Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Vagyok ám még én is egyben, csak nem volt jó a net egész nap! Már minden bajom volt nélküle! :lol:

Csak gyorsan átfutottam a mai termést!

Virágéknak gratulálok!!!! Meglepetés baba! :D De jó, hogy idáig kihúzták, már szép súlya van babónak!

Emi! Szerintem tökre visszament már a hasad! Ne viccelj, hiszen nemrég szültél!! Én is örülnék, ha ilyen lesz 2 héttel szülés után!

gumimaci! én is álomkóros vagyok! Lehet, hogy nálunk így készül a szervezetünk a nagy napra. (na meg ami utána jön) :lol:

Szépek a babák!

Na, jó éjt mindenkinek!!

Kép
gabo001
 
 


Elszállt a net, majd vacsiztam, de most már megnéztem a képeket.

Nici! Nagyon jó kis rucikat vettél. :D Olyan nagylányosak. Én ugye mostanában csak a babaruhákra kattanok, azokat vásároltam az utóbbi időben és hát ezek a rucik már a nagyobb lánykákra valók. Elképzeltem, hogy örült a lányod, hogy egyszerre kapott ilyen sok csini ruhát. :D
Nagyon tetszik a pelusozó táska is, a mérleg pedig olyan, mint a miénk.
Egyetértek cipővásárlásban: bár sokkal drágább, mint a felnőtt cipők, arra én is figyelni fogok, hogy mi kerül a lábára majd a gyereknek. És nem csak az első időkben, mert amíg nő a lába, addig formálódik is, és azért nem mindegy.

Blani! Ha jól érzed magad, szerintem nyugodtan utazz.
Én nyitott méhszájjal 8 hónaposan utaztam 100 km-t oda és 100-at vissza. Én is paráztam előtte, de megkérdeztem a dokimat is, és azt mondta nem lehet baj, nyugodtan menjek, csak ott is pihenjek (a nyitott méhszáj miatt).
Megnyugtatásomra azért a kórházi csomagomat magammal vittem, de szerencsére nem volt rá szükség. :)

Adri! Gyönyörű Lili! :D És milyen kis formás hajasbabád van! :D Jó, hogy már otthon babázhatsz. :)

Gabo! Örülök, hogy van még itt álomkóros. :lol: Már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok a kakukktojás, mert mindenki panaszkodik az alvásra, én meg egyszerűen kidőlök már egy ideje éjjel nappal. :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!

Sajnálatos módon ma tudok netezni,majd igyekszem is be be nézni hozzátok...Képzeljétek a lakásban ahová költöztünk villanytűzhely van...Vasárnap reggel bundáskenyeret sütött a párom,és zárlatott kapott!!! :shock: :shock: :shock: Kigyulladt!Volt egy enyhe lakástűzünk,ami "csak" a konyhánkban lobogott,de akkor is halálra rémültem és azóta is örülök annak hogy életben maradtunk.Mivel pici a lakásunk könnyen történhetett volna hogy már ki se tudunk jönni,mert kicsapnak a lángok az előszobánkba.Kiscsajszival vasárnap bementem az ügyeletre,bent is tartottak minket 24órás megfigyelésre,hogy meg tudjuk kapott-e füstmérgezést,de hála istennek jól van,és mi is!! :)

Mivel nem vagyok egy technikai zseni,így ide még mindig nem tudok képet rakni nektek,de az iwiw-es adatlapomon már fent van 3 kép is,ha akarjátok nézzétek meg. :D

Majd még jövök ma szerintem. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Jó reggelt mindenkinek :D

Látom én vagyok ma az első.Gumimacival ellentétben,én nem vagyok álomkóros,kidob az ágy.

Nem tudom mi lehet pumpókával.Sokat gondolok rá.Remélem nem engedik sokat szenvedni.

Lányok a babaképek elragadóak.gyönyörű babák egytől egyig.

A csajos kisrucik pedig nagyon vagányak.

Kép
szibi
 
 


Mezsó beelőzött :D :D :D
Annyira Car idő van nállunk,lóg az eső lába.Ujra front úgy látszik.
Vajon lesz ma topikbaba?

Kép
szibi
 
 


Mezsó nem semmi ez a lakástűz :shock: :shock: :shock: Gondolom kiakadtál rendesen.
De a lényeg az,hogy nem lett bajotok.

