Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Betsy:Hallod, van Bencének komor pillanata? Sztem folyamatosan mosolyog. :D :D egyem is meg, nagyon édi!

Mirci: nagyon szép szoba lesz!

Heni: Gyere gyakrabban.

Chris: most már ganz egal mit mond a védőnő. :D :wink:

Arikon, Nóri, nagyon várunk titeket!
jaimee1
 
 


Jaimee:Réka bébi apájának bódog névnapot!És ez a kép...hát nem tudom leírni... imádom!!!Jönnénk má'n nagyon, dehát....no...egyenlőre várakozunk és praktikázunk meg orvoshoz mászkálunk meg számolunk meg figyelünk....nehéz.... :oops: :cry:
Vendég
 


Kép

Lehetetlen volt mozduatlanul lefotózni... :D
jaimee1
 
 

 
 

Jaimee: Réka baba mint mindíg imádni való! Még azt szúrtam ki a fotókon, hogy annyira jó kis ruhácskái vannak. Hol szerezted be őket?

Kép
Kép
mirci74
 
 


JAIMEE: Esténként szokott kicsit nyűgősebb lenni Bence, de akkor is csak nyöszörög, mert már aludna minél előbb. Rékának meg ezer arca van. Már most le lehet olvasni az arcáról, mit gondolhat. Egérkés rucinak megírnád a márkáját? Csak gyűjtöm a jó minőségű ruha beszerzési forrásokat (nővéremnek bababoltja van). Nem csináltad meg ezt?:
http://www.myheritage.hu/look-alike-meter
Megírod, mi jött ki?
Vendég
 


Betsy: Az jött ki, hogy 8%-kal jobban hasonlít rám. :D Én már nem tudom, kire hasonlít, amikor megszületett, kiköpött apja volt. Tibi kicsit meg is ijedt (pedig szerintem ő is gyönyörű :D :D :D ) , de azóta rám is hasonlítgat egy kicsit, legalábbis gyerekkori valómra.

Az egeres top Cherokee, azaz Tesco, imádom! Legtöbb holmi onnan van, vagy örököltük. A pöttyös gatyó is Cherokee. A farmerruha az Next. A húsvéti kockás bordó szoknya is Next.

Nóri: Remélem, még nem nyitottál új ciklust! Ugye nem? Hiányzik a vonalzód, mint a fene! Teszed vissza! :wink: :D :D
jaimee1
 
 


Mirci,
nagyon szép lett a fal, nekem nagyon tetszik, és tényleg mindkét nemnél jó! :D
Várjuk a hireket!

Betsy, Jaimee,
a gyerekek még mindig nagyon-nagyon-nagyon aranyosak!!! :lol: :lol: :lol:
sirkici
 
 


Nóri, Arikon,
GYERTEK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!
sirkici
 
 


Sirkici:jól van jól van, de akkor valaki adjon már egy zebrás tesztet! :wink:
Jaimee:sajnos újat kezdtem pár napja, a múlthónapban meg babonából nem raktam ki, hááát, nem jött be.De megyek csütörtökön dokibácsihoz így 5 hónap elteltével (műtét után) oszt megmondja, hogyan tovább. :roll:
Vendég
 


Nóri,
ne mondd már, hogy új hónapot kezdtél, a francba! Pedig úgy emlékszem, hogy valamikor azt irtad, hogy nagyon boldog szülinapod lesz! :wink: :lol:
sirkici
 
 


Nóri:A fenébe... :( Akkor most lesz várhatóan a katonateszt+neked hormon?

Christell: Mizu? Irritáló a kérdés, de még mindig semmi? Többet nem kérdezem.... :wink:

Bíbi bébi: Össze van már állítva a pakkod? Sirki?
jaimee1
 
 


Jaimee:igen, kérni fogom mindenképp, hogy apát kizárjuk és lehessen velem továbblépni.Hormont és vért kérek, aztán majd a dokibácsim megmondja, hogy ő mit javasol.(valószínű closty lesz megint, meg állandó uh hetente, meg szurik......) :roll: :oops:
Kicsit kezdek most besokallni...elegem van, már a világ gyógynövénykészleteit felére csökkentettem, a tesztgyáraknak is hoztam nem kevés bevételt, a vitamingyárak is jól élnek...nem iszom, jövőhéten lesz egy kerek éve, hogy leraktuk a cigit egyik napról a másikra...szóval a fene egye meg az egészet, el vagyok keseredve... :cry:
Vendég
 


De mennyire jók a képek, még, még, még!!!

