Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, kézsíttettem horoszkópot..... és azt mondják nekem a csillagok, hogy 2009. jan. 15-én szülök :lol: :lol: :lol:
Hát kíváncsi leszek nagyon..... én hiszek benne :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Merre vagytok?
Miert nem jottok?

En olvaslak titeket, csak mar erom nem mindig van irni.
Pedig hat panaszra nincs okom.
Katalin eszik, alszik, igy vele sok gond nincs, Zoli is jo gyerek.
De meg is kipurcanok mar delre, akkor tudok aludni 3-4 orat mert mind a ket gyerek akkor alszik el es alszanak 3-4 orat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Este meg 9-ig birom, de a gyerkocok mar 8-kor alszanak szerencsere. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem is tudom, hogy birjak masok, akiknek nem alszanak ennyit a gyerekek.

Viki, Lego!
Nalunk Katalin elkapta a nathat apatol, igaz nem veszes, mert szopizni tud rendesen es nem is folyik neki, csak szorcsog.
A gyerekorvos felirta neki a Prevenart 70%-ra ami nincs 5000 Ft. Igy jovoheten megkapja, hogy Zolitol meg tolunk ne kapjon el minden vackot. Ti nem gondoltatok erre???

Magi
Vendég

Én nem hiszek ezekbe az oltásokba. A vírusok mutálódnak mindig. És a náthát ha beoltatod ami ellen nincs is oltás megfogja kapni ha akarod ha nem.
De ezt mindenki maga dönti el.
Én csak párat adatnék be ha nem lenne olyan méregdrága:a stetop...ra, ami a füllgyulladásért is felelős mert mi nagyon fülesek vagyunk, a rota vírusra mert iszonyat egy betegség.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

"A Prevenar Pneumococcus vakcina. A Prevenar segít megvédeni gyermekét a Streptococcus pneumoniae baktérium 7 típusa által okozott agyhártyagyulladástól, vérmérgezéstől, bakteriémiától (baktériumok jelenléte a véráramban), tödőgyulladástól és a középfülgyulladástól.
Az oltóanyag segíti a szervezetet az ellenanyag termelésben, melyek megvédik gyermekét ezen betegségektől."

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika!

Hogy írja fel a gyerekrvos 70%-ra a Prevenart, én Petinek 18.000 ért váltottam ki szeptemberben! ?
Örülök, hogy Katalin jó baba, és annak is, hogy tudsz aludni! Most mondjam, hogy Peti már nem is minden nap alszik! :? Múlt héten csütörtök és vasárnap sem aludt egy percet sem napközben, ha alszik akkor is max 1-1,5 órát. És persze ebből kb 10 perc az átfedés és érbed az Eszti ! Ez van....

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

Örülök, hogy ujra van élet!! :D :D

Ibici és Gabi!! Köszi a biztatást, de igazán már nem is félek, csak ugy nem is tudom. Olyan furi, hogy ilyen vizsgálatra kell kényszerülnöm, amit bevallok lehet, hogy csak egy átkozott " patti" miatt van! De ez van kibirom!!!!!!!!!!!

Zsuzska!! Sok sikert neked a házi dogához! :wink: :wink: És amugy a horoszkopokba én is hiszek! És nagyon remélem, hogy tényleg következö januárban szüljél!! Nagyon drukkolok neked és sok sikert kivánok hozzá!!

Kép

Kép

Kép
nócika

bocsi a sok képért előre :oops:
Megjött a Quelletől rendelt öltönye a tesóm esküvőjére:
Kép
így alszunk együtt kb. 10percig, majd Eszti felébred :?
Kép Kép Kép Kép Kép
ésalegújabb, hogy álandóan tartani akarja Esztit, és ha nem adom neki, hisztizik :shock: szóval majd minden este ez van, tegnap az alvó lánykát nyomtam a kezében, mert nem akartam egy újabb hisztit este 9 kor! :? de amúgy édesek együtt, csak félek, hogy leejti, vagy nem úgy fogja, stb...

