Új privát üzeneted érkezett!

Magzatvédő - csatlakozom .. én is végig szedtem :) Alíz 3000 grammja 39 hetesen egyáltalán nem nagy :D Teljesen normális .. én régen is írtam, hogy szerintem akik sokat híznak a babavárás alatt, azok találják ki ezeket a rémhíreket :D hogy a magzatvédő nagy babát és nagy hátsót okoz :D

Bambi - Nekem is ébreszteni kellett Alízt a védőnőnél is, és a gyermekorvosnál is .. Remélem te szerencsésebb leszel, mint mi voltunk, mert utána én estig foglalkoztatva voltam, annyira megzavarta őt a kelés .. :( Éjjelre normalizálódott a helyzet, addigra viszont már hulla voltam.

Emi - Alíz amúgy is emelgeti a fejét a kiságyban, bármi baja van :lol: .. nah meg veri a fejét a lepedőbe, ha éhes :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont szerencsére, ő nem éri be azzal, ha vmit betöm a szájába .. az ujjunk is max. 5 mp-ig elégíti ki :D .. utána rájön, hogy ez bizony üres :lol: A cicizés is 10-15 perc alatt megvan, utána hanyatt esik és kiterül .. :D Annyira imádom :D :D :D
Most olvastam az egyik füzetecskében, amit a kórházban adtak, babamasszázst. Szerintem lassan elkezdjük :) óvatosan :)

A légzésfigyelő nekünk akkor jelzett, amikor túl messze volt a két lapocska egymástól .. most szinte összeér. És Alízt mindig oda fektetjük .. nagyon elkúszni még nem tud :lol:
Azt is írja a tájékoztató, hogy a matrac nem szorulhat a keretben .. sajnos a mienkben szorul picit (mert ez az utazóágya egyelőre...), de így is működik :)

Kép
szösszenet
 
 


Andi,
Csak pár kortyot adtam neki szerintem nem volt több napi 5-10 ml-nél.
Egyébként szerintem az ablakon beszűrődő nap volt az, ami igazán helyre tette. Odatoltam egy ágyat az ablakhoz, arra ráfektettem, úgy, hogy a nap érje az arcocskáját és úgy hagytam kb 5 percig. Az állítólag olyan hatással van a babákra mint a kékfény. Szerintem próbáld ki te is, ha még sárga a babád.

Kép
emi29
 
 


GRATULÁLOK én is az utánunk születetteknek. Lituka szerencsére kérésemre küldte a friss táblát, így értesültem. Maileket olvasom, de a 486.oldalnál megint elakadtam a topicban. Babó mindjárt ébred (gondolom), így haladtam egy pár oldalt. De még le vagyok maradva.

Gratulációkat köszönjük!

Ami mosolygásomra adott okot, hogy nagy visszhangra talált a vákuum. Oszt közben azt se tudom mi az. A szüléstörténet kész, de még át kell olvasnom. meg persze írtó hosszú lett, úgyhogy húzok majd, mert elunjátok.

Nono kb 30oldallal előbb kérdezted: tejci van igen. Bár a gyerekmérésen semmi nem látszik. A mérlegelés úgy …r ahogy van. Teljesen hülyeséga részemről. A szopizás előtt többet mutat, mint utána. Elpárolog a gyerekből? Úgyhogy én ezt ezt piszok gyorsan fel is adtam. Mérleget is a védőnő tanácsára béreltünk.


Rólunk egy éjszakát leszámítva (akkor 20tól hajnali 4-ig ordítot) mindent végigalussza. Ennek nagyon örülök, csak mára jól megsinylettem mert úgy fáj a mellem, hogy csak na. Éjjel fejni kéne talán, de kinek van erre energiája? Úgyhogy majd ki kell találnom valamit.Nappal elég sokat fent van, így a géphez sem sikerül sűrűn ülnöm.
Van uszógumim, de hosszas ücsörgésre ez sm jó. A fekvéssel meg már a búrám tele. Uncsi.


