Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Picit pipa vagyok, egész állapotosságom alatt semmi bajom nem volt, most pedig itt a véghajrában bekaptam valami szart.

Baromira fáj a fejem és a hátam, taknyos vagyok:(
Mit lehet ilyenkor bevenni itt a végén?



Marjan

Kép
marjan78
 
 


Klarka,
Nagyon szorítok Nektek!

Geni,
Drukk! :lol:

Új jövevények,
Köszöntelek Titeket a Nagy ÉLETben!

Pumpóka,
Köszönöm az egyértelmű leírásodat a hasfájásról. Valószínű ez volt Dani gondja. Most minden kaja előtt adunk neki gyógyszert, az elsőt tegnapfürcsi után kapta. Úgy néz ki, hogy az segít (volt már pár felnőttes pukizása azóta:lol:) . Kb. éjfélig ment a műsor, a sírás-rívás. Teljesen elszomorodtam, lelkileg megviselt. Alig aludt tegnap egész nap valamit, csak sírt. Aztán most nem nyügös, de most sem alszik.
Azt hiszem az a kva Laktoherb tea az oka. Vasárnap kezdtem el inni, és azóta lett nyügös. Többet nem fogok inni. Szóval van kb. 3 doboz teám, amit odaadok annak aki kéri és eljön érte...

Mellek,
Az egyik nagyobb, mint a másik. Hogyan tudnám a kisebbet növelni? Abból kevesebbet eszik, valószínű kevesebb benne a tej. Kellene fejnem, úgye? De minden kaja után? (Sajnos mivel azt nehezen kapja be, keveset tud belőle szívni, kevés is benne a tej.) Ez még fejéssel feltunningolható?

Barna csík, súly,
1/2 kg-val vagyok már csak több, mielőtt terhes lettem. Viszont nekem most kezd megjelenni a barna csík a hasamon :shock: :shock: :shock:

Szöszke,
Szombaton adjuk az első ampullás vitamint a bébiknek? Szerdától meg a másikból napi 1 cseppet? (Gondolom Neked is ugyanaz az "eljárás".)

Családi pótlék, Anyasági
Tegnap a férjem elintézte. 51-en voltak előtte a MÁK-ban. Készüljenek az Apukák, hogy hosszas procedura. A párom minden szükséges iratott bevitt eredtiben ill. 2 db fénymásolattal. Azt mondták elég az eredetik bemutatása, de azért mindenből ott fogtak egy fénymásolatot. (Örültek, hogy rendezett volt a cucc.)

Kórházi praktika,
Azt akartam még írni, hogy felesleges a hálóing szerintem. Mert szülés után egyszer sem néztek "oda" a vizitkor, csak mindig megkérdezték, hogy hogy vagyok. Én legtöbbször így training naciban és polóban flangáltam. (Ez a Szent Imrében volt, nem tudom máshol megvizsgálják-e az embert "alul" a szülés utáni napokban.)

Szép napot és mégegyszer köszi a sok-sok segítséget!
1Bambi

Kép
1bambi
 
 


marjan, fokhagyma mézzel. gusztustalan büdös leszel, de segít.

Klarka, nagyon szorítok én is a kisfiadért, nem lesz semmi baj vele.
ha ennyit mesélsz neki, biztos érzi, hogy szereted és meg kell gyógyulnia és hazamennie a családjához.

Nono, 8 kerbe mész? melyik kórházban fogsz szülni?

Szőlő, én átérzem a helyzetedet, én a sote 1-n fogok szülni. na ott se semmi. Kövezzetek meg, de én bevallom az első alkalommal mondtam a dokimnak, ha olyan szobába tesznek, ahol össze leszek zárva roma asszonyokkal, akkor én hazamegyek. Azt mondta, hogy a különböző kultúrájú embereket különböző szobákba teszik. de a folyosón itt is sokat ordítanak. És ugye a szülőszoba ott van a várandós ambulancia mellett.

lolka_zs
 
 

 
 

Klarka!
Én is szorítok nektek! Ennyi pozitív energiát kap a kisfiad, biztos, hogy meggyógyul. A műtét után még hány napot kell a kórházban lennie?
emma2008
 
 


Geninek nagyon drukkolok én is!

