Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Prücsi, keresztbe írtad tele az oldalt. Ezt hogy csináltad? :D
Amúgy nem csalódtam benned, nagyon köszi, most már teljesen képben vagyok mit kell megvennem hamarosan. Pussz.

ukati74

Kati: jók a képek tetszettek nagyon!

Ági: a minestore leves az olasz zöldségleves!

Timi: ne haragudj mán!
De nagyon jól néztél ki az esküvői képeken és most is jól nézel ki!

Kriszti: hát sajnos mig megtanulnak menni lesz még ilyen esés!
De jó ,hogy semmi komoly!
Egyébként apa már nézelődik nállnuk valami bukósisak után! :D

Petrának sok gyógypuszi mihamarabb gyóuljon meg persze az apuka is!Mert roszzabak mint a gyerekek!

ciripke: jó ,hogy semmi komoly azért nállatok sem lett!
Szegény nagyot esett azért!

Nállunk meg a csaj kutyázik ezerrel!

A kiságy tegnap le is lett szerelve mert már nyúlkált a kiságy tetejére na megkapaszkodna aztán repül a gyerek és lanbdol mégegyszer nem kérek belüle ráadásul onnan jó nagyot esne!
Igy lent van teljesen!

Kép

Kép
mogyoland

Kati, nagyon szép menyasszony voltál!!! Olyan vagy, mint Hófehérke a mesében :lol:

Gabci, továbbra se vasalok :oops: 1 héten 1x vasal a takaritónő, meg ha anyósom itt van, akkor ő :oops:

Anett, kell 1-2 nap,mig belerázódsz te is és Eszti is az új helybe, belejöttök, ne aggódj. Szerintem az ébredések is azért vannak.

Timi, te is csodaszép vagy a képeken, de ezt már mondtuk, láttunk már korábban is :wink:

Kriszti, nem csodálkoznék, ha holnap Nadin elindulna! Olyan tempót diktál a csaj, hogy csak pislogok! Jó, hogy nem lett semmi komoly baja!!!

Na majd még jövök, PillerPanna dünnyög :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok

zsu
Piller Panna már nem dünnyög ? :-)

Prücsi
nekem a Füzesi rajzaival nincs bajom,de a mondókák nagyrésze elég fura :-) törjük össze a kancsót ,meg ilyenek :-) tanul belőle a gyerke az bizti

összerajzolták a házfalát aszfaltkrétávaal 8)

Mogyó
én is godolkodom bukósisakba,mindkettőnek :-)

ütődött misskekk akiről nem lehet normális fotót csinálni mert állandóan vágja a pofákat
Kép
Kép

Kép
mondom,menjünk be
Kép
Vendég

sziasztok
ma sem leszek sokat, mert elfogyott a kaja, és mert a mászás extra feladatot jelent: minden nap fel kell mosni.
minden nap fel kell mosni???? :shock: :shock: :shock:

kérdés:
vakdugótok van? én vettem múlt héten a dm-ben (ezt ajánlották), és nem jó a konnektorainkba, mert olyan kinyomósak vagy milyenek, tudjátok. olyanba valót tud vki?

Kati, szuperek a képek. és Marci tiszta anyja. főleg azon a képen, amin ketten vagytok a medencében és nevettek. a többi is klassz, főleg a céklaképű ;) te iszol céklalevet? 8) mik vannak!?
és boldog házassági évfordulót! mivel ünnepeltétek?

tényleg, Ciripke, tornázol? és ki még? ok, Anett fut, de én a reggeli bicajozáson kívül, és a 2X 8 kiló emelgetésén kívül semmitse. :oops: pedig a hasizmomra ráférne.

tényleg, sztrájk :evil: attól még lesz tali? én nemtom, h megyünk. ha Gyula nem tud bemenni doglozni, akkor jön ő is, ha jöhet. egyedül nem tudom, merek-e...

hm, félregépeltem előszörre... ha már: Marek! mizújs??????

