Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Yusz!
Én is gratulálok kislányotokhoz, és sok boldogságot kívánok.

Lilla
Vendég

hexina tényleg rég voltál erre,merre voltál?jól vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Yusz: Gratu a babócához és nagyon boldog és hosszú életet kívánok a kis családnak!

Lilla: Megkaptad a privim?

Mindenkinek szép napot!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Edina!

Nem kaptam meg, de írtam, ha arra válaszolsz, biztos átjön.

Ági!
Lehet, hogy tényleg előbb meglesz Norina, olvastam valahol, hogy a nyári babák a melegtől általában két héttel előbb jönnek. Bár még nincs meleg, de én se bánnám, ha két héttel előbb jönne a babánk.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!
Lilla!

Nem ment át akkor így sem. Passz. Csak a mailcímem akartam megírni,de megírom ide: edi.gabor@mediacenter.hu

Hogy vagytok? Pocaklakó? Akkor megmondod a tornán,hogy holnap nem megyek,de jövő héten feltétlenül ott akarok lenne. Ha még addig egyben maradok.

Szerdán megyek 38.hetes vérvételre, UH-ra és CTG-re majd megírom mi volt.

Kép

Kép
mannogab

Jaj és lemaradt,hogy azért küldöm a címem,mert mondtad,hogy átküldöd a tornán lévő lányok elérhetőségét és címét:)

Köszike előre is!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Kedves Judit!

Sok szeretettel gratulálok én is Georgina születéséhez! Egészséget, tejecskét és sok boldogságot kívánok!

A férjed gondolom friss lányos apukaként ugyanúgy feszít, mint az esküvői fényképeteken :D .

Nutella

Kép

Kép
nutella

Mazsuzs!

A szakvizsga már csak egy távoli emlék... novemberben tettem le a harmadik részét, azóta szakvizsgázott jogásznak mondhatom magam. Külön büszke arra vagyok, hogy mindegyik részvizsga elsőre sikerült, pedig mindet gyerek mellett csináltam... :oops: , az utolsót már Petrával félidős pocakosan.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!
Yusz, gartulálok a kislányodhoz! Remélem mostmár otthon vagytok vele. Jó egészséget és sok tejcsikét kivánok Nektek!
Üdv,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Szia Edina!

Megkaptam a privit, és átküldtem e-mail-en a lányok elérhetőségét.
Majd szólok tornán, hogy nem tudsz jönni. Nem csodálnám, ha előbb jönne Milán, jó nagy neked is már a pocid, bár állítólag nem ettől függ. Ha mégis így lenne mindeképp várjuk az sms-edet. És írj, hogy mi volt szerdán.

Szia
Lilla
Vendég

Sidney!

Köszike Domi nevében is!

Nutella!

Gratula a hatalmas kitartásodhoz! csak irigyelni tudlak érte!

Figyu pocakosok!!!!Mi ez a nagy előbb akarok szülni őrület??? :lol:
Tudom, tudom, hogy én már könnyen beszélek, de mégiscsak jobb időre szülni és születni.
Hisz 2 hét az sok eltérést produkálhat!

Azt viszont senkinek sem kívánom, hgy túlhordja!!!

Zsuzsa!!!!!

Még 2 IN 1 van nálatok????

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Szia Kriszta!

Úgy látszik, itt a vége felé már nehezebben viseljük és minél előbb látni szeretnénk a babócáinkat (bár én még a vége felé se járok). De igazad van, inkább időre jöjjön, hogy egészséges legyen, biztos nem véletlenül találta ki a természet a kilenc hónapot.

Szia
Lilla
Vendég

Lilla!

A fiam 1 héttel korábban jött, erre készültem Dominál is.
Erre a csaj ráhúzott még egy hetet. Hát az az 1 hét nagyon kemény volt. Állandó készenlétben lenni, naponta ingázni ctg-re.
Mindig felmásztam a kilencedikre gyalog , de semmit nem használt.
Majd végül megindították.....
Lehetetlen méretű hasam volt....Snápi Ági a megmondhatója!!!

Inkább jöjjenek időre, vagy picit előbb, de később senkinek sem kívánom!

