Új privát üzeneted érkezett!

majdenm jó lett nekem is az új vonalzóm.... :oops: :oops: :D
makadu
 
 


Na még visszatértem egy kicsit, ma egész nap csak főztem beindultam, csirkeleves, gyrostál sültkrumpli, mézeskrémes. Full extrán tele a hasam. eldurranok :shock: :shock: :D:D

Nekem nincs tünetem egyszerűen, megeszek valami tejeset vagy iszok tejet és egy kis idő múlva rokarudi van. :x :cry:

Lei jó ez az apartmanház ötlet! Május elején lesz a szülinapom, mondtam is az uramnak ki kéne venni egy kis házat és csinálni egy nagy grillpartyt! Ha már bulizni ugyse lehet :cry:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Makadu!
Dehogy lesz három,csak a család találta ki ezekből az ellentmondásos uh-kból! :roll: Hát lehet,hogy Dunának mennék,ha hárman lennének... :lol:

binyek
 
 

 
 

Kellemes szép napsütéses hétvégét mindenkinek! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Szép hétvégét mindenkinek!
Nagyon aranyos az új vonalzós oldal.
Köszönöm a bejelöléseket!

Veronika
l.veronika
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a babakocsis tippeket, visszamegyünk a Brendonba, és ilyen szemmel is megvizsgálom az ott található 3 kerekű kocsikat :)
Tényleg szuperek az új vonalzók :)
Nálunk vendégjárás van, tegnap is, ma is. Bár a főzést megúsztam, a férjem isteni halászlevet készített a vendégeknek, így csak a sütés maradt rám :)

Itt szakad az eső, pedig rendbe akartuk a tenni a kertet ma :(

Szép napot mindenkinek!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Szuszu,
Ez nem semmi! Én alapból félős vagyok, ki sem mernék menni egyedül a Margitszigetre este...

Lei,
Nagyon tetszik a pocakos centid :D

Olyan meg hogy lehet, hogy valakinek kevés a magzatvize, és feltöltik??? Mindenesetre gondolok rá...

Képzeljétek, nekem is volt éjjeli lábgörcsöm már kétszer is, de csak reggel vettem észre. Fájt a vádlim, úgy mint egy görcs után... lehet, hogy ez csak görcsöcske volt :D Asszem kálcium is jó rá, csak nem szabad egyszerre bevenni a magnéziummal.

Barbi,
Asszem te kérdezted az oltásokat egyszer, csak akkor lemaradt. Én mindent beadok Zalánnak, ami kötelező. Plusz kapott agyhártyagyulladás ellen, és beoltom majd a bárányhimlő ellen, hogy ne hozza haza a kicsinek. A kisit meg asszem rota ellen fogom beoltani, ha jól emlékszem 6 hóig kell megkapja.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Érdekes amit a kálciumról írsz, nekem meg pont azt mondta a védőnőm, hogy a kálciumot a magnéziummal együtt vegyem be, a vasat, ne vegyem be a magnéziummal együtt.
Vendég
 


Sziasztok!

Megerkeztunk Tallinnba tegnap - ugy latszik a pocaklakonknak tetszett a repules , mert a masodik felszallasnal izgett-mozgott a hasamba :) Egyebkent nem volt semmi gond a repulessel szerencsere. Itt joval huvosebb van, mint otthon - ejszaka ahogy megerkeztunk 0 fok volt :? - ma napkozben meg 7-8 fok korul.

Eppen nagy arleszallitas van a boltokban - sikerult vennunk bebi csorgoket olcson (Fisher-Price - 550 Ft korul volt), meg egy bebi horoszkopos konyvet - ami nagyon aranyos, nem tudtam ott hagyni. :) Azt hiszem az oroszlan babak nem lesznek konnyu esetek - jot szorakoztunk a leirason a ferjemmel. :)

Nekem a labam kezd helyre allni - bar ket napig felpolcolva ultem az agyban - elkezdtem kalciumot is szedni a magnezium melle + kaptam egy kremet a gyogyszertarban - Lioton - az segitett. En is hallottam, hogy a magnezium es a kalcium nem jo egyszerre, mert nem tudnak rendesen felszivodni - bar most ugy szedtem oket, mert ha reggel nem eszem meg, elfelejtem kesobb. En is szedek vasat is, de a doki nem mondta, hogy ne egyem a magneziummal egyutt.

