Új privát üzeneted érkezett!

Nono, küldtem neked emilt arra a címre, amiről a tesco-titkokat küldted, megkaptad?

Ezek szerint sokunknál van ez a fájdalom, nem örülök, de megnyugtat,h. ez természetes. Az előbb lábbal igazítottam meg egy szőnyeget, én hülye :oops: :oops:

Kép
Kép
mango.
 
 


Mennyi sééééééééép baba :D:D :D

Zsuzsa: húúú de izgi..akkor nagyon nagy drukk neked..kívánom hogy minden rendben menjen..

Pumpi nem jelentkezett..várok még és ha nem ir rákérdezek..

Fruzsi: amugy érdekes..mert nekem meg pl eddig abszolut ne mvolt székrekedésem meg semmi..és most kezd lenni 37. hétben..:S állandoan rettegek az aranyértől..sosem volt még és nem is szeretnék..
iszom a aszaltszilvalevet 2 napja..:D

érdekes amugy..de tényleg keveseknek jön a babájuk könyv szerint..mármint amit a könyvek irnak..annyira más mindenki...
ösztönökre és a testünkre kell hallgatni az bizti nem hazudik..

ja mégegy kérdés..én 1 csomi newborn pelust vettem...
2-4 kg-at..a következő már lehet 3-5 kg??? vagy? és a megzült mamik közt bevált a babylove? vagy mit használtok csajok és hány kilósat??

és nem tudja vki hol lehet venni kikevert gátmasszázsolajat?? sürgős lenne..:D

este iszom málnalevelet..:D :D aztán majd legközelebb holnap reggel..ja ha nincs teadióm hogy csináljam??

bocs hogy ma csak kérdésekkel bombázok..:D de ma ilyen napom van..kicsi pánik :D
Vendég
 


Lituka, elvileg a gyógyteákhoz nem lehet fém-eszközöket használni, én általában leforrázom egy bögrében a teafüvet és átszűröm. Nekünk 2 csomag newborn pelusunk van, a továbbiakat majd a fiatalúrral egyeztetjük, mert Csengén pl. a newborn is sokáig "lötyögött". Ő se lett óriás baba (3130g) pedig végig szedtem az elevitet. Gátmasszázsolajat én annak idején egy olyan patikában vettem, ahol homeós cuccokat is árulnak

Kép
Kép
mango.
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is megvagyok még....
Bár még mindig elég betegen, tegnap egész nap feküdtem, nátha, köhögés mi kell még....
Szörnyű vagyok ezzel kezdtem a babavárást, közepén szenvedtem vele 1 hónapot és még most is! MIÉRT?! Nem értem...
Vitaminozok meg minden és mégis...., de legalább ma már 1 fokkal jobb. Tegnap szegény kincsem is szenvedhetett, mert olyan összehúzodásaim voltak, hogycsak na.
Erre mit mondd az én kedves egyetlenem :evil: Tudod az elején is NYAFOGTÁL a dokinak és azt mondta ez nincs hatással a babára.
Még hogy nyafogtam,brrrrrrrrrr :twisted:
Fejbe tudtam volna vágni......
Na mindegy.

Nagyon csini képeket láttam. Édesek ezek a baby-k.
Jövő hét ilyenkor már a körmömet fogom rágni.... :wink:

Mango! Jó hogy előkerültél, már aggódtam.

Klarka!
Hétfőn egész nap rátok fogok gondolni! Kitartást, erős ez a kissrác! :!: :!: :!:

Mezsó!
Jó rólatok is hallani vmit, szépek vagytok!

Magika!
Dani nézte a képeket és közölte Ő is így szeretne fürdeni Jázminnal!
Olyan arik!

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Lituka!

Mi 1-es pelust hasznalunk.
3640 volt Kati es 57 cm.
Meg mindig azt hasznaljuk es mondhatni jo nagy meg mindig ra.

Az 56-os rugik is nagyok a body meg pont jo.
Sot a hazahozos ruci is 50-es volt es jo meg mindig.