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika nem lehetett köyű neked az az utolsó 1 hét!
én a fiamat 1 héttel előbb hoztam világra,de ő se akart megszületni,semmi jele nem volt a szülésnek de a dokim úgy döntött megindítja :? pedig még egy hét hátra lett volna de lehet több is :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Azért 1 héttel korábban indítani ok nélkül......
bár nekem is indították, de nekem fájásgyengeség miatt.
4 ujjnyi tágulásnál megálltam és akkor már 20 órája vajúdtam. Ekkor indították.

De csak úgy minden ok nélkül.....az azért gáz.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok !

Judit ! Gratulálók Georginához és sok-sok egészséget sok örömöt kívánok hozzá .

Kriszta ! Köszi az érdeklődést jól van már a kislányom már suliba jár . Most én járok orvoshoz . nagyon drága a kislányod alma evés közben , nem ízlett Neki ?

Szép napot Mindenkinek , de lehet hogy nem lesz jó idő . Hajni

Kép
hasadi

Hajni!

Sajna annyi ésszel voltam szabadlábon, hogy idared almát reszeltem neki. :oops:
Az meg ugye kicsit savanykás.......ma sem kaptam édesebb almát, de holnap megyek pestre, ott talán van.

Ohh és jobbulást Neked!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok! Még 2in1, de nem sokáig ám. :D Jöjjön a lényeg, a mai eredményem, hisz ma vagyunk 40 hetesek.
A ctg csak egy keményedést mutatott. Most uh nem volt. De a lényeg: ma de legkésőbb holnap új baba érkezik hozzátok. A méhszájam kétújjnyira nyitva. Naponta kellene bejárni ctg-re, de mivel a méhszájam ilyen állapotú, végülis bármikor beindulhat a szülés. Emiatt és a császáros előzményem miatt úgy döntöttünk, hogy holnap reggel bemegyünk és megrepeszti a burkot (ha addig nem indul be magától). Onnantól kezdve pedig folyamatos megfigyelés alatt vagyok, fájáserősítőt csak kis mértékben adhatnak a hegszétválás veszélye miatt. Úgyhogy szép lassan kivárjuk, míg megszületik magától. Ha bármi kis probléma felmerülne, akkor pedig csaszi. Azért jó, hogy most is elmondott mindent és emiatt nem is vagyok izgatott egyáltalán.

Ma még jelentkezem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Hűűűűű Zsuzsiiiii!!!!

én már nagyon várom, hogy gratulálhassak!!!!!

nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Zsuzsi!

Én is szorítok Nektek ezerrel. Várjuk a fejleményeket!

Szia
Lilla
Vendég

sziasztok!

Yusz!
gratulálok a kiscsajhoz! Jó egészséget kívánok Mindkettőtöknek!

Krisz!
Domi nagyon cuki még mindig :lol:

Zsuzsi!
Drukkolok Nektek!!!! :D

Évi!
Tündéri a kis Zsófi!

Üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
KIRÁLYOK A KÉPEK DOMINIKÁRÓL NAGYON!!!AZT HITTEM LEESEK A SZÉKRŐL AMIKOR MEGLÁTTAM A KÉPEKEN HOGY MENNYIT NŐTT AMIÓTA TALIZTUNK!!!ANYÁM, NEM SEMMI!!!
ÉN NEM SZERETNÉK ELŐBB SZÜLNI DE MEGVAN RÁ AZ ESÉLY UGYE HOGY NORINÁNAK 3 HÉTTEL HOSSZABB A LÁBA ÉS NEM FOG ELFÉRNI!!!
BABAUSZIVAL MIZUJS VAN???VOLTATOK AZÓTA???

ZSUZSI!!!
DRUKK-DRUKK!!!

EDINA!!!
SAJNA HOGY MA NEM JÖSSZ DE MAJD MEGÍRJUK HOGY SZADIZTAK SZÉT MINKET A TORNÁN!!!MILYENEK A HOMEÓS BOGYÓK???SZEDED???ÉN IS LASSAN KEZDEM SZEDNI ŐKET!!!

LILLA!!!
KRISZTÁNAK A LEGVÉGÉRE MÁR TÉNYLEG NAGY HASA VOLT!!!IGAZ AMIT LEÍRT!!!TANU VAGYOK!!!ÉS AZ ELŐBB BABAJÖVETELBE IS IGAZA VAN NEKI!!!Ő MÁR CSAK TUDJA!!!HISZEN EGY TUTI PASI MEG EGY TUTI KISCSAJ ANYUKÁJA!!!ÉS JÓFEJ NAGYON!!!
ESTE TORNA???

