Új privát üzeneted érkezett!

Annus: Én is görbézek a wunschkinder-en. :) Ha kell valami segítség,ezt nagyjából ismerem, szólj nyugodtan! :)

Kexi: Nekem is felírt a dokim Medrolt a Closti mellé,de én bevalom őszintén nem mertem beszedni,mert szteroid....lehet,hogy hülyeség, de én ezektől a hormon tablettáktól is tartok (jó ezt olyantól olvasni,aki kb15 évig szedett fog.gátlót,mi??? )

Mastodinont én is kipróbáltam,de nekem a 3 hónap alatt nem volt még mensim sem. Szóval nekem nem jött be.
napvirág

Napvirág!

Azt én se tudom h a mastodynon használt e...mert most 2 hónap alatt annyi mindent szedtem...mint még életemben soha!!!

Én a hőmet a fertyn meg a ciklus.hun is vezetem.De ez a 2.ciklus...és egyben utolsó!!!Ha nem jön össze,jövőhónaptól semmit nem mérek!!! :wink: Remélem tudom is tartani!!!

annus11

sziasztok.

szep jo reggelt.

Basa veled mi van;megjott vegul?

annus teszteltel?

lanyok aki pcos annak volt valami vizsgalata illetve szed valami gyogyszert a pcojara?

Kép
monyo83

Ja igen,a mai hcg -,de csak a 9dpon vagyok.Szóval lehe korai volt még :wink:

annus11

annus igen....lehet korai volt.

Kép
monyo83

Jaja,csak ugye nem bizti h a 9dpo...de lehet mégis! :lol: :wink:

annus11

Sziasztok!

Monyo, igen, a tegnap megjott. Bar egy halvany remenysugar volt bennem, de ez van. Elkezdem szedni a clostit. Sajna nekem sincs uh kovetes.

Ma elutazunk kb. 2 hetre, de majd olvasgatlak benneteket es drukkolok 1000-el.
basa31

basa,sajnalom.Viszont kezdodik a clostys honap hatha ez eredmenyt hoz:)

gabi veled mizu?

Kép
monyo83

Monyo, talan :) Kicsit feladtam, azt hiszem. Tegnap (megint) volt egy musor es (megint) arrol szolt, hogy a babak valasztanak minket es hogy tudjak mikor jonnek. Hiaba gorcsolunk, stresszeljuk magunkat, akkor jonnek amikor ok akarnak. Nehez felfogni... na, de kitartas es turelem. :x Es hivni kell a kisbabat, h jojjon, mert nagyon varunk ra, szeretjuk, stb. Este lefekves elott erre kell gondolni es semmi masra. (Ugymond el kell ereszteni a gondolatot, h szarnyaljon)

Ja, udv. az ujjaknak! Ugy elvagyok, hogy mindjart ezt is elfejtem.

Vanda, a kisfiam elott mar en is arra gondoltam, h mas megoldas nincs csak az inszem es osszejott anelkul. Persze nehez nektek, mert annyira elfoglaltak vagytok, de hatha, semmi sincs kizarva. Az egyik baratnom annyit stresszeli magat szinte depis a meloja miatt, egyfolytaban dolgozik meg otthon is es megis spontan osszejott. Szoval, annyi pl-t lehetne mondani. A lenyeg, hogy akkor es utana el kell lazulni es semmire sem kell gondolni. De ezt te is tudod ;)
basa31

Annus: Én is inkább csak kíváncsiságból mérem. :S
Meg azért,mert időnként rámjön a "tünetgyártás", és akkor jó,hogy legalább azt tudom,hogy a hőm nincs fenn! ...Igaz,ennek a spontán ciklusnak nagyon örültem! Mikor kirakta a vonalakat,azt hittem rosszul látok!!!! :D

Monyo: Én még "csak" clostit szedek, én még nagyon az elején vagyok. Kedden megyek dokihoz,akkor lesz egy uh, és gondolom megmondja a továbbiakat.