Magi
Vendég
 


Ja!

Pumpinak megy a drukk!

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


mango! Köszi szépen a képeket! megnyitni sikerült, aztán én is töltöttem fel párat és még írtam is, de ezek szerint nem ment el! Szívem Szo itt kolbászolt körülöttem és kikapcsolta a gépemet! Pont mikor elküldtem. De visszakapcsoltam és megjelent az elküldött levelek között, így biztos voltam benne h megkaptad csak Csenge mellett nem volt időd reagálni.....ezek szerint mégsem ért oda! Írok majd meg küldök én is 1-2-t csak megint itt van a lányka és zavirgál.
Nagyon szép kislány! Minden időd lekötheti..olyan pici még! de rég volt Szo ekkora! Pedig nem is..."csak " egy éve... úgy repül az idő.
Vendég
 


Jól van Nono látom ma is hasonlóan :) Pánik Nap van nálad is :D
hát nekem egyetlen dolog ami leköt még az a főzés..ha nem főzhetnék megőrülnék..de már az sem megy ugy ugye ahogy szeretném..pl ma nem találtam meg a mixert mert anyum elrakta..félóra keresés után sírógörcsöt kaptam :D
az éccakáktól szintugy rettegek..mert tudom hogy ugysem megy az alvás és a legszörnyübb hogy pedig hulla vagyok de a testem nem enged pihenni..
ja és nekem az egy gyerekes anyuka felelősége is pánikhoz visz..ma mindenen pánikolok :)
a boltba ma aput küldtem el..mert eddig nem zavart hogy megnéznek..de ma mikor kimentem a kenyeresautóhoz és azt kérdezte a fazon hogy ikreim lesznek eh..hát..asszidtem azonnal elrohanok :(
meg utálom a hülye kérdéseket..egyben vagy még?? annyira parszt kérdés sztem...
meg hát amugyis..miért olyan érdekes ha vki terhes miért kell állandoan faggatni?? ja meg egyik barinőm anyukája áradozott hogy ő is szeretne már unokát de a lányai először le diplomáznak mert a mai világban csak azután lehet babát vállalni..na pfffff...olyan szarul esett..nekem érettségim van egyenlőre és folyamatosan fejlesztem az angolt..eddig ennyi..mert nem tudom mit csinálnék szívesen..és Máté engem ebben (hogy pályát válasszak) nem akadályoz..
áhhhhhhhh...szóval igy a végén már jobb sztem nem emberek közé menni..

na de bekuss :)
Vendég
 


Ó, igen, ezt is kihagytam, mint pozitívum: nem voltam sem náthás, sem influenzás, azért ennek is örülök :D

Szőlő, én annak ellenére sem tudom elképzelni a két kölköt, hogy bennem vannak...hihetetlen, hogy ekkora helyen ketten osztoznak...még jó, hogy kétnaponta lessük őket uhun is, meg ctg-n is, aggódnék, hogy egyet elhagytam vhol. Így mindig megnyugszom, hogy igen, minden oké, bár, a mai ctg-n mellettem lévő maminak is 3x akkora hasa volt, mint az enyém, csak egy bébi lakott benne. Pedig már majdnem fél métert nőtt a pocak :oops:

Kép
babyteve2
 
 


Hát lányok csak úgy írkáljátok itt a szülést jelző tüneteket! :D :D :D Sok baba fog itt potyogni...Még 1-2 front itt elcikázik a fejünk felett,csak úgy megszaporodnak a topikbabák! :wink:

Marjan: nem azért de én elindulnék befelé a kórházba a helyedben!!5-7perces fájásokkal mire vársz még?Jobb félni mint megijedni!!Én megijedtem az elfolyt magzatvizemmel,amikor mentővel vittek be.Szivesebben mentem volna békében 5-10perces fájásokkal.A méhszájad meg szerintem már tutira ki kellett hogy nyíljon valamennyire ilyen fájások mellett!!De felpuhulva,megrövidülve már biztosan hogy van...

