Új privát üzeneted érkezett!

De ha a ferjem uton lesz es en kell dolgozzak szombaton, muszaj lesz megkerjem, hogy jojjon.

KépKép
mayakarina
 
 


Gabi, szerintem nem sok, szerintem is megadhatod az 5-öt, ha hétvégén is kell hívd. És ennyi mindent csinál...csodás. És az az érzés, h.Maja jól van vele mindent megér. Gratulálok, ügyes fogás. Ért a gyerekekhez, jól főz, összeszedi a házat..lehetek irigy? :lol: Kívánom h.ilyen jó maradjon..Látom a vonalzón, Maja mindjárt letapossa a 2 évet..mikor is?
puszi, jóéjt mindenkinek.
édy
 
 


Sziasztok
Csak egy pillanatra ugrottam be, hogy lássam mi történt ma, szaladok is tovább, holnap a szakdolimmal kapcsolatosan lesz találkozóm a tanárommal, és bizony valamit produkálnom kell a multkori munkám folytatásaként.
Dgabi nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan telt a mai napod, nyugodt vagy és egy kis derűt is véltem felfedezni a soraid között, ez igen. :D
A többiek hol vannak ma? Oti, Győ, Csgabi, stb stb???????
Joli, örülök, hogy ha egy kicsit is, de van párod, ellenben most a héten nekem nincs :( .
erif1
 
 

 
 

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Meghívhatlak benneteket egy ébresztő kávéra??? Kép Fogyasszátok egészséggel...
csega
 
 


Nusi örülök, hogy túl vagytok a sokkon :) Én is mindig ilyenektől rettegek :oops: de felkészülni nem lehet rá. Hála Istennek, hogy jó helyen álltatok!
Zsigu, hogy van? Kijött a kórházból?
A fejfájás nálunk is gyakori, tegnap nekem is és Lórinak is fájt... Már Advil nélkül nem is tudunk létezni :(

Gabi nagyon szerencsés vagy :wink: Remélem minden a legnagobb rendben marad és megkönnyíti az életeteket ez a drága néni :)
Egy ilyenre én is szívesen rábznám Efit :wink:

Erika sikerült folytatnod a szakdolit? Jó neked, hogy már ott tartasz:-)
Én is nagyon várom már a végét ennek a sulinak :P

Joli alig jött Elemér és már megy is??? Sajnálom:-( Remélem most kevesebb ideig kell nélkülöznöd!

Hajni megszerelték a mosogatógépedet? Pörögnek még a fiaid? :D

Édy kicsit irigykedem a kerted miatt :oops: :P Én is szívesen kimennék egy kicsit tenni-venni... Főleg ha segítség is társulna, mint hozzád a pici lányod :D

Képzeljétek: tegnap, Lóri és a főnöke szerződést aláírni voltak, vesz a cég egy raktárat, és nem Budaörsön, hanem itt még közelebb hozzánk :D Juhéééé...
Így még maradhatunk 2-3 évet itt, ne kell költöznünk :wink:
Viszont elment megint a kollégája, aki segített volna neki vidékre szállítani :evil:
Nem ismertek valakit, aki nagyon szeretne dolgozni??? Raktárban és autón??? Ha igen, kérlek szóljatok :wink: Ha nem találunk valakit hamarosan, akkor megint oda a nyarunk :cry: Mert még szabira sem engedik el Lórit :cry: :?

No, eldugulok... Megyek dolgomra :D

Legyen szép napotok!

Gabi
csega
 
 


Gabi, pont most keres egy illető állást, erdélyi. Szólok, jó?
erif1
 
 


Erika köszi :D Az nagyon jó lenne, csak legyen jogsija :wink:
csega
 
 


Puszi,jelentem,itt vagyok,nem vesztem el,de a tegnap megírt hsz-emet Kriszta egy laza mozdulattal kitörőlte,másikra nem volt türelmem.. :roll:

Hajni és Oti hol vannak?