Kép
szibi
 
 


Szia szibi!

hát beelőztem igen!! :wink: Hát a front csuda dolgokra képes...mikor Blanka megindult kifelé aznap is front volt... 8)

Kép

Kép
mezsó
 
 


hát igen kiakadtam eléggé...végülis nem volt nagy tűz,meg mire kiértek a tűzoltók már el is aludt,de nagyon nagy füst volt,és csak az járt az eszembe hogy Blankának ne legyen semmi baja.Semmi nem érdekelt csak ez.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Hát hellyel közzel próbáltam átfutni a termést amit írtatok,de képben lenni már szinte lehetetlen.No de ezért láttam egy két új babát mióta nem voltam,úgy hogy minden új babának és anyukájának sok boldogságot kívánok!!És még pocakos topiktagoknak kitartást!!!!!!

No látom sokan szorítottatok hogy mi újság Blanka veséjével.Hát annyi lett a kivizsgálás eredménye,hogy jelenleg nincs olyan állapotban a veséje,hogy azonnali műtétet igényelne.Viszont hogy kivédjük a húgyuti fertőzést állandóan antibiotikumot kell szedjünk/a vesetágulatnál,ha nem műtik meg,akkor nagyon kell vigyázni arra hogy ne legyen semmi baci a vizeletben,ezért kell az antibiotikum/.És a dokik inkább arra gyanakodnak,hogy nem is igazán vesetágulat az alapprobléma,hanem sokkal inkább valószínű,hogy a bal oldali hugyhólyag záróizma nem zár jól,és emiatt visszacsorog a vizelet a vesemedencébe...Május 21-ére van időpontunk kontrollra,akkor lesz egy speciális vizsgálat amivel ezt a visszaáramlást fogják megnézni,és attól függően hogy mekkora mértékű fogják eldönteni hogy meg kell-e műteni vagy sem.De ha nem műtik akkor is szedni kell az antibiotikumot.
Volt egy fejlődésneurológiai vizsgálat is,annak meg az lett az eredménye,hogy fejlesztő tornára kell járjunk.Mert ugyebár Blanka 2reflexet nem csinál amit az újszülött babák csinálnak,gyenge a nyaki háti izomzata,és lett egy szülési sérülésünk is,a ferde nyak,úgyhogy egyik oldalra tartja a fejét.Szóval tornázni kell...

Na most megyek mert már sok vagyok... 8) alig jövök és velem van tele az oldal... 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Jó reggelt!

mezsó, de jó hogy jelentkeztél! Az már kevésbé, hogy ilyen hírekkel. :shock: :( Ez a lakástűz dolog nemsemmi lehetett, biztos jól megijedtetek :( De a fő, hogy nem lett bajotok!!!

Remélem a májusi vizsálaton jó eredményeket kaptok majd ;) A tornával pedig hamar helyre lehet hozni a dolgokat.

Adri, Lili baba gyönyörű! :) Milyen kis húsgmbóc, megzabálom. :lol:

Tényleg front van ma, vajon lesz baba? :)
Mi tegnap voltunk dokinál, méhszáj 3100-es, jippi. Mondjuk mi még nem készülünk szülni. ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Ja, még nicinek szerettem volna írni, hogy nagyon állati cuccokat vettetek a kiscsajnak ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:53-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Mazsó ez elég durva :shock: :shock: Örülök hogy nem lett bajotok. Zárlatos villanytűzhely, hát nagyon jó.... :? Ez a baj ezekben a szobakonyhákban, mi is ilyenben lakunk, hogy ha a konyhában bármi van, kimenni se tudsz mert ott a bejárati ajtó.... (nálunk ráadásul az ablak előtt rács van tehát az is esélytelen....)

Adri, Lili nagyon édes!!!! :D Az tök jó hogy nem sírós baba :) Reméljük így is marad.

Én egész éjszaka "jósolgattam", este komolyabban, keményedéssel meg mindennel, éjszaka csak fájdogáltam. Jön a hidegfront, mondom. :D Néztük a tévét Mazsifaterral, közben simogatta a hasam és érezte mikor keményedtem, mindig úgy nézett rám hogy "na most ez az? Megyünk? Magzatvíz elfolyt?" Annyira röhögtem már rajta, mondtam hogy ő lesz az első akinek szólok ha menni kell, ne aggódjon, még tuti nem. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono, szerintem max ha a moderátornak írsz, amit nem tudom hol kell...

