Sziasztok!
Leírom az elmúlt 2 napom eseményeit:
Hétfőn voltunk Kendével röntgenen. Elég szar lett a lelet eredménye, volt időnk még a körzeti doki nénihez elmenni, ő ránézett a leletre mondta na ez fül-orr-gégészeti eset, valószínű át kell mosni az arcüregét, de majd ott megmondják. Na vissza a kórházba 11-kor, persze a rendelés fél 1-től volt, bejelentkeztünk azért, és a 2. sorszámot kaptuk. Hazajöttünk, gyorsan ebéd és visszarohanás a kórházba. Persze addigra a váróba ezer kisgyerek. Mi tudtuk, hogy miénk a 2. sorszám a gép szerint, de a többiek mindezt letojták és pofátlansági sorrend alakult ki. Aztán kezdődött a cirkusz, hogy ki mikor jött stb.. Beszóltak az asszisztensnek, hogy mondja már meg gép szerint, hogy mi a sorrend. De ekkor már egy órája állt a bál kint, és persze a pofátlanok mentek befelé. Na kiadott egy sorrendet az asszisztens, na mi nem voltunk a papíron. A férjem leszaladt a kartonozóba, hogy akkor mi van, és kiderült, hogy az asszisztensnek egy oldalt vissza kellett volna lapoznia a gépbe. Közbe az egyik csaj mondta, hogy őt nem érdekli, hogy mikor voltunk itt, de most ő fog bemenni a gyerekkel. Hát én se hagytam magam, rákérdeztem az asszisztensre, hogy akkor mi mikor jövünk. Aztán kiszólt, hogy menjünk mi be, mert valóban nekünk már rég be kellett volna menni. Szegény Kende hulla fáradt volt, de nagyon bátran viselkedett. Nem sírt. A lényeg, hogy most szerencsére nem mosták át az arcát, kapott homeos bogyót, és egy hét múlva újra ez a cirkusz vár ránk.
Tegnap meg én voltam a dokimnál. Megnézett és azt mondta szerinte minden oké nálam legalábbis ránézésre. Mennem kell megint hormonvizsgálatra. Most nagyon jó fej volt a doki. Tök sokat röhögtem.
Volt egy 16 mm tüszőm, aminek szerintem már meg kellett volna repednie, de még tegnap ott volt így akcióba is léptünk apával.
Nem tudom miért, de ma hajnalba véreztem egy ici-picit. Igazán csak egy csöppecske volt. Szerintetek mi lehetett az oka????
Ennyit rólunk.
Jenny: köszi a drukkokat. Hát amint olvasod azért nagyjából bejött a drukkod.
Hát a dokival megbeszéltük végül, hogy meglátjuk mi lesz apa kontroll eredménye, aztán meglátjuk mi lesz velem.
Szerintem is helyes, ha előre nézel és nem a múlton rágódsz. Azzal csak magadnak ártasz, és csak depis leszel ami nem jó. És igenis lesz neked nemsoká egy egészséges pocakbébid!!!
Milyen kúrát csinálsz? Mármint miket eszel-iszol a méregtelenítés során?
Márti: köszi az érdeklődést. Fent leírtam mi is történt velünk.
Hú milyen csinik a fiúk!!! Szerintem még ne szólj az anyósnak. Várj pár hetet.
Mágnes: Annának jobbulást!!! Jujj de izgi, akkor most nekivágtok az inszemnek. Mikor kezdik a vizsgálatokat?
Nagyon helyes Anna!
A ws-sen jót mosolyogtam
Odri: jobbulást neked! Szerintem sok-sok c vitamin segít!!!
Holka: jajj szupit írtál most nekem azt ugye tudod? Akkor lehet nem is megyek novemberbe vissza melózni, majd csak jövő nyáron.
De addigra pocis leszek és kész.
Azt elhiszem, hogy rosszul esett, hogy nem foglalkoztak a babáddal, mert lány.
Erika: szerintem csak óvatosan, mert nekem is mindig volt 2. csík bármikor csináltam a tesztet. Én bedőltem a halvány csíknak! De drukk millió, hogy pár nap múlva csinálj egy igazi + hcg-set!
Nati: a párod minél hamarabb jelentsen be!!! Kendének is volt 3 napos láza mikor kisebb volt.
Szerintem is vegyed meg a légzésfigyelőt, mert mennyi időre bérelnéd? 1-2 hónapra, annyi időre nem érdemes, vagy 1 évre, akkor a bérleti díjjal már ott vagy, hogy a neten annyiért már vehetsz is, és az jó lesz a tesóbabának is. A bébiőr, csak akkor lényeges, ha nagyon messze lesz a babaszoba a tiétektől. Nekem is volt és megnyugtatott.
Andy: örülök, hogy minden ok volt a dokinál. Menj el szemfenék vizsgálatra! Én is voltam szerencsére ok volt és szülhettem rendesen.
Babett: örülök, hogy jól vagytok!
Magdolnam: jujj már csak 100 nap. Az már nem sok
Jó hosszú lettem. Bocsi, ha valaki kimaradt… Jó éjt!