Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon köszönöm adrukkokat!

Ati ma már egyszerre 40-et evett, ennyit is szokott most már, nagyon édes, tejem hál'Istennek van bőven.
Mivel mára besárgult, ezért kékfényezik, de így is nagyon kedves volt, evés után elaludt a kezemben, teljesen átadta magát, én meg simogattam és látszott, hogy álomodik valami szépet!
Nagyon rossz, hogy nincs velem, de örülök, hogy lehet látogatni és etetni...lehet, hogy ma még egyszer beszököm hozzá!!!:)

Geninek drukk!!

Ja, válaszaim: rutinműtét, de utána még hetekig benn kell lenni, mert nem a műtét a kockázatos, hanem az, hogy utána mennyire képes visszaállni a szervezete az önálló működésre...szóval lesz izgalom, nem is kevés, de én bízom a Jóistenben!!:)

És még egyszer gratulálok minden megszültnek és aki még nem szült, annak kitartás!!

Ha lesz este időm, leírom a szüléstörténetemet.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka, ez nagyon jó, hogy hamizik rendesen, az meg természetes, hogy jól érzi magát Nálad, tudja hol a legjobb :)
Várjuk a történeteteket :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici, én se gondoltam hogy szükségem lesz rá :)

Nekem 32 hetesen amúgy 1820g-ra becsülték Lizát, most meg 38 hetesen 3738 g. Több mint duplázott 6 hét alatt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ami poén hogy a hasam nem igazán nőtt, és sokkal nem is lett nehezebb.... ill. ugyanilyen nehéz volt már akkor is....

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

No én elindulok törpimért, és megyünk úszásra!
Addig is mindenkinek szép délutánt :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Klarka, minden nap gondolunk rátok!!!!

ZSu
zsuzsófi
 
 


Zsu!
Várom a tapasztalatodat szombaton, hogy hatott-e a koktél...
Nekem ismét jó volt a ctg-m, igaz, 70-es fájásokat mutatott... esküszöm, hülyék ezek a gépek!!!!
Ha hat a koktél, vasárnap reggel bedöntöm énis, mert Zoli most mondja, ha senki nem vállalja be, akkor bemegy dolgozni vas. éjszakára... :evil: nemkicsit felb..sztam az agyamat! Köszi! Éjszakára, amikor a legnehezebb bárkit riasztani!! Úgyhogy előtte szülnöm kell!!!!!!!!! Nagyon zabos vagyok most ezért!!! :evil:
Vendég
 


Az szép súly Zsu... nem semmi :)
Hát én bízom benne, hogy ha most 2640g, akkor 3-4 hét múlva max 3200 lesz :roll: :)

A koktél nem menne semmi pénzért, totál antialkoholista vagyok, nem bírom lenyelni semmilyen formában :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Klarka! Erős a babád, nem lesz semmi baj!! Mennyit szopizik máris! :P Én is tuti beszöknék hozzá.... :lol: :wink: Nem bírnám ki...

Kép
gabo001
 
 


Zsu, Pumpóka! Szerintem ne akarjatok ennyire szülni, akkor tuti jönni fog! Lásd. először szült kismamik... :lol:
Én tuti nem koktéloznék. Nem akarom erőszakkal kiűzni a babámat, ami esetleg neki még rossz is. Majd jön, ha jönni akar. Ezt mi úgysem tudjuk befolyásolni. (ezért nem hiszek én a homeós dolgokban sem)

Kép
gabo001
 
 


Zsu!

Az én kis drágaságom is hasonló, a 38. héten 3600 grammra becsülték.

Pumpóka!
Nem ér beelőzni!!!

Judit!
Nagyon cuki a kisfiad!

Klarka!
Drukkolunk a kisfiadért!

Geni?????

Kép
ágnes27
 
 


Sziasztok!

Mi nemsokára indulnuk első nst-nkre, drukkoljatok, hogy mocorogjon eleget, mert amúgy is nagyon nyugis baba és ma totál sz.rul vagyok, semmi kedvem órákig a kórházban lenni plusz utána párom haverozik, nem is tudom, hogy bírom majd Lauval, ma elég nehezen megy kifejezetten gyengének érzem magam, eddig csak fáradt voltam ... :cry:

Ati milyen ügyes kisbaba!

