Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma éjjel végre jól aludt, és én is kipihentem magam. Fogacska még mindig nincs. Lorca kiskutya hasonlatáról jutott eszembe, hogy ezeket a „vezényszavakat” már a Linus is érti és teljesíti: tedd bele, vedd ki, add ide, hozd ide, csüccs, állj… a gyere ide nálunk sem működik.
Viszont félelmetes mennyi mindent megért!
Folyamatosan mondogatja az „ezmi?” azaz emmi, és közben mutogat.
Rászokott az esti mesére. Hozza közben a könyvet és ül be az ölünkbe. Ha valamiért félre merem rakni a könyvet, visít!

Éjjeli nem alvás: már jó ideje „jön” a felső kettes, igen be van dagadva az ínye, rág és nyáladzik folyamatosan, de úgy tűnik be akarja tartani az eddig menetrendet, mert pontosan kéthavonta jöttek párosával a fogai (mind a 4). Szóval még van egy hete, hogy kibújjon.

Linus velünk alszik, de az ő kiságyában, ami a franciaágy mellé van szerkesztve. Eddig a nappali alvás/altatás a nappaliban, a kanapéntörtént, most szoktatom be a leendő gyerekszobába. (eddig nem volt ott matrac, ágy, amin altathattam volna, de vettünk az erkély napozószékeire nagyon jó párnát, amit ugye még nem raktunk ki, és azt használom alvókuckónak! )

Panka : nagyon jók az uszis képek, nekem a vízalatti, nózibuborékos tetszik a legjobban… :lol:

ezt elküldöm, mert felébredt…

nanica

Nanica!
Köszi, nekem is ateccik nagyon:)
Már van meseolvasás is este? :o Emilim alig várja hogy végre ágyba tegyem, még ringatni sem hagyja magát(múltkorában ezért is élveztem mikor a kezemben aludt el, de azóta ilyen nem volt), lefexik és már durmol is. :lol: Szerintem nla ez még később jön el, hgy lefekvéskor mesélünk, de mots így nem látom értelmét, pedig nekem teccene a dolog.
Akor további jó fognövesztést!
Emili meg a beszéd helyett inkább eldúdolja a hallottakat, pl. mondom neki hgy tikk-takk(óra), ő meg hümmögve utánozza.Úgyhogy marad értelmes "szónak" a nya-nya(ez én volnék :lol: ), ata(apa), meg a mái(miáú) :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Mostanában csak olvasni volt időm meg kedvem.
Meggyógyultunk midketten! :D (nekem is sikerült elkapni :( ) Tegnap éjszakánk végre jó volt, csak kétszer keltünk de egyébként 4-6-szor. Eléggé depi meg sárkány vagyok már ettől de remélem azért lassan helyreállunk.

Lili már pakol ezerrel csak az a baj hogy általában nem értünk eggyet a tárgyak helyével! Szerinte a teának a fürdőben a helye, a cipőnek a fiókban stb. A kedvenc mikor apa lába között próbálta a wc-be csempészni a kupakot! :lol:
Egyre több mindent ért ő is hozd ide, vedd fel, gyere, nyomd meg, rakd oda, ilyesmiket. :D
Rákapott a kakaóscsiga, pogi ízére. Ezekből hiába darabos tud mennyiséget enni, a főziböl még mindig nem. :evil:

körkérdés
Milyen gyakran adtok kenyeret, kiflit stb-t a gyerkőcnek? És engeditek hogy a lakásban fel-alá járkálva egye?

Én attól kapok frászt hogy minden morzsás, Lili meg attó ha egy helybe kell maradni.

körkérdés2

A D vitamin. Mindig elfelejtem adni. Ti adjátok még?

Kép
emoke27

nanica

Írigy a meseolvasásért. Én már úgy szeretnék de Lili mindig ellapozza vagy összecsukja a könyvet.
Mit olvasol Linusnak?

Kép
emoke27

Sziasztok!

Csak gyors bekukk és átolvasás.

Csimpi: Micsoda hírák, már biztos túl vagy rajt! Jelentkezz!

Timi: Akkor mégegyszer gratulálok a kis jövevényhez. Ne foglalakozzatok másokkal, ha ti örültök neki, az a jó. Bölcsit én se értem.

Mazsi: Sajnos nem tudunk menni, akkor elméletileg még dolgozok.

Ria: Sajnálom. Anyu is ilyesmivel szenved, neki azt a baktériumut találták,amit azt hiszem az kditke írt.

Kisasszony egyépként jól bírja anya nélkül, csak én vagyok nagyon fáradt, munka (korán kelés), délután gyerek, tanulás, takarítás, mosás stb kicsit kikészít. Szerencsére legalább az éjszakáink jók. Pár napja kijött a nyolcadik fogunk hegye. Nem tudom attól e még vagy valahol jönn a következő, de tiszta piros hólyagos a popsink, a sudocremre se nagyon akar elmúlni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Meztelenkedés,
én reggel szoktam bujkálva öltözni, mert ha S cicit lát, akkor szopizni kell, és nem érdekli, hogy egy perce hagyta abba a reggeli két órás szopit. Amikor együtt fürödtünk, akkor is végig szopizott, a lábával pacsált néha, de a cicit nem engedte el.

Ditke,
ha mi hárman beszállnák egyszerre a ltp-i kádba, az már lehet, hogy perverz lenne (ennyi test egy helyen).

Panka,
ezek az összetapadt vizes szempillák, no meg apa mosolya...szuper képek.
Szerintem emlékezhet Emilka. Sebinek mondtam, hogy gyere megyünk, erre ő „Papóóóó”, nem, nem, sétálni megyünk, erre ő „hinta-hinta-hinta”. Szóval értette is, és tudta is mihez kötni.

Bigsis,
Én nem tudom megkülönböztetni az Anikót a Trapistától!

Komornyik,
Sebit is hadra lehet már fogni, pl. feladogatta a földről a pulcsikat, amiket én széken állva bepakoltam a szekrény fölső polcára.

Csimpilimpi,
Hajrá Viola, hajrá Csimpilimpi!

Timo,
itt a hangsúly tényleg azon van, hogy anyud félt Téged/Titeket (most az enyém is bekeményített, mert nagyon tart az építkezéstől, de hát igaza is van). Gondolom nővéreddel történtek sem az optimizmus felé terelik. Ha egy kicsit lenyugszanak a kedélyek, minden oké lesz.
Ilyen csúszdás elakadás már nálunk is volt, én nem szoktam fogni, de akkor pont igen, mázli.

Ria,
drukk, hogy ne legyen fekély!

Orsi
Kép Kép
sno

Hali!

