Új privát üzeneted érkezett!

Jajj szegény Pupmi :( Kijut neki is :(

Most 10 percre jött egy fájás...de elég rövidke volt még....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sztem ma nagyon front van....de nagyon.....egész nap iszonyat kemény a hasam és még néha rákeményedik...néha csillagokat látok.....

arvaerika: köszi az infót.

zsuzsófi! nekem kb 2 hete ment le a hasam, akkor közölték mindjárt szülsz...ja. Azóta is egyben vagyok és falra mászom a mindjárt szülsz szövegtől is mert akkor 2naponta szülnék...de sajna nem....és olyan csalódás mert a saját vágyaim fogalmazzák meg ezekkel a szövegekkel és amikor eltelik a 2 nap az olyan csalódás.
Vendég
 


Nekem a barátnőm mondta 1,5 hónapja, hogy leszállt a hasam, mikor csak nagykabátban látott, de mindenki szerint (védőnő, orvos, rokonok), még nincs leszállva, sőt, eléggé csúcsos még. Az utóbbi 1 hétben viszont észrevettem, hogy kissé lejjebb van, de tuti még nem szülök, ez csak amolyan mende-monda lehet, és csak azért mondják, hogy ahogy Nono fogalmazott: falra másszon az ember!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 

 
 

Erika: köszönjük az infot!
Szegény Pumpóka!
Nagyon felhúztam magam ezen, hogy akkor szüljön :evil: mintha így működne :roll:
Jól emlékszem, ugye, hogy neki nincs fogadott orvosa és szülésznője sem? Mert durva, ha nem fizetsz ennyire lesz.rnak :evil: (persze intézménye és orvosa válogatja biztosan)


Többgyerekesek! Kérdés: volt már, hogy a "kicsitek" egyik nap minden ok nélkül marha sokat aludt délután? Lau már órák óta alszik pedig csoda, ha másfél órácskát szundizik egyáltalán máskor :shock: Ma semmit sem csináltunk, kezdek aggódni, minden rendben van-e és nem tudom, ébresszem-e fel (vajon tud majd éjszaka is aludni)?

Kép Kép
celesztina
 
 


Na akkor megnyugszom Pumpit illetően..irtam neki de nem válaszolt..
sajna én nem tudtam hívni..:( apa mindig elfelejt feltölteni :(
sajnálom szegényt...:( :( :( :( remélem minél elöbb történik vele vmi...vmi POZITÍV...
Vendég
 


Én magamnak vettem észre hogy mintha lejjebb lenne egy pár napja. De nekem végig lent nőtt. Megnézek egy huszonx hetes pocakfotót, ott is tök lent van.

Nono, igen, nagyon front van, szerintem is. Pedig holnaptól mondták... De itt is olyan vihar volt pár órája....

Kép Kép
szõlõ
 
 


Pumpókának drukkolok, viszont tényleg durva, hogy mindenért könyörögnie kell és nem indítják el neki, hagyják szenvedni. :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Igen Pumpikának se fogadott orvosa se szülésznője...
Vendég
 


Köszönjük a híreket Pumpókáról.

Ez milyen már hogy "szüljön"? :shock: Igen, ez pont így megy... Remélem hamarosan történik valami jó. Tényleg nincs neki fogadott dokija? És akkor így kell bánni valakivel????? :?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!
Búcsúzni jöttem.Én is befekszem holnap reggel a kórházba és onnan már csak babóval távozom.
Amúgy nagyon sz.r napom volt.Reggel óta barnázok.Az emberemnek meg sürgős dolga akadt és haza kellett rohannunk anyóséktól,ami azt jelentette, hogy lerövidítette az utat és földutakon rázkódtunk 90-nel.Azt hittem kiugrik szegény gyerek.Mondjuk elindulhatna már kifelé, mert most 4 kg-ra saccolják.Folyamatosan fájdogál a hasam,de szerintem nem ezt kell még éreznem.
Valaki küld pü-ben telcsiszámot,hogy majd tájékoztatni tudjalak benneteket?

Kép
ágnes27
 
 


Áhhh .. ez a front .. Alízom egyfolytában fent van .. eszik .. alszik 1-1,5 órát és már nyöszörög az ágyban, aztán keservesen sír :(
Remélem az éjjelünk jobb lesz .. mert ez horror.
Jah, és tegnap éjjel is 3-5-ig ébren volt .. feküdt rajtam, én meg elaludtam ... :roll: :roll: :roll: olyan fáradt vagyok, hogy őrület .. :? :?