Lituka: Mi kipróbáltuk már a babylove pelust,szerintem semmi probléma nincs vele. :wink: De nekem nagy kedvencem jelenleg a Pampers pelus. :D De nekem pelus kérdésben könnyű dolgom van,mert ez az amit általában nem mi veszünk,mert anyósék ha jönnek látogatóba mindig hoznak,és mivel megkérdezték hogy melyik márka a szimpi én meg mondtam hogy Pampers így azt hozzák. :) Vettek az elején egy nagyon rosszat a Bella márkájút,abból kifolyt a pisink,nem is egyszer.Így azt száműztem,pedig kilóban megfelelő volt,és nem utolsó sorban durva az anyaga is szerintem. :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Xsara, köszi az aggódást, de ahogy Lituka mondja, jobb néha nem emberek közé menni ( az én esetemben most magam miatt) :) :)

Nono, ne is mondd, most is felpattant az asztalra.. Tegnap csak 5 másodpercre nem figyeltem, felmászott az asztalra és kényelmesen hátradőlt a semmibe, éppen el tudtam kapni... Láttam Szonjáról a terroristás képet, majd küldök olyat is..

Ma megkérdezte tőlem egy anyuka a védőnőknél, hogy tudom-e már,h. fiú lesz-e vagy lány a kicsi és nem hitte el,h. a héten v. a jövő héten (remélem) szülünk, pedig tegnap ctg-n megjegyezte egy szülésznő,h. szépen megnőtt a pockom

Kép
Kép
mango.
 
 


Klarka,
nagyon édes Ati baba! Izgulok értetek nagyon! +++++++++++

Magi,
gyönyörű Kati. És a ruhái is nagyon cukik, igazi kiscsajos! :D

Pelus,
mi Liberot használunk, eddig egyszer sem jött ki belőle a kaki, pedig volt bőven. A kórházban is ezt adnak igaz ott 2es méretet, napi hármat.

Méret,
Beni 3810 g és 53 centivel született és én ő is 50es ruhákat hord. Igaz mind H&Mes, ami azért nagyobb méretezés.

Litu,
gátmasszázsolajat a DMben lehet kapni. Weleda Dammassageöl néven fut és 2300 Ft. Nekem több, mint a 3/4e megmaradt, pedig minden este és a szülés közben is használtuk. Ha vhogy eltudom juttatni szivesen átadom.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:58-kor.
Vendég
 


mango! a másfél évesek életveszélyesek...még nagyon emléxem rá! Néha frászt kaptam én is olyan dolgai voltak. Minden elismerésem h ilyen kicsi korkülönbséggel vállaltatok mégegyet! Komolyan....nem semmi...aztán ha összenőttek az tök jó. De addig azért lesz mire koncentrálnod.
Vendég
 


Mezsó, én mondtam tegnap: hidegfront :wink: most 2 napig. BIZTOS vagyok benne hogy legalább 3-4 mami elmegy szülni a következő 2 napban. :)

Ti hogyhogy mentővel mentetek be mikor elfolyt a magzatvíz? Nekem azt mondta a szülésznő hogy ha ez történik, 1-2 órűn belül feltétlenül érjünk be, de nem kell mentőt hívni.

Kép Kép
szõlõ
 
 


szőlő! nekem úgy rémlik ezt mezsó mintha mondta volna. Hogy neki azt mondták ha elmegy a víz irány a mentő mert a köldökzsinór előreeshet a kizúdoló víztől ill. ha már nincs víz akkor is és jobb fekve maradni. Aztán megtárgyaltuk h ez csak akkor lehet ha nagyon nagyon sok víz távozik, mert ha a baba feje be van ékelődve akkor csak a fejecskéjénél levő víz távozik de a zsinórnak nem lesz baja.

Aztán v.ki írta h neki is elment sok víz, amíg távozik addig feküdt és utána felkelt és bement a kórházba.

