Új privát üzeneted érkezett!

Fatima: BULI tök jóóó lehetett. Nyáron most már én is meglógok az tuti. Már alig merek nekiindulni mondván hogy öreg vagyok hozzá, de ezek szerint van olyan hely is ahol pont fiatalnak érezném magam, ez bíztató. A szabadtérieket szeretem, majd oda megyünk, már régóta tervezzük a barátnőmmel. Peti sajna nem táncol soha, így vele nem is járunk, de régen volt úgy hogy pénteken rockzenés, szombaton meg discos helyre mentünk annyira szerettem táncolni. Annyira nem hiányzik de biztos feltöltene!
Ja és szerintem is letagathatsz jó pár évet!!! :wink:

Kép
viky30

gyors becsekk. dokinál voltunk samunál, a helyzet változatlan, semmi extra.
nem vajúdásos hasmenés, hanem vírus szerű, marhára fáj a gyomrom (nem a méhem) és vízszerűen távozik belőlem minden. hulla vagyok.
kerekpocak

Sziasztok!

Viki! Beni annyira kis édes! A féltesójával pedig le sem tagadhatják egymást! Biztos nem te vagy neki is az anyukája?

Zsu! Annyira cuki Emma! Nekem a motorozós kép tetszik, ott már olyan csajszis.

Zsófi! Melyik Tescoban lehet ilyen cuki gazdaságos kisfiút kapni? Nekem is kellene egy :wink: Nagyon ügyes a szívószállal!!!
Mi volt a dokinál?

Anita! Annyira cuki Mirkó! Ahogy ott ül meghatottan az asztalfőn... Milyen ügyesen eszik!

Andi! Szia! Nagyon szép kislány Hanna! Szerintem ha van bőven tejed, akokr várd ki, míg betölti a 6. hónapot és utána lassan kezdhetsz neki 1-2 kanál almalét adni. Ilyenről én még nem is hallottam, h lisztezni kéne, ez szerintem marhaság! Nekem a védőnő megtiltotta, h a gyereknek 7 hónaposan bármilyen liszteset adjak. Pedig Petra főleg tápszeres.

Jósnő: igen érdekes doklog, én hiszek benne. Most is mennék a héten, ha végre sikerülne felhívni, de állandóan a rögzítő veszi fel. Arra meg mit mondhatnék??? Én régen voltam többnél is (3-nál). Ebből csak egy volt olyan aki tényleg jósolt is, a másik kettő ól kifaggatott, majd elismételte amiket mondtam, persze közben dobálta a kártyákat. Ezek után mentem el egy csoporttársammal és az anyukájával a harmadikhoz. Az egy nagyon szimpi nő volt, belenézett a tenyerembe, s közölte: ha az én lányom lennél, akkor boszorkánynak neveltelek volna, m olyan boszorkányos vonalaid vannak... De ő semmit nem faggatott és tényleg igazakat mondott. De ennek van már vagy 15 éve. Most egy barátnőm vett rá, m volt ennél a nőnél és annyira igazakat mondott neki, h gondoltam, kipróbálom. de úgy tűnik, h a jó isten nem akarja, h elmenjek hozzá. Majd kiderül. Ja, van egy jóskártyám, néha szoktam vele "jósolni", de természetesen az nekem semmi nem jön be, de jó szórakozás.:lol: :lol: :lol:
Én régen a szellemidézésben nem hittem, de aztán azt is kipróbáltam :oops: És annyira furcsa volt, de mindenben igazat mondott. Bár lehet, h csak a tudatalatti... Nem tudom. Az biztos, h van egy felettünk álló erő, ami irányít minket.

Teri

KépKépKép
pruci

Nelly: kullancsoktól én nagyon félek (undorító kis élősködők), de még nem gondolkodtam Emmus védelmén. :oops: Hát, ha az oltás nem mehet még (később tuti beadatjuk neki), akkor nem marad más csak a fújkálós cucok, meg a nadrág zokniba való betűrése, plusz sapi a biztonság kedvéért. De nyilván nyáron ez sem működik mindig. Na meg persze a napi ellenőrzés!

Fatima: Műköröm? Irigy-irigy! Nekem is volt, és már én is gondolkodtam rajta, h a tavaszi megújulásnak jót tenne! Bár én a bőrt rágcsálom meg tépkedem! :roll: Gondolom szépp francia manikűrrel lesz, nem? Majd muti meg!!!!!! :wink:

Andi, üdv! 6 hónaposan elkezdtem/ elkezdeném a hozzátápit, de lisztet tuti nem adnék, főleg nem simán gyümibe keverve! Fúj! :roll: Még most is nagyrészt gluténmentesen etetem Emmust!

