Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hahó!

Sehol senki!
Mindenki csavarog?

Kép

Kép
mogyoland

Hello!

Hol veszitek Ti ezt a gesztenyét? Jól hangzik, csak maradjon Dorkának is! (mondjuk nem én, hanem a párom a veszélyes rá)

Én barátnőzök! :lol:

Prücsi, dobok privit!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok! Csak gyorsan. Megvolt a bál, nagyon jó volt, 4 után értünk haza! :lol: Majd mesélek...

Jutta! Én is szeretnék g-mail hozzáférést, ha lehet!

Prücsi! Bartos Erika a sógornőm, a bátyám felesége (van olyan könyve, amiben benne vagyok, hihi)!

Anett! Azért minden jót, hátha jó lesz!

Többet majd később, mert elég kóma vagyok, a gyerekek nemigen veszik figyelembe, hogy csak pár órát aludtam!

Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

sziasztok!

Hát most azt hiszem meg leszek kövezve !
De adtam a csajnak kukit és imádta igaz csak párat de olyan hiszti volt ,hogy nem kapott többet! :oops:

Bea: akkor örülök ,hogy jó volt a buli!

Kép

Kép
mogyoland

Hóhahó!

Valszeg mégse a pocak volt a ludas, hogy Panka óránként kelt múlt éjjel, kint van az első foga!!! :D

Prücsi, köszi a gesztenye összetételt :lol: Kipróbálom, ma voltam a Cora-ban, de elfelejtettem :evil: Viszont vettem bébi spenótot, megkóstoltatom vele, hátha...ha nem, majd én megeszem :D

Mogyo, mit értesz kuki alatt? Csak nem pattogatott kukoricát? Vigyázz azért az ilyenekkel, könnyen megakadhat a torkán! De lehet, hogy túl aggályos vagyok, nemtom :roll:

Valaki feltenné nekem a babaszakácskönyv elérhetőségét lszi?

Tegnap itt volt egy 11 hónapos kislány, olyan furcsa volt látni,hogy csak 4 hónap a különbség, de már mennyivel ügyesebb! Kézenfogva ment már, olyan kis cuki volt!

Nálatok alszanak még 3x napközben a babák? Panka a 2. délutánit kezdi elhagyni, ma is csak 7-kor aludt el. És most kelt fel, úgyhogy agyö :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Zsu: na akkor Pankának is gratulálok a fogacskához. Még 1 fogas baba, csak az én fiamnak nem lesz sosem. Jó, tudom, nyugi...
Legfeljebb majd 1 évesen eszik kiflicsücsköt és társait :twisted:
Mogyo: kukit? :roll: :D Az kukó neeem? :wink:
Jutta: mikor lesz meg a véreredmény? És kell még mennetek ezzel kapcsolatban vhova?
Bea: gondolom ma éjjel téged nem kell altatni. Örülök, hogy jól sikerült a bál. KI volt a gyerekekkel addig?
Képek nem készültek véletlenül?
Prücsi: a nyakamat rá, hogy a fejlődésneurológián beírják a pirospontot Ábelnek. Sztem nagyon nagyon ügyes a kislegény.
Jaa, ez a képünk egészen friss. Alig 6 éve készült. Mé, nem teccik talán? :wink: 23 éves vagyok rajta, Apa meg 27.
Zsu, nálunk 3x alvás napközben már régóta nincs. Pár napja Ádi 1 évesnek képzeli magát és csak 1x alszik, igaz akkor 2,5 órát.
Anett: kitartást. Nézd a jó oldalát. El tudtok menni csavarogni Apával, amíg a nagymama vigyáz Esztire, így meglesz mindenki öröme.
Jolka: Áhhá! Gondoltam én, hogy lakás eladás-vásárlás van a dologban. Gratulálok, ez nagyon jó hír.
Mesélj az új házról kicsit.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Zsu, mi is hol 2x, hol 3x alszunk, ma 6 körül álmos volt, de már nem aludt el, bár most délelőtt aludt 2x kocsiban, de a második csak 30 perc lehetett..

Ja és nálunk meg a másik lenti fog is kibújt! :lol:

Zsu, azért jobb hogy a foga volt a ludas, mintha megint a hasa lenne a ludas. Mi ma 6-kor keltünk, ill. fél 11-kor és fél 1-kor felsírt (akkor büfizett is, mondjuk ha 8-kor evett akkor nem értem, hogy fél 1-kor mi a francot büfizet :shock: ) de reggelrevolt kint a 2. fog, tehát inkább az volt a ludas. És ezzel asszem olcsón megúsztunk az első 2 fogat, most jön a 2 nagggyon mumus a két felső középső, állítólag az szivás ill majd a hátsó nagy fogak, de azok sokkal később esedékesek!

Ja és megint megy a hasa főzelék nélkül... na mind1. Ellenben egy ismerősömről most tudtam meg, hogy tejallergiás a lánya és ő azt mondta, hogy 1 hónapig tartsunk diétát, mert náluk is nagyon lassan javult a szitu... no tehát 1 hétig tartjuk, majd meglássuk...

Amúgy ma eszméletlen édes volt!! ÉSSSS MOST figyeljetek:
BENT ALUDT a kiságyában 2-től 4-g!!!! :lol: :lol: :lol:
(tegnapelőtt már 1-től 3-ig aludt bent, igaz egyszer felébredt ey böfre, de rögtön visszaraktam és elaludt! :lol: :lol: )
Ellenben babakocsiban meg nehezebben alszik el, csak ha tolom a sejhaja alatt, de az nem érdekel, jó idő van sétálok! 8)

Mogyo, nekem kissé meredek a laza hozzátáplálásod, de Ágika pocija úgy tűnik nem az a kényes fajta, és én marhára nem vagyok mérvadó, hiszen lehet, ha Dorka soha nem lett volna hasfájós én is ilyen laza lennék... így csak döbbenek, hogy neki mindent bír a pocija!

Na :arrow: végre itthon a párom! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Gabcii, majd levélben értesítenek (gondolom jó soká), de szerintem rájuk telefonálok.
Ádi most hogy alszik? Mert ha éjjel jó sokat, akkor 8 hósan akár már oké is a dolog! (elvileg az össz alvásigény mérvadó, és Ádi 4 hósan pl már a féléves ritmust követte, nem?)