Szössz én is szeretném a szüléstörténetet elolvasni.Adj rá módot kérlek!

próbálkozom képet feltenni, de állandóan hibát ír ki


Kép hazajövet

Kép
téjé
 
 

 
 

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 16:48-kor.
Vendég
 


Andi - Küldj nekem mail címet priviben, és adok meghívót :)

Bambi, Nono
- Én már most sem csinálok a mosásból-vasalásból problémát. Alíz ruháit a mienkkel együtt mosom, annyi, hogy Baba-öblítót használok, így a mi ruháink is azzal vannak kiöblítve .. de így nem kell naponta mosnom-teregetnem :D Vasalni az első mosás után vasaltam .. de már nem vagyok hajlandó .. főleg, hogy van ruha, ami 5 percet van rajta :lol: :lol: :lol: :lol: 1-1 baleset miatt :D

Amúgy ALízra nagy az összes 56-os ruha :D
Nekünk a tesco Cherokee Newborn rugi-rucijai jók (ezek a 3-5-ös csomagban kapható Disney-sek, meg rózsaszínek..), és szintén a Newborn bodyk .. amik 56-osak, azok még elég nagyok :D Tehát ruhával egy ideig el vagyunk látva :lol:

Kép
szösszenet
 
 


hiba javítva.... íme az én kiscsomagom :P



Kép

Kép

Kép
téjé
 
 


Fruzsi,
gondolom ahány kórház, annyi szokás.. de ez a hálóing és betét dolog nálunk is úgy működött, mint Szöszkénél. Bár én először a saját hálóingemben voltam, aztán amikor a dokim jelezte, hogy megcsászároz, akkor teljesen levetköztettek és úgy toltak a műtőbe. A műtét után egy lepedőben toltak át a gyermekágyra, ahol az ágyamon már ki volt készítve egy pelenkaszerű valami, amibe betekertek. Felülre pedig egy kórházi hálóinget kaptam, de csak betakartak vele. Reggel a nővér szedte ki a táskámból a betétet, bugyit stb.. Az első két napra nekem is Tena Extra kellett, aztán elég volt az éjszakai Allways. 29-én szültem és kb 1 hete múlt el a vérzés. Ja! a Tena hálós bugyinak én is nagy hasznát vettem. Fel tudtam húzni a pocakomra és nem birizgálta a sebemet + jól is tartotta a betétet.

Szöszke,
nekem van, hogy 30-30 percet tölt el Lili a két cicimen. Amilyen mohó, olyan megfontolt is. Ha a szájában van a cici, akkor már egyáltalán nem siet az evéssel. Megáll, nézelődik. Gyakran kell csipkedni a nyakát, meg birizgálni a lábát :?
Már akartam kérdezni, hogy sikerült már lefejned tejet?

Kép
emi29
 
 


sorry, egy kicsit nagy lett a kiscsomag :oops:

Kép
téjé
 
 


Emi a füle mögött ahol az állkapcsa kezdődik van egy rész, amit ha megnyomsz kicsit, vagy erősen simized, azzal serkentheted a szopást.. Ott van a szopóreflex középpontja. Nem vagyok túl szakszerű a magyarázattal. érdemes kipróbálni.

Kép
téjé
 
 


Jelentem elintéztem mindent, ami még hátra volt. Reggel beírattam Felit az iskolába, délben jelenésem volt a fodrásznál (azt mondta a barátnőm, hogy jövőhétre nem hajlandó időpontot adni, sőt pár hétig látni sem akar), elküldtem az e havi utolsó bevallási nyomtatványokat az apeh fele is, munkámat ezennel ilyen módon befejeztem.
Ma délelőtt mikor beszéltem Judittal még voltak lájtos fájásaim, de szokás szerint azok is elmúltak. Kiváncsi vagyok holnap milyen döntés születik az ügyünkben. Jó volna már nem hazajönni, úgyhogy holnap berakjuk a kocsiba a táskámat is (idáig nem vittük egyszer sem).
Zorróné még van 1 napunk. :D

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Judit! Nagyon aranyos "Rini" baba.

Virágnak gratulálok, és mielőbbi gyors növekedést kívánok nekik.

Pumpókának pedig kitartást, reméljük már jobban van.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Ja, Nono, értem. Ezt az "érzem a végét"-et úgy értettem, hogy érzem hogy lassan jön a mi időnk. :) De ez normális is "majdnem" 38 hetesen. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


[quote="emi29"]
írta:
emi29Szöszke,
nekem van, hogy 30-30 percet tölt el Lili a két cicimen. Amilyen mohó, olyan megfontolt is. Ha a szájában van a cici, akkor már egyáltalán nem siet az evéssel. Megáll, nézelődik. Gyakran kell csipkedni a nyakát, meg birizgálni a lábát :?