Ági: láttam élőben a babakocsit, amit múltor mutattál. Nekem tetszik, csak az zavar, h nincs karfája. Ha szted az nem fontos, akkor viszont tök jónak tűnt! Gratula a fogacskához!!

Zsu
svs

Andi szia :)

Jó, hogy jöttél. Én is hasonlókat éreztem annó, amikor itt ragadtam. Hogy jó itt. (Igaz, annó még más néven futottam jó sokáig, de mai napig szeretem visszaolvasgatni az akkor hsz-aimat) :)

Anyatej: hat hónapig semmiféle tudományos kutatás nem indokolja, hogy mást is kapjon a baba, ha lehetősége van a megfelelő mennyiségű anyatejre. Hozzáteszem, hogy utána pedig ameddig csak lehetősége van, addig kapjon. Két évig, vagy még tovább. Annál egészségesebb lesz, ez tuti :)
Viszont akiknek nincs lehetősége az meg ne csüggedjen, csak azért írom, nehogy... :) A tápszerek ma már kellően jó minőségűek.
Én is csak azt tudom, amit a lányok már leírtak: minél tovább nem kap gluténtartalmú ételeket annál jobb, (akár anyatejes, akár tápszeres baba), mert a fejlettebb és védettebb gyomrocska és immunrendszer könnyebben küzdi le az esetleges allergiákat.

Van időd a baba mellett neten kutakodni? Lisztérzékenyeknek jó sok honlapjuk van, hátha vannak ott okosságok csecsemőkre vonatkozóan is.

A.
tündérkisfiú

Szia Andia! :D

Én sajnos nem emlékszem rád :cry: ne haragudj.

De örülök, h. Te igen, és annak is, h. jöttél:) Gratulálok a kicsi Hannához! Mutass róla még sok-sok képet!

Akkor Serfőzőnél szültél.:)

Vicces, receptre a társaságot, hát jah.
:lol: :lol: :lol:
Topicterápia:)

Zsófi, fúúú! Nagyon szarul vagy? Egyedül vagy Samuval? Nem tudsz pihenni valahogy?
Nagyon drukkolunk értetek!

Kép
niki30

Helló csajok!

Zsófi, akkor jobbulást!!!

Fatima Tarek akkor is nagyon ügyes!! Műkörmöm sosem volt, valahogy nekem nem jön be magamon, másokon nagyon szép tud lenni!! Nekem elég jók a saját körmeim, meg nem is rágom, úgyhogy így is hosszúra tudom növeszteni.

Jósnő: én nem hiszek benne, vagy inkább úgy mondom, nem akarom tudni mi lesz. Lehet hogy az hogy tudod (már ha elhiszed persze) mi lesz, egyben befolyásol is hogy az történjen. És én jobban szeretem a meglepiket, akár jó akár nem. De azért NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!!! Szóval ha lesznek publikusabb jóslatok légyszi oszd meg velünk!!!

Kullancs ismét: amennyire tudom normál kertekben (legalábbis nálunk) rendkívül ritka, inkább erdős-mezős részeken él. Mindenestre én is megkérdezem a patikában ha arra járunk, hogy piciknek mit lehet adni az oltáson kívül (mármint kenőcs, vagy ilyesmi.)

Andi szia, üdv közöttünk! Szerintem az első pár hónap mindenkinek nagyon nehéz a babával, ez teljesen normális. Amíg tudod szoptasd a babádat! Amúgy gluténos cuccot 7. hónapig egy babának sem lehet adni, legalábbis nekem ezt mondták. Tehát ha gyümit akarsz neki adni az OK, de minek bele liszt????? :shock:
Vannak amúgy gluténmentes kaják is majd ha nagyobb lesz, pl. Holle babapépek.

Klári
Kép
ganti

Ha már a szépészetnél tartunk, szeretném melíroztatni a hajamat (terhesség előtt is volt), de nem tudom vajon szabad-e, amíg szoptatok? :roll: Van valakinek ilyen tapasztalata?

Teri:
mi a helyzet Petra kis szívével, találtatok valami megbízható dokit végül? Biztos minden ok, csak írtad múltkor, h még utánajártok, nem?

Zsu
svs

Zsu én terhesség alatt is melíroztattam, csak megkértem a fodrászt hogy a fejbőrömre ne menjen festék mert onnan szívódhat fel a véráramba. Kérdezd meg a fodrászt mindenesetre hogy van-e kímélőbb hajfesték.