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki! Szerintem írtó jó a kis pasikád!! Szivdöglesztö ebben a falatka kis öltönyben!! Nagyon aranyos benne!! És a többi kép is nagyon aranyos!! Állitolag a tesom engem is állandoan a kezében akart tartani és állitolag nálunk is voltak ebböl hiztik! De anyu azt modta, hogy ez hamar el mult!! Ugyhogy nyugi!! :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Ma csak egyszer kelt fel Katalin ejjel fel haromkor majd hajnali fel hat utan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
ugy kapja meg olcson, hogy most picit nathas Katalin. Beirta a gepbe a rendelobe, hogy csecsemokori natha, es ha ez benne van, akkor felirhatja 70%-ra. :lol: :lol: :lol:

Az oltony nagyon szuper. Most en is keresek nagyon, csak vilagosabbat, majd Kati keresztelojere. Ha ilyen jo lesz akkor Julius kozepere tervezzuk.
Nagyon jok a kepek. Zoli is alandoan fogni szeretne. En a kanapera ultetem es korbeparnazom, majd a kezebe rakom.
Kb egy perc utan mar mondja, hogy eleg volt.
Meg ami rossz, hogy mindig a kezebe nyomja az autoit, meg a vonatokat, hogy Katinak adja. Na ettol vagyok kesz, mert multkor a kindertojasban levo autot nyomta a kezebe.
Lassan majd letoltom az uj kepeket en is a geprol es teszek fel.
Na meg majd lefotozom magam is, hogy milyen lettem.

Ma jonnek haza anyosomek delutan 4-kor erkezik a gepuk. Felek, hogy pont 7 utan jonnenek, amikor furdes es alvas van.
Tehat ha jonnek felborul a rend. Ezt nem szeretnem, de meg nem lattak Katit. :shock: :shock: :shock:
Holnap reggel meg indulnak valahova videkre, mert meghivast kaptak valami balba. Szoval tuti jonnek majd ma. :( :shock: :(

Mar mondtam a ferjemnek, hogy szoljon neki, hogy ne jojjenek, mert borul a rend.

Na megyunk reggelizni.

anyu ma elviszi Zolit 10 korul es majd csak este hozza vissza. :lol: :lol: :lol: :lol:
Zoli mar nagyon varja. Nekem meg lesz magamra idom.

Magi
Vendég

magi!
ez szuper hogy így szereti katit a tesó
és hogy ő is ilyen jó kislány

hát gyorsan telik az idő hát pocakfotót nem tudok feltenni bár szerintem nem sok minden látszik
hát voltunk 4 d uh tuti a cunika!kicsit kisebb mint a kora de reméllem ezért nem kell aggódnom

barátnőmnek faros volt a babája és kinn hollandiában megfordították
itt is van ilyen?

hétvégén réka szülinapja!hihtetlen hogy szalad az idő!
mindenkinek sok puszi!

viki!
nagyon szépen fejlődik a kislányod!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti: Nagyon boldog szülinapot Rékának és jó mulatást nektek :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Betti boldog szülinapot Rékának.
Igen van, de igen nagy gyakorlattal rendelkező doki kell hozzá, és még akkor sem biztos hogy bevállal ilyet.

Az én dokim pl a kórházban az első volt aki csinált ilyet, és sikerült neki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok

ott mindennapi rutin!!!
5 perc volt az egész és nem fájt semmi
ott a szülés normál kimenetele a cél

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na, bejelentkezek én is!!! Vagyok, olvasok, de van hogy irni is lusta vagyok, olyan szinten képes vagyok kifáradni már kevés dologtól is!! Egyszerre csak keveset tudok csinálni!! És vagy le kell ülnöm, vagy akár lefeküdni, és aludni!! Este bezzeg nem igazán tudok aludni...általában azért, mert olyan nagy hlyeségeket álmodok, hogy felkelek rá, és vissza sem tudok aludni! :(
És mostanában rettenetesen fel tudok fujódni! :(
Hétfőn kell védőnőhöz mennem......

betti!
Előre is boldog szülinapot a lányodnak!!

d.dodó

Betti hát igen, ez a különbség akülföld és az itteni egészségügy között, sajnos.

Kép

gabi1

Telefonhívás

- Szia Drágám, itt Apu ... Anyu a közelben van?
- Nem, Apu. Anyu fent van a hálószobában Frank nagybácsival.

Kisszünet után Apa válaszol:

- De kicsim, neked nincs is Frank nagybácsid!
- Dehogy nincs, és éppen fent van anyuval a hálószobában.
-Uhh, rendben, szóval ... figyelj rám drágám. Tedd félre a telefont,
szaladj fel, kopogj az ajtón és kiabáld Maminak és Frank bácsinak,
hogy Apu autója épp most állt meg a ház előtt.
- Ok, Apu!

Pár perc múlva a kislány visszatér a telefonhoz.

