Tim! Mennek a drukkok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bambi! Most megnyugtattál. Szóval, ha nem mutat fájást a gép, attól még szülhetek bármikor....
Gabo! Nálunk a 38. héttől, heti két nap kell nst-re menni.
Cipő: már pár hete én is szenvedek vele. De én sem tudok most újat venni, egyszerűen nem jut rá. Egyedül a bakancsom jó, ami picit magas szárú és bundás belül, de nincs mit csinálnom. Még rám jön egy bőr félcipő, ha reggel korán van, de elég kényelmetlen. És végigpróbáltam az összes szandálomat meg nyári papucsomat, egy sem jó.
Úgy tudom, hogy szülés után számíthatunk arra, hogy min. egy fél számmal ezután nagyobb cipő kell. Több anyuka mondta már.
Ágnes! Drukkolok, hogy ne kelljen előbb befeküdnöd.
Csöppke! Nagyon jók a képek! Még mindig nagyon csinos vagy és ez a nagyfiú! Dominó olyan aranyos!:D
Nici! Azért most már óvatosan a melóval. Lehet, hogy bírod, de kijár már a pihenés neked is.
Toncsinak és a kis Hédinek sok boldogságot, jó egészséget! Gratulálok a kispapának is!
Mary! Elképzelhető, hogy a vírus miatt lehet sok baci. De erről fogalmam sincs.
Be_be! Örülök, hogy otthon vagytok. Jó az új vonalzód!:D Olyan édesen alszik Api Baba! Jöhetnek még képek!
Magika! Jó, hogy jelentkeztél és örülök, hogy jól vagytok. Lehet még képeket tenni nekünk!:D
Szösszenet! Alíz továbbra is nagyon édes! Aranyosan ásít! Gyakran gyere büszkélkedni, imádom a babás képeket nézegetni.