Basa: Én a 2.napnál tartok, szóval együtt izgulhatunk! :)
Jó utat,időt meg mindenből csak jót nektek az útra! :)
napvirág

Napvirag, nekem ma van a 2 cn, az 5. naptol kell szedjem a clostit. Es te?
basa31

Basa akkor este lefekves elott lazuljal:)hatha bejon.

napvirag.kerdez ra a dokinal az inzulinrezisztencia szuresre,ez nagyon fontos a pcos betegeknel.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata, hogy PMS-t mi enyhít, konkrétan a cici érzékenységet? Egyszer szedtem premenst három hónapig, és mintha tényleg kevésbé fájt volna a cicim, de a harmadik hónap végére teljesen érdektelenné váltam szex terén. Már napok óta nem bírom magamon elviselni a melltartót. Barnázás továbbra is van, menzesz hétvégére várható nálam.

Kép
Kép
tessza76

Monyo, lehet ha meditalni fogok elotte es utana :lol:
basa31

Basa: Nekem a 2.naptól kellett szedni. 2x1 5 napig.

Monyo: Már utánanéztem ennek a vizsgálatnak,csak az a baj,hogy a környéken nem csinálják meg. De valószínű, hogy nálam is fennáll. Azt mondta a doki,hogy meg fogunk próbálni metformint is, IR vizsgálati eredmény nélkül is....mondjuk ez nem tudom mennyire jó, de azért már az is jó,hogy legalább nem tiltakozik a met ellen! ;)
napvirág

tessza teszteltel?tuti nem vagy terhes?

Kép
monyo83

Igen teszteltem tegnap egy látványos -----
Nem is vártam mást.
Szóval már csak napok kérdése, és új ciklust kezdek. Mivel 7-10 napig szoktam barnázni, így inkább hétfőre várható a piri, csak felőről idegileg, hogy egy lendületesebb lépésnél, már jelentkezik a fájdalom. Ha meg szorosabb ruha van rajtam, akkor szinte folyamatos.

Kép
Kép
tessza76

Hogy ti mikről írtok itt,hát én ilyen vizsgálatról.gyógyszerekről nem is hallottam! :oops: És remélem nem is fogok,lassan lerakhatjuk az orvosi diplomát,már ami a nőgyógyászatot illeti :wink:

annus11

Sziasztok

Megvagyok, sajna teszt negatív, hőm még fent van, remélem hogy pénteken vagy szombaton megjön.

Csak megint azt számolgattam hogy mikor kellene mennem uh-ra mert nem akarok a 12. napon meni, és megint úgy jön ki hogy a 15-16. az hétvége, úgy hogy megyek a 17. napon aztán vagy lát valamit, vagy nem. Viszont most a 3. naptól kell szednem 3 x1-et 5 napig. Hát kiváncsi leszek.

Tessza sajnálom a negatív tesztet.

Annus szerintem is korai volt a teszt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!
Nyálka?Milyen?

annus11

annus hát olyan ragacsos fehéres. Méhszáj jó magasan, szinte alig érem el.

Kép

gabi1

Aha,az jó!!!Ha nem lezs vizes a nyálkád akor még van esély :wink:

annus11

Sziasztok lányok!

következő kérdésben kiváncsi lennék a véleményetekre:

ugye én most jelenleg spontán ciklusban vagyok (ma a 22. napon), semmi gyógyszer csak cickatea és az elevit.

azért az természetesen nem kizárt, hogy esetleg sikerül teherbe esnem, hiszen néha van peteérésem clostil nélkül is.
clostilos hónapokban, mikor tüszőrepesztő szurit is kaptam, az együttlétek után kb. a 17.18.naptól utrogestan kúpot kellett használom, a feltételezett terhességem támogatására.

most spontán hónapban, ha estleg megtermékenyülnék, vajon utrogestan nélkül is megmaradna-e a baba?

mert most ugye nem használok.

esetleg,ha tesztelnék pozitívat azonnal elkezdeném???
k.vanda

vanda ciklus masodik feleben is a cickateat iszod?azt csak a ciklus elso feleben szoktak,masodik feleben a palastfuvet kell inni.

nem tudom miylen a progid?neztek mar valaha?