Jelentem pakkom a héten készen lesz, megvettük a hozzávalókat, hétvégén elutaztunk, most nagymosás van, s ha végeztem, nekiállok a babaholmiknak is.

Amúgy megint ki vagyok akadva, most a saját dokim rémisztett meg, Bíbi baba ugyanis mindig is 4-5 nappal kisebb volt a a koránál, ez most is áll, viszont bpd ügyileg már majd két hét a lemaradás...Szeretem az ilyen kismama nyugtató mondatokat, hogy nem kell megijedni, DE...Szóval lehet, hogy csak a fejforma, meg nem táblázat szerint egyenletesen nőnek, stb. stb, de én akkor is sírva jöttem haza. Jövő hétfőn megyünk a kórházba NSTre meg ellenőrző UHra, hát nem tudom, egy hét alatt mit várunk, mekkorát fog nőni, meg már minden szarra fel vagyok készülve, szóval nem is baj, ha kész a pakk.

Jaimee, eszembe jutott, mikor hasonlóan jártatok, sőt, ki is találták, hogy nem hogy nem nőtt, de zsugorodott a pici feje....na azt is szép lehetett megélni, míg ki nem derült, hogy nincs is így... Most megint ott tartok, hogy a fenének kell ez a sok ellenőrzés meg vizsgálat, csak parázok egész végig, ha most elkezdeném sorolni, mikkel riogattak eddig is már, áááááá!
Vendég
 


Nóri ezt teljesen megértem, én is voltam így, hogy besokalltam, akkor jött a " leszarom hónap", nem szedtem be a vitamint, ( csak a teákat, de azokat megszerettem közben :lol: ), sztájkolni akartam hőmérő ügyben, nem érdekelt a szex időzítése se, és igenis nyitottunk a vacsorákhoz bort is...aztán valahogy ez a hónap lett a sikeres.

Bár szerintem Nálatok most jó út lesz a sok kivizsgálás, olyan nincs, hogy nem lehet megoldani már ezt a baba kérdést!!!
Vendég
 


Ilyeneket mondogatok... :roll:

Kép
Vendég
 


NóriNóriNóri, nem feladni!!!!!!!!!!! Irgumburgum! Mondjuk, az szupi, hogy leraktátok a cigit. Kitartás, kitartás! Mindig csak egy kicsit előre nézni, most a következő tesztekig. Aztán baba lesz és kész! 8) Nagyonnagyon nem szabad most elkeseredni. Illetve lehet, 5 percet engedélyezek!!! Okos vagyok, mi? :oops: :oops:

Bíbi: (((((((((((((((()))))))))))))))))Először is nyugi. Mik a méretek? Mit mondott a saját doki?????? Milyen a flow? Vagy az nem volt? Nagyon veled érzek. Írjál!

Hú, megyek, Réka felébredt, emelgeti a rácsvédőt és kukucskál kifelé!
jaimee1
 
 


Ja, Nóri, bort azt ihatsz ám!!!! :wink:
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaimee!
Nem irritáló a kérdés. Bátran megkérdezheted, még vagy 1 napig. :lol: Remélem! :wink: Nagyon aranyos Réka baba. Szuper rucikat vettetek neki.

Védőnéni azt mondta, hogy minden eredményem jó, nem is híztam. Ha jövő hétfőig nem szülök, akkor találkozunk jövő héten. :lol: Ő azt mondja, hogy úgy tűnik, hogy keresztben fekszik, tehát mocorog, keresi a helyét. Szívhang tökéletes. Szerinte csak mi várjuk nagyon, 42. héttől számít túlhordásnak, így még bőven benne vagyunk. Azt mondta, ha siettetni akarjuk akkor lépcsőzzek, sétáljak, üljek meleg vízbe, bár az nem biztos, hogy a legjobb ötlet a bacik miatt, vagy hogy apának is kedvezzünk, legyünk együtt. :wink:
Tegnap délután sétáltam, naponta sokszor megjárom a 20 lépcsőnket. (emeletes házban lakunk) Ez eddig még nem jött be.