Már csak az a kérdés honnan tudom h mennyi a sok víz? Mert Szo ha kiönt 3 cseppet is képes eláztatni az egész ruháját. És nagyon soknak tűnik, pedig alig volt a pohárban..
Vendég
 


Sziasztok!
Köszöjük a kedves szavakat, gratulációkat Zsigi nevében is!
Ma jöttünk haza, most mind a három gyerek alszik, gyorsan teszek fel róla egy képet. Fél napos rajta.
Tényleg gyors volt minden, egész napos rendszertelen fájások után este negyed 12kor ébredtem az első erős fájásra. Egyre mentem be, miután megérkeztek a szüleim vigyázni a lányokra. Fél kettőkor bejött a doki, burokrepesztés, 2.48-kor, negyedik tolófájásra bújt ki Zsigi. Na addig azért kemény volt :) de gyors.
Minden rendben van vele, szoptanítot is próbáljuk, itthon már a fagyasztott tejeket olvasztom ki neki.
Megyek, mert nyekereg...

Virágnak gratulálok, Klarkáéknak drukkolok!

kép Zsigiről: Kép

üdv,
Nuska
nuska1
 
 


Felsoa: én pedig szívesen átveszem :D szted hogy oldjuk meg? megyünk Győrbe a héten ha gondolod akkor megirod hol laktok és csak le kell vele szaladnod persze csakis ellenszolgáltatás fejében :) szóvak kifizetem én neked csak találd ki mennyit adjak érte :)...vagy nem is tudom..ha van vmi ötleted jelezd :D

36. héttől még semmilyen homeós bogyeszt nem kell szedni?

köszi a pelus tippeket várom még :D :D
Vendég
 


Emi - Nekem is az utolsó pillanatban adták oda a kórházban a zárójelentéseimhez az anyaságihoz az igazolást .. majdnem elfelejtődött. A kiskönyv tényleg senkit nem érdekel .. :? :? :?
Úgyhogy csajok - figyeljetek .. mert azért nem mindegy az a 60ezer körüli összeg :)

Mango -
Azokon a napokon vállalom, amikor Apuci itthon van délután, így ő lesz a Kicsivel :) És egyelőre hozzám járnak a tanítványok, és nem én megyek hozzájuk ..
Jövő héten tervezem kezdeni .. kíváncsi leszek, hogy fog működni.
De egyszerűen a béka segge alatt vagyunk anyagilag ..
Ugyanis az Illetékhivatal elutasította az illeték-mérséklési kérelmünket .. ez most rettenetes szívás ..
Na de nem panaszkodom .. majd kimászunk belőle .. pár év alatt :? :? :?

Klarka - Nagyon cukor Atti!! Sokat gondolunk rátok! Elhiszem, hogy akármennyit bent maradtok, csak minden OK legyen - az is lesz!!!! :)

Magika
- Csini a Csajszid!! :)

Lituka - A kórházba én is a Newborn 1-es pelust vettem .. az már el is fogyott. Viszont kaptam maradék Pampers Newborn 2-es pelust egy barátnőmtől (az 3-6kg-os), és méretre teljesen ugyanakkora, mint az 1-es, csak nagyobb a nedszívó képessége .. úgyhogy mi már a 3kg felettit vesszük.
(Amúgy mindkettő ugyanolyan nagy rá méretileg :lol: :lol: .. majdnem a melléig ér :D)
Most kaptam nagymamámtól Libero 2-est, és eddig az a kedvencem! (az is 3 kg feletti)
Én kb. 2 hónapos korában tervezek áttérni a DM pelusra, addig maradok Pampers és Liberonál ..
Mi mindenkinek mondjuk, hogy pelust vagy popsitörlőt hozzanak .. mert jelenleg az fogyóeszköz :lol: :lol: :lol:
(mondjuk eddig csak én szüleim jártak itt)

Kép
szösszenet
 
 


Nuska - Nagyon édes a baba!!!!! :) :)

Méret:

Alíz is 50-es rucikat hord .. az 56-osak nagyok még rá :)
(52 cm-rel született)

Kép
szösszenet
 
 