Köszi mindenkinek aki Krisztát akarja pesztrálni a vakációban, de hazamegy a kisasszony,mese nincs :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Győ szerintem jó döntés, a gyerek addig érezze és élvezze a nagyszülők szeretetét amíg azok élnek és erejük van rá, hogy ellásák. Attól mert másképp működnek, mint mi attól még értékesebbé tehetik gyerekeink életét (mondom én aki ezt sosem tapasztaltam, mint szülő, csak mint unoka).
erif1
 
 


Sziasztok! Vagyok én is, csak ma más dolgom volt... tegnap meg szülői volt... szóval. :)
Olvastalak titeket, csak amilyen rövid az agyam már nem emlékszem csak a szörnyűre: Nusi történetére. :( Nusi nagyon gáz ami történt. :( Lili megijedt? Mert hogy te megijedték azt gondolom...

Gyö! Örülök, hogy sikerült elintézni a hazaútját Krisztának... vagy nincs elintézve csak eldöntve?

DGabi! Úgy örülök, hogy sikeres volt az első napotok!!! :) És kicsit én is irigyellek... :oops:

CsGabi! Megjavult magától ez a dög. Aztán telefonos segítség jött a szervíztől és mondták hogy mit kellene ellenőrizzek rajta, de azóta nem jutottam oda. Majd ha megint csipog mosogatás helyett... :D

Jaj, bocsi lányok, de nagyon fáradt vagyok, megyek aludni egyet. Majd jövök még szerintem ma. :)
cshajni
 
 


sziasztok!

Hajni Lilike sztem nem fogta fel,mert olyan álmos volt,h mi van,és oda volt bújva hozzám,de az amugy sem kicsi szemeit kidűllesztette rendesen.....és amikor én hangosan káromkodtam,akkor meg se mert szólalni,máskor kérdi:mi az aja?mi az?.....olyan kis édesen tudja mondani!
kicsit hiányzik,ám jól is esik,h most megint jár bölcsibe,kicsit kiszellőzik az agyam.
Zsigu a héten megy kórházba,pénteken.kell vegyek neki pizsamát,de h találok-e a kedvére valót?
képzeljétek anyum nem dolgozik többet Szolnokon.költözik vissza ahol lakik oda....pedig már Lili kezdett ragaszkodni hozzá....egyébként is olyan Lili,h nagyon tud ragaszkodni,bááárkihez.a múltkor a gondozónőt a bölcsibe megpuszilta,úgy jött haza.
...de mondjuk ennek is anyuék az oka,mert állandóan úgy köszöntetik el a gyereket ,h adjál puszit ennek,meg annak....én meg nem szeretem,ha nem a rokonom ,mit puszilgassam!!!!! :evil:
engem úgy zavart amikor azt oszt .társaim is puszilgattak,egyszer betelt a pohár kifakadtam,h nem vagyunk rokonok,mindennap találkozunk,nem halunk meg ha nem puszilkodunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ma főztem borsópörköltet,és nokedlit,......a nokedlim sose lett ilyen rossz:( ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Vendég
 


ma főztem borsópörköltet,és nokedlit,......a nokedlim sose lett ilyen rossz:( ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Vendég
 


Cs Gabi, köszi a reggeli kávét, nagyon szép :P Az jó, hogy Lórinak a közelben lesz a munkahelye. REmélem találtok egy jó munkatársat mellé. Kár, hogy nem lehet mellékállásban, mert Elemér is vállal most mindent, mert kell a pénz.
DGabi, akkor a néninek kb. annyit adsz, mint a minimálbér? Tényleg, végre nyugodtan tudsz nekiindulni dolgozni?
Eri, van férjem, de csak ma :( A héten megint nem lesz itthon :(
Nusi, milyen a borsópörkölt? A nokedlit én félkészen veszem :oops:
Hajni, gondoltam én arra, hogy ha Elemér itthon lenne, megnézné az a mosogatógépet, mielőtt még teljesen leírnád! De hát nem volt :( A fő az, hogy most már megy!! A szülőin volt valami fontos?
Nusi, milyen a borsópörkölt? A nokedlit én félkészen veszem :oops:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szervusztok megint,most már itthonról..