Jutta

KépKép
jutta

Móni: én is elirigyeltem a vonalzód... remélem nem baj.
Hajni: kezeddel, gyerekekkel, cicával mizu?
Ma itt volt 2 barátnőm. Ádikám olyan édesbogár volt. Megmutatta hogy kell térdelni és irtó hangosan kiabálni, sikítozni. Oda voltak érte a csajok. :D
Ági: nyugi, Ádid nem pici és sovány. Itt tényleg elég nagy gyerkőcök gyűltek össze. (és még Jolka Ákosának nem is ismered a "paramétereit" :) )
Csajok! Centire, hogy kell mérni a babákat? A sarkukig? Úgy 73cm Ádi, viszont 1 hét alatt nem hízott 1 dekát sem. lehetséges ez?
Nem aggódom, mert nem sovány abszolút.

Kép
Kép
gabcii

Jutta!

Ádi az éjszakát teljesen végig alussza. 20 körül fekszik, legkésöbb 21 órakor és kb fél 8-kor kel. Jobb esetben délelött alszik 1 órát, majd délután valamikor 2-t. De mostanság a délelötti alvás kimarad, így este 7-re már fáradt és nyűgi. Ezért van nálunk korán a fürdés, vacsi és alvás.
Dorkának is gratulálok a foghoz. Nem lehet, hogy nálatok is ez a nyűgi oka és nem pocak?
Jó Apukázást :wink:

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, sajna a poci az... konkrétan kaja előtt minden csúcsszuper, majd kaja után felbuzdul a hasa, böfizik.. és e min egy fél óra, de van hogy másfél... utána megint minden okés... :?

Ma is 4-kor felkelt fél 5-ig röhögött (egész konkrétan majdnem végig és mindenen :lol: ) utána kaja, majd fél óra nyüszi, csak kézben volt el, és közben böfizett... este ez annyival másabb, hogy 10 perc böfizés után le tudom rakni, de van hogy egy fél óra múlva még büfizik egyet, majd alszik tovább. Amúgy altatni nem kell, ha már megnyodott a pocakja szépen magától elalszik.
Délután 1-kor evett, úgy fél 2-kor vittem fel, onnantól egy fél órát fel-le rohangáltam a szobájába, letesz, 5 perc múlva nyöszi stb. (ilyenkor böfi, bukás, majd az utolsó kör után szó nélkül elaludt.

Tehát hasfájás nélkül asszem a mintababa kategóriánál tartanánk! :lol: Valaki meg majd csak kigyógyít minket ebből a hasfájósdiból és akkor itten lesz kérem a Kánaán!!! :lol: :lol:
Amúgy a hasfájósdi is jobb már azért, csak nem bír elalduni és kézben van csak el olyankor, néha úgy is nyöszörög, de ennyi... azért már nem az az üvöltős horror!

Na tényleg el, apukázni! :lol: :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Eszterkének és Borcsinak utólag is boldog féléves szülinapot!

Jók az új vonalzók, szép színes lesz az oldal tőlük.
Az esküvői és egyéb képek is nagyon tetszettek, hiába valamitől a gyerekek is szépek lettek. :D

Jutta, én is akartam mondani, hogy türelmes legyél a tejmentes tápszerrel, mert tejmentes diétánál is egy hónapot mondanak, amíg a tejfehérje kiürül a szervezetből. Persze, jó lenne ha nem a tej lenne a ludas és mielőbb jönne a Kánaán. :)
Jó apukázást! :wink:

Bea, ha kialudtad magad azért mesélj a bálról!

Mogyo, kukit adtál? :D Ha kukoricapehelyre gondolsz, te tudod. Van benne vmi káros? Néhány E-betűs? Az én véleményem nem mérvadó, egyenlőre az áfonyás alma a legmerészebb próbálkozásom.

Zsu, alvásügyilegnem tudok hozzászólni, nálunk ebben sincs rendszer. Marci ha álmos alszik, de teljesen kiszámíthatatlan mikor lesz álmos. Az biztos, hogy ha legkésőbb este kilenckor nem alszik, negyedórás vígasztalhatatlan ordítás az esti műsor.Gratula a fogacskához!

Gabci, Ádám álomgyerek, szépen eszik, szépen alszik, kicsit szeret rosszalkodni (habtapit kajcsizni) hát Istenem. :D

Anett, jó utat, azért érezd jól magad Vazs megyében amennyire a körülmények engedik. :wink:

Prücsi, aranyos vagy, hogy hiányoltad a képeket. Kehidán jó sok készült, úgyhogy akit érdekel fent vannak a webalbumomban. Kékszeműről is ott vannak a legújabb alkotások.
Esküvői képet azért felteszek, abból az alkalomból, hogy holnap lesz az első házassági évfordulónk. Mert hát a mi szerelmünk nem sokkal idősebb, mint a gyerekünk. Így jött ki. :)
Ezúton is szeretném üzenni az én drágámnak, hogy IMÁDOM.

Jó éccakát.

Kép esküvő

:) :)

ukati74

Hahó! csak nagyon gyors bekukk. Kati!!!!!!!!!!! annyira aranyos Marci minden képen!!!!!!!!! meg kell zabálni!!!!!!!! és még vagány is!!!!!!!!! Jelentem, Vivinek egyre nehezebb a dolga a fiúválasztás tekintetében!!!!!!!!!!!!! :lol:

kikuka

sziasztok,

kati:
nagyon jók a képek, szépek vagytok.

minden esküvői kép csodaszép.

mi az a kuki?? ezen töröm az agyam, de nem jövök rá... :oops: :shock:

én is merész vagyok a hozzátápiban,elkezdtük az alma-őszi sinlac kombinációt. :lol: :lol: :lol: egyelőre bejön, így az alma is, magában nem. :roll:

és csajok, ne írjatok már ilyeneket, h ezért biztos megköveztek... ez olyan, mintha a lelketek mélyén bűntudatotok lenne??!! mert tudjátok, h az rossz? :oops: véleménye meg mindenkinek lehet, és sztem soha senkit nem köveztek itt meg semmi miatt. nagyon sokszor leírta már mindenki, h mindenki azt ad a gyerekének amit akar.. az meg, h pl. én nem adok az nem azt jelenti, h megkövezek vagy megvetek bárkit csak másképp gondolom...
és nem megkövezek senkit, de azért a gyereket kicsit sajnálhatom, nem? :roll:
bocsi, de ez nagyon kikívánkozott..
mert ok, a kezem miatt sem jöttem sokat, de ezek miatt sem.. :oops:

jutta: remélem most már rendbejön dorka pocija..