és nagyon jó lett a fotód, Lituka,

hú, most több mindenre nem emlékszem, bocsánat, ha vmit kihagytam.

Kép Kép
celesztina
 
 


Te Zsu!!! Most holnap szombat, vagy jövő hét szombat?????
Ez csak most esett le, hogy ma péntek van... :lol: meee akkor holnap le kell mennem patikába ricinusért! :lol: Te vettél már? Kimérve adják? Mennyi pénz vajon???

Nici! Én meg birnám inni! Ittam régebben is pályinkát, persze, nem töményen és nem annyit, de néha-néha almalével vagy sprite-tal... imádtam... :lol: igy nékem nem lenne nehéz ledönteni... :)

Gabo! Majd megtudod, ha a harmadikat várod, hogy miért akarod kilakoltatni! :wink: Az elsőt én sem akartam, tök türelmesen kivártam az idejét, még a másodiknak is.... de ez már nagyon terhes!!! Egész más, mint az első kettő!!! :wink:
Vendég
 


Lolka! Én így kicsinyítek képet: megnyitom a képet, a jobb egérgom lenyomása után a menüsorból a szerkesztést választom. Majd a kép menüre kattintva a nyújtás/döntés - re klikk. A nyújtásnál lehet beállítani, hogy vizszintesen és függőlegesen hány %-ra kicsinyítem. (Remélem érthető :oops: ). Amit Gumimamci írt az is tök jó, használtam, de nekem ez jobban bejött.

Litu! Nagyon jól nézel ám ki, és tényleg ügyes a fotós, mert nagyon jó beállítást választott. Biztos a többi is nagyon profi, majd muti még!


Téjé! Sikerült a vonalzód :) ! Ill. Nimród vonalzója :P . Megnéztem én is a fotókat, tüneményes a kisfiad!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Kéne egy kis segítség!

Tud valaki Ausztriában olyan nagy babaoltot, mint nálunk a brendon vagy a kenguru gold? Csak a neve érdekelne, a címét már megtalálom a neten.

Vásárolt már valaki az e-bay-en? És ha igen mi a pontos webcím (mert van ebay.com, meg ebay.de) de ezek nagyon messze vannak. Ausztriában is van ebay? Nagyon béna vagyok.

Köszi ha tudja valaki!
Vendég
 


[quote="lolka_zs"]
írta:
lolka_zs2. Szösszenet, rajtad mindig ledöbbnek, annyira jól csinálod. nyugodt vagy, kiegyensűlyozott...neked biztos eztért ilyen jó kislány Alíz:) gartulálok hozzá

Oh, irulok-pirulok :oops: :oops: :D :D
Köszönöm :)
Remélem marad is a kislányom ilyen kis nyugodt, békés baba, mint amilyen most! :)

Tegnap amúgy elég kemény front volt, biztos az viselt meg ;) én is elég fáradtka voltam ..


[quote="1bambi"]
írta:
1bambiSzöszke,
Szombaton adjuk az első ampullás vitamint a bébiknek? Szerdától meg a másikból napi 1 cseppet? (Gondolom Neked is ugyanaz az "eljárás".)

Nekünk ma kell adni az első ampullát (K vitamin), és szerdától (2 hetes korától) a cseppes D vitamint naponta :)
Bizony, egyszerre esnek át a dolgokon a Manók :)
És 6 hetesen megyünk mindenféle vizsgálatra...

Bambi - A MÁK-nál egy helyen lehet ezt a 2 dolgot intézni, ugye?
Hol van pontosan? Lusta vagyok megnézni .. Szabi hétfőn menne ..

A hálóing nekem pl. kellett .. sokkal kényelmesebb volt a sebem miatt, mint egy nadrág :) Abszolút sikert arattak a Párom és Családom szemében a sexy hálóingjeim :lol:
Már csak azért is érdemes bepakolni, mert a császár mindenkinek benne van a pakliban - ugyan ne legyen rá szükség ;)

Súly .. én nem merem elárulni :lol:
Annyit megsúgok, hogy több van még a 20-ból, mint ami lement :lol:
Ma fotóztunk .. majd mutatok képet ;)

Celesztina
- Jajj, nagyon bosszantó, hogy ilyet mond anyukád :(
Reméljük megenyhül .. mert ez nem állapot. Azért azt csak nem gondolja, hogy másféleképpen hívja a gyereked, mint amilyen nevet ti választotok neki :shock: :shock:

Zsu -
Szép nagy a pocak, és cuki a szerkó!!

