Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula Nuskának! :D

Kamilla: szép hétvégét nektek! Azért én nagyon bízom abban, hogy jövő héten nem leszel egyedül benn! Hátha Beni szeretne "pontos" baba lenni és akkor már kedden mi is bennt leszünk... :roll: :D

Vélemények: én mindenkinek a hozzászólását szívesen elolvasom, rengeteg olyan infót írtok mindenről, ami nagyon-nagyon hasznos és azt egyből el is raktározom! (pl. mi még egyben vagyunk, de ennek ellenére jegyzem azokat a problémakat is, mint ami pl. Bamibié volt, mert ki tudja, 2 hét múlva lehet, hogy ugyanezt fogom átélni...) Persze vannak olyan hozzászólások, amivel én sem értek egyet, illetve nem tudok vele mit kezdeni, de azt egyszerűen átlépem! A lényeg tényleg az, hogy úgy igazából egyikünk sem ismeri a másikat, mindenkinek teljesen mások a körülményei, a háttere, ezért mindenkinek más lehet jó és végső soron mindenkinek saját magának kell megtalálnia a megoldást a problémájára, a többiek legfeljebb tanácsot tudnak adni, amit az illető vagy megfogad vagy nem! Csak ne ítéljük el és bántsuk meg egymást, mert az nem vezet sehova...

Szülés-indítás: én már úgy vagyok vele, hogy jön amikor jön, csak egyre jobban aggódok, hogy minden oké legyen: mert a lepény is túlérett, meg Beni feje is túl nagy már! De amíg a doki azt mondja, hogy jó neki benn, addig én megbízok benne! Ha meg úgy látja jónak, hogy kitolja a szülés időpontját, akkor tegye azt, várunk tovább!


Rólunk: tegnap volt az utolsó munkanapom, állati fura volt este úgy hazajönni, hogy hétfőn nem kell menni! Lehet, hogy furán hangzik, de rossz érzés volt, hiányozni fog az egész, bár tudom, hogy csak szülésig, mert utána úgyis a nap 24 órájában leköt majd Beni!

Kisscica: mi zujs Veletek? Tök jelentkeztél! Maszat hogy van???

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Végigolvastam mindenki véleményét, de úgy döntöttem nem reagálnék... Timiban írta le helyesen: nem olvassuk el rendesen egymás véleményét csak hajtjuk a magunk "igazát".

Ha bárhol én leírtam bárkinek hogy elítélem akkor szóljatok. Köszi. Azt írtam nem értem. Ennyi. Ez egy vélemény.

Ha bármikor azt írtam hogy unalmas a téma, megintcsak szóljatok légyszi, továbbá ha azt mondtam hogy nem értem meg hogy nehéz ellátni egy családot állapotosan, akkor is.

Mindig ez van, ha jön egy ellenvélemény, valaki kinyitja a száját meg nem simizi meg a másikat hogy jajdeügyesvagy, akkor azonnal gonosz önző dög aki elítéli a másikat. Szerintem egy fórum nem azért van hogy bólogassunk a másiknak, de mégis ha valakivel valaki nem ért egyet akkor azonnal jön a sértődés.

Mindegy, én tuti hogy mégegyszer nem mondom ha valamiről más a véleményem.

Csajok, ezúton bocs ha valakit megbántottam, tényleg nem akartam, azt meg végképp nem gondolom hogy bárki rossz lenne mert terhesnek érzi a babavárást és szeretné ha már vége lenne.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nuskáéknak gratulálok én is! :D

Kép Kép
szõlõ
 
 

 
 

Csöppke,
nem is neked szántam ezért nem is címeztem,de mivel azt nem tudom neked ki mondta,így neki nem tudom elmondani,ezért írtam le,hogy hülyeség,mert gondolom nem orvos szájából hangzott el ez a kijelentés!
Téged meg nem akartalak megbántani,hisz nem te terjeszted ezt!

Azokat a "rémtörténeteket" is meg szoktam cáfolni ami a kismamák között szokott keringeni a kórházban.Ha valaki szakmai dolgokra kiváncsi,azt beszélje meg az orvosával,szülésznőjével.Természetesen egy szülésznő sem kompetens mindenben,ilyen esetben az orvosához irányítjuk a kismamát.
timiban
 
 


Gratula Nuskáéknak, sok-sok boldogságot Zsigmond babának!!!

Zsuzsófi, Timiban, Emi: köszönöm válaszaitokat

Zsuzsófi: mielőbbi jobbulást Bencének!