Erika,én is így állítottam be a dolgokat..hogy ott anyáméknál lenne a legbiztonságosabb,legjobb helyen. Saját különbejáratú "játszótere",hintát,medencét,homokozót csinált apám neki a tavaly,a nagy sátrat hátra a ház mőgé felhúzta és ott aludtak ketten,apám után koslatott napestig.Friss levegő,állatok,barátnők..szóval el van döntve.
Anyám biztosan vállalja,főleg,hogy Atti hívott,mondtam mit képzeltem el,ő is majd mondani fogja anyámnak,és nényém is(az apám huga) már mondta,hogy 7 végeken kimennek és elviszik Trézsit jobbra-balra..Atti a plafonon van örömében,hogy láthatja Krisztát..élőben,mert hát ugye skájpon majdnem mindennap beszélnek..
Nusi,netörőggy! :lol: Én csirkepaprikást csináltam a tegnap.Mára. Most amikor enném,deka hús,csak mártás...na ezt tedd össze :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Gyö, mit ettél volna, ha nem csinálsz mártást, csak megsütöd a húst? :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Ez vígasztal Joli :lol: Hogy legalább mártás maradt :lol: :lol: Megint indúl haza Elemér? Jajj de elkisérném Vásárhelyig.

Szerintem Nusi borsófőzeléket csinált..Itt ettem én is úgy,hogy pörköltalapba tettek borsót s az a borsópörkölt..

Apropó! Mit főztetek? Semmi tippem nincs :cry: És ami a bosszantó,hogy Balázs megeszi este a másnapi ebédet.És Lacinak azt pakolok,azt eszik a melóba,de ha hazajön már nem eszik ugyanazt,de meleget kér vacsorára..Ha nem lett volna olyan ocsmány az a kaja az utóbbi időben,most még a fejem se fájna.
vettem fél kiló tehéntúrót,gondoltam,van zöldpaszuly leves mára,másodikra csinálok gombócot. Laci inkább laskával szereti a tehéntúrót,tejfőllel,kaprosan..Na tessék! Nesze neked! Én már látom,a fejükbe húzom amit főzök,ha nem eszik meg. Hiába kérdem,Laci azt mondja neki mindegy,de csak nem jó,Balázs most kitalálta,hogy ő nem is szereti a zöldpaszulyt.. Elegem van!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Gyö, én az ilyen megjegyzésre szoktam odasziszegni, h.akkor edd meg a....egyél szalonnát :D :lol: De te nehogy ezt mondd Lacinak!!
édy
 
 


Édy,én is mondtam,csak én másként : Akkor van szivaízes spájszajtó!..s akinek nem tetszik,egye meg azt a műszert,amivel csinálták a Hortobágyon a kis csikót ! :lol: :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


szilvaízes akar lenni az a spájszajtó.. :lol: :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Sikerült véglegesíteni anyuddal a Kriszta nyaralását? Ahogy észreveszem a nagypapa imádja, úgyhogy szerintem ő meggyőzi anyukádat is...és az ilyen kis kukacoknak az kell, a szabad levegő, a rohangálás, miegymás..
édy
 
 


Nem,még nem beszéltem anyámmal. Közben ,hogy hívott Atti,ajánlotta,hagyjam,hogy nagynényémmel puhítsák a talajt..De ahogy ismerem anyámat,belemegy,csak az nekem 3szór annyiba kerűl,mintha óviba lenne.Ez a nagy bajom inkább. A hugom fia se ingyen volt ott vakációkban,és az én gyerekeimre se vigyázott soha ingyen. Teljes ellátást kellett biztosítani kaja szempontjából,+ pénzt.
A hugom mindíg küldte havonta a pénzt s a kaját,olajtól grízig mindent a gyereknek amíg ott volt nála. Apámat minden unokája isteníti,de anyámat még az öcsém gyerekei se szeretik,pedig anyámnak csak ők léteznek ingyen s bérmentve..
Azt latolgattam,innen nem viszek semmit,ott majd megveszek mindent ami kell Krisztának kaja.S akkor nem kerűl annyiba. Habár a tavaly amikor vigyázott rá áprilisben 2 hetet,két necc kaját vittem s egy millió lejt adtam még. Aztán júliusban két necc kaj s csak 200 ezer lej,húzta is a száját eléggé. Mikor hoiztam el,akkor azt mondta: "Remélem,egyhamar nem hozod!"..szóval ez a nagy bajom anyukámmal..

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Édy,már akartam írni,de mindíg elfelejtem..ha úgy adódik,hogy rászánod magad a mosogatógépre,ha szólsz pár nappal a vétel előtt,ki tudom neked keresni az árban s minden szempontból legmegfelelőbbet,ugyanis piackutatok román üzleteknek..s van "bejárásom 3 üzletláncba is..