Kép
monyo83

Vanda és a tüszőrepesztő szuritól se lettél babás? Hát én most szomorú vagyok, mert abba bíztam, hogy ha hajlandó lennének a tüszőcskéim és a mnyh-m együttműködni velem, akkor kapnék én is tüszőrepit, és én azt gondoltam, hogy akkor biztos terhes leszek. Majd holnap kiderül, hogy mekkorák a kicsikék.
timejka

Vanda!
Szerintem ha + a tezt ráérsz akkor gyógyszert iratni!!!Én is így teszek,nekem a oki ezt tanácsolta!

annus11

sziasztok.
lujzedli

timejka szoritok gyere az uh eredmenyeddel!

szio lujzedli.

Kép
monyo83

szia monyo. nem baj,hogy csatlakoztam?[/img]
lujzedli

lujzedli.
persze hogy csatlakozhatsz:)meselj magadrol.

Kép
monyo83

mit is meséljek. 27 éves leszek jövő vasárnap,a férjem 32. Másfél éve próbálkozunk babóval,eddig sikertelenül. December óta járok minden hónapban nőgyógyászhoz,aki clostilbegytet,duphastont,és mastodinont szedet velem. Eddig eerdeménytelenül.Kétségbeesésemben már nem tudom,mit tegyek. Szombat óta hányingerem van folyamatosan.
lujzedli

tesztet csináltam,negatív,orvosnál is voltam,az se látott babót,viszont a hányinger mellett még a cickóim is fájnak.
lujzedli

Lujzedli mikor kell megjönni a bajodnak? Mensi előtt is szokott cickó fájás, hányinger lenni? Ez a bizonytalanság iszonyatos.

Szerintetek a gyógyszerektől lehet hízni, ami a babásodásra van? Én nem eszem többet mint eddig, de átformálódok, hízok (vagy nem?) Tudom, nem ez a legnagyobb problémátok, hanem az, hogymiért nem jön a baba, csak úgy eszembe jutott, hogy megkérdezem.

Majd jövök az uh eredménnyel. Lehet, hoy csak szombaton, mert holnap babazsúr lesz, a kisfiam 13-án tölti a 6. évét. Most született és már 6 éves.
timejka

szia timejka.
hányingerem nem szokott lenni,a mellem régen fájt,de amióta mastodínont szedek,azóta nem szokott.
lujzedli

a bajomnak jövö héten kellene megjönnie.
lujzedli

sziasztok joooo reggelt.

lujzedli ha a bajodnak jovo heten kell megjonni akkor nagyon korai volt a teszt.hany napja volt ped?

Kép
monyo83

Akkor nem csodálom ha a doki se látta!!!Még a 4 hetes terhességet is épp h észre lehet venni,a korábbit meg.....

annus11

Sziasztok!Ma reggel teszteltem egy negatívat.Ez van!Mostmár csak jönne meg,egyenlőre semmi jele,csak egésznap fáj a fejem meg nyomott vagyok,álmos.
Akkor szerintetek a menszi első napjától igyam a málnalevél teát?Mondjuk még nem is vettem.

Gabi:Veled mizu?

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!
Látom volt szó a málnalevélről. Szerintetek ha nem pont az első napon kezdem el inni, csak egy-két nappal később, az baj?

Kép
németh

Németh:Én pont ugyanezt akartam kérdezni!Mert még nem vettem meg és már bármikor megjöhet.