Most vettem észre hogy nekem meg van két *-om a CTG-n..... :o Senki nem szólt rá semmit, lehet azért volt mert a fél vizsgálat alatt aludt Mazsi?

Lolka, hát igen.... Sajnos ezt sose fogom megérteni.... Az a vicces hogy nekem mondta a doki hogy ő amióta ott van kb két romával találkozott. Én most voltam harmadszro de már belefutottam egy családba. Nem alapból van velük bajom, csak hogy miért kell jönni szülni a teljes 4 generációnak?

Egyébként nem nézte valaki véletlen a Reggelit? A dokim beszélt benne az alternatív szülésről. :D Akkor ezért nem volt ma bent a kórházban :roll: :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Bambi!
Lehet a tea az oka, van, amelyik babának hasfájást csinál. Próbáld meg, hogy nem iszod. Van másmilyen tea is, a Milupának instant szopiteája, állitólag jobb izü is, és nem bántja a babákat sem annyira. De én olyat nem ittam, csak hallottam róla...

Amelyikben kevesebb tejci van, abból ha szopizott, fejd ki az utsó cseppet is és több fog termelődni benne... nekem bejött, bár én mindkettőből fejtem szopi után... Barnus, amelyikben kevesebb volt az elején, nehezebben szopizott, gondolom, jobban kellett melózni érte, én mindig abból etettem először, aztán a másikból, amelyikben sok volt, de azon már nem hagytam sokáig, ne egye túl magát... Aztán fejtem...
Bele fogsz jönni, hidd el, idő kérdése, senkinek nem megy elsőre! :wink:

Geninek drukk! ++++++++++++++++++++++++
Húúú, ma lehet, hogy két bébink lesz???
Reméljük, Nuskáé kicsilány és akkor szépitünk... :lol:
Genié fiú.... fiús anyucik ááááááállllljjjjjjj!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok,

klarka, Atinak drukk! ++++++++++

Gewni, Neked is mennek a drukkok! ;) Deizgi, mopstmár minden napra jut egy bébi.

Én majd akkor szülök amiikor itt már 1-2 hós csöppök lesznek. :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Nici, örülök hogy minden rendben volt az UH-n :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Akkor mostmár Mazsinak ezek szerint lánynak kellene születnie, már csak a statisztika miatt is :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő, köszönöm, aranyos vagy :)
Szerintem ha felhívod a kórházat, vagyis az nst rendelést, tuti megmondják neked mik azok a csillagok! Engem is idegesítene azért :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő, Te mit érzel? És Jani?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Pumpóka,
Köszi

Kép
1bambi
 
 


Klarka: sok nagy drukk megy Atinak!!!

Szőlő: Affene, pont az alternatív szülés előtt kapcsoltam ki a tv-t :roll: :x

Geninek drukkolok!!!

Marjan: jobbulást! (hogy mit lehet bevenni én sem tudom, de drukkolok, hogy ne legyél sokáig rosszul! Úgy tudom a csipkebogyó tea megengedett és sok benne a C vitamin...)

Bambi: Fú, amit a súlyodról írtál! Azta! :shock: Ügyes vagy :wink:

Kicsit mérgelődnék, ha nem gond: tegnap beszéltem anyámmal telefonon és közölte, hogy mivel neki nem tetszik Tesó neve -amit majd adunk neki- így kitalálta, hogy ő máshogy fogja hívni, valami becenév-félével, de nem árulja el, majd csak születése után :evil: :roll: :? :x :cry: :cry:
annyira felhúzott és elszomorított, hogy még ma is eszem magam emiatt :(
(azt már hozzá sem teszem, hogy míg Lauránál ő is izgatott volt és készült egy csomó mindennel, vett rucikat neki, stb, addig most semmit sem tesz, és ez zavar, mert ugyan másodszorra várok pici bébit, de azért mégis, jó érzés lenne, ha gondolna erre ő is...)

