Új privát üzeneted érkezett!

encike:még mehet fel a következő napokban.De ha nem megy fel nem feltétlenül jelenti hogy nincs péd.Inkább progihiányra utal.

KépKép
lyndee

Lyndee!
Ez a progihiány szerinted jövö hoban is esedékes lehet? Gondolom a vetélés miatt van ez. Igy nehezebb teherbe esni?
encike 2

Hajrá Lina! :wink:
Vendég

encike:még emelkedhet a hőd pár nap múlva.De biztos hogy a vetélés is közbejátszik.
Minden rendeződni fog hamarosan. :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Csucsunak én is melőbbi testi/lelki gyógyulást kívánok!!!

Lina! Ez szupi, megérte az árát! :wink:
de ugye most akkor már éberen tevékenykedtek...??? :twisted:

Én egész éjjel nem aludtam, (na jó, hajnal fél 3-tól reggelig voltam csak fönn) mert úgy nyüzsgött Zsombor a lakhelyén.

Tegnap kitakarítottam az egész házat, és kaptunk kölcsön egy gyepszellőztetőt, este azzal szaladgáltam le-föl a kertben. Így ma pihizem. (és csak kicsit vasalok)

Holnap megyünk a 4D-s UH-ra, majd jelentkezem, h mi volt.

Ja, és olvasom Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol c. könyvét, sztem szuper, nagyon tetszik a megközelítése.

Mindenkinek puszi! :D

Kép
zmimi

Zmimi,
hát persze... :oops:

Itt a görbém, nem tudom, megvolt-e már a pé?
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát, én nem nagyon értek ehez a görbe-értelmezéshez, lehet, h jó nagy marhaságot mondok,
de nem akkor szokott PÉ lenni, mikor leesik a hő, utána, pedig visszaugrik? Mert akkor volt, de a teszt szerint meg nem? :shock:

Én eztet nem értem...

vki aki méricskél, bizti mond vmi értelmeset. Tőlem csak ez tellett mostan... :oops:

Kép
zmimi

sziasztok, akkor belekotty egy kicsit.
fölteszem a babás görbémet

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 72000_.png

Kép

Kép
napsugár035

sztem a görbéd tökéletes, főleg ha eztán szépen tart fölfelé, ha 4 nap múlva megint ugrik nagyot fölfele akkor babás vagy, ha nem ugrik akkor is lehetsz, de ez biztosabb nálam legalább így volt.

Kép

Kép
napsugár035

annyira sajnálom ami csucsuval történt, nálam is volt egy ilyen helyzet amikor a dokik nem találték a terhességet, és méhenkívülire gyanakodtak, de nem lett az és el nem tudom képzelni ez mennyire nehéz lehet, testileg lelkileg fölépülni.
Remélem hamarosan itt lesz velünk, vigasztalni ha nem is tudjuk, de én mindenesetre nagyon szorítok neki minél előbb túl legyen ezen és az új házba hamarosan új lakó is legyen.
Mimi hogy vagy mostanában, ha ránézek a vonalzódra nagyon írigy vagyok ám., de azért az enyém is tellik.
Van úgy hogy nézem a pocimat és nem hiszem el, hogy ennyi idős terhes lehetek, a 10 héten túl sosem jutottam.
én pihenő üzemmódban vagyok, de dolgozo 2x 3x fél órát, töltött káposztát tettem föl, de semmivel nem sietek, csak úgy öregesen.
Tegnap megint hánytam, remélem 3 hétig megint nem fogok.

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár,
a görbémről még annyit kell tudni, hogy amikor az a nagy esés volt, akkor én nagyon beteg voltam, tiszta lázasnak éreztem magam, és helyette pedig csak 35.6-ot mutatott a lázmérő. Ugye LH teszt tegnapra lett csak pozitív, ezért vagyok bizonytalan, hogy vajon volt-e már, vagy még csak ezután lesz. Mondjuk a hétfői vérvétel miatt jó lenne, ha már lett volna, különben nagyon nem leszek jó napon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lindee! Pirirnem jelentkezett ugye??

