Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nagy nagy gratula a babákhoz igazán gyönyörű babók. Bocsánat, hogy idepofátlankodtam, de igazából Juditot kerestem, mert eltűnt kerestem, ahol szoktam, erre megtaláltam itt.
Nagyon nagy gratula Vivien babához, nagyon sok tejcsit és boldogságot kívánok
bluebox
 
 


Szalamandra! Tök jó, hogy eljöhettél. És hogy még ráadásul a lötyi sem volt olyan rossz. Én is megyek jövő héten szerintem, de remélem ugyanúgy, mint a 17. héten megint leveszik a terhespat. osztályon a nővérek, és remélem megint tesztreggelit csinálunk :) Ma beszélek a doktornővel.

Mankabi - szorítok, hogy ne császár legyen!!!

dytke
 
 


Pandácska!
Azért ne ijesszen meg nagyon amit ott olvasol...!

Judyt!
Gratulálok a babához! Sok-sok tejet és örömet kívánok nektek!

Manka!
Beszéld meg a babával, hogy sokkal jobb ha természetes úton születik meg. :) Én is ma megyek dokihoz.

Szalamandra!
Löttyöt túl lehet élni. Én is rosszabra számítottam. Rózi név nagyon tetszik!

Kép Kép
rozsaag
 
 

 
 

Manka,
drukkolok, hogy jó hírt kapjatok! ha esetleg, mégis császár lesz a döntés, akkor annak is meg van az oka. annak is lehet pozitív oldalát nézni ( :shock: ) nevezetesen, hogy elé mentek a problémának és egészséges kis babát szülhetsz! mindenesetre azért szorítok!!! :wink:

Rózsaág,
kíváncsi vagyok mi lesz a dokinál :) !

Judy,
gratulálok a pici babádhoz! jó egészséget kívánok nektek! és igen, képetképetképet :D !

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Köszi lányok a bíztatást, de a császár nem a babán múlik, ő mindent jól csinál és már kb. 1,5 hónapja megfelelően befordult, csak a kibújását akadályozza (legalábbis a legutóbbi vizsgálat szerint) a méhlepény elhelyezkedése (mellső fali és lent van nagyon), abban bízom, hogy talán feljebb ment.

Mindenkinek szorítok, aki ma megy dokihoz, csak jó híreket kapjatok! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Manka!
Még lehet belőle sima szülés. Nekem is mellső fali a méhlepényem és később a 25. hét körül (ha jól emlékszem) húzódott feljebb. Most az utolsó szakaszban nagyon nő a baba és ilyenkor lehet rá esély hogy feljebb menjen szerintem (bár nem vagyok orvos, csak logikusnak tűnik). Drukkolok nektek!!!

Szentpyr!
Én is! Este majd jelentkezem! :)

Kép Kép
rozsaag
 
 


Sziasztok!

Elromlott a számítógépünk, ezért nem tudtam jönni!
Annyi mindenről lemaradtam, hogy ezt nem tudom pótolni,majd innen csatlakozom!

bedike
 
 


Lányok!
A házassági anyakönyvi kivonatot kell vinni a szülőszobára, vagy majd csak az anyakönyvi hivatalba??? :?
Bocs, hogy minden külön-külön jut eszembe, de most pakolom össze a kórházi táskámat. :D

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rozsaag - kell vinni a kórházba. Azt, hogy szülőszobán vagy utána veszik el, pontosan nem tudom, de a kórház intézi az anyakönyveztetést. Köszi a bíztatást, a doki is hasonlókkal nyugtatott, ezért is vagyok kíváncsi, hogy mi a helyzet. De jó, már nemsokára betöltöd a 36. hetet!

Boncáról tudtok valamit?