- Azt tettem, amit mondtál Apu!
- És mi történt? - kérdi Apu.
- Hát, ... Anyu nagyon megijedt; ruha nélkül kiugrott az ágyból és
sikítozva elkezdett rohangálni, aztán megcsúszott a szőnyegen és
legurult a lépcsőn.

Azóta nem mozdul.

- Jaj ne ... és mi van Frank bácsival?

- Az is kiugrott az ágyból ruha nélkül és Ő is nagyon ijedt volt;
aztán kiugrott a hátsó ablakon át a medencébe ... de biztos
elfelejtette, hogy a múlt héten leengedted a vizet, hogy ki tudd
takarítani, így a medence aljára zuhant és azóta nem mozdul.

**** hosszú szünet ****

Végül Apu megszólal:

- Medence?????? Ez a 497-7039-es szám?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!Csak nem rózsaszín????

Ez nem ér nekem pont olyan van mint anno Zsófinál volt.mondjuk nem baj de nekem nem újítanak :?: :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

A kiskonyv, Zolinal kekes, most meg rozsaszin volt nekem is.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobok egy par kepet, hogy zajlik a furdes es hogy etette Zoli Katalint, mikor nem tudtam szoptatni.

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vera!! Gratulálok a kis rózsaszin kiskönyvedhez!!!!!! :D

Magi! Nagyon jok a képek! Ha majd nekem is szükségem lesz rá akkor tuti én is szeretnék majd ilyen fürdetöt! Nagyon tetszik!! Éa abban a kis ruciban olyan igazi kis hölgy!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Ujabb kepek!
REmelem nem baj, hogy ennyivel bombazlak titeket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Hahó Csajok!

Megint nem voltam pár napig,de most már kihívtuk a net karbantartóját és remélhetőleg nem lesz több gond....koppkopp

Megkaptuk szerdán az oltást,kicsit sírt Hédi,de szerencsére nem lázasodott be,aludt mint a bunda.
Már 5040g és 58 centi az én kis csodababám.:)
Ez a fránya vírus engem is elkapott,Dorka már jól van,Hédi még náthás,én meg totál lerobbantam...

Magi
Nagyon édes a leányzó,látszik,hogy milyen jó Tesók már most Zolival.:)
Akkor már megy a szopi????Kap még tápit?

Viki,Magi
Szedi valamelyikőtök a More Milk kapszulát???Én elkezdtem a héten,úgy néz ki elég hatásos.

Kismamik hogy vagytok???Betti valahogy azért készíthetnél pociképet.

Zsuzska
Mikor tesztelsz???Úgy 1 hét van hátra?

Vera
Nálam mindkétszer fiús színű könyv volt.:D:D:D 2 lányom van.:D:D

Dobok újabb képeket:

Kép

Kép Kép

Kép
Vendég

Lego!

Nagyon szupik a kepek.
Olyan jo nezni a kepeket.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

En csak homeo bogyokat szedek, mar harom napja csak szopi van. Tejem egyre tobb. Mondhatni mar sok is, mert mellenkent 60 g jon. Igy mar egybol is jol lakik napkozben.
Este kettobol, mert akkro van hogy 90 g is bevag.
Melleim teljesen rendbejottek.
Se ver, se seb.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na rohanok, mert fent vannak es kovetelnek.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi és Lego! nagyon édesek a képek!! Most, hogy néztem a tv-ben ezt a kiválasztott címü müsort én kanál helyett egy tesztet tettem a tv-re! Mondjuk anyummal néztem mert a fiuk mást néztek! Miután vége lett mondtam anyumnak, hogy inkább nekem kellett volna a tv-re ülnöm, mert lehet hogy ugy hatásos lett volna a dolog! Na csajok, ha én most babás leszek akkor az tényleg csoda lesz, bár ma reggel a párocskám nagyon aktiv volt! De azt mondta, hogy ö most érzi azt, hogy nem nekem hanem neki van érése és ezért holnap reggel is édes lesz az ébredésem! Na erre kivike vagyok! :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Magika, Lego!

Nagyon szupik a képek! Gyönyörűek a tesós képek, olyan ésdesek, ahogy ölelik a kicsit :D

Lego!

Nem szedek More Milk-et, igazából semmit sem szedek. Van tejem szerencsére, nem sok, de annyi, ami Esztinek elég, fejni nem tudok egy cseppet sem, de nem is ez a cél, csak, hogy Eszti jól lakjon. Szóval sok víz és más semmi. Petinél persze mindent bevetettem, Lakoherb, Urtica Urens.... valami biztos hatott, de hogy melyik? :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt!