Lina! Ha jól látom a görbédet volt 2 nap kimaradás az LH tesztben. De arra tippelek, hogy már megvolt a pé, vagy épp most zajlik. Mindent bele :)
kislibus

szisztok lányok.
Most ugy elfáradtam!!!!!,megfőztem még megy a gép közbe kivasaltam,kiporszívóztam.olyan vagyok mint a mosott.sz..r!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na itt olyan ramazuri készülődik időjárásilag, hogy csak na!!!
A TV már el is ment.

Ma is olyan erős pozitív az LH-m, talán még erősebb, mint tegnap.

Ja, és a tegnapi LH-mon lett egy 3. csík mire hazajöttünk:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Veránál is így indult. :twisted: aztán maradt a két csík, de az biztosan, és nem csak az lh-n. :lol:

tjuca

Lina! :lol:

Nita! Teljesen meg tudlak értein. Én is mos, meg főz, meg poroz...

Megjöttek a gólyák és a fecskék is :) Úgy szeretem nézni őket. Építgetk a fészket :)
kislibus

kislibus akkor már te se vagy fitt?kifáradtál te is?!
de legalább holnap nem kell semmit csinálni!
illetve az időjárástól függ,ha jóidő van akkor füvet kell nyírnom! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A semmi relativ.. A kaja vacak lett, főzhetek másikat, holnap macskaalomcsere, további mosás-mosogatás, és még melót is hoztam haza... 8)
kislibus

na mért lett vacak a kaja????? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csak gyors bekukk mert megyünk vásárolni.

később visszaolvasok.
csak annyit szeretnék mondani hogy még ma sem jött meg. :lol:

KépKép
lyndee

Juca,
emlékszem... :lol: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyndee csak nem baba van a dologba?????????? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ja, és most a mikroszkóp is teljesen páfrányos, szóval szerintem kb. holnap lesz peteérésem. 20. napon. A gáz csak az, hogy elvileg hétfőn vérvételre kellene mennem progi meghatározásra, de így pé+2 napon nem lesz annyira értelme.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

többiek merre vagytok?csak linácska meg én vagyunk :? :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lindee! Hajrá! :lol:

Nita! Mert a bolonyait pulykahúsból csináltam és nem főztem el a fölös levet, meg el is sóztam..... Borzalmas lett....
kislibus

Lindee! Jut eszembe tesztet élesítsd!
kislibus

én is vagyok, de csak olvasó üzemmódban. Egyedül vagyok csibével, aki éppen most ázik. :lol:

tjuca

kislibus azért csak meglehet enni a kaját?
lyndee mikor tesztelsz? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok mára én elteszem magam!.jóéjt mindenkinek!puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
gratulálok :lol:

Most néztem, két napja volt a Jónás napom is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát csajszik a strapás napról csak annyit hogy 2 napja festjük a házat és már teljesen ki vagyok....szerencsére most megállunk egy kicsit,persze még nincs kész de a hétvégére pihit adtam magamnak. :wink:

Holnap reggel tesztelek ezt már a hét elején eldöntöttem. 8)

Linácska:Az az érzésem hogy még nem volt pé-d,de legyetek résen :wink:

Vera:Gratulálok!A rózsaszín csak egyet jelenthet.... :lol:

KépKép
lyndee

Elfelejtettem megírni hogy akár mi is lesz a teszt eredménye csak vasárnap tudok jönni előreláthatólag!

KépKép
lyndee

gyorsan felugrottam hogy elmondjam az örömhírt hogy zebrás lett a reggeli tesztem :D

Holnap tudom feltenni mert ma elutazunk.Szép hétvégét!

KépKép
lyndee

Lyndee, GRATULÁLOK!
Rohanok reggeliztetni a fiamat.
Vendég

Lyndee, szuper! :lol:

Vera, nekem is rózsaszínű a kiskönyvem! :wink:

Lina, változatlanul mennek a drukkok!

Sugi, tök jó, hogy már itt tartunk!
Én is betöltöttem a 16. hetet! :wink:

Csucsuról nincs hír?Szegény, annyit gondolok rá...
Vendég

Lyndee!