Anita: Szeretném tőled megkérdezni, hogy Mirkó hogy áll a triciklivel, meg a pedálos cuccokkal? (Feltételezem a többieknek még nem aktuális :roll: )

Klári
Kép
ganti

sziasztok,

csak 2 gyors. ja nem. 3.
többire este reagálok.

Zsófi jobbulást ! ez így elég csúnyásan hangzik.
tényleg, te kit fogsz értesíteni, ha esemény van ???

Andi, szia !
az én dokim anno (aki egyébként szigorúan 6 hóig anyatej, és bocitej 1,5-2 éves kortól stb. modern felfogásban nyomja) azt mondta, h. a gluténérzékenységet mielőbb ki kell szűrni a babáknál.
na most van a gáz, mert a lényegre nem emlékszem, h. miért is, de talán vmi fejlődési visszamaradást okoz, ha későn fedezik fel ?? (de inkább az okát hagyjuk... , mert tényleg kiesett)
szal ő azon az állásponton volt, h. 7-8 hós kortól fokozatosan vezessem be a glutént. na ezt persze nem fehérliszt formájában javasolta, hanem Milupa 7 gabonás pehely, v. kenyér- és zsemlekatonák adásával.. mondjuk én asszem 8-9 hó környékén mertem adni ilyesmit.

Zsu,
a hajfestésről terhesség alatt 2 ellentétes álláspont van. az egyik az, amit írtál, a másik meg az, h. bőrön át semmiféle káros hatása nincs.
amiért nem szokták javasolni azok, akik így gondolják, az az, h. a belélegzett ammónia nem túl egészséges a magzatnak, (és az is csak az első 12 hétben)
a fejbőrön való felszívódáshoz semmi köze !!! egyrészt minimális lehet, másrészt nem kerül a vérkeringésbe (de szerintem a nyirokkeringésbe sem).
bocsi, de szoptatás alatti tiltásról meg végképp nem hallottam, ez már kicsit túl van parázva.
(én amúgy terhesség alatt végig szőkére festettem, mondjuk ritkábban mentem, mint szoktam, és szoptatás alatt is).

este jövök majd.

Marcsi

KépKép
alon

na akkor én tudtam rosszul ezt a felszívódós dolgot. Mindenesetre a lényeg, hogy az anyatejbe nem választódik ki, szóval festesd nyugodtan!!

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül beleszólók a topikba, (eddig azt hittem, nálam "nagyobb" zugolvasótok nincs :oops: :wink: :lol: , a kicsim nekem is a Jánosban született) de ezt nem hagyhattam szó nélkül:

[quote="hamma"] írta:hammavolt-e már szükségetek a picik miatt dietetikus, gyermek-gasztroenterológus tanácsára, segítségére? Ismertek-e ilyen szakembert?

Andi, kedves druszám! A Madarász utcai gyermekkórházban van a legjobb gasztro szakrendelés, a nagyobbik csemetémmel volt "szerencsém" oda járni egy gyenge évig. Beutalót a háziorvos ad (elég, ha annyit mondasz neki, hogy az öröklődő allergia hajlam nem hagy nyugodni és szeretnéd elvinni szakrendelésre, nem tagadhatja meg a beutalót), időpontot kell kérni (jó sokat kell várni). Semmi szörnyűség nem fog történni, szerintem veletek elsősorban a dietetikus fog foglalkozni, mit, mikor, hogyan kell adni Hanna babának :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

lehet hogy buta kérdés, de a lisztérzékenység meg a többi ételérzékenység/allergia stb. gyakran öröklődik? Vagyis Hanna tuti lisztérzékeny lesz, vagy ezt nem lehet tudni?? És a tej? Mert ha jól tudom, aki nagyon érzékeny a tejre/tejcukorra, az az anyatejet sem bírja. Persze nyilván ebben is vannak fokozatok.

:roll:

Klári
Kép
ganti

Köszi csajok, akkor nem tétovázok tovább! Hajrá melír! Úgy várom már! :D

Zsu
svs

Klári, amennyire én ismerem ezeket a dolgokat, a hajlam öröklődhet. Ha az egyik szülő ételallergiás, kb. 25% az esély, hogy a gyerek is az lesz. Ha mindketten, akkor 50%. És az is lehet, hogy senki sem allergiás, a gyerek mégis az lesz. De a megfelelő óvintézkedéseskkel megelőzhető az ételallergia kialakulása, ezért fontos a hozzátáplálás átgondolása, főleg azoknál a családoknál, akiknél van érintett.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Ez az Zsu!! Meg mindenki!! tessék szépülni!! :wink: :lol:

Helyettem is légyszi, én most bármit tennék az államvizsga+szakdolgozat nem hiszem hogy pozitív hatással van a külsőmre :twisted:

Klári
Kép
ganti

Mikor lesz az a fránya államvizsga????

