Új privát üzeneted érkezett!

Susy!
Bonca és én is egymástól függetlenül azt mondtunk a nagyobb gyerekünknek, hogy amikor az orgona virágzik akkor születik meg a kistestvérük. Nem tudom Bonca hova való, de valószínű náluk előbb nyílik mint nálunk. Visegrádon lakom és itt még csak kb. 2 cm-es bimbók vannak az orgonán. Úgy számolom kell még 2-3 hét mire virágba borul, az pedig már az én időm.

Szfgabi!
A doki amikor adta a 15-i időpontot akkor mondta, hogy 4 napig nem lesz, de rájött, hogy ez engem nem érint, ezért nem árulta el azt sem melyek lesznek azok a napok amikor nem elérhető . Kedden megyek hozzá, akkor úgyis mondani fogja megint, ha 16-tól nem lesz. Nekem is muszáj kihúzni tovább. Ha megnézed csak 4 nappal vagy idősebb terhes mint én. :)

Lívia, Danann!

Aranyosak a gyerekek és szépek is! :)

Kép Kép
rozsaag
 
 


Orgona még mifelénk sem nyílik! Rózsaág várj még egy kicsit, Bonca, te már mehetsz! :)

Mellszívót én vittem, másnap el is kezdtem fejni, és lett is tejem. De behúztam magam a csőbe, mert ezzel meg a szoptatások számát csökentettem, hiszen a lefejt tejet adtam oda Villőnek. Most ez így nekünk jó, de ha ragaszkodnék a szoptatáshoz, akkor bizony utána nehéz dolgom lett volna. Villő amúgy is szétrágta a mellem, és utána is nehezen tudott szopni. Hát még a cumisüveg is összezavarta. Ha pedig kell mégis valami miatt, akkor az osztályon van gépi mellszívó, amit tudsz használni.

mtunde
 
 


Hú, Panndi, Zsófi áll mint a cövek! Nagyon kis ügyes, meg persze aranyos is :-) Azt az almát be is tolta az arcába? :-)

mellszívó: nekem császárral az utolsó napra már belövellt, talán jó lett volna, ha van, de én nem vittem (igazából eleve csak később vettünk, mikor rájöttem, hogy nekem nem megy a kézzel fejés) Ha van, és elfér a pakkba, akkor biztos nem árt, ha elviszed, de később apa is behozhatja, ha szükség lesz rá.

papírok: a kórházban felveszik az összes létező adatot, leveszik a házassági akvi kivonatot, és leadják az önkormányzathoz. Elvben ki kellene küldeniük a gyerek születési akviját, de mi kb 3 hét után érte mentünk (pontosabban apa). Itt adják ki a lakcímkártyát is. Ők küldik az OEPnek a nemtudom milyen papírt, hogy adjanak TAJ számot a gyereknek, de természetesen az OEP sem küldi ki a saját maga által meghatározott határidőn belül. A személyes átvételhez kell a gyerek szül. akvija, lakcímkártyája, talán a házassági akvi, az anya összes papírja, meg ott ki kell tölteni egy kérvényt (letölthető az OEP honlapjáról is: http://www.oep.hu/pls/portal/url/ITEM/F ... C0CB320BA3 ). egyszeri anyasági segély, családi pótlék, később GYES - személyesen az államkincstárba, formanyomtatvány letölthető: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/csal ... mtatvanyok TGYÁS, GYED - ahogy a többiek írták, munkahelyen vagy OEP. Nyomtatványok: GYED: http://www.oep.hu/pls/portal/url/ITEM/F ... C0CB320BA5
TGYÁS: http://www.oep.hu/pls/portal/url/ITEM/F ... C0CB320BAD FONTOS: csak az intézkedhet a babakötvénnyel kapcsolatban (számlanyitás és hasonlók) akinek a nevére jön a családi pótlék! Érdemes jól meggondolni, mert nem mindegy, hogy a gyerekkel ücsöröghetsz a bankban, amíg sikerül elintézni...
Átfutási idők: december 17-én szültem, január közepén sikerült leadni a GYÁS, február elején a az egyszeri és a családi pótlék igényléseket, március közepén kaptam először pénzt.
Jó tanács: mindenhova vigyetek mindenről fénymásolatot, mert akkor is elkérik utólag, ha a leadáskor az ügyintéző nem is kéri! Minket szivattak ezzel, és a szép, hogy utólag kiderült, hogy anélkül is simán megkapom a pénzt! Tiszta agyrém ez a bürokrácia!
danann
 
