Új privát üzeneted érkezett!

Wruska!

Nem,nem mindenki tűnt el!Én szorgalmasan beszélgetek magammal :wink:
Kép

annus11
 
 


Ma itthon voltam egész nap:) Csinálták a könyvespolcunkat. Isteni lett! Igaz dolgoztam, de főztem is közben, meg mostam, szóval gyorsan eltelt a nap, de azlrt jó volt itthon lenni. Nem szeretnék sokáig dolgozni, ki akarom használni ezt a vissza nem térő alkalmat.

Kép
wruska
 
 


Megértelek!!Szerencsére én itthon lezsek végig,mivel még tanulok :lol: Pont arra gondoltam ma,ha sikerül a baba,akkor a köv félévet bizti kihagyom...Max 1-2 tárgyat felveszek,ami nagyon fontos.De többet tuti nem!

annus11
 
 

 
 

úúúú, irigyellek. Jó lenne mihamarabb pihenni, de azért nem szeretnék minden hidat magam mögött felégetni, úgyhogy egy darabig még dolgozok. :?
De ez legyen a legnagyobb gondom.
Csak Picuri maradjon meg egészségben a hasamban a 40. hétig és egy szavam sem lesz soha többet.

Kép
wruska
 
 


Úgy lesz Wruska!Aztán a 41.héten majd alig várod h kijöjjön végre :wink:

annus11
 
 


Mi ez a teljes elnéptelenedés???!!!
Kép

annus11
 
 


Képzeljétek, ma a legváratlanabb helyről sikerült egy uh beutalót szereznem március 25-ére:) Ez pont egy pénteki nap, szal, ha mindent rendben találnak, akkor a védőnőhöz is teljes nyugalommal el tudok menni, mert ő meg csak pénteken "rendel".
A cégnél egészségnap van . de csak ma és van nőgyogyi is. Jött az isteni szikra, hogy mi lenne, ha megérdezném őt... Elmondtam neki, hogy a mi a helyzet, kérdezett kettőt, elmondta, hogy ennek nem nagyon örülnek, de neki nem fogják húzni a szájukat:D szóval ne aggódjak, ő elintézi, hogy megnézzenek. A kezemben van tehát az áhított beutaló, pedig már majdnem lemondtam róla, de a sors úgy akarta, hogy sikerüljön :lol:

Szóva nagyörömboldogság van most :lol:

Kép
wruska
 
 


Wruska!!!!

Nagyon jó!!!Ügyi vagy,télleg a sors akarta így!!!De akkor ápr.25.,mivel a márciusnak már vége :wink: Aztán várjuk a jó híreket!!!

annus11
 
 


Ja igen, nagyon okos vagyok:)

Kép
wruska
 
 


wruska: na látod, mégis meghallgatott a sors és elintázte az UH-t :) legalább tényleg megnyugszol majd, ha mindent rendben látsz odabent.

én meg pénteken mentem volna barátnőmékhez Pilisborosjenőre, erre szóltak, hogy az ovijukban skarlát járvány van, úgyhogy most inkább ne menjek hozzájuk, mert kismamáknak nagyon kockázatos ez a betegség, ha elkapják, úgyhogy a saját érdekemben ne menjek. Hát most akkor át kell variálnom a hétvégémet....apa elmegy négy napra túlélő túrára a Bakonyba, úgyhogy egyedül leszek. Mehetnek a csajos programok :)

ja, amúgy tegnap este bezsélgettem a pocaklakóval és mondtam neki, hogy kicsit mocorogjon, csak hogy megnyugodjak. Hát ma sokkal jobban éreztem néha a mozgolódást, úgyhogy nem aggódom már. Apa mondta is, hogy kokit ad a fejemre, ha majd egy-két hét múlva meg azon panaszkodom, hogy állandóan rúgkapál a gyerkőc és nem tudok aludni tőle :lol:
lei
 
 


Lei!
Ez aranyos :wink:
Nálam is lehet h dolgozik apcim,12 órákat....az egyik péntek éjjel,aztán lehet vasárnap nappal.Be is szerveztem vasárnapra programot,de hogy szombaton mit csinálok.... :roll: Ilyenkor kussba kell lenni,mert nem akarom felébreszteni... :(

annus11
 
 


Sziasztok lányok!!!

Bocsi, már megint nem jutottam géphez!