Nócika
Milyen a reggeled???? :wink:
Erről a műsorról jut eszembe...tegnap mi is néztük,párom próbálkozott a kanálhajlítással,de nem sikerült neki...DE!!! a homlokán simán megtartja a kanalat,totál egyenes fejjel,illetve volt,hogy előrehajtotta és így se esett le...Érdekes....

MAgi,Viki
A homeóst(urtica u.,ricinus c.) én is szedtem még az első hónapban,de később mindig elfelejtettem és inkább hagytam,mert ha nem jól szeded felesleges bevenni.Szóval most kipróbáltam a More Milket és ezt legalább nem kell állandóan szedni,csak ha úgy érzem csökken a tejcsi,amúgy 1-2 nap alatt helyrehozza a mennyiséget.
ÉS!!!Sikerült ezzel a kapszulával legyőznöm azt,hogy nem tudom lenyelni a gyógyszereket...Hédiért mindent.:)

Magi
Szuper,hogy ennyit eszik Katalin.Ha hiszed ha nem,múltnap megmértem,hogy Hédi kb mennyit eszik és ledöbbentem...Kemény 10g!!!! :shock: :shock: :shock:
Ennyit a mérlegről meg a mérésekről....bár a 3 hó alatt kb 10x mértem,mindig tök keveset mért.
Vendég

Lego!

A homeot csak akkor szedem, ha kevesnek erzem a tejet.
Azt sem kell folyamatosan szedni.

A MoreMilk-et a sogornom szedte es O dicserte, de ugy tudom eleg draga.
Igy probalom nelkule.

Van, hogy nekem is csak 10 g-ot eszik, de tojok ra, meg tuti nem ehezik. Multhet szerdan volt 3400g ma meg mar 3580g.
Szoval hizik es egesz nap csak kakal, de ugy, hogy nyakik olyan. Szoval nem hiszem, hogy keveset enne.

De mondjuk atlagban min. 50-et megeszik foleg ejjel akkor joval tobbet.

Viki!
Dobhatnal te is kepeket.

Nocika!
+++++++++++++++++++++++++++++

Tobbiek!
Merre vagytok?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Lányok, voltam kint a börzén, és nagyon meg vagyok elégedve magammal 8) :lol: :lol: :lol: egy bazi nagy szatyor rucit vettem Petinek (főként farmert ( 3db-ot) meg rövidnacikat ebből meg vagy 8-at)) és egy pár cipőt (vadi újat) meg Esztinek egy kis tavaszi sapit, és midezért csak 6000 forintot hagytam ott :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!

Hédi hogy áll a fejtartással? tartja a fejét? Eszti hason fekve sem nagyon emeli fel, és ha hanyatt fekvésből két kezénél fogva húzom fel, akkor is csak lógatja a fejét, nem emeli a törzs vonalába. Tanácsadáson doktornéni szólt, hogy már kéne neki tartania! :( Szóval ez minden babának megy ebben a korban, és kezdjek el aggódni, vagy csak kicsit "később érő típus" a csajom? (Petihez nem hasonlíthatok, mert ő meg mindent baromi korán csinált, szóval ott meg azt mondta dokinéni, hogy ezt még nem kéne tudnia, kb 1 héttel volt idősebb, mint most Eszti amikor már megfordult, stb...)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

Én tegnap suliban voltam!!!! Teljesen ki vagyok tőle :roll: :roll: :roll: Kifacsartak rndesen :evil: :evil: :evil:

Lego, Magi: Tündériek a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is szeretnék ilyen kiemelőt, hogy könnyebb legyen a fürdetés.... majd kiderül.... unokatesóm használta és esküszik rá :lol: :lol: :lol: :lol:

Lego: MAjd csütörtök-péntek környékén gondoltam tesztelni, előtte szerintem még túl korai lenne..... Amúgy eléggé érzékenyek a melleim, annyira, hogy a tegnapi melltartóm varrása még ma is látszik..... most épp marhára lüktet a bal és zsibbad tőle a kezem is :roll: :roll: :roll: Ez mért van???? És akkora bimbóim lettek :shock: :shock: :shock: :shock: Meg leszakad a derekam is..... körbe fáj mindenem..... és ülésnél folyamatosan érzem a fészkeimet..... szóval majd meglátjuk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nem élem bele magamat semmibe sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

vagyok én is! :)

Magika, lego!
Nagyon jók a képek! Nagyon aranyosak a babák, és a tesók is, hogy igy szeretik a kicsiket!