Lituka - Kíváncsi vagyok a fotókra!!! Az az egy után, amit mutattál, főleg kívánci vagyok .. szuperek lehetnek!

Rólunk:

Ma voltam varratszedésen! Ezzel végre kimozdulhattam itthonról, mióta hazajöttünk :)
Az első 10 méter után jól megszédültem .. még jó, hogy volt egy sejtésem, és vittem enni :lol:
Aggódtam végig, mert Anyum vigyázott Alízra (persze nem Anyum miatt .. csak a szitu miatt).
Megetettem a kiscsajt, és hívtama dokit, hogy fél óra, és ott vagyok :) Pikk-Pakk kiszedte a varratot, megdícsért, hogy jól nézek ki .. írt fel vmi cseppet, ami még jobban segíti a méh visszahúzódását, és 5 hét múlva vár kontrollra.
Odaadtam neki a szülésem díját, amit megbeszéltünk, de nem kértem papírt .. annyira jó fej volt velem végig :) .. mivel én úgysem tudom sehol elszámolni, neki meg egyértelműen jobb így .. így döntöttem :)

Hozok majd fotókat, mert csináltunk ma jókat :)
Igazából beillenének pocakfotónak is (sajnos) :? :?

(jézusom, de hosszú lettem .. )

Kép
szösszenet
 
 


szösszenet! örülök, hogy minden jól ment! Látom te vagy a kivétel és nálad semmilyen depi és bőgés nincs a szülés után! Kész csoda, pedig ahogy elnéztem majdnem mindenki egy kicsit ki van borulva a hormonok miatt. Ezért nagyon irigyellek!
Nekem Szo születése után kb egy év volt mire azt vettem észre h mostmár nem változik a testem. Nem lett olyan mint előtte és az első időkben látványos volt a javulás aztán egyre lassabb és egy év múlva állt meg. Ill. pontosabban másfél év, de ez már nem biztos h a fogyókúra nélkül változott volna. Nem hiába mondják h kilenc hónap oda kilenc vissza.
Egy hét alatt azért nem lehet csodákban reménykedni pláne annak aki úgy nézett ki, mint amilyen tengerparti fotókat te feltettél. Ehhez azért idő kell! De lassan menni fog.
Vendég
 


Nono - Aranyos vagy :)
Hidd el, néha én is el vagyok keseredve ... de inkább a külsőm miatt.
Viszont próbálok mindig optimista lenni, mert az eddig mindig bejött :)
Szerencsénkre Alíz nagyon nyugodt, békés baba .. ritka a hiszti, de azt is átvészeljük :) Bízom benne, hogy ez így marad .. de a babák is változnak, jöhetnek még felénk is viharosabb idők :)
A test változásai engem inkább a terhesség végén viseltek meg .. most még türelmes vagyok. Alig várom a 6. hetet, hogy elkezdhessek tornázni!!! Viszont ismerem magam, ha akkor nem leszek eredményes, és nem megy pikk-pakk a regenerálódás, akkor tuti kiborulok .. amikor BAmbi fél kg-ját olvastam, majdnem eltört a mécses :(

Kép
szösszenet
 
 


Szöszke,
Igen, egy helyen lehet intézni a dolgokat a MÁK-ban. Az OEP melletti fehér épület (Váci út), egy csúnya szobor van előtte. A főbejárat mellett balra van üvegajtó, azon kell bemenni.
Örülök, hogy minden jól alakult a varratszedésen.

Nono,
szerintem a hormonok nálam hatalmas érzelgőséget hoz ki, ami miatt szoktam könnyezni. pl. mennyire szeretem a babát, mennyire szeretem a páromat, ilyenek. A baba miatt azért pityeregtem, mert nagyon sajnáltam, nem tudtam, hogy mit csináljak vele. Általában ha tehetetlennek érzem magam, akkor eléggé ijedtté tudok válni. Ezt nem a hormonokra fognám.

