos, már változtani nem nagyon lehet a helyzeten, főleg ha Balázs is már "megszokta", hogy ilyen. De azért jó tudni, hogy Ti számíthattok egymásra! :D

Kriszti, tegyél képet Azizról! Valami táncos figurásat.... :lol:

Andi, de ügyes már Dorka! :D

Mogyó, köszi, Apa időben hazaért, még ébren voltunk mindketten Bendével! :)

Honey, remélem, PAtriknak már meggyógyult a szeme...
Honey, etetőszéket nem tudom.... Mindenki mást mond.... :roll:

Brigi, jobbulást nektek! Szegénykéim.... Remélem, hamarosan meggyógyultok, és minden a régi lesz... A srácok meg mennek motorozni.... :wink: Megérkezett már a tűzhely?

Nóri, gratula a kész szakdogához!!!!!! :D Egy kicsit akkor fellélegezhetsz... :) Nagyon szupi a tankinid, meg az a hordozó is nagyon tetszik. Honnan vetted, mert elgondolkoztam rajta én is.... talán be kellene szerezni egyet... :wink:

Bende nagyon szenved a fogával... :roll: Bár tegnap már éreztem a kanálon, ahogy evés közben sercegett... De szerintem ez még csak a kezdet... Nem hiszem, hogy ilyen gyorsan túl lennénk rajta! :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Majd 6 körül ér ide vele apósom, de én akkor pont dokinál leszek a fiúkkal! szerintem mire hazaérünk, már be is szerelik, akkor majd lefotózom, és megmutatom nektek is, már ha érdekel benneteket!

Szegény kicsi Bende! Mondjuk mi már tudjuk milyen! Tényleg elég szenvedős! Kened neki vmivel?
Vendég
 


kriszti-köszönöm,a születési időpontot adtam meg,meg a szöveget,h.mit irjanak rá,és azt,h.tigriskét szeretnék bele. :wink:Hát,akkor nagyon sajnálom.Ennyire hárpia lehet az az anyós?Senki sem tud rá hatni?!Ejnyebejnye...

magjártuk szerencsésen eső nélkül Kecskemétet.Végre van mától autom. 8)

honey-köszön szépen.Szerintem ti is ki fogjátok használni,csak utazzatok. :wink: Hát ja,és is ezt mondom,mig nincs mivel rágnia,hiába adom neki darabosan.Ma azért kapott halikás tésztás babaételt,és az igencsak darabos volt,de nagyon szerette,és megette.Muszáj volt azt adnom neki,mert nem volt időm kaját késziteni nek,h.azt vigyem be magammal.De többet tuti nem adok neki darabosat.Akkor Nagykőrös kilőve?Ide nem költöznétek? :roll:

nagbri-megérte várni.He he...


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jahh,mostmár semmi sincs biztonságban,Atticy-tól.Mindehova felmászik és rámol.Annyira cukor. :lol: 8)

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mogyó: nagyon-nagyon édes lehet Ágika! :)

Manó: próbáltam fényképezni, de nem ad vissza semmit a fotó. Annyira még nem tudja rázni a pici senekét. :) Ma viszont többször is megtett 1-2 lépése, azt megpróbáljuk majd lekapni este az apjával. Remélem azért csak hamar kint lesz az a fogacska! Mi sem szenvedtünk vele, nem törvényszerű..

Timcike: a rágás nem csak fogakkal történhet, Aziznak sincs csak 2 foga, és tökéletesen rág. :wink: Azért szerintem próbálkozhatsz picit darabossal, először nehezen fogadja, de hamar belejön ám! :) Gratula a kocsidhoz! De jó Neked, én is annyira szeretnék, így mindig a férjemnek kunyizok, hogy hagyja már nekem otthon... :)


K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Néprajz szakon :Frank Nándor és a dusnoki hagyományok a naiv művészet tükrében a címe a dolgozatomnak.
Pedagógia szakon: Globalizáció és nőnevelés: nemzetközi célkitűzések megjelenése indiai iskolákban

Manófalvi: http://olgakittler.freeblog.hu/ itt meg tudod nézni és rendelni a hordozót. Nekem nagyon tetszik, bár Sára elég jó súlyban van.... de a tesónál biztos sokat használjuk majd...

Ma voltunk a Munkácsy kiállításon... és nagyon kellemesen csalódtam a személyzetben, nagyon kedvesek, segítőkészek voltak és beengedtek babakocsival is... mondjuk Sárát felöltöztettem fodros szoknyácskába, kis rózsaszín kalapba stb. szóval ellenállhatatlan volt... :lol: A kiállítás jó, bár sajnos kevés jó képet tettek ki, azt hittem, hogy több lesz a kedvenceim közül... De érdemes megnézni!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Hát a csajt beleraktam a kompba és nagyon ügyesen ül benne és tetszett is neki!

Hát gondoljunk bele szegény öregek akiknek nincs foga milyen jól elbirják rágni még a szárazkolbit is! :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Lányok!