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:53-kor.
Vendég
 


Az ilyen "típusú" fórumokon általában szokott, de ezen nem tudom miért nincs...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono, olyan nicknevű egyént keress, hogy apa. Ő a modi, tőle kell kérni :)

Mezsó! Nagyon örülünk hogy jelentkeztél, és nagyon drukkolok hogy ne legyen komoly gond Blankánál. A lakástűz dúrva, nálunk egyszer a fürdő gyulladt ki, ráadásul éjjel, de szerencsére anya felébredt a füstre. Én nem voltam otthon, de a tesók igen, ráaádsul az emeleten (a fürdőnk rögtön a bejárat mellett van) rossz belegondolni is hogy mi minden történhetett volna :(

Mi még mindig egyben :) Megittam a ricinust, hááát egy ideig nem voltam benne biztos hogy alul fog-e kijönni :):):):):) De kálcium pezsgőtabi nem volt itthon :lol: :lol: :lol: :lol: úgyhogy muszáj volt :)

Mindjárt megyek, befestem bébi ágyneműjét, utána már tényleg minden készen van hogy jöjjön!!!!

Nagyon reménykedem a mai napban, olyan jó lenne!!!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Mezsó,
Ez a tűzhelyes dolog nagyon rémisztő! Szerencse, hogy nem lett komolyabb baj! Szorítok, hogy Blanka is minél hamarabb rendbe jöjjön. Egyébként Lilinek is gyenge a nyaki háti izomzata, úgyhogy neki is tornáznia kell. A védőnő azt mondta, hogy mostanában nagyon sok babánál fordul ez elő.

Adri,
gyönyörű hajas babátok van! Nagyon formás az arcocskája is!!

Kisscica,
a te babád is nagyon-nagyon édes. Szóval ezt a tetkót akartad a kórházban eltakarni :)

Pumpókának, továbbra is mennek a drukkok!!

Nici,
nagyon édesek ezek a rucik!!

Blani,
ha úgy érzed, hogy bírni fogd, akkor menj, de a kórházi csomagodat szerintem se hagyd otthon.

Bambi,
Lili mindig fürdetéskor szokott hisztizni. Emiatt már fél órával előrébb hoztuk a füredetést is, de ez sem hatja meg. A vízben még elvan, de előtte és utána... Őt is az nyugtatja meg, ha felvesszük és simizzük. Ja, és a csodafegyver a cici, ha éhes ha nem attól mindig megnyugszik. Most már rájöttem, hogy a babakocsi is jó hatással van rá :) Ha tudom, hogy álmos, de nem akar elaludni, akkor beteszem a babakocsiba és tologatom. Attól mindig bealszik. :wink: Most is :) :)
Nem tudom neked milyen mellszívód van, de én kézi aventet kaptam és ugyanazzal a problémával küzdök, mint te... Nekem is állandóan abba kell hagynom, aztán újrakezdeni, hogy jöjjön a cicimből valami. Egyébként felváltva szoptatok mindkét ciciből.

Párom, most ment elintézni Lili TAJ kártyáját, a Családi Pótlékot + az anyasági támogatást. Kíváncsi vagyok, mikorra ér haza szegénykém :(
Egyébként Lilit sikerült félre anyakönyvezni. Elírták a születési dátumát a hivatalban, így a lakcímkártyáján és a születési anyakönyvi kivonatán is március 27-i születési dátum szerepelt :) Már mindkettőt javíttattuk, viszont a lakcím kártyáján a bejelentési dátumot már nem lehetett átírni, úgyhogy most úgy néz ki, hogy a bejelentésnél március 27-e szerepel a születésinél pedig 29. Hát igen, a hivatal már két nappal korábban tudta, hogy mikor fog megszületni. :lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


Emi: hát ez röhejes a lakcímkártyával :roll: :lol: De legalább különleges kártyája van

Mezsó: tényleg ijesztő lehetett a tűz! nálunk villany után lett gáz és nekem már sikerült a ruhámat felgyújtanom meg a konyharuhákat... Persze ezeket könnyebb eloltani (csak múltkor párom ijedt meg amikor érezte az égett szagot amikor hazajött)
Ez a fejtorna meg, amit írtál, hogy kell a kicsinek -ha jól emlékszem szüleim elmondására, akkor anno nekem is kellett bébiként, mert egyik oldalra egyáltalán nem tudtam fordítani a fejem. Aztán tornáztattak és elmúlt.