Holnap reggel megyunk 3 napos ceges kirandulasra Aggtelekre, remelem, majd jol fog sikerulni, vasarnap vagy hetfon majd jelentkezem!

KépKépKépKép
thelga

sehol senki? :shock: :cry:
szalma vagyok :cry: apa Zsolt névnapozik a kollégákkal...

Helga
kellemes pihit nektek!

Emőke
kenyér: Lea nem eszik mennyiségeket egyikből sem...mindennap kínálom uzsira vagy vacsira de ink csak akkor eszik pár falatot ha mi is éppen azt eszünk

evés közben (legyen bmi a kezében) NINCS JÁRKÁLÁS! és ebből nem engedek , ha nem tetszik akkor nem kap semmit...egyébként kicsi kora óta pont az általad említett dolgot elkerülendő mindig az etetőszékben kapja a kajcsit és szépen meg is szokta :lol:
a másik aranyszabály EVÉS KÖZBEN NINCS JÁTÉKSZER A KÖZELBEN :lol: persze bohóckodik/dunk sokx de játékszer nincs

Dvitamin: pont a múlthéten kérdeztem rá a dokinőnél...2 éves korig napi 1 cseppet kell adni kivéve nyáron (akkor napozzunk)
Én a pelenkázó feletti polcon tartom ezeket a cseppeket így esténként nem felejtem el :oops: :lol:

Ria
mizu? jobban vagy? (tudom már reggel is kérdeztem :oops: )

Lin
ezek szerint bevállaltad a munkát :lol: :wink: Gréta h bírja?
sajnálom, h nem tudtok jönni :cry:

Délelőtt sütöttem a hurkát a sütőben és Lea mindenáron hozzá akart érni :twisted: Mire én, h süt,süt...Erre ő elkezdte fújni a szájával, mint amikor a meleg kajcsit fújjuk :oops: :lol: olyan édes volt :lol:

Nanica
tényleg mit olvastok? mert Leát ink most a képek kötik le...de most 2 napja ő is hozza a könyvet, h nézegessük :lol:

ma délután a z alvás után megkerestük a nyuszit a könyvben majd az összes plüssnyuszit leszedte az ágyról és az ölembe ültette őket miután mindegyik szemét, orrát és fülét beazonosítottuk :lol: vhogy Malacka is odakerült a hosszú fülével és nem értette, h én miért akarom kirakni a sorból hisz hosszú füle van neki is (mutogatta Malacka fülét) :lol: :lol: :lol:

nagytali
akkor mi a helyzet vele? :roll:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Körkérdés:Emili is csak az etetőszékben kap enni, kiflit is.De ilyesmit csak akkor kap , ha előtte evett rendesen:pl. este a tejpép után még eszegetheti, vagy ebéd után.
D vitamint én is adom még, de van hogy elfelejtem.Nem csinálok belőle ügyet.De nem csak 1 éves korig kell adni??Nekem még van egy kevés azüvegben, azt megkapja, aztán slussz.

Helga!
Jó kirándulást nektek!

Kép
pankaa

Ja, Mazsi!
Kis ügyes Lea!Evés közbeni játéknak én sem vagyok híve, de mostanság olyan rosszul evett Emili, hogy az üveges kaja kupakját megfkapta, és amig azzal babrált, kinyitotta a száját:)Íg sikerült pár falatot becsempészni.:)

Emili legújabb szavajársa, hogy : ági :lol: Sewnkit nem hívnak így, ki sem ejtettem mostanság ezt a számon, nem tom honnan szedte :roll: Lehet hogy hugicát szeretne? :wink: :lol:

Kép
pankaa

Folyt. köv:

Timo: fel a fejjel! A többiek mindent leírtak! :?

Ria: jobbulást! Igencsak kijut neked mostanában a fájdalmakból! Fogad hogy van? Hogy bírtad a varratszedést? Gratu Beninek a fogacskához, jön a párja is?

Hu, Csimpilimpi, micsoda hír! Szorítunk nektek! :)

Ditke: irigy irigy. Bár a férjem sütne ennyi sütit…

Nálunk is jártak a csenőmanók, mert Linus fogkeféjét és az én szemüvegemet nem találom már két napja… vaksi nyúl vagyok nélküle. Itthon még ok, de ha ki megyek már megérzem, hogy nincs rajtam 8) :lol:

Mazsi, ne lődd le magad, jó, hogy eszedbe jutott a terembérlet. Legutóbb már volt egy tali bérelt teremben valamikor ősszel, mikor jött a rossz idő!? Vagy rosszul emlékszem? :?: Az hol volt? A Lurdy ház nekem szimpi külsőre.

Tömegközlekedést mennyire bírják a kicsik? Nekem nem gond, kiigazodok bármerre kell menni, és térképem is van, de a mi szállásunk az Aquincum közelében lesz, onnan mindenképp utaznom kell majd, hacsak nem a hajógyári szigeten lesz a tali (hihi-babasziget :lol: :lol: )

Meseolvasás: Vacsi után még van kb negyed óra, amíg a fürdésre előkészülök. Addig apával szokott „randalírozni” és ma este már magától hozta a könyvet és kucorgott apa ölébe. (ő meg majd el olvadt) teszek képet picasara, csak meg ne tudja… (utálja)
Meseként egy pici kemény könyvet olvasunk, amiben egy tyúkanyó vigyáz a tanyára, ahol a micusnak kiscicái születtek és biztonságos helyet keres nekik, megy a lovakhoz, a bocihoz, a kutyushoz, de mindenhonnan elküldik, majd a tyúkólban egy kosárban talál heylet nekik… Nagyon édes mese…

Komornyik/Szobalány: Linusnak is megmutattam, hogy kell rázni a ruhákat teregetés előtt (Mazsi :wink: ) és tegnap a teljes mosást kirázta és adogadta nekem. Néha nem bírtam a tempót, amit dikált… :lol:

Kenyér/pékárúevés: Linus majdnem minden délelőtt kap, mert a mi reggelink közben kikunyizza.( Van, hogy egy zsemle belseje eltúnik) Tul. képpen az a tízóraija.
Futkosni nem hagyom sosem a kajával, ha nem az etetőszékben ül, akkor max az ölemben ülve kajálhat. Ha már nincs ott, nem kap semmit (parázok a félrenyeléstől)
Van egy rossz példa is előttem. Szomszédgyerek uncsitesója, 4 éves, mindent úgy eszik, hogy közben rohangál a lakásban és keni a kekszet a kanapéra, a sülthúst meg a falra…

nanica

Nanica

Egy baj van apuka sütijeivel, hogy én felfalom és ez finoman szólva nem használ a vonalaimnak !! :twisted:

Apuka mióta itthon van Tomival 14 kg-ot fogyott, most már kezdek aggódni érte (és irigykedni) és kijelentettem neki, hogy nem szeretem a vékony pasikat !!!! :wink:

Tomiapu sem rajong ha képet teszek fel róla, valószínű ez férfi betegség !!! :wink:

Emőke

Péksütemény/kenyér : a bolti fonott kalácsot nem eszi a kenyérért viszont visít, kb 1 szelet vacsira, de gyümibe pár háztartási keksz !!!