Kép Kép
celesztina
 
 


Nici, igazából megnézte ugye a csaj is aki csinálta, utána a szülésznőm is, meg még egy orvossal is alá kellett iratnia, tehát azért csak szóltak volna ha valami gáz van. Az egyik az "fetal movements per hour" azt értem hogy magzati mozgás, aminek elvileg 12 fölött kéne lennie, nekem 0. Amit már csak azért sem értek, mert ez elején még oda is jött a csaj hogy "na hallom mozog!" (Természetesen a tappancsot ütögette :lol: ) De biztos átlagot számol vagy passz. A másik nemtommi.

http://mazsolababa.freeblog.hu/files/kep/ctg01.jpg

Nem-kérdés: Bevallom hogy nálam tök változó... Mikor kiderült hogy babát várok, kb a nagyesküt le mertem volna tenni hogy kislány. Aztán elkezdtek a fiúsmamavagy dumával fárasztani, úgyhogy végképp összezavartak :D Jani természetesen fiút szeretne, de hogy különösebb megérzése van-e azt nem tudom.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Jó reggelt! :oops: :D

Én továbbra is alszom, ez már kóros lehet. :roll: Pedig, ha jól tudom most nincs front. :? Úgy alszom éjjel-nappal, mint akit fejbevágtak. Ma még arra sem ébredtem fel reggel, amikor a férjem dolgozni indult. :roll:

Klarka! Továbbra is nagyon drukkolok a kis Attilának! Meglátod minden rendben lesz. Várom a képeket este!

Geninek is mennek a drukkok! De jó, hogy ő is nemsokára babázik! :)

Gabcika! Sajnálom. :( Tényleg nem jött jókor ez a plussz kiadás.

Nici! Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on.

Szőlő! Én kedden láttam hasonlót a kórházba. Az csak egy egyszerű nst volt. De a kismamát 5-en kísérték el és vonultak volna utánna oda is, ahol az nst-t csinálják, csak kiküldték a rokonokat. :x

Marjan! Jobbulást!

Bambi! Örülök, hogy sikerült megnyugtatni Danit.
Nagyon ügyes vagy, hogy már semmi plussz sincs rajtad!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Celesztina, elhiszem hogy kiakadtál rajta :( Ez milyen már? Nem értem miért nem lehet elfogadni a SZÜLŐK döntését... Nálunk is mindenki húzza a száját a lánynevünkre, de szerencsére ilyen azért még nem jutott eszébe senkinek......

Kép Kép
szõlõ
 
 


Köszi csajok, bedunsztolom magam és alszom egy picit.
Foghagymásan :)

Kép
marjan78
 
 


Celesztina!
Elhiszem, hogy szomorú vagy Anyukád miatt. Engem is kiakasztana, ha ilyet mondana. Fogalmam sincs, mit tehetnél.
Az én Anyukám messze lakik, és borzasztóan nehezen fogadta el, hogy a baba születése után kb. 2 héttel jöhet csak segíteni. Ugye kb. 4 napot a kórházba leszünk és oda nem engednek be látogatókat, utánna pedig szeretnénk hármasban eltölteni az első itthoni napokat. Még egy hete is azt mondta Anyukám, hogy őt nem érdekli, úgyis eljön, a kórházba is, haza is, nem tilthatom meg. De tudom, csak azért mondja, mert rettenetesen aggódik, és szeretne mellettem lenni. Azóta úgy néz ki, megértette, már programot is szervezett magának a köv. 2 hétre. :) Nagyon ideges lennék, ha nem tartaná tiszteletben azt, amit mi szeretnénk.
Ráadásul tudom, hogy ha itt lenne, akkor csak idegesítene, és a rémtörténeteivel paráztatna. Mert azt gondolja, hogy ezzel tud felkészíteni engem a legnehezebbre.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


HOztam nektek két képet :)

Ebben fog hazajönni a picúr :)

Kép


És egy pocakfotó az új hajammal :) Azt a + 50 kg-ot nem nézni ami rajtam van :)