móni:nekem is bejött az új vonalzó, bocs'. :wink:

anett:
kitartás.

mi tegnap vidámparkban voltunk, nagyon jó volt. marci rettentően élvezte.

no, megyek

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni: jó, hogy jelentkeztél. Szépek a vonalzók :wink:
Szal, akkor mostmár Lillus evés ügyileg régi önmaga?
Kati: nagyon szép helyen voltatok. A babákkal, kispapákkal, kismamákkal teli medence nagyon tetszett.
Papa és Mama tök aranyos az udvarlós fotón.
Marcika meg... má megint csak azt tudom mondani, hogy azok a kék szemek...
Belekukkantottam a többi Marci képbe is és meg kell állapítsam, nem apróztad el a cékla kóstolást. Minnyá ipari mennyiséget, nagy bödönből. És még azt mondod, Nem jó evő Marci? :D
Kikuka: de jó az új avatarod!
Remélem délutánra is marad (nálunk) a jó idő, szeretnék már egy jó nagyot sétálni babával.
El vasalni. (hogy én ezt hogy utálom)
Télleg Zsu! Hogy állsz a vasalással? Bele jöttél már? A nyáron úgy emlékszem mumus volt, ezért kérdezem. :D

Kép
Kép
gabcii

Na a kuki az a hosszú extrudált kukoricapehely és semmi E-s dolgo nincs benne!
Csak extrudált kukorica pehely!
És nincs semmi lelekiismeret furdalásom miatta!
Tegnap még egyici -pici joghurtot is kostoltattam vele , tejfölt már kapott de tényleg egy picit!

Kép

Kép
mogyoland

A fogas babáknak pedig gratula nállunk még mindig nem bújt ki!
Mondoj le az orvos már mikorra igérte!

Na el kajcsi aztán főzés!
Minestore leves
Sütcsirkeszárny és rizibizi!
Meg valami sütit kért apóka!

Kép

Kép
mogyoland

sziasztok
Mogyó, vigyázz a kukival mert iszonyú sós! legalábbis mi tavaly nyáron vedeltük rá a vizet :? a hozzátáplálásod nekem is minimum meredek. én még mindig a zöldségeknél és gyümölcsöknél tartok. a héten szeretném elkezdeni a csirkemellet, mert a barátnőm szerint ekkora babáknak már igencsak lehet/kell a vas miatt. de még ez sem tuti. nekem nagyon bejött a Hajni-féle tyúkanyós link: én azt követem kb.

Jutta, na végre megint jó hírek! csak így tovább!

Kati, mindjárt nézem is a képeket! a kapcsolat is friss vagy csak az esküvő?

ma sem nagyon leszek: megyünk bevásárolni meg intézkedni.
szép napot!

Kép
an°°di

hali
nálunk igazán eseménydús volt a hétvége,abszolút kipihiztem magam,sütöttem-főztem-takarítottam-udvart söpörtem-vasaltam..................
Bibus tegnap fél órát aludt :shock: remélem ebből nem akar rendszert csinálni,nem ér rá aludni,nem akar semmiből se kimaradni,kúszik hátra ireg-forog.és még hörcsizik :-(ha nem javul holnap dokinéni

jah azt nem is mondtam hogy az smes apukámnak komyol gyomorgondjai vannak és fél hogy rákos :evil:

Maja hétvégén neki szaladt az ajtónak,lehorzsoltaa vállát az újjait,ma ggelpedig beletenyerelt két kézzel a nyomdába,most olyan szép zöld mint a jóbarája Kekk.

Hajni
szerintem ne sajnáld a gyerekeket ,ha csak nem fáj a hasuk a cucctól.

Jolka

één is adok csócsálni kenyérhéjat,de nekünk nincs fogunk,bár fogzunk ezerrel

Mogyó
gondoltam én is hogy mi a akuki,érdekes nálunk pufinak hívták itt meg kukónak :-)

én első körbe kölesgolyót fogok adni ,az is ilyesmi csak egészségesebb és kevésbé sós,olajos

Maja olyan 10 hós körül már egyedül ette

Gabci
nem kapom meg a gmailes cuccot?vag ymár nem aktuális?

Kati
szépek vagytok :-)

Marci meg csodaszép :-) és nagypapis képen úgy elszomorodtam
az én beteg apukámék mért nem jönnek elvelünk soha sehova ? :-(

hát mennem kell,udvarra :arrow:
Vendég

Mogyo:
Mi az a Minestore leves?
Szerintem nem gáz ha mindenfélét kipróbálsz. Ha bírja a pocija.
Én is adtam neki egy kis csokit (na jól van csak megnyalogatta)Ízlett neki az tisztán látszott :lol: .
Azért tök jó, hogy ilyen pici de már tudja hogy mi a jó!

Én karfiolt se mertem enni, aztán meg adni neki, de végül semmi baja nem volt tőle. Puki zápor az volt, de egyébként nem sírt hogy fáj a hasa.

A védőnő rám is rámszólt (6 hónaposan), hogy ekkora gyereknek már ennie kell húst, sajtot, túrót.

Kati: Jó volt nézni a képeket, nagyon szupi lehetett.

Jutta:Dorka külön szobába alszik. Mindig meghalod ha nyöszörög, vagy bébiőrt használsz? Én is szeretném már külön tenni, de félek hogy nem fogom halanni, ha csak mocorog. (mert nem szoktam megvárni, hogy teljesen felébredjen úgy etetem és így megnyugszik és általába visszaalszik)

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Na, leértünk, nagyon jól viselte az utat Eszti, semi nyügi-bügi, még meg is tudtam etetni útközben. De csak fél órát aludt, annyira izgalmas volt az utazás! Ennek örömére délután nyomott egy nagy hisztit, gondolom, sok volt neki ez a sok változás, aztán belaludt másfél órára, és azután már jól viselkedett, este szépen elaludt. Hajnalban sajnos felébredt szinte óránként, de lehet, hogy a foga a ludas neki is, illetve nagyon sokat eszik is napközben, lehet, hogy fejlődési ugrás is van.

Amúgy megvagyok, csak az a vacak, hogy teljesen el vagyok veszve, még egy teát se tudok főzni, a gyerek kajájának elkészítése is körülményesebb, na mind1, majd belerázódom.