Móni? Ebinc? brékóbrékó
Jolka, részletek? iszonyú kíváncsi vagyok

Kép
an°°di

én is akarok olyan kisvirágos pólót, mint Majáé 8)
ja, Bibi kicsit unja, nem? ;)

Kép
an°°di

Andi
és olyan zöld-sárga csíkot a homlokodra?vagy zöld tintás kezeket ? :-) vagy egy alkotás a ház falára ? :lol:

Bibus hintázás alatt végig ilyen képpel ül és morog ,mint egy kiskutya :-)

mivel nem akar elaludni asszem megyünk együtt valami kaját csinálni

én nem tom hol lehet olyan dugót kapni

egyszer bejárta egy kép a netet,egy mászó babára rögzítettek felmosót,az is egy megoldás :-)
Vendég

jja, én is arra a babára erősíthetőre gondoltam ;) csíkot a homlokomra? ránctalanító? akkor jöhet.

jön ma a barátnőm a kisfiával látogatóba. juhéééjjjjjj :D tök rég láttam (mikor biliárdoztunk, de annak is van már vagy x hete)
a másik barátnőm meg várnadós a harmadik gyerekével. novemberben szül. csupa jó hír ez a nap.
:D :D :D :D :D

újabb kérdés:
hogy mondjam meg anyósomnak, h sztem ha heti 4 nap 3 órát az unokáival van, az szuperjó? és elég. így szokják is a gyerekek, h mással is vannak, de nem is vagyok túl sokat távol. olyan kicsit, mintha tényleg azt gondolná, h neki szültem. minek vagyok itthon gyeden, nem? oké, h babázni akar, de megteheti, és még így is tök sokat van az unokáival. két hetente hétvégén jönnek nagypapával sétálni, mi meg addig moziba. nem akarok konfliktust a jó fej, ingyenes, megbízható bébiszitterünkkel, de sztem túlságosan nyomul. v inkább Gyula beszéljen vele? kicsit tanácstalan vagyok :?

Kép
an°°di

Andi
ránctalanító,de függölegesbe,nagyon egyszerű,ingyé van csak egy ajtó kell hozzá és teljeserőből nekifutni a szélének 8)

szerintem ha ilyen jó a viszonyotok nyugodtan mond el nei,így finoman
Vendég

Háj!

Timi : nállatok ilyen hideg van!
Ez téli overáll Bibuson?
De jók a képek amugy!

Andi: ahogy érzed, ha joban vaygtok akkor finoman bár lehet ,hogy neked kellene nem Gyulának bár attól függ nekik milyen a viszonyuk!

Erről mindig az jut eszembe ,hogy szülés előtt beszéltünk anyóssal ,hogy nem kell mindenap jönnie be látogatni és még ő mondta ,hogy nem hát elég ha Menyus bejön!
Szerinted?
Minden nap ő volt az első szinte és még kettesben sem hagyott apával nemhogy valamiről lemaradjon! :twisted:
Hát gyes nekem nagyon kevés lesz ami úgye 2 évtől van apával beszéltük ,hogy valamit keresnek kell mellé és erre anyós azt mondja ,hogy nyugodtan majd ő itthon marad a lánnyal !Na még csak az kellene!

Kép

Kép
mogyoland

Timi! nem kellemes, de bele kell fújni a torkába!

Hát a torna az kicsit erős. Néha popsi meg hasizom.

Csajok, én nem is gondoltam erre, hogy sztrájk lesz :oops: , azér jöttök?
Andi! Gyula jöhet, de csak a garázsig :wink:
ne hülyéskedj 2 gyerekhez 2 felnőtt jár, nem?

Jutta, mindjár küldök privit

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hú, nekünk tegnap nagy sz@r napunk volt. Először is begyulladt a jobb mellem, gondolom a kevesebb cicizés miatt és most hajnali cici sem volt, Ramika aludt helyette. Ami tök jó lenne csakhogy a mellem sztrájolt. Hát Lányok baromira fájt, hőemelkedésem is volt.
Na, és megjelent az első fogacska is és Rami tegnap csak sírni volt hajlandó, még enni sem evett. 4x volt kakija is. Így tegnap csak cicizés volt úgy mint régen. De ettől most megint turbócici lettem. ÁÁ, nem részletezem.

Úgy néz ki ma már jobb lesz a helyzet és remélem ebédre elfogadja a fimonfőzit.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ciripke: Mi is mennénk! Kb 11 óra körül.
Üdítő ok! Még valami, de komolyan!

Timi: Arik a lányok. Maja lányod nem egy elveszett kiscsaj, azért az látszik a szemébe :) .