Mirci!
Jó lett a falatok! :wink: Mi volt a dokinál?

Betsy!
De miért vettek mintát a magzatvízből? Gyanús volt? Vagy mindenképpen vesznek? Nagyon aranyos Bence. Tényleg kiegyensúlyozott baba.

Bibi!
Szerintem ezen ne emészd magad. Nekünk is még a félidő környékén is azt mondta a doki, hogy 1 héttel le van maradva. Aztán most a 36. heti UH-n pedig a mért adatok szerint 1,5 héttel nagyobb a koránál. Szerintem ez nem mérvadó. Lehet, hogy nem olyan alakú a buksija. Nem lehet minden gyereknek egyformán gömbölyű. Nem fejlődhetnek egyenletesen sem. Minden rendben van a kis Pocaklakóddal. Ne stresszelj emiatt. Gyönyörű, és egészséges. :wink:

Sirkici!
Csak óvatosan a sok rohangálással. Mindent a saját tempódban. Abból nem lesz gond. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Amikor úgy érzed elfáradtál, akkor pihenj. :wink:

Nóri!
Várunk ide mielőbb. Drukkolunk nagyon! :wink:

Judy, Bambika!
Mizu veletek? Hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


CHRISTELL: Mert azért mentem be a kórházba, mert nagyon halvány sárgás-barnás valami folydogált belőlem. Mivel nyitva voltam, így tudtak venni magzatvizet. Akkor még rendben találta az épp ott lévő doki. A saját dokim is megvizsgált, ő látta, hogy baj van.. Amúgy amikor túlhordtam Petit, kétnaponta volt magzatvízvétel..
Vendég
 


Betsy!
Így már értem. Köszi! :wink: Lehet, hogy rám is hasonló dolog vár, ha csütörtökig kitartok, és NST után megvizsgál a doki. Már én is nyitva vagyok 1 ujjnyira. Belőlem már csak valami átlátszó, néha sárgás "nyúlós ragacs" folyik. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Hú Cris, azért ez már izgalmas :lol: Drukkolunk nagyon!

Na, az a flow meg megint mi? Sima UH volt, ilyen áramlásokat a 25. héten néztek csak 4D-n, akkor oké volt. Amúgy most is teljesen zárt vagyok meg a lepény is teljesen jó állapotban, csak ezek az értékek! :(

Mutizom a táblázatunkat:

15+6 BPD 35 AC 100 FL 18
18+2 BPD 44 AC 122 FL 28
22+6 BPD 58 AC 184 FL 39
24+6 BPD 60 AC 188 FL 45
28+6 BPD 71 AC 234 FL 53
34+2 BPD 81 AC 271 FL 65

Mondjuk nekem is kétféle referenciatáblázatom van, az egyikhez képest nem olyan gáz, de a másikhoz BPDben már 4 hét a különbség!Egyedül a combja tartja az iramot.

Na, megyek inkább főzni, most megint csak felzaklattam magam :?
Vendég
 


Sziasztok!

Csak épp leültem kicsit pihenni,takarítok :? ,pakolom el a téli ruhákat, hogy legyen hely az új tavaszinak.

Kicsilányom megkergült, annyi hülyeséget csinál, hogy égnek áll a hajam.
Ma jó lenne szülni hehehe, ügyeletes a dokim,de semmi esélyem rá.

Később megpróbálok visszaolvasni és írni..

KépKépKép
bambika
 
 


Jaimee,
nekem is hétvégére meglesz minden, még pár kisruci van kimosni, az lesz ma délután, azután pénteken vagy szombat reggel összepakolom a kórházi cuccot lista szerint, meg addigra kész lesz a pakolás is teljesen, és már csak a bébi fog hiányozni!

Nóri,
egyezek Bibivel, nálunk is "leszarom hónapkor" jött össze, de persze kérj kivizsgálást, hogy megnyugodj, és azután jöhet a baba!

Bibi,
nyugi, nyugi! Tudom, könnyű mondani, de biztos te is úgy jártál, hogy csak a doki elnézett valamit, vagy az uh gépek is az biztos, hogy csak becsülni tudnak, igy nem lesz ott semmi gond!

