Új privát üzeneted érkezett!

nem lehet hogy ejjel rosszul fordultal?

lattam az lh tesztjeidet.Tenyleg nem erosodik,na de ne add fel vegul is csak a hcg nek hiszunk :lol:

Kép
monyo83
 
 


Annus: szokott mensi előtt fájni? Nem követnek uh-val, ugye jól emlékszem? Csak azért kérdezem,mert a múlt héten nekem is volt olyan,hogy szinte mozdulni is alig bírtam, úgy belenyilalt időnként! ...Igaz,nekem megjött utána, nálam mensis tünet volt...de ha nem szokott lenni mensi előt,akkor még BÁRMI lehet! ;)
Izgis nap elé nézünk hétfőn!
Gabi: mensi? hogy áll a hőd?
napvirág
 
 


Gabi:mi a helyzet nálad,van valami?
Én reggeltől halványan barnázgatok,valószínű megfog jönni.Elég szar,hogy clostival már a 36.napon vagyok és még mindig nem jött meg rendesen.A lányomnál mikor szedtem a clostit,akkor beállította 32.naposra a ciklusom.

Kép

Kép
syl100
 
 

 
 

Áhhhh,ilyen még sose volt!Ez hátul fáj!De nem egyszerűen!!!De most kicsit jobb,pihentem,bekentem.Azért még érzem...

Nem követik uhval igen,menszi elött meg kb 1 nappal szoktam érezni h görcsöl picit,de ennyi.Még a hőm fennvan,nyálka egyenlőre jó...majd elválik.Jelen pillanatban semmi tünetem.

Egyébként rosszul aludtam éjjel,elképzelhető h rosszul fordultam és akkor megrándult...na de ennyire :roll: :shock:

annus11
 
 


Csucsu!

Izgulok érted, és hogy hétfőre ++++++ legyen a teszted!!! Milyen tesztet szoktál használni?
Van valami tüneted?
Olvastam valahol egy mondtatot a babavárásról, ami nagyon megmaradt bennem. "Nem akarni kell a babát, hanem elfogadni, ha jönni akar!!!" Szerintem ez nagyon találó! Csak néha nagyon nehéz!

Sziasztok!
szilvia80
 
 


sziasztok.

pém egy hete volt...... most már erőteljesen fáj a cickóm,biztos meg fog jönni,a méhszájat néztem,fent van,nagyon fent.
lujzedli
 
 


Na ma reggel lement a hőm,szóval úgy néz ki nekem is meg fog jönni.De a hosszú ciklusaimból lett egy 32 napos!Aminek örülök.Visszamegyek a dokihoz is,megmondja ahormonvizsgálat eredméynét...kíváncsi leszek!!

annus11
 
 


sziasztok.

annus :cry: sajnalom,hajra a kovetkezo ciklus.

lujzedli ha egy hete volt ped akkor mert teszteltel?

Kép
monyo83
 
 


Én még nem vagyok elkeserdeve!!Ez volt a vetélés utáni 2.ciklusom,illetve a 2.próbálkozás is!Szóval még egyenlőre a lelkesedés beszél belőlem :wink: Bár idővel bizti csökkeni fog 8)

annus11
 
 


Annus:ezt találtam,bemásolom:
Az ovulációt számos jel mutatja. A leggyakoribb és legjobban felhasználható jel a középidős fájdalom és vérzés. Természetesen ez is csak akkor középidős, ha a ciklus 28 napos, egyéb esetekben eltolódik, ezért helyes lenne ovulációs fájdalom és vérzés névvel illetni. A fájdalom rövid ideig tartó, néha erős, görcsös vagy késszúrásszerű, és nem tart egy napnál tovább. A vérzése egy-három napig tartó, többnyire a mensesnél jóval enyhébb, néha csak barnás maszat.

