Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, én most értem haza melóból.
Van még egy kis dolgom, visszaolvasok és jelentkezem:)
remélem mindenki jól van.

lolka_zs
 
 


Zsuzsófi!

Köszi az infót a méhszájról.
Ugyanaz a doki vizsgált meg.
Érdekes, mert szerintem ő sem tudja eldönteni, hogy mi van.
Először 3100 voltam két hónapig ez volt a könyvemben, aztán 3000-re javította és utána 3100 lettem most meg 2000....
Érdekes...
Megnyugodtam, hogy lehet szülni ilyen méhszájjal is...
De akkor az hogyan van, ha megindul a szülés???
Akkor nyílik ki??? Vagy mi???
Mert nekem a doki azt mondta, hogy már nem ártana , ha nyílna....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:50-kor.
Vendég
 

 
 

Mary - Nem is értem, miért mond ilyet a dokid a 38. hét közepén .. ne siettesd :) Bogi majd jön, ha szeretne :)
Amúgy már felfogadtad a dokid?
És akkor term. szülésre készültök?

Kép
szösszenet
 
 


Mary! Mikor Szo-val megindult nálam a szülés tök zárt volt méhszájam és 10 óra alatt nyílt ki. Mikor bementünk 5 percesekkel akkor már nagyon fájt de zárt volt. Szval nem jelent semmit.
Vendég
 


Mary! Nekem azt mondta a dokim, hogy ha egyszer kinyílt a méhszáj, vissza nem záródik. A második szám a külső méhszájat jelöli. Hogy miért írt 1-es után 0-t? :roll:

Én is úgy tudom, hogy akkor is kinyílhat, amikor elindul a szülés. Nem kell már hetekkel előtte nyitott legyen.

Bolygó! Sajnálom, hogy nem az egész hétvége volt a tietek, de jobb a kevés is, mintha semmi sem jutott volna. És a vonalzód alapján lesz még hétvégétek a baba születése előtt. Lehet pótolni a múlt hétvégét. :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Gumimaci: Köszi a bíztatást, de most volt egy olyan szombat, mikor nem dolgozik a párom. Ezen a héten meg jönnek vasárnap anyukámék, hozzák a beígért pelenkázót, és megint nem leszünk kettesben. Már csak a jövőhétben gondolkodhatok, mert aztán már lehet, hogy a babának is lesz némi beleszólása. :roll: :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szösszenet!
Én sem értem , hogy miért akarja a dokim, hogy kinyíljak...miért fontos ez neki...passz.
egyébként már megfogadtam őt. És természetes szülésre készülünk!!! :D Remélem , hogy sikerülni is fog!

Nono!

Köszi, megnyugtattál a tapasztalatoddal. szóval megindulhat a szülés zárt méhszájjal is..szuper.

Gumimaci!

ne aggódj! én sem értem a dokimat, hogy miért nem tudja eldönteni, hogy 1 vagy 0...???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Bambi én úgy nyugtatom, hogy szorosan megölelem az ágyon, és egy dal jutott az eszembe legelőször amikor nyűgös volt: a Tavaszi szél..., azóta ez bevált. Szorítom, fogom a kezét illetve ő az enyémet, és dalolok. Aztán bealszik, és teszem az ágyba.
Mellszívó, na én is kivoltam tőle. Ha vákkum van, akkor szív, de aztán felengedem, hogy lefolyjon , de folyik mindenfelé. Ha nem tökéletes az összerakás, akkor meg nem csorog le. Huu én volt, hogy a földhöz vágtam volna. Pláne úgy, hogy fájt mindenhol a hátam, az ülőgumom. Így már amúgy is nyugtatalan voltam, és még rátett egy lapáttal, hogy nem tökéletes. Már abbahagytam a fejést.
szopi Minden szoptatásnál mindkettőből kap. Közben csalogatom a büfit.