Adri: Lili nagyon édes baba :D :D :D

Lolka: neked is olyan endoszkópiás vagy milyen térdműtéted volt? (no, nem tudom, jót írtam-e) Elvileg ő is másnap már haza mehet a kórházból és utána hamar felgyógyul, de azért egy ideig biztos nagyon vigyáznia kell, ha jól sejtem.

Gitka: a műtétről annyit, hogy elvileg a dokija szerint választhat időpontot anyukám és mivel május végén-június elején (már nem emlékszem) mennek egy gyógyszállóba Hévízre, így úgy gondolta, milyen jó lesz előtte a műtét, aztán majd miután felépült kellően akkor még kikúráltatja a szállóban is.
Az már csak slusszpoén, hogy május első pár napjában meg Horvátországba mennek városnézős buszos útra... Talán ennyire megsértődött amiért nem akarjuk, hogy itt aludjon és segítsen? Azt azért nem hiszem...


Nici: szerintem is tök jók a rucik, csinik nagyon. Milyen jó, hogy azonos az ízlésetek! Kicsit irigykedem, nálunk ez nem így van -és Lau már most, sőt már egy ideje beleszól, mit venne fel és mit nem hajlandó :roll: :)

Kép Kép
celesztina
 
 


Avent mellszívó: látom másnál is akadtak problémák. Nálam pár nap alatt elmúlt anno. többi boci-fejővel nekem az a legnagyobb gondom h olyan erős vákumot csinál h egy két alkalom és szétcincálja az amúgy is lestarpált ciciket. És ha egyszer kinyújtja többet nem megy vissza, szval csak óvatosan a többivel, de kinek mi vált be.
Vendég
 


Nono, de, visszamegy :) Nekem a medela olyan böhöm mellbimbót csinált, hogy ejha :) De most ugyanolyan picike van mint volt :)

Az aventről azt szokták mondani, hogy azt a szilikon párnát kell kiszedni akkor jobb a vákum. De még ne mpróbáltam, első kettővel medelám volt, csak KAta után eladtam...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:54-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:54-kor.
Vendég
 


elkezdtem a 38.hetemet! :shock: talán mégis előre felé halad az idő és nem vissza!

Csendben maradok...mert megint szóf*om van.. :oops: Kiviszem Szo-t a játszóra.
Vendég
 


Nono, gumimaci, Emi: Köszi a reagálásotokat. Még mindig gondolkodóban vagyok, de azért arra felé hajlok, hogy megyek. Csak nem lehet baj?!?!?

Nono: szerintem ezen a fórumon itt nincs ilyen. Párom is szokott fórumozni másik oldalakon, és nála annyira egyszerűen meg lehet oldani. Itt én nem is látom a lehetőséget.


Adri: Lilla baba csodaszép

Szőlő: az áramszla nekünk is megnőtt, miután én már nem jártam dolgozni. Nálunk is tv, laptop egyszerre ment, erre gondoltam. De szerintem nem. Mert a villanybojler nekünk éjszakai áramon van, és az nőtt meg. Szerintem ennyire nőttek az árak.

Kritta: halkan megsúgom, nekem sincs még összepakolva a kórházi cucc. Azért már minden megvettem bele majdnem, csak össze kell csomagolni. Még köntöst kell venni, de az remélem csütörtökön már meg lesz.

Mezso: örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom ezt a villanytűzhely dolgot. Még jó, hogy nem lett semmi baj. Reméljük, a kis Blanka is majd rendbejön a veséjével.

Mellszívó: a sógornőmnek először kézi Aventes volt, neki se nagyon ment, nem volt vákuum. Aztán vettek elektromos Medelát, azzal most már talán jobb, de az sem az igazi.

Kép
blani28
 
 


Sziasztok!