Ez aranyos :lol: :lol: :lol:
Annyiféle baba-van :) A tied ilyen kis cici-függő úgy tűnik :D
Alízt nem hozza lázba .. csak az evés erejéig :)


[quote="emi29"]M írta:emi29ár akartam kérdezni, hogy sikerült már lefejned tejet?

Már próbáltam, és sikerült .. de nem fejek .. Alíz kiszámíthatatlan .. nem akarom, hogy kajci után fejjek, aztán fél óra múlva itt kiabáljon nekem ciciért, hogy éhes .. és ne tudjak neki adni.
Azt mondják, beáll a kereslet-kínálat, így nem lesz szükség a fagyasztgatásra. Amíg működik így a dolog, én nem töltöm vele az időt.
Ha dolgom lesz, és itt kell hagyjam valakire, akkor egy cumisüvegnyit lefejek neki .. de ennyi :)

Lehet azért is gondolom meg csinálom így, mert én dolgozom Alíz mellett a gépen, szervezem a koncerteket, intézek ügyeket .. annyira be vagyok néha havazva .. nincs ilyesmire időm :)
Jövő héttől meg szeretném újra fogadni a tanítványaimat heti 3 nap :) ... Sajnos valamiből élni kell .. :)

Kép
szösszenet
 
 


Téjé - Gyönyörű kis Csomagod van!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
szösszenet
 
 


Mi is megjöttünk nst-ről.A kicsi mocorgott,fájás semmi, szerdán befekvés, mert lejár az idő.Van egy ismerősöm,ő ma feküdt be, mert neki is lejárt az ideje,és már meg is csinálták neki a magzatvíz vizsgálatot.Na beparáztam (beparáztatott) rendesen.Kérdés:szerintetek nem kellett volna még ezzel várni a dokinak?Én azt hittem,csak akkor csinálják,ha már nagyon túlhordta.

Kép
ágnes27
 
 


köszi csajok!

Akkor megnyugodtam, hogy jók Bogim méretei!!! :D

Kérdés!!!!

Nekem ugye még mindig zárt a méhszájam....
voltam már 3000, aztán 3100 most meg 2000....
bár nem értem, hogy az 1-ből hogy lett megint 0 , de....
szóval így is szülhetek kb egy héten belül, vagy túlhordás lesz???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Judit,
Nagyon örülök, hogy újra köztünk vagy! Hihetetlenül aranyos Nimród! Majd udvarolhat Lilinek :)

Nono,
Én igyekszem bevonni a Lili körüli teendőkbe, de annyira fél megfogni a babát, hogy Lilivel kapcsolatban majdnem mindent én csinálok. Viszont ő készíti a fürdővizet, ő készíti ki a fürdőlepedőt, ő csinál nekem reggelit, meg teát úgyhogy azért ő is igyekszik..

Kép
emi29
 
 


[quote="téjé"][ írta:téjéb]Emi a füle mögött ahol az állkapcsa kezdődik van egy rész, amit ha megnyomsz kicsit, vagy erősen simized, azzal serkentheted a szopást.. Ott van a szopóreflex középpontja. Nem vagyok túl szakszerű a magyarázattal. érdemes kipróbálni.


Mutatta a védőnő és szoktam is simizni, de nem igazán hatja meg... Viszont ilyenkor olyan mérgesen tud nézni, hogy meg kell zabálni :)

Kép
emi29
 
 


Emi, na ne légy elhamarkodott! :lol: aztán nézhetsz, ha tényleg így lesz. Azt hiszem, hogy locsolkodni átmegyünk, amíg lehet. És így kb szülinapozhatunk is ...

Kép
téjé
 
 


Ja!Téjé!
Gyönyörű a babód!

Kép
ágnes27
 
 


Emi, na ja. Nálunk működik...akkor maradj a jól bevált saját módszernél. Végülis mindig az a jó.

Kép
téjé
 
 


köszönjük a bókokat!

Kép
téjé
 
 


Zsuzsa, Zorróné
Mennek a drukkok!!!