Kép

Mosmtár tényleg mentem a dokihoz :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu!
Ez a kisruci a tescoból van, igaz? Mindig megnézegetem, mikor arra járunk, olyan cuki. :D És persze maradok a nézegetésnél, mert mi kisfiút várunk. :lol: :lol:
Nagyon jó lett a hajad, szerintem neked a rövid jobban áll. :D
És ezzel a pocakkal elhiszem, hogy már szülni szeretnél. :D Kitartást!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Azta Zsu, szép nagy pocó :) Elhiszem hogy szülnél már :) Szerintem jobb így a hajad! 8)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Zsu!
Én is bókolhatok? Szerintem is jobban áll a rövid haj. (Bevallom nekem is mindig jobban állt a rövid ill. rövidebb fazon.)

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Klarka,
nagyon nagyon szorítok a kis Attiláért! ++++++

Geni,
mennek a drukkok neked is. Este már te is babázhatsz :wink:

Nici,
nagyon szép lett a babasarok

Bambi,
nem semmi, hogy már csak 1/2 kg van rajtad. Rajtam még +12 kg van :roll: Igaz, hogy már 3 kg-ot leadtam, mióta itthon vagyok.

Kép
emi29
 
 


Toncsi és a boldog apuka: Nagyon édes a kis Hédi! Gratulálok!

Timi: Óriási gratuláció nektek! Sok boldogságot és egészséget a kis Bálint babának!!!

Nici: Bájos babaszoba, tetszik! :) És szépek a babád adatai. Az enyémnek csak a köldökzsinóráramlást nézte a doki, és hogy kb. hány gramm. Most 2900-nál tartunk (36+4), 4 hete még csak 2000 grammosak voltunk (eszerint a doki szerint)! Ennyit hízni! :shock: :D

Klarka: De jó, hogy írtál! Én is imádkozok a kis Attiláért és a másik babáért is! Várjuk a fotókat!

Szőlő: Tegnap NST-n én is hasonlót tapasztaltam. Jött pár terhes r.csaj és a kölykeikkel elárasztották a várót... Nem értem, miért kell csapatostól járkálni és ezzel zavargatni másokat.
:?

Geni: Megy a drukk ezerrel!!!+++++++++++++++++++++++++

Zsuzsófi: Jól áll az új frizura, szép nagy pocid van!

Marjan: Jobbulást!

Remélem, nem hagytam ki senkit!!! :roll:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Emi: Azért az a 3 kg szép teljesítmény! Én is félek, hogy sok kg rajtam ragad a szülés után. Ebben anyukám a példaképem, mert fogyókúrázott a szülés után, és sikerült minden feleslegtől megszabadulnia, a tejtermelés viszont a hiedelmekkel ellentétben nem esett vissza a fogyi alatt sem, sőt, rengeteg teje volt, szépen gyarapodtunk a tesómmal!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Drukkolunk a szívműtéthez és sokat gondolunk rátok Klarka!

Lolka! aham, 8.ker. Ott a dokim rendelője. A Szent Istvánban szülök amúgy.

celesztina! ismerős érzés…már nálunk sem nagy szám szegény ketteske. Nekem minden energiám leköti Szonja, a család meg azon izél, hogy jaj szegény Szo most aztán cudar egy világ lesz mert nem ő lesz a középpontban és hogy meg fogja viselni…stb. Még jó hogy mielőtt megfogant Márk-baba mindenki azzal jött h kell a tesó, meg milyen jó lesz ……anyum még a kitett Uh képét sem nézte meg. Mások meg azon izélnek h remélik kivárja az idejét mert sok a dolguk…..
A név meg? Úgy is az lesz a neve amit te adsz neki, a becenév nem számít. Szo-nak is van ezer beceneve. Azért nem lett 2 neve amúgy mert tartottam tőle h mindenki azon a néven hívja majd ami neki tetszik és lesz egy személyiségzavaros gyerekem, aki itt Szonja ott meg Enikő (ez apa fejlövése volt). Úhogy nem mertem eljátszani a 2 nevet.