Megjártuk a kórházat, 7-től fél 9-ig vártam, amíg behívtak nst-re. Nagyon aktív volt ma a kisfiam, nem kellett ismételni a vizsgálatot. :D
Viszont ma tudtam meg, hogy ha a kiírt időpontig nem szülünk, akkor már aznap reggel magzatvízvizsgálat van és ha zavaros, akkor be is fektetnek. :roll: Remélem előtte megérkezik a picur.

Mezsó! Örülök, hogy jelentkeztél, meg fogom nézni a képeket az iwiw-en. :)
Remélem a májusi vizsgálaton minden rendben lesz.
Sajnálom a tüzet :( , jó, hogy nem lett bajotok.
Mi ugyanígy költöztünk decemberben egy önkormányzati lakásba, és itt is villanytűzhely volt, olyan régi. Áldom az eszem, hogy akkor rábeszéltem a páromat, vegyünk egy újat. Én nem is a tűzre gondoltam, hanem, hogy azok a régiek valószínű több áramot fogyasztanak.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Mezsó! Nagyon édes a kislányod! :D És az a mosoly... :D Látszik rajta, hogy már nem újszülött, olyan jól tartja a kis fejét már. :)
És a vonalzód nagyon tetszik. Láttad, hogy ma csupa 1-es szerepel rajta (1 hónap, 1 hét, 1 nap)? :D

Na, én léptem pihenni. Megint kómás vagyok. :oops: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok,
Látom, akkor sok helyen meg van az esti sírás-rívás program.
Mi tegnap este kihagytuk, mivel előtte fél 3-tól este 8-ig nem nagyon aludt. Kicsit meglelő, hogy ilyen sokakat fent van...(Lehet, hogy az első héten azért aludt többet, mert kicsit sárga volt, most meg talán már kiment belőle)

Tök jó látni, hogy mindenki közeledik a vége felé a terhességének. Amilyen bébi bumm volt a hónap elején, remélem lassan megint lesz hasonló.

Mezsó,
Nem semmi, már ilyen nagy Blanka. Így megy az idő...A tűzet sajnálom. Sajnos semmiben sem bízhat az ember 100%-osan. Ki gondolta volna, hogy egy tűzhely így adja fel...

macikám,
Most már indulhat bármikor a szülés :lol: :lol: Reméljük úgy lesz, ahogy Te szeretnéd.

Képek,
megint helyes dolgokat és emberkéket láttam :lol: :lol: :lol:

Szöszke,
Te Szabira bízod a babát éjjel, én is Olira. Ő is olyankor a mellkasán próbálja fektetni, altatni. Olyan nagy segítség ez a részükről a hulla anyáknak.

Kép
1bambi
 
 


Nono, milyen hatása van? Megy a hasam :) Egyenlőre semmi más :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


sziasztok, inkáb olvasóban vagyok, olyan hulla vagyok. meló is alig megy. nekem is keménykedik a pocim:) meg néha fáj is. de én sztem még nem szülök. de azért tegnap nagy részét összecsomagoltam a cuccoknak.

Celesztina, olyan volt nekem is. csüt. műtét. másnap kijöttem a kórházból. majd meghaltam úgy fájt, szombat este meg rockyztam az unokatesóm lagziján bokától combig fásliban. ez olyan, hogy tényleg percről percre javul.

Mezsó, sajnálom a tüzet. nagyon megijedhettél. jó, hogy Blankának nem lett semmi baja:)

én anyáméknál a férjemmel a kandallóba nem tudtam begyújtani. ezen röhögtünk, hogy más simán felgyújt egy lakást, mi meg ott fogunk megfagyni.

Nono, nincs már sok hátra:) hiába szenvedünk repül az idő.

Zsu, nem volt borzalmas az a ricinus?

Adri gyönyörű Lili baba:)

Emi nem semmi az elírás. jók ezek a hivatalok

lolka_zs
 
 


Szőlő, nagyon aranyos a párod:) úgy nevettem:)

lolka_zs
 
 


mezsó! örülök, hogy jelentkeztél! pont tegnap gondoltam rátok, hogy talán már nem is nézel be hozzánk??? Nem semmi, már 1 hónapos a kis Blanka! Reméljük minden rendben lesz a májusi vizsgálaton!

Szőlő! Te mit érzel, amikor jóslóid vannak???? Én asszem csak keményedem, meg néha alul fáj, mintha meg akarna jönni. Egyenlőre ennyi szerintem nekem.