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


dytke, remélem hogy sikerül a tesztreggelinél maradnotok, szerintem a cukorivás jóval megterhelőbb a szervezetnek, a babácska is mindenféle aktivitásokat mutatott, pedig délelőtt általában nyugisan szunyókál :)

mankabi, szorítok neked én is, hogy jó híreket kapjál az orvostól!!!

rozsaag, annyira jó neked, és mankabinak is, hogy már ennyire előre jártok a babavárásban! :) annyira gyorsan telik ez az idő! Pont a napokban gondoltam arra, hogy egy nő a teljes életkorából milyen keveset tölt terhesen, pedig ez milyen különleges időszak :)
annak örülök, hogy tetszik a Rózi név, igazából Róza, csak persze már becézzük :) még tesztfázisban van a neve, de ez szerencsére apjának és nekem is tetszik :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Mi is gratulálunk Vivien babához, sok egészséget és boldogságot neki! :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Szívből gratulálok Vivienhez! Várjuk majd a beszámolót és természetesen képeket. :)
Kép

Rozsaag,
A házassági anyakönyvi kivonat nem kell a szülőszobára. Mikor már az osztályon leszel, akkor jön a védő nő, és vele fogtok kitölteni minden papírt.

Danann,
Időnként nagyon fáj a belső varratom, ez még normális?
Nagyon érzékeny, hétvégén felébredtem rá annyira fájt. :roll:

Lányok! Nektek szoktak izzadni a babák? Nekem Kristóf nagyon izzadós.

Pandácska,
Dóri is nagyon helyes, igazi édi baba a képeken. :P

Kép
Kép
susytunder
 
 


Szalamandra - aranyos a Rózi név! :lol: Szeretem nagyon a várandósságot és tényleg kevés ez az időszak egy nő életében, persze ez attól is függ, hogy hány babát tervez valaki. Nekünk ő lesz az első és jól látom, hogy nektek is? Jó érzés, hogy most már a célegyenesben vagyunk és már tényleg nincs sok idő hátra. A többiek nem tudom, hogy voltak vele, de még nem érzem azt, hogy mindenre fel vagyok készülve, remélem azért az ösztönök segítenek majd!

Azon hogy a terhesség milyen rövid időszak, én is sokat gondolkoztam, sőt tovább gondolva a dolgot nem is értem, hogy miért kezelik ezt másképp az emberek. Itt arra gondolok, hogy ha pl. megnézel egy bevásárló központot, olyan kevés hely van, ahol kismamáknak árulnak termékeket, vagy gyerekeknek. Nem gondolnám, hogy a kismamák kis szegmensét jelentenék a piacnak, mégis kevesebb és ritkább a kínálat számukra és nekem például komoly gondot okozott egy-egy kismami ruha beszerzése.

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


mankabi, igen, nálunk is ő az első baba :) még egyet tervezünk, aztán sajnos meg is áll a dolog, mert én már 36 múltam, a harmadik babácska sajnos nem biztos, hogy belefér...

érdekes, a kismama-szegmenssel kapcsolatban, nekem meg inkább olyan érzésem van, hogy olyan sokféle lehetőség adott a számunkra: bababörzék, a boltok, a rengeteg internetes fórum, kismama jóga, kismama hastánc :) Igaz, hogy kismamanadrág vásárláshoz szerintem remek boltot találtam (Maternelle, a Kálvintól nem messze), és mázlim volt, mert egy barátnőmtől - hihetetlen! - 5 kismama nadrágot, és két szoknyát is örököltem - hát, nagyon-nagyon örültem, őszintén szólva a normál ruhatáramban nincs ennyi :) De lehet, hogy a későbbi szakaszban vagy a babaruhákkal még nekem is meggyűlik a gondom.... :)

Apropó, babaruhák: nekem többen ajánlották a Tesco baby born -kollekcióját, hogy jó minőségűek, nagyon helyesek is - nektek van tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban? Olyan helyes kis bodykat, rugdalózókat, kisruhákat láttam ott :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Szalamandra,
Én a C&A- t szeretem nagyon. Nem mind jó, de az árkádban nagyon nagy a választék, és sokszor rácsodálkozom milyen olcsón tudok venni ott babaruhákat. Ha van lehetőséged nézz szét ott.

Tesco-s ruhácskáink is vannak, most hétvégén is vettem több dolgot, mert 30-70 %-os akció van és pl. pólócskákat 300 ft-ért vettem.