Kép Kép
celesztina
 
 


Zsuzsófi: no, ma végre tudtam enni vaníliapudingot eperrel (tegnap férjem hozott a tescoból hozzávalókat) :D Jó ötlet, köszi, hogy leírtad, nagyon ízlett :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Timiban, oké :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Az éjszakám nekem is szörnyű volt a megfázás miatt, rettegtem, hogy nehogy elinduljon a menet, mert semmi erőm nem lett volna. Még mindig tiszta takony vagyok és fáj a fejem, amivel nem tudom mit tegyek, mert én is olvastam az algopirynen, hogy már nem lehet:(

És most beülnék a kádba egy picit...ugye ez nem baj?


Marjan

Kép
marjan78
 
 


Sziasztok!

Gratula Nuskáéknak!

Klarka nagyon sokat gondolok rátok, puszikáld meg a nevemben is. :P

Rólunk:
Tegnap voltam CTG-n folyamatosan mocorgott, megint tökéletes, fájás éppen akkor nuku.
UH. hát már nem tudtak egy normálisat se mérni, csak olyan kb. mérések voltak. kb. 3060 gr.
Magzatvíz normális mennyiségű, és még mindig Lányka.
Még mindig nagyon fent van Jázmin ahhoz képest, hogy a hasam meg eléggé lent. Na mindegy.

Vélemények: Azért vannak, hogy eltérjenek, nem kell ennek ekkora feneket keríteni. :?

Jaj nekem olyan szörnyen telt a csüt. délutánom, fájtam szenvedtem meg minden. + jól megfáztam...most tiszta nátha vagyok,+ fáj a torkom is. Szóval szuper..... :cry:

Danim olyan édes, már ott tartunk hogy lépten -nyomon megállít, felhúzza a felsőmet és puszilgatja a hasamat, becézgeti a hugocskáját. IMÁDOM!!!!!!

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Marjan este én is kádra vágytam, de inkább kihagytam.... :cry:
Jobbulást neked, nekem annyira fájt már a fejem, hogy 1 fél algo lecsúszott.....

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok lanyok!

Koszonom a dicsereteket.

Babakoktel!
En nem ittam, mert nem tudtam, hogy mibol all.
Ellenben mindent elkovettem, hogy jojjon a baba a 37. hettol.
Ha akkor szultem volna akkor is mar harom kilo lett volna, igy nem lett volna kicsi es fejletlen, inkabb nem nott volna ilyen nagyra.
Utolso heten meg az rovosnak is mondtam, hogy csinaljon mar valamit, hogy beinduljon minden alkalommal.
Egyszoval ha valaki ugy erzi, hogy keszen all a szulesre az biztos erzi, hogy a baba is eleg fejlett mar hozza.
Tehat mindenki tegyen ugy a koktellal kapcsoltaban ahogy erzi.
Csak ne veszekedjunk mar ezen lanyok.

Olyan rossz, hogy mindig vita van valamin.

Kedvcsinalonak (remelem nem lesz tul sok belolem es a kepeimbol):

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég
 


lányok, mindenkit buzdítanék a textilpelenka használatára az eldobhatóval szemben!!! a baba, a környezet és a pénztárca érdekében is

Rengeteg érv szól mellette, sok infot találtok a neten, akár itt a babaneten is.




www.babamosoly.hu

Marica & Levi :)
marica75
 
 


Timi! Köszönöm, hogy visszaírtál. Csak tudod sokszor nemhogy nem olvassuk el rendesen egymás írását, de nem is fogalmazunk konkrétan. Jó, hogy leírtad, hogy nálad végülis eü. indoka is volt már az indításnak. Azt pedig ha ilyen indok van, minden orvos figyelembe veszi, és intézkedik.

Szerintem egyikünk sem akart ilyen viharfelhőt keverni ebből a témából, csak mindenki a véleményét szerette volna megosztani a másikkal, a felvetett kérdésre. Sajnos már volt több ilyen témánk is a 9 hónap alatt.