Én meg ma éjjel álmodtam először a szülésről!! Mit jelenthet ez vajon? Eddig soha nem álmodtam vele, mióta terhes vagyok...

Kíváncsi leszek most már erre az Avent-ra. egy vagyon volt. 21 990 Ft. Igaz sterilizálóval cumisüvegekkel, melltartóbetéttel. Nagyon sajnáltam rá én is a lóvét így a végén...

Kép
gabo001
 
 


szőlő: nem akarlak felbíztatni de mikor nálunk beindult a szülés hasonló volt a helyzet...nekem is párom simizte a hasam,és érezte az egyenletes időközökben történő keményedéseket... 8) aztán nekem el is folyt a kis Balaton magzatvíz formájában :lol:

zsuzsófi: most látom hogy te már mindjárt szülsz? :shock: :D 8) jujj izgi!! 8) gondolok rád! :wink:
Amúgy én az Avent mellszívóról pont úgy tudom,hogy a szilikonpárna csinálja benne a nagy vákumot.De majd ma kipróbálom szilikonpárna nélkül is hátha én nem hallottam jól. :wink:

gumimaci: köszi a dícséretet!! :D nem tartja ám olyan húde jól a fejét...azért kell tornára járnunk majd! :) Amúgy tűzhely témában én is így vagyok vasárnap óta,hogy ugyan be nem kapcsolom amíg valami jobb nem lesz helyette vagy nem tudom,de rettegek hozzányúlni! :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Lolka: köszönöm az infot, továbbítom anyukám felé is, remélem, megnyugtatja, mert persze tart a műtéttől. (ugyanakkor mi az 5.-n lakunk és nincs lift, ide tuti nem jöhet fel egy darabig a műtét után -gondolom)

Nekem ma takaríthatnékom volt (elfáradtam, így már más lakást nem vállalok :wink: ) és még olyasmiket is lemostam, amit amúgy elvből nem szoktam (nem látszik és nem is piszkos annyira meg ált időm sincs) Ma elvben hidegfront van, de úgy tűnik, az engem nem zavar. Ugyanakkor Lau látva, hogy mennyire pörgök kiterítette az egész nappaliban a játékait, alig lehet lépni tőle! :roll: Lehet megint a partvissal fogom öszeseperni majd bedobálom mindet a játéktárolós dobozaiba...

Segítség! :o Már megint nem látszik a várandós vonalzóm!!! Mi lehet vele? :?: Megjavul magától???? :?: Tegnap cseréltem le, mert a másik sem látszott :evil: :x

Kép Kép
celesztina
 
 


Csajok,

a magzatvíz mintavétel a hason keresztül van???

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Sajna nem tudok olvasni...csak annyi, hogy tegnapóta szoptatom Atités már 80-90-eket eszik....:)....viszont a szomorú az, hogy ma kiderült, hogy kamrai sövényhiánya is van, ami komplikálja a műtétet, de azért van esélye a jónak is....úgyhogy kérlek titeket,hogy imádkozzatok, hétfőn lesz a műtét!!!

És örüljetek, hogy veletek minden rendben, bár nekem sírna minden éjjel a babám otthon...mégcsak otthon sem vagyunk 3 hete...:(

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Nici: Nagyon szép rucikat vettél Szandinak! Már alig várom, hogy én is ilyen nőcis-vagány cuccokat húzzak a lányomra! :)

Adri: Nagyon édes a kis Lili-baba!

Mezsó: Még jó, hogy nem történt bajotok. Ez a tűzhely nagyon durva dolgokat művel! Le kellene cserélnetek. Blankának jobbulást kívánok, nem semmi lehet ez a vese-dolog.

Szőlő, Blani: Az áramszámla nálunk is iszonyú magas volt: 18ezer, mint Szőlőéknek! A villanybojler lehet a ludas a dologban, mert a szgép nem megy egész nap és a tv-t csak esténként kapcsolom be pár órára - alig nézzük mostanában. Bár a vasalás is megdobhatja.