Szöszke,
megértem. Nekem az elején ment a fejés, de mostanában már csak 10-20 grammokat tudok leszedni úgyhogy én is abbahagytam.
Nem semmi, hogy ilyen hamar munkába állsz!! Szorítok, hogy minden rendben menjen és működjön a tanítás a baba mellett!

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Téjé: Gyönyörű a babócád,de jó hogy Te már itt tartasz!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Klarkáékról senki nem tud semmit? Vajon mi lehet a kicsi Attilával?

Kép

Kép
mannogab
 
 


Ágnes! Van olyan kórház, ahol a betöltött idő után után egyből nézik a magzatvízet. Nálunk csak akkor, ha rossz a baba szívhangja. Ez is kórházfüggő.

Mannogab! Nem akarsz még szülni? Lehetnénk együtt, és a dokinknak még másik szobába sem kellene mennie. Igaz neked még van egy kis idő hátra, csakhát látod engem jóval megelőzött Emi és Judit is. Te vagy az egyetlen olyan, aki közülünk hamarosan ott szülne.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Ágnes, én ma beszélgettem egy kismamival ctg-n, aki holnapra van kiírva, neki ma nézték a magzatvizet.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Téjé,
Gratulálok, gyönyörű csemete!

Emi,
Dani is néha nagyon lassan eszik. Ilyenkor dumálok neki, olvasok pl. most a Shape magazint olvasom neki :lol: :lol: :lol: (nem érti, de hallja a hangomat), megsimizem a hátát, vagy az arcát, vagy a tenyerébe kör-körösen, vagy egy kicsit megpróbálom a bimbómat kihúzni, amire rögtön beindul...
Nálunk fél órák a szopik...
De szerintem ez a szoptatás azért fárasztja az embert, noha csak ülök, de olyan, mintha az energiámat is szívná.

Amikor a Ti babátok "randalirozik", mit szoktatok csinálni? Mitől nyugszik meg? Mi már annyi mindent kitalálunk, de ha bele lendül...
Bár tudom, Szösziéké nem sírós...

Fejés,
Éjjel muszáj volt. Azt hittem felrobban a mellem. De ez az Avent-es mellszívó szerintem horror. Nem csinál ez olyan jó vákumot, hogy folyamatosan jönne a tejci. Én kezdem nagyon utálni...Viszont ma Dani kitett magáért, mert abból a cicimből, ami eddig nem nagyon termelt tejet, most kiszippantott 60 gr-ot. Aminek nagyon örülök, így lehet, most már felváltva fogja kapni a ciciket, minden szopinál csak az egyiket.
Ti mindkettőből adtok még?

Kép
1bambi
 
 


Ja, és védőnő nem jött...
Fxszx!!!
Pedig mutattam volna neki 1-2 dolgot (köldök, stb.)

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok , itt egy kép, majd még jövök, ma már szoptattam és most is megyek be!:) Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Meg még egy.... Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Kép

elvileg megnéztem Virág vonalzóját és 34+6 napon született Gerti...
ha a vonalzója nem téved..az enyém május 13ra van állítva ami ma 35+6 napos és akkor abból lejön az 5 nap külömbségünk...e szerint pedig 34+6--szóval akkor annyi az annyi..
GRATULA nekik hogy eddig is húzták és hogy igy is ilyen jó súlyban és méretben jött ki GertiBaba...


PUMPI írt pár órája hogy amint tud valamit ír smst..de azóta semmi hír...
az első két fiút simán szülte..de igen neki is elég komoly gerincproblémái vannak de nem kelett kifejezetten csaszi neki...de most hogy igy fáj neki gondolom majd meggondolja a doki..nem tudom..tényleg ne mtudok semmi konkrétat de amint ir jelentkezem...

Vki kérdezte : köszönöm már jobb a kedvem :D hála Judit telefonhívásának amiben lelket öntött belém,a páromnak és a jó időnek :D :D

csak inkább olvasóban vagy még abban sem vagyok..elég sok a dolgom minden napra van vmi....
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem a háziorvostól, kiirattam magam táppénzre! Remélem csak 1-2 napra, aztán kezdődhet a szülési szabi!

Zsuzsa: nagyon kiváncsi vagyok mit mond holnap a doki Neked!