Zsu
svs

Szakdoli leadás május 20, államvizsga június 20., a kettő között még lesz 3 vizsgám is. Néha egész lelkes vagyok, de leginkáb úgy érzem, teljesen lehetetlen 2 hónapom lesz. :cry:

Juli is érzi hogy megoszlik a figyelmem, egyre szemtelenebb :lol: Na persze ez életkori sajátosság is :lol:

Klári
Kép
ganti

leginkább :oops: :oops:

Klári
Kép
ganti

Nyuszi kösz, én is valami ilyesmit gondoltam.

Klári
Kép
ganti

Fatima, de tuti kis programjaid vannak.
Én holnap fogorvoshoz megyek, blááááá :cry:

Jósnő? hihi. Egyszer régen én is voltam, de már nem is emlékszem miket mondott. Azóta meg sajnálom rá a manit.
Én sosem zárkóztam el előle, de mindig szem előtt tartottam, h. nem kell soha kézpénznek venni, amit mond. Tehát nem kell pontosan úgy alakítanom az életemet, ahogy a jósnő megmodta.

Egyébként meg tökre értem, h. Te bizonyos mértékig hiszel benne, mesélted, h. megjósolták Tarekot is.

Zsu, de jó, szépülj csak!
:wink: Igazad van, jön a tavasz!
Fatima Te is jól teszed, ha jobban érzed magad a műkörmöktől (persze gondolom szolídabb lesz, hozzád nem tudnék elképzelni nagyon feltűnő hosszú körmöket), ne habozz!

Andi, ezt én sem értem, minek a gyümölcshöz liszt? :roll:

Zsófi, hogy vagy, hogy telt a napotok?

Mi ma egész sokat játszótereztünk (2-3 órát). Emma nagyon édesen eljátszott a homokozós szettel a homokozó mellett:)
Nézte a nagyobb gyerekeket, meg tologatta a kis járgányát.
Olyan nagyon szép idő volt, hjajj, de jól is esett ez a kis napsugár:)

Kép
niki30

Képzeljétek, pár napja Emma fél 8-8-ig is elalszik reggel, így viszont csak egy ebéd utáni alvás van:(
Kicsit korán rászokott a napi egy alvásra. :(
Bár sosem volt nagy alvásigényű gyerek.

Ma megvettem az 1-es gyertyát a tortájára, hihi:)

Kép
niki30

Zsófi: JOBBULÁST! Remélem tudsz pihenni és hamar elmúlik!! Nagyon nem hiányozhatott ez most. Samu allergiája hogy van?? Kordában tudjátok tartani?

Zsu: Hajrá szép frizura!! Én is ma döntöttem el, hogy újra festetek. Úgy látszik a szép időben az embernek kedve támad szépülni. Többiek már meggyőztek, de tényleg szoptatás alatt nincs korlátozás, menjél nyugodtan!

Nyuszi: De nagy már Borbála baba és milyen szép ezen a képen! Én emlékszem ám rád, mert közös a dokink! Ha olvasol minket miért nem írsz is? Nem jut időd a két kiscsaj mellett?

Teri: Hogy van Petra?? Na és te? Költözés projectből lesz valami? Amúgy a mostohalányom is Petra. :wink: Gyerek szeme az apjuké, meg a nózijuk, a többi anyától van, kinek a sajátjától :roll:

Ági: Turizni én is szívesen megyek ám veletek! Te Újpest közponntól messze laksz? Mi a Mexikói úthoz lakunk közel és onnan megy busz. Most már nem bírok nem mászkálni, egy évig nem mentem hétközben soha sehova csak sétálni a környékre. Megy már a buszozás és Beni imádja, de csak délelőtt megyek szívesen amikor üresek a járatok, tömegben nem.

Klári: Nem fogsz unatkozni június 20-ig, de utána annál nagyobb örömmel mehettek nyaralni! Miket szemtelenkedik Juli?