Ágnes
- Mennek a drukkok nektek :) Várjuk a híreket!


Kép
szösszenet
 
 


Ágnes: drukkolok én is! Kár, hogy ma nem volt jó napod, de legalább tudod, hogy "itt a vége" legalábbis a terhes terhességnek. A barnázás amúgy azért jót jelent, nem? Mármint, hogy lehet, megindul hamarosan a kicsi... Úgy emlékszem, volt aki hasonlót írt és nemsokára már babázott.

Szösz: hú, sajnálom, hogy nehéz Alíznak :cry: úűgy látszik, a hidegfront sokszor rosszabb, mint a meleg -nálunk Lau ma extra nagyot alszik, talán a front miatt? Most már mennem is kell ébreszteni. (De azélrt még érdekelne, hogy más többgyerekes mit gondol...?)

Kép Kép
celesztina
 
 


Lituka én küldtem a mail de csak javítani akartam a hangulatod erre..........Na mindegy!Ne legyél depis!
Csajok most kaptam meg a vérvétel eredményét az éhgyomori cukor 6.1 az jó vagy rossz?Mert még kb.2hétig nem megyek védőnőhöz és nem tom mitől leszek rosszul minden nap evés közbe.Lehet h ettől?
Ma kimostam a babarucikat.Persze ezek 56-68ig vannak elég sokat kaptam a sógórnőmtől és erre mondja anyós h elég bőven.2 adag lett 1színes1 fehér.Nem tom télleg elég-e de én nem fogom kézzel mosni őket az biztos(főleg anyós miatt).Ha szerinte elég majd ő kimossa mer ez még egy fél adagra se elég ha csak az 56osokat nézem.Na ezt jól leírtam.Pumpókának +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tennék fel képet ha vkit érdekel de csak akkor ne velem legyen tele az oldal.
Vendég
 


Gitka: fotót ide!!! :D

Kép Kép
celesztina
 
 


celesztina! fel ne keltsd!!! semmi baja ne parázz! Hidegfront van tegnap meleg volt. Őt is megviselheti. Akkor este kicsit később fexik. Ha kicsit szétesik hagyjad csak. Én legaábbis nem noszogatom Szo-t. A szervezete tudja mi jó neki és mi nem. Szo akkor alszik sokat ha beteg lesz/volt ill. ha nagyon erős a front.

ágnes! dejó neked! itt a cél! A barnázás az jó! Vége a terhességnek és mindjárt babázol! Bár én tartanék már ott!
Vendég
 


Gitka :) köszi :D javítottál rajt..olyan szééép :) pozitívan ríkatott meg :)
Vendég
 


Csajszik!

Most jöttem a dokitól és tegnap reggel óta 5 perces fájásokkal elértem 1 újnyi tágulást. Beszarok olyan fájásaim vannak. Most várnom kell, hogy elfojjon a víz vagy erősebbe és sűrbbek legyenek, aztán usgyi be. 2 ujj után kapok EDÁ-t persze ha beér majd az aki adja, mert ebből egy van. Szóval kemény ez a vajúdás:(
Ezek a gyönyörű babóképet tartják bennem a lelket.

Marjan

Kép
marjan78
 
 


Na ettől hátha Litu is kilábal:

Kép Kép
ezek mind zoknik meg 1-2sapi Kép Kép
56-os nyári ruci
Kép


ez a hazajövős sapija
Kép

Bergon babakocsi: Kép
Kép
Bocsi ha kicsit sok.
Vendég
 


marjan kitartás!Miért nem tartottak benn?Nekem azt mondták ha nem lesz meg máj.18-án akkor be kell feküdni.Szeretném ha májusi lenne de nem akarok tovább benn lenni mint muszály.Bár nekem azt mondta a doki h nem indul meg hamarabb,zárt a méhszáj.
Ja mire kiteregettem a pelusokat meg a fehér rugikat,pólyahuzatot kapkodhattam be mert elkezdett esni.Pedig de sütött a nap.Azt hittem megszülök mert tegnap füvet nyírtam jó sokáig h bizonyítsam anyósnak h semmi bajom és nem kell pátyolgatni.De túl sok volt és bal oldalt szúr a pocim mintha meghúztam volna.Ma főztem meg mostam és megint el kezdett fájni.Gyorsan beszenvedtem mindent,szárítót,ruhákat aztán ledőltem.Már nem bírok szinte semmit csinálni és még van egy hónap. :cry:
Ráadásul egyedül vagyok mert anyós a másik unokára vigyáz.Most akarok dolgozni mert ha itthon vannak babusgatnak ami a halálom erre még a ruhaszárítóval is kínlódok mint egy százéves. :cry:
Vendég
 