Lituka Szívesen a léleköntést! Ebben jó vagyok! Alig szerény! :wink:

Szösszenet
nálunk is sok a csuklás. Úgy sajnálom, de aztán amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik. Anyukám tegnap volt megijedve: "jaj csinálj valamit vele!" De én nem szenvedtetem citromlével vagy más praktikákkal.

Kép
téjé
 
 


téjé,
a tavaszi szél volt az első a műsoron :lol: :lol: :lol:
számomra ez a legszebb "magyar dal"

zsuzsofi,
köszi a tanácsot. először én is ezt szoktam csinálni, csak miután felébred és x perce keservesen sír, akkor vesszük ki és kezdjük el a különböző "szórakoztatását", altatási módszerek bedobását

most szopizott csukott szemmel. én: na, elaludt, oké. majd a szopi végén kipattantak a szemei...no comment. most apuka csicskája
de közben látszik rajta, hogy tök fáradt, mert a mai kevéske alvása...

KÖSZONÖM MINDENKI KEDVES SZAVAIT!!!

Kép
1bambi
 
 


Bambi: nagyon utálok bébiruhákat vaslni: az a sok minta, amikre figyelni kell sokszor meg a lábrész -no az a halálom! Mire azt kivasalom úgy, hogy a ruha többi része se legyen gyűrött... Felnőtt pólókat jobban szeretek vasalni. De múltkor is kivasaltam Launak egy csini rucit és miután felvette tiszta gyűrött lett, mint kiderült ilyen az anyaga -egyszer leül benne és meglátszik... A bébiholmikat (Lauéit is) még mindig vasalom -bár bevallom mostanában sokkal több textilpelus fogy (piszkolódik be hamar) és azokat most először kihagytam (de ezeket jelenleg csak víz-felitatásra használjuk)
ugyan már! Ha nem megy minden simán (és miért menne?) akkor az ember persze hogy érdeklődik, mit tehetne. Nem tennéd, ha nem lenne ennyire fontos Neked! (ó, olvasom, hogy bolygó beelőzőtt) (és mellszívóból szerintem a sima kézi pumpás patikai a legjobb -ami úgy néz ki, mint egy bicikli-duda)

Emi: egyetértek Veled a cumival kapcsolatosan! Ha meg 3-4 évesen leszokik róla szerintem elég kicsi az esélye, hogy átszokik az ujjszopira.

Felsoa: hú, de durva, hogy nem mutatott a ctg fájást nálad!

Téjé: Nimród Milán nagyon, de nagyon aranyos:D :D :D

Ágnes: az én dokimnál úgy van, hogy a kiírt időhöz képest 1 hetet hagyja még békén az embert, utána befekvés és másnap indít, ha nincs semmi... Lauval március 21-re voltam kiírva, 28-án feküdtem be és szerencsénkre elindult magától, így született meg 29-én. De a túlhordásban 2 naponta orvosi vizit :roll: (már nem emlékszem, milyen arányban volt NST meg uhu) és csak a befekvéskor nézte a magzatvizet.

Klarka: de nagyon aranyos a kicsi :D :D :D

Kép Kép
celesztina
 
 


bambi hát én sem gondoltam végig még a dal szövegét eddig, de most. És pityeregtem... pedig ha minden komfortos, akkor csak lelkizős a kicsikéd. Arra kell valamit kitalálnotok. Melkasra húzás volt?

Kép
téjé
 
 


celesztina :P :P köszi,

Kép
téjé
 
 


Nono: hát énsem örülök hogy te is nyomorogsz :D de tényleg jó érzés hogy nem egyedül érez igy az ember...mert akkor már kevésbé érzem magam nyomorultul hogy más is bír igy szenvedgetni :) a köves példát pedig marha jó volt..mert nem tudtam már mihez hasonlítani ezt a marha durva érzést..:(:(
annyiszor és annyira akar szétszakadni a hasam hogy néha el sem hiszem..
na de ahogy te is énis próbálom túlélni :D

Mary: nekem 32. héttől 2000 volt azóta semmit nem mozdult..de énis ugy tudom hogy hipp hopp pár óra alatt is kinyílhat :D