Mi csak szerdán megyünk: először ctg-re, aztán a dokihoz! Feltéve, ha még egyben leszünk szerdán! :roll:

Nézegettem az áprilisi táblát, hááát, már nem sokan vagyunk egyben!
Ágnes27
Kerekes
Pumpóka
Zsuzsófi
Mango
Kisfruzsi
Szibi
Ollem
Gumimaci
ja, meg én... :D

Ágnes: nálunk (Szent Imre) a betöltött idő után nem néznek egyből magzatvizet és nem is fektetnek be, csak ha valami nem okés a ctg-n! Ha minden oké + 5 nappal kitolják a szülés időpontját!

Téjé: Nimród nagyon-nagyon aranyos! :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Bambi - Mi pont most ettünk :) Vagyis .. próbáltunk. Alíz meg iszonyú mohó, 5 perc alatt lerendezi a cickót, utána belassul és alszik el .. legkésőbb a 10. percnél pedig kiköpi és elterül ..
Most viszont rengeteget evett .. és ki is jött belőle a fele .. gondolom, hogy szopizott vagy 80-at, ha 40-50 benne maradt .. és az egész ágyam tejcis :shock: :shock: :shock:
Amúgy szokott ő is hisztizni .. este 10-01 között pontosan :D
Még a pocakban is akkor volt élénk :) Mi akkor ringatjuk, dumálunk neki, simizzük .. úgy elvan .. nem mondanám, hogy sírós baba :)
Nektek van olyan, hogy a kezetekben sem nyugszik meg? Jajj szegénykéim, az lelkileg lehet nagyon rossz!
És ti csuklással hogy álltok? Az én lányom rengeteget csuklik .. most is , itt mögöttem az ágyban ..

Kép
szösszenet
 
 


Klarka - Nagyon cukorfalat a kis Ati!!

Kép
szösszenet
 
 


Tényleg most hogy szóbajött..Mamik kinek hogy jött be az AVENTOS MELLSZÍVÓ????
Bambi tök jó hogy irtad is hogy neked milyen a tapasztalat..kérdezni akartam már.. gyakran kell használnotok???

Ja és Nimród és Attila is nagyon szép babák :)

még vmit akartam..ja igen Nono..ahogy olvaslak napok óta..szóval ugyanugy érzem magam mint te kb napról napra pontosan :D :D szóval gondolom nem vigasz de nem vagy egyedül :)

egyébként nekem pl...nem akarom kiüldözni a bébit..de nálunk nagyon jó lenne ha 2 héten belül megérkezne..mivel anyukámnak hüvelyplasztika és csonkkivétel lesz..lenne...2 hét mulva lesz meg a citológia és utána kéne is bemennie...(méhe már nincs ezért még a csonkot is kiveszik és a hüvelyfala mivel nem tart és beesett ami nagyon rossz érzés ezért ezt fel kell varrni..)
szóval marha jó lenne nem egyszerre lennénk kórházban..főleg hogy egyugyanaz a dokink és hát szeretném ha minél elöbb megműthetnék főleg hogy nyáron nem olyan jó egy ilyen műtét és mg sorolhatnák millió indokot de nem untatok senkit..lényeg hogy hozzám van igazítva a dolog..igy jó lenne ha nem május közepén érkezne én pici fiam..persze kipaterolni nem akarom..próbálom vele megbeszélni :D :D
Vendég
 


Szösz,
csuklik sokat. eddig jól türte, de amikor már nagyon fáradt, de még nem alszik, akkor nyügös lesz tőle.
simizzük, énekelünk, ringatjuk, dumálunk, hurcoljuk, stb. egy ideig oké, de megunja és sír. sokszor az a baj, hogy már annyira fáradt és attól nem alszik el, hanem nyüglődik. ő nem alszik 18 órákat, amiket a könyvek írnak, hanem inkább 12-14-et.
érdekes, hogy 10-01 között hisztizik Alíz.
Nálunk este 8 és 11.
7kor fürcsi, utána szopi. majd lerakjuk, de 20 perc múlva ébred, 8-kor. hiszti, sírás, nyüglődés. 11-ig húzzuk a következő szopit (én addig próbálok aludni, ami nem megy, a párom foglalkozik vele addig), utána kiterül. (ha hamarabb szoptatnám, nem terülne el.)
szóval én várom azt a büvös 3. és 6. hetet. (remélem nem faragok rá!)
nálatok is hasonló lehet a hiszti előtti rendszer.

