Sziasztok!
Vagyok én is, csak szokás szerint millió a dolgom.
Majd rakok képeket, ha a férjem levarázsolja a fényképezőgépről, mert én az ilyenekhez béna vagyok. Amúgy lehet rólam nincs is kép...de majd szerzek mások gépéről, ők tudom, hogy csináltak. Ez azért van, mert mi elég sokat csak szervezgettünk, jöttünk-mentünk, fogadtuk az embereket, a végén kikísértük őket, volt, akit én vittem haza, ilyesmi, de azért tudtam kicsit táncolni, és nagyon jó volt a hangulat, mindenki jól érezte magát, és ez a lényeg.
A kuki helyett én is a kölesgolyót és a bulátát favorizálom (DM-ben lehet kapni mindkettőt), ha már egy kis rágcsálnivalóról van szó, aztán ha nagyobbak, úgyis elkerülhetetlen a kuki, chips és tsai. Én is először nem tudtam, mit csináljak, amikor Levit anno megkínálták a játszótéren, és ő még addig nem látott olyat. Persze kellett neki, mert újdonság volt, tiltani úgysem lehet teljesen, mert akkor annál kívánatosabb, mint tudjuk...Levikém, ha tehetné, minden nap enne chipset, de kezd rájönni, hogy nem jó, mert sokszor fáj tőle a hasa. A kólával ugyanígy járt, vendégségeben párszor ivott elég sokat (itthon nem szokott lenni), és már vagy 3-szor hányt tőle, úgyhogy van annyira belátó, hogy már nem kéri, ha látja, hiába szereti, mert tudja, hogy utána jön a feketeleves... A halálom amúgy a nyalóka, na, azt soha nem vagyok hajlandó venni, itt a szomszéd néni néha ad a gyerekeimnek, de már azt sem eszik meg teljesen, a vége mindig a kukában landol.
Anett! De jó, hogy Eszti azért viszonlyag jól viselte a változást!
Zsu! Gratulálok a fogas kisasszonyhoz!
Jutta! Látod, azért van fejlődés, mondtam én (hajrá bent alvás)! Drukk, hogy tovább javuljon a poci is! Grat az új foghoz!
Gabci! Attól még, hogy nincs foga Ádinak, ha nagyobb lesz, kaphat Ő is darabosabb kaját. Mint már írtam, Rékának egyévesen nőtt ki az első foga, és akkor már simán darabos főzeléket evett, és kapott kenyérhéjat. Az ínyükkel is megtanulnak rágni, hidd el!!!
Kati! Eszméletlen jók a Kehidás képek! Látszik, milyen jó kis családod van!!! Esküvős kép is szép!
Timi! Te, szegény! Te mikor pihensz?? Drukk, hogy Bibusnak ne legyen baja! És szegény Maja! Vannak ilyen napok...
Jolka! De jó! Kertes ház! Elhiszem, hogy Manó odavan érte!
Hajni! És a kezed hogy van? Nem írtad, hogy mire jutottak vele. Jók az új vonalzók! És még mi is csak az alma-őszibarack, alma-meggynél tartunk, de mindkettő Botinak nagyon bejön!
Mi lehet Kattal és Matyival? Tudtok valamit? Remélem, jobban vannak, megy a drukk nekik! ++++++++++++
Nos, mennem kell, majd jövök, ha utólértem magam (na, jó, lehet, hogy hamarabb, mert ilyen szinte soha nincs mostanában
)! Pá! Szép napot!