szőlő! nekem mind2 esetben bejött a megérzésem. Kizárólag az első. Utána nekem is bekavartak és mondták h nem biztos meg nem is lányos a pocim hanem fiús…stb. De Szo-nál is éreztem és most is és az uhu beigazolt.
Vendég
 


Zsuzsófi,
szerintem is jobban áll a rövid haj! :)
sirkici
 
 


Szőlő, Gumimaci: jó érzés, hogy megértitek :)
Párommal most arra gondoltunk, ha nem tartja tiszteletben a kérésünket és a nevet, amit választottunk, akkor nem megyünk hozzájuk -de persze nem szeretném, ha eddig fajulna a helyzet. Az viszont biztos, hogy a keresztelőn nem akarom látni :x

Zsuzsófi: nagyon cuki a kisruci :D :D és tényleg nagyon jól áll az új frizud! Hú, nekem hiába van már egy lányom, vhogy sosem sikerül olyan édesen felöltöztetnem :? :?

Kép Kép
celesztina
 
 


Nagyon szépek a képek és a kismamák és a szobák és persze a legédesebbek a babák :D

én csak olvasóban vagyok..elég durva lelkiválságon megyek kerseztül és még irni sincs kedvem róla..olvasni olvasok aztán majd ha jobban leszek irok is...

addig majd a táblit azért mindig felteszem...

fizikailag jól vagyunk..nem szülünk..doki szerint még 3 hétig tuti nem..

voltunk mi ia fotózáson majd ha megkaom jövőhéten akkor teszek f el..mi sk.ban voltunk a természetben de nagyon aranyos képek lettek..:D

egész nap István a királyt hallgatok az a kedvenc darabom és meg is nyugtat mindig :D

meg ettől is egy picit mindig jobb a kedvem: hátha van aki még nem látta...Máténk 18 hetesen...annyira annyira ügyes és okso volt már akkor is..simán ment már az ujjszopizás :D
http://www.youtube.com/watch?v=odAAVPi2AY8

ja és kérdésem lenne: nem tudja vki hogy lehet e még vhol cpptiva kukával venni a légzésfigyelőt??? msot lett rá pénzem de brendonban már nem lehet csak külön venni :(

szép napot mindenkinek majd jelentkezem....
Vendég
 


Nono: hát, nálatok is vannak kedves rokonok :? Még hogy ne szülj, mert nem érnek rá?!?
Nálunk már Lau uh képei sem érdekeltek senkit sem, így most már nem is mutatjuk, pedig 4D-sen is voltunk
Megérzés nekem nem jött be egyszer sem: mindkétszer fiúra tippeltem persze...jó érzés lehet, ha jól tippelsz :)

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok! Mi is megjöttünk NST-ről. Szerencsére most nem kellett annyit várni. Talán a péntek miatt kevesebben voltak!
Egyébként minden okés, Zsófi még mocorgott is, szép volt a szívhangja végig!! (mozgásnál felment kicsit ahogy kell)

bolygó! múlt heti NST-n nekem is volt egy 100-as, meg kb. 2 db 60-as "fájás", vagy keményedés, nem tudom. De én sem éreztem semmit! Talán egyszer keményedést. (az lehetett a 100-as talán) Mindenesetre minden teljesen jó dokim szerint!
Nálunk Zsófi 36+1-nél volt 2600 gramm. Doki így a végére 3500-ra saccolja.

Timinek gratulálok!!
Geninek drukk!!!!


Zsuzsófi! Szerintem is jobb így röviden a hajad! Én is megpróbáltam kicsit növesztgetni, de most én is levágattam újból. De állítólag nekem is sokkal jobban áll így röviden!

Klarka! Nagyon szorítok! Minden rendben lesz! Gondolom ez rutin műtétnek számít!

