Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok!

Köszönöm a sok gratulációt!Remélem most minden rendben lesz!

Nem tudom mikor menjek dokihoz!Szerintetek?

Mimi:nagyon aranyos a kisfiatok.Igazi kis formás babóca!

Juca:Micsoda kék szemek!csak úgy hódít vele a kiscsaj :wink:

Linácska:Remélem elkapjátok a megfelelő pillanatot!

Csucsuról tud valaki valamit?

zsuzsi?Hogy vagytok?
lyndee

Íme a tesztem :lol:

Kép
lyndee

Pár nap múlva csinálok majd még egyet hogy erősebb legyen!
lyndee

lyndee hatalmas gratula!!!!!!olyan jó,már te is kismami vagy!
én már kezdek kétségbe esni,hogy nekem nem sikerűl! :( :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:ne butáskodj!lehet te leszel a következő :wink:
lyndee

ja majd hiszem ha látom a két csíkot majd!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hidd el én sem számítottam rá és mégis megtörtént a "csoda".

csucsuról van valami híred?
lyndee

nincs nem beszéltem vele.de valószinű,hogy azért nincs mert már átköltöztek az új házba és ott még nincs bekötve a net!

de nekem necces hogy összejöhet a baba mert még rendesen nem volt menzim!így szerintemkizárt a dolog! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok,
4. napja erős pozitív az LH-m. Lesz ez valaha negatív újra??????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nem tudhatod mikor köszönt be a gólya!De ha most megjön rendesen,utána egyből sikerülhet.csak pozitívan szabad hozzáállni és akkor sikerülni fog!!!!!
lyndee

próbálok pozitívan hozzáálnni de elég nehéz!
linácska lesz az még nega is!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

linácska:ebben az esetben a hőd lesz a mérvadó.
lyndee

halyrá linácska!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok én mára lépek mert űlve elalszom!
puszi és jóéjt mindenkinek!holnap jövök!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

merre vagytok csajok?

nekem olyan étvágyam van hogy mindját felfalok mindent itthon :?

akinek hányingere volt ,mikor jött vuk?

KépKép
lyndee

szép napot mindenkinek.
Lyndee nagy nagy gratula, ne kezdj el aggódni a tüneteken, én a hatodikat betöltöttem amikor az első vuk jött.Nagyon szép a teszted, szép erős, ennek örülj most, amíg tudsz enni egyél mert lehet terád is vár majd 3 hónap koplalás, ha már semmi nem megy le majd a torkodon, szerencsére nem az a gyakoribb amilyen én vagyok, de nekem pl, még mindig tart, hányni 4 napja hánytam utoljára, remélem így búcsúzott.
Csucsu, olvastam hogy hazajöttél, ennek nagyon örülök, remélem az új házban egy kicsit felejteni tudod majd hogy milyen nehézségen mentél át.
Mindenesetre én nagyon szorítok hogy hamar fölépülj, most egyelőre pihizz amennyit csak bírsz, nagyon sokat gondolok rád.

Luca, szorítok neked, naaaagyon.

Kép

Kép
napsugár035

sugi:azért kérdeztem mert velem anyukám 6 hónapig folyamatosan hányt.És a családban mamám is és keresztanyám is hányós volt terhesség alatt.Fel szeretnék készülni mindenre! :wink:
Téged viszont békénhagyhatna már vuk!!!!! :evil:

KépKép
lyndee

Lyndee,

nagyon szép az új vonalzód! :D
Én csak émelyegtem, nem hánytam sose. kb. 6.héttől.
Egyél csak! :wink:

Lina, 4 napja pozitív az LH? :shock:

Kép
zmimi

Mimi:émelygések néha vannak :wink:
nem lett nagyon kislányos a vonalzóm? :roll:

Juca:nem kapok szerencse hozó zebrát? :cry:

KépKép
lyndee

Mimi jobb e most hogy a baba másként fekszik?
Gondolom most meg is nyugodtál kicsit.
Úgy látom a terhesség végéig van min aggódnunk, azt hittem egy idő után jobb lesz.

Lyndee az én családomban pedig senki sem hányt, émelyegtek kicsit és ennyi, na én erre ......
attól hogy a családodban mindenki hányt még neked nem muyzály.
Az elvesztett terhességeddel hánytál?

Kép

Kép
napsugár035

sugi:akkor sem hánytam,bár az nagyon korai volt.a 6.héten megszűnt minden tünet,.

KépKép
lyndee

Lyndee!

Há dehogynem! :wink:
Kép

tjuca

Hányni: 7-8. héttől most a 17. hétig. Addig egyél.

Bár: nekem senki sem hányt a családomban! Anyu egyszer egyszer elájult, és ennyi volt a tünete. Szóval akár lehetsz nemhányós is, ami azért jobb lenne! :wink:

tjuca

Juca:Köszönöm,most valahogy megnyugodtam :wink:

KépKép
lyndee

Milyen zebrát kérsz én sem kaptam, most mégis szerencsém volt, van.
Nem lesz nálad sem semi baj, nyugi.
Tudom a sok rossz ami itt is a fórumon történik velünk sokszor szorongóvá tehet bennünket, de tessék + állni a dolgokhoz, mondom ezt én aki annyit nyafogott, meg félt.
De nálam sajna akár 5, 6 vetélés is benne volt a pakliban, mivel a belső sövény bekavart, neked nincs ilyened se, úgyhogy nyugi.