Lituka - Továbbtanulás kérdésben megértelek .. én meg pont a 2. államvizsgám előtt babázom .. minden tárgyam megvan, csak meg kellene írni a szakdogát .. (majd Alíz mellett .. ha kedvem lesz, megcsinálom..) .. de én is hallgatom eleget, hogy ÍGY mikor fejezem be .. nem mellesleg kellene még 1 nyelvvizsga is (mert kommunikáció szakomhoz 2 kell :? :? ) ..
Fejleszgesd csak az angolod .. meg legalább kitalálod, mit akarsz .. az én egyik szakom diplomája max. hátsó-törlésre lesz jó .. de 18 évesen annyira nem gondolja át az ember .. ma már lehet mást tanulnék. Sőt, lehet Alíz mellett nekivágok másnak is, vagy utána :)

Kép
szösszenet
 
 


Nuska!
Nagyon szep Zsigi!
Jo, hogy neked is gyors volt.
Nekem is gyors volt, de brutalis fajdalommal jart.

Szosszenet!

En is komm-bol irom a szakdogam. Mar a fele megvan. :lol: :lol: :lol: :lol:

Igaz nekem egyszeru, mert szakparkent, nem kellett szakosodnom.
Te is igy vagy vele?

Magi
Vendég
 


Édik a bébik a fotókon :D :D :D

Lituka: amiket írsz azok engem is nagyon zavarnának (enyhén szólva), azt hiszem egész mázliom van, hogy mi meg "beszorultunk" a lakásba (már egy ideje nem tudok Lauval kimenni a energiahiány miatt) Kenyereskocsi? Komolyan? Ez nagyon hangulatosan hangzik (csak ne lett volna olyan bunkó az ipse)

Xsara: jobbulást mielőbb!!

Pelus: ugyan régi emlékeim vannak csak, de eleinte a no-name pelusok is bejöttek nekünk (igaz, talán olyan 2-3 hós korától használtuk) aztán amikor nagyobbacska lett akkor kellett visszatérnünk a márkásabbakra. A no-name alatt dm-es meg plus-os pelust értek (mivel ezeknek csak a lelőhelyét tudom, a márkanevét nem)

Múltkor volt téma a cumi(zás), ezért most felrakok egy képet: Képnálunk Lau részéről ekkora cumi-imádat van... hú, ez érdekes lett elhelyezkedésileg...

Kép Kép
celesztina
 
 


Nono, igen, erre emlékszem, én is pont ezért kérdeztem rá a szülésznőtől kb 2 napra rá, nekem nagyon furcsán nézett hogy miket hordok össze....

Csak azt hittem Mezsónál más oka volt a mentőnek.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Klarka,nagyon szorítok nektek.

Szöszke,
Látom megválaszolták helyetem...
Köszi a pelus 1 és 2 közötti különbség infót, mert apát már nem tudom hova hajtani, hogy vegyen 1-est, mivel a környéken nincs. de ha csak a nedvszívás a különbség...2-es van lent a kocsiba egy csomó, a szülés előtti napon vettem még...

Itt volt a védőnő. Köldökünk oké, mondta, hogy most már ne alkohollal kenjem, hanem mással. Még jó hogy 2 üveg alkoholt írtak fel és váltottunk ki.
Mindenre (sárgaság, köldök, vérpötty felszívódás a szemében, stb.) 1 hónapot mondott. Majd egy hónap múlva minden elmúlik már.
De aranyos volt ,mert jól kipucolta a köldököt, meg megnézte Danit alaposan, meg mindenre normálisan válaszolt.

Szopi,
Nagyon durva. Elkezdtem az egy mell-egy szopi akciót. Viszont az egyik nem bírta a 6 órát és elkezdett folyni előtte...Kiváncsi vagyok mikor fog ez beállni...

Emi,
UPC-t megoldottuk. Van digitális,, most teszteljük:-)) Bár én amennyi tv-t nézek...Bár párom veszi fel szorgalmasan a hülye sorozataimat, néha 1-1-t megnézek...

felsoa,
Zsigi ezen a képen tök hasonlít Daninkra:-))))))

nono,
sajnálom, hogy egyre jobban kínoznak a gondolatok. lehet, hogy én is így lennék, sőt biztos, ha Dani még bennem lenne. (mert még bennem kellene elvileg lennie.) De lassan itt az idő...