Sno

Nálunk a kád mérete jó (kétszemélyes), de ma hulla fáradtak voltunk apjával hozzá, továbbá akkor ki veszi ki Tomit a kádból ???
Szóval még azt hiszem van egy két megválaszolatlan kérdésünk !!!

Mazsi

Apa nálunk tegnap sütött hurkát és Tomi is hozzáért a forró tepsihez de csak morzsolgatta a kezét és ismét hozzá akart érni, hát ezek a gyerkőcök semmiből nem tanulnak ???

Timi

Nagyon tetszik nekem ez a "sok" nappali pihi, addig anyának is pihi !!!!
Az éjszaka nálunk egyfolytában tart kb 21-8-ig Hál Istennek !!
Szóval alvástéren nem panaszkodhatunk !!

Egyébként nálunk anyukán ugyanígy ki volt akadva mikor mi Tomit vártuk, pedig már 4 éve nem össze, és mikor sikerült, folyamatosan engem féltett, hogy mi lesz az egészségemmel hogy fogom bírni erővel, mi lesz a munkámmal. Ilyenkor belőlük is kitör az anyai ösztön és féltik ma gyereküket, teljesen mindegy hány éves vagy!!!

Lin

Nálunk is kb pár napja múlt el Tomika popsijáról a piros kiütés, csak foghoz tutdtuk mi is kötni és semmi krémtől nem múlt el !!! Csak egyszer magától !!

Azt a bacit kb 2-3 hét alatt ki lehet írtani a szervezetből, ez a jobbik eset, mint a fekély, de nagyon hasonlóak a tünetei.

Ria

Hogy vagy, mizujs ????????????????????????????????????????

Ma este Tomi olyan fáradt volt, hogy ismét felbukott beverte a fejét az ülőgarnitúra fa keretébe, homlokán dudor, TÖK jó hétvégén szegedi rokonlátogatók jönnek jól fogunk festeni lila zöld plezúrral !!

Kép
kditke

Nanica,
Apucinak ne add meg a Picasa jelszót. :lol:
Szerintem említett uncsitesó alapból félre lehet nevelve. :twisted: Nálunk szabad bemenni, bent enni, Nat mégis magától vigyáz a dolgokra.

Kenyes:
Nem sok minden van a tiltólistánkon. :wink: Az etetőszék lassan kimegy a divatból, eszik állva, az ölemben, széken, asztalon, csak ne kelljen beülni. Nem bánom. Nati is ilyen volt, nem is volt etetőszék. Amikor eszik vki, általában kér, kap. Lakásban rohangálás nincs, mire kiér az előszobáig, általában elfogy a kaja. 8) Bent néha pogi vagy gyümölcsevés van, ha van nálunk vki, rendes étkezés nincs, mi is csak titokban csináljuk. :oops:

D-vitamin: :oops: Most elég jól süt a nap és sokat kint vagyunk. Pedig tudom, kéne, de majd a télen...majd.

Sno,
A családi fürdés nálunk is nagyon gazdaságos lenne a víz szempontjából. :lol:

Lin,
Nagyon sajnálom a piros popsidat. :lol: Nem evett esetleg mostanában fűszresebb kaját? Inkább az, mint a fog most már.

Emőke,
Meseolvasás Natit két éves kora után kötötte le. Most már teljesen függő. :wink:

Nagytali:
Április 28? ugye az csüti? A Köztársaság tér az egy tök jó játszi. 8) Komolyra fordítva, tanítástól sokminden függ, meg a távolságtól is. :oops:

Mazsi,
Te is szoktad nézegetni az ajtót 4 körül? Lehet, hogy ehhez is van Lea nézegetésének köze. :lol: Nálunk legalábbis tuti. 8)
4-5 km futás? Annyi utoljára középiskolában ment, amikor rendesen sportoltam. :oops: Nagyon irigylem a kitartásodat! Nekem csak a lépcső a napi sport. :roll:
Szabi CRP oka "valami baktérium, amiből kigyógyult". Azaz passz, a lényeg, hogy él és virul, na meg barnul, mert kint van egy csomót. :lol:
A "tök jó", a "sima" és a "szülés" nálad hogy kerül egy mondatba? :lol:
A csikizést lehet, hogy verekedésnek nézik? Még Nati is néha zavarban van, nem tudja hova tenni. Szabit is láthatóan aggasztja, de ő inkább a kiváráson van. De láthatóan megnyugtatta, hogy életben maradtam. :lol:

Bigsis,
Mi volt az uh-n???

Kinga,
Hurrá bébi!!! Hurrá Viola!

Csongria,
Sajnálom, még ha nem is fekély - remélem - akkor is elég rosszul nézhettél ki, ha a doki erre gondol. :(

Timocska,
Láttad Natit-Szabit, Bálintot-Botondot, meg anyukapárost - mindketten 21 hó tesókülönbséggel. Úgy néztünk ki, mint aki pont a halálán van?? :lol: OK, van szívás rész is, de az még az egykék mamájának is juthat. Nekem ugyan van sok segítségem, ami neked nem lesz, de enélkül sem haláloznék el. Max nem dolgoznék teljes tanári óraszámban, nem olvasnék naponta órákat, punnyadnék a fürdőkádban és hasonlók, de azt hiszem, túlélném. :twisted:

Helga,
A kismamabérletről én sem hallottam túl jó híreket. Részemről nem igazán tudom, hogy lehetne visszaélés-mentesen megoldani, úgyhogy nem is nagyon bizok/tam benne.

Pann,
Ha már írtad a korának megfelelően elmagyarázni a felvilágosítós dolgokat. Majdnem lebuktam. :roll: Fogalmam sincs róla, hogy magyarázom el a menstruációt. Nati biztos kérdezte volna, hogy mi történik, én meg örültem, hogy mégsem, mert a hivatalos válaszom annyi, hogy ööööööö.

Kép KépKép
lorca

A kenyes az kenyeres vagy valami ilyesmi akart lenni...

Kép KépKép
lorca

hahó!

Kismamik (Bigsis,Timi) hogy vagytok?