Chris,
még mindig egyben? :wink: Na, jól van, majdcsak megszülsz már, gondolom te is már jobban babáznál?! Úgy néz ki ez a lépcsőzés sem jön be mindig, akinek meg bejön az a véletlen műve, vagy az is lehet, hogy te már hozzászoktál... :D

Betsy, Chris,
hogy értitek, hogy folydogál valami belőletek? Rendesen érzitek, hogy folyik, vagy csak észreveszitek az alsóneműn vagy a betéten?
sirkici
 
 


Bibi,
én úgy tudom, hogy a combcsont méretéből lehet legpontosabban meghatározni a korát, igy ha az ok, akkor szerintem nincs gond! Én mindig azt nézem meg elsőre, és ha az stimmel, akkor tudom, hogy a korának megfelelően fejlődik, legalábbis ha minden igaz!
sirkici
 
 


Hali!

Bíbi, nyugi, bíbibébi jól van!!!! Nem lehet mindenki egyforma!

Christell, izgalmas napjaid lehetnek! Drukkolok nektek!

Nóri, nagyon várunk itt már téged!!! Drukkolok neked és fő a pozitív hozzáállás!!!! Az sokat segíthet!!!! És jó, hogy elmész kivizsgálásra. Nemsokára itt leszel, mint boldog kismami!!!!

Mirci, mi volt a dokinál?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Bíbi: Sirki jól mondja, nekem is azt mondta annó a dokim, hogy a combcsont a lényeg, mert van kisfejű és nagyfejű gyerek, de a biztos pont a combcsont. Az meg neked jó. Lepény is jó, flow (lepény állapota) is oké...szóval sztem no para. :wink:

Sirki: Bővebb váladék normális a "véghajrában". Tudod, mi az arany szabály, amíg nem bűzös, sárga, túrós és egyéb finomságok...addig oké. A magzatvizet meg tuti észreveszed, mert az olyasmi, mintha pisilnél, csak éppen nem tudod szabályozni.

Bíbi: Megnéztem. Nekem a kórházban 30. hétre mértek 7 centit a buksira, (ez volt az elmérés) attól sem lett rosszul a doki, csak Doxiumot írt volna fel, hogy jobb legyen a keringés. Aztán kiderült, hogy nem ekkora a feje, de a lényeg, hogy a 7 centi sem volt katasztrófa. SZóval sztem oké a buksi, ha a dokid nem volt ideges, akkor biztosan.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Bibi: megpróbálok felrekni neked egy táblázatot, nem tudom, hogy jó e, én i most találtam, mert a tegnapi
vizsgálta eredményeit most néztem meg:
1208256824.7281.doc

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Na, Bíbi, ausztrál szemmel tök jó vagy! :D (standard deviations shown in brackets!!!!!!!!!!) Na, vasalok tovább!
jaimee1
 
 


Jajjj, köszi csajok, kicsit megnyugodtam, a fene esne ezekbe az adatokba. Tiszta tétó vagyok már, most itt bőgök megint, de ezt a mondatot kinyomtatom és kirakom a falra:

[quote="sirkici"]B írta:sirkiciibi,
én úgy tudom, hogy a combcsont méretéből lehet legpontosabban meghatározni a korát, igy ha az ok, akkor szerintem nincs gond! Én mindig azt nézem meg elsőre, és ha az stimmel, akkor tudom, hogy a korának megfelelően fejlődik, legalábbis ha minden igaz!


Ha ketten is így hallottátok, akkor én is ebben fogok hinni.
Nagyon köszönöm!
Vendég
 


Sziasztok,

Cris: akkor úgy tűnik kicsit várnod kell még, de jól bírod úgy látom.

Bíbi: ne hagyd, hogy beparáztassanak! Ez hihetetlen, hogy rohan az idő :shock: Sirkivel már ti is pakolásszátok a kórházi csomagot.

Nálam tegnap mindent rendben talált a doki. Úgy tűnik, hogy kisfiam lesz, de majd a 18 hetes 4D-s uh-n tudják valószínűleg biztosra megmondani, úgyhogy Sirki még ne írd be a tábliba.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Ime pici bébibogyónk: Kép

33mm és jól van.