Nagy ijedtség volt ma.
Délután mennünk kellett egy gyereksebészhez, m Bálint egy kicsit lenőtt nyelvvel született és meg kellett mutatni. Hát, fel is vágták...!!!!!!!!!!!!!! Szegénykém rettenetesen sírt. Persze, negyed órával később már semmi baja nem volt, de nekem még két óra múlva is remegett a kezem. Muszáj volt, azt mondta a doki, hogy ha nem tesszük meg, később nem tudja majd kimondani a "l" betűt. Meg később csak altatásban tudnák megcsinálni. Meg öltést kéne beletenni. Aranyos volt egyébként a doktorbácsi, de szegény Bálintom, ahogy a doki újra közelített, h megnézze, h áll a vérzés, újra rákezdett bömbölni. Végül is így már több bajunk nem lesz vele. De nem volt egyszerű menet. Nagyon-nagyon sajnáltam szegénykémet.

Úgyhogy én azt mondom, hogy két ilyen rossz nap egymás után, most már nagyon elég!!!!!!!!!
És már meg is rendeltem a Sütifalót Bálintnak fájdalomdíjul!!!

Brigi!
Sajnálom, hogy Neked sincs könnyű napod!

Honey!
Még múlt héten hívtalak valamikor. Nincs meg a régi számod, mert azt rögtön kitöröltem, ahogy ezt megadtad. Mindegy. Semmi gond. Jó, hogy megvagy. A doktornéninknek 4 gyereke van???!!! Nem is tudtam.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


L betűről van szó, nem tudom mennyire lehet kivenni.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Mogyó: biztos nagyon fogja szeretni a kompot!! Aziz is ennyi idős volt, mikor először próbálta. Hát, ja, ők is rágnak valahogy! :D Tényleg kolbászt is adtam már kicsit szopogatni, na, annak aztán volt sikere. :D

Falevél: hűha, elég bonyolultnak hangzik! :shock: És kettő?! Tényleg gratulálok! :wink: Azt elhiszem, hogy Sárának nem tudtak ellenállni ilyen szerkóban!! Kép nincs róla?

Nekünk is megjött az új tv, sajna nem plazma, nem tudtam rávenni a férjemet. :lol: De azért nagyon szép. :wink:
Szép estét!

K.

Lilypie Maternity tickers


Noémi: brrrr, ez nagyon rosszul hangzik!! De az a lényeg, hogy így már nem lesz gond, és Bálint is biztos elfelejtette már, remélhetőleg nem is fáj neki.
Nekünk körülmetélésre kellene menni míg el nem éri az egy évet, de én nagyon félek tőle.... :cry:

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Igen, Nagbri, kenem Detinox géllel. Várjuk a képeket az új tűzhelyről! :)

Kriszti, de ügyi Aziz! :D Jó lesz síma kép is.... csak már régen láttam... :wink: Lehet, akkor Bende is szerencsésebb, mert szenved ugyan, de sokkal rosszabbra számítottam. (pont mint anno a szülésnél... :lol: )
Körülmetélés????? Húúúú! ez nagyon rossz lehet!!! Minden fiúnak megcsinálják???

Nóri, nem semmi szakdoga címek!!!!!! :roll: HOzzá se tudnék szagolni a témához... :lol:
Köszi a címet, majd megnézem. Egyrészt tényleg érdemes-e még beruházni?
Mi is szeretnénk menni a kiállításra, remélem, tényleg eljutunk. Sárának elhiszem, hogy nem tudtak ellenállni... :D És tetszett neki a sok kép???

Mogyó: :lol: :lol: :lol: szárazkolbi jöhet, de a kenyérhaj már nem!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Noémi, szegény Bálint.... Akkor most már elmondhatja majd, hogy jól felvágták a nyelvét! :D
Sütifaló: nekünk is van, és nagyon szereti Bende! Mi is! :lol: Tényleg jó pofa találmány, és édes, ahogy pakolgatja a kockákat! De a legjobban a tetejét szereti, mert azt jól lehet rágogatni! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sára inkább a teremőr nénikre nézett a nagy kék szemeivel... :shock: azok meg nem győztek vigyorogni... :D

Noémi: ne aggódj,a nyelvfelvágás nem fáj a babáknak... Nekünk is kellett, még kb. 2 hónapos volt Sára, mikor mi is túlestünk rajta... Én is tiszta rosszul voltam, de főleg előtte, a doktornő nagyon kedves volt és gyors, úgyhogy ott helyben már nem féltem.

Úgy látom ez a rossz idő sokakat kiborított... Küldöm mindenkinek a mosolyt: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nemsokára itt a nyár és akkor még túl jó idő is lesz... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Na meglett a sütő! Mindjárt rakom a képet is! Apa meg süti benne a baracktortát! :lol:
Dana kapott a köhögésre elixirt, Bencének meg gégegyulladása lett! Na csak hogy ne unatkozzak! Kép
Vendég
 


Kriszta: egyetértek veled! A rágást nem kell a fogakhoz időzíteni, mert akkor Bence másfél éves koráig nem evett volna csak pépeset! Ugyanis 14 hósan lett foga!