Kép
1bambi
 
 


Magika - Nekem a kommunikáció államvizsgám már megvan, azt a szakdogát még Alíz előtt leadtam, és júniusban levizsgáztam.
Nekem a másik szakom magyar-bölcsész .. az van "elnapolva" .. de mivel a Kommunikáció a B-szak, így amíg nincs meg a magyaros államvizsgám, addig az sem hivatalos ..
Szóval meg kellene írnom a magyart, letenni 1 nyelvvizsgát még, és akkor lenne kapásból 2 diplomám (mert én direkt külön írtam .. bár már bánom :lol:)

Kép
szösszenet
 
 


Nuska, nagyon édes a babó! :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szössz : éppen ez az..18 évesen nem tudtam még mi amit szívesen csinálnék..most sem tudom még..ezért dolgoztam..meg elmentem egy évre külföldre..de tényleg amig nem találom meg miben dolgoznék szívesen addig nem akarok diplomát sem..
biztos sokaknak furin hangzik..de tényleg nem tudom még mi szeretnék lenni ha nagy leszek :D
ugyh nem tartom cikinek hogy jelenleg főállású Anyuka leszek :)
neked sok sikert a szakdolidhoz..és hát igen..még belőled is lehet akármi más is :)

Celesztina: igen hangulatos kis pékáruhordó :D ráadásul a hátam mögött állt a fél utca :)

na eddig a liberó és a pampers ugyanannyi szavazatot kapott :D
persze tudom tudom ..minden baba más..:) de azért jó tudni..

ja tényleg..nekem egy szem 50es rucim sincs :) énis agyaltam rajt hogy tuti nem lesz Máté 55 cm-nél nagyobb..lehet bekéne szereznem pár dbot..főleg hogy a legtöbb rucink a H&Mből való...ami akkor ugye elég nagy méret..
Vendég
 


Litu, nekem sincs 50-es rucim, de nekem van egy olan megérzésem hogy nem is fog kelleni. Másfél hete volt 2800-3000 gramm Mazsi, szerintem elég nagy baba lesz :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Bambi!

nekem sem birja ki a mellem a 6 orat.
Nekem nem csak csurog, hanem faj is.
Ejjel egykor mar imatkozom, hogy Katalin ebredjen, mert annyira faj, hogy felebredek es nem tudok tole aludni.
Ma kettoig aludt. Nem tudom mi lesz akkor, ha ejjel csak egyszer kel majd nem ketszer.

Magi
Vendég
 


Szosszenet!

Nekem is az a 2.
Nekem is megvannak a targyaim, de nincs meg egy szakdogam es allamvizsgam sem.
Ugy gondoltam, hogy nyaron megirom mind a kettot es karacsony utan leallamvizsgazok mind a kettobol.

Nekem szerencsere csak egy nyelvvizsga kellett, az megvan.

Mondjuk nekem kozgazdasz mellett van a kommunikacio.

Magi
Vendég
 


Gyönyörű babákat láttam megint!

Zsuzsa: Drukkolok neked, hogy ne kelljen sokáig vajúdni és ne legyen csaszi!

Felsoa: Remélem, hamar kijön Beni a sárgaságból!

Zorróné: Drukkolok! És gratulálok a 40. hét betöltéséhez!

Szeméremcsontról: Nekem már hetek óta fáj, ezért aludni is csak a térdem között párna/paplan-megoldással tudok. Mert ha véletlenül nincs ott semmi, megőrülök, úgy tud fájni! de nappal is eléggé fáj, majd szétszakadok!

Remélem, nekünk sem kell 50-es ruci, mert nincs. 56-os bodyból viszont van vagy 20 db, és rugiból is eléggé sok.