Szégyenszemre ülve csináltam a szendvicset azuramnak meg raktam össze a rakottkrumplit mert annyira sincs erőm h álljak.Remélem nem leszek cukros,főleg így a végére.Na de egy hónapot ágyban se tölthetek.Megzakkanok! :?
Vendég
 


magika
akkor ezek szerint Te sem fejsz? Most én is leálltam. Inkább viselem, hogy folyik meg keményedik néha a mellem.

Kerekes,
minden sikerüljön jól!

Szöszke,
Sajnálom, nálunk fél 2 óta van fent Dani, mert amikor elaludt, pont akkor jött a védőnő és azóta nem alszik. Most megfürdettük, etettük, majd meglátjuk mi lesz a program este...

marjan
szerintem durva, hogy 5 perces erős fájásokkal haza zavartak. tegnap reggel óta? szegény...

ágnes27,
reméljük nálad is menden jól fog majd alakulni.

úgy látszik a hidegfront meghozta a hatását!

Még pocakos kis mamák!
Annyira lent van már a hasatok! Biztos szülni fogtok mindjárt!
Bocs, de muszáj volt...

Ja, gratula a 40 heteseknek!

Jó éjt!

Jó éjt!

Kép
1bambi
 
 


Köszönöm a telefonszámokat.
Írok,ha történik valami.
Puszi mindenkinek!

Kép
ágnes27
 
 


Gitka: jók a fotók, édik a babarucik :D És micsoda járgánya lesz :wink:

Marjan: sajnálom, hogy ennyire rossz, drukkolok, hogy akkor már meginduljon és túllegyél rajta mielőbb! Meg hogy be tudjon menni az edás.

Nono: nem keltettem végül is, aludt vagy 4 órát, hihetetlen! :shock: Pedig amúgy nem látszott rajta, hogy megviselné a front (bár most kicsit nyűgösebb) Köszönöm, hogy írtál!

Kép Kép
celesztina
 
 


Gitka: ugyan ez változó lehet, de egy hete még ébren léteznem is nehezemre esett, ma meg pörögtem -szóval még lehet jobb, kitartás!!!

Kép Kép
celesztina
 
 


bambi! Én még 5 napig nem szülök, ha meggebedek és be kell dugóznom odalennt sem akarok ápr 21 ig szülni!!!!
Akkor bika lesz. Ez volt az álmom h bika jegyű legyen a kölök....csak nem ba*ik ki anyájával h az ucsó napokban mikor még kos lenne kijön!

Csak bírjam ki mert nagyon kivagyok! Minden iszonyat fáj egész nap...ma annyira h először a terhességem alatt nem tudtam felemelni a lányomat. Másodszor is nekifutottam a dolognak mert gondoltam biztos csak tévedés volt...de nem...annyira fájt a hasam h nem emeltem fel fél centire sem. Így az ebédet ma úgy ette meg h leültem vele a szőnyegre és piknikeztünk. Játéknak jó volt, de minden úszot, pedig 2 türcsit tettem le h ne a szőnyegből kelljen kivakarnom az ebédet.
A szőnyeg megúszta szerencsére.
Szóval nagyon szeretnék szülni már de kibírom ezt az 5 napot v.hogy...aztán nagyon nem bánnám ha a további kínlódástól megváltana ez a kölök....bár tudom nem kívánságműsor. Kiűzni nem fogom az tuti akkor sem ha a 42. hétig maradna bennt.
Vendég
 


Mezsó örükök h nektek nincs bajotok!
Klarka nektek kitartás!Minden jó lesz.
Vendég
 


Ez a front nekem is hatott... nyilalgat néha a pocim... az usziból hazafelé kezdődött!
Pedig a délelőtti NST-m így nézett ki:
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Én 21-én megyek az első ctg-re,már várom mert kivi vagyok minden ok-e a babónak.
Vendég
 


Nono, szurkolok, hogy úgy legyen, ahogy Te szeretnéd!