Kép
1bambi
 
 


Klarka nagyon édes Attila, a második képen nagyon kis morci :)

Mikor lesz a műtét, tudjátok már?

Kép Kép
szõlõ
 
 


litu,
nekem az a pontos tapasztalatom az Aventes szívóról, hogy 5-10 "kattogtatás" után (pumpálás után), hiába érzem a vákumot, de nem jön a tejci, csak az elején. így leveszem, újra visszarakom. és így megy folyamatosan. nem hiszem, hogy ennyire béna lennék, hogy nem tudom jól felrakni, hiszen látom, hogy az első pumpálásoknál jön a tej és a vákum megmarad. szóval jó sokáig kell nyomkodni, hogy lejöjjön a tej.
szóval gyülölöm.
most bízom benne, hogy a természet és Dani kezdi beállítani a tejmennyiséget és csak néha kell majd szenvednem ezzel a drága ócskasággal.
aztán lehet, hogy másnak szuperül működik...

Kép
1bambi
 
 


Amúgy bocsánat mindenkitől, de leginkább a Gyermekemtől.
Úgy tűnik itt, mintha minden vele kapcsolatos dolog nyűg lenne. (Mint egy vénasszony az sztk-ban, úgy panaszkodok itt.) Nem az.
Ő egy Csoda! Nagyon szeretem! Gyönyörködök benne!Puszilgatom! Szeretgetem! Örülök, hogy belevágtunk, hogy úgy döntöttünk, hogy legyen babánk! Tényleg jó dolog!
És a párommal még közelebb kerültünk egymáshoz!
Szóval bocsánat! Csak tanácstalan tudok lenni, meg kicsit aggódos vagyok!

Kép
1bambi
 
 


Bambi én egyáltalán nem érzem úgy hogy állandóan panaszkodsz! Nehézségek mindenkinél vannak, és ezekből mi is csak tanulunk akik még előtte állunk mindennek. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Bambi :D egy percig sem jutott eszembe hogy nyűgnek érzed a picurit :D
Aranyosan vagy aggodalmas :D:D és nyugodtan érezd magad sztk-ban :)
Vendég
 


jájjj a táblában Virágék kékek...bocsesz...javítom :D
ők a rózsaszíneket erősítik :D
Vendég
 


Én sem tüntem el, csak a hétvégére, amit szerettem volna férjecskémmel tölteni, de nem nagyon sikerült. Szombat délelőttre anyósomék ugyanis kitalálták, hogy még az egyik szoba üres, vesznek bele szekrénysort, kanapét stb. Így egész délelőtt egyik bútorboltból a másikba rohangásztunk, míg végül sikerült megfelelőt választani. Délután meg férjecském segített az apjának barkácsolni valamit, megint nulla magánélet. Vasárnap meg én segítettem anyósomnak főzni, mert eltört a keze, így vasárnap délután maradtunk kettesben csak, végre sétálgattunk, beszélgettünk jó sokat és tévéztünk. De nem tartott sokáig az idill, mert párom elkezdett netezni. Ennyit erről. :? :(
Most megpróbálok reagálni.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szijasztok :)

Még mindig egyben, bár ma sokat fájdogálok.... de sztem csak elfáradtam....

Mary! A méhszájadnál az a 3100 és a 2000 közötti kül. sztem nem vészes, ugyanaz a doki vizsgált meg? Mert dokifüggő... De totál zárt méhszájjal is meg lehet szülni, nemhogy egy héten, de egy napon belül is :)

Bambi, néha pont az a baj, hogy a babók túlpörögnek. Ha álmos, te énekelsz neki, újabb inger éri, nem tud elaludni, még fáradtabb lesz, sétálsz vele-újabb ingerek, és ez az ördög körförgása. Az meg a másik, hogy a babák ott szeretnek ébredni ahol elaludtak :) Mindenképp javaslom (egy próbát megé ha nem is jön be) hogy teremtesz neki ingerszegény környezet, besötétítesz, leteszed az ágyába, és simogatod a hátát (hasát). KÖzben ne énekel, csak ennyit mondj: sssssssss. nekem mindkettőnél bejött, hátha segíthetek :)

Szőlő, de kevés a magzatvíz, de ez nem vígasztal :) De tényleg ez az oka hogy fájdalmasabb.