Kép

Kép
syl100

Szerintem nem baj ha 1-2 nappal később kezditek el inni!A lényeg h utána igyátok!Én is ittam ,de a closty mellett én nem ittam minden nap.Csak amikor eszembe jutott :lol: Most meg a palástfüvet iszom,ezt viszont minden nap a pé után!

annus11

Én sem ittam még.
Viszont az előző cilusban ittam palástot+cickát és attól meg is jött! :)
Most viszont,hogy clostit szedek nem ajánlották. A peteérés után (remélem lesz! :wink: ) viszont már ihatom újra állítólag együtt 1-1 arányban.
napvirág

Sziasztok

Én sem az első naptól kezdtem el a málnalevélteát ebben a ciklusban, hanem kb a 10. naptól. Nekem nem mondta a dokim hogy nem lehet closty mellett, így iszom.

Hát én nem tudom hogy nálam mi a helyzet. A hőm még minidg 37,1. Nyákom továbbra is ragadós, fehér.
Ha regggel is ennyi lesz a hőm akkor csinálok megint egy tesztet. Szerintem már holnap meg kellene jönnie.Nekem előtte való nap már mindig elszokott kezdeni esni a hőm, most meg semmi. Fáj a mellem, ami sose szokott. Menszi előtt mindig fáj afejem, most az nem fáj.

Belinkelem a görbémet
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 72000_.png

Kép

gabi1

Sziasztok

Én sem az első naptól kezdtem el a málnalevélteát ebben a ciklusban, hanem kb a 10. naptól. Nekem nem mondta a dokim hogy nem lehet closty mellett, így iszom.

Hát én nem tudom hogy nálam mi a helyzet. A hőm még minidg 37,1. Nyákom továbbra is ragadós, fehér.
Ha regggel is ennyi lesz a hőm akkor csinálok megint egy tesztet. Szerintem már holnap meg kellene jönnie.Nekem előtte való nap már mindig elszokott kezdeni esni a hőm, most meg semmi. Fáj a mellem, ami sose szokott. Menszi előtt mindig fáj afejem, most az nem fáj.

Belinkelem a görbémet
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 72000_.png

Kép

gabi1

Bocsi, hát ezt nem tudom hogy sikerült.

Kép

gabi1

Sziasztok

Gyorsan bejelentkezek, hogy ma lement a hőm 36,9-re, úgy hogy ma vagy holnap tuti megjön, hasam is egy kicsit fáj. Nem vagyok szomorú, most nem éltem bele magam annyira. Várom hogy megjöjjön és kezdjem az új hónapokat.

Nektek továbbra is megy a drukk.

Kép

gabi1

sziasztok.

gabi :cry: pedig szep gorbe volt.

Teakhoz nem ertek soha nem ittam kuraszeruen.egyszer probaltam es nem jott be.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Képzeljétek el ,ma reggel annyira fájt a farcsontomnál...így ébredtem.És nem tudom mit műveltem éjszaka,lehet becsípődött vmi de k..ra fáj.Egyfolytában érzem,és ha megmozdulok mégjobban fáj :( Nem tudom mit kezdjek vele...lehajolni pl nem is tudok,mert úgy belenyilal :roll: De azért kinéztem pecázni...csak hamarabb hazajöttem,mert nem bírtam se ülni,se állni se semmi....

Ezt most mindenhova beírtam ,hátha tud vki vmi gyógyírt....

Nálam még nincs semmi menszire utaló jel,de babára utaló sincs :lol: Majd meglátjuk hétfőn,ugye Monyo!!!!Gruppen tesztelésre fel!!! :wink:

annus11

annus nekem is volt ilyen hasonlo ,par nap alatt elmulik.bizti meghuztad vagy valami.

en ma is nyomattam egyet:)meg lehet holnap is fogok de az igazi teszt ami mar valos az hetfore varhato:)

Kép
monyo83

Én csak lht csináltam ma...de semmi új.

Hát remélem elmúlik...csak az a baj h éjszaka nem csináltam semmit...hogy húztam meg?Olyan nekem is volt már h elaludtam a hátam,vagy maghúztam vmimet...de ez most más fájdalom :? remélem azért nem kell dokihoz menni!

annus11

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?