És most mindenkinek.
Megjött az eredményem a vérvételről, down kockázat 1:5000
ez nagyon jó, teljesen negativ, nagy az öröm.

Kép

Kép
napsugár035

Hol van Zsuzsu, hááá má rég nem láttam, vagy vak lennék?
És dreika?
Remélem azért tűrhető a rosszulléted . :lol:

Kép

Kép
napsugár035

Sugi:Gratulálok a szép eredményhez!Még egy kő leeshetett...

Köszönöm a biztatást,most sikerülnie kell!Ez a baba decemberben meg fog születni!!!!!! :D

KépKép
lyndee

sugi:én sem láttam zsuzsu-t régóta és dreikát sem.én is hiányoltam már őket!

KépKép
lyndee

szia lyndee igen a babád meg fog születni decemberben és én hozom a jóhírt majd!!!!!! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:benne vagyok :wink:
Én meg a te jó híredet hozom januárban :lol:

KépKép
lyndee

ok akkor én hozom a jóhírt majd a telszámom tudod?!
és én is benne vagyok hogy te meg az én hírem hozd!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:úgy legyen!nagyon boldog lennék :D

Írtam csucsunak privit.Remélem elolvassa ha majd jön a babanetre!

KépKép
lyndee

lehet mostanába nem fog jönni netezni mert még nem az új házba laknak hanem a szabina keresztszüleinél!Még nincs kész az új ház! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee, de, nagyon kislányos a vonalzód. De az miért baj?

Nekem is volt ilyen szívecskés egy darabig, de aztán kiderült, h egy Zsombor növekszik odabent... :D Majd ha mégsem aktuális, akkor lecseréled. Nekem nagyon tetszik! :wink:

Sugi, az nagyon jó arányszám! Szuper!

Milyen értelemben jobb, h mostmár fejvégű?
Lelki értelemben számomra mindenképp. A szülés szempontjábol fizikálisan szintén.
Pillanatnyilag meg kell szoknom, h egéyz máshol érzem rugdalni, néha kifejezetten fájdalmas. :oops:

Kép
zmimi

Zmimi,
most csináltam megint egy LH-t, hát talán egy picivel mintha halványabb lenne, de nem sokkal.

Na csajok, voltam ma "eredményhírdetésen". Kiderült, hogy lehet, hogy nem is az én betegségeim azok, amik bekavarnak, apánál is igencsak vannak gondok. A 4 éve tökéletes eredmény eléggé elromlott, minimumon van a kiskatonák száma, azok is csak 20%-ban mozognak, és ami a legrosszabb, hogy két bacival fertőzött, ami ellen én ellenanyagot termelek (szerencsére!!!), és így még a nyákban elpusztulnak, nem jutnak át rajta.
Ez az immunitás nálam fél-egy évig megmaradhat. Szóval apa kapott antibiotikumot, és ha újra negatív lesz minden eredménye, akkor megcsinálják az inszemet, hogy át tudjanak jutni a nyákon.

Szóval egyenlőre úgy néz ki, mindegy, hogy mikor volt a peteérésem :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi:Végül is nekem is tetszik a vonalzó,hiszen akkor nem ezt tettem volna fel.Istenigazából csak ez tetszett nem tudom miért...?
A párom szeretne kisfiúcskát,így lehet hogy nem szép tőlem hogy ennyire kislányos vonalzót készítettem :oops:

De ha kiderül hogy kisfiú lesz,én is le fogom cserélni egy fiúsabbra :wink:

Szerintem az nagyon jó hogy fejvégű Zsombor,mert így a császár eleve kevesebb százalékban jöhet szóba.
Viszont kis huncut ,igazi kisfú,lehet focista lesz hogy már most ennyire rugdos? :lol:

Linácska:nem is tudom hogy mit mondjak.örüljünk hogy kiderült a baj,és hogy utána jártatok.meglátod ha most elhárul az akadály,egyből jön Lili kistesója :wink:

KépKép
lyndee

Lina, az jó, h végre fény derült a dolgokra, ez fontos!

Jobb, minthogy még hónapokig "vakon" lövöldözzetek... :?

Kikúrálják apát a bacikból, és aztán hajrá!!! :wink:

Kép
zmimi

lina azért az jó,hogy kiderűltek a dolgok,hogy mi is a gond valójában!
lyndee szerintem az a lényeg,hogy végre babás a vonalzód nem???? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:igen,és pénteken elmegyek dokihoz,hátha sikerülne egy kis zsákocskát látnunk :wink:

KépKép
lyndee

lyndee már tuti látni fog egy icuri picuri kicsi zsákocskát!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A doki végül is azt mondta, hogy ha apa rendbe jön, akkor akár spontán is bekövetkezhet a terhesség, de biztosabbra akarunk menni.