Gitka, nálunk is rakottkrumpli volt ma :) A rucik nagyon helyesek :)

Pumpókának menneka drukkok!

Szössz,
sajnálom, hogy Alíz nyűgös, remélem hamar túl lesz rajta!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Köszi a dícséreteket :D holnap vasalok kiváncsi vagyok apa mit szól h meglátja a ruhákat így kirakva mert itt vannak a másik szobában.Még 2 óra mire hazaér de mielőtt elment dolgozni nagyon lelkesen segített berakni a ruhákat meg válogatta ő is a színest meg fehéret :D Nem is láttam még őt ilyennek.Bár már most imádja a lányát! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csajok,


melyik leletek kellenek a kórházba?? Gondolom nem az összes, utolsó vérkép, hepatitisz, vércsoport...?

KépKép
kisfruzsi
 
 


Nono nem is baj h nembírtad felemelni.Lehet nem is lenne jó ha télleg nem akarod idő előtt kint látni a picurt.
Nici az én pocim is nyilalt de azt hittem azért mert túlhajtottam magam,nem akartam leülni mikor elfáradtam.
Én soxor félek h attól is megrepedhet a burok ahogy felkelek az ágyból vagy átfordulok mert ezek nagyon nehezen mennek és mindig "megerőltetem"a hasam.De csak nem lesz baj.Nem tudok mit csinálni,ha apa nem lökdös ki az ágyból addig kínlódok míg sikerül felkelni.Ez olyan mintha a gonosz farkas felüléseket csinálna :D :D :D De még nincs rá jobb módszerem.
Vendég
 


szösszenet: csatlakozunk lélekben hozzátok,az én Blankám is hiper nyűgös tegnap óta!!Ha felkel enni,utána nagyon de nagyon nehezen tud vissza aludni,és amíg ez nem jön össze neki,addig megy az arénázás... :? ma hajnal 5kor kelt fel,ettünk és azóta még nem sikerült visszaaludnia... :? :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


gitka: micsoda babarucik! :D :D :D

Ágnesnek mennek a drukkok!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Jó reggelt! Látom még sokan alszanak! Én is szeretnék ha Szo nem vágott volna ki pedig tegnap elég későn feküdt, már 10 is elmúlt, azt hittem ma legalább tovább alszik....sebaj..meglesz a picur és remélhetőleg ismét meg tudok inni reggel egy kávét....micsoda kiváltság!

[quote="gitka01"]o írta:gitka01lyan mintha a gonosz farkas felüléseket csinálna :D :D :D .


Ez nagyon klassz hasonlat! :D Úgy igazán megérinti a lényeget amit érzek sokszor ha ágyban vagyok! :D :lol: :D
Vendég
 


Nono, ápr. 21. már bika? De jó, akkor bikák lesznek a törpök...(már, ha megvárják a műtétet....) :D 5 nap múlva szülök! :D

Kép
babyteve2
 
 


babyteve! Aha! Csak vasárrnap éjfélig kell egyben maradnod és akkor már bika lesz a két baba!
Nekem is az a cél, persze nekem máj. 5 a kiírt időpont szval én akár még máj 10-én is egyben lehetek, de annyira fájok h remélem nem kínoz sokáig már.
Egyébként az h bika legyen most fontosabbnak tűnik mint megszabadulni a fájdalomtól, de estére a helyzet az egész napos Szo rohangálás után megváltozik és akkor már mind1 mi lesz csak ne fájjon a hasam.

Holnap Ctg-m de. apa lesz a kölökkel, szval csak a mai napnak kell eltelnie v.hogy mert az idő is elég car kinnt és ilyenkor mintha visszafelé járna az óra....
Pénteken meg szombaton is velünk lesz apa, meg egy ucsó manikűr és fodrász a szülés előtt (kivéve ha túlhordom, mert akkor még1 sajna beleférne...) szval ezek a napok ha van itthon valaki gyorsabban telnek és vasárnap meg lehet h anyósnál lesz a kölök...szval jobb mint a gondolataimmal itthon összezárva....
Vendég
 


Na jó reggelt,

Látom nem sokan vagyunk fent.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Hát ha így folytatjuk, Beni is bika lesz és nem kos! Valószínű 21-ig húzhatjuk a szülést, de majd ma este kiderül biztosan a dokinál! Azért jó lenne, ha inkább meggondolná magát addig, egyrészt mert nekem tök mindegy, hogy kos vagy bika, másrészt viszont nem nagyon szeretnék indított szülést!