NA SZIASZTOK!!!
EZEN A KIRÁLY NAPON IS IDŐJÁRÁSILAG!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

zsuzsi megy a drukk!hajrá!!!!!!!!!
dominika:így utólag visszagondova szerintem azért indította meg előbb mert asszem másnap ő utazot el külföldre!
és hát gondolom kelet neki a pénz ezért inkább megindította a szülést! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Rühellem az ilyen dokikat. Már bocsika.... :oops:

Ági!

Képzeld, hétfőn feljöttünk Domival babaúszásra, hát csőtörés volt!!!! :shock:
Már kezdem azt hinni, hogy ezek égi jelek arra, hogy ne menjünk úszni!
Szívem szerint nem mennék, de a csaj egyszerűen imád pacsálni és nincs szívem megvonni tőle a lehetőségét annak, hogy jól érezze magát.
Még 1 x megpróbálom, bármi közbe jön ,akár egy defekt is, abbahagyom az egészet.

Csütörtökön megyünk mázsáltatni, majd jól beszámolok a végeredményről. Most marha sokat nyúlt a csaj!!!

na dobok egy képet és készülünk a fürcire

Reggel így héderel az ágyban:

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika édes a kiscsaj!!!!!!!!!!!!!!
én is utáltam ezért de mára már mindegy!így is szép nagy súllyal született /4000gr/
de már leváltottam a vetélésem után mert szemét volt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Először is köszönöm a sok gratulációt, aranyosak vagytok.
Már itthon vagyunk a kórházból mindketten, hétfőn délelőtt engedték haza a babucit is.
Elég sűrű napjaim vannak, és mivel a kiscsajszi 2-2 1/2 óránként szopizni szeretne, kevés időm van a gép elé ülni.

Gyorsan a történet.
Hétfőn hajnali 1 órakor ki kellett mennem pisilni, és ahogy felkeltem az ágyból éreztem, hogy folyik valami a lábamon végig. Először megfordult a fejemben, hogy talán nem tudom visszatartani a vizeletet, de a wc-n gyorsan kiderült, hogy nem arról van szó.
A magzatvíz kezdett kis adagokban elfolyni.
Reggel 7-ig szépen félóránként folydogált, de fályásom nem volt.
Akkor hívtam fel a szülésznőmet és elindultunk a kórházba. (természetesen pont akkor volt bkv sztrák és olyan dugó volt, hogy 1 óra volt az út)
Szóval beérve a kórházba megcsinálták a rutin dolgokat és egy UH-ot is, mivel a baba még nem töltötte be a 38. hetet. A fejecskéje már beállt a szülőcsatornába, de két burok volt, és csak az első repedt meg.
Megrepesztették azt is, majd vártunk. Semmi fájás, 1 ujjnyi tágulás. Katasztrófa. Délután 4 kor infuziót kaptam, és kezdődtek a komolyabb fájások. Este 7-re durvult be a dolog, akkor már azt hittem, hogy nem bírom tovább.
Végül 20, óra 43 perckor megszületett a babuci. 2730 g, és 51 cm.
Rögtön elvitték és csak egy pillanatra láttam.
A többi úgy történt mint Évinél, inkubátor, majd kiságy, aztán feljártam szoptatni.

Az érdekesség az, hogy valószínű nem is volt koraszülött, hiszen az összes vizsgálat szerint is érettebb a megjelölt kornál, a körmei is hosszúak voltak.

Valószínűleg el lettem számolva a terhesség alatt.

Dióhéjban ennyi, majd még jövök.

Sziasztok!
yusz

Sziasztok!

Yusz!
Nagyon nagy gratula a kislányodhoz!!!
Minden jót nektek!!!

Hűűű, de régen voltam már megint fenn. Köszi, már jobban vagyok. Szerencsére Zsófi megúszta, nem kapta el tőlem.

Figyu csajok!!! Szerintetek jó dolog a hordozókendő? Vagy inkább lebeszélnétek róla? Ugyanis szeretnék egyet venni, vagy egy kengurut. Vagy van róla valamelyikőtöknek tapasztalata róla? Vegyek? Ne vegyek? Ugyanis van egy-két bolt, ahová babakocsival be sem lehet menni, ezért lenne jó ilyen esetekre valami hordozó izé.