Emi: Érdekes ez a hivatali elírás. Nagyon logikus. :roll: :)

Én még nem nagyon érzek keményedéseket, vagyis nem tudom az-e, csak annyit, hogy hirtelen légszomjam támad, egyszerűen mintha nem kapnék levegőt pár percig, és akkor a hasam is olyan furcsa, de ha megtapintom a tetejét, az nem kemény, csak lentebb. Ez lenne a keményedés, nem tudom, mert akkor az egész méhem megkeményedne, nem? Nektek mi a tapasztalat, az egésznek meg kell keményednie, vagy a teteje kimarad az összehúzódásból? :?:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Klarka: Nagyon drukkolok a kisfiadnak! Nekem is volt valami születéskori szívproblémám, de nem kellett műtét, csak ellenőrizgették bizonyos időközönként, aztán serdülőkoromra kinőttem, de sosem éreztem semmit. Nagyon sajnálom a kisfiad és téged is, hogy még nem mehet haza :( , és imádkozom érte!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


üdv. mindenkinek!

Klarka! Az jó, hogy ilyen szépen eszik Atika, így erősödik! (És imádkozom!!!)

Nuskának, Virágnak gartulálok a babákhoz, sok boldogságot kívánok nekik!

Mezsó! De jó, hogy jelentkeztél. Megnéztem Blankát az iwiw-en, nagyon aranyos, szép baba! Remélem nem lesz gond a májusi vizsgálatnál. (Még anno te ajánlottál nekem valami magokat székrekedésre. Végül lenmagpelyhet sikerült beszereznem, azt is joghurtba, kefírbe kell tenni, és elég jónak bizonyult. Csak nem nagyon szeretem, meg unom is minden nap a joghurtot, inkább gyümit ennék, de tudod, nekem a diéta miatt nem mindegy miből mennyit...)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


[quote="kisfruzsi"]C írta:kisfruzsisajok,

a magzatvíz mintavétel a hason keresztül van???


Neeem:) Az csak a terhesség elején van, ha kromoszómavizsgálat van. ezt lentről nézik, egy csővel... de csak akkor lehet nézni ha már nyitva van a méhszáj legalább egy picit.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Iwiwről jut eszembe, hogy bejelöltem innen pár kismamát, légyszi jelöljetek vissza! Köszi! A becenevemről megismertek meg a pocakosfotómról. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bambi Drága - Ti ugye már elintéztetek mindent?? Segíts please!!!
A TGYÁS/GYED papírokat hol kell leadni? Minden össze van készítve .. csak hova küldjem az embert? :D Az OEP-nél, nem? Ott, ahol a TAJ kártyát csináltatta?
És az Anyasági támogatást és a Családi Pótlékot? Elvileg azt 1 helyen kell intézni .. ahol ezeket a családtámogatási dolgokat .. Az van a MÁK-ban? Kicsit (NAGYON) összekavarodtam .. nálam minden papír összekészítve, csak nem tudom hova küldjem szegény embert :D
Kérlek .. minden infot írj meg .. mintha SZŐKÉKNEK címeznéd :lol: :lol: :lol: Köszi!!!!!

(Bárki tud segíteni érdemleges infoval - köszi!)

Kép
szösszenet
 
 


Bolygó! nekem rengeteget keményedik a hasam, és nem mindig az egész. Mostanában veszem észre én is, főleg, ha fekszem, hogy olyankor a levegővétel is egy kicsit nehezebb. Egyébként eddig sokkal többet feküdtem, mint mostanában, és szerintem akkor rosszabb volt. Most már, hogy közeledek a vége felé, lazább vagyok, nem pánikolok rajta annyira. Mondjuk még 2-3 hetet minimum nagyon jó lenne egyben maradni a Babócával.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


[quote="klarka"]S írta:klarkaziasztok!

Sajna nem tudok olvasni...csak annyi, hogy tegnapóta szoptatom Atités már 80-90-eket eszik....:)....viszont a szomorú az, hogy ma kiderült, hogy kamrai sövényhiánya is van, ami komplikálja a műtétet, de azért van esélye a jónak is....úgyhogy kérlek titeket,hogy imádkozzatok, hétfőn lesz a műtét!!!