Ria
valami életjelet! :lol: :wink:

Ditke
kiveszi ki a kádból? :shock: hát vki előbb száll ki :wink: nekem ez simán megy , mi többször voltunk (pl tegnap is) Leával egyedül fürcsizés közben :lol:

Lorca
én nem nézegetem az ajtót :lol: az a rózsaszín felhő h amint apa hazaér tehermentesítve vagyok már rég elszállt :cry: Bár mostanában igyekszik :lol: (mármint apa)

tali
sztem a Lurdy-s játszóház tök jó :lol: nem tudom ki mennyit hajnalndó rászánni a bérleti díjra de sztem ha csoportosan megyünk oda nem gáz ,mert 50%kedvezmény van...
a kérdés csak az h mennyire "zárt" és ha nem az akkor h férünk...

Vagy a Benczúr házban az egyik terem 8000/ 3óra ...ha leszünk 10-15 anyuka (optimista vagyok :lol: :wink: ) akkor ez nem olyan sok...

Sági
Te kérdeztél utána ugye?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Halihó! :)

Mazsi!
Sztem a Lurdy jó lenne talira! :) :) A játszóházat azért tartom jobb ötletnek, mint vmi sima termet, mert az ilyenkorú örökmozgóknak azért kellenek a játékok, az ingerek, hisz egymással még nem játszanak.

Lorca!
Oda a kádban punnyadás??? Ha ezt tudom! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ditke!
Nálunk is tegnap volt forró sütőajtó megfogás!!! Melegszendvicset csináltunk és szóltam Balinak, fogja meg addig Lillust, míg kiszedem.. ő azt hitte, fogja, de mégsem. Így szegény pára odanyúlt... még jó, hogy nem égette meg nagyon a tenyerét, 2 perc bömbi után elfelejtette. De még utána is ment volna oda! :shock:

Nanica!
Az Aquincumtól egész könnyű a Lurdyba elmenni (már, ha ott lesz a tali).

Hát én néha megengedem Lillusnak, hogy a szobában uzsizzon... :oops: :oops: :oops: Persze, mert pont akkor olyan műsor megy a tv-ben, amit látnom kell! :D :D

Tegnap voltunk a Városligetben, majd 3 órát játszottunk! :) :) Tök jó volt, igaz, így kimaradt a délutáni alvás és estére marha nyüszi lett.
Persze, már akkor pisilnem kellett, mikor odaértünk, de wc a kanyarban sincs! :shock: :shock: Mire hazaértünk, majd bepisiltem! :) :)

Amúgy jól vagyok, vacakol a gyomrom, reggel hányingerem van. Ami fura és ismeretlen, mert Lillával sosem volt! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
a barátnőm most ápr 21-re van kiírva a 2. gyerkőccel de már hónapok óta küzd :shock: :lol:
az első babával semmi (DE SEMMI!) gondja,panasza nem volt ,bezzeg most...

Ezzel nem ijesztgetni szeretnélek csak azt, h másként reagál a szervezet minden terhességre :wink:

a Lurdy ezek szerint pisi szempontjából is jó lesz (Májusnak is :wink: ):lol:

tali
sztem 28-a az hétfő :lol:

akkor maradhatunk a Lurdynál? hányan lennénk? sztem hétfőn (14én) jelezni kellene a játszóháznak , h kb hányan mennénk, h tuti kapjunk csoportos belépőt, kedvezményt...mit gondoltok? :roll:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lurdy szerintem is jó, tényleg kellenek a játékok ahhoz, h nekünk is legyen egy perc nyugtunk..

Evés: etetőszékben, kivéve az elcsent túrórudi falatokat, azokat állva fogyasztja, ill. a felvágott almát, amit a kanapén, terpeszülésben, előtte a tál és tévét néz :oops: , és nekünk is osztogat az almából ha megérdemeljük. :lol:

D vitamin, én úgy tudom (és a doki is ezt mondta), h 1 éves korig kell szedni, ill. ha az télre esik, akkor annak a tavasznak a végéig. Tehát csatlakozom Pankához, még kicsi lötyög az üvegben, azt megeszi és kész, befejeztük.

Ria, eredmény?

Valszeg ma is megyünk a ligetbe, ugye Május? Talán anyósom is jön :)

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Végre gép elé kerültem.Tegnap voltunk uszni.De ahogy olvaslak bennetek mi nem ilyenre járunk.Igaz a csaj mondta jó lenne víz alá is menni,de szerintem még Laura nem kész rá.Most gyakoroltuk a vízbe járást,lépcsőzést,ülést.Nagyon tetszett neki és a vízbe ha áll el is tudjuk engedni.Mikor hazajöttünk meg elkezdett a bútorok között menni.Igaz Még kezdő szinten,de azért haladunk.
Annyira nehéz nekem mindent egyeztetni,hogy játszótér,itthon a lakás rendbe...De talán nyárig belejövök.Tél azért jó,mert nem kellett ennyit futkosnom.

Blin
Tanulsz?Mikor lesznek a vizsgáid?

Bella
Köszi a tanácsot,probálom neki törni Én is ,de mostanába elkezdett nagyon finnyáskodni.Megpróbáltuk a tésztás,brokkolis darabos kaját és mikor bekapta szedte ki a szájából. :shock: De leturmixolva se kérte.Tegnap a spenóttal kezdte el,hogy 1 kanál után nem kérte.Na akkor már dühös lettem és nekiálltam elmosogatni.Akkor meg mint egy kis pincsi kutya jött utánam.Negyed óra múlva meg zokszó nélkül megette.KI érti őket.
Berci hogy van?Jön a nyár,bizti nem lesz még egy fülgyuszi.

Sno
Mindent bele a babaprojektbe.Ti mit szeretnétek?Akkor nyári baba lesz?

Helga
Ahogy olvasom tényleg macerás neked a közlekedés.
Nekünk még nincs szandink.

Mazsi
Gratula a járáshoz.
Még mindig sokszor keltek éjszakánként?
Gratula a futáshoz.Nekem ehhez még erőt kell gyűjtenem.
Apát azért szedd rá ám a babára!agy eggyáltalán nem akar mégegyett.

Ágiboldi
Nektek is gratula a járáshoz.

Panka
Nagyon ügyes már Emili.Laurának is jó az emlékezője.
Laura sokat beszél baba nyelven.Szó szerint reggeltől-estig.Akárhol vagyunk csak dumál,már mondja ha áll és le akar ülni csücs,Miau,vau,de van hogy kutyára kuty,Nem,apa,ajja,Daninak mindig üvölti Dan-dan,Vijág,de ezt úgy hogy az á-nál jó nagyra nyítja a száját,ott,oda,Kéttagú szavak:nem oda,add oda.Most több nem jut az eszembe.