Bambi

Kép
1bambi
 
 


Szöszke,
Bocs, nem akartam, hogy törjön a mécses. Viszont lehet, hogy kg-ban egyformák vagyunk, mivel én 64 voltam a szülés előtt. Csak én már előtte megpróbáltam elfogadni magam ilyennek, bár azért mindig a fejemben motoszkál/t, hogy kevesebb szeretnék lenni. AMiért tenni is szoktam, de nem megy könnyen a fogyás.
Te visszafogod könnyen nyerni a külsődet, ne aggódj! Amúgy az első szobatársam egy ott dolgozó csaj volt, akinél állandóan ott volt a fél kórház.Neli azt mondták, hogy nem kell kivárni a 6 hetet, elkezdhet hamarabb is tornázni, de óvatosan. (Igaz ő nem császáros volt.)

Kép
1bambi
 
 


Hoztam fotót ..
Majd ti eldöntitek .. nekem ez a pocak még nagyon nagy :( de érzem, hogy folyamatosan megy vissza .. csak nyugodtabb lennék, ha egy üveggömbben megnézhetném mondjuk az 1 hónap múltán lévő állapotot ..

Bambi ... én 55 kg-ról indultam (75 kg-val mentem be a kórházba), és 69 kg vagyok .. no comment ..


Kép

Kép

Kép
szösszenet
 
 


[quote="nono26"]K írta:nono26éne egy kis segítség!

Tud valaki Ausztriában olyan nagy babaoltot, mint nálunk a brendon vagy a kenguru gold? Csak a neve érdekelne, a címét már megtalálom a neten.

Vásárolt már valaki az e-bay-en? És ha igen mi a pontos webcím (mert van ebay.com, meg ebay.de) de ezek nagyon messze vannak. Ausztriában is van ebay? Nagyon béna vagyok.

Köszi ha tudja valaki!


Sziasztok! Bocsi a belekotyogásért,csak pont erre jártam..

Szóval Nono :wink: : www.babyone.at (ez Bécsben Shopping city süd-ben van)
az ebay pedig www.ebay.at

További jó babavárást minden pocakosnak és gratulálok az újdonsült anyukáknak!

..bocsika..személyreszólóan nem menne,mert nem szoktam erre járni. Üdvözlet!
nikolette
 
 


..most nézem..a babyone oldala karbantartás alatt van.. :roll:
nikolette
 
 


Lanyok :!: Puszi Mindenkinek :!:

Kép

OLIVER MA 12 NAPOS
katavirag
 
 


Szijasztok :)

Jajj de édesek a babafotók :)

Gyönyörűek egytől egyig :)

Gabo, én nem hiszek ebben hogy ha siettetem nem jön, ha marasztalom akkor meg igen, mert akkor már rég kint lenne, hisz gondolom emlékeztek hogy rimmánkodtam hogy ne jöjjön ki még 2 hétig :)

Pumpó, holnap reggel iszom meg, de mondjuk csak a ricinus olajat (az a lényeg úgyis) mert arra nincs pénzem, hogy fél deci pálinka miatt megvegyek egy egész üveggel.... kocsmába meg csak nem ülök már be :)
Hogy mennyibe kerül, passz egyenlőre, most szóltam apumnak hogy ha jön melóból, hozzon nekem.

Nono, így hirtelen csak a toy's Rus ugrik be, ennek van babarészlege is. De az index.hu-n a fórumoknál van bécsi bababoltok fórum, ha érdekel.

Ebay tényleg ebay.at, de pl az angol www.ebay.co.uk, ezt jobb szeretem, mert itt be lehet állítani hgoy írja ki mennyi a pk ide, és akkor rögtön látszik hogy ki hajlandó és mennyiért ide postázni.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


nikolett! Köszi szépen!

Szösszenet! Hasszorító? Nagyon kényelmetlen, végtére is azért szorító a neve. Nekem bevállt. Kb így néztem ki mikor hazajöttem Szo-val a kórházból mint te és utána fogtam és felvettem. Egész nap rajtam volt és csak éjszakára vettem le. Nekem nagyon bevállt és egy hét múlva már szinte nem volt pocóm.....okés ha levettem azért bugyogott a lógós bőr de nem volt vészes. Teszek egy képet h mennyire szépen visszament. De ehhez a képhez több mint egy évre volt szükség. És nem tornáztam semmit, zabáltam továbbra is a csokikat mint egy kismalac. A fogyókúra annyi volt h nem kétnaponta fogyott el egy tábla csoki hanem hetente és nem ittam colát, mert az nálam nagyon menő volt. ennyi. Szóval van remény. És szerintem nem igaz h dolgozzon a hasizom azért nem szabad hasszorítót felvenni, mert nem a hasizmodat nyomorgatok visszafelé hanem a kitágult bőrt. Aztán ha a bőr egész szépen visszament akkor jöhet a hasizom. Szerintem. Kép
Vendég
 


jah és szösszenet!