Képzeljétek, ma lett volna új állásom, itt Kecskeméten, igaz jóval kevesebb pénzért, mint Pesten, de visszamondtam. A leendő baba kedvéért. Ha már ilyen döntést hoztam, egyszerűen nem lehet, hogy ne jöjjön össze.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:ekkora áldozatot hoztál,biztos jönni fog a baba :wink:

KépKép
lyndee

linácska reméljük ha ilyen nehéz döntést hoztál akkor a baba is kárpotól majd érte!
mára elteszem magam,jóklegyetek,jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina! Szerintem is jobb hogy kiderült mi van, de párod hogy érzi magát??? Mert az enyém biztos kikészülne, ha közölnék vele, hogy rajta is múlik a dolog.....
Az órapercet nem tudom, de megkérdem anyut. (Bár 4 gyerek után kérdéses,hogy emlékszik-e rá). Majd akkor megírom, előre is köszi, hogy megcsinálod!

Lindee! Az a teszt olyan pozi, hoy annál pozibb már nem is lehet!!!
Szerintem csak az utolsó rendes mensid első napjához képest 7. héten men, akkor már mozog a drága és a szivverése is láttszik!

Nita! Biztos lesz baba előbb-utóbb, csak nyugi. Látod, nálunk már egy éve semmi és nem adtam fel! Pedig közbe végig kell néznem, ahogy minden ismerősöm-barátnőm elsőre terhes lesz és én meg nem. Nem könnyű, piszok irigy vagyok rájuk és bánt, hogy nekem nem sikerült (még!!!!!) Minden nap ezért imádkozom.
kislibus

Sziasztok!!

Életjel.......... úgy tűnik most már jó a netünk. Eddig olvasgatni tudtam, de írni nem. Emilünk sem volt, de remélem most már rendben lesz. Aranyosak vagytok, h hiányoltatok!!!!! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!

Jól vagyunk, ma megyünk dokibácsihoz, a "szokásos" havi vizsgálat. Pocalkakót érezgetem, remélem tényleg Ő :-) Ábel jól van, igazi csibész. Korábban panaszkodtam, h nem akar beszélni, csak alapszavakat ( baba, mama, anya, apa.......) Tegnap kimondta az első egyéb szót: "sájga.. (sárga) :lol: :lol: Építettek apával és Őt tisztelte meg, aztán én is hallottam. Nagy az öröm :D

Csucsut iszonyatosan sajnálom, bőgtem is, amikor olvastam. Remélem már jobban van és az új házban kicsit erőre kap és lesz energiája mindenre.

Linus!
Örülök, h kiderült a gond, hajrá kiskatonák!

Lyndee!
Hatalmas ölelés!!!!!!

Kislibus!
Neked is ölelés!

Napsugi!
Gratula a kiváló eredményekhez, vigyázz Magatokra! Nekünk 29-én lesz a vérteszt második vérvétele, aztán eredmény. Bizakodunk...

Luca!
Az aminoval kapcsolatosan sok erőt és puszilunk!

Monti!
Amikor Ábi született (07.13.) Nagyon sokan voltak rövidgatyós pizsiben. Ha az kényelmesebb számodra.....

Bocsi, de ennyire futotta, akit kihagytam elnézést, remélem tudok most már jönni!

MINDENKINEK PUSZIK ÉS LEGYEN MEG A SZÍVETEK VÁGYA!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Lina, örülök, hogy kiderült a probléma!Egyre közelebb kerültök a kisbabához!Munka ügyben biztos jól döntöttél, tuti meghallgatják ott fent.

Voltam tegnap amnion.
Kétszer kellett szúrni, mert elsőre nem találta el az orvos a megfelelő helyet.Így dupla a vetélésre való kockázat.
Legalább 30 percig bent voltam.

A végén közölte a genetikus doktornő, hogy valószínű értékelhetetlen lesz a minta, mert nagyon sötét a magzatvíz, valószínű a másik baba sejtjeitől nem fognak látszódni az élő sejtek. :cry:
Tehát hiába szenvedtem, hiába szúrkáltak agyon-vissza.
Teljesen magam alatt vagyok.
Vendég

Luca vártalak hogy mi volt, sajnálom hogy megint fölkavartak, és akkor most mi lesz?
újra szúrnak majd, vagyígy kell világra hozd hogy nem tudsz semmit?

Kép

Kép
napsugár035

sajnálom, hogy a vérvételest nem tudod megcsinálni, a korom miatt nálamis elég húzós a down kór kockázata, de így most a teszt után 1:5000, ez azért így nekem elég nem szúratom magam.
legalább normálisan viselkedtek?
fájt?

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, nem mondom hogy nem fájt, végülis kétszer hasba szúrtak.De ez nem is érdekel, én attól vagyok nagyon elkeseredve, hogy mégsem biztos, hogy lesz eredmény.

És ha újra csinálják, arra sincs garancia, hogy az jó lesz.
Valószínű elmegyek Pestre is egy genetikushoz, és tanácsot kérek Tőle.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?