Lányok nem lehetne, hogy a sötét viharfelhő helyett egy nagy adag napsütést hozzunk ide megint a topicunkba. Idáig olyan jó hangulat volt. Szeretném, ha továbbra is pozitív energiát sugallna ez a fórum. :lol:

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Magika!
Köszönjük ezeket a csodálatos képeket. Nekem máris jobb kedvem lett. Olyan jó nézni ilyen képeket. Katalin pedig továbbra is egy kis hercegnő.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


[quote="kerekes97"]L írta:kerekes97ányok nem lehetne, hogy a sötét viharfelhő helyett egy nagy adag napsütést hozzunk ide megint a topicunkba. Idáig olyan jó hangulat volt. Szeretném, ha továbbra is pozitív energiát sugallna ez a fórum. :lol:

Igen-Igen :)
Kezdhetem a napsütést?
(mondjuk elég nyűgös napunk volt tegnap .. de a mai nyugis :) .. lekopogom .. :D)
1-2 "napsütéses" fotó :)

Evés utáni elégedettség :)


Kép

Kép

Nuskáéknak Gratulálok!!!
Egészséget és Boldogságot nekik :)

Kép
szösszenet
 
 


Szosszenet!

Irgum burgum, neked olyan vekony az arcod, hogy jaj de irigy vagyok. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tessek vidamnak lenni es nem elkeseredni a suly miatt.
Tenyleg nagyon jol nezel ki.

A hasam meg a mehed miatt ilyen nagy meg.
Minel vekonyabb valaki annyira latszik a has.
Nagy testben nem latszik annyira, mint nalam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Aliz tovabbra is gyonyoru.

Nektek milyen az ejjel eves szempontjabol?
Mennyit eszik Aliz?

Magi
Vendég
 


[quote="magika"]
írta:
magikaNektek milyen az ejjel eves szempontjabol?
Mennyit eszik Aliz?

Köszi a dícséretet :) Igyekszem nem keseregni, és türelmesnek lenni .. csak nem értem, miért ez a sok kg még rajtam :lol: .. de majd szép lassan megy ..

Este Alíz kb. velünk egyidőben fekszik, éjfél körül .. akkor eszik, és azzal kihúzza úgy 4-ig. Akkor szopizunk félálomban mindketten :D peluscsere csak kaki esetén van, mert akkor még nehezebben alszik vissza. Legkésőbb 5-kor újra alszik és 8-9-kor kel újra.
Ahogy mértem, éjjel 40-50 grammokat eszik.
Napközben meg össze-vissza .. van, hogy kevesebbet, van, hogy többet .. még nem álltunk be fix. ritmusra!

Nálatok mi a helyzet?

Emi - Rólam is ment le itthon .. csak LASSAN :D

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Nuskáéknak hatalmas gratula, sok boldogságot Nekik!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szosz!

Nalunk 8-kor alvas, akkor jol megtomom szegenyt, mind a ket cicibol kap kb. 70-80 ritkan 90 g is belemegy. Ezzel hajnal egyig birja. Majd gyors szopi akkor is ket cici jol megtomom, ilyenkor nem tudom mennyit eszik, de azzal kihuzza kb. 5:30-6-ig. Utana mar kicsit eszik 30-40 g. Na ilyenkor nem alszik vissza, de elvan maga az agyaban. 8-9 korul eszik nekem is 40-50 g kornyenek, amivel delig elvan. Deltol 5-ig ismet szunya, majd ilyenkor mar nem alszik mindig vissza, ha igen csak kicsit. De szerencsere elvan a hintaban, vagy az agyaban, attol fugg hol vagyok. 7-kor furcsi, ami 8-ig tart.

Nekem is szeles a skala. 20g volt a minimum es 100 a max, de akkor utana orra szajan jon a tej.

Magi
Vendég
 


Szöszke igazad volt, készült rólam 39. heti pocifotó is, sőt úgy érzem lesz 40. heti is. És bejelentkeztem hétfőre ismét fodrászhoz.
Két pocifotó (a cipő simán megáll a hasamon, de a pohár is megállna rajta, a hosszú csík miatt nem megijedni lányok, az nekem a császár vonala).
Kép Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Szössz, Magi, nagyon jók a képek :)

500. oldal, nem semmi :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Zsuzsa, jó nagy pocak, és mennyire lent van... a köldököd meg teljesen fent, szerintem azért már nem sok van hátra :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="magika"]
írta:
magikaNekem is szeles a skala. 20g volt a minimum es 100 a max, de akkor utana orra szajan jon a tej.

Az orrán-száján téma ismerős :lol: :lol: :lol:
Nálunk is a 80 garmmoknál fordul ez elő ..
Amúgy 30-50 az átlag neki, úgy érzem az az a mennyiség, ami elég neki, és nincs túlkajálva :)

A nappalok nekünk abszolút nincsenek beállva ..
Az éjjel így megy napok óta, de nappal van, hogy 1-2 óránként követeli a cicit :roll: :roll: :roll:

Neked mondjuk van rutinod .. én még nagyon tanulópályán mozgok .. de igyekszem jól csinálni :)
Remélem hamarosan nálunk is beáll a nappali rendszer is :)

Kép
szösszenet
 
 


Zsuzsa, szép nagy pocak! :D
(A hosszanti vágás mitől függ? A sürgősségtől?)