Andi: Mi anyósékkal egy házba lakunk, ők lent, mi fönt. Jól megvagyunk. De azért sokszor egy kicsit sok:
Még adjál rá valamit!, Biztos ehet olyat!, Vigyél plédet!, Nem üti be a fejét! Jajj...Jujjj.. és még sorolhatnám :twisted:
Akkor szépen megmondom, hogy majd én tudom neki volt kettő akiért aggódjon. De mindig azt a választ kapom, hogy ő csak jót akar. Én már nem is idegesítem megam! Meg hát nem is akarom megbántani, biztos ha anyuval laknánk akkor ő is ilyen lenne.
Ők azt mondják, hogy értünk nem aggódtak annyira mint amennyira az unokákért.

Kép

Kép
ádibaba

Na egy pár kép..
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ádibaba

Ja kicsit torzak a fejeink, ennyira nem vagyunk nyomi fejűek :shock: , de most fényképeztem a fényképet!

Kép

Kép
ádibaba

Most még egy muszály!

Vicus: Miért nem próbálod meg mellszívózni? Egy másik topikba a homeopátiás bogyókra esküsznek a fog miatt, én is vettem de még nem próbáltam. Lehet, hogy jó lenne Raminak, ha ennyire megkínlódik szegény.

Kép

Kép
ádibaba

Hát én kétszer adtam vibrucolt a csajnak de szerintem nem sokat ér és kentem is neki!
És mióta fogzunk igy jobban képzeljétek el megtanult cumizni!
Ági jól néztek ki a férjeddel !Hát nem is tudom eldönteni kire hasonlít Ádi!

Hát mi még mikor anyóséknál laktunk és a sogornőmék ittvoltak a babával a hétvégén és láttam anyóst mit csinál akkor megmondtam a férjemnek ,hogy ide nem szülők gyereket!
És mikor le vett feleségül megmondtam neki ,hogy úgy megyek hozzá ha el is költözünk igy is lett!

Kép

Kép
mogyoland

Ági
szépek vagytok nagyon :-)

Ciripke
majd beszerzem
nem tudtok valami olcsó helyet????

Vicuska
ha ennyire szenved adj neki homeos cuccot ha hiszel benne vagy végszükségben panadolt

cicire meg masszír és melegvíz

MÓNI,GABCI,EBI?????????????????,

Matyikáról valaki valamit???
Vendég

Mogyó
ez átmeneti polár cucc,de hideg van most,fújdogál a szél is
Vendég

Hát nállunk hétvégén akácültetési procejt!

tényleg többiek merre?

Matyika , Kat??????

Kép

Kép
mogyoland

Hát nekem is van most egy kezeslábas arra sapi de most ,hogy kintaludt egy vékony meg egy vastagpléd befiggyent azért!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Vicuska: én is csak azt tudom javasolni, hogy ha Rami nem nagyon akar cicizni a foga miatt, fejd le.
Gratula nektek is az első foghoz!
Andi: ahogy nekünk leírtad, tökéletes lesz így tálalni anyósnak. Az egyáltalán nem bántó, hogy kicsit te is szeretnél a saját gyerekeiddel lenni.
Timi: láttam már rólatok esküvői fotót és akkor is teccett. Tényleg szépek voltatok. Sztem össze illetek a férjeddel.
Maja irtó huncut a képeken.
Vmelyik nap vissza olvasgattam a nyári termést. Majci azóta nagyon sokat változott
Kati: gondoltam ám, hogy nem mind Marci ette azt az adag céklát. Mindenesetre akkor is szép mennyiség :P :wink:
Ági: ti is szépek voltatok az esküvői képeken!
Ciripke:felejtsd már el , hogy szar anya lennél. Igaz, hogy nem túl nagy büszkeség, de sztem minden topic babával történtek már kisebb balesetek. nem lehetünk ott minden pillanatban.
Kriszti: sztem is jól tetted, hogy megnézetted Nadint. Nagyon remélem, hogy nálunk nem lesz komolyabb fej beverés, de ha mégis tuti megnézetem Ádit én is.

Ma nincs vmi fényes napunk. Szar az idő, Ádi nyűgös, alig marad el nélkülem. Dől a nyál a szájából. Remélem a foga végre.
Banános muffint akartam ma sütni. Sztetek van itthon tej? És ebben a fos időben kedvem sincs elcihelődni gyerekestől a boltba.