:D

Következő UH 05.06[/img]

Kép
Kép
gabi82
 
 


Jaimee,
akkor ok! :D

Bibi,
remélem megnyugodtál már egy kicsit! :)

Mirci,
örülök, hogy minden rendben veletek, és majd megirod, hogy mikor irjam be a tábliba a nemét! :wink: :D

Gabi,
szintén szuper, hogy nálatok is minden rendben, és nagyon aranyos a kis pöttömke! :D
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Még mindig itthon. :wink: Tegnap este azért már elég komoly fájások gyötörtek, de nem volt benne rendszer, így nem rohantunk sehova. Éjjeli pipi után is mindig fájt a derekam, pocakom, de el is múlt ahogy visszafeküdtem, és nem jött következő.
Lehet, hogy én örökre így maradok?! :? :lol:

Mirci!
Örülök, hogy minden ok nálatok! Kisfiút szeretnétek, vagy kislányt?

Gabi!
Szuper a sztárfotó. :wink:

Jaimee!
Még a végén nevethetsz a 17-i NST miatt?! :lol: :lol: :lol: De lehet, hogy olyan pontos, mint a svájci óra, és ma születik?! :lol: :wink: Már nem is bánnám. Nagyon húzza a derekamat, és a pocakomat. Nem jó se ülni, se állni, se feküdni. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Jamiee, Sirki, és mindenki aki ide vár minket!

Annyira jól esett, h. gondoltok rám (ránk) és én is, mint ahogy Nóri is, már egy kicsit kezdek elkeseredni. De csak 5 percre :D
Ezért is kérdeztem ezt a meddőségi centrum dolgot, h. időben utánajárhassunk az esetleges problémáknak. De mivel fő az optimizmus, ezért bele sem gondolok, h. bármi baj lehet.
De Csajok, annyira édesek a babák, MINDEGYIK, még a kis pöttyök is csodaszépek és remélem NAGYON, h. mi is nemsoká' paramamik leszünk! :D Folyamatosan leslek Benneteketm szorítok a szülés előtt mamiknak és gyönyörködöm a szépségeitekben. Mingyá' el is sírom magam... :( de csak pár percig... :wink:
Vendég
 


Arikon: Bocsi, hogy ilyen figyelmetlen vagyok, de csak most vettem észre, hogy te is Réka vagy! :D :D Mindenki vár titeket, alig van már kismamink, talán Gabi az utolsó első trimes. :shock: :shock:

Chris: :D :D Mára vagy kiírva? Hurrá!
Dehogy maradsz így....max pár nap. Bár ezt mondtam egy hete is....de most már tényleg....persze túl is hordhatnád 1-2 héttel.... :D Nem tom, nálatok mi a szokás? Nálunk a kiírás után napont amnio, úgyhogy ettől önmagában előbb utóbb beindul a szülés.

Bíbi anyu: Hogy vagy?

Ma van pozitiv tesztem egy éves évfordulója! :D
jaimee1
 
 


Chris,
Klárikának úgy néz ki nagyon tetszik odabenn! :wink: :lol: Azért még korán van, drukkolok, hátha megindulna ma a szülés! :D

Arikon,
5 perc pesszimizmus engedélyezett, de több nem! :wink: :lol: Hisz hamarosan ti is gyarapitani fogjátok a paramamik táborát! :D
sirkici
 
 


Jaimee,
hűha, akkor boldog évfordulót! :wink: :lol:
sirkici
 
 


Jamiee,
:D Én ezért is örültem, h. a 'Réka' nevet választottad! :lol:

Gratula az első évfordulóhoz! Megünneplitek? :oops: :wink: Tényleg anno Apa mit szólt hozzá, h. reagált?
Vendég
 


Arikon, Nóri, gyertek, mert valaki lehetne már utánam a tábliban! Itt nálunk lakik 2 gólya család is! Úgyhogy fénypostával indítom őket hozzátok!!!!


Köszönöm a dícséreteket! Kicsit megnyugodtam, hogy minden rendben. És még a doki is megdícsért, mert fogytam 4 kg-ot. Olyan jó volt hallani a szívét!!!

Christell, hajrá!!!! Szorítok neked!