Oka az, hogy a tüsző megrepedése és a tüszőfolyadék kiömlése a hashártyára fájdalommal és kisebb hasűri vérzéssel járhat és a vér a petevezetőn át megjelenik a hüvelyben is. A középidős vérzés megjelenése tehát nagyon jó jel, mert jelzi, hogy van ovuláció és a petevezető átjárható. Ezt a napot kell "kihasználni", a vérzés ellenére is. Aki a vérzés miatt ilyenkor tartózkodó, az nagyon hatásos fogamzásgátlást alkalmaz.

Kép

Kép
syl100
 
 


SZIASZTOK.
AZÉRT CSINÁLTAM TESZTET,MERT AZ ELŐZŐ HAVI MENSIM ROHADT KEVÉS VOLT,ÉS ARRA SZÁMÍTOTTAM,HOGY TALÁN A BABA MIATT.
lujzedli
 
 


Sziszko!

Ma megjött!Leesett a hőm is.Az ovulációm már megvolt rég!!!
Ami a becsípődésemet illeti elmúlt.De ez nem görcs volt,vagy szurkálás...valószínű h semmi köze nem volt ahhoz h jön a menszi.Rosszul fordultam az éjjel v elfeküdtem egy ideget.Kenegettem,meg pihentem és rendbejött!!

De azért köszi az infót!!!Remélem ilyen jellegű görcsben nem lesz részem..Nálam ovulációs vérzés pl sosincs,barnázni se szoktam menszi elött....Ovus szurkálás viszont van,de az nem fájdalmas,hála az égnek :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!
Annus: én is így vagyok! amikor megláttam,hogy pé van, hő fel hát én úgy örültem,hogy az csak na! Aztán mensinél meg mint a tini,akinek először jön meg nézegettem kb.1/2 óránként,hogy tényleg az? Biztos? És még mindig???? :D

Mindenki: Ti barnáztatok a closti szedése alatt? Kezdenek rossz érzéseim lenni,mert mensi előtt napokig barnáztam, aztán az uh-n látott a doki egy meg nem repedt tüszőt,ami túl nagy volt. Azt mondta ez a mensivel kimegy reméljük. Mi van ha mégsem? Ha még mindig ott van és a clostival én mégjobban "hízlalom"?
napvirág
 
 


Sziszko!
Ezt én is megjegyzem és figyelni fogom, hátha! ;)
napvirág
 
 


Sziasztok

Csak egy gyors bekukk. Nekm is megjött ma.

Annus sajnálom a menszit:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!
Ne sajnáld!Azért nem egy nagy tragédia :wink: Nekem vhogy nincs hangulatom ahhoz h rossz kedvem legyen...na ezt jól megmondtam! :lol:

annus11
 
 


Annus, ha hiszed ha nem, nekem sincs most rossz kedvem. A múlt hónapban sokkal jobban magam alatt voltam, most szinte semennyire sem. Ráadásul most a clostyt is hamarabb kezdem, már a 3. naptól.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Fel a fejjel! Látod,nekem még rendes ciklusom sincs, szóval hajrá a következő hónap!!!! :)
napvirág
 
 


napvirág, hát closty nélkül sajna nekem sincs, azért szedem a clostít de így 35 napra sikerült ebben a hónapban.
Olvastalak a Bajcsys topikban, én is ott szültem a 3-at a Kardos dokinál, nagyon szupi doki ő is a medikard rendelőben van, őt is merem ajánlani neked.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: :)
A Bajcsys dokikról mindenki jókat ír, nehéz döntés. :)
Hétfőn kérek időpontot Dr. Mosonyi Péterhez, itt van a kerületi sztk-ban is,meg a Ferenc krt-i magánrendelője is közel van a mh-emhez.
napvirág
 
 


Na akkor én nem is szólok semmit!

Egyébként úgy érzem h ez az első igazi,normális menszi a műtét óta!Ennek örülök.Ez talán azt jelenti h a méhem a régi,és akkor jöhet a baba.Elméletileg nálam még nem derült ki,hogy lenne vmi baj....na ha visszamegyek a dokihoz majd kiderül!Hajrá új hónap!!!
Kép

annus11
 
 


sziasztok.

annus gabi :cry: sajnalom a menziket :cry:

nekem a tesztem mondjuk ugy nega.