Nono: Engem is kínoznak a gondolatok, ha egyedül vagyok, esküszöm, jobb volt, míg dolgozni jártam, legalább volt vmi, ami elterelte a figyelmem. És annak ellenére, hogy néha érzek elég energiát hozzá (sőt, sokszor szinte energiabomba vagyok), én sem bírok sokáig ténykedni itthon, mert aztán úgy ki tudok dőlni egy-egy akció után (pl. egy egyszerű vasalástól is), fáj mindenem 1000-el!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


jajj ezt az elöbb kaptam mélben..hát láccik hogy tombolnak a hormonok..máskor ezen nem sírnék..de ahogy olvastam ugy képzeltem el...és most potyognak a könnyeim....

nem tudom feltenni...aki szeretné elküldöm mélben..a szülői szeretetről egy diavetítés..
Vendég
 


Lituka! Szerintem jól csinálod! Majd eldől mi szeretnél lenni, és akkor tényleg olyan fősulit/egyetemet választasz. Ennyi idősen mint most (29 vagyok) már én sem eü. fősulira mennék tutira. Addig is babázol, és sokat tapasztalsz az életből. Az a nyanya aki meg beszólt, hogy az ő lányai előbb diplomáznak... hát aztán majd lehet, hogy diplomás munkanélküliek lesznek (ügyvéd, közgazdász...stb). Meg boldogtalan szinglik, akik férjre vadásznak.

Kisfruzsi! Én is írtam ezt a hasmenéses dolgot. Eddig székrekedésem volt. Na jó, most sincs hasmenésem, mondjuk úgy, hogy nincs gond a széklettel, pedig vasat is szedek!! Szerintem ez is simán lehet a szülés előtti tisztulás jele.

Klarka! Nagyon fogok szorítani hétfőn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gabo001
 
 


Vendég
 


bolygó! nagyon car érzés...és semmi nem köt le....szívem szerint jönnék mennék de Szo-val már nem bírok...kiemelni, beemelni a kocsiba...meg aztán hova is mehetnénk ha nem plázába...és ott ugye pénzt költenék....de a világba nincs annyi amennyit így a depim alatt el tudnék verni......és csak addig jó míg hazahozom a zsákmányt aztán újra mennék mert nem érdekel h tele a szekrény....csak maga az érzés.

De talán nincs már 3 hetem hátra, ahogy elnéztem a fütyisek előbb jöttek Litu táblája alapján....hátha nekem is. Akkor nem lesz időm uncsizni meg agyalni a sok hülyeségen!
Vendég
 


Vendég
 


na jó elrontottam..egyiksem jó..egyszerüen képtelen vagyok beilleszteni..és ráadásul közben küldöm itt a sok marha semmire nem való linket..ne HARAGUDJATOK...
bekussolok..
tényleg ha vki megnézné akkor mélben elküldöm..
ja Lilla milyen egy hülye vagy :twisted: :twisted:
Vendég
 


Hát lányok nem tudom, de lehet, hogy még ma a kórházban kötök ki. 1 óra óta másodszor vannak elég kemény keményedéseim. Most éppen nem fáj, de rendszeresen befeszül. Valószínű az időjárásnak is köszönhető, itt most jégeső esik. Délben is mire összepakoltattam a csajokkal a cuccot, hogy visszük őket a mamához, abbamaradt a fájás. Mindegy, holnap reggel már biztos, hogy bent leszek. Csak szerintem megint teltház lesz.

Elbúcsúzok tőletek, mert ez az uccsó keményedés már elég gázos volt. Ha valami lesz azonnal üzenek, van jó pár telcsiszámom elmentve.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


magamat hülyéztem mielött vkit megbántanák :D
de asszem mára bekuss..velem van tele a topik :( gyilkolom is rendesen..
Vendég
 


Zsuzsa: Nagyon szorítok neked!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Zsuzsa DRUKKK nektek....+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Fertőtlenítésről még régebben beszélgettünk, de most találtam egy oldalt, ahol elég részletesen írnak a kifőzésről is:
http://anyatejmisszio.shp.hu/hpc/web.ph ... RoVvbBTnZw Gondoltam, hátha még érint valakit.


