Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marek! Ha Te fura vagy, akkor én is, mert hasonlóképpen gondolkodom az esküvőről. :D
A www.waiting.hu-n ha megnézitek a menyasszonyi/alkalmi kategóriában a 3. ruha nagyon tetszik. Így a jövő hét elején bekuksizom oda, hátha van valami jó.
A promod.com-on pedig felmérhetitek, mik a lehetőségek. Én biztos visszamegyek még egty-két pólóért. A kínaiban nézek hozzá valami felül megkötős kardigánt és akkor elvagyok egy darabig.

A gyomrom még mindig nem az igazi. Reggel aztán hiába vártam a málnaszörp után a reggeli is kijött. Állandóan kuruttyol a gyomrom, hiába eszem. :( Az a baj, hogy régen is voltak ilyen tüneteim több évvel ezelőtt, akkor helikobaktériumot kerestek. Tudom, hogy a terhesség óta van ez, de akkor is fura. Vagy az émelygés vagy ez.

Megjöttek a vendégek, szaladok.

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok!

de jó téma!..esküvő...bár a miénk májusban lesz, hogy 2 éve megvolt...(milyen gyorsan telik az idő) én is olyan igazi lagzira végytam mindig is, ugy is volt, ruha, torta, zenészek, rózsaszirmok...és a ferjem nagy családjának köszönhetően 250 személyesre sikerült...de itt errefele ez szokás, barátokkal, családal, szomszédokkal együtt...na de akkor is az én részemről csupán 40en voltak :lol: ....ez nagyon furcsa volt nekem
de most visszanézve, jó hogy már lejárt, mert mi az esküvő szervezés idején veszekedtünk a leges legtöbbet...nem is gondoltam volna minden érdekelte..,még a szalvetta és a szallagok szine is :evil: ...igaz azután folytatodott, mert jött a házépités...ugyszintén ameddig odajutottunk hogy készen be vanm rendezve a ház...mindenbe ami nekem tettszett neki nem és forditva...szoval nagyon örvendek, hogy mindezen mostanra túl vagyunk...persze ez nem mindenkinél van igy....de majd kiderül :D ...egyfelöl nem bánom, hogy igy érdekli az ilyensmi is...csak remélem majd a babához is igy hozzá fog álni...de ha nem majd eszébe juttatom én :lol:

A gyereket az idénre terveztük, igaz fél évvel később, mert januárba hagytam abba csak a gyogyszereket...és rá két hétre már össze is jött :) de most már igy is nagyon jó lesz reméljük...

na én már ágyba is bújok, mert egész nap nem voltunk itthon, és ki vagyok nyiffanva :roll:

jo éjt!!

Kép
biceboca
 
 


Ildi!Én sokszor elkapok ilyen fretözést és nekem a doki Canestent írt fel kérdeztem lesz-e baja a babának de mondta,hogy olyat nem ír fel ami árt.A canesten nem szivodik fel hanem kifolyik és így öli meg a gombát.A gomba ha nem kezelik okozhat bajt.De azt nem értem barna folyásra miért azt írnak fel :roll: (én csak 12hét után mertem használni a canestent és nem is nagyon mertem feldugni :oops: )

Marek!Igazad van ha te erre vágytál akkor szard le a rokonokat.nálunk nagy volt és még is lett sértödés mert húztam egy határt :twisted: Ti merre lakotok?

Biceboca!De jó nektek már a házon is túl vagytok.Mi idén fogunk remélem ha az önkormányzat nem szarolna :evil: Mekkora házatok van?

Barifelhő!Nem szeded a magne b6-ot?Nekem volt amikor csak ezzel maradt bent a kaja.De azért ha ez sokáig nem mulik vagy nem enyhül nézesd meg magad.

Na megyek aludni.Jó éjt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Még minidg az esküvő témához, szerintem semmi és senki sem sem fura.
Igazából a mi lemondásunknak is csak az egyik ürügye volt a baba. Nekem komoly streszt okozott, hogy még a 66. bőrt is le akarják húzni rúlam mindeféle hülyeségekkel, aminek semmi értelme. Ilyen kis ajándék (amit kidobni senki nem akara, de előbb utóbb, úgyis az lesz a sorsa), olyan kis virág, ide is dísz meg oda is.... :evil: Megőrített! Első körben nem mertem felvállalni a nagy család előtt, hogy a hátam közepébe se ez a bohóckodás, meg, hgoy mindenki azt vizslassa, hogyan eszem a levest, mivel egyszem lány vagyok a családban. Ergo az összes nagyim és rokonom elvárta, hogy legyen hagyományos lagzi. Van két unokabátyám, őket senki sem molesztálta ezzel. NA, mindegy, jobban nem akarok belemenni ebbe. A lényeg, hgoy lehet, hogy később talán bánni fogom, de most úgy érzem, hatalmas tehertől szabadultunk meg. A baba nagyon jól tudta, mikor kell jönnie, még mielőtt komolyabban összevesztem volna az anyukámmal azon, hogy minek hogy "kell lennie". Így senki sem neheztel majd ránk és meglesz az az intimitása is a dolognak, amire mi vágyunk. Lehet, hogy én is olyan fura vagyok, mint Marek? :D

A pasik fura viselkedéséről nem igazán tudok nyilatkozni, mert az enyém teljesen jól viseli a dolgokat. Mondjuk, szerintem nem is változott annyira drasztikusan az életünk. Hamarabb elalszom, többször eszem, ritkábban szexelünk és vannak napok, amikor csak nyűglödni tudok, mert semmi sem jó igazán. Most hogy leírtam, lehet, hgoy mégis csak drasztikus??? :shock: Vagy a pasim ennyire birkatürelmű lenne? :? :lol:

Holnap jönnek a szüleim. :roll:

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Biceboca,én is irigyellek!jó lenne már túl lenni ezeken a dolgokon! :roll: (ha nem vagyok pofátlan rákérdezhetek a korodra? lehet,h már írtad,de nem emlékszem)
a mi házunk(ha minden jól megy) decemberben lesz átadva!addig meg itt vagyunk a szüleimnél!nem egy nagy öröm! :?
na de nem panaszkodom,csak legyen minden rendben!:D
egyébként tök jó,h olyan sokan voltatok az esküvőn!én az anyagiak miatt max 100embert szeretnék,de nem tudom én hol húzom meg a határt,mert eddig csak akiket én hívnék azok vannak 96an! :lol:
nálunk is tuti lesz sértődés! Kata,te hogy csináltad?:D

egyébként beszéltem a barátommal és mondta,h igazam van és tényleg kéne esküvő még a baba elött!úgy örülök!:D azt mondta,h majd holnap mindent átbeszélünk!...