 

 
 

Hű, de jó, hogy ezt a TGYÁS, GYED dolgot a munkáltatóm elintézte, azt hiszem, megkattantam volna :lol: mI semmilyen papírért nem mentünk sehova, mindent küldtek postán szerencsére :D

Almát Zsófi nem ette meg, csak az akkor még csak egy darab meglévő fogával nyammogta :lol:

Samu négy hónapos lesz mindjárt, aztamindenit :shock: Nem fura, hogy nőnek ezek a gyerekek? Rohan az idő...
Vendég
 


De, nagyon fura, egyszerűen őrület! Még csak most izgultam, hogy mit mutat a teszt, erre hirtelen valaki az államat próbálja lerágni a helyéről (egyelőre fog nélkül, szerencsére :lol: ) Gondolom, te is csak csodálkozol, hogy honnan lett hirtelen ez a tündér nagylányod, aki már áll és almát majszolgat?
Hálistennek nekünk is csak az államkincstáros dolgokat kell intéznünk, az is pont elég macera. Képzeld, hallottam olyan munkahelyről (persze állami helyről :wink: ) ahol még azt sem kell külön intézni, azt is megcsinálják neked! Az aztán a szuper hely :lol:
danann
 
 


Sziasztok!

Az épp aktuális problémáitokhoz nem tudok hozzászólni, de a gyerkőcök gyönyörűek!!! Gartulálok hozzájuk többedszer is. :D

Nagyon szorítok az orgonáknak, hogy kezdjenek el nyílni, de gyorsan, nehogy a tesóknak magyarázni kelljen, hogy kerültek ide a csöppségek ilyen gyorsan! :D De azért ha lehet, bírjátok még ti is egy kicsit lányok. :D

További szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Rozsag,
Visegrád? Gyönyörű hely :wink: rengeteget jártam oda. Mi Szentendre mellett laktunk.

Dannan,
Ha így folytatja Samu, semmi nem marad belőled :lol: Nagyon helyes kisfiú :wink:

Panndi,
Már így áll? Nagyon ügyes, és gyögyörű is :wink: Igazi szőke haja van, ha jól látom :lol:

Szfgabi,
Én nem vittem, csak szépen cicire tettem jó sokszor, és megindult a tejem. Ezzel nem volt probléma.

Dóri 3 napja megfordul a hátáról a hasára :D Kis ügyibogár :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Budapesten lakunk, az orgona itt csak napok kerdese mar

Kepzlejetek a multkori orvoslatogataskor volt egy kis kellemetlen elmenyem, mintha mehszajtagitasban reszesultem volna, van valakinek tapasztalata errol?

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Áll, csak annyira örül neki, hogy elkezd két kézzel csapkodni, és akkor eldől :lol:
Dorka is gyönyörű, a szopis kép is nagyon ott van :D
Vendég
 


Imádom, amikor képezünk:))))! Annyira helyesek!!! Zsófi nagyon ügyes és milyen szép kislány:)! Samu a fő huncut, nagyon kedvelem őt:)! Így a távolból :wink: ! Dorka Ügyibogarat pedig anya nagyon jól tartja :wink: , édes kis kerek pofis:)! a szopis képen meg teljesen meghatódtam...

orgona: én is lépten-nyomom figyelem mikor nyílik már :D , izgulok értetek!

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Lányok, nagyon édesek a babás képek. Zsófi, Dorka és Samu nagyon tündériek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szfgabi - én viszek be mellszívót, már megvettem, de tényleg ott a kórházi is ha szükséges. Azért kíváncsi vagyok mekkora lesz a kórházi pakkom, még nem raktam össze, de a listámon sok minden szerepel.

Lívia - köszönöm a segítséget, így legalább az ügyintézés gyorsaságáról is képet kaptam!

Rozsaag, Bonca - hogy érzitek magatokat? Rózsaág, reméljük azért még megvárjátok az orgonákat!