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Sziasztok :)

Gyö nagyon szívszorító amit anyukádról írsz :( Nem értem, hogy bírjátok ki amit művel :evil: Bár, ha szeret az ember, akkor könnyű mindent kibírni :wink: :)
Abban nagyon igazad van, hogy Krisztának nagyon jó ott... Főleg, ha a nagypapi ennyire drága, hogy kint alszik vele a sátorban :D

Sajnos én nem tudom Efit hazavinni, és nem azért, mert nem szeretném... Hanem, mert nem olyanok a körülmények :cry: Apám iszákossága nagyon kiszámíthatalan, és nem kockáztatom meg, hogy akkor balhézzon, amikor a fiam ott van :oops: Pedig tudom, hogy imádják a gyerekeket... mind a négy unokájukat és szomorúak, amiért nem hagyjuk velük soha :(

Joli sajnos ez nem részmunkaidős állás :( És sajnos nem is nagyon jól fizető... Kezdetnek 100 ezer mindössze, aztán ha már legalább fél évig csinálja, akkor lehet 140-150.
Sajnos az utóbbi három év tapasztalata elég paranoiássá tette a tulajokat :( Nem csoda... Kettő lopott, nem is keveset... és legalább öt ember volt, aki nem bírta két hónapnál tovább :?

Tegnap azt mondták Lórinak, hogy klónozni kellene Őt :lol: :lol: :lol: Erre Lóri: megtörtént, de várhattok, amig a cég közelébe engedem :lol: :lol:

Nusi ne szomorkodj :wink: Ma nekem sem jött össze a fincsi vacsi :P Efi húsgombóclevest kért, semmi ize sem lett... Másodiknak túrós tészta készült, rémes lett... Nem kaptam azt a túrót amit venni szoktam, ettől meg összetapadt az egész :evil: Egy nagy gomóc lett, késsel kellene szétvágni- ha lenne gusztusunk megenni :P

Többieknek sok puszi! Megyek, mert véget ért a Robin Hood és Lóri is elindult haza a fogorvostól :wink:

Szép estét mindenkinek!

Gabi
csega
 
 


sziasztok!
a borsópörkölt úgy van h sok hagyma .és hús helyett zöldborsót kell tenni bele,pirospaprika....stb...de elárulom,h én csak szoktam kevés husit tenni bele....de a mai ,borzasztó,ragad össze vissza a nokedlim,sztem túlfőztem.sebaj,ha nem esszük meg ,megy a kuka mellé a kóborembereknek.
most ennyire futotta.....
Vendég
 


Mikor lesz rá pénzem szólok..köszike. Szerintem Krisztának a kaját itthon vedd meg, mert ha onnan kezded cipelni kétszer annyiba jön ki. Nagyon ramatyul váltják a forintot..nem éri meg forintot adni kajáért, itthon is nagyjából megkapsz mindent. De hát ha te piackutatsz akkor még jobban tudod. Anyudnak mond meg, h. az egy év, az nem "egyhamar" van. Istenem, én a kisebbik leányomat szeptembertől el kell költöztessem anyámhoz, mert nem lesz még két éves, nálunk bölcsi nincs és ő nyugdíjas, vállalja is, sőt már most mondja, h.hagyjam ott pár napra h.szokja..Én szeretném ha itthon maradhatna, de anyósom még dolgozik, igaz kötetelen munkaidőben, de neki elég Zsuzsanna, ugyanis én 7-kor elmegyek, az ovi csak 8 után kezdődik és délben sem fogok hazaérni mire őt el kell hozni. tehát anyósom intézi ezt a felét, csak havonta 3-4 nap kell besegítsen szomszéd nyugdíjas tanár néni. Már előre félek h.fogjuk bírni...a kicsit csak akkor fogom látni, ha be tudok menni hozzá..és ha visszamegyek dolgozni a nyakamba fog szakadni minden: első osztályt kezdek, behozni a kiesést, abbamaradt az első fokozati vizsgám, azt szeretném folytatni, vizsgadolgozatírás, még egyetemre is járok..úgy el leszek havazva, mint a Hargita februárban..kicsit várom már kimozdulni itthonról, de lehet túl sokat vállalok..majd meglátjuk. Csak az dühít, h.a fizetésem nem lesz annyi, mint így, h.itthon vagyok..azért kell bevállaljam a fokozati vizsgát és az egyetemet, h.kicsit nőjön..csak így a leányaimat nem fogom gyakran látni, és folyton azon rágódok, h.megéri-e? nem leszek velük, ha betegek, vagy szüksgük lenne rám...és ez minimum 3 év, de akkorra lemaradok egy csomó mindenről, ami velük történik...asszem nem jó ez a sok rágódás, de nem bírok magammal..félek h.önző vagyok és rosszat teszek nekik azzal, h.egy ideig most a nagyik fogják istápolni őket.
Ó, csajok ne haragudjatok, h.itt "elsírtam" magam, de Lóri nem érti ezeket a "vívódásaimat" , a nagyikat pedig nem akarom megsérteni, meggondolják, h.a gyereknevelési módszereikkel nem értek egyet és nem merem rájuk bízni a purecokat..na, jó, tovább nem "sírok"
édy
 