Judit: jó vagy benne bizony :D

ja Szössz: Te Alizod kihagytam elöbb..ő is nagyon tündéri :) és köszi a légzésfigyelős véleményt :) mi most vesszük a héten..sajnos már nem kukával adják :( :( :(

Csuklás: komolyan tudom hogy normális hogy a pociban normális ha csuklanak..de volt vki akinek naponta többször is kb 5 percig folyamatosan csuklott a baba??? nekem igen..és néha már annyira sajnálom szegényt...:(:(

Pumpinak irtam hogy mit lehet tudni..azt irja semmi nem történt..várnak vele és holnap döntenek mi legyen..ugyanugy van sajna nem javult semmit a fájdalom :(
holnap ir ha eldöntötték a sorsát...
Vendég
 


Lituka - Kár, hogy már nem jár kuka hozzá .. pedig azt is nagyon szeretem :) Használjuk, és tényleg nagyon jó!
Alíz dícséretet köszönjük :)

Bambi
- Nektek mostanában kezdődik az "esti műsor" .. hajrá-hajrá .. Alíz alszik .. de ennek mindig megvan a böjtje .. felébred, és szórakoztatni kell.
Nálunk is az a menet, mint nálatok .. csak később.
Alíz 9-10 körül felkel, fürdetünk, etetünk, és leteszem aludni .. eltelik 10 perc és már nyöszörög .. sír .. ki kell venni ..
Én 11 körül lefekszem aludni, Alíz&Szabi pedig a nappaliban vannak .. Alíz alszik Apucija mellkasán ... 1 körül hozza őt szopizni, és lefekszik mellém .. aztán csak hajnalban ébred a kiscsaj ..
De ezek az esték ..
Lehet ilyenkor kellene őt fárasztani .. nem tudom ..
De én már ilyenkor hulla vagyok .. Apja meg ilyenkor tud gitározni, meg írni a dalokat ..
Nem egyszerű :)
Akkor a bűvös 6. hetet várom (vki írta, hogy nem a 3. a vízválasztó .. pedig az közel lenne :D)

Kép
szösszenet
 
 


Lituka: Az én babám is csuklik, sokszor 10 percig is, és van úgy, hogy naponta csak 1x, de olyan is volt már, hogy kb. 5x is! Én is aggódok ilyenkor kicsit, de azt mondják, nem árt neki. Csak hát néha nagyon hosszan csinálja...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:51-kor.
Vendég
 


Bolygó - Alíz is sokat csuklott odabent, és ez kint sincs másképp .. és most is hosszú percekig tart .. de nem zavarja. Rezzenéstelen az arca közben :D Sőt, ha alszik .. fel sem kel rá :lol: :lol:
Úgyhogy ne aggódj .. a te babádat se zavarja . .csak nekünk furcsa :)

Kép
szösszenet
 
 


Lányok, végigolvastam mindent, mindenkinek reagáltam és elszállt a netem:(

nincs erőm újra.

szóval minden baba gyönyörűséges.
Emi fel a fejjel, anyósoddal ne törődj, te vagy az anyukája.
Celesztina, nekem volt porcleválásom, akkor vált sürgőssé, mikor összeestem, de akkor azonnali műtét volt. Addig kibírható bármeddig, így fura az időpont. ja és a felépülés belőle 1 hét. nekem annyi volt. de a 7. napon már dolgozni mentem.
bocs, de többre tényleg nincs erőm, folytatnom kell még a munklát. úúúúgy utálom, hogy elszállt.
Kitartás mindenkinek, aki nehezen viseli.

lolka_zs
 
 


Nono: ez jó :D :D gonosz farkas szindrómánk van :D

Pumpit nem tudom hogy megcsaszizzák e vagy sem...holnapig várni kell minden infóval sajna :(

na de én mára lelőttem magam..jó éjt lányok és babók :D
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de itt vagyok :)
Tegnap sok volt a meló, nem nagyon értem rá írni, ma meg rengeteg dolgom volt... reggel vérvétel, majd találkoztam a szülésznőmmel, körmös, és sikerült nem kevés pénzt is elköltenem, vettem mérleget, kádállványt, pelenkázótáskát, pár apróságot, és Szandinak rengeteg ruhát, cipőt, jön a tavasz, ki tudja mikor jutok el megint vásárolgatni :) Nagyon vagány cuccokra tettem szert, Szandi majd kicsattant az örömtől :)