Kép
gabo001
 
 


celesztina! nálunk Szo-ról még dvd is készült a 4D-n, röpke 20 perc és az egész család végig nézte lelkesen. És nem unták hanem végig kommentálták. MOst még a a 4D képet sem nézték meg. Annyira sajnálom soxor...mert nekem sem jut vele fogalalkozni már időm túl sokat Szo és a háztartás mellett. Még nem is beszélgettem vele....pedig Szo-nak mikor a hasamban volt mindig meséltem....mostmeg....és ráadásul nagyon terhes vagyok...utálom magam érte de ez van. Szeretném kézben cipelni ezt a kis csomagot és nem a hasamban...és csíkosodni kezdtem....eddig egy darab sem volt de ha nem szülök mielőbb lesz egy pár...bár most még nem látszik csak egy halvány csík de napról napra erősebb....
Vendég
 


Egész délelőtt mászkáltam, voltam egy csomó helyen, de most aztán jól elfáradtam, és csak pihegek a gép előtt. Megvolt (remélem) az utolsó vércukros vérvétel (Nici! Nagyon durva, hogy mennyien voltak, mondták, hogy azóta van így, hogy nincs vizitdíj.) A vérvételes nénivel megint vitatkoztam egy kicsit, mert szerinte evés után 90 perccel kellene a köv. csapolás, alig tudtam meggyőzni, hogy a diabetológián a 60 perceset kérik.
Voltam OTP-ben, végre nekünk is megjött az adóvisszatérítés, van már miből finanszírozni a baba születését :) .

Sok-sok boldogságot kívánok Timiéknek a kis Bálinthoz!

Geninek pedig drukkolok, várom az újabb baba hírét!

Klarka! Értetek pedig továbbra is imádkozok... Rendben lesz minden!!!

Nici! Szép lett a babasarok. Nektek nincs ágyneműtartó az ágyhoz, vagy csak a képen nem látszik? (Úgy emlékeztem a tiétek is ugyanolyan, mint a miénk, csak fehér.) Hogyhoygy a Schöpf M-ben voltál uh-n?

Mirjam! Gyors gyógyulást kívánok neked, az alvás is nagyon jót tesz. Mást sajnos én sem tudok ajánlani, de ha nem javulsz, azért menj el inkább orvoshoz!

Bambi! De kár, hogy nem olvastam előbb az írásodat. Ma még vettem egy hálóinget (biztos, ami biztos alapon), akkor nem is kellett volna... Viszont vettem szoptatós teát, és áldom az agyam, hogy nem a Laktoherbet válsztottam. Remélem, hogy ha nem iszod, akkor a hasfájás is elmarad nálatok!

Zsu! De kis csini lesz a lánykátok hazafelé! Hú, milyen régen készülök én is fodrászhoz... Ideje lenne rendbeszednem magam, ha itt lesz a baba úgysem lesz időm.

Litu! Remélem azért nincs komoly baj, kívánok neked jó/jobb kedvet! (Én is szoktam depis lenni, nem is ritkán. Azt utálom, hogy ilyenkor ki van akadva a férjem, meg anyós, mert nem értik, hogy egy kismama miért nem csattan ki a boldogságtól, pedig az lenne a dolga...)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Geni!

Mennek a drukkok! Reméljük minél hamarabb kijön a kis csöppség!

Kép
blani28
 
 


ja és akkor az új tábli:
Kép

és egy fotó tegnapról...ezt kaptam meg előre mert nagyon kiváncsi voltam..majd még lesz de csak jövőhéten..alig várom..vannak olyanok amikor vízesés van a hátam mögött..meg cseresznyefásak..és maciszorongatósak :D
Kép
Vendég
 


Zsu, jó a hajad, szép nagy a pocid. a ruha meg gyönyörű. ilyenkor irigykedem a kislányokra:) nem baj az én kis pasim meg menő lesz:)
Celesztina, megértem, hogy rosszul esik, amit anyukád csinál:(

Lituka, nem lehet ilyen rossz kedved ekkora gyönyörű napsütésben. engem mindig ez rak helyre. szerencsére mindig jön jó idő, mire kiborulok, mert sokszor úgy érzem magam, mint Nono.
Jó nagyon a kép. Rólam csak idióta terhes fotók vannak és esküvői.