Na felébredt.Jövök mikor enged a csajszi és folytatom.

KépKép
KépKép
dana 1

Csimpi
Már biztos babázol! :D Amint tudsz, jelentkezz!

Timi
Anyukádék majd megnyugszanak, és örülni fognak. Az én anyósom sem kérdezgeti, hogy mikor jön a következő, sőt. :evil:
Olvastam a másik fórumon, hogy Brigi szülinapján milyen elfoglaltságotok volt! :oops: :lol: :lol: :lol:

Evés
Régen hagytam, hogy mászkálás közben csócsáljon. Aztán meguntam az állandó takarítást. Most már csakis etetőszékben ehet.

Tali
Nekünk jó a 28-a és a Lurdy is.
Mazsi, viszont sztem félre értelmezted a csoportos kedvezményt. Az iskolai és óvodai csoportoknak szól, nem pedig összeállt anyukáknak. Sztem... :?

Lorca
Tanítványt tedd más időpontra! Légyszííííííí! Már egy jó ideje fix az idő, tudsz talán még szervezkedni. Oda különben sztem simán hozhatod Natit is. :wink:

Mazsi
Irigyellek a kitartásodhoz futás ügyben. Volt egy rövid idő, amikor én is futottam minden reggel, de aztán gyorsan le bírtam róla szokni. Pedig egy rövidke ideig még nekem is hiányzott. De akkor még csak 16 éves voltam. :roll:

Ria
Hogy vagy??? Remélem, hogy nem fekély, de azt is, hogy nem epegörcs volt. Az elsőt még nem éltem át, de gondolom az sem jobb, mint az utóbbi.

D vitamin
Nálunk most fogyott el, és úgy gondoltam, hogy akkor nem kap többet. Azért rákérdezek a dokinál. :?
lora7

Ágiboldi
Mikor mentek a ligetbe?
lora7

Hááát, ha én azt tudnám :lol: sztem 2 és 3 között érünk oda..
De ha kiderült akkor megírom.

Kép
Kép
agiboldi

Lora, kb 2.

Kép
Kép
agiboldi

Lora
azt nem veszik be h a gyerekeink beszélték meg a talit és ők tulképpen egy bölcsibe járnak mi pedig csak kísérünk? :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lora!
Hát igen, kábé az az egy alkalom volt márciusban, mikor együtt voltunk Balival! :oops: :oops: :oops:

Dana!
Akkor biztos a víz jótékony hatással lesz Laurára, ha már rögtön az első alkalom után "megindult" otthon. :) Csak így tovább! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Élek virulok! :D Néha még fájdogál a gyomrom de semmi kibírhatatlan. A labor eredményem kiváló lett. A jó koleszterinem nagyon magas. :D Mennem kell hasi ultrahangra és EKG-ra. Meg kaptam egy Refluxon nevű gyógyszert, mert lehet hogy Reflux. :roll: Bár arra még a terhességből emlékszem milyen a gyomorsav ami feljön. Most semmi ilyet nem tapasztalok. Mindegy szedem oszt kész.

Húha bajba vagyok. Mindenkinek írni szerettem volna de elfelejtettem, hogy kinek mit.. :oops:

Körkérdések!

D-vit: Nekünk ebbe a a hónapba kell még de már legalább egy hónapja nem adom. :oops:

Kenyér: Minden nap kap másmilyen formában. Valamelyik nap a kenyérhéjat bedobta a formabedobón. :lol:

Szerintem a Lurdy jó lenne a nagy talira :D

Mennem kell. Van egy énekes pacsirtám és itt dalol nekem...

KépKép
csongria

Dana! Gratu a nagylánynak a bútorok közt való járkáláshoz. :D

Lora! Az epe fájdalom az milyen? Mármint hol fáj? És milyen jellegű fájdalom? Mert nekem a bal oldalon a bordám alatt indult ki és sugárzott végig "öv" szerűen a hátamba és fel a szívemhez. Olyan görcsölős mint amikor gyomor rontása van az embernek csak nincs hasmenés és ilyesmi. Van egy enyhe hányinger.

Nálunk ehet ahol akar. :oops: A főétkezések (reggeli,tízórai,ebéd,uzsi,vacsi) szigorúan etetőszékben. De ha kap rágcsit vagy kunyizik a miénkből azt ott eszi ahol éppen. Ma már kétszer porszívóztam. De rájöttem imádok porszívózni. :D :lol:

KépKép
csongria

Ria

No akkor ha reflux akkorlehet hogy bejött a GORD tippem ????!!!
Ami erre jó naponta többször keveset enni, laza kényelmes ruhákat hordani, az övek sem jók, mert elszorítják és akkor is visszajön a sav, fűszeres szénsavas, forró étel tilos, nem szabad közvetlen vacsi után lefeküdni, az ágylábát ami a fej felől van meg kell emelni (2 db lexikon) így nem folyik vissza éjjel sem a sav, lehet magas fejaljat is sok párnával , de szerintem az nem olyan kényelmes. (a lexikont apa felőli ágylábhoz is kell tenni, hogy ne billegjen).

Szóval ha GORD akkor egy két jó ötlet több
momentán nem jut az eszembe !!!

Takarítok tovább, tyúkhúslevesem megfőtt, isteni no megyek nagybevásárolni !!! Tescóba Libero jumbo akciós !!!

Kép
kditke

Ditke! De nekem nem jön vissza a savam. :roll: Csak görcsöl, de nagyon....

KépKép
csongria

Ria
ezek szerint még mindig nem tudják pontosan mi ez? :roll:
a gyógyszer segít? hogy érzed?
rem minél hamarabbrendbe jössz :lol:

Dana
egyenlőre rendeződtek az éjszakáink...a szokásos 2x kel szopizni.
azt viszont megfigyeltem ha 2-3 órát alszik délután akkor éjjel többx fent van, viszont ha 1,5 órát alszik akkor a 2 szopi kivételével alszik éjjel...

gratu Laurának a járkáláshoz:lol:
ne féltsd Laurát a víztől!

2.baba: nem arról van szó h nem szeretne 2. babát ,csak nem most :cry: ha az anyagiak nem lennének ilyenek amilyenek akkor én simán szülném most a másodikat :lol: de sajna min 1 évre vissza kell menenm dolgozni h a 2. GYED -el ne haljunk éhen :lol: így marad a 2010 tavaszi topik :wink:

Lea ma megkóstolta a homokozó tartalmát a játszin :shock: kicsit meglepődött :lol:

Délután pedig felmászott (simán! :shock: ) a terasz 2 lépcsőfokán, úh mondtam neki, h ezentúl az emeletre is egyedül fog menni :wink: :lol:

Most megyek pihizni.
Jó éjt!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Ma 6:30 kelés után délelőtt aludt 1,5 órát, délután úszott, nem aludt semmit, 5 körül volt a holtpont, majd 8kor aludt el, azóta meg sem nyekkent.