Tényleg, ad(ott) már valaki anyatejet másnak?

Kép Kép
celesztina
 
 


sziasztok

jelentem vasárnap du óta itthon vagyunk. nagyából jól, ő teljesen jól.kicsit tápoltatunk, mert még nincs elég tej.
nem olvasok, de remélem már nagyon sok baba kint van. és jól van. puszi mindenkinek
toncsi

toncsi80
 
 


sziasztok,

na jól elolvastam mindent és nem bírtam semmit megjegyezni, csak annyit, hogy Klarkanák nagyon mennek a drukkok hétfőn és Kerekesnek meg megya drukk

én keményedek, de akkor az egész, van, hogy észre sem veszem, csak párom mondja, hogy úristen milyen kemény.
de most már fáj a derekam és olyan, mintha meg karna jönni. ez megy 2 napja.
holnap ctg. fogalmam sincs mi van. a málnalevél tea mire jó? én még nem ittam.


nem tudom mi írta, de az egyben vagy duma szerintem is olyan paraszt. és utálom, hamegmondják, hogy úristen, de lent van a hasad, éjjel szülni fogsz(ezt 2 hete mondták)

na bekussolok, mert hulla vagyok és avalahogy munkára kéne bírnom magam...

lolka_zs
 
 


Toncsi: jó, hogy jelentkeztél, jó lehet már otthon :D Drukk, hogy mielőbb beinduljon a tejecske is gőzerővel :wink:

Kerekes: még nem írtam, de én is drukkolok ám !!! :D

Most olvastam ezt, kész röhej: "Az orvostudomány számos klinikai tanulmányban igazolta, hogy az immun- és növekedési faktorokat manapság már helyettesíteni lehet a szarvasmarha kolosztrumával." Rákattintottam a cikkre, mert azt hittem emberi kolosztrumról szól oszt ez volt benne :roll:

Kép Kép
celesztina
 
 


Toncsi: Én is remélem, hogy hamarosan jó sok tejcsid lesz és nem kell tápozni!

Celesztina: Anyukám adott le tejet réges-régen, mert nagyon sok volt neki, sőt párszor az unokatesóimat is megszoptatta, mert egyszerre babázott a nagynénémmel. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Celesztina, az én anyukám is adott le tejet, sőt Bencét is szoptatta :)

Klarka! Nagyon, nagyon sokat gondolunk rátok minden nap, de hétfőn egyfolytában drukkolni fogunk!!!!


Én még itthon.....

Ki kérdezte? Kegyetlen rossz íze volt a ricinusnak, de én szúrtam el, mert elsőre megkostoltam magában.... amúgy olajíze van. Utána baracklébe keverve már nem éreztem, mert azért az olaj elég semleges, de akkor már tudtam hogy mit iszok.... így majdnem visszajött. kb dél óta fájdogálok, de sajnos eléggé összevissza :(
Ma tudtam meg hgoy az egyik gondozónő a bölcsiben szülésznő, mondta hogy már elindult lefelé a hasam, őszerinte hétvégéig meglesz, és 3800 körülire saccolta....

Egyfolytában fáj a derekam.... ez is a szülés jele lehet.... de hol vannak a fájások???? :):):):):)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szisztok!
Én egy másik topikból vagyok, csak Pumpókáról hoztam hírt. Most beszéltem vele telefonon, még mindig semmi. Fáj a gerince, kap fájdalomcsillapítót, de nem mondanak neki semmit. Azt mondta, mindenért könyörögni kell(vizsgálat) és azt mondták neki, hogy szüljön... de nem indítják el neki :cry: Valószínű EDÁ-val szül a gerince miatt.
Erika

Kép
arvaerika
 
 


Toncsi örülök hogy otthon vagytok, ha lesz egy kis időd rakj fel majd képet légyszi :)

Zsuzsa én is drukkolok nagyon!!!!

Kép Kép
szõlõ
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?