Minden babó gyönyörű, Szössz, Judit, Klarka, Kiscica, Andi ( ha jól emlékszem Tőletek láttam képeket) büszkék lehettek rájuk :)

Szőlő, Te is csini vagy a képen :)

Emi,
szerintem nagyon szépen megy vissza a pocakod!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Lituka köszi a hírt Pumpókáról. Sajnálom, hogy még mindig szenved. Ezt a befejezést senki nem kívánta neki, jó lett volna, ha minden rendben van, és örömökkel telve vonul be szülni, nem ilyen váratlan gond folytán. Itt csak az a baj, hogy ha meg is indítják nála a szülést, vagy császár mellett döntenek (szerintem valósabb), akkor is ott van még a szülés utáni pár nap. Ha nem csökken a fájdalom a gerince miatt, akkor rossz belegondolni is... De kívánom, hogy minden rendben legyen vele.

Egyenlőre búcsúzok tőletek, holnap mielőtt megyek be a kórházba már nem tudok gép elé ülni sajnos. Ha már nem engednének haza, akkor pedig üzenek valakinek, hogy mi van. Legyetek jók.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Ma elkezdtem inni a málnalevél teát, szerintem finom... most is azt kortyolgatom!

Zita, jó lett az eredményed? Holnap találkozunk! És végre utcsóra kell mennünk, juhéj :D

És holnap megyek az első NST-re, kiváncsi vagyok szuszókálás lesz-e :D

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Pumpókának én is drukkolok, hogy ne szenvedjen!

Zsuzsa, Neked is mennek a drukkok, ügyesek legyetek, várjuk a híreket :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Én babám az előbb hagyta abba a csuklást. :D Van, hogy naponta többször is csuklik, és van olyan is, hogy csak egyszer, vagy egyszer sem. A múlt éjjel is csuklott pár percig.
Én nem sajnálom, úgy tudom, hogy így készíti a tüdejét a kinti életre.

Nici! Ügyesen vásárolgattál. Mutathatsz képeket is a szerzeményekről. :)

Zsuzsa! Nagyon drukkolok neked. Biztos ügyes leszel. Várom majd a híreket rólatok. :)

Pumpókának mennek továbbra is a drukkok! Jó lenne, ha nem hagynák egész éjjel szenvedni. :(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Tényleg fura ez a sok csuklás, de ha ők fel sem ébrednek rá, akkor nem aggódom.
Zsuzsa: Drukkolok!!!
Jó éjszakát mindenkinek! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Celesztina nem bizti h vállalom már a sulit,majd postán beküldöm a tp papírt inkább
mert ha rosszul leszek (ami bármikor megeshet)le kell feküdnöm. Meg azért az a sok lépcső se egyszerű ekkora hassal már. Még annyit h ha sürgős a műtét miért akkor csinálják amikor szülsz?
Nem lehet hamarabb?Na én nem értek hozzá de ki segít majd anyukádnak?
Blani az én asztmám kapcsolódik az allergiaszezonhoz ugyanis allergiából lett. Gyógyszert én a pici miatt nem szedek,azt mondták csak végszükség esetén.Én már a 2 fajta pipánál tartok egyiket minden este másik sürgősségi+gyógyszer.Na azt nem is mondom h a 3.hónapbn gondom volt ezzel is de sikerült bejutni a tüdőgondozóba.
Nono csak azért nem akartam halasztani mert utána is be kell járni heti 4 nap és nem szívesen hagyom anyósra a gyereket több okból sem. Meg minek ismételjem az évet ha csak az utsó hónap nem jön össze?De nem tom mit szól majd az of. Mindegy ennyit bírtam.Te meg próbáld meg h anyud meg a lányod is menjen és kint sétálhatnak addig. Nem akarok beleszólni de én eddig minden kórháznál láttam parkot v tavat v valamit ami hátha lekötné a lányt.
Virággal én pont egyidős vagyok én is máj.18-ra vagyok kiírva.
Téjé nagyon cukorfalat a fiad!
Emi sok sikert anyóshoz.
Vendég
 