Nagytali: 28, hétfő!!! Akkor a Lurdy ház lesz a helyszín? Ott még nem jártam…

Mazsi: milyen lett a torta végül? A Második sütésnél kevesebb cukrot tettél bele?Hogy ízlett Leának?

nanica

Lépcső: Mi elég magas harmadikon lakunk. Megmondaná valaki, hogy Szabi miért a negyedikre akar felmászni?! Ha ki tud surranni az ajtón, már teper is felfelé, csak úgy porzik a gatyája!

Oli (teknős) kapott egy új akváriumot, a régit már nagyon kinőtte, kész szenvedés volt. Teljesen feldobott ez az újdonság. :D Azt még nem tudom, hogy rakom át, mert életveszélyesen harap, de valahogy csak fog menni. :lol:

Még most áprilisban valamikor fog folytatódni a lakásfelújításunk. Előszoba és miniszoba első körben. A konyha nagyon szomorú, de arra még nincs keret, csak remény. :lol: Oda egy szép ú ablakot is szeretnék. :wink: Ma volt itt, aki csinálja, leadta az anyagrendelését. Ez is nagyon feldob.

A Lurdy házhoz BKVval hogy lehet eljutni?

Mazsi,
Robinak, amióta megszületett Nat, simán a kezébe lehetett nyomni, amint megjön. Én nagyon szoktam nézni az ajtót. :wink: Hiába panaszkodik szegény, hogy éhes, az csak külön jó, mert a gyerkőcök kifejezetten az ő ölében szeretnek enni. Egy táv.csúnya.nézés apára. :twisted:
Ha bejelentve annyira vagy, mint amennyit keresnél, akkor nem jársz rosszabbul, ha bébitéma folyt köv. :wink: Akkor inkább bele kell húzni. :lol:

Timo,
Nekem a második terhesség nyugisabb volt. :D

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Mindenki dolgozik, ketten vagyunk a lánnyal itthon és most alszik így van egy kis időm.

Munk, Alvás:
Kisasszony nagyon jól bírja, nem igazán hiányzok neki. Zsolti is jól bírta a hetet. Csütörtökön írja az sms-t hn8-kor, hogy nem tudja mi bajom van ezzel a lánnyal, de most kellt fel és egész héten ekkörül kelt. Bezzeg, ha velem van max f7. Ráadásul elég jók az éjszakáink max a kétszeri felsírás.

Popsi:
Javulni látszik.
Lorca: nem igazán evett fűszereset, apja inkább főleg bébikaját adott.

Kenyér: Gréta nagyon szereti. Néha szokott tízóraira kapni pár falatott a mi reggelinkből. Uzsonázni meg sokszor szokott kenyeret, zsemlét, kiflit.

Evés: Általában etetőszékben, ritkán kap ha odajönn hozzánk a miénkből állva.

D-vitamin: Én is úgy vagyok, hogy ameddig van az üvegbe kapja (ez nálunk is sokszor elmarad).

Dana: A vizsgáim május végén kezdődnek, de sok beadandó dogám van, amire sok idő kell, csak így egy kicsit.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

timo

Pótolom mulasztásom :oops: és nagyon gratulálok a picúrhoz.
Én is úgy gondolom hogy a kis korkülönbségnek sok előnye van. Mi két év különbséget tervezünk, de majd ahogy alakul.

helga

Joghurtos válasszal még adós vagyok. Mi a nestlét adjuk neki. Ez kétféle gyümis ízben kapható és elvileg mentes mindentől. (vannak kétségeim) Natúr joghurt nem igazán megy, csináltam már házilag gyümiset az is csak akkor ha jó sok cukor is van benne. Mosz próbálom felderíteni hogy melyik normál joghurtban van a legkevesebb adalék és azt akarom adni.

Játékdemo program honnan van? Érdekelne engem is. :D

panka

Utólag is nagyon boldog szülinapot. Emili nagyon okos hogy már ilyen memóriája van.

bigsister

Köszi a porontyos tippet, bele nézegettem tényleg nagyon jó.

nanica

27. héten nekem is kikerekedett a szemem. Nagyon ügyes baba voltál hogy így rendben lett minden.
Ha nekünk lennének közeli rokonaink biztos megpróbálnánk külföldön. Az már adna egy plusz biztonságérzetet.

Kép
emoke27

sno

Reggel 2 órás az két óra folyamatos cicizést jelent?
A teregetés nálunk nem megy. Mindig rárabol a vizes ruhára és széthordja. :evil:

mazsi

Együttfürdésnél mennyi ideig fürdik Lea?

dana

Laura nagyon okos hogy ilyen sokat beszél. Nálunk most semmit nem mond csak mutogat. Persze babanyelven sokat dumál de semmi érthetőt.

ria

Gyors gyógyulást neked!
Kicsit megnyugodtam mert kb. nálunk is ilyen az evés. A többiek már kezdtek paráztatni hogy vmit elrontottam! :lol:

Kép
emoke27

Hűha, már egy napja nem írt senki?? :shock: Ilyen jó idő van arrafelé?Itt szakad az eső, tegnap volt jó meleg, és napsütés.
De tegnap ste megérkezett apa, hozott finomságokat, meg Emilinek egy húzogatós hernyófélét, fából van, vannak kerekei, és ha madzagon húzzuk, akkor hetrnyózik a teste.Na ez így nem is érthető,inkább látni kéne. :? :D
Emili ma f7kor kelt, az eddigi 7 órával sezmben.De egy óra múlva visszaaludtunk:)
Imád lépcsőzni, és itt anyáéknál van is belőle, rájött, hogy a falba kell kapaszkodnia, akkor nem bukik orra :D De van hogy inkább 4kézláb teper fel-le.:)
Étvágya nagyon pocsék, alig eszik vmit, csak a tápszert reggel este, meg az esti tejpépet.Még jó hogy ezekből legalább eszik rendesen,De a régi 1-2 üveges kaja ... :( Jó ha 1el megeszik! :? Na ez van, amjd csak visszaáll a rend!de hízik, így annyira nem aggódok, csak tudja mennyire éhes. :wink:

Nagytalira nem biztos hogy tudunk menni, mert hétfőre esik, de még az is lehet, hogy sikerül vhogy megoldani!K az aki biztos ott lesz?????

További kellemes 7végét Mindenkinek!