Azért a kép nagyon cseles ám mert mint látod kicsit hátradőltem és kihúztam ám magam nagyon...egy kis pocak azér maradt, de azt szerintem csak akkor lehetne eltüntetni ha kivágatnám plasztikai sebésszel v visszafogynék 50 kg-ra. Ezen a képen kb 58 kg voltam és mellete 165 cm.
És nagyon szép és igényes vagy szösz! Alíz pedig csodaszép. Egy hét után csodákat nem lehet remélni...hacsak nem mész át J.Lo-ba aki állítólag napi 3 órát edz és drasztikusan diétázik és így leadott 4 hét alatt 12 kg-ot. Biztos nem anyatejcit kapnak az ikrei.
Tudom, hogy igényes vagy és szeretsz csinos lenni de hagyj időt magadnak! És tudom h közhely de sokan cserélnének veled, mert még terhesség nélkül sem néztek ki így nemhogy szülés után 1 héttel!
És azt is tudom h nem cserélnéd el semmi pénzért Alízt egy szebb külsőért. Én is ilyen vagyok mint te és megértem h fontos a külsőd.
Lassan visszaáll majd minden csak türelem kell!
Mire itt a fürdőruhás szezon addigra te is visszakapod a formád.
Amúgy úgy rémlik, mintha emma alkalmazna v.mi furi diétát v nem is tudom mit és ha jól emlékszem a lányaival neki volt fennt magáról kép, amin nem látszott h a lányaival van annyira fiatal volt. De nem bizti h ő volt csak úgy rémlik.

zsuzsófi! nagyon köszi a tippet!
Vendég
 


Nagyon szépek a babafotók! Édesek ezek a babák! Irígykedem! Én is tartanék már itt, na azért még maradjon benn a Drágám egy pár hétig!

Nono: jól nézel ki a képen. :)

Kép
blani28
 
 


Jajj Istenem .. annyira megoszlanak a vélemények .. hogyan legyen így okos az ember??? :shock: :shock: :shock:
Nem tudom mivel teszek jót .. mert aki használta, nem tudja, milyen lett volna nélküle .. aki meg nem .. az fordítva :? :? :? :? :?

Kép
szösszenet
 
 


katavirág! Szép babó nagyon! :D énis akarok már babázni!!!!!
Vendég
 


szösz, ha kipróbálod nem lesz semmi bajod egy hét próbával..ha nem jön be akor leveszed. Én a 2.héttől a 6. hétig hordtam.
Vendég
 


1 hét után már azért látszik h segít e és az izmaidnak semmi baja nem lesz 1 hét alatt, pláne ha éjjel leveszed.
Vendég
 


blani! köszi! :)

na lassan velem telik be az oldal...kcsit csendben maradok...khmmm...ha bírok.... :oops:
Vendég
 


[quote="nono26"] írta:nono26s azt is tudom h nem cserélnéd el semmi pénzért Alízt egy szebb külsőért. Én is ilyen vagyok mint te és megértem h fontos a külsőd.
Lassan visszaáll majd minden csak türelem kell!

Nem cserélném - úgy bizony :lol: :) ;)
Nála nagyobb ajándék a Földön nincs :)

Köszi a bíztatást .. :)


[quote="nono26"]M írta:nono26ire itt a fürdőruhás szezon addigra te is visszakapod a formád.

ÁMEN. :lol:

Amúgy a diéta nálam esélytelen .. sosem fogyóztam, és diétáztam, most sem fogok .. ez biztos! Annyit nem ér .. inkább mozgok kétszer annyit, de enni KELL :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet
 
 


Szösszenet! Olyan édes Alíz, ahogy alszik az öledben! :D És az a pici mosoly... :D
Egyetértek Nonoval, mire itt a nyár, te is a régi leszel. Most is csinos vagy, a pocaknak meg idő kell.

Katavirág! Nagyon aranyos a kis Olivér!:D Milyen édesen alszik a karodban!