Kép
monyo83
 
 


Kép

ha valami nem stimmel szoljatok!

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok

monyo 28-án megyek uh-ra.
csinálsz még tesztet?
És miért írtad hogy még egy utolsó ciklus?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi ok kovetkezobe javitva lesz :wink:
majd csinalok meg tesztet persze.ma vagyok 10dpon.

Azert mert az utolso clostys ciklus fog kovetkezni.Aztan rabizzuk a termeszetre a dolgokat.

Kép
monyo83
 
 


monyo ja, értem, azt hittem hogy teljesen leálltok. De nálatok a multkor is spontán ciklusban jött össze, hát ha most is így lesz, ha most esetleg nem sikerült.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi valszeg annyi lesz hogy nem vedekezunk es ennyi.ugy latszik ez igy nekunk nem megy,amugy meg nem marad meg.szoval ez van.
ha esetleg majd valamikor osszejon a penzem akkor megcsinaltatok egy lapart de ez nem bizti.

Kép
monyo83
 
 


monyo én biztos vagyok benne hogy egyszer a te pocakodba is beköltözik egy lakó aki veletek is marad, csak valamiért még várat magára.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Én szerdán megyek a dokihoz az eredményekért(hormonvizsgálat)Aztán ott kiderül h mi a helyzet!Meg h kell e szednem a clostyt ebben a hónapban is,vagy kell e más vagy egyéb :wink:

annus11
 
 


annus nagyon drukkolok neked hogy jókat mondjon neked.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszi!
Remélem h nincs semmi gond,ha meg igen az orvosolható!

annus11
 
 


sziasztok.
én is clostyzom már december óta. nekem egyszer volt barnázásom tőle,stzinte majdnem olyan volt,mintha egy kisebb emnsim lenne. de doki megnyugtatott,hogy ne aggódjak. most nagyon fáj midnenem,ugy,mintha meg akarna jönni,meg is fog,csak még nincs itt az ideje.
lujzedli
 
 


Sziasztok!Ma reggelre nekem is megjött a 37. napra!Előtte 2 napig barnáztam.
Akkor úgy látom Annus és Gabi egyszerre visszük a következő ciklust.

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok! Én is becsatlakoznék a következő ciklust kezdőkhöz! :roll:

Kép
németh
 
 


Nem tud valaki valamilyen jó méregtelenítő módszert?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziszko!
Mire gondolsz?Lehet pl salaktalanító teát inni,vagy pl lébőjtöt tartani ilyesmi...?!

Na legalább mindenki tudni fogja ki hol jár a ciklusban :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziszko szerintem azért ha babucit is akartok vigyázz ezekkel a méregtelenítő cuccokkal.

Kép
németh
 
 


Annus: én holnap délután megyek uh-ra. Megnézik mi történt odabenn a menszi és a closty hatására. Most csak 1 vévétel erefményét fogja elmondani? Vagy a ciklusban folyamatosan kellett menned vérvételre?

Azta csajok,nem semmi! Olya,mintha "piroskaeső" hullott volna! :D Hát ha ennyire egyformán alakulnak a cilkusok,tényleg nem lesz nehéz követni! :D
napvirág
 
 


Sziszko!

Kel szedned valamilyen gyógyszert? Mert,ha igen,akkor nagyon óvatosan kell bánni mindenféle gyógyteákkal. Szerintem kérdezz rá itt a neten egy természetgyógyásznál valamelyik "orvos válaszol"-ban.
napvirág
 
 


Na.Nálam úgy volt ,hogy volt egy 2.napi vérvétel ahol a következőket nézték:FSH,LH,TSH,prolactin.
Majd volt egy 23. napi vérvétel és egy 28.napi.Lett volna egy 33.napi,mert h 40 napos volt a ciklusom,de arra nem mentem emrt megjött elötte.Ekkor nézték a progreszteront.