Andi: én azt hallottam, hogy a hozzátápi elkezdése után másfél hónappal lehet husit adni a bébikéknek. Mogyo Ágikája mindig is jó evő, jó gyomrú volt (nagy áldás ez!), úgyhogy én a pufin (mert mi is pufinak hívjuk...) meg se lepődtem. Egészségedre, Ágika!!! :D

Kati, nagyon szép menyasszony voltál, és nagyon szép vagy most is (a hajad külön teccik).

Jutta: nagy-nagy gratula a KETTŐ db foghoz!!! És a Pankáéknál készült képen döbbenetesen sovány vagy (Dorka meg ennivalóan ducika!!! :D ) A tejmentes tápihoz meg sok türelmet, szerintem is legalább egy hónap kell annak, hogy kiürüljön a kis szervezetéből a tejfehérje.

Ági, védőnődnek hagy gratuláljak! Szerintem vágjatok le egy fél disznót oszt hagy egye az a szegény gyerek! Hüje! :evil:

Timi: hű, de sok energiád lett, ez jó, nagyon jó!!! Tudom, nem vigsztal, de az én apám ép és egészséges, és le se sz@r minket... :( Anyukám megmár nem :cry: él.

Gabci: hát, Ádikának legalább az éjjeli avókája jó, le a kalappal! Meg hát napközben sem kel ugye ringatni, ha aludni akar, akkor elalszik akár játék közben is! :D

Hajni: hogy van a kezed? Brutálisan fáj?

Tegnap kaptam a férjemtől egy futócipőt. :shock: Ez az ember csak nem azt akarja, hog FUSSAK??? :shock:

Kép
waterlilly

fuss Anett,fuss

Bocs hogy ezt mondom,de legalább nem fog úgy fájni ha elmegy apukád nem?

Bibus mátóé hivatalosan hintázik :-) egy fél órát biztos hintázott,végig lafatyolt,most meg bealudt,ha felkel tegnapi husileves levét,répát,krumplit kap

jah és szaporodtunk a leszbinek vélt macská megkölykezett 5 volt,egy maradt egy vörös :-)
Vendég

mármint kint hintázik
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, csak szokás szerint millió a dolgom.
Majd rakok képeket, ha a férjem levarázsolja a fényképezőgépről, mert én az ilyenekhez béna vagyok. Amúgy lehet rólam nincs is kép...de majd szerzek mások gépéről, ők tudom, hogy csináltak. Ez azért van, mert mi elég sokat csak szervezgettünk, jöttünk-mentünk, fogadtuk az embereket, a végén kikísértük őket, volt, akit én vittem haza, ilyesmi, de azért tudtam kicsit táncolni, és nagyon jó volt a hangulat, mindenki jól érezte magát, és ez a lényeg.

A kuki helyett én is a kölesgolyót és a bulátát favorizálom (DM-ben lehet kapni mindkettőt), ha már egy kis rágcsálnivalóról van szó, aztán ha nagyobbak, úgyis elkerülhetetlen a kuki, chips és tsai. Én is először nem tudtam, mit csináljak, amikor Levit anno megkínálták a játszótéren, és ő még addig nem látott olyat. Persze kellett neki, mert újdonság volt, tiltani úgysem lehet teljesen, mert akkor annál kívánatosabb, mint tudjuk...Levikém, ha tehetné, minden nap enne chipset, de kezd rájönni, hogy nem jó, mert sokszor fáj tőle a hasa. A kólával ugyanígy járt, vendégségeben párszor ivott elég sokat (itthon nem szokott lenni), és már vagy 3-szor hányt tőle, úgyhogy van annyira belátó, hogy már nem kéri, ha látja, hiába szereti, mert tudja, hogy utána jön a feketeleves... A halálom amúgy a nyalóka, na, azt soha nem vagyok hajlandó venni, itt a szomszéd néni néha ad a gyerekeimnek, de már azt sem eszik meg teljesen, a vége mindig a kukában landol.

Anett! De jó, hogy Eszti azért viszonlyag jól viselte a változást!

Zsu! Gratulálok a fogas kisasszonyhoz!

Jutta! Látod, azért van fejlődés, mondtam én (hajrá bent alvás)! Drukk, hogy tovább javuljon a poci is! Grat az új foghoz!

Gabci! Attól még, hogy nincs foga Ádinak, ha nagyobb lesz, kaphat Ő is darabosabb kaját. Mint már írtam, Rékának egyévesen nőtt ki az első foga, és akkor már simán darabos főzeléket evett, és kapott kenyérhéjat. Az ínyükkel is megtanulnak rágni, hidd el!!! :wink:

Kati! Eszméletlen jók a Kehidás képek! Látszik, milyen jó kis családod van!!! Esküvős kép is szép!

Timi! Te, szegény! Te mikor pihensz?? Drukk, hogy Bibusnak ne legyen baja! És szegény Maja! Vannak ilyen napok...

Jolka! De jó! Kertes ház! Elhiszem, hogy Manó odavan érte!

Hajni! És a kezed hogy van? Nem írtad, hogy mire jutottak vele. Jók az új vonalzók! És még mi is csak az alma-őszibarack, alma-meggynél tartunk, de mindkettő Botinak nagyon bejön! :wink:

Mi lehet Kattal és Matyival? Tudtok valamit? Remélem, jobban vannak, megy a drukk nekik! ++++++++++++

Nos, mennem kell, majd jövök, ha utólértem magam (na, jó, lehet, hogy hamarabb, mert ilyen szinte soha nincs mostanában :lol: )! Pá! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea: akkor csak varázsoltasd azokat a képeket, kíváncsi lennék rájuk.
Rágcsálnivalót én még nem terveztem adni, nem tudom mikortól fogok. de a barátnőm kisfia kb annyi idős korától eszi pont a kukót(kukit), mint Ágika és semmi baja. Ő is olyan kis vas gyomrú.
Mi pl annó, sokáig nem ismertük a csokit. Anyáék gyümölcsel, paradicsommal etettek inkább (ami mint tudjuk a mi/én gyerekkoromban nem volt mindennapos portéka és drága volt).
Ez egészen addig működött, amíg kórházba nem kerültünk. Mikulás volt és persze a rokonság oda hordta a sok csokit. Eddig tartott a szüleim gondosan felépített elmélete a csokimentességről.
Szal, én csak azt tudom mondani, hogy mindenki a saját belátása szerint eteti/neveli a gyerekét. Senkit nem kövezek meg a kenyérhéjért, vagy kukóért, vagy mittomén még miért.
Anett: belerázódsz és majd csak azt veszed észre. haza se akarsz jönni! :wink:
Az szupi, hogy Eszti jól viselte az utazást.
Timi:miből gondoltad, hogy a macska leszbi? :lol:
Igazán rendeződhetne már nálatok a hylzet. (és akkor minitalizhatnánk is esetleg ha van kedvetek)