És még egy. Valamit kéne tornáznom. Mit tudnátok javasolni? Valami kazetta, vagy esetleg eljárni valahova? Ti hová jártok?

Évi

Kép
evisan

Mármint a hordozókendővel kapcsolatban van-e vlamilyen tapasztalatotok?

Kicsit össze-vissza írok, bocsika.

Kép
evisan

Sziasztok!

Kriszta!
Nagyon aranyos a kis Dominika. Jól látom, hogy szopipárnában érzi ilyen jól magát?

Évi!
Nekem még nincs tapasztalatom a kendővel, de a múltkor bejött a kismamatornára egy lány, aki ilyet mutatott be. Ebben hozta a kisfiát, aki nagyon jól érezte magát benne és úgy látszott, hogy könnyű alkalmazni. Lehet benne feléd a baba vagy háttal is és biztonságosnak is tünt.

Yusz!
Örülök, hogy minden rendben veletek és hogy mindketten otthon vagytok már. Majd várjuk a fotókat, ha egy kicsit ráérsz.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Csak gyorsan!

Évi!
Ha megengedsz egy észrevételt!
Ne érdekeljen a súlyod, amíg szoptatsz! Nem kell a tornát sem nagyon forszírozni. Hallottam már olyat, hogy hiába light-osan, de elkezdett tornázni a delikvens, és rögtön apadt is a teje rendesen. Nem tudom - nem emlékszem, hogy te szoptatsz-e még, de ha igen, szerintem hagyd a tornát. Ráérsz majd, ha befejezted a szopit.

Eszti

Ui.: hordozókendőről nincs info-m 8)

Kép Kép
fricky

Évi!

a hordozókendőt nem próbáltam,de kengurunk van és nagyon szeret benne lenni Lara. a babakocsit nem szereti,de ebben akár a világ végére is elvihetném,nem zavarná :wink:
ebben is lehet szemből és háttal is és támasztva van a gerince.

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

szia mesi hogy vagytok?
yusz megható a történet! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Yusz, várjuk a fotókat!

Mesi, tündéri Lara, meglestem a fotókat a másik topicon!

Évi, nekünk is kengurunk van (Bébé Confort) és nagyon jó! Hanna szereti, alszik is benne, és letenni is könnyű, mert nem kell átrángatni a babát rajta. Szembe és háttal is felvehető a baba. Véleményem szerint könnyebb felvenni, mint egy kendőt! Próbálj meg egyet a boltban pl. az segít eldönteni.
Nagyon szépen nő Zsófi baba, jó, hogy megúszta a betegséget!
Ne tornázz! Ráérsz még!

Nitácska, köszi már jól vagyunk! Hála égnek! Elköltöztetek?

Zsuzsa, miújs veled, veletek? Van új babája a topicnak?

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

hexina sajna nem tudunk elköltözni mert nincs önerőnk és ugyebár anélkűl lehetetlen! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat. Akkor nem tornázom. Igen, Fricky, szoptatok. Be is fordulnék, ha elapadna a tejem, úgyhogy tényleg hagyom akkorra, ha abbahagytuk a szopit. De az még úgysem most lesz. Minél tovább szeretnék szoptatni.

Hexina!
Mennyibe került a kengurutok?

Képzeljétek, egy hónap alatt Zsófi több, mint egy kilót hízott. A tegnapi mérés szerint 3400 gramm, és már 50 cm. És csak az én tejemet eszi, a cumisüvegeket még soha nem használtuk. :D :) :) Úgy örülök ennek, ha már a szülésem nem volt egy nagy sikerélmény.

Megkértem kicsit a nagyiékat, hogy szórakoztassák már, hagy tudjak kicsit benézni hozzátok.

Puszi mindenkinek,
Évi

Kép
evisan

evisan szépen gyarapodik a kis zsófi,csak így tovább!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Évi!

A baby outletben vettük, akkor akciósan volt 7000,-. Mindjárt idemásolom, hogy milyen. Kép
Most csak a brendon honlapján láttam, de ott 12.000. Érdemes keresni használtan, mert ezt nem igazán lehet elnyűni.
A neve Bébé Confort Isys. Ja, és a milyénk piros színű! :D
Remélem sikerül jót találnod!

Pusszantás

KépKép
hexina

Sziasztok Lányok!

Régen nem voltam és most is csak egy jó hír miatt néztem be!