Sikerült szopi melltartót vennem, szerintem nem túl drágán, a Dunakeszi Auchanban van egy Triumph outlet, mindenkinek ajánlom, féláras. Volt az Auchanban is Dorina és ugyanaz volt kb. az ár 3500 Ft körül, de egyenlőre elég kettő. A Tescoban, C&A-ban és H&M-ben nem jártam sikerrel ez ügyben. Egyébként mennyit érdemes venni?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Én kettőt vettem, most négy van :wink:
Vendég
 


Köszönöm a bókokat Samu nevében is! :D
Pandácska, nem semmi, hogy Dorka kapásból a nehezebbik forgással kezdi! Tényleg nagyon ügyes! Úgy látszik, a csajok sokkal mozgékonyabbak és ügyesebbek, mint a fiúk. És a szopis kép tényleg nagyon jó (bár nekem a sapecos is naggyon bejön). Samu egy ideje majdnem mindig kalimpál evés közben, őt aztán nem lehetne lefényképezni :-)

melltartó: én nem mertem venni terhesen, mert egyáltalán nem nőtt a mellem a szülésig, végig a régi melltartóimat hordtam. Aztán amikor már volt rendesen tejem, tényleg kinőttem őket :-) Először vettem egy olcsóbb pamutot, sajna nem emlékszem a nevére, de arra konkrétan, hogy a második hordásra már kicsi lett. Vagy összement, vagy tovább nőttem, passz, vagy mindkettő egyszerre, de simán kizuhant belőle a mellem. Aztán vettem egy drága Anitát a Brendonban, oda tudtam egyedül elrohanni, és ott volt biztosan elég nagy választék. Azt hittem lehidalok, amikor az F kosár lett végül a befutó :shock: sosem hittem volna, hogy idáig fajul a dolog :D tényleg nagyon drága volt, kb 10ezer, de el kell ismernem, hogy életem eddigi legkényelmesebb melltartója. Szerintem én max még 1et veszek majd, mert úgyis csak akkor hordom, ha elmegyünk valahova, itthon akármilyen is jó, elvégre simán lehajtom a pántot féloldalt és kész. Már nem tudom, hogy találtam ezt az oldalt, de ezekből válogatnék szívesen, ha eljutnék valamelyik boltba: http://www.angilure.hu/
danann
 
 


Ma reggel...

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Köszi mindenkinek a mellszívóval kapcsolatos tanácsokat. Azt hiszem első körben nem viszek, tényleg attól félek, hogy eltűnik, ahhoz meg kicsit drága volt.

bonca
Nem tudom, mire gondolsz konkrétan, hogy mi történt veled, de most olvastam, hogy a méhszájvizsgálat okozhat méhösszehúzódást és tágulást. Nekem a doki szerint már kinyílt a külső méhszáj :( , pedig még van egy kicsi hátra. Most mindenki azt várja tőlem, hogy fekve töltsem az életem minden percét.

Kép
Kép
szfgabi
 
 


szentpyr, az utolsó kép... hát valami tündériek :lol:
Vendég
 


Szenpyr - tényleg nagyon édesek! Már alig várom, hogy babázzunk mi is! Főleg, ha ilyen képeket látok!

Szfgabi - nekem is kinyílt már elég régen, de én nem tudok egész nap feküdni, azért remélem holnap nem fogja mondani a doki, hogy tovább nyílt. Nem is bírnék egész nap feküdni, nem bírja a derekam sajna. De azért pihenj sokat és házimunka csak komótosan!

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Szentpyr, tényleg tündériek! Az a piszézős... látszik, hogy Panna mennyire imádja az öcsikét!

Még válogattam nektek néhányat az utolsó hét képeiből :-)
Kép A térdemet csapkodom nevettemben
Kép Ide azzal a masinával, te paparazzo!

Kép Apa keze is finom
danann
 
 


Köszönjük lányok :D

Gabi,
Miért kellene feküdnöd? 36. hét után már nem kell, főleg nem nyitott külsővel. Nekem is az volt, és én 36. héttől már mászkálhattam bátran. Mégis túlhordtam :wink:

Szentpyr,
Gyönyörűek :lol:

Danbnan,
Az utolsó képen, mintha Dórit látnám, pont így rágja az apja kezét :lol: Nagyon édes!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést hogy csak így ismeretlenül írok 8)

Nagyon szépek a babák! :D

A segítségeteket szeretném kérni, remélem nem gond :wink:

A Szabó doki asszisztensének, a Csillának a számát szeretném megtudni. Vagyis inkább azt, hogy változott e neki tavaly óta? A ..920 végűn lehet még mindig bejelentkezni?