Kellemes hetveget mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Ha valaki tud biztosat mondani a vitaminok együtt vagy külön szedéséről ossza meg velünk légyszi! Most már kezd nagyon érdekelni a dolog :)

Napsütéses szép vasárnapot kívánok mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok:))

Jó nagy a csönd errefelé, ezek szerint mindenki kirándul? :))
Na de ha hazaértek biztosan ennétek vmi finomat, hmmm...?!
A világ legegyszerűbb, de legfinomabb receptjét rakom fel pillanatokon belül a receptjeink közé: szórt túrós a neve:)) a menyország vmi ilyesmi lehet..:))

én ma itthon vagyok, de hamarosan kiteszem magam az erkélyre olvasni, mert olyan gyönyörűen odasüt a nap:)

sok puszi és további kellemes vasárnapot Nektek! :)

sniky
 
 


Sziasztok!

Szépséges vasárnapot mindenkinek!

Megvan a várva várt babakocsi, mindjárt lefotózom és felteszem a képeket. Én nagyon meg vagyok elégedve :)

KépKép
columbine
 
 


Mindjárt megnézem Niki :) Ma az egyik kedvencemet készítjük ebédre: római tálban sült tarja sárgarépával, fokhagymával tűzdelve, zöldséggel körberakva.
Vendég
 


Szép vasárnapot Lányok! Már túl vagyok a vivicittás gyalogláson, de mindjárt indulunk ki újra a szigetre, mert a párom 13:00-tól fut. Olyan messze van a rajt a sziget bejáratától, hogy kiszámoltam, hogy ma összesen 10 km-t gyalogolok.
Aki jár masszázsra az ossza már meg velem, hogy hova, kihez és mennyiért jár. Köszi.

szuszu
 
 


Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Jó ejtét mindenkinek!

Én hulla vagyok, ma is annyit voltunk úton, hogy este alig bírtam megfürdetni a csajomat.

Apro! Remélem még nem írom későn, hátha holnap már mennél a tornára. Radován Ildikó 30/285-3263. A Gyári úton közvetlenül az okmányiroda mellett van, mielőtt kezdődne a garázssor van még egy kis épület. Sajnos én holnapra bejelentkeztem kozmetikushoz, így csak a következőre tudok menni.

Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005
 
 


Hali!

Nekünk jó szorgos hétvégénk volt, rendbe tettük a kertet.
Jól el is fáradtam, szóval megyek is aludni.

Andi, köszi az infot, de hétfőnként délelőtt nekem tuti nem jó még júniusig, mert dolgozom. Nem hiszem hogy elengednének. :cry:
De majd akkor lehet, hogy megyek megnézem magamnak a dolgot.

A vitaminokról most egyenlőre nem tudtam meg semmit, majd a párom utána néz.

Columbine, elmaradt a babakocsis kép, pedig esz a penész. :wink:
Majd tedd fel kérlek.

Holnap jövök vissza kipihenten.

Mindenkinek sok puszi, jó éjt! És örülök, hogy rékaptatok az új vonalzókra, mind nagyon klassz!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Hahó!
Remélem ma már felpörgünk egy kicsit!!! :wink: Még jó,hogy hétvégén mindenki "pihen"!És vasárnap este úgy vonszolja haza magát a kismama....

Niki!
Nem láttalak Esztergomban!Mégse jöttetek?Pedig nagyon jó volt.... :lol:

binyek
 
 


Sziasztok!

Ami azt illeti bírtam volna még alukálni kicsit reggel. :oops:
Most próbálom magam rávenni, hogy elkezdjem a napot, de ez egyre nehezebben megy. Mi lesz itt júniusig???!!!