Nono, nekem lesz 2. neve, de azért mert nekem az tetszik és csak íg engedték:) de fogalmam sincs mi lesz, ha mindenki máshogy hívja.
hogy tudok képet kicsinyíteni. akartam nektek csatolni,de béna vagyok[/img]

lolka_zs
 
 


Gabo: Az én dokim nem jegyzett meg semmit a fájásokról, de biztos szólt volna, ha van valami. Ezekszerint ezek még csak jóslók, vagyis "méhgyakorlatok", kicsit megnyugtattál. De jó neked, hogy normális súlyú a babád! Vagyis az enyém is normális, de jobb lenne, ha nem nőne 3,5 kg-nál nagyobbra, meg is kell őt szülnöm valahogy. Inkább kint nőjön nagyra.

Lituka: Köszi a táblát! Jól nézel ki a képen, jó beállítás. Mégmég! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Lányok! Nem a fiam nem hagy fórumozni, hanem a hátsó és alsófelem :cry: iszonyú kín ülni, és állni meg nem tudok a gép előtt, mert akkor a derekam és a hátam próbál szétrepedni. Irigykedem a gátvédelmesekre!!!!!

megpróbáltam új vonalzót csinálni, kíváncsi vagyok sikerült e.

Fotókat meg a páromat kérem, tegyen fel ide. Addig is, akit érdekel a www.jatektigris.hu honlapon talál!

Kép
téjé
 
 


Na sziasztok!

Csajok, köszi a bókot, itthon is mindenkinek bejön a hajam, csak nekem írtó furi :) De megszokom, a pici mellett pedig jól fog jönni :)

Gumimaci, nem, ez a ruci nem Cherokee, hanem NEXT, én ugyanis next-mániás vagyok... De a cherokee nagyban másolja a next-et, lehet van vmi hasonló rucija :)

Nagyon elkenődtem amúgy, a méhszájam változatlan, doki szerint még 1 hétig nem lesz baba.... Meg fogok őrülni asszem :)

Voltam szemészeten, én marha, megnézettem a szemem, jóóóól kitágították, én meg jóóóól nem láttam hazafelé a napsütésben. Még most is alig látok, pedig idebent sötét van....

Úgy döntöttem, szombaton megiszom a bábakoktélt....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Emi! A -3 kg sem semmi. Meglátod észre sem veszed és ismét a régi leszel. :wink:

Lituka! Egyre nagyobb a táblázat. :D Ez olyan jó. Még emlékszem, amikor sokáig 1 sorból állt, Mezsóék adataival. Most meg... :D
Nagyon jól nézel ki a képen! :D Várom a többit is.
És remélem, hamarosan visszatér a jó kedved!

Lolka! Én ezzel szoktam kicsinyíteni, Ercsi segített anno:
http://www.shrinkpictures.com/

Téjé! Megnéztem a képeket. Nagyon aranyos a kis Nimród. Így szólítjátok, vagy Milánnak?
Amúgy a Nimród nagyon szép név :D , és nem vagyok elfogult egy cseppet sem... :wink:
Sajnálom, hogy ilyen nehéz még neked. Nem próbálkoztál úszógumin ülni?

Zsu! Fogadni mertem volna, hogy tescos a kis ruci, nagyon hasonlít egy ottani darabra. Akkor ezek szerint csak másolat, amin én szoktam csüggni... :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Ismét köszönjük a babasarok dícséreteket :)

Judit, nagyon édes Nimród :) És a vonlazó is jó lett :)

Zita, azért oda mentem UH-ra, mert a Bártfaiból elment 1 szonográfus, időpontot nem lehet kérni, és azt mondták elég sokan vannak mindig, mivel így most csak délelőtt van rendelés, és ezt nem óhajtottam kivárni! A Schöpf-Mérei végülis Anyavédelmi Központ, nagyon jó gépük van, és tök normálisak, anno Szandival is jártunk ott! A sima beutalóval oda is belehet menni, bár sajnos úgy néz ki, megszánik ez a kórház is, épp mondta a szonográfus, hogy ma engedik el az utcsó fekvőbeteget, így lehet már jövőhét zárva is lesznek a kapuik :? Vicc, de ez van :(
Van ágyneműtartó a kiságyhoz, csak úgy van fényképezve, hogy az nem látszik, mivel ha annyira lefényképezek, akkor nincs benne a fal, ha meg távolabb megyek, hogy beleférjen, akkor túl messziről vannak a figurák, és nem kivehetők :)