Kép
pankaa

Hát látszik hogy milyen hülye vagyok :oops: :lol: :twisted: Ma még csak szombat van, nem vasránap, ahogy én azt hittem! :oops: De hogy miért tartok már vasárnapnál??? :roll: :lol:

Kép
pankaa

halihó!

Naninca
igen,kevesebb cukrot tettem a tésztába és a krémbe is.a tésztába kb 15-20dkg (25dkg helyett) a krémbe szintén csak 20dkg-t (25 dkg helyett)
Pontosan azér tnem tudom mert én kóstolgatok közben :oops: a nyers tésztát is :lol:

Lea először nem tudott mit kezdeni vele de azután alig lehetett elhessegetni onnan :lol: (a Picasara feltettem a szülinpos képeket)

Lorca
"Ha bejelentve annyira vagy, mint amennyit keresnél, akkor nem jársz rosszabbul, ha bébitéma folyt köv. Akkor inkább bele kell húzni. " :roll:
most már végképp nem értem a 2.gyereknél a TGYÁS, GYED számítást :shock: :oops:
ha most teherbe esnék akkor 2009 jan-febr mire jönne ketteske...a GYED az előző év keresetének 70%a max a 96 ezer vmennyi...de miután 2008-ban csak a max GYED -et kapom, ennek a 70%a a TGYÁS, ill a GYED nem? akkor pedig rosszabul járok mint ha visszamennék dolgozni és 1 év múlva a keresetem alapján számítják újra a járulékokat nem? :roll:

Pankaa
ne már!
intézzétek úgy h jöttök Pestre!!!!!!! van még 2 hét!

most mennem kell mert apa befejzte a fürdetést, öltöztetést...jön az altatás :wink: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Igaz, a szülinapok nagy része már lezajlott, de hátha érdekel még valakit :oops: Gyurtam ma egy tortát. :roll: (Szalma voltam hajnal 4től este 8ig és ez lett belőle :lol:
Kép alaptészta - tej, tojás, cukormentes (pici mézzel)
Kép alap szeletelve
Kép mazsi után szabadon
Kép vége

nanica

Az alaptészta a Kismamás répás kalács ( kismama, márciusi szám), a kérm a Mazsi féle barackos krém, annyi módosítással, hogy nem vanília pudingport, hanem sima étkezési keményítőt használtam sűrítéshez és a kérmbe kevertem még a barack kompót 3/4-ét felaprítva.
Apjának ízlett :lol:, nekem a kérm nagyon "vajas" és édes, szóval még van mit rajta csiszolni...

nanica

Sziasztok!

Tegnap du-án Lillust elvitte a papája hozzájuk éjszakára.. hát, meglehetősen ki voltam bukva, semmi sem volt jó, egész du-n ténferegtem a lakásban, pityeregtem, hogy ő az én kislányom, úgy hiányzik! :lol: :lol: Este még beszéltünk, gond nélkül elaludt a drága, olyan büszke is vagyok rá! De már alig várom, hogy menjünk érte! :)

Nanica!
Jól néz ki a torta! :) :)

Mazsi!
Írj a szakbarbárnak: szak.barbar@freemail.hu Küldj el neki mindenféle adatot és ő szám szerint megmondja, hogy jársz jobban! :)

Panka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jót nevettem az egy nappal később való hsz-den! :)
Mi ott leszünk a nagytalin! :)
Lillus sem eszik rendesen mostanában, még az üveges kajából is meghagy általában 2-3 kanálnyit. :roll:

Lorca!
Apró örömök az életben! :D :D :D
Lurdy: felpattantok a 24-es vilire, Mester u-nál leszálltok és onnan kábé 10 perc séta. Vagy troli/metro Stadionokig, onnan 1-es vili. :)

D-vit.
Nálunk kábé 1 hónapja elfogyott, íratni elfelejtettem, azóta Lillus a napfényből szívja magába remélem a vitamint. :) :oops:

11-kor indulunk Lillusért, úgy várom már!! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Szép vasárnap!!! reggelt! :lol:
Végre utólértem magam, és nem tartok már hétfőnél :lol:

Nanica!
Látom jó hatással van rád a magány :lol: Nagyon szép lett a torta!!!

Timo!
Ez igen!Lillus már egyedül "nyaral"!Én is nehéz szívvel adnám oda.Elhiszem hogy nagyon hiányzik!Néha jó lenne egy kicsit gyerek nélkül, de amint kiteszi a lábát, máris hiányzik. :wink: Mi is hagytuk már estére anyáékra amig mi buliztunk, de akkor én altattam el, és lényegében csak őrködtek az álma felett a nagyszülők :wink:
Na de mindjárt 11 óra van! :wink:

Emili meg átment beó madárba, reggel utánozta ahogy apa sziszegett(éppen nem horkolt :lol: ), utánna a galam burúkolást utánozta,majd hümmögött olyan ütemben, ahogy egy madárka csiripelt :lol: Olya édes!És tegnap mama megtanította neki, hogy esik az eső:tenyérrel felfelé kinyújtja akezét,mint amikor kinézünk hogy esik-e? :D 8)
Tegnap már jobban evett, becsúszott egy egész üveges kaja, meg kis kifli is, du. is evett saláta leves levét, na az nagyon ízlett neki:)De a krumplipüré kifordult a szájából :?
Ma estemegyünk vissza.:(

Kép
pankaa

Timi!

Gratulálok! :) Hányadik héten vagy?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ria
Ha jobb bordaívet írtál volna, rávágtam volna, hogy tuti epe, mert pont ilyenek a tünetek. Bár amikor még nem olvastam utána, hol is "kell" fájni, akkor inkább középtájt mondtam volna és a hátba sugároz. Baloldalt nem mondtam volna, az tuti. A műtéti vágásom is a jobb bordaív belső részén van, szinte középen. Egy ponton fájt nagyon, középen és legszívesebben kitéptem volna magamból. És olyan mint egy gyomorrontás, enyhe hányingerrel. Ami fura, hogy még terhesen volt nekem az első és a doki akkor azt mondta, hogy szedjek Renit, ami ugye a sav ellen van.
De az epegörcs nem tart ilyen hosszú ideig. Az egy fél nap maximum, hacsak nem epehólyag gyulladás. Az több nap is lehet. Az uh. tuti megmondja, hogy epe vagy sem. Engem is arra küldtek. Azért inkább drukkolok, hogy minden rendben legyen! :wink:

Nanica
Gyönyörű az a torta!!! :o Hát kedvet kaptam hozzá. Párom szülinapja nemsoká itt van, lehet, hogy ő is tej- és tojásmentes tortát kap! :lol: :lol: :lol: Mivel van leszórva a teteje? Diónak néz ki, de gondolom vmi más.
Az utolsó képen a hátsó is egy ilyen süti? Hol szereztél ilyen szép formát?