Noémi: Nem semmi lehetett, de mostmár legalább nem lesz vele gond! Biztos borzasztó lehetett, én még emlékszem, mikor Bencét műtötték, teljesen kivoltam!

Nóri: Sára tünemény lehetett! És jó hogy ilyen kedvesek voltak veletek!
Munkácsyt én is nagyon szeretem!
Vendég
 


Falevél!

A férjemmel azon viccelődtünk, h lehet, h csak a hétvégi személyzet gonosz! :-) Pedig Bálint is nagyon csini volt! :-)))))))
Nem is mondtad, h Sárinak is kellett ezt csinálni. Vagy csak nem emlékszem?! :shock:

Brigi!

Klassz a tűzhely!!! És az a hűtő!!! Szuper! Nagyon illenek egymáshoz.
Daninak nagyon boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))

Kriszta!

Ez a körülmetélés rosszul hangzik. Muszáj?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Brigi: Bencének olyan későn lett foga? Állítólag nekem is egy éves korom után nőtt ki az első... Egyébként a rágás tényleg nem csak a fogaktól függ, Sárának nincs még egy se, mégis követeli a darabos kajákat... a pépek már nem is mindig tetszenek neki... és amit adok (persze kis darabokban) azt szépen elrágycsálja, elszopogatja...
Jól néz ki a sütő nagyon! :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Noémi: szerintem csak nem emlékszel, mert írtam róla anno...mondjuk már fél éve volt, úgyhogy nem csoda, ha nem emlékszel...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Lányok!

Milyen típusú elem kell a Sütifalóba?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Falevél!

Akkor bocsi! Béna vagyok... :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


noémi: rosszul hangzik de neki jobb lesz!Főleg később ha ilyen procedurával jár!

Brigi: nagyon jól néz ki főlleg nagyban!De azt hiszem lesz munkád vele!Mi is ilyen akartunk venni a barátnőm rögtön lebeszélt rólla!Az inox miatt állandóan törölgetni kell mert minden meglátszik rajta!


Kriszti: hát én múltkjor hülyeségből odakináltam a reggeli tányért a csajnak egyből kivette a kolbász és már rakta a szájába hát milyen érdekes ,hogy tudják mire jó!
Én pl. adtam már neki kenyérhajat is!Meg kukit is!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Noémi: nem kell bocsánatot kérned, természetes, hogy nem jegyzünk meg mindent... hiszen nap mint nap rengeteg dolog történik a saját babánkkal is, nemhogy még másik 10 baba dolgait megjegyezzük részletesen... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyo: a kenyeret Sára is szereti!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: én adok neki ilyeneket!

Hát hála még semmire nem volt allergiás és remélem igy is marad!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Timci
Aranyos vagy, bár szerintem egyszerűbb két manócskával. MÁr nagyon jól lefoglalják egymást. Egyre többet játszanak együtt, s már Petike a játékait is sokszor odaadja, s mutogatja Dorkának, hogy melyik hogy működik. Annyira aranyosak, meg kell őket zabálni.

Kriszta
Nagyon édi lehet Aziz, ahogy táncol! :lol:

Honey
Nem is tudtam, hogy nem lehet etetőszékben etetni! Pedig azt hittem, ha már így ül magától, akkor beletehetem. Sebaj, visszatérünk a hordóra. Csak valamiért abban nem nagyon szeret lenni. Már nagyon önálló akar lenni. :lol:
Patrik mivel ütött bele a szemébe? Szegénykém, még jó, hogy nincsen komolyabb baj. Ettől én is nagyon félek, illetve, hogy Petike nehogy beleüssön véletlenül.

Nagbri
Ma jobban indult a napod? Tuti az új tűzhelyed! Jó főzőcskézést és sütögetést!

Mano
Szegény Bende! Éjszaka is fáj neki? Nekünk ma szörnyű éjszakánk volt, mindkét manócska ébren volt, s mindkettő engem akart. Jó volt.

Nóri
Gratulálok én is a szakdolgozatodhoz! Mikor lesz az államvizsga?

Mogyo
Azt hiszem mi is beüzemeljük a kompot! Petike életveszélyes volt vele, kíváncsi vagyok Dorka milyen lesz majd.

Noémi
Hú, nem lehetett egyszerű! Szerencsére gyorsan elfelejtik a babók! Bezzeg az anyukák! Életreszóló "élmény"!

Kriszta
Körülmetélés? S azt muszály megcsinálni? Jujj.

Dorka felébredt
Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Hát ez az eteteőszék megint olyan mint a komp nem ajánlják !
De könyörgöm az a gyerek akkor még csak meg sem mozduljon vagy éppen ne és késztessük egy picit sem a mozgásra!

Kép


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?