Zsu, szép nagy pocakod van, és a hajad is jó :) Ari babaruci :)

Bolgyó, én utánanéztem Szandi méreteinek ugyanebben a terhességi korban, majdnem teljesen ugyanaz, Szandi pár miliméterrel nagyon volt, sajna akkor még súlyt nem nagyon becsültek, legalábbis nálunk az sztk-ban nem, így nem tudom mennyi volt akkor, de gondolom mivel hasonlók a méretei, kb ilyesmi lehetett :)

Lituka, csinos vagy a képen nagyon, kiváncsian várom majd a többit is :) Fiacskátok nagyon ari, megnéztem a videót :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Végülis fő, hogy tudok írni :) Látszik, hogy most keltem :D
Szóval:
- megszűnik a kórház
- jővőhéttől zárva is lesznek a kapuik
- Szandi pár miliméterrel nagyobb volt

:lol: :D :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Téjé: Annyira édes a kis Nimród, megnéztem. Én is fogok félni attól, nehogy ártsak neki, nehogy elessek vele vagy vmi, azt hiszem paramami leszek/vagyok!!! De gondolom, te már belejöttél az egészbe.

Zsuzsófi: 2-es dioptriával ugye nem kell menni szemészetre? Ez csak a gyengébben látóknál van?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Nici: Én nem írtam adatokat (nem mérték le sajna :( ), csak a köldökáramlásos dolgokat (AURI stb.) és a becsült súlyt (2900 gramm). Szerintem Gabo-ra gondoltál. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Lituka! Tök csini kismami vagy! Jó a tábli is!! Nagyon tetszik nekem.
Csajok! A márciusiaknál tényleg sokkal több császár volt! :shock:
Nálunk alig-alig van.

Zsu! Mi az a bábakoktél??? És tényleg van hatása? (na én nem akarom kipróbálni, csak kíváncsi vagyok)

Kép
gabo001
 
 


Bolygó, nekem -3-as van, elvileg a nagyobb dioptriával szokták javasolni, de azt mondta a dokim, hogy kisebb dioptriánál is lehet gond a retinával, inkább nézessem meg. Az első kettőnél nem is volta mszemészeten.

Az mindenesetre kiderült, hogy romlott a szemem :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Lituka! A babaholmiolcson.hu-n nézted. A Margiték is árulták a légzésfigyelőt kukával.

Judit! Gyönyörű Nimród. Így becézve még nem is hallottam, de nagyon megfogott, és tetszik. Próbálj meg vagy féloldalasan ülni, vagy egy jó nagy párnát alád rakni. A hátad valószínűleg a szoptatástól fáj (illetve a melleidtől), de pár nap alatt helyrejössz remélem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


[quote="bolygó"]
írta:
bolygó
Nici: Bájos babaszoba, tetszik! :) És szépek a babád adatai. Az enyémnek csak a köldökzsinóráramlást nézte a doki, és hogy kb. hány gramm. Most 2900-nál tartunk (36+4), 4 hete még csak 2000 grammosak voltunk (eszerint a doki szerint)! Ennyit hízni! :shock: :D


Bolygó, csak erre reagáltam, a súlya miatt írtam, hogy visszanéztem a régi adatokat, de hiába :) Mivel Nektek azért jóval nagyobb... de azt mondták, teljesen normál súly ez, és végülis nem baj, hogy nem lesz óriásbébim :) És megnézegettem a neten, meg az itteni adatokat is, és jónak tűnik, pl. pont Szösszéknél láttam hasonló súlyt 37. hétben, és Alíz 3 kilóval született :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Gabo, 0,5 dl pálinka (barack)
0,5 dl ricinusolaj,
2 dl őszilé...

Hogy hatásos-e az jó kérdés :) A márciusiaknál van akinek bejött, van akinek nem...

ZSu
zsuzsófi
 
 


Zsu... hát :roll: asszem én nem próbálnám ki :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?