Kép
Kép
susytunder
 
 


susytunder,

köszi, meg fogom nézni ott is! :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


szerencsére beleegyezett a doktonrő, hogy most is tesztreggelis cukorvizsgálatot csináljunk, mert a múltkori eredményem is "tankönyvszerű" volt :) Pénteken megyünk. Szerdán meg megyünk 24 hetes UH-ra. Már nagyon várom. Olyan jó látni is, hogy ott van, nem csak érezni. Bár ez az érzés felbeszülhetetlen :)

Barátnőim (akik már anyukák) ajánlották nekem a C&A-s, H&M-es bodykat, mert olcsók és jók, ezen kívül a Cora-ban is vannak jó minőségű és olcsó kisrucik. Meg az Auchant is ajánlották. Meg aki nem ódzkodik tőle, rengeteg turkáló is van. Nekem a védőnő ajánlotta a Blaha és a Keleti között. Még nem jártam ott, de állítólag nagyon jó.

Szerencsére hobbyból megtanultam varrni, így egy csomó mindent tudok majd varrni a kis Ambruskánknak potom pénzért. A barátaink iker kislányainak az ősszel varrtam egy-egy polár kis összesen 1000 ft volt a két db. :)

dytke
 
 


lemaradt, hogy polár kis pulóvert

dytke
 
 



Dytke - örülök, hogy összejön a tesztreggeli. Nagyon szépek lettek a pulcsik, igazán ügyes vagy!

Szalamandra - lehet, hogy csak felénk nincs olyan sok kismami bolt, úgy kellett neten boltot keresnem, amikor nadrágot akartam venni és még így is több helyet bejártunk, mire fazonban és árban is megfelelőt találtunk. Nem is értem miért kell mindent olyan őrületes áron árulni, csak azért mert kismami ruha. Én is vettem Tesco Baby és Cherokee ruhákat a Picurnak, nem tudom milyenek lesznek, még csak az első mosáson vagyunk túl, de szerencsére egyik sem nyúlt el vagy ment össze és nagyon édesek. Vettem a C&A-ban és az H&M-ben is ruhákat és találtam egy-két boltot még, ahol egészen jó áron lehet vásárolni.

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


[quote="borossné becz márta"] írta:borossné becz mártaDe persze tényleg nincs tökéletes kórház, a magánkórházak sem, a dokim pl. szerződött velük, hogy ott is vezethet le szülést, de akit tud, lebeszél róla (Telki)! Azt mondta, Ő a feleségét nem engedné ott szülni!


Telkiben én sem szülnék, ha fizetnének érte. Egy barátunk feleségét császár közben újra kellett éleszteni, de a kórház nem hajalndó elárulni, hogy mi is történt valójában.
A babának pedig 2x adták be ugyanazt az oltást.

orgonás kismamák kitartás, gondoltam rátok szombaton, mert Fóton virágzó orgonasövényt láttunk! :D
a mi kertünkben is már fejlődnek a bimbók :D

szeretem, mikor tesztek be képeket, olyan gyönyörűek ezek a gyerkek! :)

Judit graulálok a babához,és kívánok jó egészséget mindkettőtöknek!

Kép
Kép
Kép
iricc
 
 


Szalamandra!

Mi használjuk a Tesco Cherooke bodykat, szerintem édesek, jó minűségűek (bármilyen meglepő is) és olcsók (múltkor 1700 Ft vettem hét darabot)

C&A holmik nekem is beváltak, itt is 590 Ft pl. a jó minűségű kis body - szép színesek ezek is, akár kis csini ünneplős ruhákhoz is jók.
(ha szereted ezt a márkát, a dm-es bababónusz programban két 50%-os kedvezmény lesz majd a C&A-ba, ha a babácskád megszületett... érdemes kihasználni, így mi fél áron vettük ott télre az overállt és most tavaszra egy nagyon klassz kiskabátot!)

Remélem segítettünk, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


hátha valaki hasznát veszi és még nem hallott róla:

http://www.arenaplaza.hu/cikk/kupon-mut ... ezobb-aron

dytke
 
 


Sziasztok!

