2008.04.16 16:30
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
CSatlakoznék hozzátok, ha nem baj.
Magamról: 27 leszek nyáron, 7 hónapja szeretnénk babát Párommal, eddig sikertelenül. Kb 1,5 éve vannak vérzéses problémáim, a havi elhúzódott 11-12 napig is, és a 13. , 16-19. napokon is véregzettem. 6 nőgyógy látott ez idő alatt, a mostani vette észre, hogy nincs peteérés, illetve picik a tüszők, a jobb oldalon lévő pedig üres. Kaptam Norcolutot, 5 napig szedtem, majd a szokásos 30. napon megjött. 4. naptl kezdve pedig clostilbegyt kúrán voltam 5 napig, napi 2x1-et szedtem. Szedek még elevitet, és FLP-s Multi maca-t. 13. napon volt ultrahang akkor sem látott semmit a jobb oldalon, a balra is azt mondta a doki, hogy nem nagyon lát, ami van, az nagyon pici. Kaptam újabb adag clostit, amit majd 3x1 kell szednem 5 napon át a 4. naptól kezdődően. Pénteken voltam a 30. napon, szombaton egy nagyon picit barnáztam, gondoltam megjön, de nem. Vasárnap is nagyon-nagyon picit, olyanannyira kevés mennyiségben, hogy egyetlen tisztasági betéten sincs nyoma, csak a pisiléskor láttam. Hétfőn már több volt a barnázás, volt egy pici véreskés is, de nem rendes vér. Kedden reggel teszteltem, negatív lett, ennek ellenére még mindig nincs semmi. Még barnázás se. Doki azt mondta amikor a múltkor nála voltam, ha nem jön meg, szedjek norcolutot. Nem merem bevenni, mert mi van ha mégis baba van. Arra gondoltam hétvégén csinálok még egy tesztet. Ha az is negatív, akkor felhívom a Dokit, hogy mi legyen.
Szerintetek mi lehet? Closti be tud ennyire kavarni, hogy nem jön meg rendesen? Eddig mindig megjött időben, nem voltak késések. Foggátlót kb 2 éve nem szedek, előtte is csak 9 hónapot, mert egyik sem volt jó.
Köszönöm a válaszokat!
luna