Hatalmas gratulációm! :wink:

tjuca

Lyndee,
gratulálok! Amúgy szerintem sem volt még peteérésem, ma visszább ment a hőm. Szerintem ma lesz. Most az első hónap, hogy szedem a barátcserjét, lehet, hogy nekem nem jött be, mert eddig rendesen volt mindig pé. 13-17. nap között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lyndee!!! Ez szuper! Nagyon örülök Nektek!!!! Hiphiphurrrrrááááá!!! :D

Vera, gratu a kiskönyvedhez! ( anyway: én is ómennek véltem a rózsaszín kiskönyvet... reméljük neked bejön!) :wink:

Ma voltunk UH-on, és minden ok!!! :lol:

Annyira megkönyebbültem. Teljesen normális méretű a kisfiunk, a becsült súlya: 1550g! A placentám is remek állapotú.

A hír: fejvégű!!! (éreztem én 2-3 napja, h máshogy mozog, de nem mertem elkiabálni)

BPD: 7,98 cm
OFD: 10,08 cm
HC: 28.56 cm
AC:25.42 cm
FL: 5.88cm

teszek képet, bár nem tom mennyire fog látszani... :oops:
nagyon takargatta az arcát, a 2 kezét elérakta és befordult mindig olyan irányba, h minnél kevesebbet lássuk. 8)

De azért vmennyire látszik, természetesen számunkra gyönyörű és édes! Szép vastag érzéki szája van, mint az apukájának! :wink:

Kép
zmimi

na, a képet nem lehagytam...???? :roll:

Kép

Kép
zmimi

Zmimi,
nagyon aranyos a kisfiatok!!! A felső jobb oldali kép a legédibb.
Lehet, hogy hülye kérdés, amit látok, az már haj a kis fején?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lehet, h hülye válasz... de fogalmam sincs... :oops:

:wink:

Kép
zmimi

Zmimi,
csak azért, mert anno nekem Lilinél mondták, hogy van haja. Volt is elég szép nagy.

Beírtam a mai hőmet, erre megadta a ferti 3 nappal ezelőttre a peteérést. Én tegnapra tippeltem volna. A fél ciklusom így a vonal felett van...

http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

Mimi!

Nagyon jók a képek. És az szerintem is haj. :wink: Tudtam, hogy minden rendben van!
(a köv. paraforrás: a 4D uh-n mindig nagyobbnak mérik a babát!!! Ne vedd fel, Zsomborral minden rendben)

Én meg teszek fel kék szemekről:
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... 7.jpg.html

A szilvalekvár a reggeli része volt. 8)

tjuca

tjuca

Zmimi! Az a haja! :lol: Csini kis macsó lesz. Kár, hogy nem vagyok 24 évvel fiatalabb :lol:

Lindee! Nagy gratu!!!! :lol:

Lina! Mosmá nagyon bele kell húznunk ám!!! Te két hét múlva tesztelsz pozit én meg 3 hét múlva ok????? :wink:

Vera! A 2007-es kismamikönyv rózsaszín. Mindenkinek. De azért megy a drukk a lánykáért! :D

Nekem meg már tökindegy, csak legyen végre!!!
kislibus

Lina! A jónást ki nézte neked??? Mostmár kii lennék a saját naptáramra, de nem tudom hogy kell.....
kislibus

Kislibus, írd meg nekem óra percre pontosan mikor és hol születtél, megcsinálom neked a Jónást és elküldöm. A www.astro.com-on lehet, de bonyolult eléggé odanavigálni. Most a mobilomról netezek, de otthon este megcsinálom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi Lányok !

Az a haja??? :shock: Háát, lehet.
Majd elmesélem úgy is! :wink:

Juca, a kék-szemek+szilvalekvár nagyon mennek egymáshoz, hidd el! :D

Ja, az csak jó, ha nem lesz elefánt-bébi a gyerkőc, nekem az elsőnél (2D-n) 4kg-os gyereket jósoltak. 3,25kg lett... a második 3,30kg, remélem most sem lesz jelentősen több!

Libus, megy a drukk a mihamarabbi pozitív teszt miatt!

Lina, neked is, remélem +++++++++++++++++ lesz!!!

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?