Szilde
Boti nem állami bölcsibe jár, hanem itt házon belül van a sógornőm magánbölije, oda szoktam levinni! Az államiba nem vennék be, de nem is adnám be.
Nem értem az ovik hozzáállását, mert ugyebár ha kistesó van, épphogy kevesebb az anyuka ideje!
Amikor mi beíratkozni voltam Botival, vittem Noémit is magammal. Beszélgettünk is a vezető óvónővel, hogy mikortól aludjon majd ott Boti, és mondta, hogy minnél hamarabb, annál könnyebben megszokja a gyerek. Tehát egyáltalán nem utalt arra, hogy a kistesó miatt haza kellene vinnem ebéd után!!!
Melltartóbetét: A dm-es babylove nagyon jó!!! És olcsó!! Ha gondolod, nekem maradt pár doboz, mert már nem csöpög a tejem, szívesen odaadom, persze ingyé!
Szoptatós melltartóm nekem csak egy van, az Triumf, akciósan vettem még anno Botinál.
Amúgy én síma sportmelltartókat hordok, ami ugye nem merevítős, nem nyomja a cicimet, és tiszta pamut.
Mondjuk nekem kicsi a mellem, sokat nem kell rajta tartani, meg én nem tudok akárhol szoptatni - mert csak hónaljtartásban megy - ezért nem lényeges, hogy mennyire csomagolom ki a cicit.
Én is 90 fokon mosom őket, nincs leszürkülve, és a gumija se ment tönkre!
Szilcsi
Dokinéni meg a védőnő szerint sincs gáz a bukásokkal, mert nem rendszeresen minden kaja után van, és gyarapodik Noémi, tehát nem Reflux betegség, csak egyszerűen bukós baba.
Majd kinövi. Meg ahogy írták a többiek, talán a hozzátápi megoldás lesz. De ezért nem fogom elkapkodni, az biztos!
Amúgy van vmi tápszer refluxra, de azt nem akarom, azért annyira talán nem gáz a helyzet, hogy kelljen. Vmikor napokig alig jön vissza vmi, vmikor meg naponta többször. Tehát semmi rendszer nincs benne.
Anix
Gratulálok a gyönyörű babáidhoz!
Az én kislányom egy nappal később született!
Itt szültél Szegeden? Lehet, hogy össze is futottunk a Klinikán!
Zsuzsu
Örülök, hogy jól vagytok!
Ne aggódj, Ábel nincs elkésve a beszéddel, Boti egyik pillanatról a másikra váltott halandzsából mondatokban való beszédre!
Bea
Jaj, szegénykém ez rémesen hangzik!!
Remélem, hamar sikerül rendbehozni a fürdőt!
A sétálni elindulás az nálunk is katasztrófa, és legalább egy órahossza, mire mindkét gyereket összerámolom. A kicsi persze megúnja, üvölt, én meg izzadok mint k..va a templomban...
De Boti legalább türelmesen viseli.
Én egy csomószor neki sem indultam a sétának, ez a macera miatt(
lehet megkövezni )
Én a jóidőt várom, amikor már nem kell szinte semmi gönc a kölkökre, talán akkor könnyebb lesz elindulni.
A másik, hogy Noémi utál a babakocsiba lenni. Már mindent kipróbáltam, hason, hanyatt, sehogy nem jó, félóra múlva üvölt.
Mondanom se kell, milyen élmény így a séta...
Na megyek, kivételesen egyszerre aludt a két lurkó, Boti most ébredt fel. Csajszi is mindjárt ébred, mert éhes lesz.