Nono! Csinos vagy a képen. Nem látszik, hogy szültél. Ügyesen csináltad. :D

Nekem ismét sikerült egy picit aludnom ma délután. :oops: :D Tényleg kezdem azt hinni, hogy ez már kóros. :roll: :? :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


gumimaci! Köszi! Semmit nem tettem igazán h így nézzek ki. Ez alkati kérdés azt hiszem.
Vendég
 


Geni üzent:

"Megszületett Ruben baba, ma 17 óra 04 perckor 56 cm és 3720 grammal, fájásgyengeség miatt császár lett ami egy megváltás volt a végére. Puszi. Geni"

Gartulálok Nekik, és sok sok boldogságot kívánok :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Gratulálok Geninek és a kis Ruben babának!!!!

Katavirág - OLivér nagyon cukorfalat!!!

Kép
szösszenet
 
 


[b]Gratulálok Geninek és a kis Rubennek! Sok boldogságot![/b]

Kép
blani28
 
 


Gratula Geninek! :D
(Nem tudom, sikerül-e visszaolvasnom, remélem, mindenkivel minden rendben van!)

Kép
babyteve2
 
 


Gratula Geninek!
Szössz!Katavirág!-Olyan cukik a babók!

Kép
ágnes27
 
 


Na mostmár itthon, csak úszás után felvittük Szandit anyósékhoz, mivel ugye hétvégére bevállaltam melót, és párom is dolgozik, így onnan írtam, ahogy megjött Geni sms-e :)

Nono, nagyon csinos vagy a képen!

Szössz, Te is csinos vagy, ennyi kell pár nap után, majd lemegy az az igazán kicsi, ami rajtad van (bár rajtam is csak ennyi lenne :) ), szerintem csak hetek (kevés) kérdése :)

Katavirág, nagyon aranyos Olivér :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Geninek mi is gratulálunk, Ruben babának sok tejcit, jó egészséget, hosszú életet kívánunk!!!!

Pumpó, hozott apukám, de elfelejtettem megkérdezni az árát....
Va neszem mi???

Lányok, nekem annyira fáj ha mozog a prüntyi :( Komolyan, nem egyszer sírva fakadok annyira :( Van ezzel így más is?

Doki szerint azért fájdalmas, mert kevés a magzatvíz...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Gratulálok Geninek és a kispapának a kis Rubenhez! Sok boldogságot és jó egészséget nekik!
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Zsu!
Holnap leblattyogok a patikába aztán megkérdem. Fél decit vitt? Vagy többet? Csakhogy milyen kiszerelésben van???
Nálunk lehet kapni a közértben 0,5-es páleszt, 100ft... :wink: én veszek, ha már lúd, legyen kövér, legfeljebb a kedvem is jobb lesz (vagy kihányom úgy ahogy van) :lol: :lol:
Nekem is fáj néha nagyon, amikor mozog... meg pár napja, ha sétálok az utcán, elkezd szúrni a hasam alja, de úgy, hogy meg kell állnom pár percre, egyszerüen nem birok menni tőle... ma azt hittem, sosem érek haza a ctg-ről!!!

Szössz, Katavirág!
Nagyon édesek a bébik!

Litu!
Nagyon jó a kép! Holnap irok privit! :wink: A tiédet olvastam, kitartás!!!! :wink:
Vendég
 


Geninek nagy gratula Rubenhez!!!

Ja, még a bébikilakoltatáshoz... csatlakozom Zsuhoz abban is, hogy amikor nekünk sem kellett volna, hogy jöjjön, akkorsem jött, meg most sem, tehát ez sem törvényszerü, hogy majd akkor jön, ha nem várom... :roll: meghát itt a végén mutasson valaki egyetlen olyan percet, amikor nem várja az ember már, hogy kibújjon! Nincs olyan! Akármit csinálok, akkoris az van a fejemben, hogy jöhetne már!!!
De elmondom újra, nagyon irigylem azokat, akik ennyire türelmesen tudják várni, hogy megszülessen! Komolyan!
Vendég
 


Nici: Bocsi, tényleg! Néha összekavarodom, pedig szoktam jegyzetelni is. :oops: Nem értem az én dokim miért nem írta már a fejméretet stb., mint a tiédnek, kicsit kiakadtam rajta. Mert így nem tudom se máséval se a régebbi értékekkel összehasonlítani. :?