Barifelhő, megnéztem azt a ruhát!tényleg nagyon szép!!!és végül is nem is olyan drága!a bérlés 50nél kezdődik! :?

Marek,én is azt mondom,h ez mindenki maga döntse el,h hogy szeretné,mert ez az ő napja!és aki ezen megsértődik,hát az meg az ő dolga!...

nah,további szép hétvégét mindenkinek és
Jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon felcsigázott ez az esküvősdi téma.
Mi eleve úgy álltunk a dologhoz, hogy amikor összeismerkedtünk a férjemmel, azt a döntést hoztuk, hogy itt vagy lesz 1 éven belül valami komoly lépés, vagy odébbállunk, nincs időnk arra, hogy "lötyögjünk" valaki mellett. 11 hónap alatt megkérte a kezem, és onnan 6 hónapra össze is házasodtunk. Fel sem merült az, hogy a gyerek előbb is jöhet!
A környezetemben, azokban a kapcsolatokban, ahol nem házasságban fogan a gyermek, a következőket észleltem:

1. a gyerek miatt összeházasodnak, a férfit belekényszerítve, aki talán 1-2 évet kiúz, aztán elege lesz, hiszen ez nem az ő döntése volt, hanem a családé (ilyenkor a "jóakaró" haverok is ugratják az illetőt, hogy papucs...stb)

2. a gyerek miatt összeházasodnak, a férfi saját maga, külső kényszer hatása nélkül, ahogy megtudja, hogy kisbaba lesz, haladéktalanul megkéri a lány kezét (ők a felelősségvállalóbb férfiak, gyakran vannak köztük mulyábbak, akiknek már eszükbe jutott, hogy jó lenne összeházasodni, csak vártak valami megerősítésre)

3. nem veszi el a lányt - együtt élnek, házasság nélkül, ez lehet ugyanolyan erős, mint egy házasság, de a nő csalódott (ezeknek a pároknak a legfőbb érve az szokott lenni, hogy nem egy papíron múlik-ezt általában a férfi nyomására hangoztatják...aki nem akarja törvény által lekötni magát)

A legveszélyesebb az, amikor fel sem merült még a férfiban, hogy el akarja venni a lányt...és a kisbaba akkor fogan. :cry: Ez totális kényszer...csak akkor válhat boldoggá ez a házassság, ha a férfinak benő a feje lágya közben...megkomolyodik...és feldolgozza, hogy vállalnia kell tettei következményeit.
(Különben: gyereket csinálni jóval kisebb erőfeszítés, mint egy életen át felelősséget vállalni egy családért a házassági szövetségben... és valljuk be, a mai társadalmunk nem erről a felelősségvállalásról szól. :( )
szöszke
 
 


Jó reggelt!

Kata - nem a barnázásra javasolta a Canestent, hanem az erős sárgás folyásra, ami azóta már elmúlt, a barnás folyás is nagyon halványodott, tegnap pl. nem is volt, de azért én még izgulok miatta :cry: csak akkor nyugszom majd meg, ha 15-én túlvagyok az UH-vizsgálaton!!!

Szöszke - jók a teóriák, de nálunk a helyzet egyikhez sem hasonlítható, mi már lassan 4 éve vagyunk együtt, 1,5 éve élünk együtt és valahogy se bennem se a páromban nem volt benne ez a házasodni akarok dolog, amikor összeköltöztünk, be kellett rendezni a kecót, a hiteleket fizetni, mindig kellett valamit venni, nem is lett volna pénz egy normálisabb esküvőre. Amikor pedig Karácsony előtt a párom szüleitől kaptunk 50 e ft-ot gyűrűkre (mert hallották, hogy párom meg akarja kérni a kezem), karambolóztunk és a kocsi javítása 150 e ft. volt, szóval elúszott a pénz :?
Most megbeszéltük és egyikünk sem akar kapkodni az esküvővel, csak azért, mert jön a baba, hiszen ugyanúgy szeretjük egymást a papír nélkül is. Persze ez attól is függ, hogy mekkora a családi nyomás (nálunk nem engedjük, hogy beleszóljanak) vagy hogy tényleg egyik vagy másik félnek zavaró-e, hogy a "baba miatt" kell összeházasodniuk.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Szöszke - Biztos van igazság, abban, amiket írtál, de ránk sem igaz egyik sem igazán. Ahogy Ildiék, mi is már több, mint 4 éve vagyunk együtt, de a mefismerkedésünktől számítva nem telt el 1 év, amikor én felköltöztem Pestre és kezdtem új életet a kapcsolatunk miatt. Azóta együtt élünk. A dolgok, mintha maguktól történnének és mi békében szereteben/szerelemben éldegélünk. A lehetőségeket kihasználjuk, amiket elénk vet a sors, legyen az lakás vagy utazás. Mindketten azon a véleményen vagyunk, hogy inkább ezekre a dolgokra költjük a pénzt, mint egy népünnepélyre. Persze, aztán a család nyomására beadtuk a derekunkat, ahogy írtam feljebb, de a természet megint elrendezett mindent. :D Így kis esküvő lesz, a megmaradt pénzt pedig kiságyra és egyéb babaholmikra költjük inkábbb. Ja, azt elfelejtettem, hogy szülői segítségre csak az én szüleimtől számíthatunk, a páromét inkább mi segítjük, ha tudjuk.
Szóval szerintem ennyire azért nem lehet általánosítani, és leszűkíteni 3-4 típusra a kapcsolatokat. :D A párom pl. decemberben, amikor még nagyban folyt a szervezkedés, azt mondta, hogy ő akár holnap is elvesz, ha akarom, de ehelyett a felhajtás helyett sokkal nagyobb öröm lenne neki egy kisbaba. És ez tényleg így van! Látom rajta a boldogságot, amikor esténként krémezgeti a pocakom. :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bocs, hogy megint ilyen hosszú lettem!

Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Tegnap jól bevásároltam a Promodban :oops: Sikerült néhány felsőt találnom, nem volt olcsó, de kit izgat. Kellett már a lelkemnek, a többi meg nem érdekel...
Sajnos megint minden fekete amit vettem, anyának nem is mertem elmondani, mert nem örült volna. Eredetileg azt mondtam, hogy addig fogok feketében járni, amíg terhes nem leszek, most asszem azt várom, hogy kihízzam a ruháimat, akkor muszáj lesz lecserélni őket... :roll:
Viszont tegnap felhúztam egy régi farmert és ismét (és még mindig) jók rám a terhesség előtti nadrágok! Pedig híztam 16 kilót, és a csípőm is baromi széles lett, de már a csontok is visszarendeződtek! Pedig reméltem, hogy az a fájdalom most kimarad, de asszem most sem fogom megúszni. :cry:
Megyek főzni, de majd még benézek, bár elég sok dolgom van...

marek
 
 


Sziasztok!
Az esküvő témához csak annyit írnék, hogy nekem, mint nőnek volt szükségem arra, hogy a párom elvegyen, mert így 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy szeret. A vágy részemről volt persze erősebb, de azóta szerintem sokkal stabilabb a kapcsolat (egyébként kedvesem is mondta már ezt azóta gyakran). (1,5évig jártunk, és májusban leszünk 5 éves házasok). Persze ez valójában személy függő, valakinek nincs szüksége ilyen típusú megerősítésre, enélkül is boldogan él. És abban is lehet igazság, hogy a kierőszakolt házasság többet árt(hat), mint használ. Szol a lényeg az, hogy a fennálló szituációból próbáljuk meg kihozni a legtöbbet. (több frázis nem lesz, megígérem :) )
A kismama övet helyettesítő passzérészt méteráru boltban lehet venni (Pl.Röltex), és én direkt mondtam, hogy olyat keresek, amit kismamaövnek tudok használni. A passzéanyagot egyébként pulcsik ujjára, vagy derékrészére varrjuk, hogy összehúzza az anyagot (ettől lesz mackófelsőszerű...)
És még egy dolog a Canestenhez: Nekem a 6.héten volt egy kis folyás problémám, a dokim a Klion tablettát és hüvelykúpot írta fel (a tablettát Maciapu is szedte). Mindkettő használati utasításában benne volt, hogy nem szedhető az első harmadban, de dokibácsi azt mondta, hogy ez nem helytálló. Igaza lehetett, mert a vizsgálatok szerint azóta is minden rendben van. Egyébként ha nem viszket, lehet, hogy nem is fertőzés, hanem csak simán a megváltozott a hüvelyváladékod állaga (erősebb lett, sűrűbb, és sárgásabb). Persze ezt doki állapítsa meg, ne mi :)
No, most, hogy annyit írtam, megyek , és kifosztom a hűtőszekrényt, és szabaddá teszem az utat az illemhely felé. :)
Mindenkinek szép napokat!

macianyu
 
 


Sziasztok!
Megpróbáltam viszaolvasni, de úgy látom, hogy legutóbb csak az esküvőről volt szó, ehhez pedig nem nagyon tudok hozzászólni. Nálam ez sajnos tárgytalan.

Viszont képzeljétek, ma nekiültem, és felírtam mindent, ami majd kell a babynek. Kezembe vettem a Mothercare és Babies R Us katalógusokat, és számolgattam. Kicsit többre jött ki, mint amire számítottam, de hát ez van. A gyerek drága…minden féle értelemben. :) Szóval 1200 font jött ki…ez olyan hasraütésszerűen 400.000Ft. Hozzá kell tenni, hogy nem a legolcsóbb cuccokat szeretném majd megvenni, de persze teljesen a földön állok, semmi luxus dolog nincs benne. Írok egy listát, hogy én miket fogok venni, és jó lenne, ha esetleg kiegészítenétek hasznos dolgokkal, főleg akiknek már van nagyobb tesó, és van tapasztalata. A babakocsi egyébként az lesz, amit Bogyogyorgyi feltett ide. Nézzétek meg a linket, szerintem nagyon jó kis babakocsi. És 60.000Ft-ért ajándék, úh én ajánlom nektek nagyon! Asszem az új ára 120.000Ft, az autósülés, meg a rászerelhető mózes meg együtt kb még egy százas, de nem tudom pontosan. Én itt 375font-ért találtam egy akciós szettet (kb 130.000ft), de én csak az autósülést veszem meg majd hozzá, úh a kettő együtt ennyi.

Na akkor a listám:
Quinny buzz babakocsi Maxi Cosi autósüléssel, ágy, matrac, pelenkázó szekrény+szivacs, ágynemű:fejvédő, 2takaró, szennyes zsák, hálózsák, 4lepedő (ezek mind ilyen macis, tök ari szettből vannak), Fischerprice Rainforest elekromos hinta, Tomy walkabout premier advance baby örző, kiskád, 3 kapucnis törcsi, Tomee tippee mellszívó, Tomee tipee mikrós strelilizáló 3 cumisüveggel, kenguru hordozó, táska kiruccanáshoz (speckó, baby cuccoknak), szopis párna.
Ebbe persze nem írtam bele apró dolgokat, mint pelus, krémek, játékok, stb…ja meg a ruhák, az külön történet. :P És még gondolkodom a mózeskosáron, hogy 3-4 hónapos koráig abban aludjon, hát még nemtom. Itt nagyon sok fajta van, és tök arik, nem ilyen habos csipkés idétlenségek. És nagyon ajánlják itt, hogy ne aludjon rögtön ágyban a baby, hanem mózes vagy bölcső. Vélemény?
Szal légyszi egészítsétek ki, ha van még ötletetek!

Ezt feltettem a novemberiekhez is, bocsi annak, aki 2x olvassa...bár most hirtelen nem rémlik, hogy valaki ugyanígy két felé szakad, mint én. :)

Velem minden ok, elmúltak a rosszullétek, ennek nagyon örülök, mert sokkal jobban érzem magam. Érzek vmt mindig ugyanazon a helyen, a köldököm alatt kicsit balra, mintha a baby lenne ott, de 11.hét biztot még korai ehhez. Néha kis csikizés, néha mintha egy kis buborék pukkanna, vagy ütődne a hasamhoz belűl...hát nemtom.
22-én megyek a kórházba Uh-ra, és 30-án találkozom a midwifeal 1-1,5 órára. Az volt a levélben, hogy hozzánk jön a lakásra...hát én még ilyet nem hallottam. Fel is kell majd hívnom, mert addigra elköltözünk.

Na most megpróbálok még egy kicsit visszaolvasni, és ha van hozzáfűzni valóm, akkor még jövök. Minden jót nektek!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Ja bocs, ha vkt érdekel Bogyogyorgyi hirdetése, az a novemberieknél van, nézzétek meg. Talán vissza 1 vagy 2 oldallal a legújabbhoz képest.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok lanykak!