Ádika pakol. Kiszedte a pelenkákat a csomagból és elrendezte nekem a földön, aztán a mosásra váró ruháit kezdte szedegetni kifele a szennyestartójából, de észre vettemés megakadályoztam

Kép
Kép
gabcii

édesség::nálunk eddig nem volt menő ,nem is tiltottam semmitől,mostanában viszont túlzásba viszi Maja :evil: na de majd jól eldugom a csokifigurákat

Gabci
hát tudod ő bent volt,akartuk pároztatni de minden fickót megvert,aztán kikerült és hát egerőszakolták 8)

esküvőiek én is,itt se voltam kisdarab
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Timi!!!! nem is értem miről beszélsz. nem vagy kisdarab??? :roll: Sztem pont jó bőrben vagy. De télleg!!!!!!!!!! Olyan kis huncutok vagytok ott fás képnél apával :wink: :P

kikuka

Helló!

Timi, nagyon csini vagy szerintem, nem vagy egyáltalán nagydarab! A napszemcsis fotó is jó volt.

Kati, szuperek a képek!

Gabci, sztem tök jól alszik Ádi napközben, az 1 + 2 óra az nem kevés. Mi mostanában 7-kor kelünk, ezért 3x alszunk, de van h 3x 1-et, van hogy az egyik megvan 2-2,5.

Macsek, ez a Vilkó nagyon ügyes,nagyon örülök, hogy ilyen jó hírek vannak róla. Berlinbe jó utat!!

Ági, Nadin sincs még 8 kg. Ma hallottam egy 5 hónapos 12 kg-os babáról, na az az óriásbébi :shock: :lol:

Hajni, lekerült a gipsz végül? Szerintem más gyerekét ne sajnáld, azért meg végképp ne hanyagold a babanetet, mert valaki már mindenfélét megkóstolt. De Te tudod :wink:

Katékról van hír?

Mi is megjártuk ma a HP-t. Nadin reggel a kanapéba kapaszkodva megpróbált felállni, majd elengedte mindkét kezét, és azzal a lendülettel hanyattesett. Iszonyatos nagyot koppant, semmi nem fogta vissza az esést. Dupla szőnyeg + pléd volt alatta szerencsére. Dokinénit egyből hívtam, szerinte nem kell vinnem sehová, csak figyelgessem. Én persze elvittem, mindenhol azt olvastam hogy fejbeverésnél azonnal vinni. HP-ról NAGYON KELLEMES benyomást szereztünk, mindenki iszonyat figyelmes volt, már a felvételkor megvizsgálták, mert a felvételi pultban is ült egy orvos. Alig kellett várni, mert előre vették hiszen pici és szopik, de amúgy is gyorsan haladt a sor. Megvizsgálták, megröntgenezték. Nagyon jó fej fiatal dokibácsi volt. Szerinte nagyon jól tettem, hogy elvittem, minden ilyen esetben vinni kell. MINDENHOL MINDENKI nagyon kedves és segítőkész volt, a röntgenben, a folyósón, a sürgősségin, szóval mindenhol.

Kaja téren nem haladunk, alma-őszinél megragadtunk, pár kanállal eszik csak. Anyóséknál hétvégén üvegeset adtam - fél üveggel megevett :shock: Na addig nem kap üvegeset, amíg nem szokja meg az igazi gyümölcs ízt (iszonyat édes ugyanis az üveges, egyáltalán nem hasonlít az sk gyümölcsre, de lehet h ezt már írtam).

KépKép
kertikiri

Prücsi, Ábel nagyon ügyes!
Mogyó, kuki :lol:
Jutta, 1 hét azért szerintem is kevés ahhoz, h kiderüljön jó-e a diéta. Gratula a foghoz! Meg Pankának is!

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Hajni: hogy van a kezed?
Timi: csinibini vagy nagyon az esküvői képeken!! Apa mintha szedett volna magára, nem? :lol: És a csokrod is nagyon egyedi!
Bea: nagyon kiváncsi vagyok ám a képekre, ha majd lesz időd, mindenképp tegyél!
Kati: jók a képek. Az esküvői fotótok hol készült? Csini vagy nagyon!
Gabcikám: azt hittem, te már férjnél :lol: Nem baj, a kanapés kép is jó :lol: Ádinak barna szeme van? És hogy van a párod? Van vmi következménye annak a dolognak, (tod, gmail, ha nem ide, akkor oda megírod?)
Anett: húúú, ügyes légy ott! És ne hagyd magad, ha nagyon rángatják Esztellát, mert azért még pincurka! Bát tudom, h anyatigris vagy, csak úgy írtam :lol: Ja, és mond meg a férjednek, hogy persze, mész te futni :lol: Addig Esztellázhat pár órán át :lol: :lol:
Móni? hogy van Jankám, a "kis" cuki? Most mennyit nyom? És miket eszik? Te hogy állsz szopival?

Vettem humana HA tejpépet, raktam bele banánt, nagyon bejött a fiatalúrnak, és olcsóbb, mint a nestlé és társai, meg lehet bármi gyümit rakni bele, úgyhogy Vilkó most ezt kapja. A mai uszi gáz volt, anyukámmal volt a vízben, és végig ordított :?

Na lányok, én már holnap nem leszek, pakolok, mosok, bevásárlás, biztosítás kötés, (meg egy kis gyógytorna ugye) ilyesmik... Utána repülés. Áááááá! Talán majd kintről :lol:
:arrow:

KépKép
1macsek

naheló!

Anett, futócipőőt? hihi, ez egészen egyértelmű :oops: csak csatlakozni tudok Timihez ;) régebben futottál amúgy v honnan az ötlet? és próbálj meg lazulni anyósnál! no para. eltelik az a pár nap pikkpakk

Kriszti :shock: hű, én is tuti vittem volna dokihoz, még szép! hálistennek semmi gond. és áll? :shock: :shock: én csak lesek. az ikrek ma kezdtek el igazán előre mászni. én meg pakolásztam őket vissza vmi messzi kezdőpontra. olyan cukik, mert a célpont én vagyok :oops: :D 8) vagy a papucsom :twisted:

tejpép: ammostakkómi? tej?

kaja: mi most kezdtük el, h uzsonnára is kanalast kapnak (gyümölcsöt tejjel turmixolva, de főleg almát), és ha akarnak, szopizhatnak is még utána (Petra főleg, mivel nem szereti a vizet. mit csináljak? keverjem kis almalével?). hétvégén vettünk etetőszékeket, mert nem bírtam már a macerát a hordozókkal :?