Kép
babyteve2
 
 


[quote="kerekes97"]S írta:kerekes97zöszke igazad volt, készült rólam 39. heti pocifotó is, sőt úgy érzem lesz 40. heti is. És bejelentkeztem hétfőre ismét fodrászhoz.

Szép nagy a pocak :)
A generál a kórház előtt meg nagyon hasznos :)
Legalábbis lelkileg nekem fontos volt!!! Mire újra le van strapálva külsőre az ember, addigra el lehet szabadulni pár órára fodrászhoz, kozmetikushoz .. akármi :)

Kép
szösszenet
 
 


Szössz, ne aggódj, jól csinálod. Látszik Alízon! :D

Kép
babyteve2
 
 


[quote="babyteve2"]( írta:babyteve2A hosszanti vágás mitől függ? A sürgősségtől?)

Régebben mindenkit hosszanti vágtak.
Ma meg már mindenkit bikinivonalnál :)
Kb. 5 perc a történet, így sűrgősségi esetben is ott vágnak!

Kép
szösszenet
 
 


[quote="babyteve2"]S írta:babyteve2zössz, ne aggódj, jól csinálod. Látszik Alízon! :D

Köszi :) ez igazán jól esett :)
Akkor nem csak én látom elégedettnek, meg kiegyensúlyozottnak a lányom :)

Kép
szösszenet
 
 


Ez sajna, nem így van, azért kérdeztem rá :( ...nekem is felvázolta a doki, mint lehetőséget, de mivel akkor még messze voltunk a kiírástól, és még fejvégűek voltak a babók, nem zaklattam tovább. (A vízilovam kapcsán említette meg, ami a köldökön körül van, hogy lehet, hogy kettévágja...meg hogy már vágott szét delfint és ott az nem nagyon tetszett a maminak...ha jól emlékszem, Kis-csillagot is köldöktől vágták...Holnap mindenképpen rákérdekezek a dokimnál, de most, hogy láttam, beugrott...Zsuzsa sem szült olyan régen, hisz 9 éves a legidősebb kiscsajszi...)

Kép
babyteve2
 
 


[b]Nuska! Nagyon nagy gratula Zsigmond babához! Jó egészséget és sok boldogságot![/b]

Kép
blani28
 
 


Na, gyorsan találtam egy ilyet: (ami kicsit megnyugtat, ezen már elméletileg túl vagyunk)

"A méh falán általában haránt irányú vágást ejtünk, ha azonban kis súlyú magzatról van szó, és a babát a lehető legkíméletesebben kell kiemelnünk a mama hasából, longitudiálisan, vagyis hosszanti irányban metszünk. Miután világra segítettük a gyermeket, a fent említett rétegeket összezárjuk. "

(Ezért említhette már a 28. hét körül a doki...remélem!)

Kép
babyteve2
 
 


Kerekes: tényleg szép nagy poci, és tényleg lent van!

Aranyosak a babaképek!

Kép
blani28
 
 


Babyteve - Ezt nem mondod, hogy még most is vágnak így???
Atyaég.... ez cmost nekem hidegzuhany volt.
Az én dokim mondjuk egy szóval nem említette .. ha szaladva szültünk volna is így vágta volna. Érdekes ..
Na de nem parázz .. sugalld a sokidnak, hogy te jobb szeretnél egy vékony bikini-vonalat :D

Kép
szösszenet
 
 


Aha .. ezek szerint, ha picike még a baba, nincs lent beékelődve ...
Koraszületéseknél ezek szerint.
Csodálkoznék, ha normál terminusban ilyen történne ..

Kép
szösszenet
 
 


Kép
Vendég
 


Szössz, holnap még okosabb leszek! :D

Wow, alig van császár a szüléseknél...sajnálom, hogy rontom majd a statisztikát! (Bár még így is hozza az országos átlagot...az olyan 25 %-os?)

Kép
babyteve2
 
 


Köszi Xsara a választ.

5 percet azért beültem, mert borotválkoztam, szerintem a napokban akció lesz:)

Tegnap óta nem nagyon mocorog, eddig meg kirugta az oldalam.

Szösszenet! Rajtad aztán semmi sem látszik!


Minden várakozónak kitartáááááás!


Marjan

Kép
marjan78
 
 


Sziasztok! Először is gratulálok minden újdonsült Anyukának a babákhoz!