Meg ha esetleg tudja valaki, hogy milyen hamar lehet most bejutni a magánrendelésére? Elég sűrgős lenne, hiába hívom a Csillát a 920 végűn, nem veszi fel. Ezért gondoltam hogy lehet megváltozott nekik, vagy csak rosszkor hívom :roll:

Ha esetleg valaki tud segíteni, annak nagyon-nagyon köszönöm! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Gratula mindenkinek a gyönyörű babákhoz!!! Annyira édesek!!! :)
Már én is alig várom, hogy babázzunk, de nekünk még viszonylag sok van hátra. Addig megpróbálom a kismamaság minden pillanatát kiélvezni :)

dytke
 
 


Momi - persze, hogy nem baj, hogy kérdezel, ezért van ez a fórum :)
Sajna én nem tudok neked segíteni, de a többiek biztosan.

dytke
 
 


sziasztok lányok,

szentpyr, dannan, pandácska, gyönyörűek a gyerekek! :)

(remélem nem hagytam ki senkit :oops: - de az összes gyerek gyönyörű itt a fórumon! :) biztosan a miénk is az lesz :)

momi, Szabó doktornak a számát nem tudom, de ugyanígy a babaneten vagy egy Sza dokis topic, abban emlékszem, hogy megadták az asszisztensnője számát, szerintem ott megtalálod, vagy gyorsan kapsz választ.

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Momi!
Csilla száma a 30/396-4920. Elvben ez van meg neked is. Én kb. 4 nappal ezelőtt beszéltem vele ezen a számon, úgyhogy biztosan jó.

Lányok!
Babák gyönyörűek! Annyira szeretném már én is élvezni ismét az anyaságot egy újabb csöppséggel. Irigy vagyok rátok!!!

Szentpyr!
Pannától elolvadtam. Látszik mennyire imádja Ábelt.

Szfgabi
Eszedbe ne jusson feküdni egész nap! Szerintem az 1 ujjnyi külső méhszáj nyitottság teljesen normális a 36. héten.
Nekem már a 25. héten nyitva volt mind két terhességemnél a külső méhszájam 1 ujjnyira. Laurát a 40. héten szültem, a 36-on 1111-volt a méhszáj, méhnyak stb. nyitottsága. Nem fekszem most sem, csak akkor pihenek le ha érzem a keményedéseket. Nyugodtan tevékenykedj otthon és sétálj a friss levegőn amennyi jól esik. Ne proszívózz és ne emelgess nagy súlyokat ez a lényeg!!!
Holnap rákérdezek a dokira mettől-meddig nem lesz!!!

Manka!
Melltartót szerintem ne vegyél többet, elég a kettő. (nekem elég volt a korábban) Ha később szükségét érzed, vagy esetleg még nő a melled akkor is tudsz vásárolni.
Holnap megyek én is dokihoz 1/2 3-ra. :)

Kép Kép
rozsaag
 
 


Lányok!

Ismét egy kérdésem lenne:
A sztrepto B szűrésem pozitív lett. Laurával is az volt, ezért én is és ő is kapott antibiotikumot szülés alatt/után. Azt tudom, hogy szülés alatt kapni fogok, de arról tudtok valamit, hogy mi a gyakorlat az AEK-ben, ilyen esetben kap-e a baba is?

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rózsaág - köszi a tanácsot! Már többen is írtátok, úgyhogy nem is veszek több melltartót. Mi holnap este megyünk, a férjem csak akkor ér rá. Holnap fel is teszem a szüléssel kapcsolatos kérdéseimet. A kérdésedre válaszolva, a szülésznő a szülőszoba látogatáson beszélt erről, hogy adnak gyógyszert és úgy rémlik a babának is, de aki még ott volt és hallotta, segítsen, nem akarlak félretájékoztatni! Emlékszik rá valaki????

Momi - én is mindig elérem Csillát, szerintem próbálkozzál, talán csak valamiért nem tudta felvenni!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Rozsaag - nekem is úgy rémlik, hogy a szülésznő azt mondta múlt szerdán, hogy a baba is kap antibiotikumot ilyenkor, de én sem vagyok benne tutira biztos

dytke
 
 


Rozsaag - ezt a szűrést egyébként hányadik héten végezte a doki?