Gabi!
Mi ujság veled? Megjött már a mensid?

betti? edoci? Móni? Merre jár mindeki?

Biztos itt a szép idő, és mindenki az udvaron, az utcán és a kertben tölti a napjait!! :) Csak én nem.... itt még elég hűvös van. Bár mult héten már kezdett jó idő lenni, de most ahhoz képest tegnap reggelre esett a hó....igay szerencsére nem maradt meg!! :)

d.dodó

hú, még amit akartam irni!
Holnap nem megyek suliba, mert védőnőhöz van időpontom!
Viszont ha lesz energiám, akkor kisétálok a Lidl-hez....mert csomó baba cucc jó áron van (direkt megnéztem a Lidl magyar honlapját, ott most az van akcióban, ami mult héten itt volt....szóval figyeljétek a Lidl ajánlatát, mert Magyarországon lehet hogy a jövő héten lesz ez a babás akció).
Amit kinéztem, az a babyhordozó- kenguru(más boltokban 700 - vagy ennél több korona) itt most 199 korona lesz... és egy kis készlet, amiben van orrszívó, meg digi hőmérő, meg babáknak való gyógyszeres adagolókanál az 69 korona. Már ha csak azt nézzük, hogy a digi hőmérők milyen horribilis árban vannak, már csak azért megéri! Szóval remélem jó passzban leszek holnap, és ki tudok oda sétálni (busz nem megy oda...meg amugy is drága a busz (700 ft-nak megfelelő korna a helyijárat a városban).

d.dodó

Viki
A fejtartásunk elég jól megy. De tényleg nem egyformák a babák,nem kell aggódnod.Dorka lustább volt,mint Hédi.
2 hónaposan Hédi átfordult hátáról a hasára,ez szerintem inkább csak billenés volt és gravitáció váltotta ki.
Sokat fektesd hasra (Hédi úúúúúúúútál így lenni) és tornáztasd a nyakát (ahogy írtad-felhúzod kezeddel ülő helyzetbe).

Ez a kép kb 3 hete készült (lehet már láttátok)
Kép

Zsuzska
Szépnek igérkezik a jövő hét neked ilyen tünetekkel. :wink: A kézzsibbadás szerintem nem függ össze a cickókkal,nem lehet,hogy elfeküdted azt az oldalad és ezért lüktet a cici és zsibbad a kéz?
Bajban vagyok,mert nekem a rosszulléten túl semmi terhességre utaló tünetem nem volt egyik csajnál sem. :roll:

Dodó
Biztos jó dolgokat fogsz majd ki a Lidl-ben.Én még nem voltam ebben az áruházban. :roll:
Esett a hóóó?????Azta,valahogy nem bírnám ki,ha most nálunk is megeredne.....
:evil:
Vendég

Sziasztok!
Vagyok én is csak végre itt a jó idő meg Gabinak új munkahelye van és még szoknunk kell,hogy hétfőtől péntekig dolgozik és van,hogy hajnalba indul és késön jön haza.

Magika!Olyan jó neked,hogy ilyen jó baba Kata látod a kos babák milyen jók :wink: És tök az is,hogy Zoli így szereti a tesóját.A képek tök szuperek :wink: :wink:

Lego!Nagyon ügyes Hédi.Hogy repül az idö már mindjárt 3hónapos :D Dorkának,hogy tetszik az óvi?

Zsuzsa!Drukkolok,hogy a jóslat beváljon.++++++A tüntek jók :wink: :wink:

Viki!Nyugi minden gyerek már Eszter lehet sokkal késöbb csinál majd dolgokat.