Jaimee, boldog egy éves tesztfordulót!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Jaimee!
Nem tudom nálunk mi a szokás. Nem mondta a doki, hogy mi van, ha túlhordom. Neki ilyen eszébe sem jutott, ugyanis már 2 hete is azt mondta NST után, hogy azon a héten megszülök. Ahhoz képest na azt már nem írom, hogy egész jól vagyok, mert már a pipilés is fáj. Nagyon nyom, és húzza a derekamat. :? Nem nagyon merek így bemenni a kórházba. Szerintem még haza küldenének. Még nem rendszeresek a fájások. De már úgy szeretnék hallani egy kis pukkanást. :lol: Tényleg! Mennyi a magzatvíz? Valahol azt olvastam, hogy csak 1-2 deci.
Gratulálok az évfordulóhoz. :wink:

Sirkici!
Ilyen szeles időben meg is értem, hogy nem nagyon akar előbújni a jó meleg pocakból. De férjem reggel már elmondta neki, hogy van ám itthon fűtés is. :lol:

Gabi!
Köszi a drukkot!

Arikon!
Nagyon drukkolunk nektek, és nagyon várunk titeket ide a topicba.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris: az én szívem inkább kislány felé húzna, de a kisfiúk is nagyon édesek, úgyhogy nem bánom ha az lesz. A párom inkább fiúcskát szeretne.
Drukkolok, hogy minél hamarabb kint legyen Klárika!

Jaimee: te minden évfordulót így fejben tartasz :shock: :D gratulálok!

Gabi: örülök, hogy jól van a babád! Csak így tovább!

Arikon: megy egy privi Neked.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci klassz, hogy minden oké Veletek, kiváncsi vagyok, tényleg kisfiú marad e?Nevek dolgában hogy álltok?

Gabi, nagyon édes bébibogyó!

Arikon, énisénisénis nagyon várlak már Benneteket, és pár percre énisénisénis majdnem elsírtam magam, mert pontosan tudom, mit érez ilyenkor az ember lánya, de tényleg csak pár perc volt nálam is, mert TUDOM, hogy hamarosan jönni fogtok!

Jaimee, boldog évfordulót, olyan aranyos, hogy így jegyzed a dolgokat, múltkor a fogantatás, most a teszt.....mi is ilyenek vagyunk, minden szép pillanatra emlékezünk, pl. most szombaton ünnepeltük a " 9 hónapos házassági évfordulónkat" :lol:

( Jobban vagyok, köszönöm lányok!)
Vendég
 


Chris, kitartás, örökre még senki nem maradt így! :lol: Drukkolok!
Vendég
 


Mirci: Csak a fontosakat! :wink:
jaimee1
 
 


Chris: Magzatvíz? Sztem fél liter-1 l között lehet. Vagy még több?? Nekem folyamatosan szivárgott, így nem tudom megbecsülni nekem kb. mennyi volt, de sok. 2 dl még itthon elment.

Bíbi írok majd privit!

Judy???????????????????????????????????????????????
jaimee1
 
 


Gabi: Nagyon gratula a Picurkához! :D
jaimee1
 
 


Most nézem, mi meg félidősek vagyunk! 35-35 :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


[color=red]
Sziasztok!!!
Nem volt gépünk, ezért nem jöttem, de annyit írtatok, hogy képtelenség visszaolvasni :roll:

Zolcsika már teljesen jól van, Tündike köhög, ritkán, de nagyon csúnyán. 4 napja meg annyit alszik, hogy megijedtem, magától elalszik a kis ujjacskáját szopcsizik, voltam a dokinál is, mert gyanús nekem az aluszékonysága. Ma voltunk vérvételen, annyira sírt szegénykém, meg én is vele, pisit nem tudtam gyűjteni, képtelenség. :?
Amúgy jól vagyunk, doki szerint nincs semmi baja, mert ha fent van, akkor nem kókadt, hanem mosolyog, játszik, csak sokat alszik :shock:
majd még jövök, konyhát takarítom tetőtöl talpig.
Pusszi

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Chris,
:lol: , aranyos lehetett apa!

Bibi,
te nem mész mostanában valamilyen vizsgálatra?

Gyabi,
és te?

Bambika,
mi van veled? Múltkor azt igérted jelentkezel, de eltűntél? Csak nincs valami?
sirkici
 
 


Kép
sirkici
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?