Kép
viky30

Niki: Látom már nagyon készülsz az első szülinapra! Mi is lázban égünk, de még nem döntöttem el mi legyen a nagy ajándék! Nagyszülők és keresztszülők már mindent felvásároltam a Gulliverben és a H&M-ben. :lol: Tök nagylány már Emma hogy játszózik is! Ma én is letettem Benit a homokozó mellé és hatalmas szemekkel nézte a nagyobbakat, ment is volna, de még nem hagyom, félek hogy megeszi a homokot meg hideg is a föld.

Kép
viky30

Hú, Niki gyertya- tök jó! :D És milyen torta lesz? Ajándék? Tényleg, szervezitek az esküvőt gőzerővel? Megvannak már a helyszínek?
Tök édi lehetett Emma a játszótéren! Milyen járgányt tologatott?

Turi: én nem nagyon járok, de azért tudok egy jót! Anyukám szokott Emmának tök jó cuccokat venni a Keletinél, a Grand Hotel Hungária Szállodával szemben. Ma is hozott Next nacikat! Mondjuk nem olyan olcsó, mint a Niki féle, ált 5-6-700 darabja!

Klári: nem irigyellek a vizsgák miatt, nekem nem lenne erőm tanulni Emmus mellett! Le a kalappal, h csinálod! :shock:

Viki a szülinapos kérdések Rád is vonatkoznak! Tervek? :D

Zsu
svs

Viki, szóval Beni is nagyban érdeklődik a homokozós gyermekek iránt:)
Figyelj, előbb utóbb úgyis megkóstolják a homokot, nem?
Nálunk ez ma meg is történt. Ezt nem tudjuk kiküszöbölni sajnos. Ezek a gyerekcsínyek, meg hát kiváncsiak, ami tök természetes.

Zsu, a Kelentinél ez az a nagy 3 emeletes turkáló?

Jah, még nincs semmi konkrét terv. Sőt még ajándékötlet sincs:(
Annyi csak, h. tiramisu tortát gondoltam, h. csinálok.
Valakinek jobb ötlet?

Klári, Zsófi, Marcsi, nálatok mi volt annó?
Olyat szeretnék, amit ő is ehet és ami jól bele tud tenyerelni.

Kép
niki30

és amibe, jól bele tud tenyerelni.

Kép
niki30

Tiramisu tortát ehet majd? :roll:
Nekünk még odébb van, de és vmi gyümölcsös-túrós dologra gondoltam! Végülis bele lehet tenyerelni, csak majd kell egy kisebb meg egy nagyobb (a vendégeknek), nem?

Nem, ez a turi csak 1szintes!

Eskire nem válaszoltál. Direkt vagy véletlenül?

Zsu
svs

Ma voltunk a kórházban: van egy kis zörej, nem vészes, kontroll 2 éves korban.

Viki! Remélem június végén költözünk, m én meghülyülök ott lent. Én megmondtam, ha még 1 év, akkor azt már nélkülem. Az a baj, h addig jutottunk, h anyós meg sógornő már nem állnak szóba velem, max köszönés, de az sem mindig, ha meghívnak ebédre, nem ülnek le velem egy asztalhoz... Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, m nem szóltam be, tűrtem mindent és ez a reakciójuk. Eddig még soha senki nem panaszkodott rám, h ennyire kiállhatatlan lennék. De ezek szerint... Na mindegy, így jártam.

Teri

KépKépKép
pruci

Zsu, az is nagyon jó ötlet, gyümi túróval :wink:
Hát a vendégek csak ne finnyáskodjanak! Végülis a lányom születésnapi tortája lesz. Ne már, h. kettőt kelljen csinálnom! :D

Ja, véletlenül:) Hát most nagy a csend. Még nem jártunk utána a helyszíneknek. Egy árajánlatot bekértünk, az jónak tűnik, de még nem voltunk a helyszínen. A másik helyszínen már jártunk, viszont nem tudtak felvilágosítást adni. Szal, hamarosan remélem többet fogunk tudni.

Kép
niki30

Teri, ez a családi helyzet nem hangzik túl jól.
Dehát mi történt? Volt biztos valami előzmény. Vagy csak egyszerűen nem kedvelnek?
Férjed mit szól mindehhez?