Megszületett Kerekes Zsuzsi kislánya Bianka ma 17.00-kor.
Kék a szeme -és emiatt a a doki bácsik oda vannak érte :D - 3500 gramm és 51 cm. Háromóránként bőségesen kap enni a picúrka

Gratulálok Zsuzsinak és már várom a fényképet és a történetét!
Minden jót kívánok Nekik!

Röviden ennyit, majd jövök később vagy holnap!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Kedves Zsuzsa!

Nagyon sok szerettel gratulállunk! Isten hozott Bianka! Kívánunk minden jót és szépet!
Várjuk a fotókat!

KépKép
hexina

[b]hatalmas nagy gratula zsuzsinak és a kis Biankának!!!!!!!!!![/b][/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsinak és Biankának jó egészséget és sok sok tejcikét!!!!

Lilla!

Igen, szopispárna!!! Nekem sajna nem jött be, de a 14 éves fiam mindig harcol azért, hogy elvegye a csajszitól!!! :shock:

Judit!

Szerintem sem koraszülött, de az én nevem előtt nincs dr jelzés.... :lol: Fő, hogy minden okés!

Évi!

Én 1 hete elkezdtem az edzést lovaglás formájában.
Kicsit kevesebb a tejem azóta. :cry:

Én vettem egy chicco kengurut, ha tudtam volna, hogy a csajnak ennyire bejön, előbb megveszem. A kendőt bazi nehéz megkötni, és Apa nem biztos, hogy felvenné!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Évi,

Én is megpróbáltam tornázni szoptatás alatt, még Dancával. Másnap szinte nem volt tejem...Egyik barátnőmnek viszont több lett tőle a teje. Ez is alkati kérdés. Szonjussal már meg sem próbáltam a tornát. Inkább kevesebbet híztam:)

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Kedves Zsuzsi, Zsuzsi-férj és Zsuzsi-gyerekek!

Sok szeretettel gratulálok Bianka érkezéséhez! Szeressétek nagyon, legyen sok örömetek benne! És sok egészséget és tejcsit is kívánok még ezek mellé!

Szeretettel: Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Zsuzsi! Isten hozta Biankát, gratulálok Nektek. Várjuk a képeket és az élménybeszámolót.

Nitacska! nálunk pont ma volt egy Fundamentás csajszi, ha gondolod tel.számát és bővebb infot küldök priviben.

Evisan! hordozókendőt általában dícsérni szokták én nem használtam, és én a kengurut sem szerettem. Viszont körülöttem sokan használják és szeretik is. Tornával sztem is ráérsz, mert inkább apasztani szokott.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!
Zsuzsi gratulálok a kis Biankához. Sok boldogságot és jó egészséget nektek!
Évi, nekünk kendőnk volt. Liszka nagyon szeretett benne lenni. Azt többféleképpen lehet variálni mint a kengurut, de tulajdonképpen csak egy pozició vált be igazán. Ezért szerintem a kenguru egy kicsit praktikusabb.
Képzeljétel el csajok, már két hete elég gyakran keményedik a hasam. Szerintetek nem korai ez még? :? Egy kicsit megvagyok ijedve. Liszkával csak az utolsó néhány hétben tapasztaltam ilyesmit.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

[color=darkred]Nagy-nagy gratula Zsuzsinak és családjának Biancához!!! Én is minden jót kívánok nekik!!![/color]

Köszi az infókat a hordozókról, meg a tornáról. Akkor tényleg nem tornázom.

Évi

Kép
evisan

Naggyal akartam írni:
Szval még egyszer:

Nagy-nagy gratula Zsuzsiéknak Biancához!!!

Kép
evisan

Naggyal akartam írni:
Szval még egyszer:

Nagy-nagy gratula Zsuzsiéknak Biancához!!!

Kép
evisan

Sziasztok!

Zsuzsi lánya belázasodott, és a koraszülött osztályon van! Legyetek kedvesek neki nagyon szorítani,hogy ne legyen semmi baj. Állítólag elkapott valami fertőzést:(

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Hogy is állunk? Ki következik?
Én tegnap voltam 38.hetes CTG-n. A BPD 96, súly 3,4 kg. Szerintetek ez nem túl nagy?

ÉS még minig 2100 a méhszáj. Nem kellene már jobban nyílnia?

Ha valaki tud erről bővebbet,akkor írjatok kérlek!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?