Bea, képek? gyerünk! ;)
bulátával és kölesgolyóval teljesen egyetértek. kólát én csak másnapos gyomorra bírok inni (az meg hol van már!)

Kriszti, te hogy csinálod meg az almát? krumpli ehetőbb lett? ja, v azt nem is csinálsz? uszi ma nem is volt akkor, gondolom

biocuccok: bejött az a rendelős? (már aki rendelt onnan)

Gabcii, hű, én is tartok már kissé a pakolástól. eddig még csak egy könyv esett majdnem áldozatul, és ma megengedtem nekik, h felügyelet alatt tönkretegyenek egy kika kakatólust. azt az élvezetes sikongatást! :lol:

Kép
an°°di

Bea, akkor Te vagy az a Bea, aki Apára meg Annára főzött, míg Anya kórházban volt Petikével? Behalok! Jól mutat a kezedben a fakanál a képen :lol: Anna és Petiben topon vagyunk Benedekkel... (bár még csak az első két rész van meg)

KépKép
KépKép
prücsi

tényleg, nagyobb gyerekes csajok, tessék ajánlani jó mesekönyveket lécci!

Kép
an°°di

Mesekönyvet, igen-igen!!!! Unokatesónál láttam valami orosztól egy jót, három macska volt
Anett, jó "felüdülést", próbálj meg pihenni ha már......
Andi, nem áll egyáltalán Nadin, megpróbálta elérni a fejőt a kanapén, és felhúzta magát. Most visszakerült a járóka. És mászni sem mászik. Ikrek nagyon ügyesek, hogy már másznak :shock: Krumpli aztán jobb lett szerintem, szerinte neki nem kell :) Tej már egyre kevesebb, nagyjából 50%, a többi tápi. Kanalas kajával meg nem haladunk.
Macsek jó utat!!

KépKép
kertikiri

Andi

nálunk boribon és kipkop a menő

Macsek apa is és én is plusz 10 kilónál tartunk kb. hiába a házasélet :lol:

Kiri
jó hogy semmi baja Nadinnak
Bibus iis megint koppant kb 30 centiről két takaróra,nekem is vinni kéne ilyenkor? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kikuka
jah sokat uncutkodtunk és most megint forró vérű vagyok :lol: 8)
Vendég

Megjöttünk! Még tegnap, de de. meló du főzés, egyebek meg visszaolvasás.

Pénteken indulás elött Marci kiesett az autósülésből a kocsiból :shock: :oops: (ami elég magas ugye Espace). fején 2 helyen horzsolás, szeme felett vérzett, én bőgtem, :cry: mert én voltam a balf@sz, mert otthagytam :oops: , ez van, nincs mit szépiteni. De nem vittem dokihoz, figyelgettük, jól volt. A sebet rögtön bekentem curiosa-val meg aloe first-tel, mára alig látszik valami.

Timi, ma éjjel nem aludtam és az jutott eszembe, ha megint lesz a gyerköcöknek x dolog a torkában ajánlom a first-öt nagyon jó!

Balcsi jó volt, kitakaritottam, szőlőt metszettem (gyerekkel a kezemben, mert a hordozókendő itthon maradt), levegőztünk. Hazafelé Mcdrive-ban vacsiztunk, Barnu este lehányta a fehér fürdőszoba szőnyeget (már ráfért egy mosás!). Szóval ezen a hétvégén én voltam a legbénább szülő!

gagyi kaják: néha meci (lásd fentebb), szénsavas semmi, betti ki is köpi (szülinapi kölyökpezsgőt rá a szép ruhára), chips csak vendégségben. Ami sajnos van :oops: csoki, de nem sok, rudi több, cukros puddingok több mint szeretném (danone és társai)

Pankának gratula a fogacskához!

Timi! gyönyörű menyasszony voltál és a mostani képeiden ugyan igy nézel ki!

Kérés: Csajok! aki jön pénteken dobjon már egy üzit, hogy össze tudjam számolni, nem kell priviben! Ja és akkor legyen de? mondjuk 10? de aki elöbb jön mi már kész leszünk!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja, könyvek.
Szabi csinálta régen a Móra honlapját, majdnem minden megvan. Gőgös Gúnár, Mosó Masa, Benjámin az elefánt, Kisvakond, Minden napra egy mese, Babar, Janikovszky Éva könyvei, Szutyejev Vidám mesék, Thomas )ez már nem Móra). Gyakran rossza nya vagyok, de du. alvás elött mesélek és nagyon élvezem!

Van egy könyv amit még Bettinek vettem kiskorában 6 hónapos kortól irja, de azért picit késöbb használtuk. Az első 1000 szó piciknek Officina junior kiadó.

Most vette fel velünk a napraforgó kiadó a kapcsolatot és piciknek való könyveket fogunk tartani. Majd szólok, hogy meylzik jó, ha megjönnek!

És igen, Boribon és kipkopp vannak a mamáknál, még az enyém volt!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
aranyos vagy :-)
inni gondolod a first vagy fújni?vagy mindkettő?
olyan drágák :-(

hát sajnos én is úgy érzem,hogy bénább vagyok,talán nem figyelünk annyira a többedik gyerekre?Maja talán ha egyszer gurult le ágyról,Bibus meg ágyról kétszer szivacsrol meg 2-3 szor.:-( és a múltnap a hordozóba volt csak bele rakva,gondoltam csak amíg apa bepakol a csomitartóba,ere csak sírt ,sírt,nézem,majdnem kiesett :evil:

nálunk a modern mesék nem jönnek be mint Thomas,Noddy,csak Boribont,kipkopot szeret hallgatni.asszem majd veszünk Anna és Petit is ,Boribonunk 4 van,kipkop kettő,kivülről tudja őket.Szerencsére mese se nagyon érdekli most épp dora fan,egész jól tud már angolul,merthogy ez egy olyan tanítós mese :-)most egész nap ezt hallgatom open a fent ,klóz a zárva open a nyitva :lol:
Vendég

Cirip, Szutyejev az a macskás! Szerintem az nagyon jó! Boribont nem ismerem, de utánanézek. Tulképp a Timi által felsoroltakból semmit nem ismerek :lol: De asszem lehordom az én régi könyveimet a padlásról.