Ibica,Edoci,Móni merer vagytok?????,

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Csajok, köszi a biztatást :wink:

Lego:
Nem feküdtem el egyiket sem, úgyhogy nem tudom, hogy mitől volt..... nem tartott sokáig..... úgy 5 percig :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok
Ide értem.ez a hét nem a leg kedvezőbb volt nekem sajnos.Csütörtökön meg volt a temetés,tegnap óta meg van piri.Kicsit ki vagyok,de majd helyre rázom magam idővel :( :(

Magi,Legó,Viki!
Nagyon helyesek a csajszik.Egyik szebb,mint a mások.Irígykedve nézem őket.Igaz nekem már van itthon egy szuper csajszim. :lol: :lol:

Zsuzska!
Nagyon drukkolok neked!!!Ne éld nagyon bele magad!!Nekem most nagyon rossz volt,hogy késett 2 napot.Nem is barnásodtam hétfőtől csak csütörtöktől.Annyira bíztam benne,hogy most van az a hónap és sajnos ismét csalódnom kellett :( Szintén fájtak a cicieim is stb...Úgy,hogy megfogadtam tesztet is csak akkor csinálok,ha késik.Most egy kicsit bele fáradtam :( :( :( Neked azért nagyon drukkolok és kívánom,hogy ebbe a hónapban babás legyél :lol: :lol:

Kata!
Aranyos vagy,hogy hiányoltál :lol: :lol: Nem irígyellek az egyedül lét miatt.Tudom milyen,hogy minden a te nyakadba szakad.Ki tartást neked!!!!!!

dodó!
Neked jó vásárlást,majd kérünk fotót!!

Vera!
Gratulálok a kiskönyvedhez!!DE jó!!Rózsaszín???????????????Légyszi írdle nekem,hogy a bosnyék térnél melyik utcában van az az egészségház ahol vetted az lh-teszteket??

Gabi!
Meg jött piri?Hogy vagy??

Edóci!
Hogy vagy?Hol tartasz a ciklusban??

Betti!
Boldog szülinapot a kislányodnak!!!

Nóci!
hogy vagy??

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Kata
Köszi a hiányolást! :D Vagyok, egy ideje takonykórban szenvedek és nem tudok kijönni belőle! :roll:

Dodó
Neked is köszi a hiányolást!tényleg jó idő van,egész nap a homokozóban ültünk a kertben Mátéval! :lol:
Jó vásárlást neked! :lol:

Zsuzsa
jó kis horoszkópod van!Drukkolok hogy bejöjjön! :lol:

Viki
biztos hamarosan Eszti is tartja rendesen a fejecskéjét! :lol:
Nagyon jók a képek,édes Peti az öltönyben! :D

Lego
Na rendben van a netetek?Aranyosak a képek a gyerekekről! :D

Magi
Édesek a gyerekek!Milyen csini már most Katalin! :lol: Örülök hogy jól vagytok! :D

Betti
boldog szülinapot Rékának!Örülök hogy minden rendben volt az uh-n!Már 21 hét!Tényleg szalad az idő! :lol:

Gabi
Merre vagy?mi újság?

Nócika
Drukk!+++++++++++++++++++++++++++

Ibici?
Mi újság?

edoci

Ibici
Megelőztél! :D Látom megjöttél!Elég sokat piszmogtam az írással! :lol:

edoci

Sziasztok

Én is megvagyok.

Köszi lányok a hiányolást. Ma megjött a piri 35 nap után. MOst ebben a ciklusban a 3. naptól kezdem el szedni a clostyt, és azt hiszem ebben a hónapban felváltom a málnalvélteát cickafarkra, hátha rövidebb lesz a ciklus.
Egyébként most abszolút nem vagyok elkenődve, nem vagyok szomorú. Pozitív vagyok.

Gyönyörű minden kisbaba, írigykedem.

Vera gratula a rózsaszín kiskönyvecskéhez, hátha jelent ez valamit.

Hát én lányok totál elfáradtam. Ma délelőtt táncverseny volt Bettinek, 7.-ek lettek, nagyon ügyesek voltak, igazán büszke voltam rájuk. De a zsűrire kicsit mérges lettem, mert olyanok lettek 6.-ak akik a zene alatt nem is ritmusra táncoltak hanem csak szinte sétálva, semmi mozgásuk nem volt.

Utána hazajöttük, vettünk sült hekket, mert nem volt időm főzni. Aztán pedig irány ki a házhoz, az egész emeletet rendbe tettük, mert a héten már színre festi a festő a felső szintet, illetve a burkoló is már a fürdőket, és mosókonyhákat csinálja majd, és nem akartam hogy akkora retek legyen, most szép tiszta minden már amennyire lehet.
Ezután pedig elmentünk a bauhausba élvédőt venni a csempéhez, meg vettünk egy két lámpát, meg tisztítószereket, vödröt, felmosót, ilyeneket.
Vacsira meg most rendeltem pizzat a donpepétől.