Jaj, de sokat irtatok megint :lol: :lol:

Eskuvo: Mi kb 3 honap utan osszekoltoztunk, 1 ev egyuttlet utan kikoltoztem vele azsiaba, munka miatt.... ra fel evre megkerte a kezem, es 3 honap mulva eskuvo. Tehat durvan masfel evvel azutan, hogy osszejottunk. Ez volt 6 eve marciusban.... mivel ugye nalunk rengeteg ember jott volna kulonfele orszagokbol, ide-oda kellett volna repiteni a szuk csaladot attol fuggoen, hogy lett volna a lagzi, mi szepen kettesben elrepultunk egy romantikus TAVOLI szigetre, es edes kettesben osszehazasodunk, plussz megvolt a naszut is! A csalad szerencsere (aki erdekelt) nem akadt ki, megertettek, hogy ez a mi napunk, rolunk kell, hogy szoljon, nem pedig a naszneprol....

Sensi, nagyon ugyes vagy!!!! Nekem kb 2 ennyi jott ki, ok csomo mindenbol ketto kell kapasbol ugye, es a dupla babakocsi, amibe beleszerettem, eleg draga....de megeri, mert vegig lehet majd hasznalni, nagyon strapabiro! Szerintem a mozes jo 5let, de probalj kolcsonkerni, mert kb 3 honapig hasznalod majd csak... Mi 2 babaagyat veszunk majd, az egyik fent lesz a haloban, az agyunk melle tolva (egyik oldal leveve) hogy egyutt aludjunk, de megse', a masik meg a babaszobaban. Az elejen amig pindurik, ugyis egy agyban szeretnem, hogy aludjanak.
Nalunk kell majd meg jaroka, mert tobb szint van, meg persze autosulesek...

Eeees, ma toltottunk a 12.hetet!!!!! :D :D hogy repul az ido!!!

dragonfly
 
 


Van/volt valakinek (anyukak) furdeto vodre? Olyan sok jot olvasok rola... Nektek bejott????
Ja, es Sensi, ha mentek haza meg a baba szuletese elott, vagy jonnek hozzatok, gumilepedot hozassatok, mert itt nem lehet kapni rendeset!

dragonfly
 
 


Kedves Ildi és Bettyna!

Nem azt mondtam, hogy kizárólag ezek a kategóriák vannak, hanem azt, hogy akik az én környezetemben mozognak, és nem házasodtak össze, vagy akkor, amikor a baba bejelentkezett, azoknál ezt figyeltem meg...nyilván ahány pár, annyiféle megoldás. :)
szöszke
 
 


Dragonfly!
A vödröt én is néztem, és az az egy kérdés van még, hogy kell-e vagy sem...állítólag jó, de mi van ha nem jön be. A mothercare-ben 19 font...sztem nekünk is lesz! Tök vicces! :)
A matrac amit kinéztem elvileg vízálló...úh nemtom kell-e majd a gumilepedő.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Csak egy gyors bekukk...

Esküvő témához nem nagyon tudok már hozzászólni. Esetleg annyit hogy nekünk egy év eltéréssel volt a polgári és a templomi.

Legközelebbi vizsgálat: 04.21 afp

És egy gyors kép még az én nagy kétéves lánykámról. :)

Kép

Kép

Kép
perdo
 
 


Barifelho, nagyon szep a ruha! A csipkes az ugye?

Adri, csinalhatnatok csak egy szuk, hazassagkotos eskuvot most, es jovo nyaron, vagy akar hamarabb egy lagznit a csaladnak, baratoknak... akkor lenne ido megszervezni is.

dragonfly
 
 


Sensi, lattam meg olyat is, amit a rendes kad aljara kell tapasztani, es tartja a babat, lebeg a vizen a segitsegevel.... en meg nagyon nem tartok ott listailag, ahol te, majd legalabb lesz kirol kopiznom :D

Perdo, nagyon edes a nagylanyod! Igazi a kutyus? :D :shock:

Szoszke, en ertelek. Nalunk az ismerosi korben van egy par par, akiknel apuci bele lett "kenyszeritve" a hazassagba, mert jott a baba... en megertem, hogy egy varandos nonek szuksege van a megerositesre, de szerintem jobb, ha a lanykeres magatol adodik... egyuttelni is lehet hosszu hosszu evekig, es elvalni pedig ugyanugy lehet 1-2 ev (vagy meg kevesebb) utan.... Minden par mas, de teny, hogy sok negativ peldat is latni, sajnos.

dragonfly
 
 


Csajok akik már a vásárlást tervezik!Nekünk kókusz matrac van igaz drága de nagyon jó.Nálunk sokszor kifolyt a kaki pisi de nagyon hamar megszáradt és nem tudta kifeküdni a mai napig úgy néz ki mint ha csak most vettük volna.Ruhákat én rengeteget turtam voltak újak is de sok turis volt és nagyon jók+könnyen kijön a kaki folt :lol:

Dragonfly!Gratulálok a 12héthez!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ezt a jó kis cikket ajánlom figyelmetekbe. :) A férfiak hozzáállása...és a nőké.

http://www.origo.hu/noilapozo/temegen/2 ... kitas.html
szöszke
 
 


Szép jó estét mindenkinek! :)

Kata! De jó, akkor együtt izgulunk majd :) És, hogy a kérdésedre válaszoljak: egész jól viselem eddig. Rókuci egyszer volt csak, de akkor eltartott két nap és egy éjszaka, harmadik nap pedig elküldtem a páromat terhességi tesztet venni :) Aztán volt kb két hét émelygés, kidobtam az összes hagymát itthonról (most sincs) és nem ment a főzés. Kb 8 hetesen volt egy kis barnázás, de hamar elmúlt és azóta jól vagyunk. Persze, néha még van egy kis émelygés meg alhatnék meg miegymás :)

Perdo! Nagyon aranyosak mind a ketten!!! Nekünk is westie-nk van, nem is egy, hanem kettő :D Ahogy elnézem a fotót, remélem nálunk is nagy lesz a szerelem :)

Kép
mánya
 
 


Sziasztok!
Egy újabb hosszú nap vége! Holnap meg kezdődik egy újabb hosszú hét. Mondjuk remélem anyát végre kiengedik és akkor egy kicsit könnyebb lesz. Most minden perc szabadidőmet a kórházban töltöttem, jövő héten meg majd náluk töltök minden szabad órát, de az már jobb lesz. Csak az eredményt tudnánk már!!! Be vagyok tojva rendesen... :cry:

Most asszem megyek aludni, mert ki vagyok purcanva!
Jóccaka! :arrow:

marek
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap szuper idő volt, remélem mindenki kihasználta! Mi vidéken voltunk, kertben ültünk, napon, egy szál felsőben, és végre kis színt felszedtem, persze csak arcra és karra, de az is valami :lol:
Sajnos ma már meló van, viszont a héten megyek az UH-ra (kedd) és már nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben van-e. A barnázás két napja elmúlt, de úgy érzem, a tüneteim is, mármint kezdek jobban lenni (remélem nem azért, mert gond van!), nincs este hányingerem, persze a cicim nagyon fáj és tegnap is 7-kor elaludtam, de valahogy jobban érzem magam. Lehet, hogy azért, mert kedden vagyok a 12. hétben?