Kisfruzsi: szerintem nem árt, ha minden leleted ott van, de a legfontosabbak: vércsoport, hepatitis, utolsó vérkép, utolsó ultrahang, srepto-szűrés, (ezeket nekem a doki be is tűzte a kiskönyvem hátuljába)

Ja, mivel a vonalzóm már nem ír heteket, ezért írok ide alulra én:
szóval 40+1!!! :shock:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Köszi Zorroné, és drukkolok Nektek! Azért ez a 40+1 nem semmi már!
Miből gondolod, hogy bent marad 21-ig????

Nekem a férjem is bika és nagyon jól passzolunk. Mondjuk nem hiszünk egyáltalán az asztrológiában.....

KépKép
kisfruzsi
 
 


Csajok! tegnap kipróbáltam az Aventes mikrós sterilizálót. Végül is jó lett, de minden alkatrész apró cseppes maradt, és még órák múlva is!!! Kitörölni meg ugye levileg nem lehet még papaírtörlővel sem. (vagy azzal azért igen?) Így meg nem lehet tárolni, mert befülled...stb Mi a tapasztalat, tippetek????
A másik: ha összerakom, már akkor sem steril nem? össze - vissza kell tapizni... szóval nem igazán marad steril sehogy sem szerintem!!!! HELP!

Kép
gabo001
 
 


Gitka! az éhgyomri cukrod bizony magas!! Mielőbb beszélj dokiddal vagy védőnőddel! (de már a végén vagy legalább)

Tegnap először (!!) én is rendszeresen keményedtem este 6-tól. Aztán késő este elmúlt, ahogy pihentem. Kíváncsi leszek ma mi lesz. Eddig ilyenem nem volt hogy rendszeres.

Ágnesnek már jó jel a barnázás! Anyum is így kezdte a bátyámmal. De hogy miért küldik haza 5 perces fájásokkal! :shock:

Szegény Pumpóka! Nem semmi a dokik hozzáállása!!! :shock: Tök parasztok. Szüljenek ők b... meg!

Kép
gabo001
 
 


Fruzsi! Én beviszek minden leletet, eredményt. Bár a fontosakat mindig beírták a kiskönyvbe is. Valószínű az is elég lenne. De hátha...

Kép
gabo001
 
 


Fruzsi:
Nem tudom, hogy a szülés érheti-e úgy az embert mint derült égből villámcsapás, mert még sosem szültem, mindenesetre itt sokan írnak arról, hogy milyen jelei lehetnek annak, hogy már "közel a vég" és én egyiket sem tapasztalom magamon: nincsenek fájásaim (még teljesen rendszertelenek sem, nemhogy rendszeresek), nincs lenn a hasam, nincs hasmenésem, nincs hányingerem, nincsenek görcseim, nem barnázok, Beni egész nap rugdalózik, ctg nem mutat semmit, egy hete még a méhszáj is zárt volt (bár ez ma kiderül, hogy nyílt-e azóta)... :roll:
Szóval tartok tőle, hogy ebből indítás lesz...

(40+1)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


zorróné! Én sem tudom, de lehet az is, hogy egyszer csak elfolyik a magzatvíz és beindul nem?? (anyu így volt velem. este még rétest sütött éjfélkor meg elfolyt a víz. igaz oxytocint kapott infúzióval) Szóval remény az van! Keményedésed sincsen? Gondolom azért is mondhatta pl. ollem dokija, hogy jó lenne, ha nyílna a méhszája már, mert gondolom ilyenkor esetleg hamarabb beindul, könnyebben tágul a méhszáj. Egyébként 1-2 hete még én is tök zárt voltam, most meg már nem nézik.