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Köszi lányok!
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy ha én kapok, akkor ő úgy tudja, hogy a baba nem kap, mert felesleges kétszer adni neki. Jó lett volna egy gyerekorvossal is beszélni, hogy mi a gyakorlat ilyenkor. Remélem azért vesznek orr-torok-fül váladékot szülés után a babától és megnézik tartalmaz-e Strepto B-t. Nem szeretném, ha szepszist kapna még a kórházban. :(

Kép Kép
rozsaag
 
 


Manka!

13., 16., 36-on fogja levenni, de ez orvostól függ. Van aki nem is veszi le.

Kép Kép
rozsaag
 
 


rozsaag , én szülés előtt kaptam egy hétig antibiotikumot, szülésnél mi már nem kaptunk.
Vendég
 


Rozsaag, sajnos én sem emlékszem, mit mondtak a strepto... val kapcsolatban, szerintem csak annyit, h ha pozitív, adnak antibiót (de azt nem h kinek...). Ha itt nem kapsz megnyugtató választ, szerintem egy telefont megér, én múltkor egy kérdéssel a szülőszobát kértem, gyorsan felvették és készségesen segítettem, nem éreztem h terhükre lennék.

Kép
Kép
szalamandra
 
 


köszi Lányok :) !

rózsaág,
a szobatársam is pozitív volt és én meg úgy emlékszem, hogy a baba nem kapott, csak figyelték őt, hogy van e valami jele a fertőzésnek, hogy ha valóban szükséges, akkor rögtön kezelhessék! esetleg kérdezz rá a dokinál is, hátha tudja...

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Rozsaag,
Dóri nem kapott, csak én a szülés alatt. Mondjuk én ott tudtam meg, hogy pozitív lett, Gulyás doki ezt nem közölte velem. Ezért mérges is voltam, mert kérdeztem tőle az eredményt, de nem mondott semmit, így gondoltam, hogy biztos negatív.
Vendég
 


rozsaag

én is megyek holnap Sz dokihoz 12.45-re, úgyhogy rákérdezek a szabijára - múlt héten mondta, hogy Tidrenczel helyettesíti ez idő alatt, csak azt felejtettem el, hogy pontosan mettől meddig. Ez a terhesség ugyebár :wink:
Nekem a strepto múltkor negatív volt (bár én úgy emlékszem, hogy vmikor a 20. héten vette le), akkor ezek szerint most is számíthatok egy újabb kenetre?
És köszi a bíztatást, most van mit a családom orra alá dörgölni :P Úgy tekintenek rám, mint a hímes tojásra, ha rajtuk múlna, semmit sem csinálhatnék - ezt viszont nehezen viselem.

Kép
Kép
szfgabi
 
 


Sziasztok!

Újra itthon vagyunk, picit fura az otthoni nagy nyüzsgés után megint itthon ketten Kristóffal.
Jó volt, kirándultunk és pihentem/pihentünk sokat.

Nagyon édesek a babák, napról napra szebbek, aranyosabbak!
Teszek fel én is képet Kristófról.
Kép
Kép

Kép
Kép
susytunder
 
 


Ja! Én nem is emlékszem rá, hogy nekem bármit levett volna a doki. Utolsó hetekben igen, az negatív volt, de előtte sosem. Szülés közben én kaptam antibiotikumot, de azért, mert nagyon sok idő telt el a magzatvíz elfolyása után.

Kép
Kép
susytunder
 
 


susy! Kristóf nagyon helyes és hogy "babásodik" :) !

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Sziasztok!

Olyan tündériek ezek a gyerekek!!! Remélem dagad a melletek, nem csak a tejcitől, hanem a büszkeségtől is! Panna és Ábel! Csúcs! És, hogy hogy Ábel mennyit változott már egy hónap alatt! Hihetetlen! Grtaulálok mndenkinek és közben próbálok türelmesnek lenni és elhinni, hogy hamarosan nekem isl elsz ilyenem! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Az előbb sikerült is elérnem a Csillát és holnapra kaptam időpontot :D
Hihetetlen, hogy egy év távlatából megismert :shock: :D :D

Még egyszer köszönöm szépen :wink: :D

További kellemes beszélgetést, sziasztok

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Rózsaág, ha neked időben be tudják adni az antibiotikumot, és van idő a szülésig (asszem 5 óra), akkor a babának nem kell adni,csak figyelik őt. Ha gyorsabban történnek az események, akkor kap ő is. Én így emlékszem.