Tegnap még Péter megnézegette a a gyógyszertan könyvét, de a végeredményre már nem emlékszem. Mintha a vasat említette volna, hogy az gátolja a másik kettő felszívódását, de nem mernék rá megesküdni, mert kicsit belealudtam a magyarázatba..... :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Jó reggelt, szép hetet mindenkinek!

yuyu79
 
 


Fél 5-re megyünk Szekszárdra 4d-re ;-)

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt!
Tegnap nem jött össze a fotózás, úgyhogy most fogom elkövetni, és feldobom a képeket most már tényleg. Bocsi!

Igazából a vitaminokkal nem lehet nagy probléma, mert ugye a multivitaminokban is egybe van... szerintem.

Tegnap elmentünk egy gyönyörű helyre, ajánlom nektek kirándulni, Martonvásáron a Brunszvik kastély és a parkja. Van egy tó a park közepén, kis szigettel, nagyot lehet sétálni, piknikezni. A kastélyban meg Beethoven múzeum. Itt egy kis kedvcsináló kép:

Kép

KépKép
columbine
 
 


Hát, pedig én is hallottam, hogy ezek az ásványi anyagok nem tunak jól felszívódni, ha egyszerre veszi be az ember... Aztán hogy a multivitaminból mi szívódik akkor fel az jó kérdés... Pedig én csak Elevitet szedek. 1 hét múlva kiderül, milyen a vérképem...

Más: A bátyámék hétvégén elhozták a 2 kislányuk kinőtt ruháit. Egy akkora zsák volt tele, hogy alig fért bele a nem túl kicsi kocsinkba. Tegnap órákig tartott, mire kipakoltam és átválogattam. De olyan jó volt ;-) A nagyobb méreteket már el is pakoltam, a kicsiket meg már mosom. Hát, van ami elhasználódottabb, de vannak nagyon szép cucok is, amiket szerintem nem is használtak... Majd a szebb ruhácskákról rakok fel később képet...

yuyu79
 
 


Sziasztok! Szép hétfőt Mindenkinek! :)

Olyan jót pihentünk hétvégén, hogy el sem hiszem, semmi más dolgunk nem volt, csak a séta, a napozás, meg az intenziv pihenés. Ez is ritkaság. :) Remélem Ti is kihasználtátok ezt a gyönyörű időt!

Julcsi, várjuk a képeket!! :) Mi csak a 24. hét után megyünk.

A vitaminokról nekem semmit nem mondott senki, sem a védőnő, sem az orvos, sem a kórházi orvos, szóval én nem tudom, hogy melyiket mivel lehet szedni. De nem hiszem, hogy a vas befolyásolná a magnézium felszívódását, mert én mindig együtt veszem be őket, de így is segít, ha feszül a pocakom. Szóval nem nagyon értem. De engem is érdekelne, hogyan van valójában.

k.a.t.i.c.a
 
 


Katica, nekem meg csak annyit mondtak, ha nincs semmi panaszom, elég az Elevit. De ez is orvosfüggő, hogy mit szedet az emberrel...

Nekem is azt mondták, hogy a 24 héttől érdemes menni, de végülis már a 24.-ben vagyok... és így pont a 2 tb-s uh között van nekem. 18. héten voltam utoljára, és a 30. körül kell mennem legközelebb. Szóval már jó lesz látni az Apróságot ;-)

yuyu79
 
 


sziasztok!

szép hétfőt, bár én utálom a hétfőket, főleg az utóbbi időben, hogy már csak pár hetem/napom van hátra a melóból...