Lei-örülj neki, hogy kis nyugis a babád! Néha érzed a mozgást, az megnyugtató, de még olyan picike, hogy nem mozog egész nap hanem pihenget... :D És a párodnak van igaza, nemsokára "sírni" fogsz neki, hogy állandóan bordán vagy rúgva...
Egyébként meg attól is függ, hogy hogy fekszik a baba, nem minden helyzetben lehet őt annyira érezni...de érzed és ez a lényeg! (ja egy ötlet a pihenésre: május elsejei ünnep előtt 1 nap szabit vegyél ki és akkor 5 napot tudsz otthon maradni, én így csinálom! :wink: ) Rád fér a pihi...

Wruska-örülök az uh időpontnak! Mit mondtak utoljára neked, hogy mikor lenne egyébként is uh? Nem értem miért nem csinálnak így az elején 1-2x az előzmény miatt...
Végülis mindegy, nagy lesz a boldogság az uh. után, abban biztos vagyok! :D

Annus írta:



[quote]N írta:em,nem mindenki tűnt el!Én szorgalmasan beszélgetek magammal


Jövök már én is, és akor ketten leszünk! :wink: Csak nem fértem ide a géphez...kis családom miatt!

Ibm-nagyon vigyázz magadra, olvastam miken mentél keresztül!!!
Már írtam neked, hogy engem is lecsesztek kb. ennyi idős terhesen, csak szőnyegsúrolás miatt...én is rohantam a kórházba!
Aztán kicsit visszavettem, és 40+1 napos korig kibírta a Betty bennt! :wink: Úgyhogy tényleg pihizzél!!! És nem lesz baj!

Alziza-olvastalak, a szolis sztori ismerős nekem is, én is sz@rrá égtem 1x mert nem szóltak, majd szétrobbantam...hát kenegesd magad, remélem hamar elmúlik! Zalcsi tündérbogár a képen, imádom a pofiját, olyan nagyfiús!!! :D A nagyfiad meg nagyon jóképű!!!
Vendég
 


Azért én a dokimat is megértem. Végül is, hétfőhöz 4 hétre megyek hozzá - azt mondta, hogy akkorra menjek és akkor megnéz uh-al. Akkor már látni a szívdobogást biztosan és végülis az a kritikus időszak, akkor lehet látni, hogyha nem fejlődne rendesen.
Szóval talán, mondom talán annyira nem lettem volna kétségbe esve, ha nem tudom megoldani 7-8 hetesen az uh-ot. De azért így jobb, kétségtelen. A babamozi mindig jó:D

Kép
wruska
 
 


Zsibima!

Ezúton gyüjtést szervezek h legyen saját géped otthon,mert nagyon hiányolunk ám :wink:

Wruska!
Persze,végülis akkorra már egész nagy babát látnál!!!Csak az eber szeret megnyugodni...ez van!

Többiek?????
Merszi,Hajni,Tücsökbogár,Baba,Henka,Eperke???????
Hogy vagytok,mit csináltok,merre jártok?

annus11
 
 


Halihó!

Megvagyok! Minden mensi után kicsit leeresztek! Na de ez nem azt jelenti, hogy elkenődtem. Dolgozgatok....azért olvasgatlak benneteket, de azért nem írok mert itt a munkahelyemen mindig skubiznak és hát nem akarom, h kíváncsiskodjanak...
Nagyon szép idő van mifelénk...babagyártós...:)
Remélem mindenki jól van!
Wrusak! Remélem minden jól alakul. Látom sikerült az Uh, mire válaszoltam volna egy korábbi kérdésedre megoldódott.
merszi
 
 


Annus - en is benezek neha, de csak olvasni, mert most ugye semmi nem tortenik velunk, ami igazan idevalo lenne. Munkam is nagyon sok van, de ezt most nem is banom - gyorsabban telik a nap. Azert szoktam nezni, hogy van- e valakinek valami johire. :wink:

Zsibima - nem keszult kep a hetvegen, de majd ha lesz kuldok egyet. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Na!Megkerültek az elveszett báránykák!
Hát velem mindig történik vmi...ha nem babaügy akkor vmi más :oops:
De azt hiszem én is eldugulok kicsit 8)
Kép

annus11
 
 


Sziasztok,
Csak gyors bekukra jottem.
Nincs meg mensi meg mindig, HETVEGEN UJRA TESZTELEK.
Puszi Nektek!

Kép
eperke25
 
 


Sajna nem jó hírekkel jövök. Reggel munkába menet elkezdett görcsölni a hasam, és mikor beértem és elrohantam wcre, láttam, hogy vérzek is :cry: Azonnal felhívtam a dokimat, aki berendelt a kórházba, cirka 5 perc alatt be is értem, majd 20 perc várakozás után megnézett uh-al.