Kép
gabo001
 
 


Zorróné, érhet villámcsapásként, nálunk is ez volt Szandinál! Semmi de semmi előjele nem volt, egyszer csak megindult a magzatvíz, és ennyi :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Gabo, azért ennyire nem kell véresen komolyan venni, persze szigorúan szerintem. Én kifőztem, belepakoltam a dobozba, és ennyi. A dobozt meg ugye nem lehet sterilizálni....

Szegény Pumpo, olyan édesek tudnak lenni a dokik, kicsit beparáztam, vajon engem is ennyire levegőnek fognak nézni???? De akkor tuti kiosztja őket a férjem....

Még mindig egyben, pedig tegnap tényleg úgy éreztem hogy megszülök. Ez volt az első front amit megéreztem :)

Hasleszállás: Nekem azért érdekes, mert eddig egyszer sem szállt le. MOst meg az tűnt fel először hogy jéééé, kapok levegőt :) Aztán meg az, hogy jééé nem bírok menni. Ha leülök, tök olyan érzés, mintha feljebb jönne a gyerek....

Viszont mivel itthon vagyok, ma végre összerakom a kicsi ágyát :) Le van feste, megszáradt, kiszellőzött, az ágyneműje befeste, megszáradva, kivasalva, szóval nemsokára kaptok egyk épet :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsuzsának, Pumpókának és Áginak mennek a drukkok!!!

Sajnálom, hogy Pumpókával így viselkednek. Sajnos manapság ez van, ha az ember nem fogad orvost. Szülés után én is sokat tépelődtem azon, hogy ha nem lett volna fogadott orvosom és szülésznőm, akkor ugyanilyen elbánásban részesültem volna. Persze tudom, hogy nem, mert az ügyeletes orvos meg sem akart vizsgálni csak annyit mondott a nővérnek, hogy vegyen fel. Amikor bejött a szülésznőm, ő kérte meg, hogy legyen olyan kedves és legalább egy UH-t csináljon. Aztán amikor a dokim bejött ő azonnal rávágta, hogy császár, pedig a baba szívhangja rendben volt. Mondta, hogy napokig vérezhetnék... A gyerekorvos, aki megvizsgálta Lilit utána mondta is, hogy a legjobb döntést hozta az orvosom és, hogy szerencséje van Lilinek, hogy a lepény leválás miatt nem lépett fel oxigénhiányos állapot. Persze, mert azt már nem vártuk meg...

Gitka,
neked is minden jót a vasaláshoz :) :)

Szöszke, Mezsó
Lili a babakocsiban mindig megnyugszik, és elalszik. Imádja, amikor tologatom... Szerintem egy próbát nektek is megér..

Szöszke,
én minden éjjel bealszom etetés közben :oops: :oops:

Kép
emi29
 
 


Gabo, Nici: a proféta szóljon belőletek! :D :D :D Várom a magzatvizet! :D :D :D Én lennék a legboldogabb, ha végre mehetnénk már, mert ez a várakozás kezd kicsit idegörlő lenni!
A keményedésekbe meg azért vagyok bizonytalan, mert az egész hasam sosem kemény, előfordul, hogy egy-egy részen bekeményedik, de olyankor Beni látványosan kidugja oda valamelyik testrészét, szóval az szerintem attól kemény... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok!

NAGYON KÖSZÖNÖM mindenkinek, hogy izgultatok értünk és küldtétek a ++++++energiákat! Nagyon jól esett olvasnom, /bár csak átfutottam az elmúlt 1.5 hét termését/ hogy gondoltatok rám! Összességében nekem a szülés pozitív élményként maradt meg (a maga 15 órája ellenére) és ha kellene akár holnap újrakezdeném!

Külön köszönet Nono-nak és Mango-nak, akik hozták a hírt, "kémkedtek" a vecsési topikban, ill. érdeklődtek sms-ben is :lol: Szegény férjem egy idő után elvesztette a fonalat az értesítések terén, én meg az altatástól bebambultam kicsit...

Sztem én most egy darabig nem jövök, (okokról bővebben majd később, egyelőre annyit, hogy én nagyon szerettem terhes lenni...de ennek most vége :cry: :cry: :cry: ) addig is dobok nektek pár fotót kicsi kincsünkről, csak le kell még kicsinyítenem őket...

Ja, és gratulálok a már babázóknak és kitartás -az általam nagyon irigyelt- pocakosoknak!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?