Kép
niki30

Sajnos neki fel sem tűnik ez az egész, szerinte nekem szólnom kéne ha bunkók velem. De azt hogy mondjam meg, h bocsi, de most épp bunkók vagytok? Nem tudom mi történhetett, ezt kb 1 hónapja csinálják velem. Az a baj, h ott teljesen egyedül vagyok, ők meg sokan, és elvárják tőlem azt h én hetente 2-3 alkalommal vigyem át hozzájuk a gyereket, én meg megmondtam h nem viszem, jöjjenek át ők. Miért nekem kellene állandóan elvinni a gyereket egy olyan helyre, ahol van 10 macska meg egy kutya. Az apósom meg tök aranyos velem. Az a furcsa, h az egész család elfogadott, csak anyós meg a sógornő nem. Lehet az a baj, h a fiúk nem jár annyit hozzájuk, nem fizeti nekik a szórakozásaikat... Nem tudom. Az a megoldás, h minél előbb hazajöjjünk.

Teri

KépKépKép
pruci

Niki nem tudom Te mennyire vagy laza a kajatémában, meg hogy hogy csinálod a tiramisut de abba elvileg nyers tojás kell (mármint hogy később sem főzöd a krémet)- ilyet én nem adnék még. A vendégeknek igen.

Egyéb ötlet: Piskóta csokival leöntve (mondjuk egy babányi méretben, csak Emmának???) (már ha a csokit még nem ellenzed)

Juli túrótortát kapott, de én rém szigorú vagyok kajatéren ezért csak 1 falatot evett belőle. Amúgy az 1. szülinap olyan vicces, mert annyira készülsz rá, gyereket marhára nem érdekli, másodszor már érdekelné de már nem vagy olyan lelkes, hogy nagy parti legyen, hihi.

Teri átérzem a helyzetet, mi is közös kertben lakunk, és most a kutya miatt (aki még mindig nem került elő :cry: ) hidegháború van. Kitalálták hogy mi vagyunk a hibásak hogy ŐK kint felejtették a kutyát. Jó mi?? Azért 60 év felett már illene felelősséget vállalni, a bocsánatkérésről nem is beszélve. Sajnos ők annyira szánalmasak, hogy megalázónak érzik a saját gyereküktől bocsánatot kérni és belátni hogy hibáztak :shock: És mondanom se kell, most ŐK nem köszönnek, nem jönnek Julihoz, és meg is vannak sértődve. Persze magukat mérgezik ezzel, nekem nem hiányoznak 8)

Klári
Kép
ganti

Teri, ez azért kemény.
Ez annyira primitívség szerintem.
Ha valami bajuk van veled, akkor miért nem mondják meg?
És a férjed miért nem áll melléd vagy teszi helyre őket?

Ismerős a szitu egyébként, nálunk sem minden kerek. (már nem Ferivel)
Tudom, én sem vagyok hibátlan, de nem érdemeltem azt, amit kaptam.

Kép
niki30

Niki, Teri: üdv a nem kedvelt menyek klubjában. Valaki még csatlakozik??? :lol:

Klári
Kép
ganti

Az a baj, h nagyon aranyosak voltak, tökre szeretttem náluk/velük lenni, aztán kiderült h terhes vagyok. Na onnan 180 fokos fordulat és most épp itt tartunk. Akkor olyan dolgokat vágtak a fejemhez, h csak na: ez a gyerek csak az én hibám; nekik semmi közük hozzá; ha én nem védekezek, akkor ez lesz a vége; és különben is, a párom apjának a hibája, m amikor rosszul lett és kórházba került, és ők meglátogatták, akkor készült ez a gyerek, m ők utánaszámoltak;és különben is, ő még nem akar nagymama lenni, m fiatal hozzá (49 éves); minek összeházasodni, az csak egy felesleges papír, anélkül is lehet együtt élni és különben is a válás egy macerás procedúra, de Zotya biztos a nevére veszi a gyereket... Na ezt kaptam röviden, 2 nap alatt tőle. Biztos az a bajuk, h a fiúknak már nem ők a fontosak, hanem a saját családja.

Biztos h minden családban vannak hibák, de két fél van és olyan nincs h csak az egyik a hibás. Van bennem hiba, nem is kevés, de hogy mindenért én lennék a felelős, az kizárt.

Teri

KépKépKép
pruci

Éljenek a nem kedvelt menyek!!!

Teri

KépKépKép
pruci

sziasztok!

Hu ha csuda jo ido volt... sokat setaltunk Anna uvoltott szoval a helyzet jobb de azert nem sokkal :?

Viki hat persze beszeljunk meg egy idopontot es szervezzunk egy nagy turizast, setalast... en nem lakom messze ujpest kozponttol (10 perc gyalog) es ha esetleg tisztaba teves vagy valami Beninek akkor felugorhattok hozzank mielott hazaindultok szoval mindent megoldunk mert az nem jo hogy nem jarkalsz sehova, meg lehet unni a korbe korbe setizest...