 


Igen,Gabi. Ez van. Ilyen anyukám van. És büszke kéne legyek rá,hogy ilyen anyja senkinek sincs! Ez "unikát" :lol: :lol: Nagyon sokat hallgattam,soha nem pofáztam,de annyira tele van...már nem tudom megállni szó nélkül a pimaszságát,és bizony nem tetszik a hölgynek.
De apukám kárpótól. Remélem nem jut eszébe kijönni dolgozni míg Kriszta ott van,mert akkor nem engedem,nem viszem,. Anyám utáltatta meg a copfot is Krisztával,olyan szorosan kötötte össze a haját,hogy akkor is mikor mentem utána,tiszta piros volt a fejbőre szegénynek,bewfőttesgumit tett bele,pedig én vittem a gumit neki,de azt odaadta a sogornőmnek,mert hát Krisztának úgyis van elég.És képes volt a tavaly elvenni a Mikijét,amivel elválaszthatatlan 4 hónapos korától,és azt mondani neki,hogy eldobta a kukába s a szemetesek elvitték. Lelkibeteg lett tőle szegénykém,akkor mikor elmondta nekünk,akkor Balázs ráordított anyámra,hogy mert ilyet tenni? Akkor került elő Miki...

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Ez kegyetlenség...miért bűntet téged ennyire? Mert ha Krisztával így viselkedik, azzal téged büntet és ezzel tisztéban is van szerintem..még jó h.vannak nagy fiaid, akik azért néha oda fognak kicsit figyelni, és mondjad koppintsanak a mama orrára, ha úgy viselkedik..
édy
 
 


Jó reggelt lányok... hozok ezt meg azt.... :) Kicsit hajszoltak a napjaim ezen a héten, nézzétek el nekem ha nem jövök gyakran. Remélem bepótolom majd. :wink:
cshajni
 
 


sziasztok!

Édy meg tudlak érteni,mert nem könnyű az anyukáknak....
képzeljétek azt hallottam,h ha pl születne kistesó Lilinek akkor Lili után apa kérhetni a gyest,én meg kapnám a gyedet a tesó után:)
s itthon lehetnék mindkettő gyerek mellett......csakhát ennek is vannak árnyoldalai,amit most nem szeretnék belemenni....csak egy,nincs saját otthonunk.
Vendég
 


Jó reggelt !

Köszönöm a hajszolt kávét,Hajni !

Én ma köszöntenék : MAYÁT aki szülinapos

CSONGIT akinek névnapja,és megkésve TIBIT.
Kép
ISTEN ÉLTESSEN MINDEN SZÜLI ÉS NÉVNAPOST !!!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Gyöööö ez tök gáz ,ez a cselekedet anyukádtól.....
tudod az az érdekes,h sose volt felhőtlen anyukámmal a kapcsolatom,sose volt egy véleményünk,sokat vitázunk a mai napig,de az unokája,az szent!Liliért odavan,nagyon szereti....és ezért talán mára sok dolgot elvisel tőlem....gondolok itt arra pl. hogy most is összevesztünk,felhányt nekem dolgokat én meg visszaemlékeztettem rá, h ő se volt egy szent ,sőtttt
...tudom elítéltek,de ...nah mindegy...
ma viszem Lilit fodrászhoz,mert pénteken fényképezkedés.
Vendég
 


BOLDOG SZÜLINAPOT MAYANAK!!!!!!!!!!!!
Vendég
 



BOLDOG NÉVNAPOT CSONGINAK!
Vendég
 


Jaj, ezt még én is-... :)

Boldog szülinapot a nagylány MAyának. :)

És:

Boldog Csongor napot!