Picuri szépen megnőtt a 3 nap alatt, míg utoljára láttuk, már szívhólyagot is mutatott a készülék, bár embriót nem. Sokáig kereste, de nem mondta, hogy ez gond- Nem értek hozzá - de ha van szívhólyag, akkor gyerek is van nem? Külön nem létezik a kettő, vagy igen?

A lényeg, hogy egyenlőre jónak tűnik minden, írt fel duphastont (2×1-et) és egy hét múlva kontroll. Azt mondta, hogy hétfőn hívjam fel, akkor megbeszéljük pontosan az időpontot, hogy mikor menjek, de ha jobban véreznék, akkor azonnal irány a kórház.

Szóval most haza is jöttem, bevettem a bogyót, és pihenek. Tüneteim megvannak, remélem ez azért jó jel. Most mást nem tudunk, mint kivárunk, hogy mi történik. Remélem a gyogyi még időben jött és segít ezt túlélni.

Mondanom sem kell, hogy miután megvolt a vizsgálat, kitört belőlem az idegesség addig tartottam magam - és csak bőgtem és bőgtem. De azért reménykedek.

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Nagyon-nagyon szorítok neked és a babának! Pihizz sokat! Nem lesz baj!!! Nem lehet!!!!!!!! Drukkolok nagyon!!!!!
merszi
 
 


Wruska,
Ugy sajnalom, biztos nagyon megijedtel. Most tnelyeg az a fontos hogy pihenj sokat. Szoritok en is neked!

Kép
eperke25
 
 


Szerencsére olyan kis barnás szmötyi ürül most már, nem tiszta zubogó vér (bocsi) :oops: úgyhogy talán nem lesz nagy a baj. És az is csak a papíron, a betéten egyáltalán nem.

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Remélhetőleg a duphaston segít! Kicsit meglöki a hormonokat! Ennél jobban ne is csöpögj, mint ahogy írtad!
merszi
 
 


Wruska! Szorítok nektek!
Pihenj sokat!!!!

Eperke! Várjuk a fejleményeket!

Megy a drukk!

Kép


Kép
ibm
 
 


wruska: jaaj, drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön. a bogyó csak segít, ezt pont ilyen esetekre szokták adni, ha jól tudom. És PINHENJ sokat!!! Ez most parancs!!!

1.Amnionzsák (petezsák)
•Az uterusban az amnionzsák már az ötödik terhességi héten felismerhető transvaginalis ultrahang vizsgálattal (TVUH). A méhűrben kerek, echomentes területet látunk.
•Transabdominalis vizsgálattal (TAUH) az amnionzsák csak később, általában a hetedik-kilencedik terhességi héten ábrázolható, az anyahasfalának vastagságától és a méh helyzetétől függően.
•Ha az uterusban amnionzsákot látunk, azzal az extrauterin (méhenkívüli) terhesség gyakorlatilag kizárható
2.A magzat
•Először az amnionzsákon belüli kis echodús csomóként ábrázolódik.
•A magzati szívverés alig látható remegésként jelenik meg már akkor, amikor a magzat még csak néhány milliméter hosszú.
•A szikzacskó különálló, gyűrűszerű képlet a petezsákon belül.
lei
 
 


Wruska!!!!

Nem is jutok szóhoz!!!Hát pihenj sokat,meg ne moccanj!!!!Szedd a gyógyszert.Ha megteszel mindent tuti nem lesz baj.Küldök energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

annus11
 
 


Jajj Wruska nagyon szorítok neked, próbálj megnyugodni!!!
Remélem pár nap múlva néznek újabb uh-ot és kiderül, hogy nincs baj!!!
Vendég
 


Sziasztok Csajszik,
Remelem ilyenkor mar mindenki alszik, hogy hetvegere pihentek legyetek. En most ebredtem fel, elaludtam negyed 8-kor ulve a fotelbe, olyan faradt voltam. Jol esett csak most nem vagyok almos.
Nem tudom mi lehet ez az egesz velem, tavaszi faradtsag?

Wruska,
Olyan jo erzes hogy mindenki igy szurkol a masiknak es mindenki izgul a masikert.
Remelem tenlyeg pihizel ezerrel. Biztosan jot tesz majd a gyogyszer, meg jo hogy egybol eltudtal menni a dokihoz! Tudom a kovetekezo egy het hosszu lesz, de remeljuk minden rendben lesz.