Judy - Gratulálok és én is minden szépet és jót kívánok nektek! Kérünk képet!!! :D

A babaruhás témában még mindig nem vagyok jártas. :D A kismama nacimat az Árkádban vettem a Dm melletti baby boltban. Nem volt vészes az ára és nagyon kedvesek, segítőskészek voltak. :D

Méghogy rövid idő a terhesség??? Nekem per pillanat rettentő hosszúnak tűnik. Olyan mintha sose lenne október. :) Biztos másképp fogom majd látni a dolgot, ha egyszer végre ősz lesz és már visszafele tekintgetek a mistani hetekre. :D

Drukkolok mindenkinek aki ma vagy holnap ment/megy valamilyen vizsgálatra!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


sziasztok, köszönöm mindenkinek a babarucikkal kapcsolatos segítséget, megerősítettetek a tescós cuccokban is, pont az ára miatt tartottam tőlük, meg a tesco híre miatt :), de örülök ha jók, hiszen amúgy nagyon tetszetnek! H&M-et is még csak nézegettem :)

bettyna, annyira meg tudom érteni, hogy hosszúnak érzed, az első trimeszterben én sokat aggódtam meg idegeskedtem, alig vártam hogy múljanak a hetek, hogy fejlődjön a babácska. A második trimeszterre sikerült megnyugodnom, és mióta mozog a baba, sokkal felszabadultabb lettem, hiszen folyamatosan érezhetem a jelenlétét. Hajrá, már neked sem olyan sok idő van hátra addig :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Rozsaag,
Kell vinni, jött egy nő, kitöltöttünk papírokat akkor kérték el. Szülés másnapján volt.

Ha könnyű a terhesség rövidnek tűnik, ha vannak problémák akkor hosszúnak :wink:
Vendég
 


Betty - elhiszem, hogy neked nagyon lassan telik az idő. emlékszem, nekem is olyan messzinek tűnt a 12 és 18 hetes uh. De pont tegnap gondoltam arra, hogy mennyire telik az idő, már jóval túl vagyunk a félidőn, pedig milyen régen a pocakomban van, és még milyen sokáig ott lesz. Persze ha majd megszületik, visszatekintve biztosan nagyon rövidnek fog tűnni :)
Nekem mindenki azt mondta, hogy élvezzem ki minden pillanatát, mert az egyik legszebb dolog kismamának lenni. Mióta érzem, hogy mozog, azóta értem, hogy miért mondták :)

dytke
 
 


Dytke,
Tényleg az egyik legszebb dolog. Én nagyon vártam a szülést, türelmetlen voltam, de most meg annyira hiányzik a pocakosság, hogy sárga a fejem az irigységtől :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is C&A és Tescos ruhákat hordunk leginkább. Elérhető áron, na meg jókat szoktam turkálni, börzézni (ez a kettő kb ugyanaz a műfaj :))

Rózsaág, Mankabi, tényleg van esély! Nekem Benénél volt teljesen a méhszájon fekvő, oda tapadó méhlepényem, na az már onnan nem mozdul, de ha a széle érintett, az még bőven!!!!

mtunde
 
 


Betty, az elején nekem is lassan telt az idő! Kb a 18. hétig. Ez ügye nagyjából egybeesett a genetikai uh-gal és az első babamozgásokkal, nem beszélve az igazi terhes poci gömbölyödésével. Addig szinte éveknek tűnt a terhesség, de azóta szinte repül az idő! :lol:

Nagyon várom már a bébit, de elszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy már nem lesz itt a pocimban! :wink:

Főleg az fog hiányozni, amikor éjszakánként arra ébredek, hogy egész finoman, matatva, mocorogva, csikizve rámol odabent a kis fickó. :) Ilyenkor órákig csak mosolygog, kuncogok, semmihez sem fogható érzés... 8)
dóri797
 
 


Lányok!
Nagyon szépen köszönöm az anyakönyvvel kapcsolatos infót.

Szalamandra!
Én a C&A-ra szavazok, nekünk azok váltak be legjobban.
Amikor Laura született 34 voltam. Most leszek 39 júniusban és már a következő babán gondolkodunk. :) 3-ig nem szeretnék megállni.

Iricc
Aranyos vagy! Még nálunk is csak bimbózik, maradjon még így 2-3 hétig.

Manka!
Mit mondott az orvos?