Perdo - nagyon gyönyörű a kislányod és a kutyi is tündéri, amúgy tényleg meg kellett néznem, hogy eldöntsem, igazi-e, olyan mint egy cuki plüsskutyus!

A házasság témát már nagyon kiveséztük, szerintem mindenki érzi, mikor jött el az ideje, vannak, akik csak húzták, mert nem volt pénz, vagy idő, aztán ha előbb jött a bébi, már nem akarták tovább tolni a dolgot. Az a véleményem, hogy mindenki csak akkor házasodjon, ha nem a nyomás és a baba miatt köti össze az életét a másikkal, hanem azért, mert így érzi.

Kata - mi még nem vettünk semmit, én turiztam pár kis cuccot, még nem igazán mertem vásárolni, bár nem vagyok babonás, de komoly dolgokat még nem vennék. Viszont az ágyról/matracról olvastam, hogy ott nagyon jót kell venni, hiszen a babának fontos a jó alvás, pihenés, ott nem szabad spórolni. Szerintetek jobb az olyan ágy, ami egybe van a pelenkázóval, hogy azt külön ne kelljen venni? Vagy egyálalán kell külön pelenkázó? Az egyik ismerősék vettek, aztán a végén mindig a saját ágyukon tették tisztába a babát :wink:


Na most már sajnos mennem kell, hosszú nap áll előttem, 17 óráig meló és kampányunk is lesz, szóval egész nap ügyfelezni és beszélni fogok :cry:
Mindenkinek szép napot és aki tud, menjen a szabadba, kicsit sétálni, levegőzni, mert ma még szép nap lesz, aztán jön az eső :cry:

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Üdv Mindenkinek!

Jaaaj,én olyan rossz vagyok!itt körülöttem mindenki ezerrel dolgozik én meg dolgozok,netezek felváltva! :lol:

Dragonfly: először is irigyellek!nagyon szép lehetett az esküvőtök!nincs képed?:D egyébként igazad van erre is gondoltunk(h külön ekövő,külön lagzi),de most azt beszéltük,h csak meglesz az egész!

Az esküvöröl már egyébként is beszéltünk, tehát nem a baba miatti kényszer ez,csak így egy fél évvel hamarabb lesz meg,ha sikerül!...Egyébként a barátom nagy problémája az egésszel az,h meg kéne keresztelkednie,mert én templomit is szeretnék, neki meg ehhez a keresztelkedéshez semmi kedve! :roll:
na,de majd meglátjuk,h hogy alakul!...

Sensie:nem vagy semmi!nekem még eszembe se jutott a vásárlás te meg már komplett listát írtál!
Megmondom őszintén,h én ezt az egészet leghamarabb augusztusban szeretném!meg engem most annyira nem hoz lázba ez az egész,mert sok lehetőségem nincs ugyanis mint már írtam a házunk leghamarabb december közepén készül el addig meg szüleimnél lakunk!így addig egy szoba a lakóterünk és ennyi! :(
nem túl izgi!... :?

Perdo:nagyon édes a kislányod!!!:D meg a kutyus is!....

Ildi: nálunk családi vélemény,h jobb az olyan ágy amin van pelenkázó!nálunk tesóimnak is unokatesóimnak is az volt és bevált!
mi amiket nézegettünk azok közt úgy vettem észre,h amelyik külön van az nagyobb helyet foglal!..de kinek mi tetszik!:D

Zsuzsu, Peva és a többiek akik régen írtatok!!!!veletek mi a helyzet :?:
Vendég
 


Sziasztok!
Megint jó sokat írtatok 2 nap alatt.

Házasság: nem akarok senkit kiábrándítani, de szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki páran.
Én már voltam férjnél 23 évesen (4 éve együttélés után), a bontóper rá 2 évre volt. Én akartam válni, és nagyon jó, hogy így alakult. Baba fel sem merült.

Mostani párommal 5 éve vagyunk együtt (4,5 éve együtt élünk), közös házépítés, tervezgetés, egy ideje baba-project. A házasságról annyi: aki nem közeli barát férj-feleségnek hisz minket. Hiszen úgy élünk - vagyis jobban összetartozunk, a korábbi tapasztalatomból kiindulva :)
Szóval esküvő nincs tervben - bár lehet, hogy azért nem igénylem, mert már voltam egyszer az est fénypontja szép fehér ruhában. :lol:
Azt hiszem nagyon meglepődnék, ha megkérné a kezem.
Tudom, hogy így kell egy-két papír szülés előtt, hogy apa nevére írják majd a babócát, de igyekszünk mindent beszerezni.

Hányinger-hányás: kitartás mindenkinek! 14. hét környékén elmúlik. De ha nem tudsz enni egyáltalán, azért menj el dokihoz (egy ismerősömben semmi sem maradt meg, infúziót kapott)

Folyás: terhesség idején természetes az erősebb folyás (persze az orvos döntse el mi normális)

Perdo! Nagyon szép a lányod (igazi angyalka).

Marek! Megérdemelted az új cuccokat! (de tényleg azt írtad nemrég, hogy színeseket veszel, nem feketét)

Betty! Szerintem jó döntés tolni az esküvőt. Igazi nagy bulizás nem igazán lehet a 7. hónapban...még ha ruha lenne is, de eszem-iszom tinci-tánci nem igazán. Baba most fontosabb.

Én még nem merek a vásárlásra gondolni (mindig a köv. vizsgálaton izgulok - fel is hívom a dokim, mert pénteken mennék és a klassz BKV sztrájk miatt inkább be sem jövök Bp.re, adjon valami más időpontot) A hétfői AFP előtt rá akar nézni a babára (aminek nagyon örülök, legalább én is láthatom. egy ideje minden nap érzem már - egérke-kapirgálás odabentról- szóval szerintem minden OK)

Egy picit hosszúra sikeredett. Szép napot, ideje dolgoznom, benézek még, nyugis napnak ígérkezik.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok Lányok!