Szóval én mennék, de lehet egyeztetek Katival, hogy menjünk valahogy együtt. Kati??

Ezek az esések.... és ez még semmi, csak most kezdődik gondolom a java. Azért is mentem el igazából ma vele, hogy tudjam súlyosabb esetben hova kell majd menni, meg mi a menet. Az mondjuk elég gáz, hogy egy óra alatt tudtam csak összeszedni magunkat, de legalább közel van, 20 perc alatt ott voltunk pedig nagy forgalom volt, az Üllőin lépésben haladtunk.

KépKép
kertikiri

No, csak gyorsan!

Prücsi! IGEN, én vagyok az a Bea. És Anna, Peti és Gergő az én gyerkőceim unokatesói. Annyira poén, hogy ilyen ismertek lettek a sógornőm könyvei, egy tök véletlen folytán kezdődött az egész kiadásuk, és mára szinte az összes kisgyerekes ismerősöm ismeri őket! Mert Erika amúgy építészmérnök... (És van már honlapjuk is, tudtad?)

Nálunk tök változó, hogy mit olvasunk, vannak korszakok. Egy időben Levi nagyon állatbolond volt, így színes ismeretterjesztő könyveket olvastunk állatokról. Tök édes volt a 3 éves fiam, amikor olyan szavakat használt, hogy hím, nőstény, húsevő, növényevő stb. A Vidám mesék is nagyon aranyos, azt én is imádtam. Most persze a rokoni szálak miatt mennek az Erika könyvei is, de hagyom Levit választani (Réka még csak inkább nézegetni szeret, míg olvasunk). Van, hogy diavetítőzünk, de ha nagyon fáradtak vagyunk, nincs erőm levenni, összeszerelni stb. És persze Levit az apja miatt a Biblia is kezdi érdekelni, így a Gyerekbibliából is olvasunk történeteket, de ehhez asszem most érett meg a nagyfiam (de teljesen magától kérte, én soha nem erőltettem).

És azért én sem vagyok mintaanya, nálunk is van édesség, puding, csoki, néha chips és kuki is, csak a kezdetekre írtam a bulátát és kölesgolyót, a nagyok már nem esznek ilyeneket, mivel nincs túl sok ízük.

Macsek! Jó utat!

Kiri! Jó, hogy semmi gond nem lett!

No, most csak ennyi! Majd, talán... Jó éjt!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok!

Sajnos nálunk az a helyzet, hogy Petrám is beteg lett köhög meg a orrát kell "porszívózni".Sajnálom szegénykét, mert éjjel egy csomószor fel kell nyöszörög egy kicsit majd visszaalszik.
Ami a legjobb Apa is beteg de szerintem rosszabb beteg mint Petra.Összegezve jó kis napoknak nézek elébe mert ha egy férfi beteg ugye tudjuk.... :(
Timi!Tényleg jól nézel ki az esküvői képeken.
Ciripke!Én sajnos nem tudok menni pénteken pedig nagyon elakartam menni de az én terveimet mindig kersztül húzzák pedig nekem nem is lenne messze Gödöllő.No majd legközelebb. :D

Most megyek aludni jó éjszakát Mindenkinek!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi

még a végén elhiszem

soksok gyógypuszi Petrának

Katékkel mi van?
++++++++++++++++++++++++++++

Kiri
http://www.marekveronika.hu/boribon.html

de első könyvnek én a mondókáskönyveket,leporellókat javaslom,ezek már történetek :-) de nagyon édesek :-)
Vendég

Sziasztok!

Mi is mennénk pénteken, hányra is? És hova pontosan? (múltkorin nem voltunk, így nincs meg a cím).

Szombaton jönnek anyósék!

Ja azt nem is írtam, hogy Dorkának a szomszéd "Apuka" eredetileg tök szimpi volt, de utána egyszer (vagy 3-4 hete :!: ) megijedt a kezében (a lányzójuk féltékenykedett és sikított egy hatalmasat), és azóta 2-3x találkoztak és Dorka sikít, meg kiabál ha a közelébe megy a srác... ezzel mit lehet kezdeni??? Mert egyrészt ciki, másrészt viszonylag sűrűn járunk össze, harmadrészt meg pont szimpi volt a csajnak eredetileg és egyetlen negatív dolog miatt idegenkedik most... (azt nem tudom, hogy engem mikor fog megutálni, mert néha már voltam vele ideges... :oops: :oops: )

Jutta

KépKép
jutta

Timi, hidd el! :lol:

Petrának jobbulást!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta

:-)

ezzel semmit se tusz kezdeni,majd magától elhagyja ezt aztán jön egy olyan korszak amikor minden "idegentől" fél aztán megint lenyugszik aztán megint idegenkedik :-)

legalábbis Maja ilyen volt
Vendég

Sziasztok!

Lányok, köszönjük a kedves szavakat, jól esett. :)
Timi vigasztalódj, az én apukám is jó nehéz eset, de tény, hogy legalább aktív, jó nagypapa.
Nagyon szép volt a ruhád, a tortád, meg ti is szép pár vagytok. Szerencsés, ha egyformán híztatok, így legalább nincs mit egymás szemére vetni. :D

Andi, a kapcsolatunk is harmatfriss nemcsak a házasságunk. :D

Gabci, céklalé. :D Hát igen azt igazából magamnak csináltam, nem gondoltam, hogy Marcinak így bejön. De csak pár kanállal kapott, a többit én húztam le.
Hajni az almával kapcsolatban jutott eszembe, hogy a Prücsi féle botmixer nálunk is bejött. Reszelt almát túl darabosnak találta Marci és öklendezett. Aztán átnyomtam a mixerrel és szó nélkül benyomta. Talán másnál is beválik.

Egyébként lehet, hogy nem helyes de én nem szoktam megfutamodni, ha a kisfiam eleinte fintorog meg kifordítja a kaját. Rendületlenül teszem a szájába és pár kanál után már megjön a kedve és nyitja a száját magától. Aztán ha megrázkódik és kezdi letépni a partedlit, akkor tudom, hogy vége a műsornak és befejezzük. Remélem ez még nem minősül megtömésnek. Szerencsére eddig még mindent megevett amit kínáltam neki, igaz nem volt túl széles a paletta.