Kép
Kép
gabcii

Gabci: ne add fel!
Hát én múltkor tej nélkül akartam tejespitét sütni !Szerinted az nem gáz? :D

Kép

Kép
mogyoland

Gabcii, rakj bele joghurtot, én azzal szoktam, de tejszín is okés. lényeg, h tejtermék legyen

Kép
an°°di

Gabci
a menyasszony is nyügi,enni se akar a kis ördibördi

bizony sokat komolyodott Maja,az első év alatt nőnek mint a gomba,1-2,5 korig nem emlékszem semmi extrára,most meg aztán dac,hiszti stb.küldőre meg kész nő 8)
Vendég

NA jó napot! Lehetne jobb is...
Most fogok ebédelni... gondolhatjátok mennyit volt ma nyűgös Dorka.
Voltunk homeos dokinál, felírt 2 szert, meglássuk... a tüneti szer, ami a tüneteket gyorsan orvosolja nncs a patikában, de rendelnek nekem holnapra. Ma lett volna min tesztelni az tuti!

Csajszi délelőtt még elvolt, de 1-kor kajcsizott és azóta ment a fesztivál... most kint alszik... lassan uszi idő van... hmmmm...

Ja és a probléma eredete az ő hajlama (ezért ilyen tüneteket produkál) és az én depim, meg paráim (ezért ilyen erőseket) a doki szerint... jó, mi??? :oops: :oops: :oops:

El mert kész a kaja (értsd főtt tojás kétszersülttel, naranccsal és tejföllel, mert diétázom) :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

hááát, Jutta, ha ez igaz, én nem diétáznék (még). lazulj csajszi, élvezd, h van egy kislányod, egy helyes férjed, szép házatok, és ne parázz! (tudom, könnyű mondani)

micsoda kihalt ez a fórum ma :roll:

Kép
an°°di

jól van jól van látom nem csak az én gyerekem bolondult meg mára.... :) de tényleg. egy kézzel pötyögök itt ül az ebadta az ölemben ökle a szájában. egész nap 20 perces alvások ha kimentem a látószögéből már ordított. ja és ma egész nap kézben hajlandó csendben lenni 10 percig kb. pisilni se volt eccerű elmennem.... :twisted: :evil: most is nyüszi van de nem adom fel. ráadásul kedves férjem gondolta most kell engem magára hagynia, elment haverozni egy kicsit. :twisted: :twisted: :twisted: na látod Timi ilyenkor azért bánom cseppet a dolgot. na el, este megpróbálok jönni, sorsom és életem alakulása gyermekem kezében van..... :roll: :roll: :wink:

kikuka

Kikuka, teccet ez a "sorsom és életem alakulása gyermekem kezében van...."

De fogjuk fel súlyzós edzésként... amúgy Dorka nagy nyösszök közepedte is egész jól elvan kézben, csak az én derekam nem bírja a kiképzést!

Amúgy olvastam, hogy a bukást rontja a fogzás... mééé... mit NEM ront a fogzás??? pl: alvást, evést, bukás, hasmenést, kedvet tuti ront... és mind ezt fránya 20 fogacskéárt, amik 6-7 éves korukban ki kezdenek potyogni ellenben 6 hótól 3 évig jól elszórakoztatják anyát és a babát is...

na megyek mert nyösz :arrow: :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

[quote="kikuka"]j írta:kikukaól van jól van látom nem csak az én gyerekem bolondult meg mára.... :) de tényleg. egy kézzel pötyögök itt ül az ebadta az ölemben ökle a szájában. egész nap 20 perces alvások ha kimentem a látószögéből már ordított. ja és ma egész nap kézben hajlandó csendben lenni 10 percig kb. pisilni se volt eccerű elmennem.... :twisted: :evil: most is nyüszi van de nem adom fel. ráadásul kedves férjem gondolta most kell engem magára hagynia, elment haverozni egy kicsit. :twisted: :twisted: :twisted: na látod Timi ilyenkor azért bánom cseppet a dolgot. na el, este megpróbálok jönni, sorsom és életem alakulása gyermekem kezében van..... :roll: :roll: :wink:

kitartás

Bibu is csatlakozik a nyüsszbabákhoz,délután óta ziz,most kalált,játszott de most unatkoziik már,apa 8 körül lesz,fonatok készülnek a hajamba

olyan nyomi idő van
Vendég

Timi, Maja nagyon szép! Mennyit nyúlt az elmút hónapokban!
Bibuska sem fog mostanság éhenhalni a pofija alapján! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Hali, utána azért jobb kedve lett még rötyögött is! Már a fürdés gondolata is feldobja este pl. ahogy megyünk fel a lépcsőn repdes, majd öltöztetés közben már viháncol, a kádban meg... akkora pncsit rendez, hogy fusson ki merre lát, márha nem akar vizes lenni!