Picit sűrűek ezek az első napok, de nehezebbre számítottam...

íme Apor úr 6. itthon töltött napon! Kép Mosoly az egész fórumnak és a világnak!

Kép Szembe nézek veletek! :)

A táblázttal kapcsolatban egy kis módosítandó: 27 éves vagyok már! :)

Kép
be_be
 
 


Sziasztok!

De hó megint babhírre érkezni. :D

Nuska! Gratulálok a kisfiadhoz, ügyes voltál!
Zsigmond Baba Isten éltessen sokáig, jó egészséget!

Kép

Lolka! Nagyon jól néztek ki a képen! :D Sok boldogságot nektek! :D

Kamilla! Szép hétvégét! :D Izgalmas napok következnek. :wink:

Zsu! Bencének jobbulást!

Xsara! Jobbulást!
A fiad aranyos lehet, ahogy a kistesót várja! :D

Magika! Képekből sosem sok! :D
Nagyon édesek a gyerekeid! A kis hercegnő pedig... :D gyönyörű azokban a kisruhákban! :D Remélem nekem is lesz egyszer lányom is. :wink: Persze a kisfiamat nem adnám semmiért, nagyon várjuk már őt! :D

Szösszenet! A ti kis hercegnőtök is nagyon aranyos! :D Olyan édesen bújik hozzád! :D

Zsuzsa! Csinos vagy! És hatalmas a pocakod, tényleg nem lehet már sok hátra. :wink:

Be_be! Apor Baba nagyon aranyos! :D És az a mosoly! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Bebe, nagyon édes Api :)

Nincs ma valami nagy forgalom itt :roll:
Már csak 3 óra, és mehetek haza :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Zsuzsa,
hú, hatalmas a pocakod!!

Lolka,
grat az esküvőhöz. Nagyon csini vagy!

Szöszke, Magika, Bebe
hihetetlenül édesek a babák.

Liliről képek itt:

http://members.upclive.hu/borsi.emese/

Irigykedem azokra, akik szülés előtt még eljutnak fodrászhoz. Én április 1-jén mentem volna, de közben megérkezett Lili. :)

Nici, Zorróné,
le a kalappal előttetek. Ilyen sokáig dolgozni, nem semmi!!

Kép
emi29
 
 


Ja és, hogy dicsekedjek is egy picit; Lili végre elérte a születési súlyát, sőt már túl is lépte. A tegnap esti meztelen mérlegelésen 2900 grammot mutatott a mérleg. :) :) Kis vámpírka, ha tehetné egész nap a cicimen lógna. Sajnos muszáj volt már cumit adnom neki :roll: :roll:

Kép
emi29
 
 


Emi, hihetetlenül édes Lili baba :) És kis ügyes, hogy már elérte a súlyát :) Grat Nektek :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nagyon aranyosak a babák!

Kerekes,
szerintem sincs már sok hátra, sőt, nagyon lent van már a pocid!
sirkici
 
 


Emi! Nagyon aranyos Lili baba. Köszönjük a képeket.

Császárom története: 22 órán át vajúdtam, 4 újjnyi tágulásnál megálltam, fájásgyengeség lépett fel, valamint nagyon be volt már illeszkedve a kis feje, csak nem fért volna ki (sajnos elmérték a fejéhez képest a medencémet). Valamint belázasodtam, a lányom szívhangja is rohamosan csökkent, ezért a döntéstől számítva 10 percen belül már emelték is ki őt. De hosszant kellett vágni a gyors beavatkozás miatt, meg a méretek miatt (4200 g-mal született és 42cm volt a fejátmérője). Egy normál alkatú baba fejátmérője 34-38cm között van.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Emi, gyönyörű a kislányod!!! :) :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Bebe Apor babájáról, és kerekes pocakjáról sem szeretnék megfeledkezni a dícséretek sorában :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Csajok, Ti mikortól isszátok-ittátok a málnalevél teát? És mennyit? Annyi félée olvasni a neten, kíváncsi vagyok ki hogy csinálja/ta.

Én Dominóval a 36. hét után ittam, napi 1-2 bögrével.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Csöppke! Én csak a héten kezdtem el inni, egy jó nagy bögrével (3,5dl) szoktam esténként. Cukorral beízesítem, és nekem ízlik.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Csöppke,
én pont a 38. héten kezdtem el inni a teát és másnap meg is szültem, bár nyilván ez nem a teának volt köszönhető :roll: :roll:

Kép
emi29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?