Nanica,
Apucinak ne add meg a Picasa jelszót.
Szerintem említett uncsitesó alapból félre lehet nevelve.
Nálunk szabad bemenni, bent enni, Nat mégis magától vigyáz a dolgokra.
Kenyes:
Nem sok minden van a tiltólistánkon.
Az etetőszék lassan kimegy a divatból, eszik állva, az ölemben, széken, asztalon, csak ne kelljen beülni. Nem bánom. Nati is ilyen volt, nem is volt etetőszék. Amikor eszik vki, általában kér, kap. Lakásban rohangálás nincs, mire kiér az előszobáig, általában elfogy a kaja.
Bent néha pogi vagy gyümölcsevés van, ha van nálunk vki, rendes étkezés nincs, mi is csak titokban csináljuk.
D-vitamin:
Most elég jól süt a nap és sokat kint vagyunk. Pedig tudom, kéne, de majd a télen...majd.
Sno,
A családi fürdés nálunk is nagyon gazdaságos lenne a víz szempontjából.
Lin,
Nagyon sajnálom a piros popsidat.
Nem evett esetleg mostanában fűszresebb kaját? Inkább az, mint a fog most már.
Emőke,
Meseolvasás Natit két éves kora után kötötte le. Most már teljesen függő.
Nagytali:
Április 28? ugye az csüti? A Köztársaság tér az egy tök jó játszi.
Komolyra fordítva, tanítástól sokminden függ, meg a távolságtól is.
Mazsi,
Te is szoktad nézegetni az ajtót 4 körül? Lehet, hogy ehhez is van Lea nézegetésének köze.
Nálunk legalábbis tuti.
4-5 km futás? Annyi utoljára középiskolában ment, amikor rendesen sportoltam.
Nagyon irigylem a kitartásodat! Nekem csak a lépcső a napi sport.
Szabi CRP oka "valami baktérium, amiből kigyógyult". Azaz passz, a lényeg, hogy él és virul, na meg barnul, mert kint van egy csomót.
A "tök jó", a "sima" és a "szülés" nálad hogy kerül egy mondatba?
A csikizést lehet, hogy verekedésnek nézik? Még Nati is néha zavarban van, nem tudja hova tenni. Szabit is láthatóan aggasztja, de ő inkább a kiváráson van. De láthatóan megnyugtatta, hogy életben maradtam.
Bigsis,
Mi volt az uh-n???
Kinga,
Hurrá bébi!!! Hurrá Viola!
Csongria,
Sajnálom, még ha nem is fekély - remélem - akkor is elég rosszul nézhettél ki, ha a doki erre gondol.
Timocska,
Láttad Natit-Szabit, Bálintot-Botondot, meg anyukapárost - mindketten 21 hó tesókülönbséggel. Úgy néztünk ki, mint aki pont a halálán van??
OK, van szívás rész is, de az még az egykék mamájának is juthat. Nekem ugyan van sok segítségem, ami neked nem lesz, de enélkül sem haláloznék el. Max nem dolgoznék teljes tanári óraszámban, nem olvasnék naponta órákat, punnyadnék a fürdőkádban és hasonlók, de azt hiszem, túlélném.
Helga,
A kismamabérletről én sem hallottam túl jó híreket. Részemről nem igazán tudom, hogy lehetne visszaélés-mentesen megoldani, úgyhogy nem is nagyon bizok/tam benne.
Pann,
Ha már írtad a korának megfelelően elmagyarázni a felvilágosítós dolgokat. Majdnem lebuktam.
Fogalmam sincs róla, hogy magyarázom el a menstruációt. Nati biztos kérdezte volna, hogy mi történik, én meg örültem, hogy mégsem, mert a hivatalos válaszom annyi, hogy ööööööö.