Zsu

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu - A "sssssss" nekünk is bejön :) :D :D Apja szokta alkalmazni, amikor már bevarázsoltuk az ágyba és felnyöszörög .. hogy fel ne keljen, mindig susog neki, és nem is ébred fel :)

Alíz viszont utálja a sötétet .. ugyanúgy nyitva a szeme és nézelődik .. őt az ölünkben a legkönnyebb elaltatni, és utána óvatosan berakni az ágyba - nálunk ez válik be.
Ha hiszti van, akkor meg Apucija ringatási technikája a legjobb, vízszintesen fekszik vhogy az ölében Alíz, és oldalra ringatja .. jó fárasztó :D de 2 perc és megvan a hatása :D

Bambi - Jajj dehogy jön le úgy!!!! :) :) Tudjuk, érezzük, mennyire imádod a kisfiad :)
Azt mondják a 3. hét vízválasztó? kíváncsi leszel az esti hisztik eltűnnek-e? Vagy hosszabbodik-e az az éjszakai 4 óra :P ... örülnék :P

Kép
szösszenet
 
 


Kamilla: Drukkolok neked!

Nuska: Gratulálok Zsigmond babához! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok neki!

Zsuzsófi: Remélem, már jobban van Bence!

Lolka: Bájos esküvői kép! Gratulálok!

Xsara, Marjan: Jobbulást!

Magika: Édes képek a gyermekeidről! :)

Szösszenet: Jaj, de édes az alvó-elégedett Alíz! Jók a babakocsis képek is! Én is kiviszem Bogit, ha jó az idő, nem várok 2-3 heteket.

Bebe: Nagyon szép Apor-baba!

Emi: Nagyon édes a kis Lili-baba! Jó sok kép készült róla! :)
Sajnálom, hogy ilyen az anyósod, én is félek a sok kioktatástól, hogy ezt így azt meg úgy kell csinálni. Egy ideig az elhallgatós-technikát alkalmazom, de ha nálam egyszer kiborul a bili, nem sok szép szóra számíthat. :evil:

Nono: Nagyon menő Szonja az első képen! És nagyon hasonlít hozzád! :)

Mary: Vigyázz a költözködéssel! Ne fáraszd ki túlságosan magad!

Csöppke: Annyira szép Dominó már 15 naposan. Nekem is szokott ilyen dudorokat produkálni a pocaklakóm! Én meg csak röhögök rajta és apa is! :D

Szőlő: Jó kép, csini a pocid!

Felsoa: Szép baba a kis Beni!

Kiscica: Köszi a képeket, annyira aranyosak vagytok együtt!

Virág: Gratulálok Gertrúd babához! Sok boldogságot, egészséget Neki!

Celesztina: Tényleg kicsit fura, hogy anyukád azt az időpontot választotta, de legalább nem sokat fog tudni beleszólni a gyereknevelésbe.

Pumpóka remélem jobban van már, drukkolok nekik nagyon!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Azért nem vártam, hogy pont laptetején leszek...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Téjé! Nimród Baba nagyon aranyos és olyan kis huncut a második képen! :D

Klarka! Nagyon édes baba a kis Attila! :D Nehéz lehet őt ott hagyni a kórházban és csak bejárni hozzá. Kitartást, nemsokára együtt lehettek mindig. Mikor lesz a műtét? És utánna mennyi idő múlva engedik haza? Nagyon drukkolok nektek!

Zorroné! Hihetetlen, hogy már én is a "listán" vagyok. :D :lol: De lassan mindenkinek eljön az ideje. Még április közepét sem értük el, és már hány baba megszületett! :wink:

Bambi! Nekem sem jutott olyasmi eszembe, hogy nyűgnek érzed a kisfiadat. Inkább az, hogy mindent jól akarsz csinálni, hogy sokat aggódsz érte. Kérünk még képet Dani Babáról. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Bambi: Csatlakozom az előttem szólókhoz. Az aggódásodból is kisüt, mennyire imádod a kisfiadat, maximalista vagy, mindent jól akarsz csinálni és ez így a helyes! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?