Szfgabi!
Minden rendben méhszáj ügyben???

Bonca tényleg nincsen, lehet, hogy megszült időközben?

Kép Kép
rozsaag
 
 


Lányok!

Ma voltam orvosnál. A méhszájam nem nyílt tovább. Laurával ilyenkor már 1111-es volt, most pedig még csak 2100. Ahhoz képest, hogy 25 hetesen is ennyire volt a nyitva ez egy szép eredmény.

Az alábbiak hasznosak lehetnek azoknak, akik még NST előtt állnak. Előző terhességemnél soha nem fordult elő ilyen:

Ma voltam NST-n. Természetesen a baba aludt, emiatt nem produkált megfelelő görbét, a szívverése folyamatosan 120-és 135 között volt. A frászt hozta rám, mert ilyen a görbe akkor is ha oxigénhiányos a baba. (legalább is úgy tudom)
Doki és Csilla sem hagyták annyiban, azt mondták, hogy amíg nem produkál a baba megfelelő görbét addig nem engednek haza. Emiatt elküldtek enni, inni és kérték menjek vissza 2h-val később. 2h múlva az ismételt NST-n tökéletes görbét produkált a babám. A szívverése felment 160-ig és mocorgott rengeteget.
Ebből számomra az a tanulság, hogy legközelebb NST előtt biztosan fogok enni és inni. Gondolom ilyenkor a baba is reagál a táplálékra emiatt ébred fel. Javasolom, hogy Ti is tegyetek így, ha nem akartok feleslegesen izgulni a jó görbék miatt...

Kép Kép
rozsaag
 
 


rozsaag, ez biztos hogy nagyon hasznos tipp, én nagyon igyekezni fogok nem elfelejteni :) örülök, hogy ilyen jók lettek az eredményeid! és annak is, hogy kihallottam némi bíztatást abból, hogy ti 39 körül már a harmadik babára készültök - nálunk a férjem a bátrabb ezügyben :) (másban is :) ). Ma estére már jó pihenést! :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Köszönöm mindenkinek a bíztatást.

Rozsaag - Voltam dokinál, a méhszájam változatlan (2100), viszont a méhlepény helyzete már nem olyan vészes, így lehet belőle még normális szülés, aminek én nagyon örülök. Az UH mérések a baba korának megfelelőek és Picur már 1780g és még mindig fejvégű fekvésű. Beszéltünk a szülésről is és 3 hét múlva már CTG-re megyek, ez olyan jó! :lol: Örülök, hogy szép görbét sikerült produkálnotok a végére és köszi a tanácsot! Az jó, ha ilyenkor még 2100-as a méhszájad? Mikor kell elkezdenie nyílnia? Csak a legutolsó napokban?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


mankabi, de jó, ma estére csupa jó hír van itt :) gondolom nagyon megnyugodtál, hogy mégis van esély a természetes szülésre - a legjobbakat neked! szép nagy babácskád van már! :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Pandácska - gondolom minden első babát váró pocakos nevében mondhatom, hogy mi meg azért irigykedünk rátok, mert ti már megfoghatjátok, látjátok, ölelhetitek :) De mi is eljutunk szépen lassan odáig, aztán gondolom mi is irigyeljük majd a pocakosokat :D

Rozsaag - köszi a hasznos tanácsot. Örülök, hogy minden rendben van, csak így tovább :)

mankabi - örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, csak így tovább :) Beszéld meg Manókával, hogy tolja arrébb kicsit a lepényt :)

dytke
 
 


Lányok a ctg előtti evés-ivás nekünk is bejött, Lillu mindig szép görbét produkált!
Szabó doki rendelője közelében én néha alig tudtam választani az elérhető finomságok közül... :oops:
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Manka, Rózsaág, :lol: !!

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Sziasztok!

Judy!

Gratulálok a kisasszonyhoz! Sok boldogságot Nektek!

Nálunk rohan az idő, mióta kerülnek a rókák! Jövő héten már jön a 19.heti uh.! Mocorog is a picur egyre gyakrabban, imádom!
Bocsi, hogy megint nem voltam, de a nővérem kórházban van, megijedtünk nagyon, de most már alakulnak a dolgok, sokkal jobban van!