Homokozas bar nem tapasztalat de szerintem mindenkeppen meg fogjak kostolni a homokot ha akarod ha nem e van ezen kar aggodni

NAgyon izgi hogy mindjart 1 evesek a bobocak - en is a gyumis torta mellett vagyok

Niki az nagyon jo hogy ilyen sokaig alszik reggel egyebkent osszesen mennyit alszik egy nap? vagyis mennyi az a nem sok?, ez az egyszeri alvas milyen hosszu? bocsi csak azert kerdem mert nekem az alvas orok problem...es lehet hogy csak tulparazom mindig :?

Ma turkaltam is tobbek kozott itt is van egy turi de meg nem vettem semmit ma 2000 forintert egy zacsko cuccott vettem szoval bele fogok jonni bar ebbol mar rajottem hogy parat nem kellett volna...

Zsu hat meg nem vagyok biztos a babakocsiba, ugyis meg nem vesszuk meg es most nezem a kismamaknal az utcan es eleg sok jot latok szoval majd meg gondolkodok

Kullancs - en sem felek toluk nem tudom meg nem is gondolkodtam rajta bar mi otthon leszunk sokat szabadban es ott ugy tudom nem nagyon van

Teri
az nagyon szar lehet, nekem is sokszor vannak "csalad gondjaim" de mivel nekem nem elnek a szuleim es a tesom sem igy mindig azzal zarom a gondolataimat hogy en orvendenek ha barmilyen lenne szoval ez nekem segit tullepni rajta...

FAtima, Zsu - hajra szepitkezes, en a vizsgam utan tervezem, ha lesz, en az arcboromet kell helyrerakassam, aztan egy fodrasz sem artana... nekem mindig festett volt a hajom de mostanra eredeti a szine nem tudom hogy mi legyen meg vele majd meglatjuk... :roll: de ami a legfonotsabb ismet le kell fogynom mert visszaszedtem 4 kg-ot aaaaaaaaaaaa erre nem is akarok gondolni

Sziasztok Nyuszi, Andi!!!

Bocsi nem emlekszem meg mi volt de teljesen kikeszitett a gyerek uvoltese ugyhogy megyek is alukalni...

puszi nektek
agi

Kép
cica_1

ja uncsirol nem rakok fel kepet mert nem biztos hogy dijaznak bar valszinu nem latnak de akkor is ez az o gyerekuk...majd ha lesz Annaval egyutt akkor megkockaztaom :)

Kép
cica_1

Klári, szóval a nyers tojás miatt még ne adjak majd neki tiramisut. Mikortól lehet egyébként?
Juli miért nem ehetett a túrótortából? :oops: Dehát mégiscsak az ő tortája volt anyaaaa! :cry: :cry:

Jah, nálunk nem anyós a problema. Nem vele viharos a kapcsolat, hanem az egyik sógornőmmel.
Már sokkal jobb, de még mindig nem az igazi.

Ági, turiztál? Hurrá! Jól van, helyes.
Ma megint jártunk arra. Sikerült egy farmer szoknyát kibányásznom:)
Ha holnap mennék, holnap is tudnék vásárolni. Függő lettem? :roll:

Én tegnap úgy meghatódtam a Grace Klinikán. Nézte valaki?
Én szeretem.

Kép
niki30

Teri ez nagyon durva sztori. Milyen nagyi az aki nem akar uncsit, és még hibáztatja a menyét is a gyerek miatt! :shock: Gyertek haza gyorsan!!!!!!!!!
De jó, h minden ok Petrával! :D Csak hihetetlen, hogy ehhez ennyi utánajárás kellett!!! :x Éljen az egészségügy!

Mi odavagyunk a Grace kilinkáért, épp most nézzük a tegnapit videón! :D

Zsu
svs

[quote="viky30"]
írta:
viky30Nyuszi: De nagy már Borbála baba és milyen szép ezen a képen! Én emlékszem ám rád, mert közös a dokink! Ha olvasol minket miért nem írsz is? Nem jut időd a két kiscsaj mellett?

Halihó!

Viki, köszi :wink: Igen, Bori már egy nagy lány, és közös az orvosunk (jut is eszmbe, tiszteletemet kellene tennem nála hamarosan). És Nikivel is.