Ciripke, akkor elrebegtél egy hálaimát az őrangyalotoknak gondolom. Jó, hogy nincs baja Marcinak. Mi mennénk a talira. Kriszti, tőlem nyugodtan mehetünk együtt. Egyeztessünk akkor.
Elhiszem, hogy Nadin rádhozta a frászt. Akkor most örülök, hogy egyenlőre engem ilyen veszély nem fenyeget.

Macsek, jó utat és
Vilkónak nagyon boldog féléves szülinapot!Érezzétek jól magatokat és beszámolót kérünk a repülőútról mert júniusban mi is Amszterdamba készülünk. :)

Andi, Petrádnak és apukájának is jobbulást!

Jó éjt!

ukati74

Ja, elfelejtettem írni, hogy az esküvői fotózás helyszíne az ócsai református katedrális volt. Nagyon szép, Andi biztos ismeri.
:arrow:

ukati74

Kati, megnéztem a Kékszeműt! Hogy ez a kispasi hogy élvezi a vizet! Nagyon édi!
Az esküvői képetek is tuti! Azta, harmatfriss kapcsolat! Igazatok van, minek is tökölni! (hát a miénk már 17 éves lesz az idén, de ebből házasság csak 6, a többi vadasan - ahogy Fábry mondaná :lol: - , gyerek meg 13 év után - és nem azért mert nem sikerült -, szóval mi a tökölős fajta vagyunk)

Timi, ez mind a saját hajad volt? Mármint az esküvői képen. Nagyon szépek vagytok! (Figyeled! Nem múltidőben írtam :wink: )

Könyvek. Mi is a verses leporellókkal (pl . Hull a pelyhes fehér hó) és a Mondókáskönyvvel kezdtük anno. http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook Ennek több része is van, de nekem elég volt az első (én nem nagyon bírom ezeket az egyenarcúra rajzolt gyerekeket, amiket Füzesi Zsuzsa rajzol - bocs, ha valakinek a rokona :lol: )
Aztán a Ha majd hatéves leszek c versgyűjtemény jött be nagyon.
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook
Címe alapján én sem venném meg, de ebben benne van minden alapvers sztem: Kutyatár, Bőrönd Ödön, pár vers az Állatkerti útmutatóból, Tengerecki Pál, Darázs garázs és társai. Benedek imádta. Ezt nagyon ajánlom mindenkinek. Még nem volt 1,5 éves, amikor minden nap ezt olvastuk. Így mindketten tudjuk kívülről :wink:
Nagyon ajánlom még Gazdag Erzsi: Mesebolt-ját, szintén alapversek vannak benne.
Aztán úgy kétéves kortól már jöttek a rövid mesék: Marék Veronika könyvei, a Boribonok és a Kipkopp sorozat, no meg a Bea rokonok, azaz Bartos Erika Anna és Peti sorozata, azaz már Anna, Peti és Gergő, ill. szintén őtőle a Bogyó és Babóca könyvek. És most láttam, h megjelent verseskönyve is (pont tegnap rendeltem meg az Alexandráról :wink: )
Ezek azért jók, mert mindegyik rövid meséket tartalmaz, és a mindennapok eseményeit írja le. A rövidségük miatt meg pont be tudja még őket fogadni a gyermek buksi. És lehet a képekről beszélni egy csomót. Így meg a szülő sem unja meg. Volt olyan hónap, amikor csak Micimackót olvastunk, aztán meg két hétig a Bömbit minden nap (és ez utóbbi pl nem az a két perces fajta). Tudjátok ,ez elvileg jó a gyereknek, mert az ismétlés biztonságot jelent, csak a szülő bírja cérnával...
Szutyejev is alapmű, no meg a régi könyveim: Kati öltözködik, Pöttyös Panni az óvodában, Az én kistestvérem (de ezek csak az aktualitás végett jöttek elő - most az óvodás témájú könyveket csempészem be)
Húú és még van egy csomó könyvünk, ez a mániám, a gyerekkönyvek. Szerencsére Benedek imádja őket. De ő egy olyan gyerek, h az ajándékok közül elsőként a könyveket lapozza át...

Tényleg Kat-ékkal mi van?

Kiri, jó, h nem lett semmi komoly baj!
Bevallom, én naponta járhatnék a kh-ba, mert Ábel úgy gondolja, h már tud állni, így fél kézzel kapaszkodik, a másikkal hadonászik, nyúlkál, aminek általában nagy esés a vége, fejkoppanással. De figyelem, a pupilláját, meg, h nem hány-e. De ő már második gyerek,...vagy ennyire nem kéne lazának lennem? :roll:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
prücsi

Hopp, már minden oldal velem kezdődik?

Béna vagyok, a link nem a könyvekre mutat, bocsi!

Próbálkozom újra:
Mondókáskönyv
[url]http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?SessionID=33031128C713C66BC153E0549ETHDCFGFMJCAOHVAWCBJBHLCBFHJGNGCTKT88A31F7BD1B466770D194E25CB09B4A1F5E7091BAE465A9ABD3D4FC6539C96592D48613D785096568B8&TabSheet=book&Page=1&SrcWord=mondókáskönyv&SrcField=sfMegNev&SrcCategory=&CategoryID=OJ&BookID=103228&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&LastDays=20[/url]

Ha majd hatéves leszek
[url]http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?SessionID=0A034628AB32CF23066DD1CCDCAC226EF97D71C9637859B8EB3C7F696050E014A643685168286EETHDCFGFMJCAOHVAWCBJBHLCBFHJGNGCTKT28C72C702AA8640277F2EEC5437FC8&TabSheet=book&Page=1&SrcWord=majd%20ha%20hatéves%20leszek&SrcField=sfMegNev&SrcCategory=&CategoryID=OJ&BookID=164760&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&LastDays=20[/url]

Ciripke, mi készülünk hozzátok! A 10 óra csak álom, de igyekszünk. Pénteken lesz most BKV sztrájk, mert akkor még az is kocsiba ül majd, aki csak amúgy hétvégén szoktott vele a szőlőbe kapálni járni.

Macsek, jó utat!!! És jelentkezz, ha tudsz! Berlint én nagyon szeretem, de még akkor voltam utoljára, mielőtt lebontották a falat, szóval van lemaradásom. Ha esetleg tennél majd fel képeket, azt nagyon bírnám!

KépKép
KépKép
prücsi

Na, ez még rosszabb lett!
Inkább megyek aludni!

KépKép
KépKép
prücsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?