És most már tényleg szaladok!!! :lol:
cshajni
 
 


Sziasztok, nincs sok időm, csak Dgabi Mayajának kívánok erőt, egészséget, hosszú, hosszú életet, boldogságot, minden jót!!!!!!
Csonginak is a fentieket!!!!!!
Na én is léptem, puszik
erif1
 
 


Sziasztok!


Isten éltesse Mayát és Csongort


Szeretettel Efi és családja :wink:
csega
 
 


sziasztok!

jöttem elújságolni ,hogy vettem biciklit Lilinek....nagyon ariiiii!
megpróbálom lefényképezni,és feltenni.....,annnnnnnnyira örülök neki!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Isten éltesse sokáig a kis Mayát!
Boldog névnapot Csonginak!
Hajni,a múlt héten Miklóson jártunk és szinte meglátogattunk,de későn indultunk,így nem jött össze...pedig megnéztem volna a pocidat,merthogy a talis képeken semmi sem látszik!
Nusi,miért gondolod,h. elítélünk?én legalábbis nem!azért mert az anyukád,még nem biztos,h. mindenben egyetértetek,ez természetes,szerintem,és meg is kell mondani egymásnak!
lótusz33
 
 


Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok ! Hoztam a délutáni kávét. Kép

Mayának ! Boldog szülinapot kivánok és Csonginak meg Boldog névnapot.

Nusi ! Senki sem itél el aki pedig igen az magára vessen. Én nem tudom mmilyen lehet az ilyen mert nekem felhőtlen a kapcsoltaom a szüleimmel. Kicsit ledöbbentem amit Gyö irt mert ez nem igazság hogy igy kikell használni valakit. Ilyen nálunk sosincs, ha mi haza megyünk 4 en akkor sem engedik hogy vásároljunk.Hihetetlen számomra az ilyen.

Jajj lányok olyan Boldog vagyok !!! Kaptam állást. Most többet nem mondok róla babónából. Hétfőn ha túl leszek rajta akkor majd mesélek.
Azért nem is voltam a fórumon mert sok mindent elkell intéznem addigra. hétvégén meg olyan szép idő volt hogy reggeltől estig kint voltunk , a gyerekeknek a nyári cuccokat hoztuk le a padlásról.Szóval volt mit csinálni. MAjd teszek fel képeket

Kép

Kép
tiácska
 
 


Tiszta rakéta ez a bicaj,hallod ! :lol: :lol:
Használja egészséggel a Nagylány !

Lótusznéni,a Práter ucca felé nincs útjuk véletlenűl?
:lol:

Erika,mi a helyzet? Megy a tanulás?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Jajj de jóó,Oti !!! Gratulálok neked is !

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


Sajnos,nincs...de,ha bármikor lesz,nem hagyunk ki,oké?
és nektek,Nyáregyháza felé?remélem megoldódik a nyári elhelyezése Krisztának,úgy ahogy szeretnéd...
Nusi,tök jó a bringa!Lottinak is van(nem ilyen)Krisztával azon "civakodtak"
Oti,kopp-kopp,de gratulálok!
Erika,jól vagytok?
Kata,hogy telt a hétvége?
Dgabi,Maya még cicizik?
Bernussal megyünk fogászatra mindjárt...
lótusz33
 
 


Ibolya,az a helyzet,ha Szepiék mennek,akkor mi is megyünk,Laci annyira jól érezte magát,azt mondta,akár odafele is vezet ha kell.. :lol: :lol:

A Kriszta bicaját a tavalyelőtt Karácsonyra vettem,startból olyat,hogy nagyobb korában,úgy 5 évesen is jó legyen.Mert én azt hittem,ez is fiú,és seperc alatt rohannom kell utána ha bicajra pattan.A fiaim kb.2 hetet türték a pótkereket rajta,3 évesen pótkerék nélkül úgy mentek mint a szélvész az udvaron ,ez a Kisasszony el van a pótkerekekkel azóta mióta kapta,meg se fordulna a fejébe,hogy levetesse és megtanuljon menni rendesen. :roll:
Aki azt állítja,hogy van két nagyobb gyereke s lesz egy 3-ik másnemű,és mindent már "tud" vele kapcsolatban..hát az szerintem parafenomén. Vannak sztereotipiák,ez tény,de nekem a két fiam után a lány..hát az olyan,mintha most kezdtem volna vele az iskolát újból,tök analfabétán.. :lol: :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67
 