Szóval úgy történt, hogy Borika születése után öt héttel elveszítettem az édesanyámat. Akkor nem volt sok kedvem fórumozni. Aztán megint próbáltam belerázódni a régi dolgokba, hogy jobb legyen a kedvem, de a fórumélet elhúzott mellettem, annyi hozzászólás született egy nap, hogy zugolvasó maradtam. De hűségesen visszajártam megnézni a szebbnél szebb babákat :wink: Így képben vagyok mindenkiről, most pl. Zsófiért aggódom, mert ma nem nagyon volt, ha jól emlékszem, csak nem???????

A rendes bemutatkozásom így hangzik: Andrea a becsületes nevem, de mivel van pár ilyen nevű hölgy mindenhol, hívjatok nyugodtan Nyuszinak. 32 éves vagyok, két leánygyermek édesanyja, HR területen, kontrollerként dolgoztam gyerekekek előtt-között. Csenge a Péterfy-ben, Bori a Jánosban született. Újpesten lakunk.

Van egy netről legyűjtött egyéveseknek való torta recept gyűjteményem, ha érdekel valakit, szívesen átküldöm :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok, jó sokat írtatok. Mi egész nap csavarogtunk! A barátnőméknél voltunk, neki fél éves kisfia van, velük sétáltunkegy hatalmasat, meg a gyerkőcök játszottak, aztán itthon megebédeltünk, és megint elmentünk sétálni, akkor itt nálunk.
Nem bírtam ebben a jó időben a lakásban maradni. :roll:

Húúú, nem is tudom mihez szóljak hozzá...
Szépítkezés hajrá mindenkinek!!! Műkörmöm nekem is volt, ill. csak zselé a saját körmömön, de imádtam. Néha fellángolok, hogy újra, aztán elfelejtődik.

Szia Andi, jó hogy jöttél! Azt hiszem mindenki elmondott már minden okosat. :roll:

Mi is Grace klinika fan-ok vagyunk! Én is meghatódtam tegnap, és az előzetes?! Kicsit misztikus lesz a következő rész, nem?

Nelly

Kép
breeki

Nyuszi: szerintem dobd fel ide, mindenkit érdekelni fog! Sok első szülinap lesz itt hamarossan!
Örülök, hogy zugolvasóból aktív taggá lépsz!
Részvétem Anyukád miatt.
Írtál/írsz valamelyik topikba? MIntha láttalak volna már itt? Ill. Csenge képére emlékszem.

ZSófi: jobbulást! Vigyázz magadra, és jelentkezz!!!

Nelly

Kép
breeki

Niki nem tudom mikortól jó a nyers tojás de én 1 évesen még nem adnék neki. Elvileg 1 éves kor fölött lehet fokozatosan a család által fogyasztott kajákat adni (néhány kivétellel pl. gomba, eper, kivi), és ha azokat jól bírja, akkor nem lesz gond a nyers tojásos cuccokkal sem. Főttet adsz már neki?

Amúgy ehetett a tortából csak nem akart én meg nem erőltettem, mert akkor éppen húst hússal korszak volt, szóval lehet hogy inkább csirkecomb torta kellett volna.

Teri nálunk éppen fordítva van, én akkor lettem érdekes mikor kiderült hogy babánk lesz, ugyanis ők azt gondolták, nekik szülök unokát - nagy tévedés. Aztán mikor látták hogy az én gyerekem, én döntök róla, és nem akkor viszik el mikor ők akarják, stb. na akkor kicsit visszavettek. mikor kiderült a 2. baba már korántsem örültek annyira.
De ez nagyon gáz, hogy ők kiszámolták hogy mikor fogant Petra... :shock: Szerintem néhány nőgyógyász tuti használni tudná a számolási módszereiket, nem??? Mert amennyire képben vagyok, a fogamzás pillanata kizárólag a lombikosoknál határozható meg 1000%-osan, minden más esetben csak találgatni lehet. :wink

Nyuszi van egy receptes topikunk, dobd fel oda légyszi!!!! KÖSZI!!
Nem lehetett könnyű neked :roll: De nagyon jó hogy itt vagy!!

Klári
Kép
ganti

Hú basszus durva volt ez az epizód!
Megyünk is alukálni!
Jó éjt!

Zsu
svs

Klári, 2. baba?

Nelly

Kép
breeki

ja nem, Nelly ez már régen volt, Juli 10 hónapos volt mikor spontán terhes lettem de csak 9 hétig tartott :roll:

Klári
Kép
ganti

Klári! Én is azt nézem: 2. baba???

Teri

KépKépKép
pruci

jajjj, most olvasom :cry: :cry: :cry:
ez nagyon szomorú
nekem elsőre volt uganez, a 9. héten :cry: :cry: :cry:

Teri

KépKépKép