Gumimaci, ha szeretnéd megmutatom, bár sok kép lett :oops: :D

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Gitka:
Nekem is van allergiám is, elég sok mindenre allergiás vagyok. Én szedek gyógyszert rá, poros beszívót (turbuhálert). Ezeket lehet szedni terhesség alatt is, meg nagyobb bajt okoz, ha befulladok, mintha szedném, de ez ártalmatlan a babára.

Kép
blani28
 
 


Szóval a rucik:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Cipő:
Kép

Új táska az úszáshoz:
Kép

A mérleg, és a pelenkázótáska (nem fényképeztem le, ugyanaz mint a neten) :)
Kép Kép

A kádállványt nem fényképeztem, csak egy sima fehér állvány :)
Meg vettem babavizet, magamnak teákat, egy kis zenélő plüsst, és Szandi szobájába is pár fali dekort, mert nagyon tetszett neki a babasarokban lévő, így kapott Ő is :)

Bocsi, ha sok voltam :oops: :oops:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Virágéknak én is gratulálok, sok boldogságot kívánok! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jaj, most annyira tanácstalan vagyok!!!
Nem ide való téma, tudom, de azért leírom, mert nem tudom, mit csináljak. Tehát pénteken lesz egy munkahelyi bulis este. Nem itt lenne ahol lakunk, hanem el kellene utazni kb 40km-t oda, és 40km-t vissza. Mindenki azt mondja menjek, Kivétel a párom: merthogy ne kísértsem az ördögöt, meg 8 hónaposan már ő úgy gondolja, nem nekem való. Én szeretnék elmenni, de bánt, hogy ő nem igy gondolja, és egész nap ezen gondolkodom, hogy mi legyen. Úgy gondolom, hogy ha elfáradok, le tudok ülni, felrakni a lábom is akár, nincs nyitva a méhszájam, ez se befolyásoló tényező, meg arra is gondoltam, van aki még 8-9 hónaposan is dolgozik.

Kép
blani28
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:51-kor.
Vendég
 


Nici: Nagyon jók a rucik. Olyan jó, hogy lányoknak ennyi mindent lehet vásárolni, fiúknak sokkal kevesebb a választék. Valamelyik nap is voltunk a Tescoban és fele annyi fiú ruha van mint lány, annyira bosszantó.

Kép
blani28
 
 


Kerekes:
Drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy te szeretnéd. Várjuk a híreket.

Kép
blani28
 
 


--
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:51-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:52-kor.
Vendég
 


Nuska gratula Zsigmond babához! Virág gratula Gertrúd babához!

Magika, Szösszenet, Emi, Felsoa, Be-be nagyon szépek a kicsik!




Én még nem óhajtom össze pakolni a kórházi cuccomat :o

Kép
kritta
 
 


Nono, Szandiról már nem tudok, durmol, de a rucikat feltettem :)
ezek Tesco-s, és Takko-s cuccok most, a cipő meg humanicos, de így is egy vagyon volt (a mai költésem vége: 59ezer Ft...), szóval megértelek, vannak dolgok, amiből is csak a jót veszem meg, meg a márkásat, de azért nem mindenből! A gyerek dolgok 100x drágábbak, mint a felnőttek, pedig fele annyi anyag, csak tudják, hogy azt úgyis megveszik az emberek, hamarabb, mint maguknak...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nono, általában együtt megyünk vásárolni, bár teljesen egyezik az ízlésünk! Bevallom, már nem akartam vele menni, mert egyedül is nehéz magam vonszolni, nem még Őt is istápolni :) Én is vezetek még (bár nagyon nem kéne, és én is épp ma mondtam a szülésznőmnek, hogy még a végén magam viszem be szülni :lol: ), és az is fárasztó, így úgy döntöttem jobb lesz most egyedül! De szerencsére minden tökéletesen elnyerte a tetszését, divatbemutatót is tartott, és illegett-billegett a tükör előtt :lol:

Blani, nekem volt olyan, mikor kimentem 2x is a Corába 2 hét alatt, és csak fiús rucik voltak, lány alig pár darab :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


klarka téjé a ti babucitok is gyönyörű!


v.ki írja meg nekem priviben mi lett Virággal v. hanyadik oldalon van,mert nem találom :(

mindenkit sajnálok akivel bunkó a családja!

Kép
kritta
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:52-kor.
Vendég
 


Kicsinek Szandi is Siesta cipőket kapott, ovis, és utcai cipőnek is, mert tényleg fontos, hogy az első időkben jól tartsa a cipő a lábát!
Mostmár én is veszek máshol is, bár még most is nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy lehetőleg bőr legyen, legalább belül (amit ma vettem szerencsére az is az belül), meg a Nike sportcipőket szeretem még!

Nekem is soknak tűnt a a pénz, főleg mikor fizetni kellett :) Igazán a mérleg, meg a táska volt, ami megnyomta, azok voltak nagyobb összegek, na meg ugye a sok kicsi is sokra megy :)

Divatbemutatózni Szandi is imád, eszméletlen miket tud levágni, de sosem jut eszembe fényképezni, mert kb mi is úgy olvadozhatunk, mint Ti... :)
De ezek a csajok már csak ilyenek, imádnivalóak :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici nagyon jók ezek a ruhák! :) Nagy részét én is felvenném esküszöm :lol: 60 ezer nagyon durva. Persze ebből a mérleg 15 fölött volt, nem? Meg a pelustáska a másik tizes gondolom....

Nekünk ma kijött egy 18 ezres villanyszámla, ez EGY havi.... Kis híján szívrohamot kaptam..... Nem hiszem el hogy egy sz.ros villanybojler miatt lenne ennyi???? Meg az hogy itthon vagyok egész nap és megy a tévé meg laptop? Vagy ennyire megemelték az áram árát is? Eddig 13 körül körülre kijöttünk/hó.... 25 négyzetméteres lakásra egy iszonytosan sok!

Zsuzsa, drukolok hogy minden rendben legyen holnap a kórházban! És ha bent tartanak akkor pedig ügyesen!! :wink:

Jaj, nekem Mazsi olyat rendez most, azt hiszem kicsit sok csokit sikerült ennem... Uram kapott Anyuéktól egy bazinagy doboz Celebrationst, tudjátok az a sok egyfalatos Mars meg Bounty meg ilyenek, folyamatosan adagolta nekem a csokit. :oops: :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő, ha jól esett a csoki, bajnem lehet, egészségedre :)
18ezer az húzós, bár a 13 is :( Nálunk 6-7ezer szokott lenni, bár nincs villanybojlerünk, gondolom az nyomja meg!

Köszi a dícséretet :) A mérleg 13 volt, a pelusostáska meg 10, ahogy írtad! Sajna az apróságok nagyon megnyomták, meg ugye a ruhánál is a sok kicsi sokra megy! De ezek a Takko-s dolgok legalább tudom, hogy jók, nekünk eddig mindig beváltak!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:52-kor.
Vendég
 


Jóéjt Nono!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Szombaton haza jöttünk,Lili nagyom jó baba, nem sírós, eddig! :D :D :D :D :D

Képeket rakok fel, majd még jövök, kicsit utol kell éreni magam! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
adri0422
 
 


Jó éjt csajok :)

Én még pakolok, annyira vágyom rá, hogy mindenhol rend legyen a lakásban :) És nem, ez nem jel, én nem reménykedem ilyesmiben :)

Megyek is, mert sok van még...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jajj, Adri, olyan gyönyörű :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?