Ibm,
En valahogy nem drukkolok. Nagy lenne a pofara eses. ha megsem lenne pozitiv a teszt. Most tartok a 37 hetedik napon, de valahogy nem erzem a dolgokat, nincsenek tunetek. Csak a faradtsag es enyhe hanyinger. De semmi tobb.

Ja, kepzeljetek:
Jovo heten hetvegen megyunk hosszu hetvegere a parommal Sopronba, pentektol hetfoig. Mar ugy varom.
Na jo most mar megyek aludni, vagy legalabb is fekudni.

Jo ejt mindenkinek!

Kép
eperke25
 
 


Eperke! Nem is baj ha nem éled belemagad,így kell hozzáállni!
És csak "csendben" szorítok neked ok????
Biztos szupi lesz a hétvége!

Wruska! Helyzet?
Minden ok??

Kép


Kép
ibm
 
 


Na sziasztok!!!

Ma lesz egy vizsgám,drukkoljatok!!!Szóval mindjárt lépek is tanulni....

Wruska!
Hogy vagy ma?Hatott a gyógyszer?Remélem még az ágyban alukálsz,és ki se kelsz onnan.Én be akarok szerezni egy laptopot....mert nem fogok tudni idaülni terhesen,viszont a net nélkül..megőrülnék!!!!!

Eperke!
Én meg úgy vagyok most ezzel,hogy oké h ne éljük bele magunkat.De pont azt hallottam tegnap,h hinni kell benne,és esténként hívni a babát....szóval mindkettőben van vmi.Nehéz az egyensülyt megtalálni...Egyik pilllanatban lemondok,hogy nincs itt baba,aztán meg annyiar érzem h van :?
Csak neéz úgy reménykedni h a végén nega a teszt ,mert az olyan lehangoló :( Én most azon vagyok h vmi hatásos módszert kitaláljak a hónap végére....mert ez kezd fárasztó lenni :lol:

annus11
 
 


Sziasztok csajok!!!

Na nekem is mindjárt megjön... :cry: Már nagyon kivagyok...de ez van, legalább most az idő jó, és elfoglalom magam a kertben...

Wruskának továbbra is nagyon-nagyon drukkolok.

Annus neked egy kalappal a vizsgához.

Eperke biztos jó lesz a hosszú hétvége, és addigra már biztosat is fogsz tudni! :D


Annus-Merszi-Hajni most már tényleg a mi hónapunknak kell jönnie, mert jelentem: én besokalltam!!!
Vendég
 


Zsibima!

Hogy hogy megjön???Amíg nincs piri addig nem tudhatod :wink:
Én most nem nagyon érzek semmit....de majd meglátjuk!!!
Te nem dolgozol????Most nézem csak!Vagy már net is vanaz új helyen???De jó!!!!!!! :wink: :lol:

annus11
 
 


úgy drukkolok mindannyiotoknak minden hónapban, hogy legyen pozitív az a fránya teszt. Nem szeretem, ha csalódottak és zsomorúak vagytok. Az engem is lehangol. Pedig most az idő is kezd gyönyörű lenni, sőt már egy kicsit túl meleg is. Itt bent az irodában legalábbis szauna hangulat van. Belegondolni is rossz, hogy egy-két hónap múlva meg fogok őrülni a 40 fokban....de persze ez a mostani idő mindenképpen jobb, mint az esős szürke borulós idő.
lei
 
 


Zsibima!

Én is így érzek olykor-olykor. Még jó h az időjárás kegyes hozzánk! Gyönyörű napsütés! Így talán nem leszünk depisek! Nem adhatjuk fel a kitűzött célokat! Egy pár kört lefutottunk és még le is futunk a célig bizti.Legalábbis én, hiszen sose tudom melyik a termékeny hónap nálam amikor bejuthat a picur a méhembe a maradék vezetéken.De talán jobb is ha nem tudom, így minden hónapban reménykedhetünk.A mi évünk 2009 lesz! Remélem az eleje!!!!

Wruska? Hogy vagy?
Annus drukk!
Eperke reméljük megörvendeztetsz minket! +++
merszi
 
 


Eszem azt mondatja velem, ne eld bele magad, hisz egy hettel ezelott negativ volt.
A szivem persze repdes a boldogsagtol.
Hogy melyiknek lesz igaza majd kiderul.
De mensesnek semmi jele sincsen. Nem mint ha terhessegnek lenne, csak a franya faradtsag es bagyadtsag.
Mar etvagyam sincs.
Elszaladtam venni tesztet, es ugyan olyat kaptam, mint egy hettel ezelott, ami ugye nem hozott sikert. Nem is gondolok bele hogy ez milyen elojel.
Holnap reggel minden kiderul.