És örüljetek, hogy veletek minden rendben, bár nekem sírna minden éjjel a babám otthon...mégcsak otthon sem vagyunk 3 hete...:(


klarka, nagyon nagyon drukkolunk!!!! És egész hétfőn csuriban lesz a kezem...++++++++++

Műtét után mikor mehettek haza? Bár ez gondolom attól is függ, hogy hogy lesz a kismanó.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


celesztina, szoktak ilyet csinálni a vonalzók, hogy eltűnnek...de vissza fog állni :) Valszeg karbantartás van az oldalon ahonnan szedted, vagy ilyesmi.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Atizka: Akkor ezekszerint ezek is keményedések, mert alul eléggé feszül az egész, csak azt hittem, hogy az egész kemény olyankor. Nekem még nem régóta van ilyen, látszik is milyen tapasztalt vagyok a témában. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szösszke! Hogy így kérdezted, most én is próbáltam utánanézni az ügyintézésnek, de csak jól belekavarodtam én is. Így aztán nem is írok semmit, mert még jobban összezavarlak, de bizos lesz aki jobban tudja. A Gyed-et is már most kell/lehet intézni? (Én azt hittem csak a Tgyás lejárta után.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Szöszke! Először neked reagálok gyorsan. Tgyás-OEP, családi pótlék és anyasági-MÁK.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Jöjjön a lényeg, a mai eredményem, hisz ma vagyunk 40 hetesek.
A ctg csak egy keményedést mutatott. Most uh nem volt. De a lényeg: ma de legkésőbb holnap új baba érkezik hozzátok. :D A méhszájam kétújjnyira nyitva. Naponta kellene bejárni ctg-re, de mivel a méhszájam ilyen állapotú, végülis bármikor beindulhat a szülés. Emiatt és a császáros előzményem miatt úgy döntöttünk, hogy holnap reggel bemegyünk és megrepeszti a burkot (ha addig nem indul be magától). Onnantól kezdve pedig folyamatos megfigyelés alatt vagyok, fájáserősítőt csak kis mértékben adhatnak a hegszétválás veszélye miatt. Úgyhogy szép lassan kivárjuk, míg megszületik magától. Ha bármi kis probléma felmerülne, akkor pedig csaszi. Azért jó, hogy most is elmondott mindent és emiatt nem is vagyok izgatott egyáltalán.

Zorróné gratulálok neked is a betöltött 40. héthez. Hogy vagy?

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Jó reggelt Lányok!

Vki kérdezte a bulit..nos sztem ha ugy érzi hogy képes elmenni menjen hisz jó ideig nem fog tudni..sztem jó ötlet..apa meg csak ne aggodalmaskodjon :)
nekem csak a kórház 30 km...mégsem aggódom..szóval sztem nyugiban hazaérsz és biztosan jót tenne még egy utső kimozdulás :D :D

a mellszívó remélem nálam működni fog ha szükség lesz rá..
én bevallom őszintén rettegek mi lesz a cickóimmal..engem már igy is zavarnak..sima állapotban..nemhogy szoptatás alatt..és után..tudom hiú vagyok de ha egyszerüen én már igy is félszemmel nézem a tükörben :( :(
mindegy a táplálás fontos..fontosabb a hiúságomnál..aztán majd késöbb kiötlök vmit..(műtét)

[size=12]ja és én ma töltöttem a 36. hetet :D :D :D

akkor mától nyomathatom a málnalevélteát???
csak este vagy reggel este??

várom apum mert rizsfelfújt lesz ebédre...de asszem megakadt a kocsmában egy sör melett :D igy nem tudok nekiállni mert hiányzik a tej :D

Pumpi még nem jelentkezett....

az éjszakám továbbra is szörnyűűűűűűűűűű...nappalaim meg na..hol gonosz farkas szindrómám van :) hol meg kipucerálnám a fél lakást..azonnal..aztán mindig rájövök hogy erőm már nem sok van :D

ja Adri...akkor a kicsilány most Lili vagy Lilla??? csak a tábli miatt :D

amugy tök jó hogy felkapott lett a Lilla név..amikor én születtem anyumat hülyének nézte a doki hogy adhat ilyne nevet nekem..sőt a városban ahol élek..rajtam kivül egy kislányt hívank igy ő meg még pici..:) szóval ha a nevem a városban szóba kerül máris tudom hogy rólam lehet csak szó :) apa pedig azt mondta ha kicsilányunk születne akkor bizti Lilla lenne :) olyan édi :)

na offolom magam :)

ha vkinek vannak tippjei a rizsfelfújtal kapcsolatban szívesen fogadom..mivel ma csinálok először :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?