Márti
borossné becz márta
 
 


Szalamandra, Dytke, Szentpyr - aranyosak vagytok! :lol:

Márti - lehet már tudni a baba nemét? A nővérednek jobbulást!

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Lányok egy kérdés:

Tegnap éjszaka nagyon elkezdett fájni a hasam eddig ismeretlen módon, hasított keresztben és szúrt, szerintem nem görcs volt, de nagyon megijedtünk, se ülni, se feküdni nem tudtam és mikor mozgott Picur, az nagyon fájdalmas volt. Reggelre jobban lettem, most nincs semmi gond. Nektek volt már hasonló? Ugye ezek még nem a jósló fájások? Elég korai lenne még és fájdalmas.

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, jólesik, próbálok képet is feltenni :)
A kórház, szülőszoba nagyon felszerelt, mindenki kedves, nem volt fogadott szülésznőm, mégis a lehető legjobbat fogtam ki :)
A dokim 10perc alatt beért és végigvezette a szülést, bár elég későn értünk be a kórházba (3 perces fájásokkal és 4 ujjnyi tágulással), legközelebb is ugyanitt, ugyanennél az orvosnál, és ha lehet ugyanennél a szülésznőnél szeretnék szülni :lol:

Remélem mindenki jól van!

KépKép
b_judyt
 
 


Kép Kép

KépKép
b_judyt
 
 


Sziasztok!

A Berni elég beteg, 2 napja nem birom levinni a lázát 38 alá, úgyhogy nem volt sok időm jönni hozzátok. Minden névnap, szülinap, nyaralás betegséggel kezdődik, hihetetlen - én nem is értem- a belső órája ennyire pontos? :shock:
Most is 2 vizes ruha között vagyok, úgyhogy nagyon lemaradtam a beszélgetésben,de próbálok felzárkózni. :-)

Vivienhez gratulálok!!!! Sok örömet hozzá!

Pocakosok- Tök jó hogy jól vagytok! Jó olvasni ezt a sok jó hírt!! :D Csak így tovább....

Mankabi- Előre engedném, hogy én nagyon aggódós vagyok,de én megnézetném magam. Biztos,ami tuti, 1 vizsgálaton nem múlik, első az egészségetek!

Ági

Kép
iroko
 
 


Manka
Nekem is pont ilyen volt hétfő éjjel.:(
Szerintem csak beszorulhatott valami.(talán megtaposott vmi ideget?)
Csak az egyik oldalt érezted?
Én próbáltam mély levegőket venni és lazítani, hamar elmúlt.
NYUGI, ha most jól vagy semmi baj nem lehet!
A jóslóra még várj 4-5 hetet.

Tök jó, h ilyen szép erős manód van!
Ja, a júniusiban kérdezted, ki a dokim. Nekem is Sz. György!!! :D

Kriszta
Vendég
 


Judyt, GRATULA!!!
Csudiszép leányzó!

Elárulod nekünk ki volt a szülésznő??? :lol:
Vendég
 


Jaaaajjjj, nem is mondom a jó hírt- kinyíltak a fehér orgonáink!!!!!
Minden érintettnek sok-sok drukk!!!!

Ági

Kép
iroko
 
 


Iroko - Berninek jobbulást! Azért nem hívtam a dokit, mert éreztem ez nem görcs, éjszaka volt, a férjem inkább az ügyeletre akart vinni és pont előtte pár órával vizsgált és UH-zott minket a doki, így gondoltam baj nem lehet, csak valami meghúzódott vagy ilyesmi.

Kriszta - köszi a bíztatást! Veletek minden rendben?

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Judyt - Vivi gyönyörű baba!!! Még egyszer gratula!!! És örülök, hogy pozitív élmény maradt benned a szülésről. Ez nagyon fontos sezrintem. Minden jót nektek!! :)

dytke
 
 


Judy!

Te hány napig voltál bent? Egy bent fekvő barátnőmtől úgy tudom, hogy már csupán 2 éjszakát töltenek a kismamák a kórházban a helyhiány miatt, csak indokolt esetben tartják bent tovább!

Márti
borossné becz márta
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?