Kép
eperke25
 
 


Oké!!!!
Várunk vissza!!!Milyen az érzékenysége a tezstnek?20 v 25 ?Attól még mutathat + at holnap,mert 1 hete nem mutatta!!!
Azért ezek a tünetek lehetnek terhességre utalók...mondjuk ezekre nem lehet adni,mert olyan az időjárás is...csomó front stb.Simán belefér a tavaszi fáradtságba!De remélem ez nálad 9 hónapig eltart majd :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11
 
 


Annus,
Nem tudom milyen az erzekenysege, csak azt irta nagyon erzekeny es hogy a beagyazodast koveto 3. napon pozitiv eredmenyt ad. A neve: MediLab ( tesztcsikos )
Holnap kiderul minden.
Csak mar lenne holnap reggel.
Ma mar tuti nem fog megjonni, mert vilag eletemben reggel jott meg. Szoval most minden reggel felve megyek a WC-re
Na jo nem morfondirozok, inkabb megyek dolgozni, mert meg a vegen kirugnak!

Kép
eperke25
 
 


Annus-sajnos ez biztos...mivel érzem, hogy nem vagyok terhes. Tudod én mindig megérzem...most semmi, már csak a remény a jövő hónaphoz!

Merszi-hát igen sorstrásak vagyunk! Tényleg nagyon remélem, hogy a következő hónapok valamelyikében sikerül már...remélem én sem leszek depis, mondjuk gondoskodtam a hétvégémről, rengeteg kerti melóval.

Lei-ne aggódj, előbb-utóbb követni fogunk téged, legalábbis remélem! És tényleg jobb ez a jó idő a hidegnél...
A nyári meleget pedig biztos jól fogod bírni! :wink:

Ja és melózom, csak szünetekben tudok netezni... :wink:
Vendég
 


hát itt az irodában iszonyat meleg van, hiába van kitárva az összes ablak. A fülem is dugul, nyomást érzek a fejemen, fáj is. Szóval ez most nem kellett volna front szempontjából... :x
lei
 
 


Hát csajok, én most dolgozom :oops: Nem bírtam otthon maradni, igaz csak pár órára jöttem be, hamarosan húzok haza. De nem volt nagy meló ma, meg nincs is ügyfélforgalom így pénteken, szóval bevállaltam. Meg úgy voltam vele, hogy inkább most történjen meg, mint később. Összecuccoltam mindent, ami a kürházban kellhet, hogy legalább most nem érjen váratlanul és ezzel is talán elijesztem a rossz szellemeket. :twisted:

Egyébként a vérzésnek, barnázásnak nyoma sincs, pedig sűrűn járok klotyóra, elhihetitek.Kicsit a hasam fájdogál, de nem görcsösen, csak úgy érzem.

Úgyis csak az uhon derül ki, hogy Picuri fejlődik e tovább, vagy sem. De érzem, hogy minden rendben lesz. Rendben kell lennie!
A tüneteim egyébként tegnap is elég erősek voltak, ma reggel is rendesen émelyegtem, a mellem érzékenysége pedig általában délután erősödik, szóval most még nem aggódok a gyengesége miatt.

Egyet tehetünk, várunk, bizakodva.

Nagyon sokat jelent, hogy mellettem álltok. Senkivel sem tudom ezt most megosztani, mert a közeli hozzátartozók, barátok sem tudnak semmiről. És ez így is marad a 12. hétig! Utána majd azt fogjuk közölni, hoyg kisfiú vagy kislány lesz e az új jövevény. Remélem a JóIsten megsegít minket ezúttal.

Ja Merszi, köszi a dokitippet, nem tudom, mit csináltam volna most nélküle.

Kép
wruska
 
 


hát nem örülök wruska, hogy nem otthon pihizel, de ha jól vagy és nem bírsz amúgy sem a fenkeden csücsülni otthon én megértelek. Csak tényleg óvatosan, OK?
lei
 
 


Wruska!
Örülök, h segíthettem és hiszem, hogy minden jól alakul Pont olyan izgága vagy mint én voltam. Én sem tudtam elülni anno.
merszi
 
 


Wruska!