Timi
Pont tegnap mondta Brigiapu, hogy most már ott aludhatna vmelyik nagyinál Brigó. :( Rávágtam, hogy nem. Mégha valaki idejönne aludni, belemennék, de nálunk Brigi alig van a nagyiknál. És még a du-ni alvás se megy náluk, nemhogy éjszakai!
De ettől függetlenül irigyellek érte, mert már nagyon szeretnék egy közös estét apával! Főleg, hogy jön a kistesó, csináljatok minél több közös progit, mert kettővel gondolom még ennyi lehetőségetek sem lesz egymásra, kettesben...

Panka
Jól elnézted a napokat! :lol: Egyébként itt sütött a nap, csak nagyon fújt a szél. Ill. du-ra beborult, de nem esett.
Hogy kell csinálni saláta levest? Még saláta főzelékről hallottam, de egyiket sem ettem még. Pedig biztos finom.

Ma meg olyan jó idő van, és párom nincs itthon. Még a kocsit is elvitte. :( Bicikli versenyre ment segíteni, egy ismerősnek. Pedig úgy mennék valahová!
lora7

Timi: Éjszakára csak esetleg anyuékra hagynám, de anyósékra soha.
Én pénteken borultam ki, alig vagyok vele és anyósék bejelentették elviszik vasárnap. Persze Zsolti nem tiltakozott én meg nem akartam veszekedni. Mikor elmentek bőgtem egy sort.
Ma elvitték olyan nyolc körül és visszahozták háromkor, nagyon rossz volt.

Nanica: Gyönyörű a torta!

Holnap munka! Nincs kedvem menni. És ráadásul apa is megint megy Szombathelyre. Kolléganőm meg kedden műtik, remélem gyorsan felgyógyul.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok

Nagyon jól telt a hétvége a tyúkhúslevesem isteni lett a vendégek szerint, Tomi apuka sült husija is szintén, anyukám ismételten krémes mézest sütött és túrós sajtos pogit. Nem is kell legalább 3 napig főznöm annyit sikerült készíteni, ezt úgy imádom !!!

2 napig , hogy itt volt anyukám olyan jó volt, mert pihenhettem, ő babázott Tomikával !!! Kár, hogy messze van !!!(mindenki becsülje meg akié közel !!)

Tomi 3 napja diétázik, alig akar enni, éjszaka meg 3x felsír, nem tudom mi lehet vele ?????????????(Füle??? Nappal jókedvű, pörög, nem matatja a fülét)

Tök jó ajándékokat kapott a rokonoktól, plüss micimackót, 4 kerekű kis autót (férjem eddig nem engedte nekem megvenni), készségfejlesztő kukac (5 perc után tudja, hogy melyik formát hova kell a helyére tenni) pénzt ruhákra.

Nálunk gyönyörű idő volt sikerült lebarnulnunk 2 nap alattTomival pedig csak a teraszon játszottunk, de egész nap idesüt a nap !!!(déli fekvésű a terasz)

Megvolt az együtt fürdés is ma este, de Tominak nem tetszett hogy más is foglalta a helyet a kádban !!!Maradunk az egyedüli fürdésnél !!!

Timi

Tényleg elfelejtik, hogy megsütötték a kezüket az előtte levő pillanatban??????????????
Nálunk múlt héten volt apuka egyedól Tomival az usziban, mert én hulla fáradt voltam szó szerint, de én sem találtam a helyem a lakásban, nagyon hiányoztak !!!!!

Éjszakára senkinek nem adnám oda egyenlőre, napközben kerimami el szokta vinni, de az más !!!

Ria

Hogy vagy ??? Használt a gyógyszer ?????

Lin

Nekem sincs kedvem holnap dolgozni menni ha ez vigasztal !!!!
Tartsunk mi is sztrájkot !!!!!

Nanica

Jó a torta tényleg !!!

Pankaa

Salátaleves receptre én is kivi vagyok !!!!

Lora

Nekem a terhesség alatt rengeteg savam volt, a Reni semmit nem ért rá ha arra is való !!! Epére szerintem a Rovachol illóolaj kapsz, és a chamomilla tea a legjobb !!!!

Kép
kditke

Köszi a torta dicséreteket :oops:

Lora:… a tetejét zsemlemorzsával szórtam meg. Azt hiszem a dobos tortának szokták a szélét így megszórni… de mivel nem volt tortamorzsám, gondoltam ez is jó lesz…fini lett
A hátsó ua az a tészta, az lesz a Linusé holnap. Sima kuglóf forma aljába tettem bele, és ilyen lett.

asssssssssas (Linus)

nanica

Jó reggelt!

Timi!
Hétfő van!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nanica
tényleg tök jól néznek ki a torták :wink: és ezek szerint finomak is :wink:

Lin
Nekem jelentgethetné anyós, h elviszi Leát :lol: de most komolyan azt neked kell eldöntened, h mehet-e a gyerek !!!!sztem abszolút érthető a kiborulásod (főleg így h hétközben nem vagy vele most már annyit :cry:) ha nem értik akkor sorry! (sztem) beszéld meg Zsoltival is...anyós vigye hétköznap így legalább anyukádnak is segít:lol:

én egyébként mondtam, h amíg én itthon vagyok nem viszi senki sehová :shock: olyan hamar elszállnak ezek a hónapok és így sem fogok tudni annyit vele lenni amennyit szívem szerint lennék... :cry: (gondolok itt a szeptemberi munkakezdésre)
ha már nem szopizik éjszaka akkor 1-2 este lehet h ráhagyom anyára amíg mi mozizunk apával egyet :wink:

emőke
együttfürdésnél is 15-20 perc a fürcsi

lépcsőzés
Lea tegnap felmászott az emeletre...az apja nem karta elhinni úh még 2x megmászattuk vele a lépcsőket :oops: :lol:

szakbarbár
eddig nem értettem miről/kiről beszéltek :oops: :oops: :oops:
szombaton kiderítettem ki is ő :lol:

Ma megyünk végre Ringatóra :lol: azután Leának vennem kell 1-2 bodyt mert kinőtte őket :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Halihó!

Gyorsan magunkról: voltam uh-n, láttuk a petezsákot és egy kis maszatot, ami a doki szerint az embrió. :) Láttuk pulzálni is a szívét, de szívhangot nem hallgattunk. :shock: CRL: 2,2 mm. Az az igazság, vmiért nem vagyok túl nyugodt, bár a doki szerint minden a legnagyobb rendben. 4 hét múlva kell újra menni.

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?