Klarka: Örülök, hogy ilyen jól eszik Ati, drukkolok neki továbbra is! Várjuk a szüléstörténetet!

Zsuzsófi: Ez a koktél a receptje alapján nem valami bizalomgerjesztő, én nem innám meg!

Szöszi: Nagyon aranyos képek, főleg, amilyen szeretettel tartod Alíz-babát. Ezen a képen is mosolyog? Valahol úgy olvastam, hogy a császárosoknak lassabban megy le kezdetben a pocijuk, de aztán utóléri a term. szülőket. Szerintem hamar le fogod tudni adni a fölös kg-okat, ne aggódj!

Katavirág: Bájos baba!

Geni: Gratulálok! Sok boldogságot, egészséget a kis Rubennek! Neked meg sok-sok tejcsit!

Nono: Csini vagy a képen, nem látszik, hogy terhes lettél volna! Remélem, nekem is sikerül visszafogynom, én is 58 kg szeretnék ismét lenni!!! Bár az utóbbi 1-2 évben 4 kg felkúszott +-ban az 58 mellé, így sajna 62-ről indítottam, de alapvetően mindigis 58 voltam.

Ma egész nap nyűgös voltam, se feküdni - aludni, se internetezni (sokáig, ahogy szoktam), se főzni, se takarítani nem volt kedvem, azt sem tudom, hogy telt el ez a nap. Csak ide-oda kapkodtam, nulla kitartás... Aludni meg természetesen alig aludtam az éjjel, a baba is annyit mozog mostanában, biztos megérzi az én nyugtalanságomat, már észrevettem, hogy milyen kihatással van a hangulatom rá. Remélem, nem lesz nyűgös baba!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Gratulálok Geninek Rubenhez!!! :)

Szösszenet, szerintem nagyon jól nézel ki, egyáltalán nem pocakfotó!

Katavirgá, hihetetlenül édes a kisfiad :)

Litu, tetszik a kép, nagyon jó a beállítás.

Ez a babakiűző-koktél szerintem nagyon gáz.... Bocs mindenkitől de szerintem ez egy ökörség... Elhiszem hogy terhes, hogy jöhetne már, de azért szerintem mindennek van határa. Az én határaimat már bőven átlépi ez a dolog.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Pumpóka: Én csak a magam nevében nyilatkozva elmondhatom, hogy nehogy azt hidd, hogy türelmesebb vagyok. De parázok is az egésztől (tapasztalatlan elsőszülő anyuka), úgyhogy ez kissé visszatartó erő, ráadásul, ha a babára gondolok, akkor szerintem neki az a jobb, ha minél tovább bent fejlődik (itt ő a lényeg nekem). De én is iszonyúan várom már a nagy napot, és másra sem tudok gondolni (ráadásul óriási pocim van és ülni-menni is alig bírok, stb.). Írtam már valamelyik nap erről a kettős érzésről, nem is ragozom tovább...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


[quote="szőlő"]
írta:
szőlőEz a babakiűző-koktél szerintem nagyon gáz.... Bocs mindenkitől de szerintem ez egy ökörség... Elhiszem hogy terhes, hogy jöhetne már, de azért szerintem mindennek van határa. Az én határaimat már bőven átlépi ez a dolog.


Szőlő: Úgy látom, egyetértünk!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Gratulalok en is az ujdonsult kismamiknak.

Szosszenet!
Zolival tobb mint 30 kg-ot hiztam. 170 cm-hez voltam 60 kg ami 90-re ment fol, utana mar nem alltam merlegre.
Ebbol 4 kg ment le, mikor hazajottunk.
Teljesen kivoltam. Ugy neztem ki, mint egy diszno.
Elso 6 honapba ment le 10 kg.
Majd meg egy ev alatt 10 kg. Igy osszesen lement 24 kg. Maradt rajtam jocskan, ellenben az a 24 kg minden erofeszitesem nelkul ment le.

Most csak 12 jott fel es 8 mar le is ment szerencsere, de azzal a 4 tuti vert fogok izzadni.
ne legyel elkereseredve, le fog menni tuti.

Lanyok!
Nekem annyira bejott minden amit terveztem. Olyan boldog vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zoli imadja Katit, nagyon finoman banik vele, szereti puszilgatja es nem feltekeny.
Igy furdenek egyutt, es igy etette Zoli a kistesot, mikor nem tudtam szoptatni.

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?