Gyorsan eltelt a hétvége. Szombaton és vasárnap is vendégeink voltak. Szombaton a barátaink az 1 éves lányukkal. Már ügyesen totyorászik, mint egy pingvin. Végigtapizta az összes ablakot és tüköt. :-) Vasárnap meg anyukám és a párom szülei jöttek ebédre. Jól sikerült, legalábbis dicsérték.

A párommal megállapítottuk, hogy a gyerek nem lesz közgazdász, mert hiába töltöttem a 13. hetet szombaton, még mindig hánytam és ma reggel is rosszul voltam. A gyomrom állandóan kuruttyol és mindig olyan érzésem van, mintha éhes lennék. Több évvel ezelőtt volt ilyen problémám, akkor helikobektert kerestek, de tükrözés lett volna a vége és hirtelen jobban lettem. Lehet, hogy csak a terhesség okozza, nem tudom, majd mondom a dokimnak csütörtökön.

Mot a szeméremcsontom felett húzódik vmi, de eléggé. Nem görcsöl, hanem húzódik. Ez valami új. Talán a méhem? Bekaptam most egy magne b6-ot.

Ma megyünk gyűrűt venni, hogy időben készen legyen. Mi nem kerítünk nagy feneket az esküvő dolognak, csak szülők, nagyszülők és tesók lesznek, úgyhogy csak szűk családi körben, utána egy kis kajálás. Aztán pár napra elutazunk Egerbe pihenni.

Nálatok a 18. hét előtt is csinál uh-t a doki? Az olyan messze van még. Az integrált teszt 2. vérvételére én majd 16+5 naposan megyek, május 8-án.

Majd később még benézek.

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok,

Adri akkor eldolt? Lesz eskuvo??? :D :wink: gratulalok!!!

Barifelho, en 2 hetente megyek uh-ra, remelem a babakat nem zavarja, mert nekunk nagyon jo, hogy ilyen sokszor lathatjuk oket!!! AFP-re nem 16 hetesen kell menni? akkor nem csinal uh-t???

Kepeket mar alig varom, hogy fel tudjak tenni, de olyan lusti vagyok a photoshopot feltolteni a gepre.... :oops:

Hanyas.... nekem sem mulik meg, es etvagyam sem tuti.... ezt mondva, tegnap nekialltam sajtos pogit sutni, es benyomtam egy tepsivel :D :shock: most meg semmi nem csuszik, ugy mint Barifelhonel, minden kijon reggel.... :cry: foleg ha bizonyos szagokat erzek.

Nalunk is olyan nagyon jo ido van!!! Most is a kertben gepelek, tuz a nap ezerrel!!!

dragonfly
 
 


Vasarlas: mi ma vettunk uj autot!!!! eddig abszolut nem csaladi kocsink volt, alig hatsoules, kicsi csomagtarto, de nagyon szep volt, es lenyithato teteju 8) meg itt az esos, kodos albinon-ban is jol ki tudtuk elvezni...
Most viszont, hogy egybol 4 tagu csalad leszunk, hatalmas babakocsival, vettunk agy jeep-et :shock: :roll: tudom, hogy most mindenhol lehuzzak oket, de ez diesel, es mi videken lakunk, rengeteget autokazunk, es ezzel meg haza is tudunk vezetni majd, ugy meg meg kevesebbet szennyezzuk a kornyezetet.

dragonfly
 
 


Sziasztok!
Reggel jó kedvvel írtam nektek, de azóta történt valami... beértem a mh-re és éreztem, hogy folyik valami, elmentek mosdóba és láttam, hogy elöntött a vér. Azt sem tudtam, mit tegyek, gyorsan benyomtam egy betétet, hívtam páromat, nőgyógyimat, de ő csak holnap rendel, azt mondta, hogy menjek be az Uzsokiba (oda tartozik, ott fogok szülni), szegény párom jött értem, elhúztunk. Ott a dokim neve varázsszó volt, mert kerestek nekem orvost, UH-vizsgálót. Na hát, megnéztek, a baba nagyon mozgott, viszont van egy 1/5 rész a méhlepényből, ami kissé levált és alatta bevérzett és most az folyik ki. Amúgy hallottunk szívhangot is, most először és a baba már 6 cm és ő rendben van, viszont ágynyugalom, pihenés. Hazajöttünk és most nem megyek a héten már melózni. Tök parázok!!! :cry: Azt írták a leletemre, hogy élénken mozgó magzat, a lepény a mellső falon mélyen tapad, és van egy echomentes területem rajta, annyira gáááááz!!! Pedig pont most örültem reggel, hogy egész jól vagyok, még bent is a mh-en újságoltam, hogy tök jól vagyok, aztán már csak azt látták, hogy bőgök, mint állat és járkálok zavarodottan. :shock:
Szóval várom a pozitív történeteket, aki hallott már ilyesmiről, amúgy azt mondta a doki, hogy az az 1/5 rész visszaforrhat, de most csak pihi, fekvés, ilyenek.
Holnap megyek a 12. heti UH-vizsgálatomra amúgy is, majd ott még egyszer ránéznek és megbeszéljük a dokival, hogy mit tegyek, de azért félek, mert pont mostanra könnyebbültem meg, hogy túlvagyok (majdnem) a vízválasztó 12. héten, vagyis sikeresen elértem.
Bocsi, hogy ideöntöttem a gondomat, de hát azért vagyunk itt, ugye?
Mindenki vigyázzon magára, a hányósoknak kitartást, gondoljatok arra, hogy az jó jel, hisz akkor a baba is bizonyára jól van!!!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Örömmel olvasom,hogy mindenki jól van. Hála égnek, úgy néz ki, hogy végre nálam is elmúlt a barnázás, már szerda óta nincs. :)
Ma voltam védőnőnél, csütörtökön megyek afp-re. Bár Győrben levették múlt héten azt is, de mondta a védőnő, hogy nem gond, ha még egyszer levesszük. A győri eredmény még nem érkezett meg, őket is fel kell hívnom, hogy az eredményt ne a győri tanácsadóba küldjék, hanem a genetikára.
Csütörtökön megyek a dokihoz is. Már olyan jó volna látni a babócát. :)

Esküvő nálunk sem lesz, de nem is baj, most a baba a fontosabb :)
Majd augusztusban megyünk a hivatalba az apasági nyilatkozattal kapcsolatban.