 


sziasztok!
nah kifáradtam,megtekeregtettük az új bicajt,hát kellett tolni a kis senekét,de nem baj ,nekem is mozogni kell. :lol: :lol: :lol: élvezte nagyon,olyan peckesen ült ,kihúzta a hátát,mentünk....tekeri buli módra:):):)
voltunk fodrásznál ,a fodrászom kicsit ideges volt,Lili rögtön érezte és nem nagyon engedte ,h vágja neki,de azért kicsit tudott igazítani.
ma egy csomó bosszúság ért,de nem is írom le........szarok rá.....
nah hatvanhatszor eláztunk hazafelé.....és most nevetem Lilit,mert fogja a centit és mondja az 50-él,h fogd meg anya....9.....és nevetnem kell,mert vmelyik nap én kértem,h fogja meg,eddig 50
most azt kiáltja haminkilec!!!!így!!!nah,megyek nevetek
pusziiiii :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog szülinapt Maya!
Boldog névnapot Tibi!
Boldog névnapot Csongi!


Köszöntöm a fiamat is, úgyis megnézi, hogy tényleg igaz-e, hogy köszöntötték az anyukák :lol:
Ma estére jöttem be dolgozni és rendesen el vagyok fáradva. Gyöngyi még a tegnap kérdezte, hogy mit főztünk. Én ma otthon is voltam, ünnepnap is van, tehát fél napot rászántam:) Főztem tyúkhúslevest grízgaluskával, csináltam böfföt, sütöttem palacsintát:) De még fagyit is ettünk desszertnek :)
Édy, csak nyugodtan mond el itt a panaszaidat, mindannyian azt tesszük. Ne aggódj, jó lesz majd a gyerekeknek a mamákkal.
Oti, szuper! :lol:
Nusi, klassz bicikli :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!!!

Koszonjuk a koszonteseket es a jokivansagokat!!

Mi is pusziljuk Csongit nevnapja alkalmabol!!

Ibolya, Maya meg cicizik. Ahogy belepek az ajton d.u. 6-kor, mar huz a szobaba es mondja: "cici, cici". Ejjel is ket orankent szopik. De muszaj leszoktatnom, mar nem kellemes nekem sem.
Napkozben alig eszik, varja haza a cicit. :lol:

KépKép
mayakarina
 
 


Oti! Gratula!! :)

Joli! Milyen ünnepnap??? Miről maradtam már megint le. :(

Ibolya! Szívesen láttalak volna titeket... de pocakot te sem láttál volna. :D Azaz csak azt láttad volna amit eddig. Mert az én pocakom csak átalakul, de nőni nem igen akar. :) Majd talán szülés előtt észre fogjátok venni, hogy terhes vagyok! :oops:

Gyö! Sajnálom, hogy anyukád így áll hozzá a dolgokhoz. :( Ha az én anyukámnál jó helyen lennének a gyerekek akkor én biztos nem ilyet kapnék anyutól.. Az a baj, hogy a blokkba ahol anyu lakik nem lenne mit csináljanak a fiúk. Egész nap a tévén lógnának. :( Így nem sok értelme lenne odavinni őket. :(

Nusi! Szuper a kis bringa. :)

CsGabi! Sajnos nem ismerek senkit akire ráillene a leírás munkaügyben. A bátyám keres megint állást magának, de neki még nincs meg a jogsija. Azért remélem találtok valakit aki tehermentesíti valahogy Lórit. :wink:

Na, már nem tudom kinek mit akartam még írni... ne haragudjatok kába vagyok...
cshajni
 
 


Jujj, Gabi, most ijedek meg, hogy talán évekig kell éjjel kétóránké nt felkelni....
Hajni, az ünnep a Csongi névnapja, meg az, hogy mégis itthon maradt Elemér, plusz, hogy otthon voltam délután :lol: De sajnos bánat is van: Elemért megint lenyomta az influenza :(

KépKép
Kép
el..né
 
 

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?