Elhiszem h nem tudsz otthon ülni...megmondom ősintén h én se tudok...állandóan mennem kell,csinálni vmit.De azért télleg figyelj oda!

Zsibima!
Mondjuk én nem tudom h az előző terhességnél milyen tüneteim voltak...inkább csak utána kezdtek el lenni,mitán a teszt is kimutatta.De mivel nincs 2 egyforma terhesség...így sose lehet tudni :wink:

Én pont ma gondolkoztam,ha egyszer pozitívat tesztelek,akkor amíg nem jutok dokihoz nagyon sokat fogok pihenni.Gyorsan ír fel nekem gyógyszert,aztán kicsit bátrabb leszek.Szép terv,márcsak a + tezst hiányzik hozzá!!

annus11
 
 


Wruska!
csak nyugisan akkor is! :wink:
én is azt mondtam hogy nem szólok senkinek az első trim végéig, de aztán anyukámnak csak nem álltam meg :lol: na szegény velem együtt izgulta az első nehéz heteket.

Eperke!
nagyon drukkolok neked :lol:
meg Zsibinek is+++++++++++++++++++++++++++++++++++
hááááátha mégis:wink:

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Hát biztos hogy nem vagyok terhes, közölném veletek, hát ki másnak is mondhatnám el??? :wink:

Egyébként nekem már kb. 1 hete tüneteim lennének...most meg már barnázok! Úgyhogy, aki reménykedik, annak azt üzizem, hogy majd a következő hónapban tegye-velem kapcsolatban! :wink:

Wruska-mikor is mész a következő uh-ra?? Már nagyon várod, és veled együtt mi is!!! Nekem is nagyon jól esett, hogy mellettem álltatok mindig a rosszban, és tudom hogy neked is nagy segítség vagyunk - legalább lelkiekben! Szorítunk értetek!!!
Vendég
 


Jo reggelt lanyok!
Most jottem a furdoszobabol es jelentem:
TERHES VAGYOK!
El sem hiszem, fel sem fogom.
Ti vagytok az elsok akik tudjatok.

Majd elrepulok a boldogsagtol!

Tovabbi szep napot mindenkinek!
eperke25
 
 


Eperke! Gratulálok, ez nagyon jó hír! Irány a doki!

Zsibi, én hétfőn egyeztetek időpontot a dokimmal. Csütörtökön azt mondta, hogy egy hét múlva kontroll, de hétfőn mindenképpen beszéljünk és a pontos napot attól teszi függővé. Szóval hétfőn kiderül, hogy mikor kell mennem.
Csupa optimizmus vagyok, bár tegnap délutánra megint volt egy kicsi barnázás, de úgy tűnt, mintha még kiürülne, ami bentmaradt, szóval nem úgy folyt, mint csütörtökön. A tüneteim megvannak, ma reggel olyan hányingerrel ébredtem, hogy csak nagy sóhajtások árán tudtam rendbe hozni magam. Most mondjuk kicsit fáj a hasam, úgy mensisen, de nem görcsösen. (Sajnos most már ezt is meg tudom különböztetni :cry: )
Egyel több MagneB6ot vettem be, hátha az segít. Igyekszem arra gondolni, hogy ez most jó, mert A vagy tágulnak a szalagok, vagy B még kiürül, aminek nem kell bent lennie, hogy Picuri rendben fejlődhessen.

Legközelebb vasárnap tudok jelentkezni, mert megyünk Sopronba szülinapozni. De azért igyekszek pihenni sokat. Végülis hétvége van.

Kép
wruska
 
 


Eperke!!!!
NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!Végre vkit megint áttehetek a másik tábliba!!!!!Vigyázz magatokra,kellemes hétvégét nektek!!!!!!

annus11
 
 


jaj de jó!!!!!!!!!!!
Érdemes volt benézni ide!

Eperke!! Hatalmas gartuéa neked,úgy örülök!!!
Látod mondtam én!!!!!!!!!!!! :lol:
Nagggggggggggyon vigyázz magatokra és drukkolok,hogy minden rendben legyen!

Lépek,mert gázszerelés meg festés van,de muszály volt bekukkantanom!
És lám!!!!!!!!!!!!!

Jaj! komolyan annyira örülök nektek!!!

Pussz mindenkinek!

Szép hétvégét!

Kép


Kép
ibm
 
 


Eperke!

Nem is vártam más eredményt tőled!!! :wink: Gratula!
merszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?