Apa olyan ügyes volt, csinált egy új vonalzót a picúrnak :)

Mindenkinek nagyon szép napot!

Melus
Kép

Kép
melus071
 
 


Ildi! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen - meglátod, úgy is lesz - és sok-sok pozitív energiát küldök neked! Próbálj meg megnyugodni és csak szép és jó dolgokra gondolni! Tudom, könnyű ezt mondani, de nálam nagyon használt :)

Kép
mánya
 
 


Sziasztok!

jól lemaradtam :o , vasárnap nem éreztem túl jól magam, meghűltem, mára a torkom is jol megduzzadt és fáj, a hasim alsó része is fáj...felfázás...csak tudnám hol hoztam ezt össze :? igyhát egy rövidke betegszabadságon vagyok...jó itthon lustizni az ágyba egy kicsit :) azért remélem hamar helyrejövök...

Én 25 vagyok, a házunk, a férjem nagyszülői háza volt, már az esküvő előtt nekifogtunk a renoválásának, tetőcsere, falakat lebontottunk, újakat huztunk, és manzárdoltuk, igyhát most egy bazi nagy ház lett az eredménye, szép, de irtó sokat kell takaritani, a felso szintet most csináltuk meg, de én még nem akarok oda felköltözni, főleg most nem, lent bőven elég...még sok is néha..
Adri: én is gratulálok az esküvőhöz, és a házhoz...majd meglátod olyan jó lesz, mikor külön laktok...de igy se baj, legalább lesz segitséged az első honapokban :D

Perdo: ugyes kislányod van :D , bár lenne nekünk is kislany...és a kutyus is aranyos

még elolvasom amiket irtatok, mert nagyon sok lett...miota én nem néztem be :) és még jövök...

Dalma


Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!

Kérnék egy kis szorítást, mert ma délelőtt Dorkám bekerült a kórházba. Nagyon lázas és semmi sem marad meg benne. Még a folyadék se. Mivel fertőzőn van, engem be se engednek hozzá. :( Kb egy hétig lesz bent. Nagyon el vagyok keseredve. Eddig ha kórházba volt én voltam bent vele... Nem is tudom hogy fogjuk most ezt túlélni. Nem is tudok magammal itthon mit kezdeni nélküle.

Kép

Kép
perdo
 
 


ujra itt...alaposan átolvastam mindenkit :D

Dragonfly: álomesküvőtök lehetett, nagyon szépen hangzik, nállunk ez témába sem jöhetett...ahoz tulságosan beleszolltak a szülők :lol: . gratulálok az új kocsihoz!

Peva:örvendek, h rátaláltál, arra aki boldoggá tesz!

Az én véleményem is az, nem az esküvő tartja összemaz embert, he nem működik már akkor tovább kell lépni (minél hamarabb annál jobb) én mindig azt mondtam még a baba miatt nem nyelek én senkinek, nem fogok valakivel maradni a gyerek kedvéért, mert egyikünknek sem jó...A lényeg h jól érezzétek magatokat, legyen szeretet éa a többi jön magátol...és valahogy lesz...
Csak mindig valaki bele akar szollni más ügyébe (szülők, rokonok...)

Vásárlás: én még nem vettem semmit, bekukkintottam 1-2 üzletbe és turikba, nagy izgalommal várom hogy lássuk végre mi lesz...+ aggodok...előbbb érezzem hogy mozgolodik, még nem érzek semmit.. :(
DE ha minden OK akkor már alig várom...
én is hallodtam a kokuszfűves matracról, hogy jó

Dalma

Kép
biceboca
 
 


most hamar elküldtem az előbbit, nehogy lefaggyon :lol: ...mert guttát is kapok...ilyenkor képes vagyok kilépni, és nem irni...ujbol

Ildi: szoritok neked, hogy jok legyenek az eredmények!!! Sajnos nem hallodtam semmit erről, de szoritok, és akkor pihenj sokat, hogy " ragadjon" ujra össze az a mélepény!!
Gondolj arra, hogy a baba jól van és izeg-mozog :)

én is itthon csücsülök a héten... sikerült jól felfáznom, és meghülnöm :( ..most mire a rosszullétek keztek kimaradozni...most ez

most vettem észre h nem jó a vonalzom... :?

Dalma
Kép
biceboca
 
 


sziasztok csajok.
Én elég ritkán jövök, de azért mindig mindennap olvasok mindenkit.
Mindenkihez hozzászólni nem tudok, örülök hogy mindenki jól van, Ma kaptam meg a vérvétel eredményét (integrált teszt)
Negativ lett, down kockázat 1:5000
A korom miatt 1: 232 lenne.ezt legalább érdemes megcsináltatni.
Azért ez így egy vérvétellel, nagyon megnyugtató, pocakszurira nem megyek, akkor sem ha a doki meg akar ezért majd válni tőlem.
Magánba járok, az az elve mindent betartani amit mond.
Zsuzsuról nem tudtok semmit?

Kép

Kép
napsugár035
 
 


jajj most olvasom, ildi, sajnálom hogy jól megijjesztett a baba, de most tényleg tessék pihenni, és azért még el kellene gondolkodnod azon hogy ne csak egy hetet pihenj, ha most helyrejössz és visszamész dolgozni, aztán megint gondjaid lesznek, nagyon fogod bánni hogy nem pihentél eleget, első a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
napsugár035
 
 


vonalzo proba

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Perdo!Boldog szülinapot Dórinak!!!!!!

Ildi!Tessék pihenni és tényleg elsö a baba!!!!!El tudsz menni tápénzre?Remélem nem lesz bajotok+++++++++++++++++

Mánya!Ha te is október 14re vagy kiírva,hogy hogy te 14+3 vagy?

Biceboca!Jó a vonalzód :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ildi! Azt hiszem indannyiunk rémálmát írtad le. :cry:
Feküdj rendesen, semmi hirtelen mozdulat!
Az nagyon jó jel, hogy a baba jól van! És csak 1/5-e vált le a lepénynek (bár én nem értek hozzá, pl. a fele ijesztőbb lenne - nézz körül a neten ezügyben, hátha találsz valami megnyugtatót).

Napsugár! Grat. a genetikához. Én is voltam, megnyugtató, és én sem szurkáltatom össze magam bárki bármit is mond ezután.

Még azon filózok, hogy az AFP-t levetessem-e velük (1 órán belül van eredmény), vagy szépen türelmesen várjam ki a kórházi leletet - 2 hét. Bár az igazi nagy dolog majd a 18. hetes uh. lesz. Az a lényeg. Ti mit gondoltok?