Ági! nagyon felcsigázod itt a népet! ;) nagyon kíváncsiak vagyunk a babakocsitokra! szóval epekedve várjuk a fotókat! meg a nevét, ha megvan pontosan! köszi előre is!

sophie27
 
 


Hogy lehet a praxisba itt a babneten bejelentkezni? Az a kedvezményes dolog, amit írtatok......megpróbálom megtalálni, de ha esetleg van valaki aki kapásból tudja, nagyon jó lenne.... :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!
Csatlakozhatok még? Sajnos csak most találtam ide :cry:
De mi is augusztusra várjuk a pici babát :lol:
További szép napot mindenkinek.
nicike
 
 


NIKI: kaptál levelet Krisztáról a jógáról? Mármint arról, hogy a mai óra elmarad????
lei
 
 


Sziasztok!

Lei, nem kaptam, kellett volna? mondjuk nem vagyok feliratkozva a hírlevélre:(( te kaptál? pedig már úgy rákészültem....

binyek, sajnos nem tudtunk menni Esztergomba, mert Fercinek dolgoznia kellett, pedig olyan jó lett volna...

sniky
 
 


nicike:)) persze, hogy csatlakozhat, üdv közöttünk:))

Ha elküldöd az adataidat, Szuszu betesz téged is biztosan a táblázatunkba:)

sniky
 
 


Zsófi!

Úgy találod meg a legkönnyebben, hogy www.babanet.hu és ott van egy ilyen bal oldalt, hogy 4D ultrahang és aztán a hétről hétre kép alatt pirossal babanetes bejelentkezőknek, arra klikk.

Mondjuk én regeltem, de telefonon nem értem el őket :(

sophie27
 
 


Lei,

most néztem az oldalt és tényleg elmarad:(((( francba...
viszont csütörtökön lesz kismama fitness 17.30-tól.
Arra nincs kedved benevezni a héten?

sniky
 
 


Apróka: azt hiszem itt találod meg a kedvezmény leírását:

http://www.babanet.hu/ultrahang.php

Elvileg a babanet főoldalán a fenti menükben a szolgáltatás alatt van a 4D ultrahang és azon az oldalon írnak a kedvezméynről is.

nicike: üdv a körünkben!! Mesélj még magadról! fiú vagy lány van a pocakodban? És hogy vagy?

Én a hétvégén pörögtem végig, alig tudtam pihenni :cry: viszont már én is érzem a rugdosást belülről. ennek úgy örülök! Tényleg megnyugtató érzés. :D

szuszu: nekem a munkahelyem finanszíroz havi két alkalom fél órás masszázst itt az irodánktól nem meszze egy masszázs szalonban. Maximum azoknak az elérhetőségét tudom megadni, ha kell. Ez itt van óbudán, az amfiteátrum mellett.
lei
 
 


Köszönöm, azt hiszem sikerült. Kaptam azonosító számot. Csak azt nem tudom, meddig lehet felhasználni. Mert nem biztos, hogy ezen a héten el tudok menni.

Képzeljétek bejelölt egy Szigetszentmiklósi bababolt a wiw-en, megyek is megnézem magamnak. Most nyílt.

Engem is nagyon invitáltak lábmasszázsra, ami ugyan talpnak van meghirdetve, de egészen a térd alá feljön, 40 perc és 2500. Ami sztem nagyon tuti ár. Már vagy 1 hónapja be akarok jelentkezni. Egy valamitől félek: borzasztóan csikis vagyok, főleg a lábamon. Mármint a vádlim és emiatt nem tudom, hogy mennyire jó ötlet. Mindenesetre feszültségoldásra állítólag zseniális.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Zsófi. Nem tudom, hogy kismamáknak ajánlott-e a talpmasszázs, mindenképpen jelezd előtte, hogy kismami vagy, mert ugye bármilyen jellegű masszázs vérbőséget okoz és ez nekünk most annyira nem jó. Nekem a wellness szállóban arc, dekoltázs, váll masszázst adtak csak, de az is nagyon fini volt ;)

sophie27
 
 


pont ezt akartam én is írni, hogy vigyázni kell a talpmaszázzsal, mert olyan pontokat érinthet, ami a méhet is stimulálhatja vagy az alhasat és valóban a vérbőség nem túl jó ilyenkor. Nekem pl. a múlt hétig nem is csináltak derékmasszázst pont emiatt. Most is csak azért mert már nagyon fájt és én kértem a masszőrt, hogy finoman, de ott is csinálja. Pedig ő nem akarta a vérbőség okozás miatt....
lei
 