Este 2 szelet (kinder szelet, tehát kicsi) csokit ettem, szerintem nem is eszek mást, így még belefér a diétába, bár nem éppen az előírt kaja...

Amúgy ha nem diétázom tuti a nyári depresszió IS! Na nem! Tehát diéta! Meg torna is kellene, de az már mára túlzás lenne!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
hajrá
Kép
Kép
Bibus 6,70 kb fittness lady

Majának meg 104 es ruci minimum kell :shock:
ő is hosszra gyúr
Vendég

Sziasztok!

Nálunk ma olyan volt a ház mint egy átjáró ház. Na ezt jól megfogalmaztam szóval azért érthető.

Közben Petra és Apa beteg.

Délelőtt arany galuskát meg gulyás levest csináltam. Elfáradtam :) ma közben Petra semmiről nem akar lemaradni, mert minden érdekli de főleg az, hogy lásson engem.

Dicsekedek egy kicsit fogyóztam és már fogytam is 5 kg-ot mondjuk a betegségem alatt sikerül ebből 2 kg-ot leadni.

Nektek is pörögnek egész nap a gyerekek, mert Petra estére úgy elfárad, hogy eszik és alszikis reggelig.
:D
Na lépek is elindítom még a mosogatógépet, fürdök és alszom.

Jó éjt mindenkinek!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi, te milyen energiatablettát szedsz? Főzés, mosás, busójárás, beteg család!

Jutta

KépKép
jutta

én is lelépek, de előtte még a druszám lányának, aki a lányom druszája boldog félszületésnapot kívánok!
a többieknek meg jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

ja, Andi, és még fogysz is :evil:
:wink:
holnaptól én is racionalizálok :twisted:
napá :arrow:

Kép
an°°di

Tényleg, tényleg! Éljen a kisebbik Petra!

Jutta

KépKép
jutta

Na és még egy pár kép
Kép ELFÁRADTAM!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Boldog Felediket Petrának!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Andi: Ari a kiscsaj!
Ügyes lányod van, szerintem inkább olyan mint aki brékelni(nem tom hogy kell írni?) akar :D

Kép

Kép
ádibaba

NA MÉG KETTŐ KÉP
Kép

Kép

Na de mostmát tényleg alszom.

Köszönjük a köszöntéseket!

Andi
KépKép[/url]
andi005

hi

Petra
boldogságost neked :-)
Vendég

Petrának boldog felediket! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Hú ha sehol senki!Én ma pihizek csak egy gyors ebéd ami rakott kel lesz és a többi időt Petrával töltöm ,apa elment ügyintézni ,az én autóm szervízbe :( ugyhogy marad a séta.Habár erre nagyon fúj a szél na de délutánra hátha lesz egy kis napsütés.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok!

Petrának Boldog felediket tegnapra és gyors gyógyulást.
Katiéknak Boldog házassági évfordulót!
Tényleg nagyon ügyi Petra. Miket tud mozgás terén?

Jelentem, fog még mindig nincs, bár biztos vagyok benne, hogy azért volt extra nyűgi tegnap Ádi. Ölben is sírt, nyöszörgött, semmi nem volt jó neki. Egyedül nem maradt el.
Ma meg semmi jele a nyűginek. Pakolja szét a szobáját, énekelget.
És közlekedik. Átmenet a kúszás és mászás között. Érdekes mindenesetre.
Macsekéknak jó utata kívánunk!

Kép
Kép
gabcii

Gabci!

Petra nagyon aktív gyerkőc mostmár tud oda-vissza forogni, próbálkozik azzal, hogy kinyomja a fenekét meg a járokában hason csusztatja magát, kapaszkodik a rácsban és próbál felette kinézni.Ha pedig ölbe van csak ülni szeret.
Ugyhogy estére jól elfárad, meg én is :)

Andi
KépKép[/url]
andi005

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
gabcii

sziasztok
Ádi nagyon cuki! és a középső képen miylen komolyan nézegeti a rucikat. lassan tényleg besegít ;)
Gabcii, megcsináltad végül a muffint?

na, megyek főzni, mert tegnap sem főztem. ma currys csirke lesz. a gyerekek a zöldborsóval birkóznak ma is :)
délután jön anyukám, így akkor sem leszek
szép napot!
:arrow:

Kép
an°°di

jajj de nagyon cukik az ikrek :-)

meg Ádika :-) Bibus is próbálkozik négykézlábazással :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?