Perdo! Szörnyű lehet a lányod nélkül. Bár nekünk csak kutyáink vannak, de amikor ez egyik 2 napig bent volt és kértek ne menjek be (mert rosszabb lesz utána neki) aludni sem tudtam, és sírva fakadtam az üres előszobában ahányszor kimentem.
Nem kutyások most tuti hülyének néznek. :)

Dragonlfy! Jó lesz az az autót, grat. hozzá. (kell is 2 gyerekhez akárhová indultok rengeteg cucc lesz)

No, megint egy esszé kerekedett. :)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Mindannyiunk rémálma

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva!szerintem ha a adokid nem indokolja meg várd meg a AFP kórházi eredményt.Ha baj ven de nincs az látszodik az UH-n és az eredmény akkor tényleg fontos,hogy minél hamarabb meglegyen mert én úgy tudom ezt lehet kezelni :roll:

Ildi!HOgy vagy?Vérzés?

Barifelhő!Gratulálok az esküvöhöz!!!

Rakok fel képet az én kislányomról: Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

egy gyors beköszönés! Jól vagyok minden rendben, csak egy hét kihagyás után ismét dolgozom, és ezer a feladat. Amint tudom visszaolvasom az előző napokat, így utólérem a társaságot!

Hétvégén kerítést építettünk, remélem hamarosan vége, mert már nagyon unom a kupit magam körül!

Gratula mindnekinek a gyönyörű gyerkőcökhöz, csak így tovább!!!

Aki UH előtt van ne izguljon, mindne rendben lesz.
Nyugtonmalac: a következő vizsgálati időpontom április 30, afp.

további szép napot mindenkinek!

Kép
kalózlány
 
 


Perdo!! Ildi!!!
Most olvasom csak mi történt! Kitartást!
Ildi: én is bevéreztem és hála istennek hamar elmúlt, és valóban semmi más nem segít csak a sok pihenés, fekvés. Ennek most már ellenszere nincs. A szívhang az nagyon jó, azt mondta a dokim, hogy ha az nem lassul akkor nincs nagy baj. Suóval kitartást, és tényleg pihenj!

Perdo: szorítok a kis Dorkáért!!!! Minden rendben lesz!!!

Kép
kalózlány
 
 


Sziasztok!

Perdo - Boldog szülinapot és jobbulást a kislányodnak, aki tündéri azon a képen!

Ildi - Nyugi és sok-sok pihi!!!! Fogadj szót szépen a dokinak és biztos rendben lesz minden!

Dragonfly - Gartula az új családi járgányhoz! Nem semmi kihívással néztek szembe! Egyszerre megduplázzátok a cslád létszámát! :D

Napsugár - NEked pedig grtaula a genetikához. Megnyugodtál, ugye?

Sensi - Vsásrlás??? Lista??? Jézusom! ÉN még idáig nem jutottam el. Néha még azt sem hiszem el, hogy tényleg gyerekünk lesz, és nem csak álmodom. :oops: SZerintem mi is majd a nyár vége felé kezdünk majd babaszobát, illetve sarkot rendezgetni. A vödörről nem tudok nyilatkozni, de itthon láttam olyat, hgoy fürdetőháló. Ezt a kiskád szélére kell rögzíteni és megtarja a babát a vízben.

Peva - Köszi, én is így gondolkodtam. :D

Itt voltak a szüleim vasránap. Kicsit elkerekedett a szemük, hogy húsvét óta mennyit nőttem. :lol:
Ezen kívül szerencsére semmi extra. További szép napot.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


közben érkeztek még hozzászólások és egy kép ZSófiról! NAgyon cuki!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok lányok, nagyon köszönöm a sok aggódó sort, annyira jól esik, tényleg, és tudom, hogy ezek őszinte szavak így "ismeretlenül" is, hiszen ki érezné jobban át a dolgot, mint a sorstársaim?
Egész eddig pihentem, feküdtem, aludtam is vagy 2 órát, de van még vérzés sajnos, bár a doki a kórházban azt mondta, hogy még ki kell ürülnie annak a vérzésnek, ami begyűlt egy 34X6 mm-es területen.
Kalózlány - te miért véreztél be és mikor? Remélem minden oké!
A szívhang nagyon durva volt, úgy vert a kis szíve, nem tudom, vajon érezte, hogy be vagyok parázva és azért vagy ő van/volt megijedve vagy mindkettő? :cry:
Kata - felhívtam a háziorvosomat, elmondtam neki, hogy mi a helyzet, már mondta is, hogy mától ír ki, a héten elmegyek hozzá, mert úgyis bele kell írnia a kiskönyvembe, szóval most egész héten itthon leszek és pihenek, most ez a legfontosabb és hogy az az 1/5 rész vissza tudjon illeszkedni, mert amúgy azt írták a leletre, hogy megfelelő a növekedés és a méret, szóval tök egészséges a baba, de ha leválik a többi is, akkor vége... persze most nem erre kell gondolni, de hát tudjátok, hogy az ember mindig a legrosszabbra gondol. :cry:
Biceboca - jobbulást, te is pihenj sokat, hogy meggyógyulj!!!

Perdo - szorítok Dorka miatt, biztosan szörnyű lehet amikor a gyerek kórházba kerül, de kitartást!!!
Köszi mindenkinek mindent, most megyek tovább pihenni, de persze mindig olvasom, hogy mi van veletek és mindig írok, amikor tudok!
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

Nagyon együttérzek veled!
Én 2 hete vagyok itthon ugyanilyen vérzés miatt, és még ezen a héten végig itthon kell lennem...pedig "csak" egy 2x3 cm-es területen vált le a lepény...nem tudom, ez hányada az egésznek.
Ráadásul a múlt előtti héten a vérzés 1 nap alatt elmúlt, aztán múlt hét hétfőn, amikor már azt hittem, minden rendben, újrakezdődött az egész. Az is elmúlt egy nap alatt. Azóta semmi, de akkor sem szabad izgágáskodni.
Úgy kell mozogni, mint aki betojt! Nem viccelek, teljesen át kell struktúrálnod az eddigi mozgásodat! :? És semmi házimunka!!!!!! Még fazék mellett ácsorgás sem!!!!
Igyál 1000 mg-os c vitamint, mert az segíti a seb gyógyulását. (Én most kaptam Magne B6-ot is, mert az meg a görcskészséget csökkenti).
Tényleg, görcsök kísérték a vérzést?
szöszke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?