Úgy hogy totál elfáradtam, de nem baj élveztem a mai napot. Alig várom már hogy költözzünk.
Megrendeltük a fürdőszoba szekrényt is a nagy fürdőbe. És szerdán fog megjönni a nagykád. Olyan élvezetes ez a része.

Kép

gabi1

Sziasztok!

mindenkinek köszi a szülinapi köszöntést!
Jól sikerült a buli!

majd igyekszem visszaolvasni!

holnap munka :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Kicsit lekestem, de azert boldog szulinapot Rekanak! :D
megijesztettel azzal a fius hirrel, en a szivem legmelyen nagyon kislanyt szeretnek :roll: A ferjem azt mondja, h neki teljesen mindegy, de azert egyelore Zsfinak hivjak! :lol: 8) kivancsi leszek :roll: lehet tudni, h mibol gondolod?

Magi!

Mintha mar irtad volna, h eltel Chikagoban... Mikor, milyen alkalombol?
Nagyon orulok, h vegul ilyen jo kislanhy Katalin es nem utolsosorban ilyen szep :wink:

lego!

tied csemetek is nagyon aranyosak azokkal a nagy szemekkel! :wink:

Dodo!
Drukk a vasarhoz! :wink:

Ibici!

Ugy sajnalom, a baj csostol jon :roll: Ki kell varni a veget :roll:

Viki!
szerintem ne idegeskedj, van ideje eszternek meg mindenre! De azt hiszem ez mar csak ilyen, h a masodiknal mindent az elsohoz viszonyitunk :roll:
Gyonyoruek egyutt!

kata!
Kitartast az egyedullethez, en is tudom milyen :roll: :wink:
masik topicban olvastam, mit szolsz a Zselykehez? En valamikor igy akartam hivnki a lanyomat :P

Zsuzsa!
Tunetekhez nehez hozzaszolni, de++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok, köszönöm mindenkinek a biztatást. Én sem élem bele magamat semmibe egyenlőre. Majd ha késik, csak akkor fogok tesztelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem, kibírom csütörtökig :roll: :shock:

Minenkinek puszi, etegeknek jobbulást, tesztelőknek +++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok

Móni
De jó hogy jelentkeztél te is! :D Csomagaitokkal mi újság? :lol:

Betti
jó munkát! :wink:

Zsuzsa
Már nincs sok idő hátra csütörötkig! :D

Gabi
Betti nagyon ügyes!Jó munkát a pakoláshoz,rendezkedéshez,biztos szépek lesztek.Mi most fogjuk kezdeni a fürdőszoba és a konyha felújítását.Ez is jó kis munka lesz! :wink:

edoci

Sziasztok!!

Hoztam egy pár képet ha nem bánjátok!
Tesóm csinálta őket mikor itt volt!

Kép szívem

Kép pocak

Kép kócosan

Kép kócosan

Kép pocak puszi

Kép mi

Kép :)

Kép :)

Bocs hogy sok lett!! :oops:

d.dodó

Hú, elég nagyok lettek!! Bocsi! :oops:

d.dodó

Sziasztok!
Móni!
Remélem a vége már nincs messze és akkor már csak a jó fog jönni ugyan csak csőstül :wink: :wink: :wink: :wink:

dodó!
Nagyon nagy már a pocid :shock: :shock: A szivecskés pocak nekem nagyon tetszik,olyan jó!!!!!!!!!!!!!!

edoci!
Jobban vagy már??Takony kor???

Gabi!
Nem csodálom,hogy ennyi szaladgálás mellett nincs időd főzni :shock: :roll: :roll: Biztos megéri a végeredményt,hogy most hiányolja a család a főztödet.A ház gyönyörű lesz az tuti.

Zsuzska!
Drukk csütörtökre+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem emlékszem,hogy ki kérdezte,hogy hová megyünk nyaralni,de válaszolok.Júliusban Horvátországba Pag szigetre.Már nagyon várom :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Dodo: Nagyon jók a épek :wink: :lol: :lol:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat :lol: :lol: :lol:

Ibici: Mi is Pag szigetére megyünk, csak mi szeptemberben :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dodó
Nagyon jól sikerültek a képek,szép a pocakod! :lol:
Voltál vásárolni?

Ibici
Köszi,jobban vagyok,remélem egy pár nap és teljesen elmúlik! :lol:
Mi is Horvátországba akartunk menni nyaralni,de még nem döntöttük el. :D

edoci

Edoci: Mihamarabbi jobbulást neked!!!!!