Nagyon édesek a képek. Teszek fel én is dicsekedésként :)

Kép

Kép

mtunde
 
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenki válaszát. Szabó doki azt mondta, hogy ha 36. héten negatív a kenetem, akkor nem kapok antibiotikumot. :( A szülésznő pedig azt a választ adta, hogy a kórházi gyerekorvosok ragaszkodnak hozzá, ha valakinél egyszer már kimutatták, akkor kapjon antibiotikumot szülés alatt. Én ezzel értek egyet. Hiszen ha már egyszer megkaptam, akkor életem végéig hordozó vagyok még akkor is ha néha az alacsony csíraszám miatt nem mutatható ki a hüvelykenetemben, vagy a vizeletben.
Mindenkinek aki érintett figyelmébe ajánlom a Várandósság/Streptococcus B topicot. Ezt egy házaspár nyitotta, akiknek sajnos a babájuk fertőződött és szellemileg teljesen sérült lett. A házaspár férfi tagja orvos, ő is válaszolni szokott a feltett kérdésekre Doki aláírással.

Pandácska!
Gulyás dokinak még egy nagy feketepont!!! :evil:

Szfgabi!
36. héten veszik le célzottan Streptococcus B-re a kenetet. A laborban azt fogják keresni!!!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Mtunde!
Köszönöm szépen. Ha jól tudom 4h-nak kell eltelnie és 2x kell kapnom antibiotikumot. Laurával így volt egy másik kórházban.

Egyre szebbek a babák!!!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rozsaag,
Igen, ezért haragudtam is rá, hogy miért szülés közben kell megtudnom, és miért nem kezelt elötte :evil: Nekem is 36. héten vette pedig le, és találkoztunk utána is. Durva amit leírtál, majd mindjárt, megnézem azt a topicot.

Susy,
Kristóf már most nagyon helyes pasi :wink: mi lesz itt még késöbb?

Tünde,
Nagyon jó az apja lánya kép :wink: Látszik, nagy köztük a szerelem :lol:

Megállapítom, hogy az Mávban(nekem még mindig az) csak szép gyerekek születnek :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megszületett pici lányom Puskás Vivien 04.10-én 21:23-kor 3150gr és 54cm-rel:)
A szülés nagyon fájdalmas volt, de megérte, gyönyörű baba, imádjuk :lol: :lol:

Judit
b_judyt
 
 


Judit, gratulálunk, sok boldogságot és jó egészséget Nektek! :lol:
Majd képet iss szívesen látnánk ám :wink:
Vendég
 


Judy,
Gratulálok nektek :lol: Képeket várunk!!
Vendég
 


Lányok, dicsekedjetek csak ezekkel a gyönyörű gyerekekkel, had irigykedjünk egy kicsit :)

Judy - gratula, és minden szépet és jót, egészséget, kitartást, türelmet, örömet stb. nektek!!!

dytke
 
 


Judit,

gratula a kislányhoz, minden jókat nektek! És igen, szeretnénk majd képeket is látni róla! :)

Lányok, ma voltam cukorvizsgálaton a Rókusban, és nagyon pozitív élmény ért. Egyrészt, a doktornő nagyon kedves volt és végtelenül segítőkész, másrészt a lötyi lecsúszott :), és utána ki is jöhettem a kórházból, nem kellett ott dekkolni. Bejöttem a munkahelyemre mert nincs messze, és így nem kell kóvályognom a városban két órát, sem a kényelmetlen várószékeken ücsörögni és olvasni próbálni a kórházban. Igaz az is, hogy nem kellemes korai kelés, vérvétel, cukorivás után utazgatni (szerencsére csak 4 megálló), de itt tudok pihenni amíg vissza nem kell mennem, és legalább nem tartok attól, hogy "véletlenül" egy kávézóban benyomok egy koffeinmentes capuccinot :)

mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Nagyon édesek a gyerekek! Ilyen képekkel nyugodtan "dicsekedjetek"!:lol:

Judit - gratulálok Vivienhez, jó babázást és sok tejcsit kívánok!

Mi ma este megyünk dokihoz, remélem minden oké, talán ma eldől hogyan szülünk és remélem nem császár lesz.

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?