 


Julcsi, először nekem is csak az elevitet javasolták, aztán később a vérszegénység miatt felírták a vastablettát, aztán a kórház után a magnéziumot, meg a C-vitamint, szóval mostmár vitaminok garmadáját szedem. :) De ha az orvos ezt javasolja, akkor nem ellenkezek vele. :) Remélem Neked jó lesz a vérképed és továbbra sem lesz szükséged semmilyen plusz bogyóra. ;)

Nézegettem a babakelengyéket, akinek még nincs, egy kis segítséget nyújthat ez a pár dokumentum. Ezekből lehet szelektálni. :)

1208164356.6299.doc

1208164371.7446.doc

1208164381.1538.doc

1208164392.2029.doc

k.a.t.i.c.a
 
 


Sziasztok.
22.hétben vagyunk, 22 éves vagyok. A baba kislány és a Zoé nevet kapja.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ami az adatokat illeti :lol:
Esetleg van valami amit kihagytam?
nicike
 
 


Köszönöm, én is hallottam ezt a dolgot, de tudja a masszőr, hogy kismama vagyok. Elkerüli azokat a pontokat.
A másik meg hogy nagyon óvatos: mindig csak félig fekvő helyzetet enged, hogy a masszázs közben figyelhesse az emberek arcát, ha esetleg valaki rosszul lenne.....
A kozmetikusom ajánlotta, aki nagyon súlyosan asztmás volt, aztán elkezdte a méregtelenítő talpmasszázst, először csak havonta, aztán kéthetente és most ott tart, hogy az különböző spray-ket lassan fél éve egyáltalán nem kell használnia.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


szia nicike, üdv közöttünk:
A te neved wiw-es keresésre, e-mail címed, kórház ahova mész, szülés pontos ideje, tesók száma, ha van.....ha kicsit visszalapozol, szuszu kb 3 naponta teszi fel a frissített babatáblázatot, ott megnézheted, hogy is néz ez ki.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


engem nem is szoktak fekve masszírozni, már a 8. hét óta ülve masszíroznak :) mondjuk nekem mindig csak a hátamat és a nyakamat nyomkodták eddig....
lei
 
 


iwiw név: Balogh Nikolett
E-mail: nikicike85@freemail.hu
kor: 22
Terhességi hét :22
Kórház: Sote I.
Baba neme: lány
neve: Zoé
Tesó: nincs
Lakhely: Szigethalom
Szülés V.dátuma: 2008.08.25
nicike
 
 


Üdv. közöttünk Nicike! :)

k.a.t.i.c.a
 
 


Üdv. közöttünk Nickike!

Lányok, beszereztem a Tescoban 2500 HUF ért 7 db bodyt, jaj tünemények. Van 1700 ért is, de azok fehérek. Szerintem teljesen megéri, és ráadásul olyan édik, van külön kislány pakk és kisfiú pakk! Nekünk ugye lány kell, de a fiúk is édik nagyon.

Én a jövő héten megyek vérvételre, de nem kell tömény cukrot innom, elég reggeliznem! Régen voltam orvosnál (kivéve persze az esésemet a lépcsőn). A csajszit meg csak a 28. hét körül nézik meg uh-val. Megyek majd 4D-re is a 28. héten, mert a múlt alkalommal aki csinálta a 4D-t, azt mondta, hogy a 28. héten lehet a legjobb képeket csinálni, mert később telített a méh. Alíg bírom kivárni azt a 3-4 hetet. :lol:

Kép
rituspoc
 
 


Elkészültek a képek, próbálok minél többet leírni róla.
Először is a márkája Slaro, lengyel. A típus neve Gloria. Mivel eléggé új típus, a neten nincs fent még, én legalábbis nem találtam, csak régebbieket. Mózes, sport és hordozóval. Jár hozzá táska ami rápatentolható a tolókarra, esővédő fólia, lábzsák mindenhez, aljára bevásárló háló, tolókar állítható, függőlegestől vízszintesig. Hátsó kerék fix, fékezhető, rugós, elöl bolygós, tömör gumival. Összecsukni a vázat lapra lehet. Szinte minden része fém, de nem nehéz, én simán emelem, de ez szubjektív. Az ára 64 ezer forint. Sok színben van, ez a drapp változat. Én nagyon meg vagyok elégedve, könnyen fordul, kellemes tolni. Ha valamit kihagytam, kérdezzetek!