És ezek miatt a vérvételek miatt fogok visszamenni.Mondjuk még nem ért véget a menszim,szóval szerintem vizsgálni nem fog.De az eredméynek miatt muszáj vagyok,mert hátha kell szednem vmit.Meg lehet azt mondja ne szedjem a clostyt stb.

annus11
 
 


Kép

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok

Na elkezdtem ma a clostyt, már fáj is a fejem tőle:(
Monyó szerinted nem lesz későn a 16. nap uh-ra? Ha így előbb kezdem el most? Mert ha előbb megyek akkor pont úgy jön ki hogy megint a 12. napon mennék, akkor meg nem akarok, nem akarom megint végig stresszelni hogy lesz e valami vagy sem. A 16. napon meg csak látszik már valami. Te magadnak szoktad beadni a tüszőrepit?

Lányok nekem annyira megvan megint hogy fél óra alatt totál átázok ha nem vagyok wc közelében.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi ha jol emlekszem akkor neked 18-20 nap kozott szokott lenni ped.Akkor siman eleg a 16nap elmenni uh ra.12nap tok folosleges.
viszont elobb kezded el szedni,nem tudom ez elorebbhozza e a pet.
Nem tudsz 14-15 nap korul elmenni?
Ha nem tudsz akkor en 16ik nap mennek.

Igen most utoljara magamnak adtam be es ha megint ugy jon ki a lepes(mar pedig ugy fog mert hetvegere esik)akkor megint magamnak adom be,nekem semmi az egesz.Nehezebb elokesziteni az anyagot mint beadni.


mi ma megint megyunk szurira,nem mondom hogy varom,eleg gaz a szuri :?

Kép
monyo83
 
 


monyo amikor 3x1-et szedtem a 3.naptól akkor lettem terhes és akkor a 17. nap volt ovu, nem tudok a 15. nap menni mert az hétvége, akkor meg nem dolgozik, előtte csütörtökön van rendelése, de az meg korai. Tehát marad a 16. nap. Ha akkora nagyságú a tüsző, akkor ráfogok kérdezni a tüszőrepire, akár magamnak is beadom, ápolónő vagyok úgy hogy ezzel nincs gond. Annak viszont nagyon örülök, hogy pont úgy jött ki, hogy azon a héten a férjem itthon lesz szabin, lemaradni tuti nem fogunk róla:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


szerintem jo lesz igy gabi.16nap tokeletes.
amugy is igyis ugyis ragyurtok nem?tehat lemaradni tuti nem fogtok.
Ha tuszorepit akarsz en a pregnylt ajanlom azert mert ha jol tudom az a legolcsobb,igaz nincs tollba toltve hanem ket ampulla de ha apolono vagy akkor te meg tudod azt oldani.inzulinos tuvel adom magamnak a hasamba,a choragont asszem izomba adjak.
Nalunk a pregnyl nincs 10euro sem a choragon az pedig asszem olyan 8000ezer forint korul van.

Kép
monyo83
 
 


monyo köszi, mindenképpen ráfogok kérdezni. És akkor ha netán arra kerül a sor hogy kapok, akkor amikor beadom magamnak, onnantól mikor lehet az ovu?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


a dokid bizti megmondja.
36-48oran belul reped a tuszo.nekem most az utasitas a kovetkezo volt.
pentek reggel 10kor kellet beadni a tuszorepit es szombat este 8kor kellet(csak kellet volna mert mi elobb lerendeztuk a dolgot)egyutt lenni.
Nekem a doki szamolja ki es mindig rairja a papiromra.

Kép
monyo83
 
 


aham, értem. Biztos nekem is elmondja, a clostyt is mindig elmondja pedig hát már kivülről fújom hogy mikor kell és hogyan kell szednem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


he letoltottem egy csomo aranyos gif-et Kép

Kép
monyo83
 
 


laptetoooo Kép

Kép
monyo83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?