Mózes: Kemény aljú mózes, a vázra illeszthető mindkét irányból, hordozó fülekkel, levehető kupolával, lábzsákkal. Az alja domború, így bölcső funkciós, persze kis lába van, amivel ki lehet támasztani, ha nem akarod, hogy hintázzon.

Kép Kép


Sport: 170 fokig dönthető sport ülés, vázra illeszthető mindkét irányból, levehető kupolával, puha karfával, 5 pontos biztonsági övvel, állítható lábtámasszal, lábzsákkal.


Kép Kép


Hordozó: 4404-es szabvány szerinti, vázra illeszthető, mind két irányból (nem a sport részre), újszülött szűkítővel, lábzsákkal.

Kép Kép

KépKép
columbine
 
 


Szia Mecsi!

Én is hiszek a baba-mama kapcsolatban. Lehet, hogy a mi babánk pont ezért nem mutatja meg magát, mert én sem akarom igazából tudni, inkább csak a férjem, és ezt érzi ő is. :D
De úgy vagyok vele, hogy ha kiderül, kiderül, ha nem, nem. :)

Beus

Kép
félhold
 
 


Képzeljétek, ebédszünetben kiugrottam megnézni a bababoltot, ami bejelölt wiw-en. Persze azt nem találtam meg, de visszafelé láttam kitéve egy bolt előtt egy babakocsit.
2006os bergon, vaj-bézs színben, kockás, tehát totál semleges. Még van 3 hónap garancia is rajta, nem mintha igénybe venném, de teljesen új állapotúnak néz ki, a huzata vadiúj kinézetű, kivéve talán a kerekeit, ami azért másfél év használat után picikét lekopott, de nem vészes.
Minden tartozék van hozzá, táska, lábzsák, esővédő. És mellé egy nagyon hasonló hordozó, ami ugyan nem bergon, de nagyon jól néz ki.
A kocsi 36000, a hordozó 16.000(ezt nem is használták, totál új)
Egy dolgot nem sikerült kitalálnom, hogyan dönthető a háttámla. Már minden kacatot felfedeztem hozzá, de ezt nem.
Most nagyon vacilálok hogy megéri-e, de nagyon úgy néz ki, hogy ennél jobbat nem találok.
Újonnan, mindennel együtt olyan 80 körül lenne.

Egy dolog aggaszt: bolygókerekes, amit annyira nem csípek.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Szia Csenge!

Nem tudom hétvégén voltatok-e végül a maci parkban. Mi még 6-án vasárnap voltunk, nagyon élveztük. Ha visztek lekvárt-mézet, van kirakva óriás fakanál, erre rárakod a lekvárt/mézet, és a kerítésen keresztül lehet etetni a macikat. De ott is lehet venni lekvárt-mézet. Az ottani lekvárral annyi a baj, hogy nem tudod mivel kivenni az üvegből (kiskanalat sem tudtak adni), jó pár embert láttunk, aki csukóig lekváros lett a művelet alatt.
Ettől függetlenül szerintem jó program, és jót lehet ott sétálni. :)

Beus

Kép
félhold
 
 


Apróka, a barátaink vettek olyan kocsit ami nem bolygós és annyira nehéz vele közlekedni, hogy nem tudják használni. Legalább az első legyen bolygós, vannak olyan kocsik, ahol fixálható a bolygókerék, ha nagyon zavar.

KépKép
columbine
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?